سلام به همگی
سال نو مبارک
امیدوارم همه سال خوب و سرشار از موفقیت و شادکامی را پیش رو داشته باشین
دوستتون دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همگی
سال نو مبارک
امیدوارم همه سال خوب و سرشار از موفقیت و شادکامی را پیش رو داشته باشین
دوستتون دارم
سلام به همه برو بکس همدردی! حالتون خوبه؟ امیدوارم تا اینجای عید از زندگیتون لذت برده باشید.
منم خدا رو شکر بهترم و انگاری داره واسه من "حول حالنا الی احسن الحال" رخ می ده(گوش شیطون کر چشش کور)...
بهار66 عزیزم کجا میری؟ بمون بابا! از راهنمایی هات خیلی استفاده کردم...حیف نیست بذاری بری؟
داملا جان! تو هم برگرد به خونه... قهر نکن خواهری! ما دوستت داریم.
بهارشادی چطوره؟ سرافراز پریم!(یعنی سرافراز دوم که هروقت منو می بینه یاد خودش میفته!):46:
امیدوارم همه همه خوب و خوش باشید...
راستی bloom عزیز! عروس خانم!(الهی دست راستت رو فرق سر ما مجردهای تالار!) شما هم خیلی گلی! از اون خانمه که آواتاره شماست خوشم میاد. اصلا این خانمه که آواتار منه واسه این انتخاب کردم که شبیه آواتار شما باشه(نگفته بودم؟؟؟)...:43:
بچه ها... همچنان دعا کردن رو فراموش نکنید... آخه آدمیزاد بعضی وقتها ضعیف میشه و به دعای همنوعانش نیاز پیدا می کنه. از اینکه در روزهای سخت در کنار من بودید ازتون متشکرم و براتون در هر لحظه و هرکجا بهترینها رو آرزو دارم.
راستی موقع رانندگی قبل رفتن یه آیت الکرسی بخونین... میگن خداوند فرشته ها رو برای حفاظت از آدم می فرسته... من این سری که داشتم میومدم نزدیک بود از پشت بزنم به یه پراید. با فشار هرچه تمامتر با صدای وحشتناک ترمز گرفتم یک میلیمتر دیگه مونده بود خداروشکر بهش نخورد. انشاءالله همیشه به سلامت به مقصد برسید.
دوستتون دارم.:72:
از طرف سرافراز گوگولی موگولی که این روزها می خواد خودشو خیلی دوست داشته باشه:46:
ببین سرافراز ایه الکرسیت عمل کرد ولی منم برات دعا کردما. نمی دونم چرا هر کی می گه می خوام برم مسافرت رخت تو دل من می شورن. خدا رو شکر که سالم رسیدی عزیزم. ولی همیشه فاصله رو با ماشین جلویی رعایت کن. خوب شد من بعد از پستت اینهمه مثل همراهان پلیس برات پست زدم (البته فکر کنم نخوندیش).:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
راست میگی ها! ممنونم deljoo_deltang عزیز که امیدوارم هیچوقت دلتنگ نباشی...:46:
ممنون سرافراز عزیز شما لطف دارین :46:
من دلم برای آقای بیبی خیلی تنگ شده چرا نمیآد تالار :302:
bloom جان
اقای بی بی یه مدته خیلی گرفتارن مخصوصا با فوت شوهر خواهرشون بچه های خواهرشون به هم ریختن.
ولی قول دادن به محضی که مشکلاتشون کمتر شد فورا پیش ما برگردن
بچه ها بیاین دعا کنین زودتر برگردن:323:
سلام به دوستای خودم.من برگشتم.دلم براتون تنگیده بود امیدوارم سال خوبی رو آغاز کرده باشید
ما رو که دعا کردید ؟
من که اول به شما دعا کردم.یه حس غریبی بود وقتی اسم هر کدومتون رو می یوردم من به یاد دوستای آشنای غریب بودم.و این واسم جالب بود.
سلام دوستان
عید همگی مبارک
نمردیمو بالاخره بعد از مدت ها یه عید رو همه با هم بودیم
همه اعضای خونوادم :46:
امیدوارم سال پر خیر و برکتی داشته باشین
:72::72:
واگر صلاح هست، مجردها هم به مراد دلشون برسن
اگر هم نیست که نیست دیگه :)
سلام بهار 66 عزیزم :46:
نمی دونی چقدر خوشحال شدم دیدمت !
کجا می خوای بری بهار
صبر کن کلی لازمت دارم،ی اتفاقاتی افتاده که حتما باید باهات در موردش مشورت کنم،
انگار دارم بر می گردم سر خونه اول !!!
نری بهار
من بلد نیستم به بعضی خواسته های اطرافیانم احترام بزارم
نمی تونم دیگه دست خودم نیست نمی تونم احترام بزارم ،و بزارم بری
خوب کم بیا خیلی کم
اصلا بگو مشگل چیه!
بهار جون نرو :46:
http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...e869550e45.gif
بچه ها سلام
منم اومدم:P
بلاخره مهمونای ما هم رفتند:311:
چشمک جان ممنون که متوجه غیبت یهویی من شدی:43: ببخش که قبلا نگفته بودم آخه
مهمانها هم یهویی اومدند:311:
داملا جان از دیدن پستت خیلی خوشحال شدم.راستی به خاطر تصاویری هم که فرستادی
ممنون:46:
خارپشت عزیز خوشحال شدم عید رو با خانواده بودید.بعد یه مدت غذاهای سوخته خوردن
غذای مامان جونتون چسبید؟!:311:
رایحه جان سفر خوش گذشت؟ آخرش تنهایی رفتید یا با خانواده ها؟
بی نهایت جان خوشحالم که غیبت شما هم تموم شد.:227:
گلنوش عزیزم خوشحالم که حسابی خوش خوشانتونه:227:
ماهی جان و دانوب جان، شوکای عزیز و ایوب خانوم و لیلا موفق عزیز و تنسیم الهی گل و آویژه جونم و اقلیمای عزیز ویک زن امیدوار جان وآقای تسوکه و آقای سنجاب بجنبید تا حق شارژ نصفه ، پر رنگ بشید.
هدیه خانم از اینکه قهوه ایی شدید چه حسی داریدhttp://www.hamdardi.net/imgup/31551/...33c387b364.gif
بهار جان اول سالی خوب حال گیری میکنی ها! بچه این خداحافظی دیگه چی بود؟!