فرانک1389 عزیز
اول اینکه سال نو مبارک.
خوب هر وقت تونستی بیاید لازم نیست هر شب بیایید
از قدیم گفتن ترک عادت موجب :311:
هر وابستگی ایی بد نیست مثل وابستگی به دوستان پدر مادر خواهر برادر
به هر حال امیدوارم موفق باشید هر جا که هستید
نمایش نسخه قابل چاپ
فرانک1389 عزیز
اول اینکه سال نو مبارک.
خوب هر وقت تونستی بیاید لازم نیست هر شب بیایید
از قدیم گفتن ترک عادت موجب :311:
هر وابستگی ایی بد نیست مثل وابستگی به دوستان پدر مادر خواهر برادر
به هر حال امیدوارم موفق باشید هر جا که هستید
فرانک جون! کجا می ری بابا من تازه عضو رسمی شدم! نکنه از پاقدمی منه؟ :311:
انشاء الله هرجا هستی خوب و خوش باشی و بیای اینجا یدفعه خبر عروسی خودت و خواهرتو در سال جدید با هم بدی...الهی آمین
:323:
امیدوارم هر جا هستی سبز سبز باشی و با طراوت
بهترین ها رو برات از خداوند خواستارم
فرانک عزیز ، زمانی که روحیم به شدت داغون بود واقعا کمک زیادی کردی تا از اون حالت در بیام. صمیمانه سپاسگذارم و قدردان. دنیا پر از اومدن و رفتن ها هست. از صمیم قلب آرزوی خوشبختیتون دارم و برای خونوادتون حتما دعا میکنم.:72::72::72:
سلام
فرانک جونم میدونم الان دسترسی به اینترنت نداری. ولی امیدوارم یه روز بیای و اینو ببینی.
من خیلی دوسِت دارم و دوس ندارم که اذیت بشی، حتی از این وابستگی.
پس نبودت رو توی تالار تحمل میکنم. با اینکه سخته. چون مهربونیت هم از تالار میره با رفتنت:46:
امیدوارم به زودیِ زود بیای و خبرای خوش زندگی خودت و خانوادت رو به ما بدی و ما رو خوشحال کنی:72:
ما همیشه دوستت داریم:72:
سلام
این چند ماهی که پیشتان بودم خیییییییلی مطالب مفید از شما یاد گرفتم و نمی توانید تصور کنید که حضورم در این انجمن چقدر روی بهبود زندگیم تاثیر داشت.وقتی برای بار اول اینجا آمدم تقریبا افسرده بودم.ولی حالا حس می کنم که خوشبخت ترین فرد عالم هستم و همه اش به خاطر لطف بی پایان شماست.در این انجمن با خیلی ها آشنا شدم و با اینکه فقط در همین دنیای مجازی رابطه داشتیم ، من حس می کردم که با همه شان دوست هستم.
راستش فرانک عزیز موقع رفتنشان یک موردی را گفتند:
من هم همین حس را دارم!خیلی وابسته شدم.به هر حال تا 1 ماه دیگر باید کنکور آزاد و ایلتس ام را بدهم و وقتم خیلی کم است.بعدش هم کار و مقاله و ... . و عملا دیگر وقت اینترنت را ندارم.از جهتی واقعا به اینترنت معتاد شدم و طی یک تصمیم یهویی:) کلا فیس بوک و وبلاگ و وبسایت و هر چی توی اینترنت داشتم را حذف کردم و گفتم : دیگر نمی آیم ، مگر برای چک کردن میل و یا انتخاب واحد و پروژه و حتما هم همین کار را خواهم کرد.نقل قول:
راستش از اینکه هر روز عادت کردم بیام تالار حس خوبی ندارم!
دوست ندارم به کسی یا چیزی وابسته بشم حتی تالار همدردی!
با اینکه اینجا خیلی راحت حرف دلمو میزنم و شماها مثل عزیزانم راهنماییم میکنید و همدردی و ...اما روزی که عضو شدم نمیدونستم تا این حد پیش میرم و تعداد ارسالهام انقدر زیاد میشه.
الان احساس میکنم بدجوری وابسته شدم که باید جلوشو بگیرم!
خیلی خوشحال شدم که در کنارتان بودم
یک تشکر ویژه از جناب سنگتراشان که این فضا را به وجود آوردند.امیدوارم هزار در دنیا و هزار در آخرت و اگر دنیای سومی هم باشد هزار تا هم اونجا برایشان جبران شود
همه تان را خیلی دوست دارم:16:
خداحافظ
:72::72::72:
:72::72:
:72:
arix عزیز،
از اینکه شما هم می خواهی بروی متاسفم.
خواندن پست های شما در تاپیکهای مختلف برای من همیشه جالب بود.
در ضمن یک مطلبی را که برای خودت هم جالب هست می خواستم از طریق پیغام خصوصی برایت بفرستم. فقط چون زدی که غایب هستی، پیغام خصوصیت هم غیر فعال شده. اگر توانستی کوتاه فعالش کن، برایت بفرستم.
به هر حال امیدوارم همیشه در همه کار موفق باشی.
خدانگهدار :72::72:
اين نوع رفتن از آن رفتن هايي است كه رشد و بالندگي به همراه دارد . برايت خوشحالم و بهت تبريك مي گم .
به هر ترتيب هر ورق زندگي بك جوري است . الان در اين مسير گام مي برداري . پس بهترين هاي اين مسير مال تو .
موفق باشي . :72:
حیف شارژته بسوزه،بده من نگه دارم تا یه ماه دیگه بر می گردی بهت پس بدم.http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif
سلام
با اینکه ناراحت میشم از اینکه دیگه پست های مفیدت رو نمیبینم. اما بقول آنی این رفتن با هدف های بالاتر توأمه.
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی:72: