دوستان عزیز
بهتره وارد دنیای حقیقی شاد عزیز نشیم
چون ممکنه ناراحتش کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز
بهتره وارد دنیای حقیقی شاد عزیز نشیم
چون ممکنه ناراحتش کنیم
چشم...
واقعا شکه شدم. نمی دونم چی بگم.
هیچ وقت از حکمت خدا سر در نیاوردم مگه زمان بگذره.
بسپاریمش دست خدای مهربون . دست اونی که خودش همیشه می دونه بهترین کار چیه. الهی ...
هروقت این پست می خونم باورم نمی شه این اتفاق افتاده
بیایین همه برای شاد عزیزمون دعا کنیم
شاید دوست خوبمون نخواد ما وارد دنیای واقعیش بشیم روز زن عزیز ما رو بی خبر نذار ، چرا جراحی نمیکنند و تومور رو خارج نمیکنند ؟
مدیر محترم سایت به شما بخاطر بوجود آوردن چنین جمع با محبتی تبریک میگم هیچوقت فکر نمیکردم بابت دوستی که هیچ وقت حتی صدای او رو هم نشنیده بودم تا این حد متاثر بشم
دیشب دائما فکرم در گیر این موضوع بود و شادی عزیز لحظه ا ی از فکرم خارج نشد امیدوارم هر چه زودتر شاهد حضور دوباره او باشیم
من الان متوجه شدم شاد عزيزم بيمار شده . خيلي گيج شدم . حالم بد شده .دلم مي خواد بلند بلند گريه كنم . نمي تونم جاي خاليش رو تو تالار تحمل كنم .خدايا به خاطر خانواده اش و اونهايي كه دوستش دارند سلامت رو بهش برگردون .
یکی از آشنایان من که هنر می خوندند و اتفاقا خانوم هم هستند سرطان دارند و به خاطر تومور بدخیمی که داشتند 3هفته در کمابود(بیمارستان طالقانی )بعد از جراحی ایشون الان دوره شیمی درمانی رو طی می کنه و به راحتی می تونه صحبت کنه و فقط موهاشون ریخته. دوستان دعا کنید و امیدتون رو از دست ندید. خداوند می دونه که حضور همچین گل عزیزی چقدر برای اطرافیانش برکت داره..
شاد چقدر قشنگ بهمون یاد داد که زندگی ارزش جنگیدن و نداره چقدر قشنگ بهمون یاد داد که قدر همو بدونیم و قدر لحظه هامونو بدونیم
شاد عزیزم برگرد پیش همه ی این کسایی که منتظرت هستن
واي چي شد يه دفعه خدا؟ شاد رو از خانواده اش نگير. من تازه امروز فهميدم، خيلي ناراحتم. بچه ها براي سلامتي شاد هر كس 100 تا امن يجيب بخونه. حتماً بخونيد، دعا كنيد. دعا. خدايا همه ما سلامتي شاد رو از تو خواهانيم.
كما حالتي از ناهشياري است كه طي آن فرد با دردناكترين محركهاي فيزيكي هم به هوش نيايد و به همان حالت تا مدتي پايدار بماند. كما، يك مريضي نيست، بلكه علامتي از يك مريضي يا واكنشي به يك حادثه است كه براي بدن فرد اتفاق افتاده است؛ مثل يك ضربه شديد و سخت به سر كه باعث ايجاد شوك عصبي و كما ميشود. اكثر كماهايي كه به اين دليل ايجاد ميشود، بيشتر از 4 هفته طول نميكشد. بعضي از كساني كه به كما ميروند، پس از اين مدت به سمت زندگي نباتي پيش ميروند. زندگي نباتي يعني فرد نفس ميكشد، فشار خون نرمال دارد و حتي دستگاه گوارش آنها درست كار ميكند، بدون آنكه بدن بيمار نسبت به اين كارها آگاهي داشته باشد. زندگي نباتي ممكن است سالها و حتي دهه هاي متمادي طول بكشد.
مهمترين علامت مشخصه كما، ناتواني در هوشيار شدن است يعني خود فرد نمي تواند توسط محركها هوشيارياش را بهدست آورد. البته علامتهاي ديگري هم وجود دارند كه از ميان آنها ميتوان به نبود خود آگاهي، فقدان چرخه خواب و بيداري، نداشتن حركت هدفمند و نداشتن كنترل بر روي تنفس اشاره كرد.
چه عواملي باعث كما مي شوند؟
كما مي تواند به دلايل مختلفي روي دهد. بيشترين علت آن هم صدماتي است كه بر اثر ضربه و جراحت به سر صورت مي گيرد. اما مصرف زياد الكل(مسموميت الكلي)، ديابت، مورفين و خونريزي زياد هم ميتواند فرد را به كما ببرد. در مواردي خونريزي يا تورم بافت مغزآنقدر شديد است كه حتما بايد به نوعي فشار را از روي مغز برداشت.
در حالت كما چه اتفاقي ميافتد؟
اعتقاد عمده اي كه در بين مردم وجود دارد، اين است كه شخص در خواب بسيار عميقي فرو رفته است. اين عقيده به طور كامل درست نيست. البته ممكن است در بعضي از موارد اين چنين باشد اما نه در همه موارد.
اين جا بدنيست بدانيد كه درجههاي كما توسط هوشياري شخص بيمار نسبت به محركهاي خارجي، تعيين مي شود. در بسياري از مواردي كه اشخاص در حالت كما به سر ميبرند، بيمار دريافتهايي از محيط نيز خواهد داشت و اين حالت با توجه به بهبودي شخص بيمار زياد تر هم مي شود. مثلا ممكن است، حركتهاي جزئي از خود بروز دهد يا نسبت به صداها يا محركها پاسخ دهد. در بعضي موارد نيز ممكن است شخص به كما رفته عكس العملهاي شخص هوشيار را از خود بروز دهد. مثلا در بعضي بيمارها بايد حتما اين مراقبت به عمل آيد كه او نتواند سرم يا لوله هاي ديگر متصل به خودش را از جا در بياورد كه در نهايت به مرگش منجر بشود. همه اين موارد باعث مي شود تا درجات كما در افراد متفاوت باشد.
در آخر که همگان منتظر آن هستیم ( انشاءالله )
بيرون آمدن از كما
حالتي كه شخص شروع به بيرون آمدن از حالت كما مي كند، هنگامي است كه او شروع به پاسخ دادن به محركهاي خارجي ميكند. هرچند بهدست آوردن كامل هوشياري، يعني دو مرحله واكنش نشان دادن و تشخيص فكر،بايد در او پديدار شود تا بشودگفت كه او از كما بيرون آمده است. زيرا وجود هر دوي اين موارد در هوشياري كامل، اجتناب ناپذير است. حتي در بعضي موارد پس از به هوش آمدن بيمار باز آموزي و به خاطر آوردن بسياري از چيزها از جمله حرف زدن و به خاطر آوردن خود شخص، ممكن است لازم باشد.
خانم روزن مثل اینکه دیگه ...... رفت حاجی حاجی مکه .....
واقعا نمی دونم چی باید بگم . قربون خدا برم نمی دونم چه حکمتی تو کاره . از ته قلبم برای شاد عزیز دعا میکنم که هرچه زود تر این دختر مهربان ، این همسر عزیزو فداکار به آغوش خانوادش برگرده و سالیان سال با خوبی و خوشی زندگی کنه . خدایا تو رو به حق آبروی فاطمه زهرا این دوست عزیزمون رو شفا بده . خدیا ازت خواهش میکنم .
:47::47::203::203::54::203::47:
کاشکی یه خبر جدیدی از شاد عزیزمون برسه . دارم دیوونه میشم .
روزن عزیز
به همسرش بگو که کنارش بشینه و باهاش حرف بزنه
باهاش درد دل کنه
با این کار مغزش به فعالیت می افته
این اتفاق برای خیلی ها که به کما رفتن افتاده...وبا این کار به هوش اومدن
باهاش حرف بزنه مطمئن باشه که شاد به حرفاش گوش میکنه
از عشقش بگه و از زجر دوریش برای همه
اون میفهمه...مطمئن باشید همه رو میشنوه
روزن به همسرش بگو این کار رو بکنه...با یادآوری خاطرات مغزش رو تحریک کنه
ای خدا فقط تو میتونی بهش کمک کنی
خدایا وقته اذانه...میدونم که به دعاهای ما گوش میدی
کمکمون کن...خدااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا ااااااااا
خانوم روزن استدعا می کنم لااقل دفعه بعدی که تشریف آوردید سایت راهی رو برای تماس یکی از دوستان با خودتون باز نگه دارید. واقعا فشار روحی برخی از بچه ها خیلی زیاده. من که اصلا نمی تونم باور کنم این اتفاقو. از تمام دوستان خودم درخواست دعا کردم. امیدوارم شاد رو هرچه زودتر اینجا ببینیم
الهي به حق فاطمه زهرا شاد سلامتيشو به دست بياره.
بچه ها برای ختم 120000 ذکر "الله الصمد" همکاری کنین دیگه به تاپیک جنگل سر بزنید
دعا هم برای آرامش روح شادی خوبه هم برای خودمون
ممنون
شاد عزیز دوستت دارم با اینکه ندیدمت.با اینکه با تو همکلام نبودا م.احساس دلتنگی غریبی بر وجودم سا یه افکنده.
شاد عزیز بمان برای همدردی.بمان شاید فرصتی یابیم تا باز هم از خودمان بگوییم و از زیبایی ها و از زشتی ها و از دردهای پایان ناپذیر.
یادمون نره شادی برای هر چه زودتر برگشتنش به آرامش نیاز داره اینو خودش قبل از این اتفاق به همسرش گفته(طبق گفته های روزن)
بچه ها هر کسی 100 بار (الله صمد ) بگه
هر کی گفت بنویسه
سلام !
خبر جدیدی نیست.؟من فقط به این امید میام تالار که یه خبر شاد و جدیدی از شاد عزیز اینجا اومده باشه!
راستش وقتی یادکلمه شاد میفتم یا میخواهم به کسی یا خودم بگم باید شاد باشه /گریه ام میگیره!
توبرای ما دعا کن شاد عزیز تا آروم بگیریم و توی اون جنگلی که گفتی اگه پیداش کردی و آروم گرفتی یاد این باش:قول دادی برمیگردی و به ما آدرسشو میدی!ما خیلی اینجا برات دلتنگیم برگرد!
گر از این کویر وحشت
به سلامتی گذشتی
به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را!
بچه ها خوندین؟ من تا حالا 200 تا
من هم 200 تا
من شد 500 تا
600تا
نمیدونم باید چی بگم فقط خیلی براش دعا خواهم کرد.شاد عزیز لطفا زودتر خوب شو آدم های زیادی منتظرت هستند.(به امید خبرهای خوش از روزن)
من هم الان این ذکر رو میگم
700 تا بچه ها کمک کنید
منم 100 تا
400تا
من تا حالا 300 تا
500تا
خدایا چشم به درگاه تو داریم
600 تا
600تا
900تا
800تا
دوستان یاری می کنند؟