RE: حالی می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی
خدای من، امروز بعد از مدت ها امدم تالار و به صورت اتفاقی تایپبک لطفا منو راهنمایی کنید شاد رو از اول تا آخرش خوندم. با خوندن آخرین تایبپیک هاش متوجه موضوع بیماری اش شدم. در تمام لحظاتی که داشتم نوشته هاش رو میخوندم. در حال تحسینش بودم. از وقتی متوجه بیماریش شده ام گریه امونم نمیده. خدایا به حق اون کسایی که برات عزیزند شاد رو برگردون.
شاد عزیز میدونم الان تو همه اون کسایی که به فکرت هستند رو میبینی. پس زیاد منتظرمون نذار.
باید بمون اینجا تا که یه روز بیای ببینی .
تموم روزها مثل هم مثل همیشه؛حرفهای قشنگت، وجود عزیزت؛ویادت و دلتنگی ما همه جا دیده میشه.....
اما خوت که الان نیستی ببینی .عین سرابه مثل عذابه
وقتی میخوایم دیگه نیستی
نیستی که ببینی اشکهام دیگه نمیتونن نریزن ؛بمونن ؛بسازن؛ نمیرن
خدایا به حق خدائیت به حق بزرگی و الرحمن والرحیمت
شاد رو برگردون .خدایا سلامتی رو به شاد عطا کن.
تا شاد عزیز دیگه ننویسم خودت که نیستی ..
اگه مراد ما براید چه شود /شب فراق ما سر آید چه شود
RE: دعا برای شفای شاد عزیز
روزن جان
من بهت حق میدم از استر ناراحت بشید. فکر میکنم ایشون تمام ارسال شما رو نخوندند.
ما همه نگران شاد عزیز هستیم. تقریبا تو همه تاپیک ها یک ارسال ازش داریم. با خوندن اونا میشه فهمید که چه دختر مهربون و پاکی بودند.
شاد عزیز برگرد. همه منتظرتند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
...به یاد نوحه سرایی بعضی از مداحان اهل بیت افتادم!!!با اعتماد به نفس کامل از صحبتهای امام حسین (ع)توی اون لحظه های آخر با اسبشون میگن!!!جملاتو کامل میگن همه هم بدون فکر های های گریه میکنن...من هر چی به ذهنم فشار میارم نمیدونم این صحبتارو کی اومده تعریف کرده امام حسین که خودشون شهید میشن...اسبشون گفته؟؟؟اسبشون هم که کشته شده!!! نمیدونم...
استر! این چه ربطی به موضوع دارد که مطرح کردید؟؟؟ درباره اون حرف زیاد میشه زد. نزدیک محرم هم هست. خیلی علاقه مندید یک تاپیک بذارید، استقبال میکنیم.
خدایا چگونه تو را بخوانم در صورتیکه معصیت کارم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم در صورتیکه تو با نیک و بد احسان می کنی
خدایا هر گاه که از تو در خواست نکردم تو به من عطا فرمایی پس کیست آنکه چون در خواست کنم عطا کند
هر گاه ترا نخوانم باز حاجتم بر آوردی پس کیست آنکه هر گاه او را بخوانم حاجتم روا می گرداند
خدایا هر گاه زاری بدرگاهت نکردم باز به من ترحم می کنی پس کیست آنکه چون زاری کنم ترحم خواهد کرد
خدایا چنانچه نیل را برای موسی علیه السلام شکافتی و او را نجات دادی از تو درخواست می کنم که درود فرستی بر محمد و آل او و مرا این حالی که هستم نجات دهی و به شادی عزیز شفای عاجل عطا کنی به فضل و رحمت بی منتهایت ای مهر بان ترین مهربانبن
اللهی امین
خانوم روزن اگر در همچین شرایطی موجب ناراحتی شما شدم متاسفم...از صمیم قلب
من فقط با اغراق مخالفم...باز م میگم برای سلامتی خانوم شاد از صمیم قلبم دعا میکنم اگر قابل باشم.. هر چند خودم محتاج دعا هستم...من پست های ایشون رو از همون ابتدا میخوندم و برای همین وقتی دیدم شوهرشون حرفاشونو اون جوری از بر بودن تعجب کردم...متاسفانه ما قدر عزیزامونو نمیدونیم مگر خدای نکرده در مواقعی که احساس کنیم ممکنه از دستشون بدیم... به شما هم حق میدم باید حرفمو به شکل دیگه ای بیان میکردم...امید وارم عذر خواهی منو بپذیرید.
درود
ester عزیز روزن نیاز به حمایت شدن در این شرایط بحرانی داره. ممنونم که درکش کردی. تصور می کنم حضور اون خیلی برای خانواده شاد و خود شاد تو این شرایط ضروری باشه. من صمیمانه ازش قدردانی می کنم.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sade begham...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
...به یاد نوحه سرایی بعضی از مداحان اهل بیت افتادم!!!با اعتماد به نفس کامل از صحبتهای امام حسین (ع)توی اون لحظه های آخر با اسبشون میگن!!!جملاتو کامل میگن همه هم بدون فکر های های گریه میکنن...من هر چی به ذهنم فشار میارم نمیدونم این صحبتارو کی اومده تعریف کرده امام حسین که خودشون شهید میشن...اسبشون گفته؟؟؟اسبشون هم که کشته شده!!! نمیدونم...
استر! این چه ربطی به موضوع دارد که مطرح کردید؟؟؟ درباره اون حرف زیاد میشه زد. نزدیک محرم هم هست. خیلی علاقه مندید یک تاپیک بذارید، استقبال میکنیم.
اینا چیزایی نیست که بشه زیر سوالشون برد . حتی اگر یقین داشته باشیم اشتباهه!! ( به حتی دقت کنید. کسی نمی گه اشتباهه می گم اگر یقین داشته باشیم مردم ما اصولا بدون فکر پذیرفتنشون)پس بحث بر سر این قضایا جنجالی می شه.
ester من هم از شما عذر میخوام، من الان در شرایط روحی بسیار بدی هستم و در مقابل هر حرفی سریع جبهه می گیرم، برداشتم هم از حرف شما خوب نبود. اگه تند رفتم شما منو ببخشید، این چند روزه با همسرم هم خیلی بد برخورد می کنم!
خبری نیست، فردا میره، با برانکارد می برنش، امیدوارم با پاهای خودش برگرده ایران!