-
سلام بر همه
من چند روز پیش لازانیا و همیطور کیک تولد پختم که طعمشون خیلی خوب بود هر چند کمرم واقعا درد گرفت و از کرده خویش در شرایط جسمی که دارم پشیمان و پریشان گشتمی
عکسشونم دارم البته به علت عدم توانایی در ایستادن زیاد، خیلی تزیینشون نکردم ولی خوب شدن
عکسشون رو سایت آپلود نکرد گفت حجمش زیاده
دستورالعملش رو هم که اگه بذارم بی دل میگه چرا توش کره اینا ریختی
آخه لازانیا که بدون سس سفید نمیشه تقریبا 100 گرم کره استفاده کردم برای 4 تا لازانیای کامل تو همه شون با هم یک بسته پنیر پیتزا هم ریختم و البته مقدار کمی روغن هم توی موادش بود
برای روی کیک تولد هم که بالاخره خامه ریختم (خامه کم چرب) و داخلش هم که مقداری روغن بود به هرحال
از آنجا که گفته شده غذاها رژیمی باشه من هم به جای تلف کردن وقت گرانبهایم به دادن دستور این شاهکارهایم میرم به کارام برسم و ضمنا بعدش هم بخوابم
گفتم اخبار آشپزیم رو بدم که فکر نکنید دیگه زیادی تنبل شدم
بی دل با اون خصوصیاتی که گفتی آش رشته رو میتونم برات بذارم و همچنین جوجه تابه ای چیز دیگه ای به مخ اینجانب خطور نکرد
شب به خیر
-
فکور عزیز من آخرین بار 8سال پیش لازانیا خوردم دفعه بعد درست کردی جای منم
خالی کن.بعدشم نمی خوای عکس بذاری جرا بهونه می گیری؟سایزشو کم می کردی.
بچه ها چرا کتلت مامانم بی مزه ست؟مقدار گوشت به پیاز چقدره؟سیب زمینی خام یا
آبپز؟به چه نسبت؟تخم مرغ می خواد؟یه بار خالم درست کرده بود خیلی خوشمزه بود.
قبل از اون فکر می کردم کتلت همینیه که مامانم درست می کنه.خیلی م نازک می کنه.
-
فکوووووور!
نمیخوای دستور و عکسش رو بگذاری، به قول فرهنگ، چرا بهانه میگیری؟
یعنی اگه تونستی یک پست از من پیدا کنی که گفته باشم *کره* ایراد داره و توی غذا نریزید، اسمم رو عوض میکنم میگذارم یه چیزی تو مایه های پرنیان، پرند، ... اصلا دلارام هم قشنگه نه؟ ملودی چطوره؟ ;)
- - - Updated - - -
همین الان رفتم دنبال طرز پخت کلوچه خانگی که با این ویدیوی طرز پخت کلوچه شکلاتی توی یوتیوب برخوردم:
http://www.youtube.com/watch?v=YyJycsyhufY
میخواستم به آشپز پیشنهاد بدم بیاد توی همدردی عضو شه، یه تاپیک باز کنه اما دیدم شاید زبون ما رو نفهمه!:tongue-new:
طرف قاطیه بدجوری!
-
سلام
بی دل بانو نمیخای جواب سوالامو بدی؟؟
برو صفحه ی قبل..
-
بی دل جان
اولا چرا به این سایتهای مستجهن (درست نوشتم؟) سرک میکشی عزیزم اگه خوب بود که فیلتر نبود حالا لطفا نحوه استفاده فیلتر شکنت رو برام پیام خصوصی کن ببینیم این کلوچه چه چوریه راستی توضیحاتش انگلیسی بود؟اگه خواستی به جای فیلتر شکن مربوطه که بهم میدی منم برات دستور پختشو ترجمه میکنم و پیام خصوصی میکنم
راستشو بخواین من برنامه های پیشرفته البته تو رشته خودم تو کامپیوتر می نویسم ولی بقیه کارای کامپیوتر رو زیاد بلد نیستم یکیش همین کم حجم کردن فایل عکس!!!
پس بدانید و آگاه باشید که من بهانه گیری ننمودم
بی دل خودت گفتی غذا رژیمی باشه و این حرفا بعدا به کره اگه گیر ندی به روغن توی غذا (البته خیلی کم بود) و همینطور به پنیر پیتزا که خیلی چرب هست هم گیر نمیدی آیا؟
بعدا تو کیکم روغن ریخته بودم (متاسفانه نصف لیوان) چون میخواستم از قالب به سلامتی و دل خوش بیرون بیاد ناسلامتی کیک تولد بود اگه لازم میشد به خاطر چسبیدن به کف ظرف تکه تکه کنمش که دیگه به درد نمیخورد. بعدا بحث خامه روی کیک هم که برا خودش مقوله ای هستش
اگه به این چیزا ایراد نگرفتی اونوقت من احتمالا باید تغییر نام بدم
اگه بی دل به اینها ایراد نگیره من اسمم رو میذارم پارمیدا (آخه از این اسم خیلی خوشم میاد)
-
به به به به به! چه میکنن این دخملهای کدبانو باران بهای و ترانه! (با لحن عادل فردوسی پور)
دست مریزاد. آفرین:228:
یادم باشه سر فرصت حتما بیام یک امتحانی بکنم.
به مناسبت شب ششم تولد نوزداااااااد؟؟؟؟!!!!!! چه مناسبت هایی وجود داره و ما غافل بودیم! ای دریغ و ای افسوس!
باران بهاری جان از من متخصص تر در آشپزی کسی نبود که اون سوالهای فوق الذکر رو ازش بپرسی؟
از من اگه می پرسی باید بگم که من تا اونجاییکه حافظه ام یاری میکنه همیشه شنیده ام که نمک رو *آخر* های غذا بزنید علی الخصوص که غذا شامل گوشت قرمز باشه چون نمیگذاره غذا زود بپزه و گوشت هم سفت میشه.
هر چند که من کلا هر جور عشقم بکشه میریزم حالا شد اول، یا آخر.
و اما در باب سوال بعدی یعنی رب انار و ترشی، والله بنده بی تقصیرم:dispirited:
و در مورد اینکه دستور قطاب و اینها را من بلدم یا نه، باید عرض کنم که من هیییییچ نوع شیرینی بلد نیستم! :upset: هر وقت هم که میخوام هنر نمایی کنم میرم سراغ کتاب آشپزی یا یوتیوب. البته چرا! دروغ نگم، حلوا و فرنی و شیر برنج و شله زرد بلدم. همین! نه اینکه شیرینی درست نکرده باشم. کردم! منتها هم خیلی وقت پیش بوده هم اینکه از روی کتاب آشپزی تقلب کردم که الان به کل دستورش یادم رفته.
پس بنابر این ما از این داستان نتیجه میگیریم که شما هرررررررچی هنر بلدی رو رو کن که سخت محتاجیم.
فکور جان! حالا سعی کن به زور هی موارد خلاف در آشپزی ات رو ببری بالا که بشه بهانه که عکس و دستور نگذاری!
یعنی اگر تو حاضر شده باشی نیم لیوان روغن بریزی توی کیک! بعد هم روی همون کیک رو خامه مال کرده باشی و در نهایت از این کیک خورده باشی، چه زیان که ما هم عکس اش رو ببینیم. برای اینکه فردا روز کبود شدی، بدونیم قاتل فکور کی بود چی بود!
حالا که قراره فکور خودکشی کنه، برای اینکه در حق آقای کامروا ظلم نشه و ایشون هم از حق خودکشی برخوردار باشه، بدینوسیله آقای کامروا هم میتونن هر چی دلشون خواست فتیله و نفت بریزن تو غذاشون.
میگم فرهنگ! وقتی خاله ات به اون خوشمزگی که شما دوست داری کتلت می پزن، چرا از خودشون نمی پرسی؟ آخه من نمیدونم مادر جان شما چطوری کتلت میپزن که بگم چرا خشکه. به هر حال میتونه به خاطر آردش باشه. چون بعضی ها آرد میزنن که کمی خودش رو بگیره، حالا اگر زیاد بزنی سفت میشه. تخم مرغ هم نباید زیاد زد. ضمن اینکه زیاد هم نباید سرخش کرد. از طرفی من امتحان کردم وقتی پیاز و سیب زمینی کتلت رو خیلی ریز میکنی، همه حفره ها پر میشه و یه خورده سفت تر میشه. اما وقتی کمی درشت باشه بهتره. منظورم از فاصله ریز و درشتی تفاوت بین غذا ساز و رنده معمولیست. چرا خودت امتحان نمیکنی کتلت بپزی شاید بتونی به سلیقه خودت بپزی. به مادرت هم استراحت بدی.
-
خوشبختانه زیاد از اون کیک تناول ننمودم البته اصلاح میکنم نصف پیمانه روغن داشت نه نصف لیوان
من نفهمیدم اسمم رو عوض بکنم یا همین فکور خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب ظاهرا به لازانیا زیاد ایراد وارد نبود پس آخر هفته دستورشو میذارم راستی ماجرای کوچک کردن عکس و حجم و اینا رو هم اگه بذارین ممنون میشم یا پیام خصوصی کنید
بی دل نگفتی چه جوری اون ویدیوی کلوچه رو باز کردی آخه این فیلترا....
راستی منو با آقای کامروا تو یه گروه نذارین من هنوزم دلخورم آخه اگه کسی اعتقادی داره و به هیچ وجهی بهش عمل نمیکنه خوب پس به اون چیز اعتقاد نداره و اصلا نباید راجع بهش حرف بزنه چه برسه به اینکه توصیه هم بکنه و بحث هم بکنه واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااای
خوب نظرم عوض شد بی دل کتلت هم میپزه یعنی فکر میکنی تو کتلت برای مثلا سه نفر کمتر از نیم پیمانه روغنه. زهی خیالات باطله آخه خرد خرد که آدم میریزه نمیدونه چقدر ریخته....
بی دل واقعا کتلت میپزی یعنی راست گفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
-
مامانم چرخ می کنه و آرد م می زنه.اینا مهم نه.من با طعمش مشکل دارم.
می خوام ببینم شماها چطوری درست می کنید.خاله مم عباس بندره
دسرسی ندارم.
-
ترانه جان ،كجايي ببيني كه پرنده غريب هم اون كيك بدون فرن رو درست كرد هم كبه...
مي خوام عكسش رو بذارم ولي از گوشيم كه مي خوام بذارم سايزش بزرگه...بلد هم نيستم كوچيكش كنم....
كبه رو كه درست كردم همه تو كف موندم...مادر شوهرم به خواهرام مي گفت:ديديد عروسم بهتر از شماست...
اخه ما فقط مامانمون كبه درست مي كنند...چون حوصله مي خواد...منم نمي دونم چي شد كه زد به سرم ولي جونم بالا اومد...
كيك رو هم ديشب درست كردن ولي با طرز تهيه تو فرق مي كرد...ولي بد نشد...يعني خوب شد ولي مي شد بهتر بشه...بايد ميذاشتم كمي سرد بشه بعد از فنجون در بيارم...ولي من اين قدر ذوق داشتم كه فقط دلم مي خواست در بيارمش...
ولي خوب دارم پيشرفت مي كنم
-