RE: سری چهارم صندلی داغ!!
سلام پریوش عزیز
من معتقدم شما درون گرا هستید، اگه پاسخش بله س ، برنامتون برا خروج از درون گرائی چیه؟
آیا پریوش هدفهای اصلی زندگیشو تعریف کرده ؟ هدفهای فرعی رو چطور؟
دوتا از عادتهاي خوب پریوش کدومه؟
اگه دو روز از عمرتون باقیمونده باشه (ایشاالله صد ساله باشید و عمر باعزتی داشته باشید :72:) چیکار می کنید؟
فعاليتهاي فوق برنامه پریوش چياس؟ از چي خوشش مياد؟
[quote=پريوش]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
10> معمولا چه زنانی بیشتر تمایل دارند به عنوان همسر دوم در زندگی فردی ایفای نقش نمایند؟
... و معمولا زناني كه تن به اين ازدواجها مي دهند از عشق و علاقه چيزي نمي دانند و فقط براي اينكه يه آقا بالاسر داشته باشند و اسم يه شوهر روي سرشون باشه به اين كار تن مي دهند .
.................................................. ......
سلام . ببخشيد ادامه :310:
18_بزرگترين كار خوبي كه كردي چي بوده
كار خوب خيلي كردم يادم نمي ياد :311:
19_سخت ترين كاري كه كردي
غلبه بر كمرويي :303:
20_به ياد موندني ترين اهنگي كه شنيدين
چيزي يادم نمي ياد :163:
21_چه رنگي رو از همه بيشتر دوست داري
صورتي
22_تالار همدردي چه هدفي را دنبال مي كند چرا
به نظر بنده كمك به تفكر سازنده و مثبت و به دنبال آن عملكرد به جا و مناسب
23_يك بيت شعر بگو
مرا چشمي است خون افشان زچشم آن كمان ابرو
جان پرفتنه خواهد شد از آن چشم و از آن ابرو
24_يك ضرب المثل بگويد
" خود كرده را تدبير نيست "
25_بهترين دوستتون توي تالار كيه
Ani عزيز :43:
26_بهترين اعضا تالار بگويد
همه بچه ها رو دوست دارم همشون صفات خوبي دارند كه ميتونه واسه آدم آموزنده باشه .
هر كدوم از اعضاء در نوع خودشون بهترين هستند.
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72:
[/quote]
پريوش نوشته شده:
[quote=نقاب]
10> معمولا چه زنانی بیشتر تمایل دارند به عنوان همسر دوم در زندگی فردی ایفای نقش نمایند؟
... و معمولا زناني كه تن به اين ازدواجها مي دهند از عشق و علاقه چيزي نمي دانند و فقط براي اينكه يه آقا بالاسر داشته باشند و اسم يه شوهر روي سرشون باشه به اين كار تن مي دهند .
.................................................. ......[quote=پريوش]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
[b]14_كي رو بيشتر از همه تو زندگيت قبول داري
خودمو
حالا پریوش عزیز جواب سوال نقاب چقدر از همین حسی که در جواب سوال محمد گرامی داشتی ناشی شده بود؟ خود دوستی یا خود...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
سلام به پریوش خانم:72::
سلام rsrs1380 عزيز :72:
من چندان افتخار تعامل مستقیم با شما رو نداشتم ولی امیدوارم با صندلی داغ شناخت نسبی از شما پیدا کنم:
اجازه دارم منم چند تا سوال بپرسم؟:310:
خواهش مي كنم .
1)فکر می کنید تا کنون تو زندگی خودتون زمانی از دست دادید؟اگر اکنون به شما قدرت جبران بدهند .چطور جبران می کنید؟
آخه مگه ميشه كه آدم اشتباه نكنه . خيلي زمانهاي با ارزشي رو از دست دادم . به خاطر اينكه به چيز كوچكي برسم چيزهاي باارزشم رو از دست دادم .
اگه بتونم جبران كنم روابطم رو با دوستاي خوبم كه بهشون علاقمند بودم بيشتر و صميمي تر مي كردم . سطح زبان انگليسمو ارتقاء مي دادم .
مهم تر از همه اگه ميتونستم به گذشته برگردم دستان خسته پدرم رو بوسه مي زدم و بابت زحماتي كه متحمل شده بود و به خاطر صبوريهاش ازش قدرداني مي كردم ولي افسوس كه ديگه پيشم نيست .
2)بزرگترین گناهی که در کسی نمی بخشید چی هست؟
ما كوچيكتر از اوني هستيم كه گناه كسي رو نبخشيم وقتي خداي به اين بزرگي ما آدمهاي بد رو ميبخشه ما چطور مي تونيم كسي رو نبخشيم
3)مهمترین رکن زندگی مشترک رو در چه چیزی می بینید؟
صداقت و تمام :72:
4)فکر می کنید انسان موجودی مختار است یا تحت اجبار طی مسیر می کند؟
از يك نگاه انسان كاملا مختار است و ميتونه مسير زندگيش رو خودش انتخاب كنه. ميتونه خوب باشه يا بد باشه . ميتونه صبور باشه و يا عجول باشه ميتونه فرصتهاشو از دست بده يا اينكه از لحظه لحظه عمرش به نحو احسن استفاده كنه . همه اينها اختيار آدم رو مي رسونه.
