-
RE: شب های روشن همدردی(11 پنچشنبه شبها)
این درست که امشب شب دعا است اما وقتی خواستم به نوبه خودم برای این عضو از محفل انس که سفارش دعایش را آقای ابراهیمی داده بود ، دعا کنم ، به کمانم رسید که از پهلوان عشق یعنی حافظ مدد بگیرم که چه دعایی برای این هم قبیله مان باید کرد تا به کارش اید ، چرا که ما از نیاز فرشته مهربان بی خبریم ، الغرض تفائل به حافظ زدم و این جواب آمد :
معاشران گره از زلف یار باز کنید
شبی خوشست بدین قصه اش دراز کنید
حضور خلوت انس است و دوستان جمعند
وان یکاد بخوانید و در فراز کنید
...
و الخ
فکر کنم این تفائل به خودی حود گویا هست و احتیاجی به تفسیر ندارد
-
سلام امشب براي بيماران دكتر جواب كردند خدايا امشب بيماران شفا بده امشب دعا كنيم براي بچه هاي اعضا تالار و مدير همدردي دعا كنيم هر كس امشب حاجت دارد خداوند حاجت براورده كند
-
:203::203::203::203::203:
*** نمی شه بگم این دعا برای کیه..می خوام فقط خدا کمکش کنه غرورش بشکنه و آرام بشه ..شاد باشه و خوشبخت...همین....براش دعا کنید.....
:302::203::302::203:
-
خدایا به همه دوستان سلامتی عطا کن:203:
خدایا به حق این عید بزرگ حاجت همه رو بده بخصوص فرشته مهربان -پندار- بالهای صداقت - rsrs1380- نازنین غ - موعود
-
خدايا به همه دوستان اعضا تالار سلامتي عطا كن
خدايا به حق اين عيد بزرگ حاجت همه رو بده خانم فرشته مهربان خانم موعود خانم سارا پندار اقاي كيوان خانم باران 68 اتنا خانم خانم بالهاي صداقت اقاي نقاب
-
سلام امشب براي خانم موعوديك حاجت دارد براي خانم موعود دعا كنيد خدايا امشب تمام بيماران شفا بده
-
امشب دستهایمان را رو به آسمان می بریم و از خداوند می خواهیم به دلهایمان روشنایی بخشد و نظری از سر لطف و عنایت به همه ی بندگانش بیندازد و امشب هیچ کس را دست خالی از درگاهش نراند . [b]
خدایا یکی از دوستان سفر کرده ای دارد و چشم بر راه است . به او صبر و از جانب مسافرش خبری توام با خیر و برکت برسان تا دلش شاد گردد.
خاصه برای موعود عزیزمان سلامت و اجابت حاجاتش را از درگاه حق طلب می کنیم .
-
سلام
دوستان عزیز خیلی ممنون و متشکرم که بنده حقیر رو دعا کردید .امیدوارم خداوند به حق خوبانش حاجات همه شما عزیزان رو برآورده کنه و به همه شما سلامتی توام با سربلندی عطا کنه.:203:
ولی آقای ابراهیمی من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد چه حاجتی داشتم !؟ ولی به هر حال از لطف شما سپاسگزارم.
متشــــــــــــــــــکرم دوستان عزیز:72:
-
من پنجشنبه شب سفره نذری داشتم نمی دونم چی از خدا می خواهید ولی همه شما ها جلوی چشمام بودید
توی اون حال غریبی که داشتم برای همه شما دعا کردم
خدایا حاجت های همه را خیر در زندگی قرار بده:203:
-
اینجا هم برای آقای گردآفرید دعا میکنیم که خدای بزرگ و مهربان ایشون رو شفا بدن و سلامتیشون رو بهشون برگردونن.
برای آقای آرمان هم دعا میکنیم هر چه زودتر کسالتشون برطرف بشه و برگردن به کلبه همدردی.
اللهم اشف کل مریض بحق علی بن الحسین(ع)
-
اين 5شنبه دعاي ويژه براي " گردآفريد" گرامي.....دوست جوون و مهربونمون...
-
محرم شد امشب شب اول محرم هست
بیایید برای همه بیماران علی الخصوص گرد آفرید و آرمان26 از همین امشب تا روز عاشورا
زیارت عاشورا بخونیم و 5 تا امن یجیب برای روا شدم حاجت همه هم تالاری ها:323:
-
براي من هم دعا كنيد:323:
دعا كنيد از شك و ترديد بيرون بيام و بتونم تصميم درستي براي زندگيم بگيرم.....
-
يا من اسمه دواء و ذكره شفاء...
سلام به همه دوستان عزيزم و به اميد رفع مشكلات همگي شما عزيزان دوست داشتني....
و به اميد شفاي هر چه سريعتر همه مريض ها به خصوص گردآفريد عزيز و بهبودي آرمان عزيز .....
سعي ميكنم اين پنجشنبه رو به نيابت همه بچه هاي تالار و براي دعاي مخصوص واسه مريض هامون برم حرم آقا
امام رضا (ع)..... از تولد آقامون ديگه سعادت نداشتم كه برم حرم.... خيلي مشغله ام زياده....
اما سعي ميكنم كه حتما برم .... و براي همتون دعا خواهم كرد.... به اميد اينكه لايق باشم ....
به نيابت شما دوستاي گلم ميرم .... همه بچه هاي مهربون و خوش قلب تالار همدردي و دوستانم....
چه اونهايي كه هستند و چه اونهايي كه نيستن....
فقط يه خواهش دارم كه شما هم منو از ياد نبرين و دعا كنين كه آقا منو بطلبه تا نايب الزياره باشم....
غزاله عزيز اميدوارم تو هم بزودي از شك و دودلي دربياي .... ميدونم چه حاليه وقتي ترديد داري....
توكل كن به اوني كه بايد بهش توسل جست..... و اعتماد كن به اون نازنين يكتا ... چرا كه مهربانتر از او نيست!!!
منو از دعاي خيرتون بي نصيب نذارين بجه ها....
-
امشب دعا كنيم براي گرد افريد شفا بيماري دعا كنيد امشب براي اقاي ارمان 26 دعا كنيد
-
سلام به همه دوستای عزیزم....
الان نیم ساعتی هست که از حرم برگشتم ... واسه همه دعا کردم...
اصلا به نیت بچه های تالار رفتم امشب... واسه همه مخصوصا گردآفرید عزیز و آرمان عزیز دعا کردم ....
از طرف همتونم نماز زیارت خوندم... امیدوارم خدا قبول کنه...
-
زیارت قبول دوست عزیز
از دعای شما متشکریم انشاء الله حاجت روا بشید
-
بچه ها این هفته دعا کردن خیلی مهم هست ها
گردافرید یادتون نره ،
منم احتیاج به دعا دارم برای عزیزی ،
برای اون عزیز هم دعا کنید
دستانمان را به اسمان میگیریم و برای گرد افرید عزیز دعا می کنیم:323:
خدایا به حق این روز های مقدس ،شفای گرد افرید را از تو می خواهیم:323::323::323::323::323:
-
امشب براي گرد افريد براي شفا بيماري دعا كنيد امشب اعضا تالار هر كسي امشب حاجت دارد خداوند حاجت براورده كند
-
سلام امشب براي اعضا قديمي تالار دعا كنيد زودتر اعضا قديمي تالار به تالار بر گردد امشب براي خانم اني دعا كنيد براي بيماران دكتر جواب كردند براي شفا بيماران دعا كنيد امشب براي شفا گرد افريد دعا كنيد
-
براي افرادي مثل من هم كه همچنان در شك و دودلي بين خوشبختي و بدبختي دست و پا ميزنن دعا كنيد....
-
سلام امشب دعا كنيم اعضا قديمي تالار زودتر به تالار بر گردد امشب دعا كنيم براي شفا گرد افريد
-
سلام امشب دعا كنيد اعضا قديمي دوباره به تالار بر گردد امشب براي شفا بيماران دعا كنيدامشب براي خانم دكتر دعا كنيد
-
الـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــتماس دعای فراوان
:323::323::323::323::323:
-
سلام اعضا تالار امشب براي خانم فرشته مهربان دعا كنيد:323::323:
-
سلام:72::
سلام به همه دوستان تالار همدردی...
می دونم خیلی از اعضا تالار ارزوهایی دارند..خوب می دونم..ولی می خوام از همه دوستان که امشب رو لاین میام درخواستی بکنم و امیدوارم روی منو زمین نندازید....
من و خیلی از شما می دونیم که یکی از دوستان فعال تالار که به حق خیلی به دوستان در مسائل و مشکلاتشون بی چشمداشت کمک می کنه فرشته مهربان عزیز هست....ایشان همان طور که بارها گفتند سفر کرده ای دارند..من از هرکس که امشب انلاین میشه می خوام و خواهش می کنم امشب انحصاری و ویژه دعا کنید تا خداوند این یار سفر کرده را به وطن بازگرداند.....
می دونم روی منو زمین نمی ندازید..
هرکس وارد این تاپیک میشه و این پیام رو می خونه دوست دارم دستشو رو به اسمون گیره و از خدا بخواد همان طور که فرشته جان دل خیلی از تالاری ها رو بی منت شاد کرده و می کنه خداوند دلشو شاد شاد بکنه و خبری از سفر کرده برسه..دعا کنید از ته قلبتون....
الهی آمـــــــــــــــــــــــ ـــــــین:323:
-
الهی آمین :323:
خدایا بنده ی کوچکت دعایی دارد بگوید؟؟
بگو
خدایا دعای دوستانم را پذیرا باش.
-
سلام خانم موعود چند وقت به مرخصي رفته است بيمار است اعضا تالار براي خانم موعود دعا كنيد
:323::323:
-
یا قاضی الحاجات! حاجات خیر همه حاجتمندان تالار را برآورده بفرما
یا من اسمه دوا و ذکره شفا! همه مریضهای تالار را شفا عنایت بفرما
یا ارحم الراحمین همه اعضا تالار همدردی را مورد لطف و رحمت خویش قرار ده و عاقبت به خیر بفرما
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/i.../d/d2/doat.jpg
-
اقاي كيوان در تالار خيلي زحمت مي كشد براي اقاي كيوان دعا كنيد:323::323:
-
سلام
ممنون دوستان خوبم :72:
و ممنون آقای ابراهیمی :72:
التماس دعا:323:
-
دوستان عزیز از همه تون التماس دعا دارم:323:
-
[align=justify]سلام دوستان:72:
1مریم ازتون خواست همه برای سلامتی مادرش دعا کنید.
متاسفانه بعد از جراحی دکترها اینطور تشخیص دادن که بیماری مادرش بیش از آنچه تصور می کردند پیشرفت کرده و اعضاء بیشتری درگیر شدن.
البته مریم با شخصیت محکمی که ازش سراغ داریم، مثل همیشه به دیگران هم اعتماد به نفس می ده و تکیه گاه بقیه اعضاء خونواده ست، ولی خیلی ترسیده ...
صدای شادش امشب بغض آلود بود ...
تعداد شکلک های تالار چقدر کمن!! چرا هیچ صورتکی نیست که شدت اندوه آدم رو اونطور که باید نشون بده!!![/align]
-
سلام
احساس میکنم این تاپیک مهجور مونده ،نمی دونم بچه ها مشکلاتشون تموم شده ،یا انقد مشکلات زیاد شده که یادشون رفته به این تاپیک سر بزنن
،فردا 5شنبه شب هست ،همگی دست به دعا بر میداریم و برای همه بچه های تالار (چه اونا که قبلا بودن و چه اونایی که الان حضور دارن) دعا میکنیم:323::323::323:
اسم نمی برم تا مبادا کسی از قلم بیافته
منو هم دعا کنید ،التماس دعا:323:
-
خداوندا تو می دانی که من دلواپس فردای خویشم
مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را
مبادا گم کنم اهداف زیبا را
و ناگه ،:163:
جا بمانم از قطار موهبتهایت
پناهم ده از خوف به رجایت
دلم بین بیم و امید می زند پرسه
اگر به خود واگذاریم چه !!!
خدایا !
بی تو بی کس و بی چیزم و وامدار
مرا به حال خود رها و تنهایم مگذار
آمین
یا ربّ العالمین
از همه دوستان در این اولین شب جمعه ماه رجب می خواهم که بیایید دسته جمعی برای هم دعا کنیم و خوبیها و خیرها را با توکل به خدای حنان و منان برای اعضاء صحن و سرای همدردی صدا کنیم و امید داشته باشیم که انعکاس صدایمان اجابت از سوی حق است
ان شاء الله
سراسر شور و مناجاتم امشب
و اینم به حال مدام ، آرزوست
-
سلام اعضا تالار امشب براي هم دعا كنيد:323:
-
چه دعایی کنمت بهتر از این: خنده ات از ته دل، گریه ات از سر شوق
-
الهی و ربی من لی غیرک؟
http://www.avapress.com/images/docs/...00017251-b.jpg
خدايا از تو درخواست ميكنم بآن رحمت بىانتهايت كه همه موجودات را فراگرفته است
و بتوانايى بىحدت كه بر هر چيز مسلط و قاهر است و همه اشياء خاضع و مطيع اوست و تمام عزتها در مقابلش ذليل و زبون است
و به مقام جبروت و بزرگيت كه همه قدرتها برابر او مغلوب است
و به عزت و اقتدارت كه هر مقتدرى از مقاومتش عاجز است
و به عظمت و بزرگيت كه سراسر عالم را مشحون كرده است
و به سلطنت و پادشاهيت كه بر تمام قواى عالم برترى دارد
و بذات پاكت كه پس از فناى همه موجودات باقى ابدى است
و بنامهاى مباركت كه در همه اركان عالم هستى تجلى كرده است
و به علم ازليت كه بر تمام موجودات محيط است
و به نور تجلى ذاتت كه همه عالم را روشن ساخته است
اى نور حقيقى و اى منزه از توصيف اى پيش از همه سلسله و بعد از همه موجودات پسين
خدايا ببخش آن گناهانى را كه پرده عصمتم را مىدرد
خدايا ببخش آن گناهانى را كه بر من كيفر عذاب نازل مىكند
خدايا ببخش آن گناهانى را كه در نعمتت را به روى من مىبندد
خدايا ببخش آن گناهانى را كه مانع قبول دعاهايم مىشود
خدايا ببخش آن گناهانى را كه بر من بلا مىفرستد
خدايا هر گناهى كه مرتكب شدهام و هر خطايى از من سر زده همه را ببخش
اى خدا من به ياد تو بسوى تو تقرب مىجويم و تو را سوى تو شفيع مىآورم
و از درگاه جود و كرمت مسئلت مىكنم كه مرا به مقام قرب خود نزديك سازى و شكر و سپاست را به من بياموزى و ذكر و توجه حضرتت را بر من الهام كنى
خدايا از تو مسئلت مىكنم با سؤالى از روى خضوع و ذلت و خشوع و مسكنت
كه كار بر من آسان گيرى و به حالم ترحم كنى و مرا به قسمت مقدر خود خوشنودو قانع سازى و در هر حال مرا متواضع گردانى
خدايا من از تو مانند سائلى در خواست مىكنم كه در شدت فقر و بيچارگى باشد و تنها به درگاه تو در سختيهاى عالم عرض حاجت كند و شوق و رغبتش به نعم ابدى كه حضور توست باشد
اى خدا پادشاهى تو بسيار با عظمت است و مقامت بسى بلند است و مكر و تدبيرت در امور پنهان است
و فرمانت در جهان هويداست و قهرت بر همه غالب است و قدرتت در همه عالم نافذ است و كسى از قلمرو حكمت فرار نتواند كرد
خدايا من كسى كه گناهانم ببخشد و بر اعمال زشتم پرده پوشد و كارهاى بدم (از لطف و كرم) به كار نيك بدل كند جز تو كسى نمىيابم (كه خدا اين تواند)
خدايى جز تو نيست اى ذات پاك و منزه و به حمد تو مشغولم ستم نمودم به خودم و دليرى كردم به نادانى خود
و خاطرم آسوده به اين بود كه هميشه مرا ياد كردى و بر من لطف و احسان فرمودى
اى خدا اى مولاى من چه بسيار كارهاى زشتم مستور كردى
و چه بسيار بلاهاى سخت از من بگردانيدى و چه بسيار از لغزشها كه مرا نگاه داشتى
و چه بسيار ناپسندها كه از من دور كردى و چه بسيار ثناى نيكو كه من لايق آن نبودم و تو از من بر زبانها منتشر ساختى
اى خدا غمى بزرگ در دل دارم و حالى بسيار ناخوش و اعمالى نارسا
و زنجيرهاى علايق مرا در بند كشيده و آرزوهاى دور و دراز دنيوى از هر سودى مرا باز داشته
و دنيا به خدعه و غرور و نفس به جنايت مرا فريب داده است
اى خداى بزرگ و سيد من به عزت و جلالت قسم كه عمل بد و افعال زشت من دعاى مرا از اجابتت منع نكند
و به قبايح پنهانم كه تنها تو بر آن آگاهى مرا مفتضح و رسوا نگردانى و بر آنچه از اعمال بد و ناشايستهدر خلوت بجا آوردهام و تقصير و نادانى و كثرت اعمال غفلت و شهوت كه كردهام (كرم كن و) زودم به عقوبت مگير
* * *
اى خدا به عزت و جلالت سوگند كه با من در همه حال رأفت و رحمت فرما و در جميع امور مهربانى كن
اى خدا اى پروردگار جز تو من كه را دارم تا از او درخواست كنم كه غم و رنجم را برطرف سازد و به مآلم از لطف توجه كند
اى خدا اى مولاى من تو بر من حكم و دستورى مقرر فرمودى و من در آن به نافرمانى پيرو هواى نفس گرديدم
و خود را از وسوسه دشمن (نفس و شيطان) كه معصيتها را در نظرم جلوهگر ساخته و فريبم داد خود را حفظ نكردم و قضاى آسمانى نيز مساعدت كرد
تا آنكه من در اين رفتار از بعض حدود و احكامت قدم بيرون نهادم و در بعضى اوامرت راه مخالفت پيمودم
حال در تمام اين امور تو را ستايش مىكنم و مرا در آنچه رفته است بر تو هيچ حجتى نخواهد بود با آنكه در او قضاى تو بوده و حكم (تكوينى) و امتحان و آزمايش تو مرا بر آن ملزم ساخته
و با اين حال بار خدايا به درگاهت پس از تقصير و ستم بر نفس خود باز آمدهام با عذر خواهى و پشيمانى
و شكسته دلى و تقاضاى عفو و آمرزش و توبه و زارى و تصديق و اعتراف بر گناه خود نه از آنچه كردم مفرى دارم و نه جايى كه براى اصلاح كارم بدانجا روى كنم و پناه برم
مگر آنكه تو باز عذرم بپذيرى و مرا در پناه رحمت بىمنتهايت داخل كنى
اى خدا عذرم بپذير و بر اين حال پريشانم ترحم فرما و از بند سخت گناهانم رهايى بخش
اى پروردگار من بر تن ضعيف و پوست رقيق و استخوان بىطاقتم ترحم كن
اى خدايى كه در اول به خلعت وجودم سرافراز كردى و به لطف ياد فرمودى و به تربيتو نيكى پرورش دادى و بغذا عنايت داشتى اينك بهمان سابقه كرم و احسانى كه از اين پيش با من بودت بر من ببخش
اى خداى من اى سيد و مولاى من آيا باور كنم كه مرا در آتش مىسوزانى با وجود آنكه به توحيد و يكتائيت گرويدم
و با آنكه دلم به نور معرفتت روشن گرديد
و زبانم به ذكرت گويا شد و در باطنم عقد محبت استوار گرديد
و بعد از آنكه از روى صدق و خضوع و مسكنت به مقام ربوبيتت اعتراف كردم
بسيار دور است كه تو كريمترى از اينكه از نظر بياندازى كسى را كه پرورش دادهاى آن را يا آنكه دور كنى كسى را كه نزد خود كشيده
يا برانى آنكه را كه به او جا دادهاى يا بسپارى بسوى بلاء آنكه را كه به او كفايت كردهاى و رحم نمودهاى
و اى كاش اى خداى من و سيد و مولاى من بدانستمى كه تو آتش قهرت را مسلط مىكنى بر آن رخسارها كه در پيشگاه عظمتت سر به سجده عبوديت نهادهاند
يا بر آن زبانها كه از روى حقيقت و راستى ناطق به توحيد تو و گويا به حمد و سپاس تواند
يا بر آن دلها كه از روى صدق و يقين به خدايى تو معترفند يا بر آن جانها كه از علم و معرفت در پيشگاه جلالت خاضع و خاشعند
يا بر آن اعضايى كه مشتاقانه به مكانهاى عبادت و جايگاه طاعتت مىشتابند و به اعتقاد كامل از درگاه كرمت آمرزش مىطلبند
و هيچكس به تو اين گمان نمىبرد و چنين خبرى از تو اى خداى با فضل و كرم به ما بندگان نرسيده
در صورتى كه تو خود بىطاقتيم را بر اندك رنج و عذاب دنيا و آلامش مىدانى
و آنچه جارى شود در آن از بد آمدنىهاى آن بر اهل آن با آنكه رنج و الم دنيا اندك است و زمانش كم است و دوامش ناچيز است و مدتش كوتاه است
پس من چگونه طاقت آرم و عذابعالم آخرت و آلام سخت آن عالم را تحمل كنم
و حال آنكه مدت آن عذاب طولانى است و زيست در آن هميشگى است و هيچ بر اهل عذاب در آنجا تخفيفى نيست
چندان كه آن عذاب تنها از قهر و غضب و انتقام توست
كه هيچكس از اهل آسمان و زمين تاب و طاقت آن ندارد
اى سيد من پس من بنده ناتوان ذليل و حقير و فقير و دور مانده تو چگونه تاب آن عذاب دارم
اى خداى من اى پروردگار من و سيد و مولاى من از كدامين سختيهاى امورم بسويت شكايت كنم و از كدام يك به درگاهت بنالم و گريه كنم
از دردناكى عذاب آخرت بنالم يا از طول مدت آن بلاى سخت زارى كنم
پس تو مرا با دشمنانت اگر به انواع عقوبت معذب گردانى و با اهل عذابت همراه كنى و از جمع دوستان و خاصانت جدا سازى
در آن حال گيرم كه بر آتش عذاب تو اى خداى من و سيد و مولاى من و پروردگار من صبورى كنم چگونه بر فراق تو صبر توانم كرد
و گيرم آنكه بر حرارت آتشت شكيبا باشم چگونه چشم از لطف و كرمت توانم پوشيد
يا چگونه در آتش دوزخ آرام گيرم با اين اميدوارى كه به عفو و رحمت بىمنتهايت دارم
بارى به عزتت اى سيد و مولاى من به راستى سوگند مىخورم كه اگر مرا با زبان گويا (به دوزخ) گذارى من در ميان اهل آتش مانند دادخواهان ناله همى كنم
و بسى فرياد مىزنم بسويت مانند شيون گريه كنندگان
و بنالم به آستانت مانند عزيز گم كردگان و به صداى بلند تو را مىخوانم كه اى ياور اهل ايمان
و اى منتهاى آرزوى عارفان و اى فريادرسفرياد خواهان
و اى دوست دلهاى راستگويان و اى يكتا خداى عالميان
آيا درباره تو اى خداى پاك و منزه و ستوده صفات گمان مىتوان كرد كه بشنوى در آتش فرياد بنده مسلمى را كه به نافرمانى در دوزخ زندانى شده
و سختى عذابت را به كيفر گناه مىچشد و ميان طبقات جهنم به جرم و عصيان محبوس گرديده
و ضجه و نالهاش با چشم انتظار و اميدوارى به رحمت بىمنتهايت بسوى تو بلند است و به زبان اهل توحيد تو را مىخواند و به ربوبيتت متوسل مىشود
باز چگونه در آتش عذاب خواهد ماند در صورتى كه به سابقه حلم نامنتهايت چشم دارد
يا چگونه آتش به او الم رساند و حال آنكه به فضل و كرمت اميدوار است
يا چگونه شرارههاى آتش او را بسوزاند با آنكه تو خداى كريم نالهاش را مىشنوى و مىبينى مكانش را
يا چگونه شعلههاى دوزخ بر او احاطه كند با آنكه ضعف و بىطاقتيش را مىدانى
يا چگونه به خود بپيچد و مضطرب بماند در طبقات آتش با آنكه تو به صدق (دعاى) او آگاهى
يا چگونه مأموران دوزخ او را زجر كنند با آنكه به صداى يا رب يا رب تو را مىخواند
يا چگونه به فضل تو اميد آزادى از آتش دوزخ داشته باشد و تو او را به دوزخ واگذارى
هيهات كه هرگز چنين معروف نباشد و اين گمان نرود
و به رفتار با بندگان موحدت كه همه احسان و عطا بوده اين معامله شباهت ندارد
پس من به يقين قاطع مىدانم كه اگر تو بر منكران خداييت حكم به آتش قهر خود نكرده و فرمان هميشگى عذاب دوزخ را به معاندان نداده بودى
محققا تمام آتش دوزخ را سرد و سالم مىكردى
و هيچكس را در آتش جاى و منزل نمىدادى
و ليكن تو اى خدانامهاى مباركت مقدس است و قسم ياد كردهاى كه دوزخ را از جميع كافران
جن و انس پر گردانى و مخلد سازى معاندان را در آن عذاب
و تو را ستايش بىحد سزاست كه با وجود آنكه خويش را ثنا گفتى و بهمه انعام نمودى در كتاب خود فرمودى آيا (در آخرت) اهل ايمان با فاسقان يكسانند هرگز يكسان نيستند
اى خداى من و سيد من از تو درخواست مىكنم به مقام قدر (و آن قدرت ازلى) كه مقدرات عالم بدان كردى
و به مقام قضاى مبرم كه بر هر كه فرستادى غالب و قاهر شدى
كه مرا ببخشى و در گذرى در همين شب و همين ساعت هر جرمى و هر گناهى كه كردهام
و هر كار زشتى پنهان داشتهام و هر عملى (مستور و عيان) آشكار يا پنهان به جهالت مرتكب شدهام
و هر بد كارى كه فرشتگان عالم پاك را مأمور نگارش آن نمودهاى كه آن فرشتگان را به حفظ هر چه كردهام موكل ساختى
و شاهد اعمالم با جوارح و اعضاى من گردانيدى و فوق آن فرشتگان تو خود مراقب من
و شاهد و ناظر بر آن اعمال من كه از فرشتگان هم به فضل و رحمتت پنهان داشتهاى همه را ببخشى
و نيز درخواست مىكنم كه مرا حظ وافر بخشى از هر خيرى كه مىفرستى و هر احسانى كه مىافزايى
و هر نيكويى كه منتشر مىسازى و هر رزق و روزى كه وسيع مىگردانى و هر گنه كه مىبخشى و هر خطا كه بر آن پرده مىكشى اى رب من اى رب من اى رب من
اى خداى من اى سيد و مولاى من اى كسى كه زمام اختيارم به دست اوست
اى واقف از حال زار و ناتوانم اى آگه از بينوايى و وضع پريشانم اى آگاه به احتياجم و بىچيزيم اى رب من اى رب من اى رب من
از تو درخواست مىكنم به حق حقيقتت و به ذات مقدست و بزرگترين صفات و اسماء مباركت
كه اوقات مرا در شب و روز به ياد خود معمور گردانى و پيوسته به خدمت بندگيت بگذرانى و اعمالم را مقبول حضرتت فرمايى
تا كردار و گفتارم همه يك جهت و خالص براى تو باشد و احوالم تا ابد به خدمت و طاعتت مصروف گردد
اى سيد من اى كسى كه تمام اعتماد و توكلم بر اوست و شكايت از احوال پريشانم به حضرت اوست اى رب من. . .
(لطفى كن) و به اعضا و جوارحم در مقام بندگيت قوت بخش و دلم را عزم ثابت ده
و اركان وجودم را به خوف و خشيت سخت بنيان ساز و پيوسته به خدمت در حضرتت بدار
تا آنكه من در ميدان طاعتت بر همه پيشينيان سبقت گيرم و از همه شتابندگان به درگاهت زودتر آيم
و عاشقانه با مشتاقانت به مقام قرب حضرتت بشتابم و مانند اهل خلوص به تو نزديك گردم
و بترسم از تو مانند ترسيدن يقين كنندگان و با اهل ايمان در جوار رحمتت همنشين باشم
خدايا و هر كه با من بد انديشد تو مجازاتش كن و هر كه مكر ورزد به كيفرش برسان
و مرا بلطف و رحمتت نصيب بهترين بندگانت عطا كن و مقام مقربترين
و مخصوصترين خاصان حضرتت كرامت فرما كه هيچكس جز به فضل و رحمتت اين مقام نخواهد يافت و باز جود و بخشش بىعوضت از من دريغ مدار
بزرگى و مهربانى كن و مرا به رحمت واسعهات از شر دو عالم محفوظ بدار
و زبانم را به ذكر خود گويا ساز و دلم را از عشق و محبت بىتاب گردان
و بر من منت گذار و دعايم مستجاب فرما و از لغزشم بگذر و خطايم ببخش
كه تو خود به بندگاناز لطف دستور عبادت دادى و امر به دعا فرمودى و اجابت را ضمانت كردى
اينك من به دعا رو بسوى تو آوردم و دست حاجت به درگاه تو دراز كردم
پس به عزت و جلالت قسم كه دعايم مستجاب گردان و مرا به آرزويم (كه وصال توست) برسان و اميدم را به فضل و كرمت نااميد مگردان
و از شر دشمنانم از جن و انس كفايت فرما
اى كه از بندگانت بسيار زود راضى ميشوى ببخش بر بندهاى كه بجز دعا و تضرع بدرگاهت مالك چيزى نيست
كه تو هر چه بخواهى ميكنى اى كه نامت دواى دردمندان و يادت شفاى بيماران است و طاعتت بىنيازى از هر چه در جهان
ترحم كن به كسى كه سرمايهاش اميد به توست و اسلحهاش گريه است
اى بخشنده كاملترين نعمت اى دفع كننده هر بلاء و مصيبت اى نور دلهاى وحشت زده در ظلمات (فراق) اى داناى علم ازل تا ابد بىآموختن
درود فرست بر محمد (ص) و آل محمد (ع) و با من آن كن كه لايق حضرت توست
و درود و رحمت خدا بر رسول گراميش و امامان با بركات از اهل بيتش و سلام و تحيت بسيار بر آن بزرگواران باد.
-
دوستان
بالهای صداقت سفارش کرد که عمیقاً براش دعا کنید .:323::323:
حال و احوالش کمی به هم ریخته و مطمئناً دعای شما به او آرامش خواهد داد .
ممنون از همگی
-
سلام اعضا تالار براي خانم بالهاي صداقت دعا كنيد:323::323: