آقا عرفان ممنون از توجهتان
البته دوستان خیلی زحمت کشیدن . ولی من وضعیتم غیر عادیه ، خواهش می کنم درکم کنید .
من هیچ کسو توی زندگیم برای درد دل کردن ندارم . اینجا هم که اومدم برای اولین بار تونستم به غیر از دفترم جایی رو برای نوشتن حرفام پیدا کنم که کسی هم بتونه بخوندش .
از پیش اومدن این فرصت توی زندگیم خیلی خوشحالم .
اما من خیلی حرف دارم . فقط می خوام برای یکی بگم گوش کنه . دارم دیوونه می شم از بس مغزم پره . هنگ کردم . می دونم که شماها هم حوصله حرفای منو ندارید .
برای این احساس تنهایی می کنم .
تو دنیای واقعی تنهام ، اینجا با وجودی که از حرف زدن و فعالیت کردن تردید دارم ولی خواندن مشکلات دیگران و راه حل های خوب دوستان همدردی برام لذت بخش و مفید واقع می شه . برای همین هر روز سر می زنم .
آقای مدیر همدردی هم منو زیاد راهنمایی نکردن : سلام jostejoogar
موضوعی که اشاره کردید جزء مهارتهای ارتباطی هست. متاسفانه اینجا سئوالات و موضوعات آنقدر زیاد هست که باید صبوری کنی و در این میان سایر مطالب مرتبط به مهارتهای ارتباطی را مطالعه کنی.
اتفاقا چند وقتی است که در همین زمینه مطالبی را می خواهم در تالار قرار دهم که وقت نکردم. امیدوارم سئوال شما این فرصت را نیز فراهم کند تا شروع کنم.
البته اگر خیلی احساس عجله می کنید و فکر می کنید باید سریع اقدام کنید، پیشنهاد می دهم حضوری به یک مشاور خانواده یا یک روانشناس بالینی مراجعه کنید، تا این آموزشها و مهارتها را هم بیاموزید و هم با تکالیفی که به شما می دهند، کم کم از این تنگنا خارج شوید.