راستي يه سوال:
بايد همه رو يه جا جواب بدم يا دونه دونه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
راستي يه سوال:
بايد همه رو يه جا جواب بدم يا دونه دونه؟
سلام fnh
چون من با شما تو پست زندگی مشترک قبل ازدواج آشنا شدم میخوام نظرت رو راجبه رابطه جنسی قبل ازدواج بدونم ؟
خب اگر اعضا و خصوصا تيم سانسور آنلاين ظرفيتش رو داشته باشن، من پاسخ اين سوال رو ميدم! تاكيد ميكنم من قصد ترويج يا تبليغ هيچگونه رفتاري رو ندارم. دارم يك نظر كاملا شخصي و دموكراتانه ميدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hsh
روابط جنسي كه من تجربه كردم. ميتونم از دو زاويه بگم هم خوبه هم بد.
من خودم معتقدم سكس با عشقبازي دو تا مقوله كاملا مجزا هستند. و تفاوتهاي بسياري با هم دارن.
سكس: عبارتست از يك رابطه جنسي با شخصي فقط و فقط براي بر طرف كردن نياز جنسي (مثل همبستر شدن با شخصي به ازاي يك مبلغ مالي فقط و فقط براي يك شب!)
عشقبازي: عبارتست از يك رابطه جنسي با شخصي كه رابطه عاطفي هم داريم. (مثل همبستر شدن با همسر يا دوست دختر)
من به شخصه هيچگاه سكس رو تجربه نكردم ولي ...
بنا بر تجربه، عشقبازي با معشوقه وابستگي شديدي براي طرفين (خصوصا جنس مونث) مياره كه اين خودش (البته بعد از ازدواج) خيلي خوبه. چون رابطه رو مستحكم تر ميكنه. ولي قبل از ازدواج باعث ميشه چشم انسان براي ديدن بسياري از فاكتورهاي شخص مقابل (خوب يا بد) كور بشه.
همينطور بعد از اتمام رابطه (اصطلاحاً cut) شخص رو آزار ميده چون ممكنه (به هزار و يك دليل) ديگه با كسي عشقبازي نكنه. خب حساب كن آدمي كه نشستن روي مبل و خوردن غذا پشت ميز ناهارخوري رو تجربه كرده باشه خيلي سخته كه دوباره روي زمين بشينه!
اگر حق انحصاري صيغه مثل حق انحصاري تنباكو (در زمان ميرزاي كرماني) نبود جوونام اينجوري به ... نميافتادن!
سلام فرشید ، :72:
1- با توجه به اینکه در ایام ولادت مولا امام حسن (ع) هستیم نظرت درباره جمله ی زیر چیه ؟
امام حسن (ع) از بذل جان خود دريغ نداشت، و امام حسين (ع) در راه خدا جانبازتر از امام حسن نبود. چيزى كه هست، حسن، جان خود رادر يك جهاد خاموش و آرام فدا كرد و چون وقت شكستن سكوت رسيد، شهادت كربلا واقع شد؛ شهادتى كه پيش از آنكه حسينى باشد. حسنى بود!
2- بزرگترین نقطه ی قوت خودت رو در چه می بینی ؟
3- بزرگترین نقطه ی ضعف منو در چه دیدی ؟
4- نظرت درباره ابیات زیر چیه ؟
عشق اگر رنگی بُوَد
عشق نبُود عاقبت ننگی بُوَد
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی
با تشکر . :72:
سربلند و پویا باشی در پناه حق . :203:
یا علی مدد . :72:
عليك سلام دوست قديمي:72::46:
1-از يه جنبه هايي حتي ميتوان گفت امام حسن از امام حسين هم مظلوم تر بوده. نه به خاطر شهادتش بلكه به خاطرذهنيتي كه عموم مردم نسبت به او دارند. امامي كه هيچگاه اونطور كه بايد بهش پرداخته نشد.
"امام ترسويي كه جنگ نكرد!" اين ذهنيته كه روزي هزار بار امام رو به شهادت ميرسونه نه اون جام شوكران.
2-خوش قلبي
3-مستقيم سخن گفتن (حمله رو به جلو) گاهي اوقات يه حرف (انتقاد) رو ميشه به نوعي زد (حتي اگر كاملاً حق با انسان نباشه) كه اكثريت بپذيرن.
4- درباره بيت:
عشق اگر رنگی بُوَد
عشق نبُود عاقبت ننگی بُوَد
عشق، عينك سبزي است كه كاه را يونجه ميبيند!
درباره بيت:
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی
يك بيت از ترانه هاي خودم رو اينجا ذكر ميكنم:
الان ديگه هر آدمي دلش ميخواد تنها باشه
شايد فقط تنهاييه، كه يار باوفا باشه
:72::72::72:
سلام شما یک جمله زییا از مکه مدینه کربلا بگوید شما چه رشته ورزشی دوست دارید بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید کدام مداحی ییشتر دوست دارید موفق وشاد باشید
مكه و مدينه و كربلا همگي مكانهاي مقدسي (خصوصا براي من) هستند ولي ذاتي رو كه وابسته به مكان نيست نبايد در قيد مكان دانست.
با اجازه به جاي جمله به شعر زير بسنده ميكنم:
آنان كه به سر در طلب كعبه دويدند
چون عاقبت الامر به مقصود رسيدند
رفتند در آن خانه كه بينند خدا را
بسيار بجستند خدا را و نديدند
چو معتكف خانه شدند از سر تكليف
ناگاه خطابي هم از آن خانه شنيدند
كي خانه پرستان چه پرستيد گِل و سنگ
آن خانه پرستيد كه پاكان طلبيدند
رشته ورزشي: تنيس
بهترين كتابي كه خوندم: بوف كور (بزرگترين شاهكار ادبي)
مداح مورد علاقه: هيچكدام. چون معتقدم همشون بلا استثنا آدماي رياكاري هستند.
:73:از fnh63 عزیز ممنونیم که دعوت ما رو قبول کردن و به سوالات پاسخ دادن خسته نباشی ممنون و نشان صندلی داغ را تقدیم شما دوست خوب می کنیم:73:
از elinaجون می خوام که در صندلی داغ شرکت کنند با حضورشان ما رو شاد کنند
ممنون از شما:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا.ده
مثل اينكه اينجا ما زياد طرفدار نداريم. البته داشتيم، ولي خب از دل برود هر آنكه از ديده رود
حداقل خودتون (زيباده) بعنوان مدير اين تاپيك چند تا سوال از اين حقير ميپرسيدين. در هرصورت گذشت.
بازم بخاطر همه چي ممنون
:72::72::72: