-
*** جوانان عزیز .... ****
سالروز ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام ، به عنوان روز جوان نام گذاری شده ، از این رو این روز را بر جوانان عزیز کشورمان ، بخصوص جوان های عزیز تالار همدردی صمیمانه تبریک میگویم .
آرزو می کنیم که همه جوانا عزیز در ظل عنایات حق تعالی و تحت توجهات معصومین علیم السلام ، به ویژه امام عصر عجل الله تعالی فرجه ، در تمامی ابعاد زندگی سر بلند و در جمیع جهات سالم و سعادتمند باشند .
دست توسل به دامان پر فیض حضرت علی اکبر علیه السلام می زنیم و برای همه جوانان ، بخصوص دوستان جوان تالار همدری ، خیر عاقبت را درخواست می کنیم .
-
RE: این فرخنده روز بر شما مبارکباد(ویژه ولادت و اعیاد مذهبی)
**دوستان تالار همدردی........روزتان مبارک**
:73::227::73:
-
يا صاحب الزمان ! اي خوش آن دل كه به مهر تو سرافراز شود.
اي خوش آن روز كه با نام تو آغاز شود.
-
-
سلام
السلام علیک یا حجة بن الحسن عسکری (ع)
سلام بر عزیز دل زهرا (س)
************ آقا جون تولدتون مبارک:72: *********** عیدی من و دوستانم یادتون نره آقاجون*******
دوستان خوبم عید همه تون مبارک و خجسته ان شاء الله.
دوستان خوبم من الان اومدم کافی نت خییلی هم عجله دارم حیف که نمی تونم عکس خوشگل بذارم تو پستم براتون ببخشید .
-
اینم یه مولودی زیبا
http://www.aviny.com/Voice/madiheh/hazrat_mahdi/karimi_01.mp3
برای شنیدن مولودی از این لینک نیاز به نرم افزار کویک تایم دارید ، میتوانید آنرا از نت دانلود کرده نصب نمایید
-
سلام
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات دوستان خوبم ،
http://usera.imagecave.com/m2u118/shadi/w_hasan85.jpg
میلاد بابرکت دومین اختر تابناک آسمان ولایت و امامت ، کریم اهل بیت، فرزند عزیز رسول الله (ص) امام حسن مجتبی (ع) رو به حضور آقا و سرورمان حجة بن الحسن (عج) و حضرت زهرا (س) و علی بن ابیطالب (ع) و سپس به شما سروران گرامی تالار همدردی تبریک صمیمانه عرض می کنم.
امیدوارم خواوند به برکت این میلاد با برکت حاجات شرعی همه شما رو برآورده کنه .انشاء الله
عیدتون مبارک:72::104:
التماس دعا
-
عید فطر مبـــــــارک
عید سعید فطر رو به همه دوستان عزیز در تلار همدردی تبریک میگم .
خوش به حال کسانی که بهره کافی رو از این ماه مبارک بردند .
-
RE: عید فطر مبـــــــارک
عید فطر
روز چیدن میوه های شاداب استجابت مبارک باد.
<DIV align=center>
<MARQUEE direction=right>
<P align=center><FONT size=4><FONT face="arial, helvetica, sans-serif" color=#66cc00><STRONG>:72:این عید فرخنده را به همگی شما عاشقان و دلدادگان صیام تبریک و تهنیت عرض می نمایم:72:</STRONG></FONT></P></MARQUEE></DIV>
-
سلام
عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت
صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت
امروز روز توست ...
سلام مسافر خوش آمدی !
کوله بارت را بر زمین بگذار.پر است از ستاره های اجابتی که نیمه شب ها از آسمان زلال نیایش می چیدی.
صفای قدمت ! بوی باغستان های فرادست را می دهی.لب باز کن تا هوا را معطر کنی از شمیم میخک ها.چیزی بگو تا عشق از شمیم نفست جان بگیرد.
از را آمدی.یک ماه تمام ، همسایه دیوار به دیوار خدا بودی.یک ماه تمام ، سر بر شانه های ملکوت فگریستی بندگی ات را.یک ماه تمام ، میهمان خدا بودی و خدا میزبان تو.
وقتی به سفر می رفتی،کوچک بودی ، خاکی بودی، قطره ای بودی در جستجوی دریا ، جاری شدی تا قطره نمانی، تا بزرگ شوی ، تا آسمان باشی.
یک ماه تمام ، تن سپردی به نور، به زلال جاری بخشش، به خنکای فواره های استغفار.
یک ماه تمام ، به دنبال خودت گشتی تاا و را بیابی ، تا لایق شوی ،لایق تحیت خدا: «سلامُ قَولاً مِن رَبِّ الرَحیم»
امرزو روز توست.
زیر سایبان رحمت خدا بایست و خنکای مهربانی را نفس بکش.نام تو را بر پیشانی آسمان حک کرده اند.
فرشتگان، رستگاری ات را شاد باش می گویند.رحمت از این بالاتر ؟!
امروز، عید توست و عید همسفرانت.عید مسافران بهشت که از جاده رمضان به سر منزل « عید فطر » رسیده اند.ماهنامه پرسمان ، شماره 50
عید سعید فطر را ابتدا به محضر آقا امام زمان (عج) و سپس به آقای سنگ تراشان و خواهران و برادران خوب و عزیزم در تالار همدردی تبریک عرض میکنم .:72:
انشاء الله که طاعات و عبادات همگی شما عزیزان مقبول درگاه احدیت قرار گرفته باشه و ما رو هم از دعای خیرتان محروم نکرده باشید:203:
http://www.eteghadat.com/Files/user1/image/eed-fetr.jpg
.
-
سلام
سالروز میلاد با سعادت خانم حضرت فاطمه معصومه (س) رو به دوستان خوبم خصوصا" دخترخانمهای گل تبریک میگم .
روزتون مبارک خواهرهای گلم
:72:
]
-
-
سلام
دوستان خوبم چونکه بنده تا شنبه نیستم امروز عید پیش رو رو بهتون تبریک میگم.
با نام رضا به سینه ها گل بزنید
وز اشک به بارگاه او پل بزنید
فرمود که هرگاه گرفتار شدید
بر دامن ما دست توسل بزنید
[align=center]میلاد با سعادت هشتمین اختر آسمان ولایت و امامت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) بر شما مبارک[/align]:72:
التماس دعا
:203:
-
این فرخنده روز بر شما مبارکباد(ویژه ولادت و اعیاد مذهبی)2
دوستان عزیز
چون لود شدن تاپیک قبلی طول می کشد لذا تاپیک 2 اعیاد را امروز هم زمان با سالروز میلاد باسعادت ، شمس الشموس ، انیس النفوس ، السّلطان علی بن موسی الرضا افتتاح می کنیم
میلاد مولا علی بن موسی الرضا بر تمامی شیعیان ، بخصوص اعضاء سایت و تالار همدردی و بازدید کنندگان عزیز مبارک و میمون باد
http://up.iranblog.com/3/1256958542.jpg
<object style="border: 3px solid " height="46" width="500" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6"> <param name="volume" value="100"><param name="Url" value="http://www.aviny.com/Voice/Madiheh/emam_reza/bahmani_01.mp3"> <param name="enableContextMenu" value="-1"> <param name="rate" value="1"> <param name="balance" value="0"> <param name="currentPosition" value="0"> <param name="defaultFrame" value> <param name="playCount" value="1"> <param name="autoStart" value="0"> <param name="currentMarker" value="0"> <param name="invokeURLs" value="-1"> <param name="baseURL" value> <param name="mute" value="0"> <param name="uiMode" value="full"> <param name="stretchToFit" value="0"> <param name="windowlessVideo" value="0"> <param name="enabled" value="-1"> <param name="fullScreen" value="0"> <param name="SAMIStyle" value> <param name="SAMILang" value> <param name="SAMIFilename" value> <param name="captioningID" value> <param name="enableErrorDialogs" value="0"> <embed src="http://www.aviny.com/Voice/Madiheh/emam_reza/bahmani_01.mp3" stretchtofit="true" loop="true" enablecontextmenu="false" showcontrols="true" height="10" width="500" name="WMP1"> </embed></object>
http://up.iranblog.com/3/1257020314.jpg
-
سلام
سالروز ازدواج با برکت امبرالمومنین (ع) و فاطمه زهرا(س) رو به همه شما دوستان خوبم تبریک و تهنیت عرض میکنم .
یه تبریک خصوصی هم به دوستانی که این روز بزرگ و عزیز رو برای هر نوع امر خیری انتخاب کردن میگم و از خدا برای همه خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت میخوام .
[color]عیدتون مبارک:72:
التماس دعا[/color]
-
من هم این روز مبارک و فرخنده رو به تمام دوستای خوب و عزیزم در تالار همدردی تبریک می گم .
اول ذوالحجه، سالروز ازدواج فرخنده حضرت فاطمه (س) و حضرت علي (ع)
ازدواج حضرت علی(ع) با حضرت فاطمه(ع) به فرمان
خداوند، از امتیازاتی است که رسول اکرم(ص) بر آن
مباهات می کرد.
-
عيدقربان
سلام دوستان
مي دانيد كه عيدقربان نزديك است. اين عيد را چگونه توصيف ميكنيد؟
پيشاپيش به همه اين عيد بزرگ را تبريك ميكويم.
محمدابراهيمي
-
سلام
دوستان عزیزم من همین امروز عید پیش رو رو بهتون تبریک میگم چون تا یکشنبه نیستم.
عید قربان عید سر سپردگی و بندگی است. عید بر آمدن انسانی نو از خاکسترهای خویشتن خویش است. عید قربان عید نزدیک شدن دلهایی است که به قرب الهی رسیده اند. عید قربان عید بر آمدن روزی نو و انسانی نو است.
عید سعید قربان بر همه دوستان مبارک باد
التماس دعا
-
روز عرفـــه
روز عرفه از ايام باشكوه و عظيم است. روزي است كه درهاي آسمان را براي پذيرش تضرعهاي عاشقانه بندگان ذات اقدس اله ميگشايند و باز هم آن فاعل بالعشق خواهان بازگشت اشرف مخلوقاتش به بارگاه امناش است . آري باز هم فرصت براي بازگشت انسان به اصل و جايگاه اعلي اوليهاش را فراهم ميكنند، چقدر بزرگوارند و بزرگوارانه رفتار ميكنند. چقدر ظلم كرديم! چقدر ناديده گرفتيم آن همه رحمت را! ولي باز هم ميخوانندمان، دعوتمان ميكنند و ميخواهند همچو شب قدر به ارزش و منزلت خود نائل شويم. آري روز عرفه، روزي است كه حق تعالي بندگان خويش را به عبادت و اطاعت خود دعوت كرده و از آن سوي سفره جود خود را براي آنها گسترانيده است.
شيطان را در اين روز در غل و زنجير ميكشد و باز هم زمينه پيروزي انسان را بر نفس فراهم ميكند. امام صادق (ع) فرمودهاند: اگر شخص گناهكاري نتواند در شبهاي قدر خود از قدر و منزلت خود به نحو احسنت استفاده كند و بهره گيرد، ميتواند در اين روز از امتيازات برخورداري از رحمت الهي برخوردار شود.
شرح بخشي از دعاي عرفه با بيان زيباي دكتر شريعتی :
خداي من!
خواندمت پاسخم گفتي
از تو خواستم عطايم كردي
به سوي تو آمدم آغوش رحمت گشودي
به تو تكيه كردم نجاتم دادي،
به تو پناه آوردم حمايتم كردي
خدايا!
از خيمهگاه رحمتت بيرونمان مكن
از آستان مهرت نوميدان مساز
آرزوها و انتظارهايمان را به حرمان مكشان
از درگاه خويشت ما را مران
اي خدا مهربان!
بر من روزي حلالت را وسعت بخش
و جسم و دينم را سلامت بدار
و خوف و وحشتم را به آرامش و انست مبدل كن
و از آتش جهنم رهايم ساز.
خداي من!
تو چقدر به من نزديكي با اين همه فاصلهاي كه من از تو گرفتهام.
تو اين قدر دلسوز مني!
خدايا!
تو كي نبودي كه بودنت دليل بخواهد؟
تو كي غايت بودي كه حضورت نشانه بخواهد؟
تو كي پنهان بودهاي كه ظهورت محتاج آيه باشد؟
كور باد آن چشمي كه تو را ناظر خويش نبيند
كور باد نگاهي كه ديدهباني نگاه تو را درنيابد
بسته باد پنجرهاي كه رو به آفتاب ظهور تو گشوده نشود
و زيان كار باد سوداي بندهاي كه عشق تو نصيب ندارد.
خداي من!
مرا از سيطره ذلت بار نفس نجات ده و پيش از آنكه
خاك گور بر اندام نشيند از شك و شرك رهاييام بخش
خداي من! چگونه نوميد باشم در حالي كه تو اميد مني!
چگونه سستي بگيرم در حالي كه تكيهگاه مني!
خداي من!
اگر آنچه از تو خواستهام. عنايت فرمايي محروميت از غير از آن زيان ندارد
و اگر عطا نكني و هر چه عطا جز آن منفعت ندارد
يارب! يارب!يارب
-
<embed src="http://i.fhqhosting.com/eyde%20ghorban.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="280" quality="High">
-
یک نفس یاد خدا ،
یک سبد خاطره اسوده و شاد ،
یک بغل آرامش صبح
یک هزار اینه از حنس دعا
همه تقدیم به شما
این عید بر شما مبارک باد
-
عاشقان عیدتان مبارک باد
عیدتان ، عاشقان مبارک باد
-
من از خدا آرامشی بی همتا هدیه گرفتم
عاشقان عیدتان مبارک
-
-
خوشا به سعادت همه دوستانم که ایران هستید
خوشا به سعادت تون که می تونید روز عید قربان رو جشن بگیرید و گوسفند قربانی کنید
من با دیدن این تاپیک اینجوری شدم :302:
-
عید سعید قربان روزی که فرزند ابراهیم خلیل را به حسین فاطمه (س) بخشیدند ، برهمه شما محبین اهل بیت مبارک باد.
-
..................
بیعت با خورشید
خبر رسید که با حکم کاروان سالار::::قرارقافله در ساحل غدیر شده است
صفای باغ ولایت که سبز باد مدام::::ز دلنوازی این برکه در کویر شده است
امین وحی هم احرام بست از این میقات::::که بارعاطفه گلفرش این مسیر شده است
فرشته گفت "یا ایهاالرسول "بخوان::::بخوان حدیث ولا را که دیر دیر شده است
به حکم روشن "یا ایها الرسول "اینک::::رسول از پی ابلاغ ناگزیر شده است
فضا ز عطر نفسهای پاک پیغمبر::::پر از شمیم بهشتی است دلپذیر شده است
زشوق آمدنش دشت پرنیان پوشید::::ز یمن مقدم او موج شن حریر شده است
صدا صدای رسول خداست در صحرا::::سکوت سایه ی سنگین آبگیر شده است
به هر که رهبر و مولا منم ، علی مولاست::::و این علی است که بر مومنان امیر شده است
خوشا سعادت آزاده ای علی پیوند::::که در حصار تولای او اسیر شده است
پس از حبیب خدا محور هدایت اوست:::: که مهر او سبب صافی ضمیر شده است
علی است آن شب قدری که ناشناخته ماند::::که پیش مرتبتش آسمان حقیر شده است
-
خیلی وقته دوست دارم از خطبه غدیر بنویسم. سعی می کنم تو روزای باقیمانده تا عید سعید غدیر هر روز یه بخش از اون رو برا استفاده دوستان بنویسم.
و این بار،
چشمان منتظر تاریخ،
طلوعی دگر را نظاره گر بود.
طلوع دو خورشید،
یکی بر دست دگری،
از مشرق ایمان.
در نورٌعلی نور ولا،
تبلور هزاران چشم اشتیاق،
مژده صبحی ابدی می داد.
اما، کی شب زدگان شوم چشم بوم صفت را،
تاب خورشید بوده است؟
پس به ابر کین آسمان صفا را پوشانیدند...
اما ...
خورشید را چه باک
کاین تابندهی همیشهی تاریخ را
ابر فراوان بوده است ...
اینک منتظران تاریخ
چشم بر افق،
مژگان دیده،
فرش راه موعود غدیر کرده اند ...
تا بیاید
و غدیر را جانی دوباره بخشد.
-
عید غدیر مبارک - خطبه غدیر
خطابه غدير، منشور اسلام
موضوعات اصلی که در خطابه غدیر به آنها توجه شده است:
حمد و ثنای الهی
فرمان الهی
اعلام رسمی ولایت
معرفی علی بن ابیطالب(ع)
اهمیّت مسأله امامت
خطر انحراف و کار شکنی
معرفی دوستان و دشمنان
معرفی حضرت مهدی (عج)
طرح مسئله بیعت
احکام الهی
تنها راه هدایت
بیعت گرفتن
-
RE: عید غدیر خم مبارک باد
خطابه غدير، منشور اسلام
موضوعات اصلی که در خطابه غدیر به آنها توجه شده است:
حمد و ثنای الهی
فرمان الهی
اعلام رسمی ولایت
معرفی علی بن ابیطالب(ع)
اهمیّت مسأله امامت
خطر انحراف و کار شکنی
معرفی دوستان و دشمنان
معرفی حضرت مهدی (عج)
طرح مسئله بیعت
احکام الهی
تنها راه هدایت
بیعت گرفتن
به بخشی از فراز های اصلی خطابه غدیر توجه کنیم:
پیامبر در روز غدیر، پس از حمد وثنای الهی (که توحید کاملی رو بیان می کنند وخوندن کل خطبه رو همین جا به همگی دوستان توصیه می کنم) سبب نزول آیه را اینگونه بیان میکنند:
فرمان الهی
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم، یا أیُّها الرَّسولُ
بَلِّغ ما أنزلَ إلَیکَ مِن ربک (فی عَلیٍ) و
إِن لَم تَفعَل فَما بَلَّغتَ رِسالَتَک
وَاللهُ یَعصِمُکَ مِنَ النّاسِ
ای مردم! من در ابلاغ آنچه که بر حق بر من فرو فرستاده است، کوتاهی نکرده ام و هم اکنون سبب نزول آن آیه را برایتان باز خواهم گفت:
فرشته وحی خدا – جبرئیل ع - سه بار بر من فرود آمده و از سوی حق تعالی، پروردگارم، فرمان داد تا در این مکان به پا خیزم و سپید و سیاه مردم را رسماً آگاهی دهم، که علی بن ابیطالب، برادر و وصی و جانشین من و امام پس از من است که نسبتش به من، همان نسبت است که هارون به موسی داشت، با این تفاوت که رسالت به من خاتمه یافته است و بعد از خداوند و رسولش، علی، ولیّ و صاحب اختیار شماست.
-
سلام
پیشاپیش عید سعید غدیر خم را به محضر آقا و سرورمان حضرت حجة بن الحسن(عج) و سپس به شما خواهران و برادران عزیزم تبریک عرض میکنم.
عید بزرگ ولایت و امامت بر عاشقان امام عارفان علی بن ابی طالب مبارک باد
آن برکه ی پاک که غدیرش نام است
خوشنام به عالم که به همان اتمام است
اتمام و کمال دین که فرموده خدا
در حول همان برکه که گفتن عام است
انجام پذیرفت ، همه حسن گفتن
این درس غدیر تا به ابد خوشنام است
التماس دعا
:72:
-
دوستان عزیز
الان متوجه شدم که یه تاپیک جداگانه سال گذشته درخصوص عید غدیر باز شده وبهتر دیدم که معرفی خطبه غدیر رو اونجا قرار بدم:
http://www.hamdardi.net/thread-4948-post-92799.html#pid92799
شخصيت ممتاز جهان است علي
حاكم به زمين و آسمان است علي
درروزغديرخم پيمبر فرمود
مولاي چو من، به انس و جان است علي
-
3- اعلام رسمی ولایت
پیامبر مکرم اسلام دربخش سوم خطابه غدیر ، رسما ولایتعهدی امیرالمومنین را بیان می نمایند:
مؤمن کسی است که به علی (ع) ایمان آورد
ای مردم! علی(ع)، امام و پیشوا از جانب حق تعالی است.
ای مردم! علی را برتر و والاتر از هر کس بدانید که خدایش از همه، والاتر و برتر دانسته است!
هان. آگاه باشید که این سخنان را، به یقین، جبرئیل از سوی حق تعالی به من خبر داده و گفته است که: ((هر کس با علی(ع) به عداوت و دشمنی بر خیزد و ولایت و محبت او را در دل نگیرد، لعنت و خشم مرا نسبت به خود، فراهم کرده است))
ای مردم! علی(ع) همان کس است که خدا در کتاب مجید خود، به عنوان ((جنب الله)) از او یاد کرده و از زبان مبتلایان به دوزخ، فرموده است: ((یا حَسرَتا عَلی ما فرَّطتُ فی جَنبِ الله.))
ای مردم! علی(ع) و آن پاکان از فرزندانم، ثقل اصغرند و
قرآن، ثقل اکبر است، که هر یک، از دیگری خبر میدهد
و هر کدام، دیگری را تأیید و تصدیق میکند؛
هوش باشید که عنوان (امیرالمؤمنین) بر کسی جز برادر من روا نیست
-
ولادت امام هادی النقی (ع)
امشب مدینه به جانان می نازد
آدم به تمام قدسیان می نازد
سلام بر نور، بر روشنایی، بر دهمین خورشید!
سلام بر تابناکترین ودیعه الهی در زمین، بر مجد و شرافت، بر پاکی و عزت!
سلام بر او که یادگار فضیلت و پارسایی، سخاوت و پاکیزگی بود!
نخلهای هدایت از برکت دستانش ثمربخش بود و سَحَر از دیدن قامت زیبایش تبسم بر لب داشت.
دستهای حاجتمندان، بی آنکه سرشار باشند، از درگاهش دور نمیشد و همگان در برابر شکوهش فروتن بودند.
باران رحمت آگاهی را بر سر و قلب مردمان جاری میکرد و مؤمنان از پیشگاه همتش نیرو میگرفتند.
آن گاه که ناباوران و دشمنان به شکستن قد است و شکوهش میاندیشیدند، خود، میشکستند و فرو میریختند!
او خواب تاریک دلان را برمی آشفت و پرچم توحید را در بلندترین قله های حیات برمی افراشت
او خواب تاریک دلان را برمی آشفت و پرچم توحید را در بلندترین قله های حیات برمی افراشت.
او چراغ فروزان هدایت بود و یاور و راهنمای همیشه امت؛ کتاب دانایی و پارسایی و زهد را به هم درآمیخته بود و از مدینه تا سامرا، نور و روشنایی ریخته بود.
میلاد خجسته و پرفروغش مبارک باد!
play کنید
<object style="border: 3px solid " height="46" width="500" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6"> <param name="volume" value="100"><param name="Url" value="http://snd.tebyan.net/1388/09/taheri_03.wma61519.wma"> <param name="enableContextMenu" value="-1"> <param name="rate" value="1"> <param name="balance" value="0"> <param name="currentPosition" value="0"> <param name="defaultFrame" value> <param name="playCount" value="1"> <param name="autoStart" value="0"> <param name="currentMarker" value="0"> <param name="invokeURLs" value="-1"> <param name="baseURL" value> <param name="mute" value="0"> <param name="uiMode" value="full"> <param name="stretchToFit" value="0"> <param name="windowlessVideo" value="0"> <param name="enabled" value="-1"> <param name="fullScreen" value="0"> <param name="SAMIStyle" value> <param name="SAMILang" value> <param name="SAMIFilename" value> <param name="captioningID" value> <param name="enableErrorDialogs" value="0"> <embed src="http://snd.tebyan.net/1388/09/taheri_03.wma61519.wma" stretchtofit="true" loop="true" enablecontextmenu="false" showcontrols="true" height="40" width="500" name="WMP1"> </embed></object>
خورشید دهم، افق، مدینه، نور
آوای فرشتگان، دف و تنبور
امشب، دف ماه؛ در دو دست عشق
امشب، هستی؛ سیاهْ مستِ عشق
امشب، هستی؛ رکوع خواهد کرد
خورشید دهم طلوع خواهد کرد
گشت نورانی از امام دهم
ماه ذیحجه روز پانزدهم
چشم زهرا، از این عطا روشن
شادمان، زین پسر، امام نهم
شب ولادت امام هادی (ع) است ولادت این امام عزیز را به شما دوستان خوبم در تالار همدردی تبریک می گویم
-
ولادت امام هادي است ولادت اين امام عزيز را به شما دوستان خوبم در تالار همدردي تبربك مي گويم:72::72::72:
مولا مولا يا بن الزهرا امام هادي
-
میلاد با برکت امام دهم ، حضرت علی بن محمد الهادی (ع) رو به شما دوستان خوبم تبریک و شادباش عرض میکنم .
عیدتون مبارک دوستان عزیز
التماس دعا
:203:
-
با سلام به همه دوستان عزيزم ... :228:
خيلي جالبه ... شروع اين تاپيك مربوط به پارساله.... تقريبا همين موقع ها.....
و امسال هم ميخوام " عيد غدير خم" رو به همتون تبريك بگم و از ته قلبم واسه همتون آرزوي خوشبختي و سلامتي و تندرستي كنم....
:72::72::72:عيد غدير خم .... عيد بزرگ شيعيان بر دوستداران اهل بيت و مولا مبارك باد....:72::72::72:
با آرزوي ظهور زيباترين گل آفرينش "مهدي صاحب زمان " به زودي زود.... آمين... :72:
منو از دعاي خيرتون بي بهره نكنين.... ممنون و بازم عيدتون مبارك....:43::43:
-
خب ظاهرا تاپیک "عید غدیر مبارک سال گذشته به این تاپیک منتقل شده"
در ادامه خطبه غدیر پیامبر به معرفی مولامون علی (ع) - که من مفتخرم که اینچنین مولا وسروری دارم- می پردازند
4- معرفی علی بن ابیطالب(ع)
ای مردم! این علی(ع) ، برادر و وصی من و مخزن علم و خلیفه و جانشین من است بر امّت. علی(ع) مفسّر قرآن، کتاب خداست اوست که مردم را به حق دعوت میکند و اوست که به هرچه موجب رضا و خوشنودی خداست، عمل کننده است.
خداوندا! هرکس که علی(ع) دوست میدارد، دوست بدار و هر کس که با وی دشمن است، دشمن دار. خداوندا! هر کس که علی(ع) انکار کند، لعنت کن و آن کس که پذیرای حق او نباشد، به خشم و غضب خود، گرفتار ساز.
-
پیشاپیش عید غدیر ، عید ولایت را به تمام دوستان خوبم در تالار همدردی تبریک عرض می کنم.
:16:عیدتان مبارک:16:
-
ولادت امام هادی علیه السلام را تبریک عرض می کنم واین سخن گهربار رو به همه شما دوستان خوبم هدیه می دم. :72::72:
هر كه بر طریق خداپرستی محكم و استوار باشد ، مصائب دنیا بر وی سبك آید ، گر چه تكه تكه شود . / تحف العقول صفحه 511
امام هادی علیه السلام