خون جلوی چشمهای آقای مدیر رو گرفته! اوضاع خط خطیه!:301:
میشه لطفا اوضاع رو خط خطی ترش نکنین؟:305:
نمایش نسخه قابل چاپ
خون جلوی چشمهای آقای مدیر رو گرفته! اوضاع خط خطیه!:301:
میشه لطفا اوضاع رو خط خطی ترش نکنین؟:305:
مثل اینکه کار از کل کل داره رد می شه و کم کم باید دستکش بوکس بیاریم! :311:
یک کاری نکنیم فرشته مهربان مجبور شه باغش رو برداره ببره انجمن آزاد! :311:
همون یاکریم یاکریم و سوغاتی من کوش و اینها بهتره!
اصلاً عنوان این تاپیک خودش بحث برانگیزه! "کل کل"!!! :)
درخواست می شود عنوان تاپیک به آلاچیق نوازش مثبت تغییر پیدا کند :)
نه بابا! از خون افشانی در چشم همایونی خبری نبود! ما زود قضاوت کردیم (امان از این زود قضاوت کردن!) بنازم همدردی که هر لحظه ای ات یک درسه http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-cool18.gif
ما فکر میکردیم اوضاع خط خطیه! نگو آقای مدیرجان مهربانمان داشتند در آزمایشگاه نانو تکنولوژیشان، فناوریهای روز دنیا رو برای خط خطی کردن امتحان میکردند http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-cool21.gif
اه اه اه! یه ذره خلاقیت هم خوب چیزیه بابا! این یاکریم شما هم که بدتر از توالت عمومی ما :160: چلغوزو (چغرو، چوقولیو؟) از آب در اومد! بگرد یه موضوع قابل کل کل تر پیدا کن. ضمن اینجا روحیه یک عده خیییییلی حسسساسه (سین سه نقطه):311:
انگار عین بیت برگردون هی باید تکرار کنیم: اینجا آلاچیق کل کله (تهران، صدای کل کل همدردی)، هر کی جییییییییییگرشو نداره چی دااااااش، نزدیک اینجا نشه! کل بندازی برات کل مییندازن http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-cool20.gif
اقا بیاین جمع کنیم بریم اونطرف تر بشینیم
اینجا بو میاد:(
اه اه
یه بنده خدایی اومد در توالتو بست
استفاده که نداره
فقط بوی گندش خفمون میکنه
:)
توی باغ به این در ان دشتی، یه توالت عمومی نشانه تمدن و مدرنیته است! وگرنه عین اجداد ناندرتالمون باید رفتار کنیم.
خودمونیم خارپشت خیلی از این ایده توالت عمومی خوشت اومده نه؟ کلا پستها تو بردی در این زمینه:58:
ای اونهایییکه خوشتون نمیاد! راست میگید؟ از یک موضوع دیگه سوژه بسازید:316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
از ما که گذشت اما امیدوارم برای تمام مجردهای تالار توالت های عمومی تا زمان ازدواج انها به شکل زیر درامده باشد:
در مورد کیوسک نگهبانی نیز باید بزرگترها صحبت کنند.
.........نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
بفرما ! شاهد از غیب رسید. خانوم دلجو دلتنگ تشریف برده اند مدرن ترین معماری را هم برای این موضوع "بودار" از تو اینترنت در آوردند:311:
.........
حالا که صحبت از بو هستش، یه مطلبی جدیدا خوندم که اونم یه جورایی بوداره. البته مربوط میشه به ولایت سارا بانو اینا فکر کنم:
منبع: http://dradelheidarynejad.ir/ftopicp-17.html
"این خاطره یکی از تلخ ترین خاطرات دوره طبابت من به حساب می آید
شرمنده ام از این که خاطره ام یک مقدار بی ادبی است ولی گاهی زیاد مودب بودن هم شاید کسالت آور باشد:
روزی در اهواز توی اورژانس مشغول ویزیت بودم
بیمار عربی با نگرانی به من مراجعه کرد و گفت:
دکتر روده پسرم عفونتی !کرده
گفتم:چطور؟از کجا فهمیدی؟
گفت:ولک وقتی می ... اگر بدونی چه بویی میده ه ه ه ه ه وی ی ی ی ی یییییی!!!
من هم که تازه ناهار خوده بودم حالم داشت بهم می خورد بهش گفتم باشه ببرش
روی تخت اونوری درازش کن تا بیام
چند دقیقه ای نگذشته بود و من سرگرم بیماران دیگه شده بودم که دیدم داره فریاد می کشه
دکتر دکتر برس بیا تعال بدو
من هم سراسیمه خودمو از ترس این که مبادا توی شوک رفته باشه یا اتفاقی براش افتاده باشه
بالای سرش رسوندم.
چشمتون روز بد نبینه
باباش به من گفت:بو بکش!!!نگفتمت!!
شنیده بودیم ابن سینا برای تشخیص بیماری ها گاهی ادرار مریض را می چشیده
ولی فکر نمی کردم هیچ وقت برای تشخیص بیماری مجبور باشم روده بیمار راهم بو بکشم.
این یکی از مرگبارترین خاطرات من از دوران طبابت است
توصیه می کنم اگر می خواهید پزشک بشوید کمی بیشتر تامل کنید!!"
فکر کنم حالا بدونم چرا جناب مدیر همدردی روی صندلی داغ گفتند که بزرگترین اشتباهشون انتخاب رشته پزشکی بوده؟
هر چند که بنده هم (با عرض معذرت از دوستان پزشک) اصلا با رشته پزشکی میانه خوبی ندارم!:163:
ما چند روزه در حال اسباب کشی بودیم فعلا اینترنت ندارم اما مگه اعتیاد حالیش میشه به زور دست منو میکشه میاره نت...امان امان امان:310:
برای همین وقت نکردم پستی بخونم..تا اخرین مطلبی که من دیدم اقا حامد یاکریم داشت و براش شعر گفت..از اون به بعدش بی اطلاعم...میگم یاکریم همون فاخته است؟از همونا که میان تو تراس و این ور و اونور لونه میکنن بعد میگن نباید لونشونو خراب کرد چون بدشگونه..بعضیا هم میگن خوب شگونن خوش شگونن نمیدونم همون مخالف بد شگون...اهان خوش یمن هستن...
یه بار یکیشون صاف اومد رو وسایلمون لونه کرد هر کار کردیم پا نشد بره ما هم موندیم معطلش...
گفتی یا کریم منو یاد مرغ عشقام انداختی..انقده خوشگل بودن..خصوصا مادهه...تند تند هم تخم میذاشت اما نره میرفت تخما رو میشکست و مینداخت بیرون لونه..انقد دوسشون داشتم..همش بهشون میرسیدم...هی روزگار گذشت و ما دچار تحولات عاطفی شدیم:)و دیدن اونا حالمو بدتر میکرد گذاشتمشون پیش مامان بزرگم اما بعد یه مدت دیدم مردن..انقد ناراحت شدم...
پرنده نگیرید هم خیلی باید بهش رسید هم ادم وابستش میشه..اینم پند و توصیه اخلاقی:D
----------------------------------------------------------
پریروز دندونپزشکی بودم واسه جراحی دندونم...وقتی دکتر اومد بالا سرم هی بهم نیرو و روحیه داد..گفتم بابا ما از بس اومدیم دندونپزشکی عادی شده..ترس مرس نداریم..اما رفت سراغ دندون جیغم رفت هوا..اصلا بی حس نشده بود..هر چی هم بی حسی میزد فایده نداشت...همه ریخته بودن تو اتاق و التماس درخواست اقای دکتر تو رو خدا بذارید یه وقت دیگه..دو سه تا زن هم هی بهم دلداری میدادن..باز تا دکتر میرفت سراغ دندونم جیغم میرفت هوا..خلاصه با یه کلکی این دندونو در اورد..جراحی بدون بی حسی رو تجربه نکرده بودیم که اونم قسمت شد:)
----------------------------------------------------------
حالا بگید کی به کیه؟چه خبرا؟تالار در چه حاله؟
البته این اتاق بودار استفاده های دیگه ای هم داره..دیدین بعضیا میرن توش دیگه در نمیان...میشینن اونجا حسابی فکر میکنن..نه اینکه خیلی دنجه و تنهان کل زندگیشونو مرور میکنن..تو نمیدونم کدوم فیلم دیدم که میگفت کی پیدا میشه که برا یه بار تو دستشویی یه مصاحبه تلویزیونی تخیلی برا خوش دست و پا نکرده باشه؟
البته فیلمش خارجی بود..با اون نوع دستشویی ها تصور کنید
بگذریم
----------------------
من بدجوری هوس لات بازی کردم..بیام دم در باغ همدردی..یخه باز شلوار شیش جیب،حالا اگه جیباش بیشتر شد چه بهتر...کافشن چرم کوتاه پف کرده زیپ زیپی...پشت مو بلند مدل دم کفتری...پشت کفشات خوابیده که راه میری خرت خرت صدا کنه...یه زنجیرم بندازی دور انگشتت...یه پاتو تکیه بدی به دیوار و زنجیرو دور انگشتت تور* بدی...یکی که میاد از سر کوچه نگاش کنی تا برسه ته کوچه...امار همه رو بگیری...جیبت پر تخمه افتابگردون باشه...بعد یکی از رفقا با موتول بیاد..رو موتولش برچسب عکس این دختره که نصف صورتشو با نقاب پوشونده باشه...بیادبگه چطوری؟نوکرتم؟شب کوجایی؟میای بریم پیش ممد پلنگی؟
عجب ادم اسیویی* هست این اصغر و....
ای وای دیگه بسه..دیگه خیلی لات شدم.
---------------------
نکته اخلاقی:قرار نیست ادم هر چی هوس کرد توجه کنه...منم کلا بیخیال میشم میرم سر وقت کار و زندگیم...اینا همش برکات همدردیه:P ما که خیلی گل و خانومیم:)
--------------------
پ.ن.
تور دادن:تاب دادن-چرخاندن
اسیو:ادمی که خوب نیست