RE: <<< باغ همدردی 2 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
فرشته جون هی یه کاری میکنی ادم سند رو کنه ها.
نقل قول:
حالا بگید کی به کیه؟چه خبرا؟تالار در چه حاله؟
خوب این احوال پرسیه دیگه..پس احوال پرسی چیه؟سلام .خوبی؟خانوم بچه ها خوبن؟
نوه عمه قزی دندون در اورد؟
دختر فخری خانوم شوهر کرد؟
اینا حال احواله؟
فرشته جون...عزیزم...قربونت اون عیال هست...اما میدونم از دست این بچه ها چه میکشی که عیال شد ایال...عیالوار...یعنی طرف یه عیال یعنی خانوم داره که عیالش خیلی وار داره این وار کنایه از بچه های زیاد است.
زندون ادمو مرد میکنه....اما ای دل غافل..یه شب زندون قد هزار سال میمونه...(لطفا صدا رو کلفت کنید و بخونید)
اون یاکریم اقا حامد بود.منو یاد کفتر کاکل به سر انداخت.
کفتر کاکل به سر های های
این خبر از من ببر وای وای
بگو به ...
که دوسش....
همه با هم هماهنگ بخونید.لات لات لاتم من --------------خط کش، ترکه، مرکه ، کشم من
....................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
پس هر پستی توی حال و احوال غیر از حال و احوال باشه میاد باغ .
پس قربونش! این یکی رو هم بیار باغ:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
یک عدد خارپشت گم شده:(
در صورت یافتن هر گونه نشانی از او
خانواده ای را از نگرانی دربیاورین
اینم عکسشه:302:
نه دیگه خارپشت! حالا پیدا شدی! باور کن! منتها حالا گرمی، حالیت نیس!:311:
بیشتریا هم باغی شدن ( خدا کنه یاغی نشن :323:) خط کشم کو ؟؟؟؟؟؟ چکارش کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیالی نیست اینجا درخت زیاددددددددددد .... ترکه فراوان ن ن ن ن ن ن
حالا با این اوصاف (ترکه و..) بنظرت یاغی کیه؟ بذار یه چند لحظه برم در جسم "دختر مهربون" حلول کنم و چند تا توضیه اخلاقی بنمویم:
وااااااااااااااا فرشته؟!!!!
ترکه؟خشونت؟!!!
اینجاااااااا؟
همدردی؟!!!!!!
سایت تخصصی مشاوره خانواده که شعارش کنترل افکار و احساسات منفی اه؟
اونم کی؟ تو که ادعای فرشته مهربون بودن ات میشه؟
اولا که در مهربونی بنده چیزی کم از شما ندارم. در ثانی شما که ادعا میکنی یک فرشته ای (او هم یک فرشته بود: شیطان رجیم!!!) ولی من یک دختر مهربونم ام یعنی چیییییییی؟ یعنی اشرف مخلوقاتم. علی الخصوص که دخترم و اشرف ترین تر مخلوقات. اییییییییییششششششش http://www.pic4ever.com/images/bf9.gif
[/color]
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
زندون ادمو مرد میکنه....اما ای دل غافل..یه شب زندون قد هزار سال میمونه...(لطفا صدا رو کلفت کنید و بخونید)
کفتر کاکل به سر های های
این خبر از من ببر وای وای
بگو به ...
که دوسش....
همه با هم هماهنگ بخونید.لات لات لاتم من --------------خط کش، ترکه، مرکه ، کشم من
ای بابا من کلی تو محل قمپز در کردم که آهنگای جواااات تو زندون خوندی! کل جوات بازی و لات بازی ات تو زندون همین اآهنگ قرتی کفتر کاکل بسر بود؟ ای بابا این که خیلی ضایع بازاره که! ببین جوات اینه:
بهار66:
زن بابای بد من آتیش زده به جونم (صدا همچین خش دار و کش میااااد)
غم گلومو گرفته نمیتونم بخونم
گروه کر متشکل از هم سلولی های گرامی آقایون اراذل اوباش :
غصه نخور خدا تقاصتو ازش میگیره
غم میخوره یه گوشه ای میفته و میمیره
اون شعر کفتر کاکل به سر که شما خوندی نه تنها جوات نیست بلکه چون در مورد دوستی دختر و پسره کلا مشکل داره و در راستای فعالیت تالار نیست! اما این شعر اخیر از یک نظر دیگه هم حائز اهمیته و اون اینکه کلا به مشکلات و مسائل خانواده میپردازه و در راستای "همدردی" هستش!
البته این آهنگ جوات عباس قادری هم حرف ندااااره. این هم در راستای اختلافات و مشکلات زوجین هستش:
دیشب اومدم خونتون نبودیییییی
راستشو بگو کجا رفته بودیییییی؟
بی دل جان هر گونه کپی برداری ،سو استفاده ،تقلید .....از ورژن دختر مهربون ممنوع می باشد و پیگرد قانونی دارد...:305:
درضمن شما می خوای کل کل کنی ی آلاچیق برای کل کل اختصاص دادن!
نمیشه کل باغ رو به اغتشاش بکشی
خود فرشته جون گفتن فقط یک آلاچیق برای کل کل هست و در بقیه آلاچیق ها می تونیم لووس شیم :310:
امروز رفتم زیر بارون قدم بزنم چترم خراب شد :D مگه باز میشد ...تگرگ هم که گرفته بود افتضاخ منم هی در تلاش بودم
برای باز کردن چتره ... مثلا رفته بودم از بارون لذت ببرم ... تو همین گیر و دار 1 آقای موجه گفت خانوم میتونم کمکتون
کنم؟ منم مستاصل گفتم آره آقا این چیتر رو میتونید باز کنید...چترشو داد به من و چتر منو درست کرد...وسط این تگرگ
و چتر خراب میگه خانوم من تنهام از نجابت شمام خوشم اومده ...میشه آشنا شیم؟ :163: منم وسط بارون با اعصاب
خورد از کارای شرکت و چتر خراب گفتم آقا دلت خوشه ها ... وقت گیر آوردی ... شما 2 دیقه ای از کجا فهمیدی من
نجیبم...بعدم مرسی نخواستیم کمکتون رو :160: بعد تو بارون تند تند می رفتم زمین هم خوردم :311: :311:
ملت خوشحالن ها....
توصیه ایمنی : خواستید از بارون لذت ببرید با یک همراه برید! :163: :305:
======================================
بی دل جان
پایه کل کل شدی موضوع بده تا ته خط باهاتم آبجی :D
======================================
راستی فکر کنم جارپشت رفته پیش یا کریم hamed65 کز کرده و گریه می کنه...مامانش رو صدا کنین بیاد بچش رو
ببره خونه...بارون هم میاد خیس میشن هااا...از ما گفتن بود
ببخشید منظور از جارپشت همون خارپشت بود :D پوزش می طلبیم
خانم بی دل خیلی شوخ طبع طنز گفتن است روحیه خوب نیست به من روحیه و محبت بدهید خانم بی دل امشب از من انتقام بگیرد من اماده ام :311::311::311:
ولی توصیه جدیه من: قبل از اینکه بیایید زیر بارون چترتون رو باز کنید...:P
آخه همراه چیکار دارم دختر خوب یکمی زیر بارون خیس شدن که خوبه مخصوصا اگه تگرگ باشه:D ...همراه ببرم که همش بگه بدو بدو خیس شدم ...:311:
بهار شادی از بی دل موضوع نگیر اون بی دلی رو پیش گرفته و یکه در حال تاختنه و همچنان هر که جلو باشه کنار زده و می تازد و اگه می خواهی باهاش کل کنی باید بی دل بشی:311:
این خارپشت هم خوبه اگه بمونه یه مدت پیش یاکریما خودش پیدا میشه:D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
خانم بی دل خیلی شوخ طبع طنز گفتن است روحیه خوب نیست به من روحیه و محبت بدهید خانم بی دل امشب از من انتقام بگیرد من اماده ام :311::311::311:
وا ممد آقا خدا بد نده .آخه چرا روحیه خوب نیست؟؟؟
اخه کی دلش میاد از آقا محمد مهربونمون انتقام بگیره؟:163:
البته بی دل عزیز فکر نکنم به کسی رحم کنند:311:
راستی شما هم که وقتی روحیه بد است میخندید :311::311:
نقل قول:
اون شعر کفتر کاکل به سر که شما خوندی نه تنها جوات نیست
من کی گفتم این اهنگ جواته؟!!!!!
این اهنگ بعد از دیدن یاکریم اقا حامد به ذهنم رسید.
من که دیگه لات بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار.
اخه یعنی چی این کارا؟!
دختر باید خانوم باشه.از هر انگشتش هزارتا هنر بچیکه..وای مامانم ایناااااااااااااا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
:311:دلتنگ :302: درکت می کنم عزیزم :302:
حالا بعضی هام فرنگستونن هی می ان می گن ما فرنگی هستیم خوب نمی گم ادم دلش می خواد...
واقعا من روحیه ام با این موارد سازگاری نداره.....
من دوست دارم مهربونی کنیم :228:
در جهت مهربونی کردن این فرگستون رو با تمام خوشی هاش (بدبختیهاش) تقدیم شما می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
اومدم یکم کل کل کنم برم
:104::104:
اون از مدیر همدردی که به طور واضح می گویند که تو 20 سالگی به بلوغ ازدواج رسیدند مخصوصا اگر یکی مثل من تو 30 سالگیشم هنوز مطمئنن نیست اگر مجرد بود ایا هنوز به بلوغ رسیده بود.
...
نازنین منم مثل اینکه به درد شما مبتلا شدم (حسادت).
دست رو دلم نذار دلجو جان! (چه جالب! شما دل می جویی و ما از دل میگریزیم، تفاهم رو می بینی؟)
از وقتی پست مدیر رو در صندلی داغ خوندم و حقایقی بر من آشکار گشته، حس تفنر و کینه و حسادت و ...در من لبریز گشته:302: آخه یعنی چی که 17 سالگی در اوج اعتماد بنفس به بلوغ ازدواج برسی در 42 سالگیت هم بگی ای ول دمم گرم کارم درست بوده! اونم وقتی که بنده با بوووووووووووووووووق سال سن! هنوز اندر خم این کوچه ام که کی به بلوغ میرسم آیا؟ من هنوز نفهمیدم چی شد! کیییییییه؟ چیییییییییییییییییه؟
راستش بی دل عزیز من فکر کنم فهمیدم کلید قفل ما کجاست. البته خودم رو عرض می کنم. تا اونجا که یادم میاد تو 5 سالگی من حس مسولیت پذیری زیادی داشتم و برنامه های شغلی و تحصیلیمم (عوامل نشان دهنده بلوغ ازدواج)مشخص بود. تازه 7 سالگی هم از دو تا بچه نیم وجبی نگهداری کامل می کردم. اما همینطور که سنم بالاتر رفت هی از سن بلوغم گذشت و این شد که با سن بووقو اندی هنوز مانند شما توش موندیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
آنی چرا کم پیدایی؟
منتظرت هستیم زیاد
اگر آنی بیاد که ما نمی تونیم هی تو سر و کله هم بپریم. هی میاد بپر تو بغل و لاو می ترکونه از حال و احوال کل کل در میایم.
منم تو کل کلتون راه میدین؟