RE: **صندلی داغ1390**((سری ششم))
آقا چرا بیست تا عکس تونستی بذاری؟
من فکر می کردم فقط ده تا می شه گذاشت :(
ببخشید پارازیت انداختم
دور دوم سوالهای من :)
قبلش بگم عجب خیال پردازی عالی ای داری. دیوونه کننده اس :311:
اگر یک روز احساس کنی که امکان ازدواج برات نیست. مثلا (خدایی نکرده) بیماری یا هر دلیل دیگه ای، چه حسی پیدا می کنی و چه اقدامی می کنی؟
فرض کن به یه بیماری بد (بازم خدایی نکرده، ام اس، ایدز یا هر چی) مبتلا شدی، چه تصمیمی می گیری؟
بدترین اتفاقی که برات افتاده؟
(ببخشید همش بیماری و بدی بود:311: حالا خوباش:72:)
بهترین اتفاقی که برات افتاده؟
بهترین درسی که از این بیست و چندی سال گرفتی؟
نظرت راجع به اسم کاربری سابق(lifeisbeautiful) و اسم فعلی من (جادوان) ؟ چه حسی بهت دست مده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شیدا حاتمی
شب بارونی عزیزم خسته نباشی از عکس هایی که گذاشتی:)من که مال خودم خیلی رو دوست داشتم:)
سلام خانومي. خواهش ميكنم. ببخشيد يه مدته اينترنت پر سرعت ندارم، نميتونستم عكس هاي بهتر و بيشتري پيدا كنم. از وستان هم خواهش ميكنم هر كس راضي نبود، به بزرگواري خودش ببخشه...
خب سوالای آخرم:
اگر سوار ماشین باشی بخوای بنزین بزنی،خودت این کار رو میکنی یا میدی اون آقاهه که اونجاست برای بنزین بزنه؟
ميدم آقاهه.
به نظرت چجوری میشه خوشبخت تر بود؟
هر وقت شهامت اين رو داشته باشي كه از خوشبختي دل بكني، ميتوني خوشبخت تر بودن رو تجربه كني. البته بايد آمادگيشو هم داشت. بي گدار نبايد به آب زد. هر دوره اي بايد خوشبختي رو در حد ظرفيت خود تجربه كرد.
شیفته چه افکاری هستی،چرا؟
شيفته ي افكار ايده آليسمي. هر چند تو دوران ما هيچ طرفداري نداره. اما من براين باورم كه شايد نشه ايده آل بود، اما ميشه در هر دوره اي، درخور اون دوره به ايده آل نزديك بود. (lim)
موافقی که روح هم مثل جسم نیاز به رفع آلودگی داره؟اگر آره حمام روح تو کجاست؟
البته. دلنوشته هام حمام روح منه.
چند بار احساس کردی درست و حسابی توی بغل خدا هستی؟
اين احساس رو خيلي داشتم. مخصوصا وقت مشكلاتم. گاهي گمان ميكنم مشكلات بهانه ايه تا من رو در آغوش بكشه. هميشه با نوازش هاش به آرامش ميرسم. اما نميدونم چرا هيچ وقت نتونستم ازش آنچنان كه شايسته هست سپاسگزاري كنم.
تا حالا چند بار به خودت دروغ گفتی؟چرا؟
خيلي. شايد نصف بيشتر عمرمو. بقيه اش رو هم كه خواب بودم:311: شايد به خاطر اينكه نميخواستم باور كنم چيزي بر خلاف ميلم حقيقت داره و اينكه باور نكنم اشتباه كردم.
صبح که از خواب بلند میشی خوش اخلاقی یا بد اخلاق؟
90% اوقات خوش اخلاقم.
چی میتونه بیشتر از هر چیزی عصبانیت کنه؟
ممكنه ناراحت بشم، اما خيلي خيلي كم عصباني ميشم. ولي اگر كاسه ي صبرم پر شد، با هر بهانه اي هرچند كوچيك حسابي به هم ميريزم و عصبي ميشم. اون موقع هر حماقتي ازم برمياد.
کدوم یکی از حالات دوران کودکیت رو هنوز با خودت داری؟
كمرو بودن.
تلخ ترین حادثه زندگی ات چی بوده؟
نمي دونم. فراموششون كردم.
شیرین ترین اش چی بوده؟
فكر ميكنم حس عاشقي.
سنی که در اون هستی بزرگترین حسن اش چیه؟
مستقل بودن در تصميم گيري.
ارزش زندگی رو در چه چیزی میدونی؟
به صبر و شكيبايي.
مهم ترین درسی که از زندگی خودت گرفتی چی بوده؟
اينكه هيچ چيز جلودار خواست الهي نيست.
آیا چیز عالی داری که به دیگران پیشکش کنی؟
نه. ندارم.
چه کاری رو بهتر انجام میدی؟
خوردن و خوابيدن. :311:
تا به حال به خودت خندیدي؟
از كارهاي بيهوده ي زندگيم، مثل نگراني ها و گدايي محبت از اين و اون و گاهي ديوونه بازي هام زياد خنديدم.
پایه ی باور هات از چه زمانی و چجوری شکل گرفت؟
خب فكر ميكنم با اسلام آوردن hamishetanha با هم شكل گرفت. قبل از اون سعي ميكردم با منطقم اسلام رو درك كنم. از لحاظ علمي خيلي چيزارو ميدونستم اما در عمل... . به خودم گفتم بي ديني بهتر از تظاهر و رياست. علمي روكه به كار من نمياد، بهتره بريزمش دور. مدتها از اسلام برگشتم. اون موقع درگير حوادث زيادي شدم. يه داد و ستد با خدا راه انداختم. هر مشكليمو كه حل ميكرد، منم يه اشتباه رو ترك يا جبران ميكردم. باورم نميشد، مشكلايي كه از تدبيرشون عاجز بودم، بدون هيچ دردسري حل ميشد. اون موقع مدت زيادي رو به فكر كردن گذرونم. وقتي غرورم حسابي شكسته بود، مجددا ايمان آوردم. پس با "هميشه تنها" ، بر اين شديم تا يه راه عرفاني رو پيش بگيريم. خداييش تو اون شرايط خانوادگي خيلي ذجر كشيديم. تا يه مسير با هم رفتيم اما بعدش به يه اختلاف نظر رسيديم. اون ميخواست با رياضت پيش بره، من ميخواستم با انديشيدن پيش برم. البته ما براي نظر هم احترام زيادي قائليم. بالاخره هر روش واسه يكي مناسبه. بگذريم.
به نظرت مهم ترین پیام خدا به شما چی بوده؟
اينكه مبادا وقتي بر ميگري اينجا، سرت رو از شرم به زير انداخته باشي.....
تصویر شب بارونی از خودت به چه صورته؟توصیف اش کن
خب يه انسان معمولي، مثل همه. اكثر اوقات لبخند به لب داره. شيطون و پر جنب و جوشه. گاهي از شوق و ذوق حرفايي ميزنه كه ديگران فكر ميكنند داره كلاس ميذاره. خيلي مغروره اما هيچوقت هيچي تو دلش نيست. ظاهرا منطقي و خونسرد به نظر مياد، اما خيلي احساساتيه و هميشه با افكار خودش درگيره. كاري به كار كسي نداره، دوست هم نداره كسي كاري به كارش داشته باشه. هميشه سعي ميكنه رو پاي خودش باشه، هرچند خيلي وقت ها براش گرون تموم ميشه. مقداري جاه طلب و خومحوره، اما هميشه به حق و حقوق ديگران احترام ميذاره. و....
چند تا سوال شد؟
دو سه تا بيشتر نشد....
توی زندگی خودت بیشتر از همه به چی افتخار میکنی؟
همانطور كه به حامد جان توضيح دادم ، به وظايفم افتخار نميكنم.
توی کودکی از بزرگتر ها چه نکته هایی یاد گرفتی که تغییری اساسی و مثبت درونت ایجاد کرد؟3 تاش رو بگو...
راستش نميدونم. هرچي فكر ميكم يادم نمياد.
فکر کنم کافیه:)
دوستان تا 21 امشب نوبت شب بارونی عزیز هست و بعد از اون نفر بعد رو اعلام خواهیم کرد
خسته نباشي خانوم گل.:72:
سلام شب بارونی:72:
خسته نباشی اباجی،خیلی قشنگ و با احساس داری جواب میدی،خوشم اومد الحق و الانصاف که شیرازی هستی.
اِ من نمیدونستم امروز وقتت تمومه والا زودتر میومدم،این سوالای ما رو هم جواب بده دم ِاخری:311:
1.کله پاچه دوست داری؟اخرین باری که بیرون غذا خوردی(غیر ساندویچ)کی بید و چقدر خرج کردی؟
2.اینم یکی از دلنوشته های منه :) :
نجوم نخوندم , ولی می دونم تو هفت آسمون یه ستاره ندارم. فیزیک نخوندم , ولی می دونم « هر عملی را عکس العملی است…» غیر از عشق من به تو و می دونم که واحد اندازه گیری عشق , ژول و کالری و وات و… نیست زیست شناسی نخوندم , ولی می دونم قلب همون دله که می تونه برای یه نفر تنگ بشه یا تندتر بزنه شیمی نخوندم , ولی می دونم اگه عشق نباشه ملکول های هیدروژن و اکسیژن نمی تونن اینقدر محکم همدیگه رو فشار بدن که اشک جفتشون در بیاد.
خودت از همین رشته ها استفاده کن ولی یه جور دیگه بنویس.
راستی شوخی بید اینکه گفتم خودم نوشتم،از جایی برداشتم:P.
3.میدونی ارزونترین و گرونترین تلسکوپ قیمتش الان چنده؟
4.طرز پخت یکی از غذاهای محلی شیرازو بگو:D
5.خودت یه اهنگی که خیلی دوستش میداری انتخاب کن بهمون هدیه کن یا اینجا یا تو تاپیک درخواست اهنگت.
6.تا حالا رفتی سراغ استاد واسه خاطر نمره؟
7.بهترین و تاثیرگذارترین فیلمی که دیدی؟
8.یکیو انتخاب کن:
چادر یا مانتو
ابی یا قرمز
1390 یا 1357
ملاصدرا یا فارابی
سیر یا پیاز
شغل همسر:کارمند وزارت اطلاعات یا سپاهی(باید یکیشو انتخاب کنی)
9.چرا تو تلویزیون ما انقدر که خوب برا روزای وفات و عزاداری برنامه سازی میکنن،برا عیدا و مولودهای مذهبیمون هیچ برنامه درست حسابی وجود نداره؟اگه رییس صدا وسیما میشدی چیکار میکردی؟
10.فک میکنی من شبیه کدوم بازیگرم؟همینجوری نگوها فک کن،انرژیتو بفرست سمت من:D،حالا بوگو.
دلم برات میسوزه،والا سوال زیاد داشتم برا سوزوندنت،ولی دیگه کافیه،راستی یکی از بهترین و صمیمیترین دوستام که هم مدرسه ای بیدیم الان تو دانشگاه شیراز شما داره درس میخونه،اتفاقا اینجا هم عضوه،میزبانای خوبی واسش باشینا:305:،ترم اخرشه این چند روز هم بچمونو تو شیراز تحمل کنین و شلوغ بازی در نیارین،تا بسلامتی برگرده شهر خودمون.
نه خسته شب بارونی جان:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
سلام
سلام دوست خوبم. اميدوارم حالت خوب باشه.
با همه مردم شهر زیر باران باید رفت؟
چه تنها چه با مردم شهر فرقي نميكنه، مهم اينه كه :
"يادمان باشد اگر باران گرفت
زير احساسات باران تر شويم"
تنهایی زیر باران، شرشر ناودان، بوی باران، احساست؟
وااااي.... ديوونه كننده است. همين الان با توصيفش يه حالي شدم... تابستوني دست رو دلم نذاريد.
راه حلت برای رفع اعتیاد به همدردی؟
بايد با تايم بندي و شرط و شروط اومد سايت. مثلا شبي يك ساعت، اونم در صورتي كه كارهامو تمام و كمال انجام داده باشم..
اگه بخوای یک از خانم های همدردی را به خواهری برگزینی؟ کدومشون؟
همه ي خانمهاي سايت چه بخوان چه نخوان خواهر هاي منند. همچنين تمام آقايون برادرهام... اينو از روز اولي كه اومدم سايت با خودم اتمام حجت كردم تا مبادا يك وقت رفتاري بيگانه با كسي داشته باشم..
تا حالا از دست راهنمایی اشتباهی که کاربری به دیگران داده عصبانی شده ای؟
نه. عصباني نشدم. به هر حال نظر هر كسي در جاي خودش قابل احترامه. اما اگر كسي فرضا از روي عصبانيت و ... حرفي زده باشه كه درخور سايت نباشه، يا جاش نبوده، گزارش كردم.:163: آدم فروش.....:311:
قدیمی ترین کاربر سایت به جز مدیر همدردی کیه؟
فكر ميكنم فرشته مهربان باشند.
چی میشه کاربرای قدیمی سایت را ترک می کنند؟
نميدونم. شايد فكر ميكنند با حضور كاربراي جديد، جايي براي اونها نيست. گاهي مواقع هم در بحران ها احساساتي ميشن و فكر ميكنند كسي دركشون نميكنه. اهي هم فكر ميكنند اعتياد به سايت اونها رو از كار و زندگي انداخته و..... به ر حال هر كس يه دليل موجه براي خودش داره.
عکس واسه کاربر مسلمان:163:
عذرخواهي ميكنم. اينم براي شما....
http://www.tebyan-bojnurd.ir/gallery...ia/7/namaz.jpg
یه سوال سخت که اگه من روی صندلی داغ بشینم ازم می پرسی؟:163:
آدرس سايت، وبلاگ، فيس بوك و....؟
دوست داری چه سوالی را ازت نپرسیم؟:160:
آدرس سايت، وبلاگ، فيس بوك و....:311:
به نظرت بیشتر کاربرای همدردی اینترنتشون dialup هست یا adsl یا wimax؟
ADSL
به نظرت این امکانات همدردی چقدر مفیدند؟
نمره ميدم از 10:
تشکر: 10 :مراجع راحت تر ميتونه مناسبترين پست رو انتخاب كنه.
عکس تصادفی: 5 :خوبه. چيز خاصي نيست.
نمایش آخرین ارسال ها: 10 :براي تالار علاوه بر مفيد، لازمه.
نمایش بیشترین تشکرشده ها: 7 : هرچند دليل نميشه حتما نظراتشون صحيح باشه، اما به ما احتمال ميده نظراتشون قابل اطمينان تر باشه.
اعلانات بالای سایت: 6 :خوبه.
دسترسی آسان: 8: خب صرفه جويي در وقته.
جستجو: 5 : گاهي لازم ميشه
نمایش ویرایشگر در پائین پست ها برای ارسال سریع: 10 : گاهي غلط املايي پيش مياد، گاهي هم برخي مطالب از قلممي افته. گاهي هم شخص از پستش پشيمون ميشه. اينه كه مفيده.
ممنونم مسلمان عزيز.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
سلام
سلام خانمي... از اينورا...
سه تا راهکار زود تند سریع بگو واسه کنترل احساس
1. تايم هايي كه احساساتي ميشيم و عواملي كه احساسات مارو بر مي انگيزند پيدا كنيم و سعي كنيم مواظب باشيم افسار احساسات رو از دست ما نربايند!!!
2.شجاع باشيم و جاي حل مشكل، پناهنده ي غم نشيم.
3. براي خلاء هاي عاطفي مون چاره انديشي كنيم.
اگه یه نفر در مقابل زحمت و لطفی که بهش می کنی بهت بدی کنه چه موضعی در برابرش می گیری؟
اولش به لطفم ادامه ميدم، اگر تاثيري نداشت تركش ميكنم.
به نظرت تالار وقتی مدیر هست و وقتی نیست چه تفاوتی داره؟
جداي از پست هاشون، نظم تالار بيشتره. زود تذكر ميدن، حاشيه پردازي پيش نمياد.
