از خانم روزن از خانم شا د خبری داریددر تالار نیستند
نمایش نسخه قابل چاپ
از خانم روزن از خانم شا د خبری داریددر تالار نیستند
سلام دوستان
من می خوام از شاد خبر بگیرم .کسی هست که باهاش در تماس باشه ؟اگه هست لطفا" بگه و ما رو از نگرانی دربیاره .خواهش می کنم.
سلام m.mouod عزیز،
این آخرین خبریه که ازش دارم:
http://www.hamdardi.net/thread-7179-page-10.html
امیدوارم شاد و سلامت باشه، و هراز گاهی یه خبری از خودش بهمون بده! من هم همیشه به فکرشم.
راستش نگرانش هم هستم، ولی خودم رو اینطور دلداری می دم که: شادی خیلی قوی تر از این حرفهاست، قطعا از پس مشکلاتش برمیاد و به زودی خبرهای خوبی ازش می شنوم.
:72:
سلام
چند روزه از estar7 خبری نیست !!!!!
کسی ازشون خبری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
محمد ابراهیمی و موعود عزیز، من توی تالار هستم و حالم هم خوبه، ممنون که به فکر من هستین...
سلام
الحمدالله .خدارو شکر که حالت خوبه شادی عزیزم، خواهر مهربونم ، دوست نازنینم .امیدوارم همیشه شاد شاد شاد باشی در پناه خدای بزرگ .خیالم راحت شد
:72:سلام مهربونا:72:
حال و احوال دلاتون چطوره؟ خوبید؟ خوش میگذره؟ چه خبرا؟
منم به لطف شماها خوبم. ممنون که بعضی ها از حال من پرسیدن.:72:
برم یه سر و گوشی آب بدم ببینم چه خبره تو تالار...
بچه ها كسي از sorena_arman خبري داره ؟ !! از 21 خرداد ديگه به تالار سر نزده ؟ خيلي نگرانشم . اميدوارم كه اتفاقي براش نيفتاده باشه .
عزيز بيخبري انشاالله كه خوش خبري است ...
خوشحالم كه كسي از من سراغي نميگيره اين يعني كه ...
من نگويم كه به درد دل من گوش كنيد
بهتر آنست كه اين غصه فراموش كنيد
شاد عزيزم
خوشحالم كه شادي اميدوارم كه شادي ات دروني و دائمي باشه وبا هر لبخندت دل اون كه پشتت را گرم كرده و همراهته هميشه و هر لحظه شاد باشه
خیلی از دوستان هستن که خبری ازشون نیست، بعضی هاشون هم وارد تالار میشن اما مطلبی نمی نویسن به هر حال امیدوارم که در آرامش باشن.. :72:
گردآفرید، سورنا، عصرین گزلی، شیرین، چکامه، نازنین، گلپر، طراوت، مردمک، ماندگار، دانا، قلب سپید، capable، زیبا، بلوم، آرزو، پارمیس، مثل من، mke، مینا، فافا، حرف دل، مهاجر، عارف، آهو، نیلوفر، هوشیار، کاترین، شهامت،هما، الناز، پونه، نها، بهاره، بهاره تنها، شادزی، سارا جون، نقطه سر خط، وینترسان، پوآرات، اسما، فاطیما، no1 ، کیمیا خاتون، ندیم، ساده بگم، غریبه، a-b، آرمانخواه، کامران، سپیده عشق، hsh، دل، مرکا، ترمه، وینتر، یاسی، نجوا، منتظر، نرگس، wem، moha، mohat، آنوش، ویونا، مارال، آگرین، مهرداد، صدرا، ترانه، سحر، شب تاریک ، احرامی و ...
و همینطور search و مرد ایرانی عزیز که خیلی وقته به تالا نمیان
سلام
من هم میخوام از آقای sorena-arman خبر بگیرم . جدا" نگرانشون هستم .ایشون با اینکه اکثر اوقات نظراتشون با بقیه متفاوت بود اما وجودشون خیلی لازم و مفید بود چون شنیدن حرفای مخالف خودش باعث تفکر بیشتر انسان و در نتیجه پیشرفت میشه !
امیدوامرهر جا هستند سلامت و موفق باشن .
ببخشید دوستان یادم رفت بگم . من حدود یک ماه باید برم مرخصی .توفیق اجباریه کاریش نمیشه کرد توی خونه هم سیستم ندارم اینه که سعادت بودن در کنارتون رو تا مدتی از دست میدم .ان شاء الله اگه عمری باشه برمی گردم و در خدمت دوستان هستم .
