RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
سلام به همه
ویدا جان ما خواستیم بریم تو دامن طبیعت ولی طبیعت شده بود مملو از آدمیزاد و کلا پنهان شده بود بین این موجودات دوپا!!!
حتی بلوارها پر از جمعیت بود!
ما که به زور یه کوچولو جا گیر اوردیم تا چادرمون رو علم کنیم و یه ناهاری بخوریم که مبادا خدایی نکرده، زبونم لال، قرآن خدا عوض شه!!!!!!!!!!!!
بعدشم بدو اومدم خونه!
عجب ملتی داریم ما!
سلام ،
همه خوبید؟ خوشانتون هست؟ پاشید دیگه الان وقته کاره ، نعطیلات تموم شد ، متاسفانه.
من هم هی بد نیستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
سلام به همه
ویدا جان ما خواستیم بریم تو دامن طبیعت ولی طبیعت شده بود مملو از آدمیزاد و کلا پنهان شده بود بین این موجودات دوپا!!!
حتی بلوارها پر از جمعیت بود!
ما که به زور یه کوچولو جا گیر اوردیم تا چادرمون رو علم کنیم و یه ناهاری بخوریم که مبادا خدایی نکرده، زبونم لال، قرآن خدا عوض شه!!!!!!!!!!!!
بعدشم بدو اومدم خونه!
عجب ملتی داریم ما!
ما که 12 روز سیزه بدر داشتیم یه دیروزو خونه بدر کردیم.ولی خیلی دوست دارم می بینم آدما هرجایی
گیرشون اومده بساط پهن کردن؛احساس نشاط می کنم.
چادر؟نقش چادر توی اتراق چند ساعته چیه؟هدف استفاده از فضای آزاده.اگر قرار باشه خودمونو حبث کنیم
خونه موندن سنگین تره.چادر برای وقتیه که آدم می ره طبیعت می خواد چند روز اتراق کنه یا وقتی
می ره قشم :D نمی خواد پول هتل بده یا گیرش نیومد چادر می زنه البته ما خونه خاله بودیم
چادر م نداریم.
آخ آخ آخ
آقای فرهنگ
برادر جان چادر برای نجات از آفتابه...
مگه کجا هستین آفتاب الآن آزار دهندست؟بازم می گم هدف استفاده از فضای بازه قرار باشه سقف بالاسرمون باشه
خونه موندن خیلی راحت تره.
سلام عزیزانم
بابا پدر شوهرم حیاط به این بزرگی داشت خوب می اومدید همونجا بساط می کردیم و دور همی خوش بودیم !!
تعارف بعد از سیزده:D
دامن طبیعت ما که اصلا جا نداشت مجبور شدیم به حیاطمون پناه ببریم البته حیاطمون خودش یه باغه!
راستی خیلیا که جا پیدا نکرده بودند اجازه گرفته بودند و اومده بودند اونجا بساط کرده بودند!
[size=medium]سلام به همگی
من اومدم.
..
..
خوش اومدم.
امیدوارم سال خوبی رو شروع کرده باشید. و هر روزتان بهتر از دیروز باشه. (صا ایران !!!!)
دل همه شاد بشه. اینقد پر از شادی که جای هیچ چیزه دیگه ای توش نباشه و شادی هیچوقت از دلهاتون بیرون نره.[/size]
چشمک جان
ما رسم داریم 15 و16 و17 و... رو هم بدر می کنیم ، آدرس ؟
به به . ببین کی مدل دالی موشه آمده !:311:
احوال بی بی خان ؟ اوغور بخیر .
چمدان رو باز کن و سوغاتی برو بچه ها رو بریز بیرون .::227:
مگر اینکه از سر نردبان آمده باشی پائین که ما بی خیال سوغاتی بشیم ! :302:
چقدر خوب که عادت دارید 15-16-17 و.........برید سیزده به در :311:ما رو هم با خودتان ببرید :316:
پيدا شدن سر و كله بي بي عزيز بر تمامي همدردي هاي عزيز مبارك :310:
بلاخره انتظار سر اومد و بي بي هم اومد ، خوش اومد
:72::72::72::72::72:
.
بازم گلی به جمالتون گفتین از سر نردبان اومدی پائین نگفتین با سر از نردبان .... گروومپ !!!
بله جاتون خالی تعطیلات عتبات بودیم و سال تحویل حرم آقامون ابا عبدالله الحسین. چه لحظات خوب و معنوی بود. یادش به خیر.
اگرچه چند روزی تالار نبودم اما شما ها برام آنلاین بودین. در این مکانهای خوب و دوست داشتنی دعا گوی همگی عزیزان بودم حتی آقای سنگتراشان (و چه سوغاتیی بهتر از این !!)
جای همگی خالی ، به قول پسرم جاتون خالی چند تا بمب منفجر شد :311::311: