در اینکه بهشت زیر پای شما خانم ها هست و گرما بخش خانه هستید هیچ شکی ندارم امیدوارم هیچ خانه ایی سرد نباشه همیشه برقرار باشید:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
در اینکه بهشت زیر پای شما خانم ها هست و گرما بخش خانه هستید هیچ شکی ندارم امیدوارم هیچ خانه ایی سرد نباشه همیشه برقرار باشید:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z o h r e h
من واقعا با این حرف موافقم...با نامزدم و 3تا پسرخاله هام یک ماسفرتی داشتیم می رفتیم.به خاطر گرد وغبار ما رو به یک شهر دیگه بردند.تو فرودگاه اونجا که بودیم همش می گفتند چی می شه.کسی نیست یگهما غذا چی بخوریم؟!!!!!!!!!!
طوریکه تا رسیدیم من پاشدم یک املت درست کردموگفتند واااااااای خدا خیرت بده
البته واقعا برای من سواله.چرا پسرها اینقدر شکم پرستند؟شوهرم می گه کاش می شد همه چی خورد و چاق نشد:311::311:
در آخر باید بگم معنی عشق و مهربانی؛ محبتی هست که مادر به فرزندش داره. انشالله همیشه مادران مهربان و دلسوز ما زنده باشن و هیچ وقت اشک بر چشمانشون نیاد.
سلام بر مرفهان بي درد:311:
ديشب من تا ٤.٣٠داشتم فسفر ميسوزوندم و با كبريت چشامو باز نگه داشتم و حسرت خور پف هاي آبجيامو كه از اتاق بغل به گوش ميرسيد :324: رو ميخوردم، صبح هم گشنه تشنه خواب آلود رفتم سر جلسه،شما خوش خوشان داشتيد كل كل ميكردين؟ بدون من ؟:302::302:
نه، واقعا چسبيد،ميخوام بدونم، اقرار كنيد!!!!!
باشه...
باشه...
ميدونم طاقت قهرمو نداريد!:311:
وگرنه ... :311:
فكور جان شما استثنايي و سرورمايي:46:حسابت با بقيه جداست!
از همينجا از خانم شب نيلوفري محترم دعوت ميكنم هرازگاهي اينجا سر بزنن:46:
رویای صداقت جونم
اتفاقا امروز کلی به یادت بودم:46:
اما این روزا سرم شلوغه
فردا تولد شوهرمه
خواهر برادرا و دوستامونو دعوت کرده ام تا برایش جشن بگیرم. اما خودش خبر نداره
امیدوارم بتوانم سورپرایزش کنم
البته اگه مهمونا بدقولی نکنند و سر اون ساعتی که گفتم همه بیاین
حالا امتحانت و چطور دادی؟:303:
در ضمن قابل توجه آقایونی که به زور می خوان به ما آشپزی یاد بدن:
اگه ما آشپزی بلد نبودیم که شما مردا دور از جون تا حالا از گرسنگی مرده بودید!:324:
سلام
خانمهای خوب تالارهمدردی من تسلیم هستم کلاس اشپزی شروع نمی کنیم خانمهای خوب تالار به کلاس اشپزی نیاز ندارد
ممنون:72::72::72::72:
نه آقاي ابراهيمي ، كوتاه نياين وگرنه كل ميخوابه:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
البته يه راه ديگه هم داريد كه موضوع جديد ارائه بدين:311:
نيلو جوووونم
خوب دادم،هرچند باورم نميشد!
4.5داشتم ميخوندم ، رو دو خط هنگ بودم،مخم خسته بود اون دو خط رو هي نميفهميدم،گفتم بهترين كار خوابه!:311:
صبح تو ماشين خدا زد پس كله م رفت تو مخم!توي امتحان هم اومد!كلا خدايي شد!:311:
تولدشون مبارك،بعد بيا هنرنمايياتو(مخصوصا آشپزي و از اينا) تعريف كن واسه سر بلندي خانوماي تالار!:46::46:
يه حس غريبي بهم ميگه اين پستم حذف ميشه:311::311:
محمد جان ما مردا گردنمون بره از حرفمون کوتاه نمی یایم
شوک برقی بهت دادن؟
طاقت بیار برادر الان منو امید میایم مقر خانوما رو می ترکونیم
بچه ها امروز از صبح بالای ده تن آش آمده دم خونمون بعدا میگید چرا ما مردها چاقیم و از گرسنگی زنده ایم؟
حالا من این همه آش رو چیکار کنم وای خدا زنگ می زنن یعنی باز آش آوردن:302:
آقا صابر شما خیلی وقته تسلیم شدی خودت خبر نداری :305:زهره جان این حالت آدما اسمش چی هست؟
این جملات رو ببین
در ضمن در نظر داشته باش آقای ابراهیمی به عنوان یک فرد با تجربه میدونه کی باید تسلیم بشه و الان رو وقت تسلیم شدن دیده آفرین بر این پختگی:104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط saber-g1
راستی آقا صابر اون آشها رو بفرست چون حوصله پختش رو ندارم البته اگه آش رشته نیست نمیخوام مال خودت
راستی اون پیرزنی که براتون آش آورده بود مجرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:311::311::311:
سنش زیاده ولی دستپختش که خوبه حس نیاز به غذا رو در شما که از قضا بسیار هم شدید هست برآورده میکنه تازه دنیا دیده هم هست بچه بازی درنمیاره پولدارم که هست.به به چی بهتر از این. همیشه براتون آش میاره؟؟؟؟؟؟
رویای صداقت ما از این شبها زیاد داشتیم تقریبا اندازه موهای سرمون، اشکال نداره میگذره به جاش یه خواب پر از آرامش توی روز بعدش شدیدا میچسبه ولی مطمئنم هیچ کس شرایطش رقت آور تر از حال الان من نیست حاضرم شبها تا صبح بیدار بمونم ولی فقط یک هفته حالم طبیعی بشه و احساس سلامتی و شادابی داشته باشم و ضعف و تهوع اینقدر بی حوصله ام نکرده باشه
شب نیلوفری حس ششم من میگه یه جورایی رفتی تو جبهه این آقا صابر و آقای ابراهیمی. از تشکرهات پای پستها فهمیدم. تا دیر نشده توبه کن وگرنه به همکاران بسیار عزیزم صبا و زهره اطلاع رسانی میکنم که شما رو با همفکری هشتبلکو نمایند
فکور پیرزنه رو خوب اومدی
پس فردا یه بنده خدایی تاپیک میزنه تو قسمت تفاوت سنی دختر و پسر
حالا هی ما پست میزنیم نباید بشه,هی اصرار که نمیتونم وابسته شدم
یا نمیتونم دستپختش خوشمزه است
کلا عاشق شدم,یه راهی بگین به غلامی قبولم کنه!
صابر مقاومت کن
تو میتونی
یه شوهرم نداریم سورپرایزش کنیم:)
شب نیلوفری تولدشون مبارک
ایشالا سالهای سال به خوبی و شادی کنار هم پیرزن و پیرمرد بشید
آروم بودنتو خیلی دوست دارم
آرزو میکنم این آرامش همیشگی و درونی بشه برات:72:
فکور جان من الان گرمابخش خانه هستم
درواقع خانمها حکم بخاری رو دارند(طبق فرموده یکی از بزرگان تالار)
وآقایون هم حکم یخچال,هم سرما میبخشند هم از خوراکی ها محافظت میکنند
انقدر بد خوابیدم حال کل کل هم ندارم
کل کابوسهای این چندسال اخیر رو به صورتmp3 الان تو خواب دیدم
الانم موقع خوابیدن بود!
رویای صداقت جدا دلم تنگ شده برای شبای امتحان
باورکن
نمیدونی شب امتحان روی کتابا و جزوه ها چه خواب شیرینی میکردم که تو کل عمرم نکرده بودم!