عروسی که نگرفتیم ولی زندگی مونو شروع کردیم
ی تو راهی هم داریم:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم :72::heart:
مبارک باشه
خیلی خوشحال شدم :43:
مامان الهه ان شاءالله به خیر و سلامتی زایمان کنی :16:
سوره حجرات ، قلم ، یس و صلوات خاصه حضرت زهرا (س) رو هر روز بخون خیلی خوبه
هر روز هفت مرتبه سوره والعصر هم بخون برای صبور و آروم شدن بچه ت عالیه عزیزم
حضرت زهرا (س) نگهدار خودت و دلبندت ان شاءالله:43:
سلام دوستان
چقدر سوت و کور شد اینجا
دیروز یه دفعه یاد یکی از کاربرا افتادم
البت چون خودم خیانت دیدم و اونم خیانت دیده بود
اثرراشومون
کاش میگفت آخرش چی شد
سلام به همه ی همدردیای عزیز
الهه ی زیبایی ها خدا میدونه از خوندن این پیامت چقدر خوشحال شدم چقدر حس خوبیه وقتی میبینی مجردای سایت ازدواج کردن و خبر مامان شدنشونو میشنوی ) میخونی(
ان شاالله پرخیر و برکت باشه قدمش مطمئن باش که زندگیتون با اومدنش خیلی شیرین تر میشه
ان شاالله به سلامتی زایمان میکنی توکل به خدا کن همه چیو بسیار به خودش
ما اینجا دعاگوت هستیم و البته محتاج دعات
سلام:72:
میلاد حضرت معصومه (س) و دهه کرامت روخدمت تون تبریک عرض می کنم
روزگل دخترای عزیز هم مبارک باشه ان شاءالله عاقبت بخیر بشین:heart:
از امروز گرفتن چله خیلی مجرب هست (چله کلیمیه)
اگر چله برداشتین لطفا ابتدا برای تعجیل در فرج حضرت صاحب الزمان (عج) و بعد هم برای سلامتی و آرامش و عاقبت بخیری فرزندانم دعا بفرمایید :72:
سلام به همگی
خوشحالم که دوستان قدیمی از احوال های خوبشون خبر می دن.
مدتیه می بینم مدیر همدردی روش من مشاهده گر رو برای مراجعین در پیش گرفتند.
از اونجایی که خودم این روش رو زمانی زیر نظر خود ایشون برای مشکلاتم به کار می بردم، درکنار اثرات مفید و شفاف سازی ها و تسهیل کردن حل مساله، ولی برای من یک اثر سو داشت و اون حس بی مسؤولیتی و بی تفاوتی نسبت به من مشاهده گر کرد... می شه بفرمایید چطور شد که این طور شد؟
با سلام و احترام
ضمن خیر مقدم و آرزوی بهروزی برای شما
سوال بسیار به جایی طرح کردید.
دقت فرمایید.
معمولا درمان ابتدا با مسکن و آرام بخش برای کاهش آرام فرد شروع می شود. تا جایی که ممکن است به فرد بیهوشی بدهند که حتی فرد بسیار شرایط خوبی رو حس می کنه اما با عمل جراجی و دوره نقاهت پایان می پذیرد.
آنچه که شما توضیح دادید در مورد من مشاهده گر، بخش آغازین و موقت درمان هست که فرد با پذیرش درد و رنج ناشی از احساسات و افکارات آزارنده و مخرب شروع می کند. تا تسکین یابد.
اما کم کم با تمرکز بر زمان حال، و اجتناب از رفتارهای مقابله ای و طرح ریزی ازرشها به مرحل سخت اقدام و تغییر می رسد که بسیار فرایند پیچیده و سخت درمان هست و اتفاقا اصل درمان اساسی همین جاست. ظاهرا شما با مسکن و تسکینی که یافتید درمان را کامل نکرده اید.
و این منجر به عود و تشدید مشکلات ریشه ای خواهد شد اگر به بخش اقدام نرسد.
اساسا اسم رویکرد اکت به همین معنی عمل اشاره دارد اگر چه مخفف سه کلمه هست.
=====================================
پاورقی:
اکت (ACT)، مخفف “Acceptance and Commitment Therapy” یا درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد، رویکردی درمانی است که تأکید بر عمل و اقدام دارد. برخلاف تلفظ معمولی اِی سی تی، این واژه به صورت “اکت” تلفظ میشود تا نشاندهنده تأکید بر عمل باشد