سلام من به زودی از تالار می روم امیدوارم چند وقت در تالار بودم مفید باشم:72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من به زودی از تالار می روم امیدوارم چند وقت در تالار بودم مفید باشم:72::72::72:
من هم بهبودی خاله گرامی خانم بالهای صداقت را بهشان تبریک می گویم و اگر پیش خدا قابل باشم، دعا می کنم که سلامتی کامل شامل حالشان شود.
سارا بانوی عزیز آرزو می کنم طرحتان را بزودی تمام کنید و تخصصتان را هم بگیرید و در مطب شخصیتان کار طبابت را بزودی زود شروع کنید.
آقای ابراهیمی امیدوارم شما هم زودتر به تالار برگردید.
جای فرشته مهربان هم خیلی خالی است و امیدوارم سفر بسیار خوبی داشته باشند و بعد از سفر همچنان ما را از راهنماییهایشان مستفیض نمایند.
درست است که جای غایبین همواره در قلب دوستانشان خالی می ماند ولی بیایید که قدر حاضرین را هم بیشتر بدانیم و از وجود همدیگر در کنار مدیر گرامی همدردی نهایت استفاده را بکنیم. سعی کنیم زودرنجی را کنار بگذاریم و تمام تلاش خود را برای مقابله با بوجود آمدن کدورتها بنماییم.
سلام بر همگي دوستان
خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟
من هنوز در سفرم ، دستم به نت رسید و اومدم حالی بپرسم .
ممنون آنی جان وبقیه دوستان که به یادم بودید ، من هم به یاد شما ها بودم ، بخصوص در مکانهای زیارتی ، و دعایتان می کردم که امید دارم در حق همگی مستجاب بشه .
بالهای صداقت ممنون که اطلاع رسانی کردید.[b]
سلام خانم فرشته مهربان امیدوارم سفر خوبی داشته باشیدامیدوارم همیشه سلامت باشید:72::72::72:
:323:
سلام و عرض ادب و ارادت قلبی بر دوستان خوبم :72::72::72:
من دو ساعتی میشه که رسیدم ، اومدم به تالار سری بزنم و عرض ادبی کنم و بعد بخوابم .
در خدمت شما دوستان خواهم بود ان شاء الله . ( فعلاً به شدت خوابم میاد :311: ، تا بعد )
برای همگی شما عزیزان خیر و خوبی روز افزون را از درگاه ایزد منان خواسته و می خواهم و خواهم خواست . :323::323:
خیر مقدم خانم:72:
زیارت قبول :72:
انشاءا.. که سفر خوش گذشته است.
سوغات ما که فراموش نشده! بعد از اینکه خستگی راه از تنتان بدر شد، ما بیصبرانه منتظر سوغاتی هستیم.;)
سلام خیر مقدم خانم فرشته مهربان عزیز :72::72:
زیارت قبول:72::72:
انشالله که سفر خوش گذشته است
سلام بر دوستان راستین
براتون سبد سبد گل محبت از مسیر راه چیدم و آوردم ، با به یادتون بودن و دعای خیر براتون :323:
. و ایضاً انرژی مضاعف و تجدید قوا برای خدمت به شما را به ارمغان آوردم ، اگر چه شاید پیش کشیهای قابلی نباشه ، تحفه درویش است برای شما بزرگواران ، کاستیم را معذور بدارید عزیزانم که دست ما کوتاه است و خرما بر نخیل .
.
اینم یک موفقیت بزرگ ..ماحصل تلاش یک عضو دیگر............
:72:چشم بارانی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشم بارانی
سلـــــــــــــــــــــــ ــــام ..:72:..ترم اولی..........
ببخشید با تاخیر ولی.:316:.
چشم بارانی عزیزم قبولیتو بهت از صمیم قلبم تبریک می گم و برات آرزوی بهترین ها رو دارم و امیدوارم یک روز بیای و خبر بدی بر اون مشکلات هم غلبه کردی و یک ازدواج موفق هم داشته باشی دوست گلم..
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...b0949a3fb6.gif
من پستتو تو حال و احوال نقل قول می کنم...........
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...fa94037bf3.gif
چشم بارانی عزیز از صمیم قلب بهت تبریک می گویم. :72::72:
امیدوارم در همه مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی.
دست راستت روی سر بنده، کاش منم قبــــــــــــــــــول شم. البته با این سن و سالم ... :163:
سارا بانوی مهربون و خوش قلب که به فکر همه اعضای تالار هستی، برای شما هم آرزوی بهترین ها رو دارم :43: