مریم عزیز:72:
نمی دونم حرفای همسر مرحوم مریم میرزاخانی را در بزرگداشت این بانوی دانشمند گوش دادی یانه
همسرش می گفت (نقل به مضمون) مریم وقتی فهمید سرطان داره گفت خوب دنیا ناعادلانه است روزی که من در یک خانواده خوب
و دوستان خوب باهوش بالا رشد کردم خیلی ها این چیزها را نداشتند و دنیا ناعادلانه رفتار کرده بود و من نگفتم چرا
پس حالا هم نباید بگویم چرا؟!
به نظر من تو یک دختر با استعداد و توانایی هستی که در یک خانواده سالم رشد کردی؛ ازدواج کردی و با وجود وابستگی به همسر اولت با مشکلات زیاد تونستی اون فرد را کنار بگذاری و خوشبختانه ازدواج مجدد خوبی کرد
و کسی کنارت هست که تو را دوست داره و نگرانت هست پس بهتره بقیه مسیر زندگیت را خوب یا بد با تلاش و پشتکار در کنار همسرت بسازی و تلاشت را برای بهبود و سلامتیت بزاری اینقدر به دنبال مقصر دونستن خودت و یا اطرافیانت و یا خدا نباشی؟!
همه ما باید این مسیر صعب العبور زندگی راطی کنیم و با مشکلات متعدد و متنوع دست و پنجه نرم کنیم و هیچ تضمینی برای زندگی بدون مشکل هیچیک از ما برای فردا یا ماه آینده یا سال آینده و ... وجود ندارد.
مطمینا این روزهای اولیه که جز سخت ترین روزهای زندگی شما است هم میگذره و به زودی خودت را باشرایط جدید وفق میدی
و این شما هستی که بعدا میای به دوستان جدیدی که در ابتدای این راه قرار گرفتند راهنمایی میکنی.
پس با توکل به همون کسی که زهر را داده پاد زهر را هم داده بلند شو:72::72:
چند خواهی پیرهن از بهر تن
تن رها کن تا نخواهی پیرهن