حیات خلوت نیومدن، بنظرم همین سوالات رو از نفر بعدی بپرسیم. انشالا که خداوند هممونو مورد مغفرت خودش قرار بده
نمایش نسخه قابل چاپ
حیات خلوت نیومدن، بنظرم همین سوالات رو از نفر بعدی بپرسیم. انشالا که خداوند هممونو مورد مغفرت خودش قرار بده
سلام
با عرض معذرت
یکمی بی حال شدم و بی حوصله
1. سوال اول رو دقیق نمی دونم ولی به نظرم منظورت افرادی هست که شخصیت باثباتی ندارن
2. من تا وقتی مسئله بچه ها نباشه راضیم ، البته ساعت کاریم کمه ....اما اینکه مردها انتظار دارن کل حقوق رو بهشون بدی و انتظار چیزی نداشته باشی یه مقدار مسئله رو پیچیده می کنه
3.هر کسی یه آرمانی داره ولی اگه آرمانهامون تناسب نداشته باشه سازگاری سخت میشه ....متاسفانه این مسئله به تربیت برمیگرده که دخترها کارخونه رو انجام میدن و پسرها نه ..قبلترها پسرها کارهای خارج منزل رو در معیت پدر بودند که الان حذف شده و روز به روز با عرض معذرت تنبل تر میشن (اطراف من که همه همینن)
4.نه نگاه جنسیتی نیست وظایف باتوجه به ویژگی هاست .من با وجودیکه کارمندم از اینکه همسرم تو خونه کار کنه متنفرم فقط کارهای مردونه ..جالبه شوهرم از اون قشر مردهاست که به کار خونه علاقه داره
5. به نظرم نه ....پسرهای زیادی دیدم که فکر پول دار بود نهمسر آینده هستند اینکه شغل خوبی داشته باشه و....و دخترهای زیادی دیدم که علاقمند به پسرهای خوشگل
و میشه گفت بیشتر افراد مشمول همون گزاره شما هستند
6.من هیچ مشکلی ندارم !!!!!!!!!!!!!:311::311::311::311::311::311::311:
7.سنتی ازدواج کردم، به نظرم سنتی و صنعتی با هم خوبه :311::311::311::311:.....سنتی که با آشنایی طولانی باشه ..من خودم ازدواجم خیلی هول هولکی بود از روز آشنایی تا عقدم 40 روز هم نشد
- - - Updated - - -
سلام
1. بله من و همسرم همش داریم دعوا می کنیم چون انتظارهای غیرمعقول از بچه ها داره
2.متاسفانه نتونستیم حل کنیم .همسرم انتظار داره هنوز حرف از دهن بیرون نیومده بچه سریع کار رو انجام بده
3.خیلی چیزها اولش پذیرش اینکه این موجود یه بچه اسسسسسسسسسسس و نمیتونه مثل ما رفتار کنه
4.لحظه ای که بعد از 2 ماه زندگی در منزل مادرشوهر (در زمان عقد) خودمون خونه مستقل گرفتیم و از سرکار رفتم خونه خو.دمون هرگز فراموشش نمیکنم ....داشتم میرفتم خونه تو جوی کنار خیابون صدای شرشر آب میومد و هوای خنک وووووو...
5.رهش از امیرخانی ، من خودم کتابدارم اصولا کتاب نمیخرم :311::311: از کتابهای کتابخونه برای بچه ها کتاب میبرم
6.به صورت ذهنی
7.گاهی که جوگیر بشه یا ناراحت باشم
8.لیمو رو میخواین بریزین تو خورشت حتما دانه ها و اون پوست بالای لیمو که گره داره رو بردارین تا خورشت تلخ نشه ، یه سیب زمینی رو بندازین تو قیمه تا لعاب بندازه
9.کل حقوق در اختیار همسرمه ...تازگی ها برای خودم پس انداز مخفی دارم که هنوز به 2 ملیون هم نرسیده
10. یه گیمینگ میخرم برای پسرم
( کی میدید 50 تومنو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:58:)
- - - Updated - - -
1. زندگی کردن ، اینک هر زن و شوهر در یه جبهه هستند نه در مقابل هم ، و رفتار درست با بچه هاااا
2. یه مهربون خلاق که گاهی غرغرو میشه
3.اسم بلوتوثم بود خیلی دوست دارم حیاط خلوت رو ..جای دنج خونس
4. کمتر فکرهای بی خود کنم و کمتر ذهنم رو درگیر مسائل گذشته کنم
5. خداییش زیاد بلد نیستم ....فقط میدونم یه مقدار که با خانواده همسرم خوب باشم اونم باهام خوبه
6.زیاد .....آشنا یباشه و رودبایتی نداشته باشم : مرده و زنده طرف رو آباد می کنم ...البته الان هر سری کمتر میشه ..غریبه باشه : تیکه می اندازم و خودخوری می کنم
7.امروز صبح یه خبر دیدم که یه مادر بعد از 7 سال هنوز دنبال بچه گمشده اش میگرده گریه کردم برای دل بی قرارش ، دیروز هم کلی با بچه های کتابخونه که اومده بودند کلاس قصه خوانی خندیدم
8. با بچه هام خوش می گذرونم کلی بستنی میخورم
9. گوهر خیراندیش ..فک کنم پیر شم اخلاقم کپ اون بشه ...مهربون گاهی عصبی و گاهی فحش های بامزه ....
10.وصیت می کنم پسرم مثل الان که دخترمو دوست دارم تا آخر عمرش هواشو داشته باشه ..روی قبرم هم به جای سنگ یه درخت میوه بکارن
شمام تو کار صنعتی هستین؟ استغفرالله ...
سلام سرکار خانم حیات خلوت
۱. چرا میگن یک انسان اینقدر غنی هست که میتونه چندین سال در یک سلول انفرادی تاریک زندگی کنه، ولی باز هم شاد باشه؟
۲. در جواب سوال بالا، چه طور میتونه؟
۳. نسل های قبل مثل خانواده فیلم پدر سالار، زندگی خوبی داشتن؟
۴. نظرتون راجع به زندگی به سبک زنان اون دوره چیه؟
۵. خانمی هفت سال بعد از که رضا خان کشف حجاب کرد، از خونه بیرون نیومد، علتش چی بود؟ کارش درست بود؟ چرا خانم های امروزی براشون اون سبک زندگی سخته؟
سلام مینای عزیز
سوالات من:
1- آیا اهل برنامه ریزی هستی؟ چیکار می کنی که خودتو ملزم به اجراش کنی؟
2- ورزش می کنید؟
3- چه اخلاقایی در شما هست که می خواین تغییرش بدین؟
4- بزرگترین ریسکی که در زندگی کردین چی بوده؟
5- سه تااز بارزترین ویژگی های مثبت شما چیه؟
6- چقدر خودتون رو دوست دارین؟ آیا با خودتون مهربون هستین؟ در این راستا چه کارهایی انجام می دین؟
7- بهترین و زیباترین خاطره ای که دارین؟
8- خوشبختی از نظر شما چه معنی داره؟
9- آخرین کتابی که خوندین؟
10- آیا تا حالا برای خودتون گل خریدین؟
:72::72::72:
نوبت من شروع شده و جواب سوالات رو بدم یا صبر کنم خانم حیات خلوت به آخرین سوالات دوستان نیز پاسخ دهند؟؟
دیگه شما جواباتونو بدین.
سوالای من:
1- عبارت psychologically weak به چه معناست؟ راه برون رفت؟
2- نمیخام کامتون رو تلخ کنم، از طلاق نکته آموزنده ای دارین؟
3- اشتغال خانم بعد از ازدواج چه محاسن و چه معایبی میتونه داشته باشه؟ شما خودتون راضی هستین؟
4- وظایف مرد و زن در زندگی مشترک چیست؟ اینکه بگیم مرد یه سری وظایف داره و زن یه سری وظایف دیگه، این نگاه جنسیتی هست به مرد و زن در بحث ازدواج؟؟؟
5- با انتقاد ازتون چجوری برخورد میکنین؟ سریع موضع میگیرین و میگین من هیچ مشکلی ندارم و اونی که مشکل داره خود شما هستین؟!!!
6- یه سوتی با مزه از خودتون تعریف کنین؟
7- نظرتون در مورد افراد زیر در قالب یک یا دو کلمه:
MVAZ
الهه زیبایی ها
AMMINN
مدیر
سحر بهاری
SCI
باغبان
خادم الرضا
خاله قرمزی
SCARFACE
غلام 1234
Pooh
خودتون
گیسو کمند
مصباح الهدی
اثر راشامون
درود
۱. میگن یه روز گرم تابستونی یه کارمند از محل کارش به طرف خونه برمیگشت. حسابی گرمش شده بود و خیلی دوست داشت یه بستنی زعفرونی بخره. چشمش به مغازه عروسک فروشی افتاد و رفت داخل. رو به فروشنده عروسکا کرد و گفت یه بستنی زعفرونی لطفا!!
خیلی عجیبه و خنده داره تو مغازه عروسک فروشی دنبال بستنی زعفرونی بود! بنظرتون این حکایت چه آدمایی تو زندگی هست؟
۲. جای خالی رو پر کنین.
_ ............ بزرگترین دشمن عزت نفس ماست. هر چقدر در زندگیمان پررنگ تر باشد بیشتر دچار مشکلات اساسی میشویم.
_ انتظاراتمان را از طرف مقابلمان ......... و ........... کنیم، چرا که او مسئول مسئول ناپختگی های ذهنی و هیجانی ما نیست.
۳. در راستای رباعی زیر یه شعر یا حدیث بنویسین.
فردا که به نامهٔ سیه درنگری
بس دست تحسر که به دندان ببری
بفروخته دین به دنیی از بیخبری
یوسف که به ده درم فروشی، چه خری؟
۴. همه ی ما آدما یه منطقه ی امن داریم، بنظر شما چرا باید از اون خارج بشیم؟
۵. اون چه چیزی در فضا هست که توجه دانشمندان رو بخودش جلب کرده، وجود داره اما قابل دیدن و لمس نیست و فقط با عدد و رقم عقیده دارن که وجود داره؟
۶. در مورد تصویر زیر، بشین روی اون صندلی سفید و هر چی دوست داری بنویس.
https://s18.picofile.com/file/843768...5_08_58_30.jpg
1. فک می کنم آدمها پذیرش خوب دارند و سازگاری که می تونن تو این شرایط زندگی کنند
2.با یه کتابخونه و یه عالمه خوراکی فک کنم کارش راه بیفته
3.اگه همه همدل بودن زندگی خوبی بوده هرچند احتمال همدل بودن این حجم از آدمها خیلی کمه ......(البته اگه مادرشوهر مثل حمیده خیرآبادی باشه من خودم داوطلبانه میرم تو بغلش زندگی میکنم :311::311::311:
4.زندگی خیلی بدی داشتن...یه زن خیلی براش مهمه که استقلال داشته باشه و حریم خصوصیش حفظ بشه (تو همچین شرایطی بودم خودم رو نمی تونم قضاوت کنم ولی تلاش میکردم سازگار باشم و اطرافیان نه ...از کاه کوه می ساختند و دعوا (نمونه اش فقط بگم من و خانواده همسرم 40 روز پیش هم بودیم سر قضیه اینکه چرا من گفتم به بقیه که فلان مقدار تخفیف گرفتیم و اونها میخواستن قیمت رو بالاتر بگن و اینکه من گفتم فلان مبلغ طلا خریدیم و اونها 3 برابرشو گفتن به جاری ها تا لجشون در بیاد و من راستشو گفتم قیامتی برپا شد و اون قدر حرف زده شد که بنده بستری شدم دو هفته بخش اعصاب و روان )
5.اگه معتقد بوده کارش درسته و طبق اعتقادش عمل کرده برای اون درست بوده ، هرچند من حجاب رو دوست دارم ولی خوب هر کسی یه مدل رو میپسنده ...به هرحالت وظایف و انتظارات از زنها هم تغییر کرده
سلام مینا ، سئوال های داغ برایت آوردم ::325:
1- این موارد معیارهای ازدواج هستش ، از بالاترین اهمیت اولویت بندی کن :
-شباهت خانواده ها ( خانواده ها و نوع تربیت و زندگیشون به هم بخوره )
-جذابیت ظاهری برای همدیگر
- جهان بینی مشترک
-فرهنگ ،پوشش ، مذهب مشترک
- وحدت در هدف و مسیر زندگی
-صبر و بخشش
- فروتنی
- صداقت
-وفاداری
2- در مورد این کلمات یه جمله کوچولو بگو :
- افراد خسیس
- افراد تجملاتی و پر خرج
-درونگرایی
- عشق
-وابستگی
- دلبستگی
- مسافرت
- جنگل
- دریا
- تالار همدردی
- کرونا
- افسردگی
3- قبل عقد چه هشدارهایی را باید توجه کنن دختر و پسرها ؟
4- افراد قوی کدام یک از این ویژگی ها درونشان بیشتر هستش :( با ترتیب اولویت مرتب کن )
اعتماد به نفس
بخشش وصبوری
هوش
عدم وابستگی
ریسک پذیر
5-پاسخ دهید :311:
شباهت وابستگی و دلبستگی ؟
تفاوت وابستگی و دلبستگی ؟
شباهت عشق و وابستگی ؟
تفاوت عشق و وابستگی ؟
تفاوت عشق و هوس ؟
تعریف عشق؟
6- می تونیم بگیم عدم رعایت حجاب و عفاف یکی از عامل های اصلی خیانت زوجین بهم هست ؟
مثلا اگه آقای شوهر عفاف و حجابش را رعایت می کرد، نمی رفت به نامحرم چشم چرانی و وارد روابط اشتباه بشه .
یا مثال دیگه اینگه اگه اون دخترا حجاب و عفاف خودشون را رعایت می کردن آقای شوهر گرفتار این مسائل نمیشد .
یا صدها مثال دیگه که دختر و پسر گرفتار این مسائلن .
7- بزرگترین درسی که از زندگی تا به حالا گرفتی؟
8 - دوست داری برگردی دوران کودکی ؟
9 - چرا وقتی بفهمیم یه جایی از شخصیتممون رشد نکرده ، بیشتر موقع ها به جای رفع اون جبهه مخالف می گیریم و مقاومت می کنیم ؟ برای شما اینجوری بوده یا برعکس بودی ؟
10 - عزت نفس را در چی می بینی ؟
:180:
این سئوال جا موند :324:
11- همه بچه های تالار با توجه به مشغله های زندگیشون ،یه روزی از همدردی میرن و یا کم تر سر میزنن ، تو هم اینجوری میشی یا سعی می کنی باشی ؟
متشکر.
منم سئوالات خودم را می نویسم :
1- روابط عاطفی در دوران قبل عقد و بعد عقد چه طوری باید کنترل بشه ؟ کارشناسان این حوزه میگن دوران قبل عقد ، روابطی عاطفی و احساسی ممنوع و به جای آن شناخت و بررسی معیارها ، درسته به نظرت ؟
2- آگاهی لازمه رشده ، به دختر و پسرها بهترین آگاهی و توصیه ای که داری ؟
3- دوست داری چند سال عمر کنی؟
4- اگه 100 میلیارد پول داشتی بگو ببینم چطوری خرج می کردی ( ریزش را بنویس )
5 -خدا چه رنگیه ؟
زندگیت چه رنگیه ؟
ایمانت چه رنگیه ؟
امیدت چه رنگیه ؟
علم بهتره یا ثروت ؟ ( یکیش را بگو )
6 - اگه مجبورت کنن و راهی نداشته باشی جز انتخاب اینها کدومش را انتخاب می کنی :
-یه اتاق پر از سوسک ( به مدت 5 دقیقه )
- یه اتاق پر از موش ( به مدت 5 دقیقه )
-یه اتاق پر از مورچه ( به مدت 5 دقیقه )
-کارگری در معدن 6 ماه
7 - نظرتو بگو در مورد حکایت زیر :
http://www.hamdardi.net/imgup/6728360e478df77565.jpg
8- یه لطیفه بگو :
9 - اگه ورشکست بشین چطور خرج و زندگی را مدیریت می کنی؟
10 - چرا آدم ها بی نهایت طلب هستن ؟
11- کودکان معصوم هستن چون ..............ندارن ، و در ......... زندگی می کنن و نگران ...........نیستن
12- با توجه به تصویر نظرت را بگو :
http://www.hamdardi.net/imgup/6728360e47cb749901.jpg
ممنونیم .
سلام
۱. اینکه میگن یه انسانی به چیزی عادت کرده ، یعنی چی؟
۲. خصوصیت یک زن کامل؟
۳. پاک دامن یعنی چه؟
۴. پشت سر هر مرد موفقی یک زن قویه، یعنی چه
۵. چرا خانم ها یک لباس رو تو دو تا مهمانی نمی توانند بپوشن؟
سلام خانم سون. سوالای من:
1- عبارت pschologically weak به چه معناست؟ راه برون رفت چیه؟
2- شخصیتتون درونگرا یا برونگراست؟
3- اشتغال خانم بعد از ازدواج چه محاسن و چه معایبی میتونه داشته باشه؟ شما خودتون راضی هستین؟
4- وظایف مرد و زن در زندگی مشترک چیست؟ اینکه بگیم مرد یه سری وظایف داره و زن یه سری وظایف دیگه، این نگاه جنسیتی هست به مرد و زن در بحث ازدواج؟؟؟
5- با انتقاد ازتون چجوری برخورد میکنین؟ سریع موضع میگیرین و میگین من هیچ مشکلی ندارم و اونی که مشکل داره خود شما هستین؟!!!
6- یه سوتی با مزه از خودتون تعریف کنین؟
7- نظرتون در مورد افراد زیر در قالب یک یا دو کلمه:
MVAZ
الهه زیبایی ها
AMMINN
مدیر
سحر بهاری
SCI
باغبان
خادم الرضا
خاله قرمزی
SCARFACE
غلام 1234
Pooh
خودتون
گیسو کمند
مصباح الهدی
اثر راشامون
8- حجاب شما چیه؟ اصلا یه خانم چرا باید حجاب ظاهری داشته باشه؟ ضرورتی داره؟ مهم دل و نیت آدم هست، حجاب ظاهر حالا هر چی میخاد باشه...
9- اعتقادی به ازدواج سنتی دارین؟ چجوری میشه شناخت خوبی بدست آورد در این دوران؟
سلام هفت .چند تا سئوال داغ برایت آوردم :103:
1- قبلا در یکی از تاپیک هات شرکت کردم که مسئله کمال گرایی داشتی . با کمال گرایی چی می کنی ؟ حلش کردی ؟
2- کمال گرایی در ازدواج چه مشکلی را برای دختر و پسرهای مجرد ایجاد می کنه ؟
3- به دختر و پسرهایی که شرایط ازدواج را دارن ولی ازدواج نمیکنند چه نظری داری براشون؟
4 انتخاب آگاهنه در ازدواج یعنی چی ؟
5- تا حالا عاشق شدی ؟
6- تا حالا به فردی یا وسیله ای یا عملی وابسته بودی ؟
7- به نظرت عشق در کنترل انسانه یا انسان در کنترل عشق؟ کدومش بهتره ؟ دلیل ؟
8- شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهر برایت چه تعریفی داره ؟
9- عکس آواتارت را هنری انتخاب می کنی چند بار دیدم - هنرمندی؟ اگه آره هنر در آرامش و احساسات تو چه نقشی داشته ؟
10- چه نکته ای تا به الان از تالار همدردی یاد گرفتی ؟
11- صبوری ؟ یا وقتی مخالفتت کنن باهات از کوره در میری ؟
12- خیلی از ما آدمها فقط در شرایط خوب مهربانیم . وقتی شرایط سخت بشه مهربان نیستیم . مثلا به رسول خدا خیلی بی احترامی و بدی می کردن ولی ایشان همیشه با آنها مدارا می کرد و موقعی که مریض هم بودن به آنها سر می زدن و جویای احوالشون بودن . عشق فقط تو ازدواج نیست و اون تعریف ساده ما نیست ، عشق می تونه به تمام موجوادت باشه . این عشق پیامبر ص به انسانها از چی ناشی میشه ؟ عشقی که حتی به دشمنانشان و بدترین انسانها روی زمین داشتن . چرا ما آدم ها اینجوری نیستیم در حقیقت، من که خیلی کم دیدم و بهتر بگم ندیدم . به نظرت این عشق و فهم فقط مخصوص معصومیم هست با برای همه آدم ها و بشریت ؟ خودت چطوری هستی هفت ؟
13- تو این مدت کمی که در تالار هستم دیدم آقایون تاپییک زیاد نمی زنن و کم تر مشاهده شده برای حل مشکلشون مشورت عمومی داشته باشن .چرا ؟
14- اسم دختر و پسر که دوست داری برای بچه هات بذاری ؟
15- بهترین غذایی که بلدی درست کنی ؟
16- بزرگترین عاملی که باعث خیانت زوجین میشه چیه ؟
17 - فرق فرشته با پری چیه ؟ ( من کی خودم نمی دونم ):311:
18 - اگه یه فرشته بیاد پیشت و بگه 10 تا چیز میز از من بخواه . اون تا 10 را بنویس :
19 - اگه شوهرت بگه قورمه سبزی درست کن و تو هم لوبیا نریزی و بذاری جلوش به نظرت چه احوالی پیدا می کنه؟
- سه روز باهات حرف نمیزنه
- طلاقت میده
- بهت میگه اشکال نداره هفت یادت رفت ( همچین مردی ندیدم ما تا به حال ):311:
- یه اعتراض کوچولو می کنه .
20- یک انتقاد از تالار همدردی ؟ این سئوال را بچه ها درست جواب نمیدن به نظرم و با مدیر همدردی رودروایسی دارن
تو شیوه مشارکت ، تحقیق ، جذب کارشناسان حوزه روانشناسی ، جذب سرمایه دار ، محیط و امکانات تالار چه نظری داری ؟
به نظرم در تمام این موارد می تونه بهتر کار بشه . نظر خودت چیه هفت ؟
21- زندگی ساده یعنی چه ؟ خودت ساده زندگی می کنی ؟
22- یک جمله یادگاری برای من بنویس اگه آخرین لحظات منو تو باشه :
**یه خوره زیاد شد دیگه سئوال ها . :325:
سلام خانم هفت
۱-به شما گفته میشه یه نفر هست که بسیار زیبا، پاک سرشت ،خوش اخلاق،مهربان و محترم و هر چی از کمالاتش بگیم کمه.حالا اون بسیار عاشق و مشتاق دیدار تو شده. توی یکی از شهرهایی که تو خیلی دوسش داری زندگی میکنه مثلا شیراز. خونه ویلایی توی یه باغ خیلی بزرگ داره با کلی خدم حشم. پیامی برات فرستاده که بری ببینیش. آیا میری به دیدارش(دیدنش کاری خلاف شرع و عرف محسوب نمیشه)، قبل از دیدن اون چه حسی داری؟ این احساس رو صادقانه توصیف کن
۲-فی تاخیر آفات: بدون سرچ در اینترنت اینو توضیح بده
۳-تا حالا در مورد ژاندارک چیزی شنیدی؟
۴-اگه عوامل زیر در رنج بشر موثرند به ترتیب اهمیتشون اونا مرتب کن
گناه، ناآگاهی، نیاز به رشد ، خودخواهی دیگران، فقدان عشق، عدم درک معنای زندگی، ترس، ضعف مهارت مواجهه در شرایط مختلف زندگی
۵ -از برقراری چه نوع ارتباطی به چه انسانی عاجزی؟(مثلا از اعتراض به کارمند بانک بعد اینکه کارتو بیخودی طول میده)
۶-تا حالا به این فکر کردی که چرا مولوی مثنوی رو با نی نامه شروع میکنه؟ اصلا چرا نی؟
۷-تعداد اتفاقات یا کارهایی در گذشته که هنوز نتونستی خودت به خاطرشون ببخشی چنتاست
۸-چرا حافظ مجسمه نداره یا کمترین مجسمه رو ازش ساختن؟
درود
۱. "مانند دیگران نباش ، حتی اگر تو تنها فردی باشی که مانند دیگران نیست"
میتونی در موردش چیزی بنویسی؟
۲. جای خالی های زیر رو پر کن.
_ یک زن اصیل، فردیست که برای .......... بودن نمیجنگد و در عوض ............ خود را به رسمیت میشناسد.
_ ما از احساس ......... ناشی از اشتباه کردن اجتناب میکنیم، بنابراین سعی میکنیم اشتباهاتمان را نپذیریم.
۳. یه شعر یا حدیث با توجه به رباعی من بنویس.
شب خیز که عاشقان به شب راز کنند
گِرد دَر و بام دوست پرواز کنند
هر جا که دَری بود به شب بربندند
اِلا دَر عاشقان که شب باز کنند
۴. یکی نوشت نقاب همیشه خوب و عالی بودن رو بردار، حرفش درسته یا غلط؟ چرا؟
۵. اون چه چیزی خارج از جو کره ی زمین هست که یه سیاهچاله وسیع در قلبش قرار گرفته و بشدت درخشانه و همه رو یه لقمه میکنه!! ؟
۶. در مورد تصویر زیر چند جمله بنویس.
https://s19.picofile.com/file/843782...8_07_29_00.jpg
سری دوم.
۱. یادش بخیر انگار همین چند روز پیش بود صندلی داغ پارسال رو برگزار کردیم، یادم میاد که مسابقه دست خط هم برگزار کردیم اگه اشتباه نکنم، احساس شما چیه؟ پیش خودتون نمیگین ای بابا چقدر زود گذشت؟
۲. چه کسی توی تالار هست که وقتی از احساستش صحبت میکنه، شما حس خوبی بهتون دست میده!!!؟
۳. تماشای محتوای نامناسب چه بلایی سر آدم میاره؟ اونایی که این کار شنیع رو انجام دادن، چه عقوبتی منتظرشون هست؟
۴. در طول روز شده بشینین با خدا درد دل کنین، حرف بزنین؟ چی میگین بهش؟ (غیر از اوقات نماز). اگه بعد این دنیا، بهت بگن همه این درد دلا، الکی بود، اصلا کسی نبود به حرفات گوش بده، چه احساسی بهت دست میده؟
۵. تعداد خواستگاران تون رو در یک سال اخیر بگین؟ موردی بوده که در جریان باشه و جدی شده باشه؟
۶. آیا خجالتی هستین؟ یه نفر چطور میتونه بر خجالتی بودنش غلبه کنه؟
۷. ارزش گذاری برای انسانها در دیدگاه شما چطوره؟ فرد a با برد b در دیدگاه شما یکیه یا فرق دارن؟
۸. با انسانهای روی اعصاب چه برخوردی میکنین؟ اونهایی که مدام میخان عصبانیت کنن...
سئوالات داغ بزار ببینم چی دارم :324:
1- به سئوالات پاسخ بدهید : :303:
- شباهت دلبستگی با وابستگی ؟
- تفاوت دلبستگی و وابستگی ؟
- شباهت عشق و وابستگی ؟
-تفاوت عشق و وابستگی ؟
- تعریف عشق ؟
2- چرا بیشتر کارشناسان حوزه روانشناسی مخصوصا همین تالار ، از خطرات وابستگی می گن - اینقدر گفتن که شب خوابشو می بینیم :311: ، حتی امضای جناب مدیر هم میگه انسان نباید وابسته باشه ، آیا خودت در این زمینه گرفتاری داری؟ به نظرم سخته . خودت چه تعریفی داری ؟
3- نمره درجه از 0 تا 10 برای خودت بنویس :
مهربانیت :
کینه ای بودنت :
خسیس بودنت :
ایمانت :
امیدواریت :
علاقه به طلا :
کنترل احساست ( هوش احساسی ) :
هوش رفتاری ( تعامل با مردم - تعامل با مخالف - تعامل به عدم رسیدن به آرزوهات ) :
هوش علمی :
خانه داریت :
پرستاریت :
4- رابطه ات با ائمه چطوری هست ؟ یعنی فقط وقتی مشکل داری میری سراغشون یا نه ؟
5- خواستگار برایت بیاد چطوری طرف را امتحان می کنی ؟ و از کجا میشه فهمید راست میگه ؟( واقعا سخته )
6 - احساس با عقل تعارض داره ؟ اگه تعارض نداره چرا مدیریت احساسات سخته برای ماها ؟ می تونیم بگیم اون نفس ماهاست که باید درمان بشه و اگه نفس درست بشه احساس هم کنترل میشه ؟
7 - شده یه خواستگار داشته باشی بهش جواب نه بدی و نوبت بعدی یه خواستگار دیگه بیاد و اون جواب نه بهت بده ؟ دو تا احوالت را بگو اون موقع ؟ می تونی بپذیری این حقیقت زندگی هست و شاید مورد تایید خیلی ها نباشیم و یا ما خیلی ها را قبول نکنیم و از طرف خودمون بهشون جواب رد بدیم ، به این رشد رسیدی؟ غروری در وجودت هست تو این مسائل ؟ چه راهکاری پیشنهاد میدی که با این مسائل راحت کنار بیاییم ؟ ( سئوال قشنگی ازت پرسیدم ):18:
سلام خانم هفت
۱. ده راه درآمد زایی از رشته روانشناسی معرفی کنید
۲. استفاده از تخصص روانشناسی در واحد کارگزینی شرکت فورد به چه دردی می خوره؟
۳. چرا شرکت های بزرگ اخیرا به این نتیجه رسیدن، آدمهایی رو جذب کنند که سلامت هستند و متعهد و مسئولیت پذیر به جای اینکه تخصص و مهارت بالایی داشته باشند؟
۴. چرا جواب خیلی از سوالات دوستان رو کامل ندادین؟
۵. من مشکل کمال گرایی دارم چه طور بهبود پیدا کنم؟
۶. از تلفیق هنر+روانشناسی یک رشته شغلی معرفی کنید.
۷. آیا من آدم صادقی هستم:
« همه کار های من برای رضایت خداست و به هر کی کمک میکنم برای خداست. ولی اگر هر کی بهش کمک کنم از من قدردانی نکنه، ناراحت میشم»
۸. چرا میگن آدم هابی که با خودشون صادق هستن سلامتی روانی بالایی دارند؟
۹. چند تا مثال به مانند سوال ۷ بزنید که نشون بده ما با خودمون صادق نیستیم
یک مثالی براتون میزنم اون هم اینکه یک شخصی در دوران اتنخاب رشته برای دانشگاهه و مثلا میگه من میخوام بعنوان مثال جراح مغز و اعصاب بشم تا بتونم به مردم خدمت کنم ولی در اعماق وجودش خدمت به مردم بخش کوچکی رو تشکیل میده و بخاطر پرستیژ و درآمد خیلی بالا و یا تأثیر اطرافیان ( مانند اینکه کل فامیل همه پزشک باشن ) میخواد این راه رو بره .
23- این حوادثی که اخیرا در صندلی داغ افتاده مجبورم کرد صندلیت را داغ تر کنم سون در این لحظات آخر صندلیت :311:
قبول داری درجه حساسیت و زود رنجیت بالاست یه کوچولو ؟ اون سئوال لاله را خیلی راحت و با مدیریت می تونستی پاسخ بدی و یا اگه زمان نداشتی بگی فرصت دیگر پاسخ لازم را میدهم .
سختش نکن اینقدر.سئوالات لاله خیلی مهمه هفت - الان یه سرچ و تحقیق بزنی تو تالار همدردی خیلی از تاپیک ها به خاطر ناآگاهی به این مسائل هست ، مثلا پسره اومده عاشق یه خواننده زن اون سر دنیا شده و یا دختره هم همین جور مثلا عاشق یه بازیگر میشه و میره در تخیلات و نتیجه اش میشه قرص و دارو و افسردگی و وابستگی که همش یک طرفه ست و خطاست . من که به این سئوالات فکرکردم کمک خوبی به من کرد و همیشه میشه آدم این سئوال ها از خودش بپرسه و خودش را رشد بده حالا چه متاهل باشه و چه مجرد .مخصوصا برای شما که مجرد هستی کمک خوبی هست
اینم بگم ، هر فردی درجه حساسیت و زودرنجی خودش را داره سون ، تالار همدردی هم تمرین خوبی می تونه برای همه ما باشه . :culpability:
بیا نیاگارا جان حالا که فرصت فراهمه تو هم بیا آتیش رو شعله ور تر کن :18:
آره عزیزم من زودرنجم و زود بهم بر میخوره ، تازه کمتر شده طی سال های اخیر و بی تفاوت تر شدم ، اگر میخوای بیشتر بدونی از من اینه که از اون مدلایی هستم که جنبه شوخی هم ندارن ... ولی خب این منم و خودمو قبول کردم ، به این ویژگی خودم افتخار نمیکنم ولی من در پاسخ آقای mvaz بیان کردم که چقدر از زمانم رو حداقل برای پاسخ به سؤالات دوستان صرف کردم و همه انگار میخوان فقط کل صفحه پر بشه از پاسخ .
بگذریم ...
صندلی داغ سری های قبل رو بیشتر دوست داشتم و بهتر بود ولی بهر حال ممنونم که همه تون حضور داشتین :72:
درود
ظاهرا صندلی داغ خانم هفت تموم شد و این سؤالات آقا امین هست.
۱. خودت را به آغوش بکش، تا از جای رنج هایت
شکوفههای بلوغ بروید...
چرا اینکار رو بکنیم؟
۲. جای خالی ها رو پر کنین.
_ ............. در زمان واقع بینی، نعمتی هست بی همتا.
_ درباره وابستگی، ابتدا منبع قدرت است که تو را به خود وابسته میکند چون ............. در این وابستگیست؛ و سپس تو بازیگر رابطه وابسته خواهی بود و منبع قدرت، نمایش ............... به تو میدهد در حالی که بودش به بودت متصل است.
۳. این حکایت رو به زبان ساده از چه شاعر پر آوازه ای نقل میکنم و شعرشو بنویسین.
دو شاهزاده در مصر بودن، یکی راه علم رو گرفت و دیگری بدنبال ثروت و مقام رفت. نهایتا برادر اول علامه دهر شد و برادر دوم سلطان مصر.
برادر ثروتمند بچشم حقارت به برادر عالمش نگاه کرد و گفت من به سلطنت رسیدم و تو هنوز بی نوایی.
برادر عالمش گفت باز هم خداروشکر من میراث پیغمبران و یافتم و تو میراث فرعون رو.
۴. پول، موقعیت، مدرک تحصیلی و ... حاصل تلاشمون هست، در زمان و مکان مناسب. اما چه چیزی اصالت ماست؟
۵. بنظر شما چرا کشورهای پیشرفته دنیا در زمینه علم فضا بودجه های کلان در اختیار سازمان های فضایی قرار میدن؟ مثلا چند وقت پیش به ناسا ۴۰۰ میلیون دلار بودجه برای راه اندازی ایستگاه جدید فضایی اختصاص داده شد.
۶. روی یکی از صندلی های زیر بشینین و یک نفر دیگر روهم دعوت کنین بشینه، چی بهش میگین.
https://s19.picofile.com/file/843787...0_07_58_26.jpg
سلام 7عزیز
فکر میکنم وقتت تموم شده اما دوست داشتم ازت سوال بپرسم.چندروز پیش آنلاین شدم اما نشد وازسایت خارج شدم
من خیلی دوست داشتم توی صندلی داغ این دوره شرکت کنم اما واقعا وقت کافی ندارم.دلم میخواست خودمو یه محک بزنم بعد چندسال ومقایسه کنم با صندلی داغهای گذشته تاببینم چقدر تغییر کردم!!!!
اینارو میگم تا مقدمه ای بشه واسه سوالم!
7عزیز!
باتوجه به اینکه قبلا هم شرکت کرده بودی به نظرت چقدر تغییر کردی؟خوب بود یابد؟
معیار وملاکت وحتی عقیده ات وخیلی چیزهای دیگه ات عوض شدن؟ اگه دوست داشتی جواب بده:43:
اولش صندلی ها رو برمیگردونم رو به دریا،
به عکاس هم میگم برو برای خودت خاک بازی کن :122:بعد از سالها رنج و سختی و عبور از قله های پر پیچ و خم، ما اینجا کنار هم هستیم.این دریا در عین آرامش، احساس آزادی و آزادگی میده. با نسیم روح بخشش میگه پایان تمام کوششها و رنجها رسیدن قطره به دریاست. اونم میگه باشه حالا جوگیر نشو:311:
:72:
با اجازه از مهمان صندلی داغ من به سؤال پاییزه خانم پاسخ بدم :72:
سلام خانم پاییزه از لطفتون ممنونم ،
واقعیت اینکه صندلی داغ سری های قبل شور و ذوق بیشتری داشت و این سری هم تعداد نفرات کمتر بود بنظرم و هم سؤالات زیاد جزء سؤالات صندلی داغ محسوب نمی شد ولی خب تغییر بخصوصی در من صورت نگرفته بود و حتی زندگیم بسیار روند روزمرگی به خود گرفته ...در کل تغییر خاصی نیست .
سلامت و پاینده باشین بانو :72:
و اما سؤالات من از آقای امین
سلام آقا امین وقتتون بخیر ؛
1_ نمیدونم در جریان صندلی داغ من بودین و پست هارو خوندین یا نه ، بنظرتون پاسخ من به سؤالات دوستان سرسری و .. بود ؟ آیا واکنش من به این مسئله تند بود ؟ ( ممنون میشم نظرتون رو بدونم)
2_ چند سالتونه و رشته تحصیلی شما ؟ و اینکه چطور در حوزه مشاوره تونستید پیشرفت کنید ؟
3_ یک روانشناس و یا مشاور چه قابلیت هایی باید داشته باشه که رضایت مراجعه کننده رو بگیره ؟ بعنوان مثال شما برای مسائلی که براتون پیش اومده به یک روانشناس و یا مشاور مراجعه میکنید ، دلتون میخواد رفتار مشاور و روند جلسات چگونه باشه ؟
4_ تا حالا با دوستی ، شخصی ، در ارتباط بودین که از چشمتون بیفته و ارتباطتتون رو باهاش قطع و یا کمرنگ کنید ؟ اگر آره علت چی بوده ؟
5_ تا حالا تو زندگیتون کاری بوده انجام بدین که از صمیم قلب خیلی خوشحال بشین و به خودتون افتخار کنید ؟ اگر بله اون کار چی بوده ؟
6_ من بعنوان یه دختر وقتی در اینستاگرام بلاگر های دختر و یا خانمی رو میبینم که انگار فقط به فکر این هستن که چیدمان و تزئین غذا ، میز و یا شیرینی خوب و عالی باشه و مدام آنباکسینگ لوازم آرایش و انواع کیف و کفش دارن و در کنارش برای اینکه خودشون رو روشنفکر جلوه بدن یه کتاب انگیزشی هم توی عکساشون دیده میشه ، حال من بعنوان یه دختر بد میشه ،
میخوام بدونم نظر آقایون چطوریه ؟ آیا دوست دارن که طرف مقابلشون فقط به ظاهر و چیز های سطحی توجه کنه و یا میخوان از درون غنی باشه و روی شخصیتش کار کرده باشه ؟
نظر خودتون رو بعنوان یه آقا بنویسین و برداشتتون از دختر خانم هایی که در چند سطر قبل براتون گفتم بنویسید .
7_ سؤال خودتون ( تا حالا شده اشتباهی در زندگی مرتکب بشین که خودتون رو بخاطرش نبخشیده باشین ) چند مورد بوده ؟ و اگر کنار اومدین بگید چطوری موفق شدین ؟
8_ بنظر شما شخصی که تا دیروز تنبل بوده و حالا برای زندگیش هدف گذاشته و میخواد تغییر کنه ، میتونه به زودی در هر روز چندین کار انجام بده و یا نمیتونه و جا میزنه و باید آروم آروم پیش بره ؟
9_ بهترین اپ ها و برنامه هایی که استفاده میکنید و راضی هستین ؟ پادکست خوب هم بهمون معرفی کنید ؟ و کتاب هایی که خوندین و باعث تغییر در سبک زندگیتون شد ؟
10 _ شما رو با چه ویژگی های مثبت و منفی میشناسند ؟ ( حتی نظر خودتون راجع به ویژگی های مثبت و منفی خودتون رو بگین و نام ببرید )
11_ اگر بخواهید به طور خلاصه بهمون بگید که چطور میشه درست زندگی کرد چی میگید ؟
12 _ 5 مورد توی زندگیتون که همین الآن بابتش از خداوند میخواهید شکر گزاری کنید رو نام ببرید.
13_ فکر کنید تولدتونه ( کرونا هم نیست ) و جمعی از دوستان و افرادی که دوستشون دارید دعوت هستن ... بنظرتون بهترین هدیه را چه کسی به شما میده و چرا اون هدیه از بقیه ی هدایا بهتره؟ چه ویژگی داره ؟
14 _ صادقانه و از صمیم قلب دلتون میخواد همسر آینده تون و خانواده اش چطوری باشن ؟ چه انتظاراتی از همسرتون دارین ؟ چند نمونه از معیار هاتون را بگین .
15 _ بنظرتون تو این دنیای هستی که اینقدر بزرگه و قابل تصور نیست و ما آدما خیلی خیلی کوچیک هستیم ( در قبال سیارت و کهکشان های دیگه ) چرا انسان به نسبت دیگر موجودات برتره و اشرف مخلوقاته ؟
16 _ یه جمله ، شعر و یا پاراگرافی از کتاب که با خوندن اون تحت تأثیر قرار گرفتین برامون بنوبسید .
17 _ سؤال آخر : ( از پرسش خودتون )
اگه عوامل زیر در رنج بشر موثرند به ترتیب اهمیتشون اونارو مرتب کنید.
گناه، ناآگاهی، نیاز به رشد ، خودخواهی دیگران، فقدان عشق، عدم درک معنای زندگی، ترس، ضعف مهارت مواجهه در شرایط مختلف زندگی
واقعا خیلی دوست داشتم بیشتر بپرسم و میدونم بیشتر از 10 تا مجاز نبود ولی ممنون میشم پاسخ پرسش هارو بدین .
سلامت و موفق باشین :72: