RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
ایشاا.. حالت بهتر میشه باورت نمیشه اگه بگم چه قدر درست شدن زندگیت برام مهم شده!!!!!!!!!!!!!به صبر زیادت تبریک می گم باور میکنی از وقتی پستهتو خوندم با شوهرم خیلی بهتر شدم ؟ واسش از زندگیتون خیلی تعریف کردم و خلاصه هی پریدم تو بغلش ماچش کردم !اونم به جونت دعا کرد که با حرفات ( که البته تلخ بود ) باعث عاقل تر شدن من شدی
ایشاا.. حالت بهتر میشه! باور کن خیلی واست دعا میکنم و چون باحرفات من رو خیلی عاقل تر کردی شوهرم هم برات دعای خیر داره(الان یه چند خطی همین ها رو نوشتم غیب شد!)
واسم شدی اسوه مقاومت من یه سال ازت کوچیکترم و 3 سال ازدواج کردم یه دختر هم دارم!!!!!!!!!توهم که خدا حتماًدوست داره که اینقده داره امتحانت میکنه واسه من دعا کن. منتظر خبرای خوب هستم بوس بوس قهرمان من!!!!
چكامه جان من برات خيلي دعا مي كنم. هم بابت نيما و هم بابت سلامتي ات. هيچ چيزي در اين دنيا با ارزش تر از سلامتي نيست. اميدوارم به حق اين روز عزيز خدا نيما رو متحول كنه و سلامتي ات رو هم بدست بياري. امروز روز عزيزي هستش. روز دعاست. خدا امروز حاجت خيلي مي ده. حتما دعا كن. راستي عزيزم عيدتم مبارك باشه.
سلام خانوم خانوما
خیلی خوشحالم که وضع خونه بهتر شده عزیزم
چکامه جان خانومی یکم به فکر سلامتیت بیشتر باش هی به این فکر نکن که نیما اهمیت نمی ده چرا اونم تو دلش نگرانت هست
الکی غصه نخور فکرو روحتم خراب نکن زندگیت داره به سمت خوبی پیش می ره مبادا کم بیاری خانوم گل درست می شه
مراقب خودت باش
دينا ه عزيزم،harfedel,bloom نازنيم مرصي.خيلي خيلي دوستون دارم.اگه بدونين چقدر توي اين مدت دلم براتون تنگ شده بود.من با يکي از بچه هاي تالار آشنا شدم و الان با هم رابطه خانوادگي پيدا کرديم.توي اين مدت که توي تالار نميومدم همش پيگير کارتون از طريق اون دوستم بودم.ديناجون خيلي خوشحالم که حداقل تونستم با تعريف کردن جريان زندگيم يه تکوني بهت داده باشم و زندگيت بهتر از قبلش بشه.عزيزم خيلي برات خوشحالم.آدم تا وقتي چيزي رو داره قدرشو نميدونه وقتي از دستش ميده تازه ميفهمه که چي داشته.وقتي گفتي رفتم همسرمو بغلش کردم و بوسيدم خيلي برات خوشحال شدم و توي دلم گفتم من الان خيلي حسرت يه همچنين لحظه اي رو ميخورم و آرزوم شده که بتونم اين کار رو بکنم.باورت ميشه؟حق طبيعيم هم ازم گرفته شده.البته الان خيلي بهتر از قبل شده.خدارو شکر.ناشکري نميکنم.
harfedelعزيزم راست ميگي امروز روز دعاست.خيلي دعا کردم،صبر کردم،مقاومت کردم ولي بازم ادامه ميدم.بازم دعا ميکنم.اميدوارم جواب بگيرم.bloom عزيزم مرصي گلم.مرصي از توجهت.به خدا هميشه پستهاتو ميخونم.بهترينهارو برات آرزو ميکنم گلم.
عزیزم حتماً اونم واسه بغل کردن و بوسیدن تو داره لحظه شماری میکنه فقط غرورش بهش اجازه ابراز کردنشو نمیده راستی ببخشیدا شما خودت از من خیلی عاقل تری ولی منم یه پیشنهاد کوچولو واست دارم که شایدم خودت میدونی و داری اجراش میکنی! عزیزم اگه فقط موقع همبستری میتونی بغلش کنی بعد از اینکه تموم شد زود کنار نیا یعنی اصلاً نذار بلند شه سرش رو بگیر توبغلت و بدون صحبت کلامی، تو دلت باهاش حرف بزن شاید حرفای دلت رو بهتر بشنوه!ایشاا.. دلش نرم میشه. مطمئنم. از تو بهتر کجا می خواد پیدا کنه؟
مرسی چکامه جان
امیدوارم همه به اون چیزایی که تو دلمون داریم برسیم
ديناجون نميذاره.اصلا يکي از ناراحتي هاي من هميشه اين بوده که بعد از س ک س سريع از جاش بلند ميشه.الان هم که با اين رابطه اي که بينمونه ديگه اصلا.
چکامه عزیز تا حالا همه چیز خیلی خوب پیشرفته، مطمئن هستم با صبر و درایتی که داری میتونی روزهای خوبی رو برای خودت و همسرت بسازی..
:72: :46: