بهار چرا حال و احوال یاران همدردی(4) دو تا هست؟
این باید 5 باشه نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بهار چرا حال و احوال یاران همدردی(4) دو تا هست؟
این باید 5 باشه نه؟
اه آره !
اهالی ذکور خونواده ما هم هر وقت میخواهند یک چیزی را درست کنند یا کلا نیست و نابودش میکنند، یا دو تا دیگه لنگه خودش از بغلش در میارند:311:
ارتقای سیستم تالاره دیگه!
جای تعجب نداره اگه فردا دیدید مدیر همدردی شد دوتا!
آنی هم چند وقته غیبش زده:163: اشتباه نکنم زیر سر همین تغییراته. آآااااااااانی من کووووووووووووووو؟:102::97::302:
اومدم یکم کل کل کنم برم. بچه ها دیدید تازگی ها چقدر تو تالار بعضی ها دل ما رو با پستهاشون می سوزونن .
اون از قهوه ای رنگ های گرامی که تاپیکهای انجمن ازادی باز می کنند. با شمام بله با شمام پاییزان خانم.
اون از بعضی بی دل ها که غذاهای رنگارنگ برای خودشون درست می کنند وقتی پسرمون با تخم مرغ خودشو سیر می کنه.
اون از مدیر همدردی که به طور واضح می گویند که تو 20 سالگی به بلوغ ازدواج رسیدند مخصوصا اگر یکی مثل من تو 30 سالگیشم هنوز مطمئنن نیست اگر مجرد بود ایا هنوز به بلوغ رسیده بود.
اونم از بعضی بهاری ها که با لات بازیشون منو یاد ایران میندازند.
و ... بقیه رو اگر حال داشتم بعدا می نویسم. فعلا همینقدر حریف که برا خودم درست کردم بسه.
نازنین منم مثل اینکه به درد شما مبتلا شدم (حسادت).
اون پست من حال و احوال بود..اخه كجاش به كل كل شبيه بود كه اوردينش اينجا؟ميشه يه توضيح مختصري درباره كل كل بهم بدين كه چيا رو جزء كل كل حساب ميكنيد؟
چرا ابرو رو ميخواين درست كنيد چشم رو كور ميكنيد؟اينجوري دو تا پستم پشت سر هم شد..
:311::311::311::311::311::311::311::311::311::311:
اينم واسه اينكه نگن عصبانيم.هه هه هه هه
:311:دلتنگ :302: درکت می کنم عزیزم :302:
حالا بعضی هام فرنگستونن هی می ان می گن ما فرنگی هستیم خوب نمی گم ادم دلش می خواد...
بهار 66 خوب حالا چرا عصبی میشی آروم تر عزیزم اروم تر :311:
من موندم شماها چرا روحیه هاتون انقدر مغشوش شده
یکی می خواد کل کل کنه
یکی می خواد بابا لنگ درازشو پس بگیره ،از راه مسالمت امیز هم میشه ها ولی دست برده به خشونت.
یکی رو تک درخت خونشون کرگدن نشسته
یکی لات بازی در می اره
یکی علاقه خاصی به موضوعات بو دار داره
یکی استقبال شدیدی از موضوعات بو دار می کنه...........
واقعا من روحیه ام با این موارد سازگاری نداره.....
من دوست دارم مهربونی کنیم :228:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
آنی چرا کم پیدایی؟
منتظرت هستیم زیاد
پاییزان عزیز رنگ قهوه ای هم بهت میاداااا
چه خبر از انجمن؟؟
[quote=بی دل]
ای بابا چرا اسرار فاش می کنی بی دل جان مثل اینکه توام اغتشاش می کنی هااااا:324:نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
ولی بهار تعهد داد که دیگه لات بازی نکنه آزادش کردیم :311:
ولی بهار جون اگه تو لات بازی درنیاری و بی دل شر نکنه و دلجو و نازنین حسادت نکنن پس کی باید برای ما اواز بخونه!!!!!!!! :311:
انوقت کمبود محبت می گیریم و باید بپریم بغل آنی جون ... وای ...به اون موقعی که انی نیاد ما بپریم بغلش مجبوریم از روی بی عصبیمون و بی دلیمون این بی دل هارو ببیریم پیش خودمون آواز بخونند:311:
بی دل جان تو که اینقدر بی دلی واسه چی خودتو انداختی تو هچل کلکل، دل که نداری می ترسیم هوری کنیم بی سر هم بشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
سلام
سلام
سلام
شلوغش نکن بهارررررررررررررررررر
تو باغ همدردی یه آلاچیقش برا کل کل هست . باغ مال تفریح هم هست ، مال شوخی هم هست ، مال سر به سر گذاری هم هست ( با رعایت مصالح و مواضع و موارد و هرچه میم هست )، پس هر پستی توی حال و احوال غیر از حال و احوال باشه میاد باغ .
باغ خیلی شلوغ شده :316:، مثل اینکه باید برم یه باغ وسیع تر بخرم:323: .
آخی ، آخی ..... میگن فرزند کمتر....... رفاه بیشتر ؟ ها ؟ چی میگن ؟ همدردی خیلی ایال وار شده ، بیشتریا هم باغی شدن ( خدا کنه یاغی نشن :323:) اینه که جا کم میاریم .
بی دل بیا بریم سراغ بالهای صداقت .... بانک زنی نه ها !!! وام بگیریم ....... باغ بخریم ....... آش بپزیم ......... آش شک خاله ، عجب حالی داره.......... باز هم حس شاعری اومده ....:311::311:
ای بابا من کار دارم .... خط کشم کو ؟؟؟؟؟؟ چکارش کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیالی نیست اینجا درخت زیاددددددددددد .... ترکه فراوان ن ن ن ن ن ن
من رفتم .... کار دارم ...... مواظب خودتون باشین . آتیش پارگی در نیارین باغو به آتیش بکشین .... تا برمیگردم .......
.