چرا توی لیست کاربران ، کاربر مخفی نمی شی؟ اصلا این مخفی بودن چه حسی داره؟ چرا شیدا حاتمی مخفی میاد؟:311:
اسم به اين خوشكلي چرا مخفي بيام؟:311: . گاهي آدم فكر ميكنه الان كه تو اين تاپيك يا انجمنه، ديگران چه فكري در موردش ميكنند؟ اما من ميگم بذار هر فكري ميخوان بكنند. در مورد شيدا جان هم، گمان ميكنم مخفي ميان شعله زير صندلي رو بكشن بالا. :160:
نظرت در مورد بزرگ های تاریخ بشری چیه؟چگونه میشه هلن کلر ، ویکتورهوگو، اپرا وینفری و ... شد؟ خیام و باباطاهر و پروفسور حسابی و دکتر سمیعی و .... چه طور؟
فرقي نميكنه، هر نابغه اي علاوه بر فكرش، در احساسش نابغه هست. چون اونها خودشون رو باور ميكنند. اونها باور دارند كه ميتونن نابغه باشند، هرچند عالم و آدم اونها رو تحقير كنند. براشون مهم نيست در هدف چي عايدشون بشه. اونها به خود مسير فكر ميكنند. واسه همين شوق فراواني رايه هدفشون دارند. حتما شنيدين كه از اديسون پرسيدند :تو 100 بار تلاش كردي لامپ درست كني، موفق نشدي. هيچي هم عايدت نشده. خسته شدي؟
اديسون پاسخ داد: اشتباه ميكني، من حالا 100 راه رو ميشناسم كه باهاش لامپ درست نميشه!
اونوقت براي 101 امين بار، مفق شد لامپ رو بسازه.
می گن حافظ به چهارده زبان قرآن را از حفظ می خونده ... اون هم مثل من و تو انسان بوده پس چرا برای ما اینکار سخته؟
چون جرات و جسارتشو نداريم. البته براي موفقيت لازمه هر كس در استعداد و علاقه اش گام برداره. من با اينكه فقط تلاش كافيه مخالفم. هر كسي در يك حرفه مستعده. اين نظر شخصي منه، اما بهم ثابت شده.
کدوم آیه قران خیلی روی تو تاثیر گذار بوده ؟
"اين كتابيت بي هيچ شك براي هدايت پرهيزگاران"
تاحالا معنای فارسی کتاب خدا "قران" را کامل خوندی؟
البته، چندين بار. اما هنوز هم مثل بار اول برام جذابه.
سلام شب بارونی
عزیزم من دیر کردم عذر می خوام آخه کمرنگ شده بودم وتافعال بشه طول کشید.
- بهترین فالی که ازحافظ گرفتی چی بود؟
- راستی تاحالا شده توخواب حافظ روببینی؟
- ساختمان پزشکان رومی بینی؟نظرت چیه؟فکر نمیکنی روانشناسها روکلا زیرسوال برده؟
- یه آرزوکن...
- واسه همه دوستانی که اینجا سوال جواب دادن نمره بده:
حامد65
سرافراز
فرهنگ
شایانا
سابینا
آریانا
شیداحاتمی
دخترمهربون
سارابانو
سلام خانم شب بارونی محترم سو ا ل از شما
1ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
2ـ چه غذایی خوب درست می کنید
3ـ چه گل دوست دارید
4ـ چه ماشینی دوست دارید
5ـ از مفید ترین کتاب یا مقا له یا پند و تفکر که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید
6ـ او ل برامون یک جک یا لطیفه یا مطلب طنز بگو شادمون کن
7ـ بهترین پستی که در تالار زدی لینکش رو اینجا بزار
8ـ چقدر تالار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده
9ـ چند تاپیک یا پستی که بیشتر روی شما اثر گذاشته به ما معرفی کن
10ـ منطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن
11ـ مهمترین چیزی که از همدردی یاد گرفتی
12ـیک جمله درباره مدیر همدردی بگوید
13ـبه نظرتون چیکار کنیم صندلی داغ بهتر از اینی که هست بشه
14ـ بهترین خواننده موسیقی پاپ نام ببرید
15ـ شما طرفدار پرسیولیس هستی یا استقلا ل
16ـ یه انتقاد از خانم شیدا حاتمی بگوید
17ـ نظرتان درباره مدیر و همکار صندلی داغ چه است
18ـ یک بیت شعر قشنگ بگو
19ـ اگر بری مکه اولین دعایی که میکنی
20ـ اگر بنا باشه سه خصلت خودت را حذف کنی انها کدامند
21ـ جوانی تعریف کنید
امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72:
از شيدا جان خواهش ميكنم اگر ممكنه 2 ساعت وقت رو افزايش بدن تا من به سؤالات با آرامش بيشتري پاسخ بدم....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جاودان
دور دوم سوالهای من :)
قبلش بگم عجب خیال پردازی عالی ای داری. دیوونه کننده اس :311:
سلام. اين ديگه مبالغه است. لطف دارين.
اگر یک روز احساس کنی که امکان ازدواج برات نیست. مثلا (خدایی نکرده) بیماری یا هر دلیل دیگه ای، چه حسی پیدا می کنی و چه اقدامی می کنی؟
خب سعي ميكنم اين ضعفمو پشت موفقيت هاي ديگه پنهان كنم.
فرض کن به یه بیماری بد (بازم خدایی نکرده، ام اس، ایدز یا هر چی) مبتلا شدی، چه تصمیمی می گیری؟
اولين تصميمم اينه كه به زندگي ادامه بدم. آيا اگر شخصي از زمان مرگش مطلع باشه، ديگه حق زندگي نداره؟ تازه چه كسي ميخواد بهم اطمينان بده كه حتما اونجور كه دكتر پيش بيني ميكنه، ميميرم؟
بدترین اتفاقی که برات افتاده؟
من از اتفاقات بد تعابير خوبي دام. شايد اون اتفاقات بد لازمه ي زندگي من بودن. نميتونم اتفاقي رو بد بدونم.(ببخشید همش بیماری و بدی بود:311: حالا خوباش:72:)
خواهش ميكنم.بهترین اتفاقی که برات افتاده؟
تجربه ي حس عاشقي...بهترین درسی که از این بیست و چندی سال گرفتی؟
چند سال نداره.:163:
اين كه نه غم پايداره، نه شادي. خوشبختي يا بدبختي با افكار ما رقم ميخوره، نه با اتفاقاتي كه براي ما ميوفته.نظرت راجع به اسم کاربری سابق(lifeisbeautiful) و اسم فعلی من (جادوان) ؟ چه حسی بهت دست مده؟
دوتاشون يه جورايي با هم مرتبطند. تنها يك حضور جاودان زندگي رو زيبا نگه ميداره. اين مدت همش فكر ميكردم اين كاربر جديد، كي اومد كه انقدر ارسال داشته باشه....:311:
اميدوارم موفق باشين.
ممنونم که عزیزان کمی صندلی شب بارونی رو گرم کردند ولی نمیدونم چرا یاد گل های دقیقه نود تیم ملی افتادم:311:
تا پاسخگویی کامل شب بارونی به تمام سوالات صندلی داغ کماکان در خدمت ایشون هست اما سایر اعضا لطفا دیگه سوالی از ایشون نپرسند.ممنونیم.
شب بارونی عزیز مرحبا:104:روی شیرازی ها رو سفید کردی خانومی:46:خسته نباشی:)
وقتی سوال همه دوستان رو جواب دادی اگر سوالی تو ذهنتون هست که دوست داشتید ازتون پرسیده بشه و کسی نپرسید،هم بپرسید و هم جواب بدین:):104:صندلی تا تمام شدن پاسخگویی شما،در بست در اختیار شماست شب بارونی جان.
نفر بعد صندلی داغ یه عزیز نازنینه...تونستید حدس بزنید؟
موطلایی گلhttp://www.hamdardi.net/imgup/26037/...6f26479f9c.gif
فقط عزیزان نکات زیر رو مورد توجه قرار بدین لطفا:
سوال هایی که از موطلایی پرسیده میشه در هر پست بیشتر از 5،6 تا نشه تا این خانوم عزیزمون سر حوصله همه رو جواب بدن.
مدت صندلی داغ موطلایی با نظر خودش احتمالا کمی بیشتر خواهد بود.
لطفا مثل همیشه ما رو یاری بفرمایید تا صندلی این عضو عزیز هم داغ بشه:227: