RE: من از تالار می روم ؛ خداحافظی های اعضایی كه از تالار می روند
سلام
شرایط همه ما و احوالات ما ممکن است تحت شرایط متفاوت تغییر کند. به تبع آن احساسات و انگیزه ما در مورد کارهایمان تغییر می کند.
به هر حال من مایل به ثبات، دوام، استمرار هستم. اگرچه ممکن است گاهی آدم کم انرژی شود.
به هر حال منتظر همه عزیزان به هر صورت هستم. و البته امیدوار :323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
بهرحال من نمی دانم چی بین شما و مدیر همدردی گذشته که رنجیده خاطرتون کرده ، اما دوست دارم که در تالار بمانی ، :72::104:
اِ به من چه؟!:302:
چرا پا منو می کشید وسط :316:
والا من بی تقصیرم:325:
آخه من چی کاره بیدم:302: :302: :302: :302: :302: :302: :302:
:162:
:223:
"صریحا اعلام میکنیم که همدردی مخالف ترویج چند همسری است! "
آقای مدیر ،
خب چرا گفتید "همدردی مخالف ترویج چند همسری است" ، بگید چند همسری خیلی هم خوبه ، اصلا مشکلات ازدوجها بخاطر تک همسریه ، برید آمار بگیرید ببینید تعداد طلاقهای یه همسری بیشتره یا چند همسری !!!!!:73:
حالا منو بی خیال ، غضنفر (پست 407) رو بچسب.:311:
سلام!
بيدلي در همه احوال خدا با او بود
(...) از دور خدايا ميكرد!
كجا بيدل عزيز ؟منم مثل شما از خوندن بعضي تاپيكها از تعجب:316:ولي چي بگم !بهتر نيست بگذاريم خودش بياد ودفاع كنه!خيلي از ماها پذيرش واقعيت اطرافيانمون را نداريم ولي چرا خودمونو ميبريم زير سوال:324:مدير عزيز تالار مارو هم نيمبينن:302::311:تا بهمون جواب بدن ولي ما ارادت داريم وايشون هم از دور هواي مارو دارن:323:درباره چند همسري هم حرف شما درست كه جريان داره (البته دور از جون و محدود:163:)ولي منم با نظريه مدير محترم شديدا موافقم و چند همسري رو محكوم ميكنم:160:به خاطر يكي كه در تالار رو نميبند!بمانيد تا آخر شايد آخر شاهنامه خوش باشه!
با آرزوي موفقيت براي شما!:72:
RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
اومدم برای خداحافظی
تو این مدت که باهاتون بودم خیلی چیز ها یاد گرفتم ،از همه بچه ها ،از اقای سنگتراشان( که فوق العاده
ازشون دلگیرم) ،بابت همه چیز هایی که به من آموختید از شما بزرگواران بی نهایت سپاسگذارم
انی عزیزم ،سارا جون ،نقاب (مشاوری خوب که با سن پایینش همیشه منطقی ترین راهنمایی ها رو می کرد ویه الگوی خوب) ،گردافرید ،ارمان 26، شاد ،سورنا ،فیلوسارا ،بلوم ،کیوان(این ساکت بی مدعا)،کامران و محمد ابراهیمی مهربون ، کنجکاو
وغزاله جون...........کسایی که اسمشون یادم نیست ولی همیشه در قلبم جا دارین
از بردن اسم تک تکتون اشک تو چشمام نشست
همتون رو دوست دارم
امیدوارم ایام به کامتان باشد و هیچ غمی نداشته باشید
خدانگهدار
[align=justify]سلام به بی دل عزیز، و گل مریم نازنین:72:
مهربونا شما هیچ می دونید چقدر در تالار همدردی منحصر بفرد هستید که به این راحتی می گید خداحافظ؟؟
می دونید وقتی نیستید جای خالیتون رو کسی نمی تونه پر کنه؟
کدوم یکی از ما مثل بی دل با هرجمله ای لبخند رو به چهره بقیه میشونه؟ کدوم یکیمون قلب پاک و صاف و ساده ای مثل گل مریم داره؟
در طی این یک سالی که عضو همدردی بودم، دیدم که هر موقع یکی میره جای خالیش همیشه پیداست و بقیه نمی تونن ویژگی های منحصر بفردش رو پوشش بدن. گردآفرید، سورنا، زهرا (موعود)، راهگشا (نقاب)، طاهره، و همه دوستانی که یا بصورت دائم یا موقت خداحافظی کردند، و یا فعالیتشون رو کمتر کردند.
خلاصه من که خداحافظی هیچکدوم از شما رو قبول ندارم و به جاش می گم: به امید دیدار.
به قول راهگشا، از خداحافظی ها دلگیر نمی شیم .
چون همیشه در یادمون باقی می مونید و منتظریم که بر گردید و با یه سلام دوباره دل دوستهاتون رو شاد می کنید.
ای کاش باور کنیم هیچ انسان یا فضایی کامل نیست، هرجا و با هرکس که باشیم، به هرحال یک سری نقایص همراه با رابطه ها هستند و قدرت ما انسان ها در تلاش برای حل مسائل نمود پیدا می کنه، پس همدردی می تونه یک کارگاه آموزشی ارزشمند باشه.
همتون رو دوست دارم و امیدوارم مثل یه خانواده همیشه در کنار همدیگه باشیم (و خداحافظی هامون موقت باشن)، و همونطور که اگه از همسر، پدر، مادر، خواهر، یا برادرتون دلخور شدید، خونه رو با همه خوبی ها، شادی ها، خاطرات زیبا و ... ول نمی کنید و برید، بچه های همدردی رو هم از حضور سبزتون محروم نکنید.
البته استراحت و دوری موقت برای هممون لازمه، و امیدورام به زودی با انرژی و سرحال برگردید و بگید: سلام:310::43:[/align]
من از تالار برای همیشه می روم
سلام و احترام خسته نباشید از دست مدیر همدردی ناراحت هستم و من از مدیریت صندلی داغ کنار رفتم برای مدیر جدید صندلی داغ امیدوارم در صندلی داغ موفق باشد خانم انی تولدتان مبارک باد من خیلی سر شلوغ است اعضا تالار خوب تالار اقای کیوان عزیز خانم فرشته مهربان خانم ساقی خانم طاهره خداحافظی می کنم بهترین مدیر تالار هستی خانم سارا خانم پریوش خانم بالهای صداقت خداحافظی می کنم اعضا تالار به مدیر همدردی در تالار کمک کنید تالار همدردی به من نیاز ندارد امیدوارم یک نفر مثل من در تالار بیاید به مدیر همدردی کمک کند من در تالار امدم فقط استاد خوب دکتر جعفری بود مدیر همدردی حرف من گوش نمی کند براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72: دکتر جعفری استاد من تالار همدردی به من معرفی کرد من از سال 1386 9 اسفند به تالار همدردی امدم تا الان برای تالار زحمت کشیدم پر تلاش بودم مدیر همدردی امیدوارم در مدیریت موفق باشیداز خانم فرشته مهربان در تالار برای من خیلی زحمت کشید تشکر و قدردانی می کنم خانم انی اقای کیوان عزیز برای من در تالار خیلی زحمت کشیدند تشکر و قدردانی می کنم دلم برای تالار تنگ می شود دلم برای مدیران تالار و اعضا خوب تالار تنگ می شود
به امید دیدار
RE: من از تالار برای همیشه می روم
همه ما یه روز میرویم.خدا حافظ
RE: من از تالار برای همیشه می روم
سلام آقای ابراهیمی
من به تازگی با این تالار آشنا شدم و چون مطالبش برام مفید بود تصمیم به عضویت و استفاده از مطالبش کردم(البته عضویت از نوع بی پولیش). من تازه اومدم کجا می خواید برید:72::72::72:
قطعا جذابیت تالار و استقبالی که ازش می شه نتیجه زحمت های شما و دیگر دوستانتون هست. و قطعا همکاری در این سایت برای خود شما هم تجربیات و فوایدی داشته. کم شدن حتی یک نفر از این زنجیره عشق، از جذابیت سایت کم می کنه. پس نه به خاطر هیچ کس دیگه که به خاطر سایت خوب خودتون ادامه بدید :43::72::72::72: