RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
پاییزان جان ما هم خوشحال شدیم که غیبتت بالاخره به پایان رسید .
راستی چه پست خوشحالیه بلندی ارسال کردی ولی آخرش می بینی چی بود بهار حال همه رو گرفته هر چی بهش می گیم نگو می رم حداقل بگو کم میام! .....ولی ازش خبری نیست!
این هدیه عزیزمون هم که به قول آنی جون شکلاتی شده موقع بدی این رنگی شده چون فکر کنم اونور آب خبری نیست و همه توی تعطیلاتند ....:163:
گل گفتی که بچه های بیرنگ زود پررنگ بشن که یک فرصت طلاییه !:227:
راستی منم از احوالاتم بزار بهتون بگم خوب به هرحال اینجا تاپیک حال و احواله دیگه !
خداروشکر همه چی همانطور که می خوام باشه هست و من از بابت زندگیم خیلی خوشحالم !
ولـــــــــی!
امروز خیلی حالم گرفته شد مگه این اطرافیان می زارند که ادم خوش باشه حتما باید ادم رو وادار کنند به انجام کاری که دوست نداری ؟ آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب منم دوست دارم هر طور که از نظر خودم و شوهرم خوبه و راحته زندگی کنم دیگه یعنی این حق رو ندارمممممممم؟؟؟؟؟
ما هم دوست داریم خودمون برای کارهامون تصمیم گیری کنیم ولی چرا نمی زارند ؟؟؟؟؟ چرا توی تصمیمات ما دخالت می کنند و بهمون اجازه نمی دند؟؟؟؟
حتما می گید که نظرتون و تصمیمتون را تا عملی نکردید به کسی نگید ولی این چیزی رو که می گم به دیگران هم مربوطه نمیشه نگفت چون مجبوریم همه باهم انجام بدیم نمیشه حرفی نزد وقتی هم که می گم انقدر توقعاتشون بالاست که براشون مهم نیست که من و شوهرم چی می خواهیم بعد ناراحتیم اینجاست که خوبه ما از نظرمون می گذریم و باهشون همصدا میشیم ولی هر چی بی احترامی و توهینه نصیب من و شوهرم میشه!!!!!!! آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه حرفشون رو گوش نکنم یکی دیگه توهین می کنه و اگه گوش کنم یکی دیگه و اگه نخوام که گوش کنم ما رو وادار می کنند به خدا دیگه دارم منفجر میشم!!!!!............:302::302::316::302::302:
چشمک ! :46:
خوبه حداقل شما و شوهرتون هم سو هستید !این خودش بخش اعظمی از خوشبختیه....:310:
مثل اینکه منم ازکار بیکار شدم...الان ایمیلم رو چک کردم چنین به نظررر می اد که بیکار شده باشم
لطفا برای من دعا کنید اگر بیکار شم زود کار پیدا کنم ...اگر هم نشم چه بهتر
کلا دعا کنید لطفا بیکار نمونم
http://www.hamdardi.net/imgup/32562/...0fa61c92b7.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/32562/...0fa61c92b7.gif
..........
اومدم اینجا به دختر مهربون خوش امد بگم :)
دلم برات تنگ شده بود مهربون...خوب خیلی وقت بود نیومده بودی از اون جاییکه دچار فراموشی هم شدی :311:
گفتم نکنه ادرس تالار یا نام کاربریت رو یادت رفته
حالا الان هردو رو بنویس رو کاغذ بنداز گردنت که دیگه انقدر دیر دیر نیاییییی....
.................................................. ..
نازنین مرسی از همدلیت ولی واقعا از دست این آدما در تعجبم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هم دلم ازشون شکسته...:302:
راستی هاله نوی عزیز از اینکه به تالار اومدی خوشحالم با توجه به پستی که برای راهنمایی زدی متوجه حضور شما شدم .
[align=center]سلام بر همه دوستان همدردي ام
دلم خيلي تنگ شده بود براتون
راستي
[/align]
عيدتون مبارك
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام به همه امروز ساعت 9 از عباس بندر رسیدم.دلمم تنگ نشده بود.تقریبن هر روز سر می زدم.کلی عکس گرفتم
می خوام بذارمشون تو عکاس باشی با هم ببینیم.جاتون خیلی خوش گذشت.البته ما همشو قشم بودیم فقط روز اول و آخر
بندر بودیم.
فرهنگ جامون خیلی خوش گذشت :311::311::311:
:311:
خوش اومدی فرهنگ
چه بامزه که تا بندر عباس با ماشین رفتید؟!؟آخه نوشته بودی امسال سال تحویل تو جاده بودم...
اون وقت از بندر عباس تا قشم سوار کشتی شدین؟
سلام خانم انی خانم بی دل مرخصی عید تمام شود به تالار بیاید غبیت غیر موجه ممنوع است:311::311::311:
اقای لرد حامد عزیز به تالار خیلی خوش امدید
:72::72::72:
سلام و هزار بار آرزوی سلامتی برای همه
عید به همگی خوش گذشت؟
انشالا که عید خوبی بوده واستون و امسال سال پر برکتی واسه همگیتون باشه
من در پایان تعطیلات یک مراسمی تشکیل شد و بهم لوح سپاس دادن واسه میزبانی نمونه :D
================================
خوب خوشحالم که حال سرافراز گلم خوب شده و روبراهه :)
خوشحالم که راهنماییتو پای پست ها می بینم دوباره ، همچنین راهنمایی های ارزشمند جناب sci
خدا رو شکر دوباره دختر مهربون گل ، هاله نو و یک زن امیدوار عزیز و جناب خارپشت هم پیداشون شد!
خدا رو شکر که زن امیدوار خوشبخته ... الهی شکر
آقای مهاجر ، جناب فرهنگ رسیدن بخیر...بابا نازنین جان شما و سرافراز هی سوتی های ملت رو بگیرین :D
بترسین از روزی که سوتی شما رو پروردگار بگیره! :311: اما خوشم اومد از دقتت معلومه خیلی باهوشی ;)
نازنین جون غصه نخور وقتی که به خاطر خودت و رضای خدا کاری کردی خانوم گل
خدا اجر بنده های خوبشو زود میده نازنین دختر :46:
چشمک جان نبینم دلت غصه دار باشه؟ عزیزم زندگی همینه دیگه بالا و پایین داره اما تو انقدر زرنگ و با درایتی که
از پسش بر میای ;)
از mahi91 خبری نیستا رسما! بابا انقدر درس خوندی بسه خانوم درس خون :) نگرانتیما...از جناب baby هم خبری
نیستا!
دوستان عزیز به اس ام اسی که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید : :)
"به غروب سیزده بدر فکر کن! [ستاد زهرمار سازی تعطیلات] :D
ایام به کام یاران عزیز
خانم داملا به تالار خیلی خیلی خوش امدید
امشب خیلی خوشحا ل هستم خانم داملا به تالار بر گشت
امشب شب به یاد موندنی خاطره انگیز است
خانم داملا دوباره به فعا لیت در تالار ادامه دهید دلم خیلی تنگ شده بود
براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
اعضا ی خوب تالار به خاطر خانم داملا به تالار بر گشت جشن بزرگ با شکوه در تالار بگیرم
امیدوارم باسیزده بدرغمهاازدلهابیرون وبارفتن به دامان طبیعت چون شکوفه های بهاری دلهاتون شادوغنچه های امیدبرای آغازسالی نوشکوفا شود....