-
شیوا جان اتفاق بهتره که خداحافظی می کنند ! اگر همین جوری یهویی برند که آدم بیشتر دل نگران می شه این جوری حداقلش می دونیم برای مدت کوتاهی خداحافظی کردند و بر می گردند
اگر دوری به صلاحشون هست بهتره برند زودی بر می گردند غصه نخور
شیوا جان من درکتون می کنم اما به نظرم شما دلبسته ای تا وابسته همه ی ما همینیم نمی دونم چه سرّی تو همدردی نهفته ست که آدم نمی تونه واسه ی همیشه ازش دل بکنه !
شاید به خاطر مدیران خدایی و کاربرای دلسوز و مهربانی که داره هست
اینجا آدما با شادی هم دیگه خوشحال می شند و از ناراحتی هم دیگه غم گین ! حتی اشک هم می ریزند برای سلامتی و آرامش هم دیگه دعا می کنند با این که نه هم دیگه رو دیدند نه صدایی از هم شنیدند اما این دل هامونه که ما رو به هم نزدیک می کنه اینجا برای من خیلی مقدسه.
شیوا جان حق داری دلبسته شی دیگه گریه نکن نازنینم:43:
-
پارسا جان یدونه ای داداش! منتظریم با حال خوب و سرحال برگردی! این تالار به کسانی مثل شما خیلی احتیاج داره. جات خالی میمونه عزیز ... موفق باشی . یا علی :72::72::72:
-
خیلی خوشحالم که تونستم این مسئولیتی رو که به دوشم بود به خوبی و خوشی به پایان برسونم.
آخییییییییییییییییییییییی ییییییییشششششششششششششش!:227:
چقدر خیالم راحت شد!
تونستم به عهدی که با خدای خودم بسته بودم عمل کنم.
حداقل دیگه توی قول دادن که بدقول نباشم که!:43:
الحمدالله!
40 روز ما هم تموم شد.
خدایا! من که بدجوری امیدوارم و خوش بین!
نمی دونم تو چقدر زمان میخوای واسه اینکه حاجات ما رو بدی! ولی ازت میخوام هرچقدر زمان میبره به همون اندازه بهمون صبر هم بدی!
الهی آمین!
-
سلام دوستای خوب و مهربون خودم،
خیلی خوشحالم که خیلی از دوستان تو این 40شب به خواسته هاشون رسیدن،از اینکه نی نی پاییزه جونم صحیح وسالمه و به زودی میپره بقل مامان و باباش...و بقیه دوستان که انشالا له زودی به حاجت دلاشون برسند!
امیدوارم زندگی موفق مهربونم مشکلاتش تموم شده باشه و نگرانیهاش تموم بشه! آقا مرتضی عزیز با یه تغییر مفید و ماندنی به آغوش خانواده برگرده و همچنین شادمانه گلم هم انشالا زندگیش هر چه سریعتر سروسامون بگیره...
داداشی پارسام هم انشالا به آنچه که میخواد و دل بیکرانش میخواد برسه چون واقعاً همیشه از اعماق وجودش به همه کمک میکنه و من خودم بشخصه همیشه واسش دعا میکنم چون برادرانه همیشه در کنارم بود با قلبش و مهربونیهاش
همیشه در پناه خدا
-
سلام .....
اقا پارسا چقدر ناراحت شدم تاپیک خدا حافظی تونو دیدم:54:
شما خیلی مهربونی و صادقانه به دوستان کمک میکنید .....ان شا الله روحیه تون رو باز سازی کنید و دوباره برگردید به ما کمک کنید ........
براتون دعا میکنم هم برای شما هم برای خواهرتون هم دوقلوهای عزیز ان شا الله سالم و تپل بدنیا بیان
جای خالی شما احساس میشه ......تالار همدردی رو محروم نکنید از وجود تون :72:
-
سلام
امیدوارم همه مشکلاتشون حل شده باشه و حاجت روا بشند. انشالله:203:
زندگی موفق عزیز برات دعا میکنم که انشالله شادی به زندگیت برگرده و مثل نام کاربریت زندگی سه نفره موفقی داشته باشین:43:
به زودی میرم مشهد برای شما زندگی موفق و بقیه دوستای همدردیم دعا میکنم.
آقا پارسا موفق باشی همیشه و در همه حال:72:
سوده جان مرسی عزیزم:228:
-
شادمانه عزیزم خوشا به سعادتت:54:
عزیزم منو هم دعام کن سلامم رو به امام برسون من ملتمس دعا هستم عزیزم
مراقب خودت باش
سفرتون بی خطر به سلامت بری و برگردی گلم
-
نمی دونم منو می شناسید یا نه !! اما من همه ی شما رو می شناسم اومدم اینجا بهتون بگم من خیلی ملتمس دعا هستم...خیلی خسته تون کردم با کارام با رفتارام...همین یک ساعت پیش تو کل کل می خندیدم اما الآن دوباره بهم ریختم قرص و دارو به کارم نمیاد می خورم بازم اثری نداره من بیشتر از قرص و دارو به محبت احتیاج دارم...دو تا از دوستام دیروز باهام حرف زدند خوب بودما اما دوباره بهم ریختم...همه هم مرتب همینو می گند قرصاتو بخور باشه می خورم حتی ریسپریدون رو که نصف می خوردم دکترم گفت کامل بخورم منم می خورم کمتر خشم گین می شم اما افسردگی تو وجودم هست و بدترم می شم...دلم می خواد نزدیکانم درکم کنند اما کسی منو نمی فهمه...همسرم خوبه اما نه اون جوری که بخواد آرومم کنه سرش به تبلت و کاراش گرمه...پسرمم رنگ باباشو نمی بینه...کلانی تو این زندگی و تو این دنیا منم و یه کوله باری از مسؤلیت!!! واسه ی درمان خودم !! تربیت فرزندم !! مخارج زندگی !! هر چی که فکرشو بکنید همه ش رو دوش منه هیچ حامی ندارم...کاش من تشنه ی محبت نبودم... واسم دعا کنید حالم خوب بشه من خیلی دارم زجر می کشم...دیگه واقعانی بریدم...معذرت می خوام از اینکه خسته تون کردم
بازم دلم گرفته گریه ام اختیاری نیست...
-
ترنم محبت عزیز! به خودتون فشار نیارید!!! ان شاالله همه چیز بر وفق مرادتون پیش میره، سلامتیتون و بدست میارید، و مشکلات یکی یکی از سر راهتون کنار میرن ...
یکی برای همه و همه برای یکی .... همه دعا میکنیم، توکل میکنیم، صبر میکنیم ... خدای بزرگی داریم، هوامون و داره و حواسش به هممون هست خواهرم ...
-
سلام دوستان...
ازاینکه من از فروردین عضو نبودم و تو دعاهاتون سهیم نبودم خیلی ناراحتم'':54:
وقتی دیدم یکی تو تالار حاجتشو گرفته' بدجوری بغضم ترکید:47::54:'' من خیلی مشکلات داشتم و دارم'ولی هیچ چیز به اندازه سلامتی خودمون و اطرافیانمون مهم نیست'''من کلا خیلی عهدهایی که با خدا بستم رو کوتاهی کردم''اما میخوام ۴۰ شب دعامو نذر کنم'''
شماهم برایم دعاکنید'خواهرزاده ۷ماهه من مشکل داره'بعد اینهمه مشکل و رنجی که کشیدم و کشیدیم این تنها شادی خونمون است'''دعاااااااش کنید '''':323:میخان نوار مغزی بگیرن''''امروز امامزاده بودم از بس گریه کردم بیحال شدم'''
-
سلام
چقدر جای خالیه برادر پارسا حس می شه :((
زندگی موفق ای کاش تاپیک جدید می زدی واقعا به دعا احتیاج دارم اونم دعای جمعی نه تنها من بقیه ی بچه ها هم احتیاج دارند آخه بعضیا دیر رسیدند خیلی خوب می شد دوباره تاپیک چهل شب دعا می زدی
راستی خودت حالت چطوره؟! شرایط زندگیت خوب پیش می ره ان شاء الله ؟!