RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
ویدا تو صندلی داغ نوشته
نقل قول:
سلام جناب حامد
با کمال ادب و احترام سوال ها را جواب بدهید:
خیلی باحال بوووود...دقت فرمودین..اقا حامد با کمال ادب و احترام به سوالا جواب میدین و گرنه ....:223:
خدایش بیامرزد:323:
اخیـــــــــــــــــش..کل کل خونم اومده بود پایین.:).تو این الاچیق که باید پشه پروند.کجایین پس؟؟
موفق باشید
بهار جان خاستم جمله جدید بکار ببرم
بعدم حامد یه کم حس صندلی داغ بهش دست بده:311:
الانه هم با کمال ادب و احترام کل کل کردم
دقت فرمودی.....:311:
امروز از صب تا الان آنلاینم چرا هیشکی نیست ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟؟ :316::302:
من احساس می کنم خنگ شدم!!!!
آخه برخی وقت ها omid65 را با hamed65 اشتباه می گیرم! یکی نیست بگه میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است! اما خوب هر دوشون اسمشون 65 داره ته ذهنم به هم گره خوردن حالا حواسم نیست که یکی شون آبیه یکیشون صورتی!
حامد جان من سری سوم سوالات را آماده کردم منتظرم دومیشون را جواب بدی که سومی را بفرستما :)
اشکال نداره بچه مثبت ، سوالها رو بذار توی صندلی داغ ، شــــــــــــــاید جواب دادم ، شــــــاید هم ندادم :311:
سلام به دوستای گل خودم :46:
بچه مثبت شما مطمئنی تازگیا خنگ شدین؟یعنی قبلنا خنگ نیودین؟چه اعتماد به نفسی دارینا :D
منم تازگیا فهمیدم که حسودم. :162:آخه بعضی از اعضارو میبینم که عضویتشون به سه ماه هم نرسیده و کلی رتبه و ستاره دارن.من حسودیم میشه خب :302: البته میدونم خب اونا فعالیتشون زیاده.تو تاپیکای مختلف مشاوره میدن مثل من نیستن که فقط تو تاپیکای سرگرمی باشن البته خب اگه همه مثل من باشن که فقط وقتی حرفی واسه گفتن دارن پست بزنن الان خانوم ani مجبور نبودن گردهمایی تشکیل بدن :303:
بچه ها جاتون خالی دیشب واسه احیا رفته بودم حرم حضرت معصومه.خیلی خوب بود.واسه همه هم دعا کردم.همه رو یکی یکی اسم بردم و دعا کردم مخصوصا واسه داداش امید که زن میخواد :311:
داداش خودمو که سه سال از omid65 بزرگتره و مجرده یادم رفت واسش دعا کنم ولی این آقا امید انقده اینجا آجر زد تو سر خودش که زن میخواد.....:311:
میگما این پدربزرگ یه امروز که جمعه است نبودا.چقد جاش خالیه
فردا واسش کلی غلط املایی ردیف میکنم بشینه مقش بنویسه :311:
منم برم یه تاپیک بزنم واسه خودم :325:
راحيل خانم خداييش اسم منم بردي؟واقعا واسه ام سواله!!!
ماشاالله اعضای محترم مثل اینکه خواب نداریدا؟؟؟
الان ساعت 3:17 نصفه شبه مثل اینکه هااااااا
یکی نیست به خودم بگه!
تقصير ما نيست خواهر!تقصير ماه رمضونه!البته تقصير تاپيكهاي كم بازديد همدردي هم هست.هي ميشينيم در انتظار يه پست درست درمون صفحه رو رفرش ميكنيم....اما دريغ و دو صد افسوس....
بله.اسمتون یادم بود.دعا کردم براتون :43:
برا بقیه هم که اسمشون یادم نبود کلی دعا کردم.
من که ماه رمضونا مثل جغد میشم :P