دلم برای تک تک تون تنگ میشه و به یادتون هستم .:16:
امیدوارم همگی موفق و سلامت باشید .
دوستان سورنا دقيقا شب قبل انتخابات به بعد سر نزده ، اميدوارم كه درگير مسائل نشده باشه .
خوشحالم که همگی دست به کار شدیم و داریم حضور غیاب میکنیم
اینه کلبه همدردی،به همه تبریک میگم
و اما حرف من
حرف من اینه که بیاین هر کسی ممکنه از اونی که نیومده شماره تماسی یا دسترسی دیگه داشته باشه تماس بگیره و خبر بگیره و به ما هم اطلاع بده تا ما هم از نگرانی در بیایم
چطوره؟
سلام از خانم مثل من ارزو خانم خبری دارید
سلام دوستان:72:
از آقای سنگتراشان چه خبر؟
یک هفته ست که نیومدن!!
یعنی ممکنه یادشون رفته باشه که این همه دل براشون تنگ می شه؟:16:
یا رفتن تعطیلات و الان دلشون برای تالار تنگ شده و دارن لحظه شماری می کنند که برگردن!:16::D
هرجا که هستند امیدوارم سلامت و سرحال باشن.:72:
سلام بر دوستان عزیز...
این روزها قدری تالار خلوت تر است.....اما صفا و صمیمیت هر روز بیشتر و گسترده تر می شود.:73:
خدمت philosars" دوست گرامی هم عرض کنم که آقای مدیر(سنگ تراشان) یک هفته کاری داشتند و به همین جهت فرصت آمدن به تالار ...یعنی به گونه ای درسترسی به تالار را نداشتند..
انشاالله بعداز از اتمام یک هفته که کم کم هم به آخراش رسیدیم ....دوباره حضور گرم ایشان را احساس خواهیم کرد.
با تشکر از شما:72:
بچه ها ،من میگم حالا که انی عزیزمون نیست ،بیاین برای این لحظه های سخت انی دعا کنیم تا خدای مهربون کمکش کنه ،تا این امتحان الهی رو با موفقیت بگذرونه
انی عزیز ما همه دوست داریم و برای سلامتی پدر عزیزتان دعا می کنیم
سلام از مدیر همدردی خبری دارید یک هفته در تالار نیستند
سلام
با سلامی دوباره خدمت دوستان عزیزم .قرار بود بنده مدتی برم مرخصی البته از نوع دلبخواهیش نه که خوشبختانه کنسل شد ! و دوباره می تونم در کنار شما باشم و از حضورتون استفاده کنم.
فکر کنم من تنها کسی باشم که از مرخصی بدش میاد و این باعث تعجب همه است.
راستی از آقای سورنا -آرمان خبری نشد دوستان ؟
یعنی کسی نیست که باهاشون تماس داشته باشه ؟
خبر از اقاي سورنا اينكه
حال روحي شون زياد جالب نبود ولي به شكر خدا در سلامتي كامل به سر مي برن
دليل نيومدنشون هم همين مشكل روحيشون بود
چند تا از دوستاشون هم تو جريان كوي مفقود شدن ،و همين مزيد بر علت شده
خدايا به جووناي اين كشور كمك كن
خدا يا كشور رو از ننگ بي عدالتي ،جهل نجات بده
سلام
ممنون گل مریم خانم از اینکه ما رو از نگرانی درآوردین و الحمدالله که حال برادرمون آقای سورنا -ارمان خوبه .
تالار چقدر خلوت شده جای خیلی از دوستان مثل سورنا و سن اتین و مرتضی خالیه . امیدوارم هر چه زودتر تالار به روزهای خوبش برگرده .
سلام
امشب شب جمعه آخر ماه رجبه !
از خدا مي خوام كه همه ي انسانها ي روي اين كره ي خاكي حفظ و هدايت كنه !
دوستان خوب ما رو هم دراين تالار چه غايب چه حاضر هركجا كه هستند سالم و تندرست نگه داره ."آمين"
لحظه ها تون متبرك به ذكر صلوات :103:
براي سلامتي خودتون و دوستاتون صلوات :103:
براي فرج مولامون صلوات:103:
سلام
آقای دیجیتال من اگه منظورتون از مرتضی همون آقای مرتضی کاظمی یعنی mke هست من ازشون خبر دارم .حالشون خوبه و در حال حاضر کارآموزی دارن یه کمی هم از لحاظ روحی خسته هستن که ان شاء الله بهتر میشن و به تالار بر می گردن .
پس اقای مدیر کی میان تالار؟
ما دلمون بدجوری واسشون تنگ شده ها
تالار چرا انقد خلوته؟انگار همه بدجوری مشغول تعطیلات هستن
سلام
من خیلی وقت بود اینجا عضو بودم. قصد دارم از این به بعد فعالیت کنم و امیدوارم بتونم فعالیت پایداری را انجام بدم
عید مبعث را به همه ی شما تبریک میگم :72:امیدوارم لحظات خوبی را در پیش داشته باشید:shy:
سلام عزیزانم:72:
چند وقت پیش قرار بود برم مرخصی که کنسل شد اما اینبار دیگه واقعا" دارم میرم مرخصی (اگه خدا بخواد مسافرت ). قم هم میرم ان شاء الله و به یاد همه شما خواهرا و برادرای خوبم هستم و اگه لایق باشم و خدا قبول کنه نایب الزیارة تون هستم و براتون دعا می کنم .امیدوارم حاجاتتون برآورده بشه .:203:
ولی شما هم خواهر کوچیکتون رو فراموش نکنید یه وقت باشه ؟
خدا نگهدار همه تون :16:.........یا علی
سلام :72:
مدتی دور بودم. . . گاهی می آمدم اما . . . جای خالی کسانی . . . اصلا کسی یادشان کرد؟ به هر حال زیاد نمی مانم . . .
بگذریم . . .
از دوستانی که در این مدت به من لطف داشتند یا سراغی از من گرفتند ممنونم. :72:
من هم از عزیزانی که دیگر نمی توانند به احوال پرسی ها جوابی بدهند یاد میکنم. . . کسانی که فعال نیستند یا . . . ممنوعه!!! از کسی که دریچه ای را برایم گشود هر چند که . . . بزرگواری که سخاوتمندانه و پدرانه در پیمودن راهی که آغاز کرده بودم یاریم کرد . . . نمی دانم هنوز می آیی؟!
[align=justify]
ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم
جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم
عیب درویش و توانگر به کم و بیش بد است
کار بد مصلحت آن است که مطلق نکنیم
رقم مغلطه بر دفتر دانش نزنیم
سر حق بر ورق شعبده ملحق نکنیم
شاه اگر جرعه رندان نه به حرمت نوشد
التفاتش به می صاف مروق نکنیم
خوش برانیم جهان در نظر راهروان
فکر اسب سیه و زین مغرق نکنیم
آسمان کشتی ارباب هنر میشکند
تکیه آن به که بر این بحر معلق نکنیم
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید
گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
حافظ ار خصم خطا گفت نگیریم بر او
ور به حق گفت جدل با سخن حق نکنیم[/align]
میبینم که هنوز پر رنگم و غیر فعال نشدم. . . :shy: البته به زودی میشم . . .
خواستم یه سراغی از خودمون بگیرم . . . !!!
فعلا
.
.
.
:82:
سلام خانم مثل من همه اعضا تالار همدردی و مدیران تالار و مدیر همدردی دوست دارد شما در تالار بمانید تالار به شما نیاز دارد:72:
مثل من عزيزم
اين همه دل نازكي چه علتي دارد؟!
ما همه به تو و ساير دوستان فكر مي كنيم . شايد جاي دارد كه اسمي از سورنا و محمد و مرتضي و مصطفي و گرد آفريد و قلب سپيد و ... بياوريم .
عزيزم اگر اسمي از قلم بيفتد دليل بر فراموشي نيست . همه گرفتاريم و دغدغه هاي زندگي مجال خيلي از كارهاو تو جهات خاص را از ما مي گيرد . اين دليل بي مهري دوستان و يا كم توجهي بچه ها نسبت به همديگر نيست .
دوستت داريم عزيزم و هر جا كه هستي خوش باش كه دنيا ارزش دلگيري و دلخوري و ناراحتي و رنجش و ... را ندارد . حساب انسان و عمرآدمي حساب آن و دم است .
سلام دوستان عزیز:72:
من از مرخصی اومدم .دلم خیییلی براتون تنگ شده بود خیلی.
جاتون خالی رفتم زیارت شاهچراغ ( احمد بن موسی کاظم ع) و حضرت معصومه و جمکران .به یاد همتون بودم باور کنین حتی به نیابت از همتون دو رکعت نماز خوندم .براتون دعا کردم و تا جایی که نام کاربریتون رو به یاد داشتم به اسم واسه همه دعا کردم .امیدوارم همه تون حاجت را بشین ان شاء الله.
راستی دوستان
دوستان هنوز از آقای آرمان خبری نشده ؟
کسی میدونه ایشون دارن چیکار می کنن ؟
اگه کسی خبر داره لطفا" بگه مخصوصا" آقای کیوان
یاد و خاطره........
دانه گرد آفرید ....سورنا.......نازنین غ......
زیبا......
bloom,....
آرزو....
هنرمند...
قلب سپید....
مثل من(که البته فعلا هستند)
آتنا....
پارمیس08...
تروا(ایشان هم گاهکداری هستند)و....
mke....
حنان.....
haredel...
آهو...
عارف...
نیلوفر...
گلپر...
بال تکین( ایشان هم گاهی سر می زنند)...
rose,...
هوشیار...
نها...
نادیا..
کاترین..
استار7...
homa,...
persian man..
N.DELNAZ...
روزن...
پونه....
gh.sana...
ester..
امریم..
بهاره...
شادزی...
psy133..
مردمک..
ماندگار...
سارا جون..
wintersun77..
زینب..
شیرین جون...
pooarot...فاطیما.
و ""آرمان "" گرامی که فعلا در مرخصی هستند.
و تمام دو ستان و اعضایی که یک روزی در جمع ما بودند و اکنون بدلیل مشکلاتی نمی توانند به تالار سری بزنند و یا کمتر فعال هستند گرامی می داریم و امیدواریم هر کجا که هستند همواره پیروز و شاد باشند.
نقاب محترم
چه كار قشنگي كرديد . گاهي انسانها نياز به ديده شدن دارند .باور اينكه كه فراموش شده نيستند .
جاي دارد من هم تعدادي از دوستان از قلم افتاده را ياد آوري كنم .
شوكران
مصطفي
آذر 25
نمي دانم
مهاجر
فافا 1360
لوسيا
بانوي عشق
نيلوفر
رز سرخ
كريستينا
شادزي
چكامه
خسته شدم
دیگه بریدم
میخوام خودمو گم و گور کنم ،من فقط از خودم شاکیم ،میخوام برم تو جنگل ،همونی که شاد عزیز توصیف کردن
شاید مردم ،شاید برنگشتم ،شایدم خیلی زود دلم واستون تنگ شد برگشتم
دعایم کنید ،شاید وقتی دیگر که دیر نرسیده باشیم
خداحافظ
در ضمن از دوستان عزیزم که دیروز تولدمو تبریک گفتین کمال تشکر رو دارم ، دوستون دارم
[align=justify]سلام مریم خانم مهربون :72:
از چی خسته ای عزیزم؟ نمی خوای با دوستات در میون بگذاری؟ می دونی چقدر برامون مهمی؟ می دونی از نبودنت چقدر دلتنگ می شیم؟
از طرفی میدونم هممون نیاز داریم که گاهی تنها باشیم، برای همینه که هر از گاهی یکیمون میره مرخصی! اما فراموش نکن که جات تو تالار خیلی خالی می مونه و مطمئنا قلبمون لبریز از بهترین آرزوها برای تو مهربونه.
دوستت دارم هانی و از صمیم قلبم برات بهترین ها رو آرزو می کنم. امیدوارم هرجا که هستی شاد باشی. :72:[/align]
سلام مریم خانم دوست خوب مهربان:72:
از چی خسته شدینمی خواهید با اعضا تالار در میان بگذاریدشما از تالار بروید جا در تالار خالی است تالار به شما نیاز داردجا در تالار خیلی خالی است خواهش می کنم به تالار بر گردیدامیدوارم همیشه سلامت باشید امیدوارم همیشه شا د باشید:72::72::72::72:
گل مريم عزيز
نشنوم كه اين حرف را بزني يه سري به اين لينك بزن http://www.hamdardi.net/thread-7949-newpost.html
اونوقت مي فهمي كه كي بايد خسته باشه و كي بايد تا الان بريده باشه ، كي غصه داره و حزن و اندوه از دلش نميره
ياعلي
گل مريم ؟!!!!
آمدي و نسازي . چي شده نازنين ؟!چرا اين همه بي تحمل و كم طاقت ؟!
من كه خيلي دوستت دارم نازنين .انشالله و به اميد خدا با سربلندي وسلامتي به تالار بر مي گردي و دلت هم آن روز غبار روبي مي كني . :72:
بابا بادكنك زرد نخواستم و كيك تولد هم نمي خورم . برگرد .:D
گل مریم عزیزم، برای رفتن توی جنگل احتیاجی به خداحافظی نیست..
منتظرت می مونیم. اگر هم حرفی برای گفتن داری سراپا گوش می شیم....