از طرفي بايد بگيم به دنيا اومدن و از دنيا رفتن ما تحت اختيار ما نيست و به اجبار است .
5)آیا به سرنوشت اعتقاد دارید؟اگر پاسخ شما مثبت است پس نقش اختیار کجاست ........
در جواب سوال شما فقط يه جمله مي تونم به عنوان نقل قول بگم :
" من به شانس خيلي اعتقاد دارم چون هروقت كه تلاش مي كنم شانس مي آورم ."
6)اگر یک روز پزشک باشید و تنها همان یک روز بتوانید اقدامی بکنید مهمترین کاری که انجام می دید چی هست؟
سعي مي كنم به مداواي اشخاص بي بضاعت بپردازم و از آنها دلجويي كنم . :72:
7)و اما صــــــــــــــــــــــــ ـبر ...شما رابطتون با صبر چگونه است؟
قبلا خيلي صبور بودم بيش از حد . الان صبرم خيلي كمتره . زود كم ميارم
8)فرمودید سخت کوش هستید ..ایا اگر سخت کوشی شما به ثمر نرسد نا امید می شوید؟
بله نا اميد مي شوم . ولي يه مدت صبر مي كنم تا شارژم دوباره پر بشه ودوباره از نو شروع مي كنم . يه وقتهايي صبر از هر كار ديگري مهم تره .
9)فرمودید در جواب نقاب گرامی رضایت مندی شما بین 20 تا 40 است و گاهی تا 100 هم پیش می رود؟چه چیز آنقدر فاصله رضایت مندی شما را در زندگی زیاد کرده است؟از اوج نارضایتی تا اوج رضایت؟؟؟
اين اوج نارضايتي مال همون وقتهايي است كه سختكوشي من به نتيجه نمي رسد و از زندگي و از خودم ناراضي مي شم . ولي با يه خورده صبر دوباره به حالت اول برمي گردم.شايد هم به خاطر اينه كه خيلي از خودم مايه مي گذارم و انتظار دارم تو زندگي هم به همان اندازه به دست آورم .
10)فکر می کنید خداوند زنان را برای چه آفرید ایت و چه نقشی از زنان را می پسندید؟
يه خصوصيت تو آقايون هست كه اگه خانمها نبودند اونها نمي تونستند تو زندگيشون موفق باشند و اون اينه كه آقايون مايل هستند در هر مسئله فوري به نتيجه نهايي دست پيدا كنند و همه چيز را سريع به دست آورند. و تقريبا همه مي دانند كه اون كسي كه عجله مي كنه هيچوقت به مقصد نمي رسه و اين زنان هستند كه هميشه آقايون رو به صبر و استقامت دعوت مي كنند و البته با مهر و محبت خودشون به آقايون دلگرمي مي دهند . من معتقدم خداوند زنان رو به خاطر صبوري ، استقامت ، مهربوني و عطوفت آفريده است .
11)راستی استقلالی هستید یا پرسپولیسی؟؟؟(این سوال بسیار مهمه!!!!!!!!!:324:)
اصلا نمي خوام به هيچكدوم از اين تيمها توهين كنم ولي اصولا تيم هاي ايراني وقتي به ليگ برتر ميان ضعيف مي شوند تيمهاي شهرستاني خيلي بهتر هستند .
فعلا خسته نباشید...:72:
سپاسگذارم :72::43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
سلام بازم گفتم یه سری به صندلی داغ زده یاشم
سلام جناب كنجكاو ، از آشنايي با شما خوشبختم :72:
من از شما چیز زیادی نمیدونم چی شد جذب اینجا شدین؟
از اونجايي كه من خيلي كم حرف هستم و يه خورده تنهام ( البته بعد از ازدواجم تنها شدم ) دنبال جايي مي گشتم كه بتونم حرفهامو بازگو كنم و حرفهاي ديگران رو بشنوم .
وقتي ميام اينجا خيلي احساس خوبي دارم . مقالات اين سايت تونسته تقريبا بيشتر علامت سوالهاي ذهنم رو پاك كنه .
چی از اعضا میدونی؟
بعضي از اعضاء واقعا مهربون و همدل هستند و توصيه هاي خوبي مي كنند . بعضي هاشون با انرژي مثبتي كه در بين حرفهاشو به آدم منتقل مي كنند آدم رو شارژ مي كنند.
بعضي از اعضاء با بازگو كردن مشكلاتشون از آدم كمك مي خواهند كه آدم باز هم از اينكه مي بينه ميتونه واسه ديگران مفيد باشه احساس خوبي داره .
درمورد من چیزی میدونی؟
يك سري از مطالبتون را خوندم ولي شناخت زيادي از شما ندارم . تنها چيزي كه در شما ديدم اين است كه نام كاربريتان خيلي با شخصيتتان نزديك است .واقعا كنجكاو هستيد.:199:
در مورد مدیر چه حسی داری؟
سختكوش و مدبر
در مورد کیوان؟
باهوش و خلاق
در مورد خلاقیت بگو؟
انديشه نو ، برگرفته از تفكر مثبت
دوستان عزيز ليست افراد بعدي طبق تائيد اقاي ابراهيمي به شرح زير است ::::
niloo55
setareh
shirin joon
محمد صالح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
سلام پریوش عزیز
سلام جناب BABYعزيز
من معتقدم شما درون گرا هستید، اگه پاسخش بله س ، برنامتون برا خروج از درون گرائی چیه؟
فكر مي كنم . تا حدودي . البته خيلي دوست دارم احساساتم رو راحت بيان كنم در جمع حضور داشته باشم . خيلي سعي كردم . راستش مادر من افسردگي شديد داره و واقعا تو روحيه من هم تاثير گذاشته . شوهرم هم آدم منزوي است و نمي دونم . اگه منو راهنمايي كنيد ممنون مي شم .
آیا پریوش هدفهای اصلی زندگیشو تعریف کرده ؟ هدفهای فرعی رو چطور؟
اول از همه اصلاح كردن يه سري افكار و پيش فرضهاي ذهني كه جلو پيشرفتم رو مي گيره . هدفهاي فرعي هم در راستاي اون محقق ميشه .كه يكي از اونها داشتن يه زندگي خوب و سالم و پايدار و اون يكي هم تربيت كردن دختر كوچولوم به نحو احسن .
دوتا از عادتهاي خوب پریوش کدومه؟
كتاب خوندن يكي از عادات من است . خيلي به كتاب خواندن علاقه دارم و دوست دارم راجع به مطالبي كه يادگرفتم با ديگران بحث كنم و اونها هم در قالب اين بحث از آموخته هاي من استفاده كنند .
.
اگه دو روز از عمرتون باقیمونده باشه (ایشاالله صد ساله باشید و عمر باعزتی داشته باشید :72:) چیکار می کنید؟
واقعا خيلي كار نكرده دارم نمي دونم به كدومشون مي تونم برسم . شايد خيلي ها رو ناراحت كردم شايد تو اين مدت نتونستم اطرافيانم رو درك كنم و در غم و شادي ها شون شريك بشم .
فعاليتهاي فوق برنامه پریوش چياس؟ از چي خوشش مياد؟
تقريبا وقتي براي فوق برنامه ندارم . خيلي سرم با كارو بچه داري و مسئوليت خانه گرم است . فقط در مسير بازگشت به خانه كتاب مطالعه مي كنم . در خانه هم يه وقتهايي نقاشي مي كشم . به يادگيري زبانهاي خارجي علاقه دارم .
[quote=بی دل]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پريوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
فكر كنم نتونستم منظورم رو خوب و كامل عنوان كنم . :163:
[quote=بی دل]
پريوش نوشته شده:
[quote=نقاب]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پريوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
[b]14_كي رو بيشتر از همه تو زندگيت قبول داري
خودمو
حالا پریوش عزیز جواب سوال نقاب چقدر از همین حسی که در جواب سوال محمد گرامی داشتی ناشی شده بود؟ خود دوستی یا خود...
نمي دونم شايد يه كم خودخواهي باشه در هر صورت بايد اصلاحش كنم . :303:
من خيلي خوشحالم از اين كه در اين محيط مجازي مورد انتقاد قرار مي گيرم و ميتونم مطمئن باشم بدون اينكه كسي منو بشناسه ايرادهامو بگم و دوستان خوبي مثل شما من رو در اصلاح رفتارهام ياري مي كنند . :72: :43:
سلام ممنون از خانم پريوش كه در صندلي داغ تالار شركت كردند و به زييايي پاسخگوي دوستان بودند:72::72::72::72:
نفربعد از امشب نوبت اقاي محمد صالح است هست كه در صندلي داغ شركت كنند
با تشکر از آقای ابراهیمی که زحمات فراوانی را می کشند:72:
بــــــــــــــــــــــــ ــــه..بــــــــــــــــــ ـــــــــــــه.. :104: ببین کی این جاست.. محمد صالح جان
سلام محمد صالح عزیز... با اجازه سوالات..البته فعلا چند سوال کوتاه تا بعد
1>محمد صالح تالار همدردی را چگونه می بینی؟
2>خانواده را در یک سطر تعریف کن؟
3>در بیان احساسات خود در ابتدایی ترین صورت به چه چیزی توجه می کنی؟
آیا به فردی که در مقابلت قرار دارد....؟
آیا تصوری که از آن فرد داری؟
به خودت فکر می کنی.... خلاصه نظرت را برایمان بگو
4>یک تاپیک که برایت جالب بود و بیش ترین تاثیر را در شما گذاشته؟
5>دو ویژکی خانواده خوشبخت...................و ...................... است.
6>دوست داری پدر شوی؟یا پدر هستی ؟ که نیستی فعلا... > به نظرت اولین وظیفه یک پدر در قبال فرزندش چیست؟
ممون از توجه شما :72: