سلام آقای ام.رضا
سلام خانم گیسوکمند
1- اگه 5 سال به عقب برگردید ، چیزی رو در خودتون یا روش زندگیتون تغیر میدید ؟ چی رو ؟
با اراده بودن و محکم بودنو
2-دوست دارید زمان
پرش کنه به 10سال آینده و به اون برنامه هایی که در 10 سال آینده دارید برسید یا دوست دارید پرش کنه به 5 سال گذشته؟
هیچ کدوم دوست دارم در همین زمان حال باشم دونستن نتیجه ذوق ادمو برای تلاش کور میکنه تغییر گذشته هم میتونه از چیزی که الان هستم منو دور کنه.
3- اگر در آینده خدایی ناکرده همسرتون یه ویژگی داشته باشه که شما الان از ملاکهاتون هست که همسرآینده ابدا اون ویژگی رو نداشته باشه و واقعا صفت بدی باشه ، تا کجا تلاش میکنید که اصلاح بشه ؟ اگر تمام تلاشتون رو کردید ولی اصلاح نشد ، همسرتون رو همونطور که هست میپذیرید؟(آخرین و تنها راه حل مشاورین در این موقعیت) یا اینکه نمیتونید بپذیرید و ناچار جدا میشید؟ چرا؟ (اگه بتونید دقیق پاسخ بدید ممنون میشم)
اتفاقا بعضی وقتا در موردش فکر میکنم، سعی میکنم با همدلی کردن کمکش کنم . بعدشم اگه نشد همون طور که هست می پذیرمش.
4- رعایت کدوم قانون واجب الهی براتون سخته؟ خارج از پاسخ تسلیم در برابر امر خدا و...
من اینطوری برداشت میکنم رعایتش چالش برانگیز و آدمو به دشواری و دقت میاندازه؛ و اون رعایت حق مردم در زمینه ی امور مالی؛ الان خیلی راه میشه رفت برای پول در اوردن ولی نمیخوام حق کسی چه مستقیم چه غیر مستقیم به من برسه یا تجاوز کنم بهش.
5- شده تاپیکی رو در قسمت خانواده بخونید و بگید اگه جای همسر این خانوم بودم این کارو میکردم و برعکس ، یعنی بگید اگه جای این خانوم بودم اینکارو انجام میدادم و به احتمال زیاد مشکلش حل میشد؟ توضیح بدید.
بله، مثلا اگه زنی از مادرشوهرش پیش شوهرش شکایت میکنه بیشتر می خواد توجه همسرش رو به خودش جلب کنه و ببینه چقدر در چشم اون اوله یا یک مرد بیشتر دوست داره همسرش به خانوادش احترام بذاره نه اینکه با اونا مقابله کنه وقتی هیچ یک از زوجین این موردو ندونند کارشون به دعوا میرسه. چند روز پیش همینو داشتم برای یه فردی(مرد) توضیح میدادم، براش جالب بود و تعجب کرده بود و میگفت "تو که بلدی چرا زن نمی گیری" :311:
6- بهترین کتابی که خوندید؟ آیا سریالهای تلویزیون رو دنبال میکنید؟ اگر نه چرا؟
کتاب؟ کتاب( طنز) بی شعوری اثر خاویر کرمنت رو سال پیش توی اسفندماه خوندم بنظرم خیلی کتاب خوبیه الان مجوز چاپم گرفته(قبلا ممنوع بود). البته من واکنش افراد رو که تو اینترنت این کتاب رو خونده بودند دنبال کردم و تعجب کردم که به اکثریت برخورده !! در حالی که کتاب بیشتر داره غرور، کج فهمی، بی احترامی و ... رو نکوهش می کنه. یه جایی تو کتاب نوشته بود کسایی که این مطالب رو جدی می گرند بیشعوراند!!!!
البته این بهترین نیست.
قبلا سریالای خارجی رو دنبال می کردم به خصوص پلیسی، سریالای ایرانی رو خیلی دوست ندارم چون هر ده قسمتیشو میشه خلاصه کرد تو یه قسمت دید !!! الان یکم فرصت تلویزیون دیدن ندارم.
7- یه غول چراغ جادو جلوتون ظاهر میشه ، شما هر خواسته ای داشته باشید حتما براتون انجام میده ، فقط 1 خواسته ، چی میخواهید ازش؟
شاید بهش بگم یه دختر خوب برام پیدا کنه!!! :311:
8 - مهمترین هدفتون در حال حاضر چی هست ؟ مادی ،معنوی هر چی
دوست دارم گره های ذهنیم حل بشه
به لحاظ مادیم وضعیت اقتصادیم ثبات پیدا کنه.
9 شخصیت پدر مادرتون ، خارج از دید فرزند بلکه از نگاه واقعی تر ؟
متاسفانه هر دوشون آسیب دیدند
10- شما معلمید ، پسر های نوجوان شاگرداتون هستن، فقط بهشون درس میدید؟
نه تربیت خیلی مهمتره چیزی که آموزش و پرورش فراموش کرده از لحاظ تربیتی اگه خواستید یه تجربه پند هرچی .. رو بهشون القا کنید ، اون چیه؟
اینکه ارزششون به نمره و پول و این جور چیزا نیست؛ ذاتا ارزشمندند چون انسان اند برای شاگردهای دختر چهطور؟
مثله پسرا اصلا تا حالا نوجوانی کنارتون بوده که دوست داشته باشید یه تجربه طلایی رو بهش منتقل کنید؟
نه
11- نظرتون در مورد اون همکلاسی های دانشگاه یعنی خانمها و آقایون بعضا 25 ساله ، که به استاد میگن تمرینا رو نمیبینید چیه؟ :101:
باید تیربارون بشند :311:
12- به نظرتون عکس آخری که برای آقای باغبان فرستادم (همین عکسی که الان آواتارشون هست) چقدر شبیه اقای باغبانه ؟:very_drunk:
خیلی؛ پس کار شما بوده!
13- بعد از ظهر جمعه ،یاد فردا که شنبه باشه می افتید یه حس غریبی ندارید؟
دقیقاچرا؟
نمیدونم چه کسایی حس بدی دارن ؟
نمیدونم چه کسایی این حسو ندارن؟
نمیدونم
http://s3.img7.ir/T63f1.jpg
ممنون از شما.
منم همین طور
14- هر سوالی که پرسیده نشده یا مطلبی که دوست دارید بگید:322:
سلامتی شما