-
RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
غزاله عزیزم تو هرگز نخواهی مرد زنده میمانی وخوشبخت میشوی
اری تو رنج میکشی /ارزوی مرگ میکنی/ممکنه وزن کم کنی/ولی زنده میمانی و روزهای خوبی خواهی داشت
شاید این رنجی که میکشی زیاد طول بکشد اما بالاخره تمتم میشود
خوشحالم که از ازدواج با او صرف نظر کردی و حالا به فکر فراموش کردنش هستی این اولین و مهمترین قدم هست
در این مرحله به چیزی علاقه نداری و هیچ چیز دیگه برات جذاب نیست پس خوشحال باش مسیرو درست داری میری
این مرحله اونقدرا طول نمیکشه(اگ با خودت تعهد کنی که هیچ تماسی باهاش نداشته باشی)یادت باشه در صورت تماس با اون فقط باعث میشه که این پروسه به تاخیر بیفته
در نهایت بعد ار چندین ماه تو مثه قبل میشی و دوباره شور و نشاط مییابی
ادمهای زیادی مثل تو بودن
اونا تنها بودن و هیچکس دردشونو نفهمید ولی تو اینجا یه عالمه دوست داری
به این فکر کن که چندسال دیگه شاید روزها بیاید و برود و تو به این مرد حتی فکرم نکنی همیشه که اوضاع اینطوری نمیمونه
زندگی ما دستخوش تغیرات زیادی میشه
این گذشت زمان به نفع توست اگه زودتر تماستو باهاش قطع کنی
در ضمن نظر من اینه که الان به هیچ عنوان رابطه ای را با کسی شروع نکن چون امکان وابستگی و خطایت بسیار زیاد میباشد
این رنجهای اکنون تو را خیلی ها کشیده اند
فکر کن شاید مثل درد زایمانی باشد که پس از این رنج و با صبوری کردن در برابرش طفلی زیبا متولد میشود که دیدت را به همه چیز عوض کرده و زندگی زیبا برایت به ارمغان میاورد
پس از تحمل این درد نترس که تو با اگاهی ان را انتخاب کردی و شیرینی بعد از ان انتظارت را میکشد:72::72::72:
-
سلام
من فكر ميكنم شما دختر خيلي خيلي ساده اي هستي ......... و خيلي زود درگير احساسات ميشي .....
مگه خداي نكرده چيزي از دختراي ديگه كم داري كه خودتو اينجوري اسير كردي
خودتو الكي درگير كردي حالا هم هي اين پا اون پا ميكني و ميخواي از تصميم درست سر باز بزني ......
ببين ميتوني انقدر دست دست كني تا مساله بيخ پيدا كنه كه ديگه نتوني جلوشو بگيري ... بعد بياي تو تالار بگي بچه ها كمكم كنيد آـيندمو خراب كردم ... بدبخت شدم ... اوضاع روحيم بده ..... پدر و مادرم ..... خواستگاري دارم كه از اون آقا 1000000000000...... برابر بهتره اما ......
يكم فكر كن به خودت .... چرا انقدر ساده اي ؟ با مسايل آگاهانه برخورد كن ...... تو ميتوني بهترين آينده رو داشته باشي فقط بايد بخواي
ببخشيد
-
winter مشكل ايشون اينه كه منطقشون راضي شده كه اين فرد به دردشون نمي خوره ولي خوب درگير احساساتي هستند كه بسيار بر منطقشون غلبه داره. الان فكر مي كنم زمان گفتن همچين حرفهايي بهشون نيست.شايد روشهايي براي كاهش تدريجي احساسشون بهتر باشه.
-
سلام غزاله جان
عزیزم دوست داشتن مقدس اونو برای هر کسی خرج نکن ونذار این مقدسات برات کم رنگ بشه:)
-
من فکر میکنم برای فراموش کردن و جدایی از فکر کردن درباره او باید خودتون رو از درون قوی کنید.
الان طوری شده که شما خودتون هم باور دارید که در موضع ضعف قرار دارید و این دشواری کار رو مضاعف میکنه.
من بارها شده کاری که اولش برای من بسیار سخت و نشدنی بوده ، باهمین پرورش باورهایم به طور احسن انجام دادم.
باید این حس رو داشته باشید که میتونید.
روزی چند بار به خودتون بگید که قوی تر از اون هستید که چنین مسئله ای شما رو از پای در بیاره.
احساس قدرت رو از درون پرورش دهید.
من مطمئنم که میتونید.
-
الهی قربونت برم خانومی
ناراحت نکن بزار یکم زمان بگذره تو به زمون بیشتری نیاز داری.... همه چی حل می شه .... به خدا حل می شه .....
به معنویات بیشتر رو بیار. بزار روحیه ات قوی شه.
-
غزاله جان اوضاعت چه طوره؟ یه خبر بده ببینیم چی کار میکنی؟
-
سلام عزیزم
وای وای حسودیم شد چقدر بچه ها به مشکلت اهمیت دادن و دارن سعی می کنن مشکلت بر طرف شه
حق با همه دوستای گلمه!!!
تو خودت می دونی که اشتباه کردی پس سعی نکن خودت رو گول بزنی و همچنان بهش فکر کنی . عمر و زندگیت بیشتر از اینا ارزش داره بعداً انقدر حسرت بخوری که چرا بهترین دقیقه بهترین ساعت ها و بهترین روزهای عمرت(امیدوارم به سالها نکشه) رو پای یه آدمی که برای سرگرمی مثل هزاران هزار نفر از اینترنت استفاده های نامطلوبی می کنه هدر دادی!!!!!
الان که می دونی اشتباه کردی به خودت بیا ! جلوی ضرر رو هر جا بگیری منفعته .
من اگه جای تو بودم به جای دوست داشتن فقط حس نفرت در درونم بود و بس.
و سعی کن با اخلاق درست طوری که انتخابت کنند و در نهایت به بهترین ها که ارزشت رو داشته باشند جواب مثبت بدی و بهترین زندگی رو داشته باشی.
موفق موفق موفق و خوشبخت خوشبخت خوشبخت باشی
تازه اگه بازم بهش فکر کنی من به عقلت شک می کنم !!!!!
ببخش منو ولی جدی گفتم.
-
دوست عزیز به نظر من شما باید خوشحال باشید که چنین مردی وارد زندگی شما نشده درمورد فراموش کردن اون آقا اندکی زمان لازم دارید ولی میتونید البته خیلی سخته من خودم الآن دو ساله دارم سعی می کنم عشق اولم رو فراموش کنم اما نمی تونم ولی بازم درتلاشم امیدوارم پیروز بشی :203:
-
سلام غزاله عزيزم ....
حالت چطوره دوست عزيزم؟؟:43:
كجايي؟؟ بنويس ببينم چكار كردي؟؟؟ چي شده ؟؟ اوضاع چطوره؟؟
منتظرم.....
-
سلام
باز هم تشکر می کنم از تمامی دوستان عزیزم بابت توجهشون
دوستان خوبم من دارم برای فراموشی تمام سعیم رو می کنم در ضمن از لحاظ روحی هم شرایط بهتری دارم .
لطفا برای خواهرتون دعا کنید :72:
-
خیلی خوبه غزاله جان
امیدوارم موفق باشی
-
حتماً خواهر خوب برات دعا می کنیم
امیدوارم دفعه بعد موضوعی که شروع می کنی در قمست انجمن افراد خوشبخت باشه:203:
-
غزاله خانوم خوشحالم که حالت رو به بهبودیه .
زندگی زیباست . این بستگی به نگاهه ما دارد که چگونه به آن بنگریم .
-
ممنونم از همتون که به من لطف دارید .
من حدود دو روزه که با اون آقا صحبت نکردم البته کمی مضطربم .لطفا دعا کنید که بتونم ادامه بدم .
-
غزاله جان اولا بابت اینکه گفتم تاپیک شما سرکاری هست معذرت میخوام . چون راستش اصلا در مخیله من همچین موضوعی نمیگنجید .
دوما خیلی خوشحالم که اوضاعت بهتره . و آرزو میکنم هر چه سریعتر این مشکلت حل بشه .
موفق باشی .
-
افرین
زندگی همچنان ادامه داره. با انر÷ی بیشتر به راهت ادامه بده و اصلا به گذشته فکر نکن.
شاد باشی و سربلند
-
آفرین غزاله:104:
بچه های این تالار بهت افتخار میکنن.
بدون حتی اگه در وهله اول موفق نشدی باز هم نباید اعتماد به نفست رو از دست بدی و باید دوباره سعی کنی.
اینها همه یک پروسه هست که ممکنه توش مشکلاتی در پیش داشته باشی که البته نباید واست مهم باشه و بیشتر خود پروسه هست که مهمه.
من برات دعا میکنم.:203:
-
تو این تاپیک نمی تونم ، شرکت کنم.
-
سلام غزاله گرامی براتون آرزوی موفقیت می کنم. اضطرابی نداشته باشید. یقین داشته باشید به مرور حل می شه.
-
خواهر خوبم هم دعات می کنیم هم تحسین
تحسین نه فقط به خاطر اینکه می خوای اون موضوع رو حل کنی..... مهمتر از اون نفس و نیت پاکت رو می ستاییم.
یا علی
-
سلام دوستان عزیزم
ممنونم از لطفتون:72:
من تقریبا پنج روز با اون اقا ارتباطم رو قطع کردم البته اون اقا نمی تونست نت بیاد و رفته بود مسافرت من باهاش تماس نگرفتم اما فقط همین پنج روز طاقت اوردم چون وقتی دوباره اومد نت چتم با اون اقا شروع شد .
نمی دونم چکار کنم این چند روزی که نبود خیلی سعی می کردم خودم رو مشغول کنم و خیلی روحیه ام بهتر بود .اما الان که اومده خیلی بیقرارم و مضطرب نمی دونم چکار کنم کاش اون نیومده بود .
بدتر از همه اینکه رفتارش با من عوض شده کمی مهربون تر با من برخورد می کنه.
راستش من بهش گفتم تصمیم گرفتم فراموشش کنم و می تونم بدون اون زندگی کنم .گفتم خیلی برای اینده ام نقشه کشیدم .خیلی خوشش اومد از این که روحیه ام بهتر شده و میگه به خاطر حرفهایی که زدم در اون تاثیر گذاشته و با من مهربون تر شده.
حس می کنم دیگه توان اینکه رابطه رو قطع کنم ندارم .:54:
به خدا این احساس دلتنگی دست خودم نیست .خیلی دلم میخواد باهاش حرف بزنم .
-
به نام خدا غزاله جان چقدر ساده ای غزاله یک اقایی که خیلی صیغه باز بود و در ان واحد چند صیغه داشت ومهندس هم بود وخیلی هم ادعای دینداری , نصیحتی می کرد که خانم ها از هندی بازی خوششان نمیاد وقتی دیدی طرف بهت علاقه مند شده و اس ام اس میده که مثلا من دلتنگت هستم بهش بگو من یک راه می شناسم اونم اینه که شرعی بشه ناز کش نباش . ایشون خیلی ابدیده بوده , طرفت رو میگم , اون هم همین قصد رو باتو داشته . بی اعتنایی او ن اتش تو رو تیزتر کرده اگرچه داشته بهت خط می داده ولی نفهمیدی . دختر ساده دل !اخه چرا ؟ اون سرشار از هوس بوده و هوس تو رو هم جنبونده وگرنه من کسی رو میشناسم که به اسم مرد چت می کنه و هیچوقت هم با دخترامشکلی براش ایجاد نشده . ایشون به تو خط می داده و تو نمی فهمیدی .غزاله اینقدر ساده نباش اینا برای هوسشون تا اخر عمر ادم عوض میکنند . اینا اصلا زن رو برای لذت می خوان
. خب میخوای به کلکسیونش اضافه بشی برو ولی بدون ترکت می کنه و تو صدمه می خوری و افسرده میشی . شایدم تو خط ابتذال بیفتی . قدر خودت رو بدون . قاطعانه ترک کن . بگو من اشتباه کردم رو خط هوس رفتم . تو چت با اون شعارها و اون اسم و رسم ها و حرفا خب تو تحریک میشی یک کتاب خوب دوست مقاوم روانتخاب کن تو با این فیلم های تلویزیون تازه هوست تحریک میشه چون همه اش هندی بازیه اون هنرپیشه ها سستند در مقابل خلاف جنسی , فکر می کنی به تو چی میدن
عزاله این موج تهاجم اومده خوبی ها رو ترک نکن با فاطمه و علی اشتی کن قران و نمازودعا رو بخون .خدا کنه در روشنایی ازدواج کنی و با معرفت
-
سلام غزاله خانومه . آخ ببخشید . اشتباه صدات کردم . سلام بچه جون . من فکر میکنم تو سنت رو به ما دروغ گفتی !!!
فکر کنم ده-یازده سالت بیشتر نباشه !
از یه بچه هم بچه تری !
غزاله خانوم این بچه کوچولوها رو دیدی ؟ مامان باباهه هی بهش میگن بچه جون یه وقتی دست به بخاری نزنیا . داغه . میسوزی . این بخاریه جیزه . ولی این بچه هه انقدر که بچه ست میره دست میزنه به بخاریه . دستش که سوخت تازه میفهمه مامان باباش به خاطره خودش میگفتن که به بخاری دست نزن .
بچه جون . خانوم کوچولو . اون آقاهه جیزه . نباید بهش دست بزنی . یه موقه پشیمون میشی که ذستت سوخته . اون موقه دیگه خیلی دیره !!!
من هم واسه خودم متاسفم و هم واسه اونایی که فکر کردن دارن کمکت میکنن . نمیدونن هر چی بهت بگن آخرشم میری کاره خودتو میکنی !!!!!!! فقط بلدی بگی نمیتونم . نمیتونم . نمیتونم .
من موندم تو چرا نمیخوای بفهمی .
تو - هر - کاری - بخوای - میتونی - انجام - بدی
فقط کافیه بخوای . پس ............بخواه
-
غزاله عزیز نمیدانم چرا اینقدر این دست و اون دست میکنی
دختر یه کم شهامت و قدرت نشون بده از خودت
یه سر به تاپیک من بزن http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4928
منم خیلی سختی کشیدم تا فراموش کردم ولی اینکارو کردم
ببین همینکه تو الان ازادانه میتونی اونو فراموش کنی و این حق انتخابو داری بزرگترین نعمتی هست که خدا بهت داده
رهاش کن و این فرصتو از دست نده که ممکنه خیلی دیر بشه
-
سلام دوستان خوبم
من خودم با اون آقا صحبت کردم و گفتم که قصد قطع ارتباط رو دارم و از اون موقع دیگه باهاش صحبت نکردم.
باور کنید خیلی سخته برام اما سعیم رو می کنم .
ممنونم دوستان خوبم
التماس دعا
-
تو می تونی ببین هر وقت یادش افتادی خودت رو سرگرم کن تا نری طرفش مثلا بیا تالار مشکل بقیه رو بخون ببین چی به نظرت میرسه هم به دوستات کمک کردی هم بدون اینکه شخصا کاری کرده باشی تجارب زیادی به دست میاری.راحت تر از اونی که فکرش رو بکنی میتونی فراموشش کنی.
-
سلام
هر گونه تكراری، عادت و پیرو آن اعتیاد ایجاد می كند. و وقتی ما به چیزی اعتیاد داریم دنبال دلایلی هستیم كه آنرا برایمان توجیه پذیر كند.
و ترك عادت همیشه كاری انرژی بر،زمان بر و مشكل هست.
اما در این تالار می بینیم كه كسانی این كار را كرده اند.
خواهش می كنم دوستان پیشكسوتی كه قدرتمندانه این كار را كرده اند نظر بدهند.
«دانه »، منتظریم، فكر كنم شما خودتون در این تالار می توانید اینگونه مسائل را رهبری كنید. و كمكهای ارزشمندی به دوستان داشته باشید.
-
سلام
راستش من از اخرین بار تا یک هفته با اون اقا صحبت نکرده بودم.
دیروز باهاش صحبت کردم و بعد از خداحافظی یه عالمه توهین و توبیخش کردم و اون هیچی نمی گفت.
امروز دوباره یاهو مسنجر براش پیام دادم و شروع کردم به سرزنش اون .خیلی ناراحت شده بود .
که اخرش یه نامه با این مضمون برام نوشت:
"سلام
دیروز هرچی دهنت در اومد گفتی خب روز اخرت بود دیگه
اما هیچ وقت کسی رو اینجور متهم نکن همیشه بجا اینکه دیگران رو متهم کنی مقداری فکر کن ببین مشکل از توست یا دیگری
در مورد تو من هیچ وقت بهت نگفتم بیا التماسم کن یا بیا عاشقم شو که بعد وقتی احساس کردی اونی که می خواستی نیستم اینجور منو توبیخ کنی
تو اونی که میخواستی پیدا نکردی و از این بابت ناراحتی خب دلیل نمیشه که منو هی توبیخ کنی که تو اشتباه کردی تو انتخابت
اما سخن اخر
من هیچ وقت هیچ دختری رو از روی هوس نرفتم صیغه کنم و نمی کنم و هیچ وقت اینکارو تبلیغ نمیکنم اما ازدواج موقت با زن مسن یا مطلقه رو بد نمی دونم خیلی هم خوب می دونم
اون دختر رو هم من برای هوا و هوس خودم نرفتم دلیل دیگه ای داشت دوست ندارم بگم
این رو هم بدون من اگه اینقد اسیر هوای نفسم بودم نمیومدم برا تو صیغه رو ترک کنم
و اخرین حرفم
خدا همیشه فهمیده تر از من و تو است پس به خاطر چیزهایی که نمی دانی به دین خدا شک نکن و گول هوای نفش و شیطان را نخور که خدا خوب بلده ادم رو عذاب کنه خودت دیدی این مدت چه بر سرت اومد"
بعد به من گفت که با یک نفر بیشتر صیغه نکرده و یکیش رو به من دروغ گفته بود تا من ازش بدم بیاد .بعد گفت که با یه دختر 27 ساله عقد موقت کردند و گفت که اون دختره عاشقش بوده و به خاطر اون عقد رو خوندند که قراره تا اخر این سال با هم باشند بعد هر دوشون با یکی دیگه عروسی کنند .
من نمی دونم از دست اون چکار کنم بعد که به من گفت که ادم هوسبازی نیست و ادم ضعیفی نیست که دنبال هوسش بره من دوباره احساس کردم نمی تونم ترکش کنم و فراموشش کنم .گفتم نمیخوام فراموشت کنم .
اون هم من رو از یاهو ایگنور کرد تا دیگه نتونم با اون چت کنم و گفت که اگه کارش داشتم تنها از طریق ایمیل باهاش در ارتباط باشم .
من نمی دونم باید چکار کنم .یعنی خدایا نمی دونم اون واقعا داره با من بازی می کنه ؟
نمیتونم فکر کنم و این مسائل رو تجزیه و تحلیل کنم .
به خدا خسته شدم .دیگه چیزی ازم باقی نمونده.
لطفا باز هم من رو مورد لطف خودتون قرار بدید و نظرتون رو بفرمایید .
-
سلام
من دارم داغون میشم
کسی نظری نداره؟
-
ghazaleh* جان به نظر من در این 15 صفحه دوستان نظرات خوبی بهت دادند.
برای یادآوری دوباره مرورشون کن
-
خیلی شانش اوردی که خدا بهت فهموند که داری چه کاری میکنی.شاید اون اقا لیاقت این عشق پاکت رو نداشت.مهم اینه که شعله عشق توی وجودت روشن شده تو میتونی این عشق رو به کسه دیگری هدیه بدی که لیاقت این عشق و داشته باشه.همیشه عاشق باشی
-
عذر میخوام ghazaleh * میشه بگی چرا اسمتو عوض کردی ؟؟؟!!!!!!!!!!!!
-
غزاله جان اسمتو عوض کردی...واسه چی؟
ببین عزیزم به نظرم اون داره با حرفای قشنگ تو رو به خودش وابسته میکنه
ببین من اصلا نمیفهمم تو راست و حسینی هدفت از ارتباط با ایشون چیه؟
واقعا به ما بگو تا اصل هدفتو نگی هیچ کس نمیتونه کمکت کنه؟
زدواج/صیغه/دوستی
عزیزم ما در مقابل خودمون هم مسئولیم
-
رمز عبورم رو فراموش کردم مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم .
من فقط می دونم که یکباره همه ی وجودم به سمتش پر می کشه راستش من هدفم ابتدا ازدواج بود اما الان نمی دونم .فقط می دونم که بدون اون غمگینم و در شرایط روحی سختی قرار دارم .نمی دونم چکار کنم .دیگه طاقت ندارم.
-
من دیگه نایی ندارم به خدا خسته شدم .نمی دونم این غم کی قراره از دل من بیرون بره .
من خیلی سعی کردم خودم رو مشغول کنم اما باز هم تموم فکر و ذکرم پیش اونه.
من خیلی سختی کشیدم و دیگه تحملم تموم شده .
-
غزاله خانوم هر کی یه غمی داره . هیشکی بدون مشکل نیست .
باید در برابره مشکلات مثله کوه محکم بود و در برابره خواسته خدا یا همون قسمت صبر پیشه کرد
-
اقا محسن اخه من چطوری محکم باشم و صبر پیشه کنم ؟
من دیگه طاقتم تموم شده از همه چیز بریدم .
-
دختر خانومه خوب . چرا انقذر خودتو اذیت میکنی .
تو الان کساییو داری که دوست دارن . پدر و مادرتو داری . تو خداییو داری که همیشه همراهته . هیچ وقت تنهات نمیذاره .
تو یه عالمه روزایه قشنگ روبروت داری . یه آینده ی روشن . یه زندگیه خوب . یه مرد صذها برابر بهترو خوبتر از اون مرد . تو باید به زندگیت فکر کنی . به خودت . به آیندت . به خدا . به پدرو مادرت که دوست دارن
زندگی خیلی قشنگتر از ایناست غزاله خانوم
-
سلام غزاله جان.به نظر من قانون چند همسري و صيغه اصلا صحت اسلامي ندارد و كاملا من در اوردي بعضي افراد سودجو به اسم اسلام است.پس با اين وجود اين اقا هم يك فرد خيانتكار و هوسباز است و لياقت عشق پاك شما را ندارد.عزيزم حيف انرژي كه واسه اون صرف كردي.البته اين به خاطر بي تجربگي و اسيب پذير بودن سن شماست.عزيزم جفت شما يه جايي تو اين دنيا قرار گرفته و روزي به اذن خدا شما بهم ميرسيد پس بيهوده انرژي و احساست رو هدر نده.من هم همين تجربه رو داشتم ولي الان اصلا به اون طرف به خدا فكر هم نميكنم.اين بي قراريت واسه اينه كه جنس مرد رو هنوز نشناختي و نميدوني كه همه ي رابطه ها سالم نيستن و لزوما همه ي رابطه ها به وصال ختم نميشن.اروم باش و از اين رابطت درس بگير و بدون مردي كه زن داره و رابطه رو با يه دختر تا اين حد قوي ميكنه و 2 زن صيغه اي هم داره صد در صد مرد شريفي نيست به همسرش وفادار نيست و لياقت عشق رو نداره هرچند كه با ريا كاري وانمود كنه انسان مومني هست.روانشناساي مطرح دنيا ميگن حرف رفتار واقعيه يه مرد و عقايدش از حرفهاش مشخص نيست بلكه دراعمالش هست.خيليا حرفاي قشنگ ميزنند ولي به عمل كه ميرسه كاملا متفاوت عمل ميكنند از جمله دوست شما.عزيزم عزت خودت روپايين نيار و مطلقا بهش زنگ نزن و سر خودت رو با درس و ورزش و ...گرم كن تا اين مرحله رو بگذروني.هروقت هم يادش افتادي زود به اين فكر كن كه خدا بهترين رو واسه تو ميخاد و بي شك اون بهترين تو نبوده.اگر هم وسوسه شدي بهش زنگ بزني به همسره اون اقا فكر كن ببين خودت دوست داري يروزي يه دختر به همسرت زنگ بزنه؟شايد با اين روش بتوني اونو از ذهنت بيرون كني.به حرفام خوب فكر كن.مطمئنم از عهدش بر مياي نو گل باغ وفا