RE: عشق اول . عشق آخر ( اگه درد و دل داري بيا تو)
چشم من بیا منو یاری بده
گونه هام خشکیده شد کاری بکن
غیر گریه مگه کاری می شه کرد
کاری از من نمی یاد جز ناله هام
اون که رفته دیگه نمی یاد
هر چی دریا رو زمین داره خدا
با تموم ابرای آسمونا
کاش که می داد این همه را به چشم من
تا چشام به حال من گریه می کرد
قصه ی گذشته های خوب من
خیلی زود مثله یه خواب تموم شدن
حالا باید سر رو زانو بزارم
تا قیامت اشک حسرت ببارم
دله هیچ کی مثله من غم نداره
مثله من غربت و ماتم نداره
حالا که گریه دوای دردمه
چرا چشمم اشکشو کم می یاره
خورشید روشن ما رو دزدیدن
زیر اون ابرای سنگین کشیدن
همه جا رنگ سیاه ماتمه
فرصت خوندمون خیلی کمه
سرنوشت چشاش کوره نمی بینه
زخم خنجرش می مونه رو سینه
لب بسته،سینه ی غرق به خون
قصه ی موندن آدم همیشه
اون که رفته دیگه هیچ وقت نمی یاد
تا قیامت دله من گریه می خواد
http://www.blogfa.com/Desktop/Post.a...edit&postid=29
خيلي سخته كسي كه عاشقشي همه آرزو هات همه دنيات همه زندگيته و همه اميدته و تنها كس توهستش و تو هم همه آرزو ها همه دنيا همه زندگي هم اميد اوني و با خوشحالي باهم هستين هزار تا آرزو داري برا روزي كه بهم رسيدين هزرا تا نقشه تو ذهنت داري يهوخبر بدن عشقت از دنيا رفته
چقدر سخته از عشقت دور باشي بعد از چند ماه همديگرو ببينن ولي نيم ساعت بعدش عشقت از دنيا بره
عشقم از دنیا رفته
سخت تر از همه اینه عاشق کسی باشی که خودش عاشق یه نفرکه از دستش داده و هیچ وقت دلش واسه ادم تنگ نشه.
حتی وقتی دلش میگیره زنگ بزنه و به جای اینکه بهت بگه دلم برات تنگ شده بگه دلم براش تنگ شده...زنگ زدم تو ارومم کنی!
اگر دورم ز ديدارت ، دليلش بي وفايي نيست ، وفا آنست كه نامت را هميشه بر زبان دارم
متأسفم براي تمام عشقهايي كه پامال شده متأسفم براي تمام عاشقاني كه تنها شدند و همه اون احساسهايي كه از بين رفتند اي كاش اينقدر همديگر را دوست داشتيم كه عشقي پامال نمي شد بدتر از همه اينه كه آدم عاشق كسي باشه كه با تمام عشقي كه بهت داشت باز بره و دليل رفتنش را هم ندوني و باز بگه موقع رفتن كه عاشقتم و دوستت دارم ولي مجبور باشي بگذاري بره تا با كس ديگه اي باشه مجبور باشي فقط براي خوشبختي اش دعا كني بخاطر اينكه دوست داشتن از عشق برتره و چقدر سخته كسي را كه دوستش داري به اون شكل كه فكر مي كردي دوستت نداشته باشه و حالا جاي خالي اش را خيالش بگيره تا كي صبر و تحمل تا كس انتظار ... عشق يعني انتظار ... عشق يعني صبر ... عشق يعني نرسيدن يعني تحمل ... عشق يعني لحظه هاي انتظار ...
زماني كه بودي تنها در يادم مي خواندم
تا كي عاشق باشم و از عشقم دور ؟ تا كي اسير تنهايي باشم و از يارم دور ؟ تا كي بايد بخاطر دوري تو اشك بريزم و حسرت آن دستهاي گرمت را بكشم ؟ تا كي بايد از خداي خويش التماس كنم تا تو را بمن برساند ، نزديك و نزديكتر كند تا بتوانم تو رادر آغوش بگيرم ؟ تا كي بايد صداي غم انگيز آواز مرغ عشقي را بشنوم و دلم برايت تنگ شود ،تا كي بايد غروب پردرد عاشقي را ببينم و دلم بگيرد ؟ تا كي بايد تنهايي به خورشيد آرام آرام به پشت كوهها مي رود نگاه كنم و تا كي بايد لحظه ها و ثانيه ها را يكي يكي بشمارم تا لحظه ديدار تو فرا رسد؟ خسته ام ؟ يك خسته دلشكسته ،عاشق بي سرپناه ... عاشقم ! يك عاشق ديوانه سر به هوا ... تا كي
و حالا چي حالا كه نيستي چه كنم چه بايد بخوانم كه اين دل خسته ام را آرام كنه
بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم
شوق ديدار تو لبريز شد از جام وجودم
شدم آن عاشق ديوانه كه بودم !
در نهانخانه جانم گل ياد تو درخشيد
باغ صد خاطره خنديد
عطر صد خاطره پيچيد ....
بي تو من سرد و تنهام
باتو من دور از غم هام
با تو من هر شب هر روز
هميشه غرق رويام
هميشه خوبي، مهربوني
تو ميتوني از نگاهم عشقو بخوني
تو ميتوني آره تو ميتوني عاشق بموني
تو نباشي من ميميرم
تو نباشي من ميشكنم
تو نباشي در به در ميشم و گم ميشم توي جاده !
نازم جونم به عشق تو اسيرم ، عاشقم
عمرم با من بمون نميرم ، عاشقم باش ، عاشقم باش
وقتي كه نيستي دل من ميگيره
بي تو جون ميكنه ميميره
پيش تو اما زندگيم شيرينه
بي تو ميميرم واي ميميرم
تو نباشي ، من ميميرم
تو نباشي ، من ميشكنم
تو نباشي ، در به در ميشم و گم ميشم توي جاده
جون، جونم تورو ميخواد
قلب، قلبم تورو ميخواد
دل ، اين دل تورو ميخواد
عمرم جونم فدات
فقط يك بار بهم بگو
بهم بگو دوستت دارم
با من بمون بهم بگو
دلواپست نميذارم
تو نباشي ، من ميميرم
تو نباشي ، من ميشكنم
تو نباشي ، در به در ميشم و گم ميشم توي جاده
سلام دوستان
منم چند وقت پیش عاشق یه دختر شدم تو اون عشق یه جورایی بهش نامردی کردم و عاشق یه دختر دیگه شدم اما عشق اولم پای من موند خیلی ها خواستند بهم ثابت کنند که کار من اشتباه بوده اما نفهمیدم. من عشق اولم رو با اینکه دختره واقعا عاشقم بود ازش جداشدم و رفتم و عاشق دختر دومی شدم اما دختر دوم درسی به من داد که هیچوقت تو زندگیم فراموش نکردم((شکست عشقی در عشق دوم)) حالا دوباره با عشق اولم هستم اون تونست بخاطر این نامردی منو ببخشه..منم بخاطر این بخشش بهترین زندگی رو واسش درست کردم
نتیجه اخلاقی...هیچوقت تو عشق پاک به عشقتون خیانت نکنید چه دختر چه پسر...چوب خدا صدا نداره