RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
اقای بی بی من اولین باری بود که انقد احساس نیاز میکردم
این دفعه فرق داشت ،فقط نیاز مند بودم ،نیاز مند یه ایمان واقعی
احساس نیاز رو با تمام وجودم حس می کردم
ولی الان برگشتم به همون احساسای چند ماه پیش که احساس ارامش وافر و عشق به خدا داشتم
اینو با هیچ لذتی عوض نمی کنم
ای کاش می دونستین با چه حالی رفتم و با چه ارامشی برگشتم
سلام بر زائر حریم دوست .
گل مریم عزیز!
ان شاءالله همیشه به زیارت .
خوشحالم که آرامش پیدا کردی ، این اثرات رأفت اما رضا علیه السلام است . بیخود اما رئوف ننامیدنش .
من که دلم پر پر می زنه برای مشهد و کربلا ، خیلی عطش پابوسی این دو امام بزرگوار را دارم .
یاد پنجره فولاد امام رضا و گودال قتل گاه امام حسین ، حسابی هوائیم کرده ......
خوشا به سعادتت ، مطمئنم دعوت شده بودی و آقا پذیرائیت کرده که این احساس خوب و شیرین رو دادی .
سعی کن با توکل و توسل حفظ کنی این حال رو .
خدا کنه اقا امام رضا من و شوهرم رو دوتایی به طلبه بریم پابوسش
یعنی خدا میشه؟
سلام
دوست عزیزم در ملک و در قبضه قدرت خداوند هیچ چیز غیر ممکن نیست .توکلتون رو از دست ندید خواهر من.
انشاء الله با موطلایی یعنی سه نفری !
گل مریم عزیز
... وچقدر خوبه که نیازهامون از این حضرات نیازهای معنوی و حاجتمون تقویت ایمان واقعی ، علم توام با عمل ، کسب فضائل اخلاقی ، توفیق حرکت درمسیر بندگی خدا، و....باشه . این نشون میده که دغدغه هامون از سطح مسائل روزمره وگذرای زندگی عبور کرده و هدف رو گم نکردیم. :104:
beby عزیز
نیازهامون از هر جنس که باشه درگاه این بزرگواران مطمئن ترین محل درخواسته که چه به خواسته برسیم چه نرسیم آرامش را مهمان دلمان می کنند .
خود گفته اند حتی نمک سفره یتان را هم از ما بخواهید و من عمیق روی این تمرکز کردم و دیدم همین خود یعنی نه مغرور به اهل معنا بودنتان باشید و نه خجل از عرض حاجت مادی ، بلکه با امید بخواهید ، فقط مشروع باشد ، حتی توصیه داشته اند کم نخواهید یعنی طبعتان بلند باشد و همتتان عالی
سلام
من هم دلم میخواد برم زیارت خیییییلی
دوساله که نرفتم مشهد .:302:
فرشته مهربون
بله درسته ومن هم با شما هم عقیده ام که "حتی نمک سفره یتان را هم از ما بخواهید " نه اینکه فقط نمک سفره رو بخوایم (منظورم خونه و شغل و زندگی مرفه و...)
یعنی همه چیز رو از اونها بخوایم وبه ترتیب اولویت بخوایم. اگه دغدغه هامون مسائل معنوی باشه خب اونهارو میخوایم واگه مادی باشه ، مادیات رو طلب میکنیم.
بزارین یه چیزی رو بگم ، من کلا از اینکه "وجود امام رو فقط برا رفع حاجتها و نیازهای خودمون بخواهیم مخالفم این میشه دوستی یه طرفه ، همیشه بخودم میگم تو برا اون حضرات (در حال حاضر امام زمان ، حضرت حجت بن الحسن المهدی عج) چیکار کردی که با پرروئی همش میگی اینو بده ، اونو بده ، گاهی هم به یه مواردی (پهلوی شکسته مادرشون)قسمشون میدیم که بنظر من گستاخی می خواد که به قیمت رسیدن به خواستمون اونها رو آزار بدیم.:72:
سلام
به نظر من کسی که میره زیارت نباید حتما" خواسته ای داشته باشه . فلسفه زیارت در اصل تجدید عهد و پیمان و بیعت با امام معصوم هست چه خواسته داشته باشیم و چه نداشته باشیم اصل باید این باشه .نباید امام رو مثل دیگران کسی که از دنیا رفته بدونیم .امام حی و زنده ست و وقتی به دیدارش میریم باید دقیقا" خودمون رو در محضرش ببینیم انگار که روبروشون نشستیم و دردو دل میکنیم .
زیارت باید با معرفت باشه یعنی ما بدونیم کجا میریم ؟ چرا میریم ؟ چی میخوایم ؟
چرا میخوایم ؟ تا چه حد بخوایم ؟ چه طوری بخوایم ؟
در زیارت معصومین و فرزندان این بزگواران ( امام زاده ها ) اگر هم خواسته ای داشتیم که حتما" داریم چه مادی و چه معنوی چه بزرگ و چه کوچیک میتونیم بخوایم و در کنار نمک سفره حتی گفتند « بند کفش » تون رو هم از ما بخواید !
یعنی حتی از مادی بودن یا کوچیک و بی ارزش بودن خواسته تون خجالت نکشید و درخواست کنید. این دیگه بستگی به زائر داره که چی بخواد و به قول آقای baby بهتره که از اولویتها شروع کنیم و آنچه که به حال دنیا و آخرتمون مفیدتره . به نظر من عاقبت بخیری یعنی همه چیز .........
در ضمن هنگام زیارت نباید صرفا" امام رو برآورنده حاجات بدونیم بلکه باید در حضور امام خواسته مون رو از خدا بخوایم و امام رو واسطه فیض و طلب خیر قرار بدیم
به امید اینکه دوستان عزیزم همگی به حاجات شرعی شون برسند:203:
اتفاقا اخرین روزی که اونجا بودم یه لحظه از ذهنم گذشت که یا امام رضا حاجات منو بده ،بعد یه لحظه احساس کردم دارم کفر میگم ،چون امام رضا فقط یه واسطه هست ،به جبران اون کار زود اونجا رو ترک کردم
میخوام بگم که باید حواسمون باشه که تو اینکار انقد زیاده روی نکنیم که خدا رو فراموش کنیم