-
RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
درضمن یه انتقاد هم دارم ...چراتوی انجمن" دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها) " فقط افرادی که حق عضو پرداختن میتونن پست بذارن؟؟؟
به نظر من اگه همه افراد عضو سایت حتی کساییکه حق عضویت نپرداختن بتونن از این تالار استفاده کنن خیلی بهتره... من فکر میکنم همه افراد باید این حق رو داشته باشن که سوالات-مشکلات_انتقادات و پیشنهادات خودشونو مطرح کنن...چه بسا در ارتقای کیفیت فعالیتهای سایت مفید و ارزنده باشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
سلام
شما باید به کنترل پنل کاربریتون برید و از او نجا گزینه ویرایش پروفایل رو بزنید و سپس می تونید اطلاعات رو تغییر بدید
سلام باران جان...ایا منظورت از کنترل پنل کاربری همون قسمتیه که پروفایلم هست ؟
اگه اینطوره باید بگم من توی این قسمت هیچ گزینه ویرایشی نمی بینم:302:
-
نه عزیزم
شما در بالای صفحه تالار زیر بنر مشاهده می کنید که نوشته خوش آمدید meral جلوی همون قسمت داخل پرانتز نوشته کنترل پنل کاربر روی اون کلیک کنید . و بعد در قست کناری سمت راست گزینه هایی هست که یکی از اونها ویرایش پروفایل هست و در اونجا می تونید اطلاعات رو تغییر بدید و سپس به روز رسانی کنید.
-
با سلام به مدیران محترم:72:
چند وقت پیش مشکلاتی در باز کردن تاپیک هایی داشتیم که خیلی تعداد پستاشون زیاد بود و وقتی روی آخرین صفحه کلیک میکردی پیام انجمن نمایش داده میشد.
من فکر میکنم این مساله در تاپیک هایی رخ میده که مدیران محترم پست یا پست هایی رو حذف میکنند.
اگه به تاپیک http://hamdardi.net/thread-12084-post-110685.html#pid110685 یه سری بزنید میبینید که به فرض تعداد پست های قابل رویت 68 تاست ولی در اطلاعات نمایش داده شده تعداد ارسال ها رو 71 نشون میده .
اگه تعداد پست های حذف شده به 10 تا برسه یا زمانیکه تعداد پستهای ارسالی(همه پستهای قابل رویت و هم پستهای حذف شده ) صفحات بیشتری رو لازم داره احتمالا باز هم برای دیدن آخرین صفحه با پیام انجمن مواجه میشیم.
به نظر من بهتره کانتر تعداد ارسال ها همزمان با حذف پست ها update بشه .
با تشکر:72:
-
دوستان خواهش ميكنم پاراگراف بندي و فاصله بين بندهاي نوشته هاتون رو رعايت كنيد.....به قول فرهنگ نميشه چيزي خوند....
بابا دارين يه رمان رو اينجا تايپ ميكنين لاقل يه فاصله اي ...پاراگرافي چيزي ...اينارو رعايت كنيد ديگه چشمم دو نمره ضعيف تر شد!!!:302:
خداييش كي ميتونه اين ارسال رو بخونه!!!
سرگذشت تلخ
-
راس میگی غزاله
منم اولش نخواستم بخونم
اما دیدم خیلی انگشت زدن پاش
گفتم جهنم وضرر
حتما یه چیزایی هست که جماعت تشکر کردن:311:
-
سلام
ببخشید آقای مدیر
این تاپیکو تازه دیروز ایجاد کردین
آرامش و نحوه مواجهه افراد با مسائل و مشکلات زندگي
اما چه زود قلفش کردین:302:
با اینکه نوشتین ادامه دارد...
تازه داشت خوش بحالم میشد
من منتظر ادامه ش هستم:72:
-
مهتاب جان
قفل تاپیک به معنای تطیلی اون نیست .
جناب مدیر مطالب را می خواهند پیوسته و سریالی ارائه کنند ، لذا ارسال پست توسط دوستان بینابین آن ، در انسجام و پیوستگی مطالب سریالی و در نتیجه رسیدن به هدف تاپیک به صورت بهینه خدشه وارد می کند و به همین دلیل مدیر قفل کردند و هر وقت پست جدید ارسال کنند باز کرده و بعد از ارسال پست جدید ، دوباره قفل می کنند .
اگر دقت کرده باشید در مورد تاپیک آفتهای مشاوره ای نیز چنین وضعیتی هست .
-
در تاپیک "نظر شما چیه دوست من"
دو بار تایپ کردم، بار اول یک طومار نوشتم و ارسال کردم اما پست خالی ایجاد شد. بار دوم توضیح دادم که چی شده و ارسال کردم اینبار اصلا ارسال نشد!!!!!!!!!!!
کلی وقت گذاشته بودم!:302:
-
بی دل جان
منم چندین بار در اوایل شروع به کارم!!! در تالار با چنین مشکلی مواجه شدم و اعصابم داغون شد
داشتم دیوونه میشدم
الان وقتی یه ارسال بلند میفرستم،قبل از کلیک روی ارسال پاسخ
select all میکنمش،و بعد از رایت کلیک کپی رو میزنم
اینجوری اگه مشکلی هم پیش اومد دوباره پیست میکنم میفرستم
در ضمن میتونی وقتی حوصله داری دوباره همون مطلبو تو word تایپ کنی هر وقت on شدی بفرست
مشتاقم نظرتو درمورد اون تاپیک بدونم
نکنه ممنوع النظر شدی!ها؟؟؟؟؟:163::311:
اونموقع دیگه کاری از پس کسی برنمیاد
-
سلام
ببخشید
نمیدونم چرا امروز نام کاربری من پشت سر هم خود بخود sign out و گاهی sign in میشه
میشه دلیلشو بهم بگین؟:72:
-
با سلام
با توجه به ارتقاء برنامه تالار در شب گذشته، دوستان اگر با مشكلي روبرو شدند، لطفا گزارش فرمايند تا انشاءالله بررسي شود.
بازديدكنندگان غير اعضاء هم مي توانند از طريق لينك ارتباط با ما كه در پائين صفحات تالار هست مشكلات تالار را گزارش نمايند.
با تشكر
-
آقا من یه انتقاد دارم
با اینکه به نفع خودم هم بوده اما تغییرات ایجاد شده در رتبه دهی به اعضا رو قبول ندارم
اعضا براحتی میتونن هر چند بار که دلشون خواست رتبه بدن به هم.حتی دو تا دو تا
شاید فکر کنین از رو حسادت واسه رتبه عضو خاصی اینو میگم.اما جان مهتاب اینطور نیست.
بنظرم اینطوری رتبه ها رو نمیشه باور کرد و رتبه واقعی نیست.ببینید تو همین مدت کوتاه چقدر رتبه ها تغییر کرده؟
بنظر من که ارزش ندارن بیشترشون.
بازم میگم
اینا رتبه های واقعی نیستن.با اینکه رتبه خودم هم بیشتر در سایه همین تغییر بالاتر اومده ازتون میخوام یه فکری بکنین.
من که اصلا به دلم نمیشینه اینجوری.
اصلا دست دلم به رتبه دادن به کسی نمیره.همینجوریه دیگه.هرچی به وفور بشه پیداش کرد ارزشش کمتر میشه.
ارزش این رتبه ها هم کمه.
من خودم به شخصه قبلا لذت بیشتری میبردم از رتبه هایی که میگرفتم.هرچند کم بودن:72:
-
يكسري از رتبه ها مربوط به ارسالهاي خاص افراد هستن اتفاقا به نظرم بد نيست...خيلي خوبه كه به ارسالهاي پرمحتوا هم ميشه رتبه داد...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
يكسري از رتبه ها مربوط به ارسالهاي خاص افراد هستن اتفاقا به نظرم بد نيست...خيلي خوبه كه به ارسالهاي پرمحتوا هم ميشه رتبه داد...
غزاله جان این یه موردش هست که به نظر من هم درست هست ،ولی خیلی از رتبه ها حالت نوشابه باز کردن واسه همدیگه گرفته ،به نظر من ارزش رتبه دادن رو می یاره پایین
منم با نظر مهتاب موافقم
ضمنا خیلی خوب بود که دسترسی دادن نمره منفی رو برنمی داشتن
----------------------
یه سوال :پیام خصوصی برای همه کاربر ها فعال هست؟
چون بعضی وقتها تو لینک آنلاین میبینم که اعضای کم رنگ هم در خواندن پیام خصوصی هستن ،برام جالب بود بدونم
-
ايني كه نوشتم واسه چند روز قبل بود الان نظرم عوض شده و دقيقا اين نوشابه باز كردن رو متوجه شدم...بعله...بهتره كه بيشتر رعايت كنيم و تعارفات معمولي و خودموني رو به رتبه ها منتقل نكنيم...
-
این تغییرات رتبه دهی به نظر من خیلی مفید هست خصوصا رتبه دهی به پست ها چرا که باعث میشه پست ها محتوایی تر بشند (مخصوصا اعضا تازه وارد)
اما این آفت هم هست که رتبه هایی برای صرفا بالا بردن رتبه یک عضو داده بشه اون هم برای پست های بی محتوا . با توجه به اینکه هرکسی ازطریق پروفایل فقط میتونه یک بار و اون هم تا +2 رتبه بده و فقط برای پست ها میشه چندین بار رتبه داد .
تا حدی رتبه دهی محدود شده با توجه به اینکه فکر می کنم هر کسی در روز میتونه فقط به دو نفر رتبه بده و این تغییر تا حدی کنترل کرده .
البته اعضاء فعال واقعا پست های با محتوایی برای رتبه دادن دارند و بهتره که برای همون پست ها رتبه دریافت کنند اما برای بهبود کیفیت تالار بهتر هست که پست هایی که در یک موضوع رتبه می گیرند واقعا حرفی متفاوت . کاربردی نسبت به سایرین برای گفتن داشته باشند .
اما به نظرم بهتر هست که مدیران رتبه هایی که برای پست ها داده میشه رو کنترل کنند و اگر برای پست بی محتوا رتبه داده شده و صرف بالا بردن اعتبار بوده ، حذف کنند .
در کل این تغییرات تالار برای بالا بردن کیفیت تالار هست و اگر خوب ازش استفاده بشه واقعا هم کمک می کنه به کیفیت تالار اما در هر تغییری سوء استفاده هایی هست مهم اینه که خودمون رعایت کنیم تا به بالا رفتن کیفیت تالار کمک کنیم . رعایت این مورد هم بیشتر از اعضاء فعال انتظار میره تا الگویی باشند برای افراد تازه وارد .
-
اتفاقا قسمت اعظم مشکل رتبه دهی با فرمول جدید مربوط به تعریف های گل و بلبلی هست ،بدون هیچ دلیل مشاوره ای یا ........
دیده شده اعضا چندین بار به همدیگه(غیز از طریق رتبه به پست)رتبه تعارف میکنن ،که به نظر من شان تالار عزیزمون رو خیلی پایین میاره ، چون هر رتبه ای باید دلیل منطقی و محتوایی داشته باشه
البته در مورد کنترل رتبه دهی برای پست ها با نظر باران موافقم
-
سلام دوستان
خیلی خوبه که قبل از این که مدیران بخواهند توجهی بدهند ، خود اعضاء گل و نازنین ( مهتاب ، غزاله ، گل مریم و باران ) به این موضوع توجه نمودند .
همانطور که خود شما اشاره داشتید این وسعت یافتن رتبه دهی هم میتونه فرصتی در جهت مثبت باشه هم منفی .
و همینم فرصتی است که می تونه ما اعضاء را در امر تسلط بر خود برای اجرای عدالت در رتبه دادن که قطعاً منجر به رشد کیفی پستها در تالار میشه یاری بدهد ، و به عبارتی تبدیل عقیده به عمله ، یعنی همه ما معتقدیم که باید عدالت جاری باشه و مثلاً در اینجا پستی رتبه بگیره که واقعاً کیفیت داشته و به قول باران حرفی متمایز و کاربردی که هم برای مراجع اون تاپیک هم برای دیگران بهره داشته باشه را بیان کرده باشه . و مهمتر از همه جنبه مشاوره ای آن لحاظ شود و در مسیر اهداف محتوایی تالار اثر گذار بوده باشه با این فرصت در عمل هم می تونیم این عقیده را اجرا کنیم .
این فرصتیه که ما این رشد را داشته باشیم که عامل به عدالت باشیم .
در عین حال خیالتون رو هم کمی راحت کنم که مدیران موظف هستند که کنترل را داشته باشند و در صورتی که رتبه به پستی جنبه تعارف داشته و پست آن کیفیت لازم را نداشته باشد که رتبه دریافت کند اقدام کنند که در درجه اول توجه دادن خود کاربر عزیز به موضوع است تا خود اقدام کند و اگر توجه نشد و تکرار مکرری بود و.... مدیران اقدام می کنند .
و البته ما امیدواریم که چنین پیش نیاد و معتقدیم دوستان عزیز هر کدام خود ناظرانی تیز بین هستند .
تقاضا دارم در صورتی که موردی مشاهده کردید که پستی رتبه دریافت کرده در حالی که شرایطش را نداشته ، از طریق کلید گزارش ذیل اون پست اطلاع دهید تا مدیران بتوانند رسیدگی کنند .
باز هم از توجه و دقت نظر مهتاب و غزاله و گل مریم و باران تشکر می کنم .
-
RE: اطلاعیه در مورد مشکلات موقتی تالار همدردی
امروز وقتی دکمه تشکر رو می زنم ، error میده ، چندتا از موضوعات رو هم نمیتونم بازکنم . مشکل از سایته یا از دستگاه من؟
هفته گذشته هم که تالار اومدم همینطور بود.
-
BABY جان ای گفتی... ولی برادر من تقریبا چند ماهی با این مشکل روبه رو هستم :302: ولی خب می سازم...
البته گاهی موارد نه همیشه...مثلا الان برای شما تشکر زدم و آمد... وقتی هم error می دهد اگر دوباره بزنی تشکر ثبت میشه.
-
با سلام
لطفا اگر از اين به بعد با error مواجه شديد، نوع erroe و مشخصاتش را بفرماييد تا بررسي شود.
-
Type error: Object Required
-
آقا این مشکل چیه که تالار مثل این عابر بانک ها بعد از ساعت 12 شب به مدت چند ساعت میره تو کما :311:
نمیدونم دیگران هم این مشکل رو دارن یا نه اما تمام صفحات تالار به سختی بالا میاد و رنگ و رو پریده بالا میاد
حتی رنگ و لعابی که میتونستیم به این نوشته ها بدیم هم پریده
چکار کنیم ؟ آیا دیگران هم این مشکل رو دارن ؟
به مرورگر هم ربطی نداره کلا این مشکل هست .
نکنه مدیرا به تالار ساعت دادن که دیگه ساعت خواب تالاره و برای همینه که بی رنگ و رو میشه و دیگه صفحاتش باز نمیشه:311:
-
ببخشید من این مشکلی که گفتید ندارم ولی یه مشکل دیگه دارم قسمت فرم کمک های داوطلبانه به همدردی اصلا بالا نمیاره از طریق hamdardi.com هم که میریم قسمت پرداخت اینترنتی که با کمک سایت وفاقه تمام عملیات رو انجام میدی بعد خطا میده و واریز نمیکنه نمیدونم خواهشمندم بررسی بشه. ممنون میشم.
-
با سلام
baran.68 گرامي
مشكلي كه گزارش كرديد احتمالا مربوط به سيستم خودتون باشد، فكر كنم بايد يك مونيتور جديد تهيه كنيد:311:
كنجكاو محترم
ضمن تشكر از گزارش مشكلاتتون.
مشكل اول حل شد. مشكل دوم نيز در حال پيگيري از طريق مسئول فني پرداخت اينترنتي هستيم.
انشاء الله بزودي مرتفع شود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
baran.68 گرامي
مشكلي كه گزارش كرديد احتمالا مربوط به سيستم خودتون باشد، فكر كنم بايد يك مونيتور جديد تهيه كنيد:311:
یعنی مانتیور من فقط به همدردی حساسیت پیدا کرده !!!!!!
آخه با سایت های دیگه میونه خوبی داره ، خیلی وقت هم نیست که با همدردی آشنا شده آخه مانتیور جدیده اما اول کار و این حساسیت ؟ عجیبه !!! باید ضد حساسیتی آنتی هیستامینی چیزی بهش بدم .:311::311:
ممنون از پیگیریتون
-
سلام مشکل پرداخت از طریق اینترنت از طریق سایت وفاق هنوز حل نشده .
-
سلام
من تو صفحه پروفایلم تعداد روزهای باقیمانده از شارژ کاربری رو نمی تونم ببینم. تازه حق عضویت پرداخت کردم. پر رنگ شدم اما همچنان نمی تونم تعداد روزهارو ببینم. مشکل از کجاست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
سلام
من تو صفحه پروفایلم تعداد روزهای باقیمانده از شارژ کاربری رو نمی تونم ببینم. تازه حق عضویت پرداخت کردم. پر رنگ شدم اما همچنان نمی تونم تعداد روزهارو ببینم. مشکل از کجاست؟
پی گیری می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
سلام
با سلام
حل شد.:72:
-
تعداد روزهای باقیمانده از حق شارژ
در قسمت پروفایل یک آیتم وجود دارد بنام "تعداد روزهای باقیمانده از حق شارژ"؛
که روبروی آن اعدادی مثل
10 2
217 2
358 2
نوشته شده است.
می خواستم بدانم این اعداد یعنی چه؟ چشور بفهمیم که کلا چند روز شارژ شده ایم و چند روز از شارژمان باقیمانده است؟
این عدد 2 در اول این اعداد نشان دهنده چیست؟
-
RE: تعداد روزهای باقیمانده از حق شارژ
اون عدد 2 رو نادیده بگیرید . بقیه اعداد به جز 2 اول تعداد روزهایی است که شما شارژ دارید .
مثلا در 380 2
380 روز از شارژ شما باقی مانده
-
سلام
چند روزی است که دوست محترم جناب آقای سنگ تراشان تاپیکی با عنوان " علم بهتر است یا ثروت " باز کرده اند و من نمی توانم دسترسی به این صفحه خاص را داشته باشم و برای من این پیام می آید
شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. دلیل آن ممکن است یکی از موارد زیر باشد:
1.حساب کاربری شما مسدود شده و یا شما از دسترسی به این منبع محروم شده اید.
2.شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. لطفاً به قوانین تالار مراجعه کنید و یا با مدیریت تالار تماس بگیرید.
3.حساب کاربری شما منتظر تأیید یا مدیریت است. (ارسال مجدد کد فعالسازی)
4.شما مستقیماً به این صفحه مراجعه کردید بدون اینکه از فرم یا لینک مناسب استفاده کرده باشید.
شما با این نام کاربری وارد شده اید: 'ani'
خواهش می کنم من را راهنمایی بفرمائید که مشتاق خواندن تاپیک دوست محترم خود جناب سنگ تراشان در باب علم و ثروت هستم .
با تشکر :72:
این اتفاق در مورد تاپیک پانته آ نیز می افتد . با این تفاوت که تاپیک باز می شود ولی برای ارسال پست این پیام ظاهر می شود
-
من هم مشکل خانم ani را امروز با دو تاپیک:
علم بهتر است یا ثروت؟
ارسال تست
پیدا کردم. لطفا راهنمایی کنید که مشکل از چیست؟
-
با سلام
موارد مذكور در مورد خبري بود كه در مورد جشن 3 سالگي تالار اعلام كرده بودم، حق با شماست. چون هنوز در حال طراحي و اجراست، دسترسي ها فراهم نشده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
من هم مشکل خانم ani را امروز با دو تاپیک:
علم بهتر است یا ثروت؟
ارسال تست
پیدا کردم. لطفا راهنمایی کنید که مشکل از چیست؟
با سلام
انجمن آزاد راه اندازي شد. و توضيحات و نحوه دسترسي به آن نيز در اين تاپيك توضيح داده شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
سلام مشکل فنی پراخت اینترنتی هنوز وجود دارد خواهش میکنم حلش کنید.
با سلام
حل شد.
-
:311:سلام:
راستش چند وقته می خوام یک چیزی بپرسم ..روم نمیشه!!!:325:http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...cea7a3a484.png
در قسمت ارسال پاسخ یک نوار هست از یک قلب قرمز:16: شروع میشه تا یک نمی دونم زنجیره!!! چیه؟http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...dbb25ebdb9.png
کارکرد این دکمه ها چیه و چطور و کجا باید ازشون استفاده کنیم؟:316:
-
سلام سارا بانو
شما هر دو مصراع هر بيت را در يك سطر مي آوريد، ليكن بين دو مصرع حداقل 3 فاصله مي دهيد.
حالا كافيست شعر خود را انتخاب كرده و روي اين آيكن قلب ( http://www.hamdardi.net/jscripts/edi.../poemstyle.gif)شكل بزنيد.
مثل:
اي صبا نكهتي از خاك ره ياربيار | *** | ببر اندوه دل و مژده دلدار بيار
|
|
نكته روح فزا از دهن دوست بگو | *** | نامه خوش خبر از عالم اسرار بيار
|
|
تا معطر كنم از لطف نسيم تو مشام | *** | شمه اي از نفحات نفس يار بيار
|
|
به وفاي تو كه خاك ره آن يار عزيز | *** | بي غباري كه پديد آيد از اغيار بيار
|
|
گردي از رهگذر دوست بكوري رقيب | *** | بهر آسايش اين ديده خونبار بيار
|
|
خامي و ساده دلي شيوه جانبازان نيست | *** | خبري از برآن دلبر عيار بيار
|
|
شكر آنرا كه تو در عشرتي از مرغ چمن | *** | عشوه اي زان لب شيرين شكر يار بيار
|
|
روزگاري ست كه دل چهره مقصود نديد | *** | ساقيا آن قدح آينه كردار بيار
|
|
دلق حافظ به چه ارزد به مي اش رنگين كن | *** | وانگهش مست و خراب از سر بازار بيار |
|
-
با سلام وخداقوت ::72:
تاپیکی با عنوان ««آیا مردانی که خیانت میکنند اصلاح میشن »» با نام کاربری sayeh15
به اشتباه در تاپیک آقای LARG.62 با عنوان «« آیا کارم درست بوده یا.......؟؟؟؟؟ »»
قرار گرفته .که در این صورت مشکل sayeh15 بی پاسخ خواهد ماند.ومیدنم که این کاربر محترم امروز هم یه سر به تالار زده .ونا امید برگشته . اگر امکان داره لطف کنید واین مشکل پیش اومده را بر طرف نمایید.
ممنون .:72: