سلام
ممونم جناب پارسا
راستش دعای مادرم واسه عاقبت به خیری برادرم هستش
منظورم سلامتی مادرم هست که به خاطرفکروخیال پسرش درخطره!!خیلی خیلی ممنونم ازاستقبالتون:72:
پ.ن مینوش جون منم میخوام:47:مگه شماهانمدونیدمن حسودم:315:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ممونم جناب پارسا
راستش دعای مادرم واسه عاقبت به خیری برادرم هستش
منظورم سلامتی مادرم هست که به خاطرفکروخیال پسرش درخطره!!خیلی خیلی ممنونم ازاستقبالتون:72:
پ.ن مینوش جون منم میخوام:47:مگه شماهانمدونیدمن حسودم:315:
دوستان عزیزم سلام
دیشب خبر دادن که یکی از اقواممون رو دکترا جواب کردن گفتن سرطان کبد داره ،خانوادش از نظر روحی داغونن ،تو این روزای عزیز از دعای خیرتون بی نصیبش نذارین ،
برای خودمم دعا کنین روحیم به صفر رسیده
ایشاله بعد محرم و صفر فقط از خوشی هاتون و حل شدن مشکلاتتون بنویسین بحق این روزای عزیز که مشکلات تک تکتون حل بشه
1- zendegiye movafagh آیت الکرسی
2- آرام دل آیت الکرسی
3- gelareh 55 آیت الکرسی
4- paiize زیارت عاشورا
5- رزا زیارت عاشورا
6- sara503 دعای توسل
7- دلسا زیارت امین الله
8- سپیده ی تاریک دعای ناد علی
9- سوده 82 : زیارت ع اشورا و قرآن و ذکر یا ودود
10- Kamelia-94 روزی 500 تا صلوات
11- sama - t سوره یس
12- انتظار سبز سوره طه
13- elham.eزیارت عاشورا
14- واحد دعای توسل
15- تیام دعای هفتم صحیفه سجادیه
16- hafez2014 سوره انفطار
17- parsa1400 آیت الکرسی
18- deltang1990دعای توسل
19- asal2013 زیارت عاشورا
20-شیدا ایت الکرسی
21-رویای پرکشیدن ایت الکرسی
22-Quality...دوستان خودشون انتخاب کردن اگه هنوزانتخاب نکردین مایل بودین آیت الکرسی روبخونید
23-نیکا55 ایت الکرسی
24-مصباح الهدی زیارت عاشوراوده شب سوره فجر
25-فرشته اردیبهشت زیارت عاشوراوسوره واقعه
26-دختربی خیال زیارت عاشورا
27-gonjishkak زیارت عاشورا
28- تقدیر سوره الرحمن و دعای عهد
29- sanjab آیت الکرسی
30- sarasarasepid آیت الکرسی
31- خواهر فرشته اردیبهشت زیارت عاشورا
32- sogand زیارت عاشورا
33- رها 20 آیت الکرسی
34- suzana زیارت عاشورا و سوره واقعه
35- گوش ماهی سوره واقعه و آیت الکرسی
36- donya66 آیت الکرسی و صلوات (مجموعا 4000)
37 - مرضیه - ف آیت الکرسی و سوره قدر
39- مادر پاییزه زیارت عاشورا
ان شاالله که به حق دعاهای شما و دلهای پاکتون و به حق این شبای عزیز هیچ کی نا امید از اینجا نره . ان شاالله گره از همه مشکلات باز شه و مریضا شفا بگیرن
دوستان سارا 503 رو تو دعاهاتون فراموش نکنید. ان شاالله مریضی که گفتید شفا بگیره
مادر پاییزه عزیز هر چه زودتر سلامتیشو به دست بیاره و برادرشونبه بهترین راهها هدایت شه و عاقبت به خیر شه
گلی عزیز همه مشکلاتش حل شه و روی خوشی و آرامش و لذت رو ببینه
ان شاالله که مشکل فرشته اردیبهشت مثل آب خوردن حل شه و لبخند رو لباش بیاد
وشیدای عزیز هم هر چی از خدا می خواد ان شاالله به زوری بگیره
التماس دعا
- - - Updated - - -
2- آرام دل آیت الکرسی
3- gelareh 55 آیت الکرسی
4- paiize زیارت عاشورا
5- رزا زیارت عاشورا
6- sara503 دعای توسل
7- دلسا زیارت امین الله
11- sama - t سوره یس
12- انتظار سبز سوره طه
13- elham.eزیارت عاشورا
14- واحد دعای توسل
17- parsa1400 آیت الکرسی
18- deltang1990دعای توسل
20-شیدا ایت الکرسی
22-Quality...دوستان خودشون انتخاب کردن اگه هنوزانتخاب نکردین مایل بودین آیت الکرسی روبخونید
23-نیکا55 ایت الکرسی
29- sanjab آیت الکرسی
32- sogand زیارت عاشورا
33- رها 20 آیت الکرسی
39- مادر پاییزه زیارت عاشورا
ان شاالله که به حق دعاهای شما و دلهای پاکتون و به حق این شبای عزیز هیچ کی نا امید از اینجا نره . ان شاالله گره از همه مشکلات باز شه و مریضا شفا بگیرن
دوستان سارا 503 رو تو دعاهاتون فراموش نکنید. ان شاالله مریضی که گفتید شفا بگیره
مادر پاییزه عزیز هر چه زودتر سلامتیشو به دست بیاره و برادرشونبه بهترین راهها هدایت شه و عاقبت به خیر شه
گلی عزیز همه مشکلاتش حل شه و روی خوشی و آرامش و لذت رو ببینه
ان شاالله که مشکل فرشته اردیبهشت مثل آب خوردن حل شه و لبخند رو لباش بیاد
وشیدای عزیز هم هر چی از خدا می خواد ان شاالله به زوری بگیره
التماس دعا
- - - Updated - - -
یه گره کور برام پیش اومده
مطمئنم که با دعاهای شما راحت باز میشه
منو فراموش نکنید
به این شبای عزیز قسمتون میدم برای گرفتاریم دعا کنیددیگه بریدم
سلام
قبول باشه...
من به یاد همه تون هستم... امروز بعد از نماز ظهر بی جهت گریه م گرفت به یاد شماها بودم رفتم تو سجده و 21 مرتبه یا ذالجلال والاکرام گفتم بعدش دعاتون کردم
اول از همه آرامش رو از خدا واسه تون خواستم دوم باز شدن گره از مشکلات اینا رو کلی گفتم...بعدش تک تک اسماتون رو آوردم و دعاتون کردم...چه عزیزان این تاپیک و چه عزیزانی که تو (هم اندیشان) من هستند و آقای مدیر و فرشته مهربان عزیز و...
با خوندن پست(ناراحتی) شماها چه تو اینجا و چه تو حال و احوال واقعا به هم میریزم و ناراحت میشم
اصلا تحمل ناراحتی کسیو ندارم...
گاهی وقتا که میام همدردی و اسماتون رو میبینم آیت الکرسی میخونم و به سمت تبلتم میدمم تا بیاد به سمت شماها:311:
می بینید چقدر دوستون دارم:43:
یه بنده خدایی واسه بازسازی عتبات عالیات پول جمع کردند هر کی نذر داشته یا خواسته کمک کنه مبلغی پول میداد من هم یه مقدار پول دادم اینجوری بگم دو تا پول دادم با دوتا نیت مجزا اولیش حاجت روایی شما عزیزان بوده...
من به یاد شماها هستم...انشاالله تنتون سالم باشه و لباتون هم خندون
انشاالله هر کی التماس دعا داره به حق شهدای گمنام حاجت دلشون روا بشه:72:
چند وقته قدمهاتو میشمرم . اولین جاییکه میایی اینجاست . نمیدونم حاجتت چیه ؟ و چی میخوایی . فقط بگم یه جایی بودم میونه این همه اسم از خواهرای نزدیکترم اسم شما مدام جلو نظرم می اومد حالا چرا ؟ نمیدونم . این به خودت برمیگرده .
من زیاد نمیشناسمتون ما تازه واردیم . ولی امیدوارم حاجت روا بشی .
رفتم به آیکون شخصیتون پیام خصوصی بدم . نمیدونم چرا نشد مجبور شدم اینجا بگم . ازتون خواهش میکنم . چند تا از بانوان تالار مثل بانو مصباح و بانو زندگی موفق بخاطر مشکل مالیش و برادر بانو پاییز حتما دعا کن . :72:
سنجاب عزیز نمیدونم خانمی یا آقا ولی احساسم میگه شما حاجت روا شدی و اگر اینطور نیست نامه اش زده شده به دستتون خواهد رسید .
من نیاز به دعا دارم......کاری که فکر میکردم درسته کردم اما حالم خوب نیست....فردا روز دعای ماست اگه دعای من قبول دارید من دعاتون میکنم و لطفا برای منم دعا کنید.....البته من یه صحیفه دارم دعاهای اون به فارسیش می خونم اما چرا هیچ دعایی ارومم نمیکنه.......التماس دعا دارم البته اینجا من انگار نامریی ام نمیدونم چرا.......
سلام دوستان عزیز
خوش حالم که در این دعای دست جمعی شرکت کردم. میخواستم بگم لطفا من رو در دعاهاتون فراموش نکنین. کارم با مشکل مواجه شده. شاید تا چند وقت دیگه کارم رو از دست بدم. در این صورت شرایط برامون خیلی سخت میشه. ازتون میخوام با قلبهای مهربونتون برام دعا کنید.
خیلی خیلی ممنونم.
دنیا من دعا گو هستم شما وهمه رو یاد میکنم ولی ایشون خیلی اتفاقی مدام جلو نظرم می اومد به خدا خودمم نمیدونم چرا ؟ اونایی رو هم که گفتم بانو سنجاب دعا کنه اولا مثال بود . دوما به خاطر عدم آرامش دل هاشون بود . و ایشون همه رو دعا میکنن . :203::72:
کیت کت . کم کم دارم ازت شاکی میشم اولا اصلا نامرئی نیستی . دوما یعنی چی اگه دعای منو قبول دارین . شما هر آیین و مذهبی داری هر اعتقادی داری به زبون خودت اول خودتو بعد همه را دعا کن . چرا فکر میکنی کسی قبولت نداره . ما اینجا کلا تو این تالار مشکل مذهبی و بحث آیینی نداریم . و :327:محسوب میشه و از سراسر دنیا کاربر تو این تالار وجود داره با آیین های مختلف . پس لااقل خودتون خودتونو گول نزنید و با خودتون مدام نگین من چون با اینا هم آیین نیستم پس دلیلی نداره دعام کنن و یا منو قبول ندارن .
کییت کت بانو فعلا شرایط تاپیک جدیدی که زدم نمیذاره تو مشکلات کمکتون کنم ولی به زودی بهتون سر میزنم و در موردش صحبت خواهیم کرد :203::72:
حافظ2014:203::72:
اقای پارسا نزنید.....خوب اخه این ور اون ور تالار هر چی میشه مارو بد و بیراه میگن.....تر و خشک با هم میسوزه...تازه من از اینایی که شما می خونید نمی خونم تا اسمم بنویسید اما برای همتون گرو گذاشتم شما ؛ینجاب؛دنیا؛زندگی موفق ؛دختر بی خیال....هر کدوم گره از کارتون باز شد یه خبری بدید من دینم ادا کنم فردا مدیون نمونم......
مرسییییی از همتون
پارسای عزیز:72:
وقتی پیامت را خواندم و دیدم اسم من را آوردی یک لحظه دلم لرزید. :310:
گرچه بارها و بارها دعا کرده ام و مطمینم برای خدا هیچ کاری ندارد مرا حاجت روا کند ولی نمیدانم چرا صلاح نمیداند
امیدوارم در این روزها و شبهای عزیز خدا حاجت همه دوستان همدردی و دوستانی که اینجا التماس دعا گفتند,
حاجت خود شما و حاجت من را نیز برآورده کند و اگر هم صلاح نمیداند سعه صدر و آرامش را مهمان دل ما بکند:323:
خدای من !:72:
نه آن قدر پاکم که کمکم کنی و نه آن قدر بدم که رهایم کنی …
میان این دو گمم !
هم خود را و هم تو را آزار میدهم …
هر چه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو خواستی و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی …
آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو یعنی “هیچ” یعنی “پوچ” !
خدایا هیچ وقت رهایم نکن !التماس دعا:323:
سلام به دوستان عزیزم که با خلوص نیت میان اینجا وبرای هم دعا می کنن من از ته قلبم مطمنم که خدا به این گروه نگاه ویژه ایی داره.....دوستان در حین خوندن دعا هر وقت دلتون لرزید منو فراموش نکنید .از اینکه می بینم یه تعدادی از بچه ها گره از کارشون باز شده بینهایت خوشحال.....التماس دعا
سلام
دوستان میدونم دعام میکنید اما این بار ازتون میخوام واسه سلامتی پسرم دعا کنید
امروز دیدم نشسته رو مبل قلبشو گرفته میگه مامان قلبم تیر میکشه:54:باباش افتادگی دریچه میترال داره از مادرشوهرم به ارث برد حالا من میترسم پسر منم از باباش ارث برده باشه !!!الآن چند باره قلبش تیر میکشه مادرش بمیره:302:
من که جرأت نمیکنم واسه قلبش ببرمش دکتر !!! یه بار باباش پسرمو پیش پزشک عمومی برد و نوار قلب گرفت گفت سالمه(پارسال بود)
اما نمیدونم چرا قلبش تیر میکشه اونم قلب بچه 8 ساله !!!!!!!
براش دعا کنید...ببخشید من خیلی خودخواهم همه ش میگم دعا کنید:(
آرام سلام
من چند وقته برا درچه میترال میرم بیمارستان دکتر رو قضیه موروثی بودن این مشکل تاکید زیاد میکرد و ازم تحقیق کرد .
نمیخوام بترسی ولی فردا علیو براش یه نوبت بگیر و بعد از نوار حتما براش بگو یه اکو بنویسه و حتما پیش متخصص عروق اطفال برو اگه تو شهرتون نیست برو تو مرکز مازن . اونجا که 100% هست .
نکته فردا حتما میری و خبرشو به ما هم میدی . نترس اگه زیاد پیشرفته نباشه و از سه دریچه یکیش اونم به مقدار کم افتادگی داشته باشه با قرص کلراید و.... برطرف خواهد شد ولی اگه دیر بشه زبونم لال عمل حتمی خواهد بود
منتظرم........................ :203::43::72:برا علی .................................................. ........
- - - Updated - - -
گریه هم نکن .من خیلی دیدم میان و راحت عمل میکنن . نگران نباش :303:
ارام جان یا ببرش متخصص قلب خودت یا بگو شوهرت ببرتش. حتما.
ممنونم آقا پارسا و مینوش جان:72:
راستش روحیه قوی ندارم تو مطب دکتر مخصوصا قلب و ... کلا رنگم میپره بدتر از همه استرس دارم دکتر بگه پسرم یه چیزیش هست... پسرم تب میکنه من دیوونه میشم!!!
به همسرم گفتم ببرتش دکتر(تا الآن من میبردمش پیش اطفال)
آقا پارسا حداقل یکی دو هفته طول میکشه دکتر شهر خودمون نوبت بده
وای خدا نکنه کار به عمل بکشه !!!!!!!!!!!
من میمیرم
ارام دل عزیزم افتادگی میترال تو ایران خیلی شایع و اگرم کسی نداشته باشتش ژن نهفتش داره.....اغلب مردم خودشونم خبر ندارن که دارنش....درد قلب تو سن کم اصلا نگران کننده نیست تو 99 درصد موارد....ایشالا تن پسرت سلامت باشه بد به دلت راه نده و با خیال راحت ببرش دکتر....راستی خود قلب جز در موارد نادر مثلا حملات شدید دچار درد نمیشه و به اصطلاح میزنه به دست و فک پایین...در مقابل درد جاهای دیگه میزنه به قلب یه چیزی تو این مایع ها...اصلا نترس....خود من افتادگی دارم و هیییییچ مشکلی نیست
کیت کت جان خیلی ممنوم
انشاالله حاجت دلت روا
مرسی عزیزم.....خدا از دهنت بشنوه.....خدا انشاالله دست همه رو بگیره.....راستی کاش یه روز خاص تا حد ممکن یه ساعت خاصی یه دعایی با هم بخونیم و خبر بدیم.دعای دسته جمعی و هم زمان اثرس بیشتر .....مثلا اعلام کنیم هر کی پای خبر لتیک کنه اعلام امادگی کرده و بعدا همه خبرش بدیم.حالا نمیدونم بشه یا نه
سلام به همه دوستای خوبم.انشالا غم نبینی صلوات.
انشالا عزیزاتونو خودتونم سالم و سلامت باشین صلوات.
انشالا بلا از همتون دور باشه صلوات.:203::203::203:
من رو هم توی دعاهاتون فراموش نکنید که به شدت محتاجم.
گرهی است که با نظر پروردگار باز میشه.دعام کنید به آنچه که به صلاحمه:72:
ان شالله که چیزی نیست بد به دلت راه نده ارام جان
ولی حتما برو دکتر که خیالت راحت شه
توکل به خدا
کاش به همراه دعا خودن هر روز یه دستگیری از افراد نیازمند داشته باشیم
همین که یک گره از مشکل کسی باز شه یه دنیا ارزش داره
از دوستانی که تمایل دارند خواهش میکنم کمکی که کردند رو بنویسن ...
اجازه بدید من ادرس سایت یه موسسه کمک به کودکان کار میزارم که به جای مطمین و واقعا نیازمند کمک بشه
سلام دوستان مهربونم
وقتی کسی برای من کاری انجام میده یا راهنمایی میکنه بدون اینکه منفعتی برای خودش داشته باشه، دلم میخواد خدا قلبش رو روشن کنه. دعا میکنم خدا براش یه گشایش، یه نور، یه نعمت یا شادی زیاد فراهم کنه. امروز یه نفر امید رو به دلم من برگردوند. من نمیتونم کاری براش بکنم.
شما بگید چه دعائی براش بکنم تا کمی احساس قدر شناسیم به خدا و اون فرد رو نشون بعده.
برای همتون آرزوی دلم پر امید میکنم. شمع چهارم امیده که میتونه شمعهای دیگه رو روشن کنه.
سلام دوستان خوبم این حقیر رو هم از دعاهاتون بی نصیب نگذارید . التماس دعا
وقتی بانو کیت کت این پست زد چند بار خوندمش . کمی در مورد نوع مذهب باهم صحبت کردیم البته بدون تحمیل نظرات به هم
حقیقتش نیت کردم ایشونو به اعتقادات و ارزشها ی اسلام نزدیکتر کنم و در کمال تعجب متوجه شدم که ایشون اعتقادات خوب و کاملا سالمی دارن و در حوضه دین اسلام اطلاعاتشون و مطالعاتشون از حد معمول کمی بالاتره .
دیروز ایشون خودش ونه به در خواست من در طی نامه ای خواستار شرکت در چهل شب دعا ی بانو زندگی موفق شدن که نامه ایشان نزد من بایگانی شده است .
برا همین اجازه میخوام که نام بانو کیت کت و خوندن چهل شب دعا از صحیفه به عنوان نفر چهلم درج بشه . ایشون خودشون فرمودند که چهل بار این دعا را خواهند خواند . با تشکر از بانو کیت کت و بانو زندگی موفق
اما 2 نکته . مهمان ها و اعضای تالار بدانند که تالار مطعلق به زمان و مکان خاصی ندارد مطعلق به مذهب خاصی نیست اینجا همه با هر زبانی که دارند شرکت میکنند و سفره دلشونو باز میکنن و در حق هم تالاریهاشون دعا میکنن تا مشکلاتشون به واسطه دعای دوستانشون حل بشه .
نکته دوم اینکه میزبان ما (انجمن بزرگ مشاوره همدردی میباشد )
- شروع چهل شب دعا برای مضطرین 3
و در هر جای دنیا و در آییین های مختلف از مسیحی و کلیمی و زرتشتی و مسلمان و ........... وظیفه داریم که در منزل میزبان احترام میزبان را نگه داریم و برطبق قوانین و آیین میزبان رفتار کنیم . و قوانین شرع و عرف میزبان را سبک نشماریم .
در آخر این سخن از دو عزیز به طور ویژه تشکر میکنم
:72:اول از بانو دکتر کاترین اشتون به خاطر قبول هدیه آقای ظریف (اهدای یک عدد شال روسری ) به علت رعایت قوانین و آیین کشور عزیزمان :72:
:72:دوم از بانو دکتر کیت کت به خاطر قبول هدیه آقای مدیر همدردی ( اهدای یک عدد چادر و پوشیه کامل) به علت رعایت قوانین و آیین تالار عزیزمان :72:
اینجانب طبق روال گذشته خواستار حاجت روایی تک تک شما هستم و دربین شماها حاجت روایی بانو مصباح هدی و فرزند بانو آرام دل (که چند روزی هم هست خود ایشان هم تالار ترک کردن برا استراحت ) حاجت روایی مادر بانو پاییز و شفائ برادراین بانو. بانو دنیا و بانو کیت کت و "میزبات خود این سفره دعا " را خواستارم .
در نهایت تمام کسانی را که در این تاپیک نامی ازشان برده شد و نشد را دعا میکنم
منو فراموش نکنید چند وقتیه درد قلبم عود کرده و امروز برا تست اکو و احتمالا عکس مجدد نوبت دارم .
راستی دعام کنید شب یلدا امام رضا منو بطلبه بتونم در شهادت ایشون در پابوسشون باشم . دلم گرفته ............... .................................................. .................................................. .................................................. ....
.................................................. .................................................. .................................................. .......
.................................................. .................................................. ........راستی بانو فرشته مهربان و بانو واحد یادم رفت دعا کنید براشون ممنون. مدیر همدردی حلالم کن . بدرووووووووووووووود :72:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
http://www.hamdardi.net/images/style...quote_icon.png نوشته اصلی توسط کیت کت http://www.hamdardi.net/images/style...wpost-left.png
من نیاز به دعا دارم......کاری که فکر میکردم درسته کردم اما حالم خوب نیست....فردا روز دعای ماست اگه دعای من قبول دارید من دعاتون میکنم و لطفا برای منم دعا کنید.....البته من یه صحیفه دارم دعاهای اون به فارسیش می خونم اما چرا هیچ دعایی ارومم نمیکنه.......التماس دعا دارم البته اینجا من انگار نامریی ام نمیدونم چرا.......
ببخشید دوستان وسط تاپیک این موضوع رو میگم ولی خیلی هم بی ربط نیست ، این موضوع رو قبلاً با کس دیگه هم مطرح کردم و حرف من هم نیست ، بیان اساتید راه رفته در حوزهدین و اخلاق هست که متعلق به همه ما و زمان ها و مکان ها هستند ولی موضوع رو با ضمیر های شخصی بیان کردم که چون دارم کپی پیست میکنم همون جوری میمونه :
اینجا هم متن دو مناجات اول رو براتون میذارم و اگر خواستید با بیه مناجات هم آشنا بشید یا در اینترنت سرچ کنید یا به کلیات مفاتیح الجنان رجوع کنیدنقل قول:
شخص مخصوصاً در عبادات های مستحبی و حتی نحوه بیان با خدا باید مسیرش رو طوری انتخاب کنه که بتونه با اون انس بگیره و حتماً حتماً ظرفیت نفسش رو در عبادات در نظر بگیره واگرنه محل ورود شیطان رو به نفسش باز میکنه.
اصلاً عیب نداره به خدا و از خدا و ... شکوه کنه البته خودش حریم ها رو حس میکنه که مثلاً این شکوهه دیگه زیادی بوی ناشکری میداد حالا یا نمیکنه یا میکنه میگه خدا خوب به تو شکوه نکنم به کی بکنم ،و درواقع برات از دل کوچیکم درد و دل میکنم نه شکوه ولی ناراحتم شدی ببخشیدا و لی خوب تو که ارحم الراحمینی چه عیب داره در حد خودم و ظرفیت هام غم ها سختی هام رو پیش خودت بیارم.
میخوام بگم توی همون صحیفه سجادیه یا مفاتیح و... دنبال کلامی از معصوم باشید که خود معصوم داشته توی اون مقام با کامل ترین حالت خالصانه عبادت میکرده و حرفهایی رو با خدا درمیون گذاشته که طلب واقعی قلب من در وضعیت من هست و وقتی به اون کلام برخورد میکنید میگید:
چون یافتمت جانا
بشناختــمت جانا
بعد همون ها رو برای مناجات هاتون انتخاب کنید چون همون ها نیاز ها الآن قلب شما هستن و بقیه دعاها باید به خاطر جنبه افزایش بصیرت و معرفت براتون باشن نه ذکر دائم تون چون اونها برای سطوح دیگه قلب های دیگه هستن که شاید روزی نیاز قلب شما هم بشن ولی حالا شاید در بحث های معرفتی از اون ها استفاده کنیم و در واقع نوعی اتکا بدیم کلام و ذهن رو به کلام معصوم نه این که اونها رو ذکر دلمون کنیم در حالی که در اون مقام نیستیم.
مثلاً در مناجات خمس عَشَر سطح قلب من دو منجات اول یعنی تائبین و شاکین هست و واقعاً رحمت هست برای قلب من بیچاره ، اصلاً من وقتی با این دو مناجات از مناجات های خمس عشر آشنا شدم داشتم از خوشحالی نمیدونم چی کار میکردم ، واقعاً درد های نهفته دلم بود که نه میشناختمشون یا اگر خیلی اجمالی میشناختمشون نمیدونستم چه جوی درد رو بگم و فکر کنم تا اخر عمر هم خیلی بالاتر نرم و اگر افول نکنه قلبم از همین مقدار هم کاملاً راضیم ولی خوب سعی میکنم ادعیه و احادیث دیگه رو برای گسترش فهمم به یاری خدا بخونم .
این جا هم میتونید متن صوتی مناجات رو دانلود کنیدنقل قول:
المناجات الاُولى:«مناجاة التَّائِبینَ»مناجات اول: مناجات توبهکنندگانبسم الله الرّحمن الرّحیمبنام خداى بخشاینده مهرباناِلهى اَلْبَسَتْنِى الْخَطایا ثَوْبَ مَذَلَّتى، وَجَلَّلَنِى التَّباعُدُ مِنْکَ لِباسَخدایا خطاها و گناهان لباس خوارى بر تنم کرده و دورى از تو جامهمَسْکَنَتى، وَاَماتَ قَلْبى عَظیمُ جِنایَتى، فَاَحْیِهِ بِتَوْبَةٍ مِنْکَ یا اَمَلىبیچارگى بر تنم افکنده و برزگ جنایتم دلم را میرانده پس تو زندهاش کن به بازگشت خودت (بسوى من) اى آرزووَبُغْیَتى، وَیا سُؤْلى وَمُنْیَتى، فَوَ عِزَّتِکَ ما اَجِدُ لِذُنوُبى سِواکَ غافِراً،و مقصودم و اى خواسته و آرمانم به عزتت سوگند براى گناهانم جز تو آمرزندهاى نیابموَلا اَرى لِکَسْرى غَیْرَکَ جابِراً، وَقَدْ خَضَعْتُ بِالْإِنابَةِ اِلَیْکَ، وَعَنَوْتُو براى شکستگیم جز تو شکستهبندى نبینم و من بوسیله آه و ناله کردن بسوى تو بدرگاهت خاضع گشته و با زارى کردنبِالْاِسْتِکانَةِ لَدَیْکَ، فَاِنْ طَرَدْتَنى مِنْ بابِکَ فَبِمَنْ اَلوُذُ، وَاِنْ رَدَدْتَنىدر برابرت خود را به خوارى کشاندم پس اگر توام از درگاه خویش برانى در آنحال به که روآورم؟ و اگر توامعَنْ جَنابِکَ فَبِمَنْ اَعُوذُ، فَوا اَسَفاهُ مِنْ خَجْلَتى وَافْتِضاحى، وَوا لَهْفاهُاز نزد خویش بازگردانى به که پناه برم؟ و بس افسوس از شرمندگى و رسواییم و اى دریغمِنْ سُوءِ عَمَلى وَاجْتِراحى، اَسْئَلُکَ یا غافِرَ الذَّنْبِ الْکَبیرِ، وَیا جابِرَاز کار بد و گناهانى که بدست آوردهام از تو خواهم اى آمرزنده گناه بزرگ و اى شکستهبندالْعَظْمِ الْکَسیرِ، اَنْ تَهَبَ لى مُوبِقاتِ الْجَرآئِرِ، وَتَسْتُرَ عَلَىَّ فاضِحاتِاستخوان شکسته که ببخشى بر من گناهان نابود کنندهام را و بپوشى بر من کارهاى پنهانىالسَّرآئِرِ، وَلا تُخْلِنى فى مَشْهَدِ الْقِیامَةِ مِنْ بَرْدِ عَفْوِکَ وَغَفْرِکَ،رسواکننده را و مرا در بازار قیامت از نسیم جانبخش عفو و آمرزشت محروم نفرمایى و ازوَلاتُعْرِنى مِنْ جَمیلِ صَفْحِکَ وَسَتْرِکَ، اِلهى ظَلِّلْ عَلى ذُنُوبىلباس زیباى گذشت و چشمپوشى خود برهنهام نکنى خدایا سایه ابر رحمتت را بر گناهانم بیندازغَمامَ رَحْمَتِکَ، وَاَرْسِلْ عَلى عُیُوبى سَحابَ رَاْفَتِکَ، اِلهى هَلْو ابرریزان مهربانى و رأفتت را براى شستشوى عیبهایم بفرست خدایا آیایَرْجِعُ الْعَبْدُ الْابِقُ اِلاَّ اِلى مَوْلاهُ، اَمْ هَلْ یُجیرُهُ مِنْ سَخَطِهِ اَحَدٌ سِواهُ،بنده فرارى جز به درگاه مولایش به کجا بازگردد یا آیا کسى جز او هست که وىرا از خشم او پناه دهداِلهى اِنْ کانَ النَّدَمُ عَلَى الذَّنْبِ تَوْبَةً فَاِنّى وَعِزَّتِکَ مِنَ النَّادِمینَ،معبودا اگر پشیمانى بر گناه توبه محسوب شود پس به عزتت سوگند که براستى من از پشیمانانموَاِنْ کانَ الْإِسْتِغْفارُ مِنَ الْخَطیئَةِ حِطَّةً فَاِنّى لَکَ مِنَ الْمُسْتَغْفِرینَ،و اگر آمرزش خواهى از خطا آنرا پاک کند پس براستى من از آمرزش خواهانملَکَ الْعُتْبى حَتّى تَرْضى، اِلهى بِقُدْرَتِکَ عَلَىَّ تُبْ عَلَىَّ، وَبِحِلْمِکَخدایا تو را سزد که مرا مؤاخذه کنى تا گاهى که خوشنود شوى خدایا به همان قدرتى که بر من دارى توبهام بپذیر و به بردباریتعَنّىِ اعْفُ عَنّى، وَبِعِلْمِکَ بى اِرْفَقْ بى، اِلهى اَنْتَ الَّذى فَتَحْتَاز من بگذر و به همان علمت که به احوالم دارى با من مدارا کن خدایا تویى که درى از عفو خودلِعِبادِکَ باباً اِلى عَفْوِکَ، سَمَّیْتَهُ التَّوْبَةَ فَقُلْتَ تُوبُوا اِلَى اللَّهِ تَوْبَةًبسوى بندگانت باز کردى و نامش را توبه گذاردى و فرمودى «بسوى خدا بازگردید با توبهنَصُوحاً، فَما عُذْرُ مَنْ اَغْفَلَ دُخُولَ الْبابِ بَعْدَ فَتْحِهِ، اِلهى اِنْ کانَصادقانه» پس دیگر چه عذرى دارد آن کس که از وارد شدن در این در باز شده غفلت ورزد خدایا اگر براستىقَبُحَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِکَ، فَلْیَحْسُنِ الْعَفْوُ مِنْ عِنْدِکَ، اِلهى ما اَنَا بِاَوَّلِسرزدن گناه از بندهات زشت است ولى گذشت نیز از نزد تو نیکو است معبودا من نخستین کسى نیستممَنْ عَصاکَ فَتُبْتَ عَلَیْهِ، وَتَعَرَّضَ لِمَعْرُوفِکَ فَجُدْتَ عَلَیْهِ، یا مُجیبَکه نافرمانیت کرده و توبه پذیرش گشتهاى و خواستار احسانت گشته و تو بر او احسانالْمُضْطَرِّ، یا کاشِفَ الضُّرِّ، یا عَظیمَ الْبِرِّ، یا عَلیماً بِما فِى السِّرِّ، یاکردهاى، اى پذیرنده بیچاره اى غمزدا اى بزرگ احسان اى داناى اسرار نهان اىجَمیلَ السِّتْرِ، اِسْتَشْفَعْتُ بِجُودِکَ وَکَرَمِکَ اِلَیْکَ، وَتَوَسَّلْتُ بِجَنابِکَنیکو پردهپوش شفیع گردانم نزد تو جود و کرمت را و توسل جستم به حضرتت و به مهربانیت[بِجَنانِکَ]وَتَرَحُّمِکَلَدَیْکَ، فَاسْتَجِبْ دُعآئى، وَلا تُخَیِّبْ فیکَ رَجآئى،در پیش تو پس دعایم مستجاب کن و امیدم را درباره خودت به نومیدى مبدل مکنوَتَقَبَّلْ تَوْبَتى، وَکَفِّرْ خَطیئَتى بِمَنِّکَ وَرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.و توبهام را بپذیر و گناهم را به کرم و مهربانى خود نادیده گیر اى مهربانترین مهربانانالثَّانیة: «مُناجات الشَّاکین»دوم: مناجات شکایت کنندگانبسم الله الرّحمن الرّحیمبنام خداى بخشاینده مهرباناِلهى اِلَیْکَ اَشْکُو نَفْساً بِالسُّوءِ اَمَّارَةً، وَاِلىَ الْخَطیئَةِ مُبادِرَةًخدایا به سوى تو شکایت آورم از نفسى که مرا همواره به بدى وادارد و به سوى گناه شتاب داردوَبِمَعاصیکَ مُولَعَةً، وَلِسَخَطِکَ مُتَعَرِّضَةً، تَسْلُکُ بى مَسالِکَو به نافرمانیهایت حریص است و به موجبات خشمت دست درازى کند مرا به راههایى کهالْمَهالِکِ، وَتَجْعَلُنى عِنْدَکَ اَهْوَنَ هالِکٍ، کَثیرَةَ الْعِلَلِ، طَویلَةَ الْأَمَلِ، اِنْمنجر به هلاکت مىشود مىکشاند و بصورت پستترین نابودشدگان درم آورد بیماریهایش بسیار و آرزویش درازمَسَّهَا الشَّرُّ تَجْزَعُ، وَاِنْ مَسَّهَا الْخَیْرُ تَمْنَعُ، مَیَّالَةً اِلَى اللَّعِبِ وَاللَّهْوِ،است اگر شرى به او رسد بىتاب شود و اگر خیرى نصیبش گردد سرکشى کند به اسباب بازى و سرگرمیهاى بیهودهمَمْلُوَّةً بِالْغَفْلَةِ وَالسَّهْوِ، تُسْرِ عُ بى اِلىَ الْحَوْبَةِ، وَتُسَوِّفُنى بِالتَّوْبَةِ،بسیار متمایل و از بىخبرى و فراموشى انباشته است مرا به سوى گناه شتاب دهد و به نوبت توبه به امروز و فردایم کنداِلهى اَشْکُو اِلَیْکَ عَدُوّاً یُضِلُّنى، وَشَیْطاناً یُغْوینى، قَدْ مَلَأَخدایا به تو شکایت آورم از دشمنى که گمراهم کند و شیطانى که مرا از راه بدر برد سینهام را پر ازبِالْوَسْواسِ صَدْرى وَاَحاطَتْ هَواجِسُهُ بِقَلْبى، یُعاضِدُ لِىَ الْهَوى،وسوسه کرده و تحریکات زهرآگینش قلبم را احاطه کرده به هوا و هواسم کمک کندوَیُزَیِّنُ لى حُبَّ الدُّنْیا وَیَحُولُ بَیْنى وَبَیْنَ الطَّاعَةِ وَالزُّلْفى، اِلهىو دوستى دنیا را پیش چشمم آرایش دهد میان من و فرمانبردارى و تقرب به درگاهت حائل گردد خدایااِلَیْکَ اَشْکُو قَلْباً قاسِیاً مَعَ الْوَسْواسِ مُتَقَلِّباً، وَبِالرَّیْنِ وَالطَّبْعِ مُتَلَبِّساً،پیش تو شکوه آرم از دلى که سخت شده و بدست وسوسهها بگردد و به زنگ (خودبینى) و خوى زشت پوشیده شده،وَعَیْناً عَنِ الْبُکآءِ مِنْ خَوْفِکَ جامِدَةً، وِ اِلى ما تَسُرُّها طامِحَةً، اِلهىو از دیدهاى که به هنگام گریه کردن از خوف تو خشک است ولى براى نگریستن به مناظر خوشآیندش خیره و حریص است خدایالا حَوْلَ لى وَلا قُوَّةَ اِلاَّ بِقُدْرَتِکَ، وَلا نَجاةَ لى مِنْ مَکارِهِ الدُّنْیا اِلاَّجنبش و نیرویى براى من نیست جز به نیروى تو و راه نجاتى از گرفتاریهاى دنیا ندارم جزبِعِصْمَتِکَ، فَاَسْئَلُکَ بِبَلاغَةِ حِکْمَتِکَ، وَنَفاذِ مَشِیَّتِکَ، اَنْ لا تَجْعَلَنىنگهدارى تو پس از تو مىخواهم به حکمت رسایت و به مشیت جارى و گذرایت که مرا تنها در معرضلِغَیْرِ جُوْدِکَ مُتَعَرِّضاً، وَلا تُصَیِّرَنى لِلْفِتَنِ غَرَضاً وَکُنْ لى عَلَىجود و بخشش خود درآورى و هدف تیرهاى بلا و آزمایش قرارم ندهى و مرا در پیروزىالْأَعْدآءِ ناصِراً، وَعَلَى الْمَخازى وَالْعُیُوبِ ساتِراً وَمِنَ الْبَلاءِ واقِیاً،بر دشمنان یارى کنى و رسوائیها و عیوبم را بپوشانى و از بلا محافظتم کنىوَعَنِ الْمَعاصى عاصِماً بِرَأْفَتِکَ وَرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.و از گناهان نگاهم دارى به مهر و رحمتت اى مهربانترین مهربانان
مناجات خمس عشرة
خانم کیت کت یه مرور اجمالی هم روی تاپیک هاتون داشتم ، ان شاءالله در زمان مناسب فکر کنم خوب باشه کمی تبادل فکر داشته باشیم
التماس دعا.
- - - Updated - - -
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
http://www.hamdardi.net/images/style...quote_icon.png نوشته اصلی توسط کیت کت http://www.hamdardi.net/images/style...wpost-left.png
ببخشید دوستان وسط تاپیک این موضوع رو میگم ولی خیلی هم بی ربط نیست ، این موضوع رو قبلاً با کس دیگه هم مطرح کردم و حرف من هم نیست ، بیان اساتید راه رفته در حوزهدین و اخلاق هست که متعلق به همه ما و زمان ها و مکان ها هستند ولی موضوع رو با ضمیر های شخصی بیان کردم که چون دارم کپی پیست میکنم همون جوری میمونه :
اینجا هم متن دو مناجات اول رو براتون میذارم و اگر خواستید با بیه مناجات هم آشنا بشید یا در اینترنت سرچ کنید یا به کلیات مفاتیح الجنان رجوع کنیدنقل قول:
شخص مخصوصاً در عبادات های مستحبی و حتی نحوه بیان با خدا باید مسیرش رو طوری انتخاب کنه که بتونه با اون انس بگیره و حتماً حتماً ظرفیت نفسش رو در عبادات در نظر بگیره واگرنه محل ورود شیطان رو به نفسش باز میکنه.
اصلاً عیب نداره به خدا و از خدا و ... شکوه کنه البته خودش حریم ها رو حس میکنه که مثلاً این شکوهه دیگه زیادی بوی ناشکری میداد حالا یا نمیکنه یا میکنه میگه خدا خوب به تو شکوه نکنم به کی بکنم ،و درواقع برات از دل کوچیکم درد و دل میکنم نه شکوه ولی ناراحتم شدی ببخشیدا و لی خوب تو که ارحم الراحمینی چه عیب داره در حد خودم و ظرفیت هام غم ها سختی هام رو پیش خودت بیارم.
میخوام بگم توی همون صحیفه سجادیه یا مفاتیح و... دنبال کلامی از معصوم باشید که خود معصوم داشته توی اون مقام با کامل ترین حالت خالصانه عبادت میکرده و حرفهایی رو با خدا درمیون گذاشته که طلب واقعی قلب من در وضعیت من هست و وقتی به اون کلام برخورد میکنید میگید:
چون یافتمت جانا
بشناختــمت جانا
بعد همون ها رو برای مناجات هاتون انتخاب کنید چون همون ها نیاز ها الآن قلب شما هستن و بقیه دعاها باید به خاطر جنبه افزایش بصیرت و معرفت براتون باشن نه ذکر دائم تون چون اونها برای سطوح دیگه قلب های دیگه هستن که شاید روزی نیاز قلب شما هم بشن ولی حالا شاید در بحث های معرفتی از اون ها استفاده کنیم و در واقع نوعی اتکا بدیم کلام و ذهن رو به کلام معصوم نه این که اونها رو ذکر دلمون کنیم در حالی که در اون مقام نیستیم.
مثلاً در مناجات خمس عَشَر سطح قلب من دو منجات اول یعنی تائبین و شاکین هست و واقعاً رحمت هست برای قلب من بیچاره ، اصلاً من وقتی با این دو مناجات از مناجات های خمس عشر آشنا شدم داشتم از خوشحالی نمیدونم چی کار میکردم ، واقعاً درد های نهفته دلم بود که نه میشناختمشون یا اگر خیلی اجمالی میشناختمشون نمیدونستم چه جوی درد رو بگم و فکر کنم تا اخر عمر هم خیلی بالاتر نرم و اگر افول نکنه قلبم از همین مقدار هم کاملاً راضیم ولی خوب سعی میکنم ادعیه و احادیث دیگه رو برای گسترش فهمم به یاری خدا بخونم .
این جا هم میتونید متن صوتی مناجات رو دانلود کنیدنقل قول:
المناجات الاُولى:«مناجاة التَّائِبینَ»مناجات اول: مناجات توبهکنندگانبسم الله الرّحمن الرّحیمبنام خداى بخشاینده مهرباناِلهى اَلْبَسَتْنِى الْخَطایا ثَوْبَ مَذَلَّتى، وَجَلَّلَنِى التَّباعُدُ مِنْکَ لِباسَخدایا خطاها و گناهان لباس خوارى بر تنم کرده و دورى از تو جامهمَسْکَنَتى، وَاَماتَ قَلْبى عَظیمُ جِنایَتى، فَاَحْیِهِ بِتَوْبَةٍ مِنْکَ یا اَمَلىبیچارگى بر تنم افکنده و برزگ جنایتم دلم را میرانده پس تو زندهاش کن به بازگشت خودت (بسوى من) اى آرزووَبُغْیَتى، وَیا سُؤْلى وَمُنْیَتى، فَوَ عِزَّتِکَ ما اَجِدُ لِذُنوُبى سِواکَ غافِراً،و مقصودم و اى خواسته و آرمانم به عزتت سوگند براى گناهانم جز تو آمرزندهاى نیابموَلا اَرى لِکَسْرى غَیْرَکَ جابِراً، وَقَدْ خَضَعْتُ بِالْإِنابَةِ اِلَیْکَ، وَعَنَوْتُو براى شکستگیم جز تو شکستهبندى نبینم و من بوسیله آه و ناله کردن بسوى تو بدرگاهت خاضع گشته و با زارى کردنبِالْاِسْتِکانَةِ لَدَیْکَ، فَاِنْ طَرَدْتَنى مِنْ بابِکَ فَبِمَنْ اَلوُذُ، وَاِنْ رَدَدْتَنىدر برابرت خود را به خوارى کشاندم پس اگر توام از درگاه خویش برانى در آنحال به که روآورم؟ و اگر توامعَنْ جَنابِکَ فَبِمَنْ اَعُوذُ، فَوا اَسَفاهُ مِنْ خَجْلَتى وَافْتِضاحى، وَوا لَهْفاهُاز نزد خویش بازگردانى به که پناه برم؟ و بس افسوس از شرمندگى و رسواییم و اى دریغمِنْ سُوءِ عَمَلى وَاجْتِراحى، اَسْئَلُکَ یا غافِرَ الذَّنْبِ الْکَبیرِ، وَیا جابِرَاز کار بد و گناهانى که بدست آوردهام از تو خواهم اى آمرزنده گناه بزرگ و اى شکستهبندالْعَظْمِ الْکَسیرِ، اَنْ تَهَبَ لى مُوبِقاتِ الْجَرآئِرِ، وَتَسْتُرَ عَلَىَّ فاضِحاتِاستخوان شکسته که ببخشى بر من گناهان نابود کنندهام را و بپوشى بر من کارهاى پنهانىالسَّرآئِرِ، وَلا تُخْلِنى فى مَشْهَدِ الْقِیامَةِ مِنْ بَرْدِ عَفْوِکَ وَغَفْرِکَ،رسواکننده را و مرا در بازار قیامت از نسیم جانبخش عفو و آمرزشت محروم نفرمایى و ازوَلاتُعْرِنى مِنْ جَمیلِ صَفْحِکَ وَسَتْرِکَ، اِلهى ظَلِّلْ عَلى ذُنُوبىلباس زیباى گذشت و چشمپوشى خود برهنهام نکنى خدایا سایه ابر رحمتت را بر گناهانم بیندازغَمامَ رَحْمَتِکَ، وَاَرْسِلْ عَلى عُیُوبى سَحابَ رَاْفَتِکَ، اِلهى هَلْو ابرریزان مهربانى و رأفتت را براى شستشوى عیبهایم بفرست خدایا آیایَرْجِعُ الْعَبْدُ الْابِقُ اِلاَّ اِلى مَوْلاهُ، اَمْ هَلْ یُجیرُهُ مِنْ سَخَطِهِ اَحَدٌ سِواهُ،بنده فرارى جز به درگاه مولایش به کجا بازگردد یا آیا کسى جز او هست که وىرا از خشم او پناه دهداِلهى اِنْ کانَ النَّدَمُ عَلَى الذَّنْبِ تَوْبَةً فَاِنّى وَعِزَّتِکَ مِنَ النَّادِمینَ،معبودا اگر پشیمانى بر گناه توبه محسوب شود پس به عزتت سوگند که براستى من از پشیمانانموَاِنْ کانَ الْإِسْتِغْفارُ مِنَ الْخَطیئَةِ حِطَّةً فَاِنّى لَکَ مِنَ الْمُسْتَغْفِرینَ،و اگر آمرزش خواهى از خطا آنرا پاک کند پس براستى من از آمرزش خواهانملَکَ الْعُتْبى حَتّى تَرْضى، اِلهى بِقُدْرَتِکَ عَلَىَّ تُبْ عَلَىَّ، وَبِحِلْمِکَخدایا تو را سزد که مرا مؤاخذه کنى تا گاهى که خوشنود شوى خدایا به همان قدرتى که بر من دارى توبهام بپذیر و به بردباریتعَنّىِ اعْفُ عَنّى، وَبِعِلْمِکَ بى اِرْفَقْ بى، اِلهى اَنْتَ الَّذى فَتَحْتَاز من بگذر و به همان علمت که به احوالم دارى با من مدارا کن خدایا تویى که درى از عفو خودلِعِبادِکَ باباً اِلى عَفْوِکَ، سَمَّیْتَهُ التَّوْبَةَ فَقُلْتَ تُوبُوا اِلَى اللَّهِ تَوْبَةًبسوى بندگانت باز کردى و نامش را توبه گذاردى و فرمودى «بسوى خدا بازگردید با توبهنَصُوحاً، فَما عُذْرُ مَنْ اَغْفَلَ دُخُولَ الْبابِ بَعْدَ فَتْحِهِ، اِلهى اِنْ کانَصادقانه» پس دیگر چه عذرى دارد آن کس که از وارد شدن در این در باز شده غفلت ورزد خدایا اگر براستىقَبُحَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِکَ، فَلْیَحْسُنِ الْعَفْوُ مِنْ عِنْدِکَ، اِلهى ما اَنَا بِاَوَّلِسرزدن گناه از بندهات زشت است ولى گذشت نیز از نزد تو نیکو است معبودا من نخستین کسى نیستممَنْ عَصاکَ فَتُبْتَ عَلَیْهِ، وَتَعَرَّضَ لِمَعْرُوفِکَ فَجُدْتَ عَلَیْهِ، یا مُجیبَکه نافرمانیت کرده و توبه پذیرش گشتهاى و خواستار احسانت گشته و تو بر او احسانالْمُضْطَرِّ، یا کاشِفَ الضُّرِّ، یا عَظیمَ الْبِرِّ، یا عَلیماً بِما فِى السِّرِّ، یاکردهاى، اى پذیرنده بیچاره اى غمزدا اى بزرگ احسان اى داناى اسرار نهان اىجَمیلَ السِّتْرِ، اِسْتَشْفَعْتُ بِجُودِکَ وَکَرَمِکَ اِلَیْکَ، وَتَوَسَّلْتُ بِجَنابِکَنیکو پردهپوش شفیع گردانم نزد تو جود و کرمت را و توسل جستم به حضرتت و به مهربانیت[بِجَنانِکَ]وَتَرَحُّمِکَلَدَیْکَ، فَاسْتَجِبْ دُعآئى، وَلا تُخَیِّبْ فیکَ رَجآئى،در پیش تو پس دعایم مستجاب کن و امیدم را درباره خودت به نومیدى مبدل مکنوَتَقَبَّلْ تَوْبَتى، وَکَفِّرْ خَطیئَتى بِمَنِّکَ وَرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.و توبهام را بپذیر و گناهم را به کرم و مهربانى خود نادیده گیر اى مهربانترین مهربانانالثَّانیة: «مُناجات الشَّاکین»دوم: مناجات شکایت کنندگانبسم الله الرّحمن الرّحیمبنام خداى بخشاینده مهرباناِلهى اِلَیْکَ اَشْکُو نَفْساً بِالسُّوءِ اَمَّارَةً، وَاِلىَ الْخَطیئَةِ مُبادِرَةًخدایا به سوى تو شکایت آورم از نفسى که مرا همواره به بدى وادارد و به سوى گناه شتاب داردوَبِمَعاصیکَ مُولَعَةً، وَلِسَخَطِکَ مُتَعَرِّضَةً، تَسْلُکُ بى مَسالِکَو به نافرمانیهایت حریص است و به موجبات خشمت دست درازى کند مرا به راههایى کهالْمَهالِکِ، وَتَجْعَلُنى عِنْدَکَ اَهْوَنَ هالِکٍ، کَثیرَةَ الْعِلَلِ، طَویلَةَ الْأَمَلِ، اِنْمنجر به هلاکت مىشود مىکشاند و بصورت پستترین نابودشدگان درم آورد بیماریهایش بسیار و آرزویش درازمَسَّهَا الشَّرُّ تَجْزَعُ، وَاِنْ مَسَّهَا الْخَیْرُ تَمْنَعُ، مَیَّالَةً اِلَى اللَّعِبِ وَاللَّهْوِ،است اگر شرى به او رسد بىتاب شود و اگر خیرى نصیبش گردد سرکشى کند به اسباب بازى و سرگرمیهاى بیهودهمَمْلُوَّةً بِالْغَفْلَةِ وَالسَّهْوِ، تُسْرِ عُ بى اِلىَ الْحَوْبَةِ، وَتُسَوِّفُنى بِالتَّوْبَةِ،بسیار متمایل و از بىخبرى و فراموشى انباشته است مرا به سوى گناه شتاب دهد و به نوبت توبه به امروز و فردایم کنداِلهى اَشْکُو اِلَیْکَ عَدُوّاً یُضِلُّنى، وَشَیْطاناً یُغْوینى، قَدْ مَلَأَخدایا به تو شکایت آورم از دشمنى که گمراهم کند و شیطانى که مرا از راه بدر برد سینهام را پر ازبِالْوَسْواسِ صَدْرى وَاَحاطَتْ هَواجِسُهُ بِقَلْبى، یُعاضِدُ لِىَ الْهَوى،وسوسه کرده و تحریکات زهرآگینش قلبم را احاطه کرده به هوا و هواسم کمک کندوَیُزَیِّنُ لى حُبَّ الدُّنْیا وَیَحُولُ بَیْنى وَبَیْنَ الطَّاعَةِ وَالزُّلْفى، اِلهىو دوستى دنیا را پیش چشمم آرایش دهد میان من و فرمانبردارى و تقرب به درگاهت حائل گردد خدایااِلَیْکَ اَشْکُو قَلْباً قاسِیاً مَعَ الْوَسْواسِ مُتَقَلِّباً، وَبِالرَّیْنِ وَالطَّبْعِ مُتَلَبِّساً،پیش تو شکوه آرم از دلى که سخت شده و بدست وسوسهها بگردد و به زنگ (خودبینى) و خوى زشت پوشیده شده،وَعَیْناً عَنِ الْبُکآءِ مِنْ خَوْفِکَ جامِدَةً، وِ اِلى ما تَسُرُّها طامِحَةً، اِلهىو از دیدهاى که به هنگام گریه کردن از خوف تو خشک است ولى براى نگریستن به مناظر خوشآیندش خیره و حریص است خدایالا حَوْلَ لى وَلا قُوَّةَ اِلاَّ بِقُدْرَتِکَ، وَلا نَجاةَ لى مِنْ مَکارِهِ الدُّنْیا اِلاَّجنبش و نیرویى براى من نیست جز به نیروى تو و راه نجاتى از گرفتاریهاى دنیا ندارم جزبِعِصْمَتِکَ، فَاَسْئَلُکَ بِبَلاغَةِ حِکْمَتِکَ، وَنَفاذِ مَشِیَّتِکَ، اَنْ لا تَجْعَلَنىنگهدارى تو پس از تو مىخواهم به حکمت رسایت و به مشیت جارى و گذرایت که مرا تنها در معرضلِغَیْرِ جُوْدِکَ مُتَعَرِّضاً، وَلا تُصَیِّرَنى لِلْفِتَنِ غَرَضاً وَکُنْ لى عَلَىجود و بخشش خود درآورى و هدف تیرهاى بلا و آزمایش قرارم ندهى و مرا در پیروزىالْأَعْدآءِ ناصِراً، وَعَلَى الْمَخازى وَالْعُیُوبِ ساتِراً وَمِنَ الْبَلاءِ واقِیاً،بر دشمنان یارى کنى و رسوائیها و عیوبم را بپوشانى و از بلا محافظتم کنىوَعَنِ الْمَعاصى عاصِماً بِرَأْفَتِکَ وَرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.و از گناهان نگاهم دارى به مهر و رحمتت اى مهربانترین مهربانان
http://www.aviny.com/voice/doa_ziarat/khamseh.aspx
خانم کیت کت یه مرور اجمالی هم روی تاپیک هاتون داشتم ، ان شاءالله در زمان مناسب فکر کنم خوب باشه کمی تبادل فکر داشته باشیم
التماس دعا.
بسم الله الرحمن الرحیم
حامد جان سلام خیلی کم میایی .فکر کردم دوباره برا شهادت پیش قدم شدی و بی خبر رفتی تک خوری . ولی از توجه شما ممنون .
دعا گوت هستم . ولی منو فراموش نکن . تو تسبیح شکایاتت منم شاکیم .رای گرفتی به منم راهکار بده .......
2- آرام دل آیت الکرسی
3- gelareh 55 آیت الکرسی
4- paiize زیارت عاشورا
5- رزا زیارت عاشورا
6- sara503 دعای توسل
7- دلسا زیارت امین الله
11- sama - t سوره یس
12- انتظار سبز سوره طه
13- elham.eزیارت عاشورا
14- واحد دعای توسل
17- parsa1400 آیت الکرسی
18- deltang1990دعای توسل
20-شیدا ایت الکرسی
23-نیکا55 ایت الکرسی
29- sanjab آیت الکرسی
32- sogand زیارت عاشورا
33- رها 20 آیت الکرسی
38- مادر پاییزه زیارت عاشورا
39 - کیت کت خوندن چهل شب دعا از صحیفه
با تشکر از آقای پارسا و کیت کت عزیز
از ما به دل نگیرید اینجا یه فضای عمومی هست که همه نظراتشن رو میگن و اختلاف نظر پیش می یاد و طبیعی هست
و معذرت از کل جمع به خاطر شمارش اشتباهم و اینکه یه نفر مونده تا به 40 نفر برسیم
التماس دعا
سلام.....
نه خواهش میکنم.مرسی منم اومدم
فقط صحیفه دعا زیاد داره از امشب با اجازتون دعای عاقبت بخیری برای هممون می خونم.
- - - Updated - - -
http://www.vafashelter.com/main/fa/latest-news/29-1389-06-22-12-24-13
دوستان عزیزم این ادرس سایت پناهگاه وفاست. تو این پناهگاه ار سگ های ولگرد مراقبت میشه که به دست شهرداری ها کشته نشن.من نمی دونم چه احساسی به این مخلوفات خدا دارید اما من خودم فکر میکنم اونها هم خدایی دارن و کشتن اونها بی دور از انصاف ما موظف به حمایت تز اونها هستیم.
موجوداتی که با یه تکه نان واقعا عاشقانه بهتون نگاه میکنند.....تو این سایت انواع روش های کمک به این زبون بسته وجود داره.البته صفحه ای که براتون ادرس دادم یکی تز صفحات خبرنانه سایت که دنبال خانه های موقتی برای توله های خیلی کوچیک هستن جز این روش های دیکری مانند کمک نقدی یا سرپرسی حضوری و غیر حضوری سگ ها وجود داره......یادمون نره پیامبر اسلام در بیابان با وجود تشنگی و تو کفش خودش به سگی اب داد....کاش مثل اون باشیم و به این موجودات پاک بدی نکنیم.
سلام
ببخشید خانم کیت کت اون لحظه فکر کردم منظورتون از صحیفه ، صحیفه سجادیه هست ولی خوب همه ما به دعا محتاجیم و ممنون که بچه های همدردی رو دعا میکنید ، من هم مثل بقیه دوستان همدردی و از زبان حضرت موسی به خدا که در قرآن اومده میگم:
رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ
«پروردگارا، من به هر خيرى كه سويم بفرستى سخت نيازمندم.»
و در سوره فرقان هم اومده که:
«قُلْ ما یَعْبَؤُا بِکُمْ رَبِّی لَوْ لا دُعاؤُکُمْ »؛ بگو: اگر دعایتان نباشد پروردگارم به شما ارج و منزلتی ننهد.
باز هم ممنون از شما.
لطفاً من رو هم به عنوان چهلمین نفر برای خوندن زیارت عاشورا ثبت کنید خیلی ممنون.
پارساجان انشاءالله میام توی تاپیک خودت برات پست میذارم ،قربونت برم من شاهراه رو به روت نبندم دادن راهکار بخوره تو سرم، و از طرفی من کجا شهادت کجا
صــلاح کــار کجــا و مــن خـراب کجا
ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا
ولی خب نا امید هم نباید بود
در کـوی نیکــنامان ما را گذر نـدادنـد
گر تو نمی پسندی تغییر کن قضا را
اللهم عجل لولیک الفرج،عجل عجل عجل، الساعة الساعة الساعة.
یا خدا....امشب چقدر دلم روشنه بچه ها.....انشااللاه در باز بشه عزیزتون بیاد؛تلفنتون زنگ بزن و انتظار به پایان برسه؛دینتون ادا بشه؛بیمارتون شفا پیدا کنه؛بختتون باز بشه؛مریضتون شفا پیدا کنه؛روزیتون زیاد بشه و سبک بال و اسوده باشید.....امین
- - - Updated - - -
اقا حامد مرسی...فقط می تونم بگم ازتون ممنونم
دوستان شدیدا به دعاهاتون احتیاج دارم
سلام.:72:
دوستان امروز دوشنبه است ، اول ماه قمری هم هست ختم سوره واقعه بگیرید. خیلی مجربه.:72:
امروز یه سوره واقعه بخونید، فردا دوتا، پس فردا سه تا، ... (همینجوری هر روز یکی اضافه کنید.)تا روز چهاردهم که 14 تا سوره واقعه میخونید.
کم پیش میاد دوشنبه بشه اول ماه قمری. از دست ندید. به نظر سخت میاد شاید، اما دو روز که بخونید انقدر روون میشه خوندنتو که حتی حفظ میشید سوره رو، خیلی لذت بخشه.
وسط دعاهاتون منو خیلی دعا کنید. خیلی درموندم دوستان.:54:
به امید حاجت روایی همه دوستان همدردی. :72:
هرروز كه بيشتر دعا ميكنم كمتر نتيجه ميگيرم انگار،چرا اينقدر بايد به بحران برسم چرا هميشه بايد خدا با چيزايي كه نميتونم سربلند بيرون بيام امتحانم ميكنه
توروخدا برام دعا كنيد شايد خدا به حرف شما بيشتر گوش بده و ازين بحران بيرون بيام خيلي خسته ام بريدم ديگه
سلام دوستان مهربونم،:72:
فردا شب اول ماه صفراست. انشاالله با خواندن این دعا در ماه صفر ازبلا دور بمانيد. نیت کنید
بسم ا. الرحمن الرحيم
(سبحان الله يافارج الهمّ ويا كاشف الغم فرّج همي ويسرّ أمري وأرحم ضعفي وقلة حيلتي و أرزقنی من حيث لاأحتسب يارب العالمين)
حضرت رسول ص فرمودند : هر كس مردم رااز اين دعا باخبركنددر گرفتاريش گشايش ايجاد می شود:323:
سلام دوستان راستش می خواستم ختم واقعه رو بردارم یاد اینجا افتادم که دوستان خیلی مشکل دارن گفتم اینجا هم بگم شاید کسی براشت و مشکلش حل شد..من خودم چند بار برداشتم و همیشه حاجتمو گرفتم..و فقط توی هر سال وقتی دوشنبه اول ماه بیفته میشه برداشت و امسال الان اتفاق افتاده..
باید از امروز که دوشنبه بود شروع کنیم و امروز یک بار سوره واقعه رو بخونیم فردا دو بار پس فردا سه بار..تا 14 روز روز اخر 14 بار(هر روز یکی زیاد میشه)
ایشالا همه حاجتشونو بگیرن
الان دیدم که توی چند پست قبل بچه ها گذاشتن.ببخشید من خیلی با عجله میام و میرم و ندیدم
:310::310::310:بانو خیالت راحت دعاگوت هستیم به خدا توکل کن و تا آرامش بگیری . خدا به حق تمام خوبانش حاجتتو بده ." ای خدا حاجتشو بده دلش شکسته .طاقتش داره تموم میشه . مگه آبروی بنده ات برات ارزش نداره . خب حاجت دل این بانو رو بده ."
الهام بانو . بانو سارا خواهرم سوده و سوگند عزیز . دلسرد نشین خدا حاجتتونو میده . برای من روشنه .
سلام . دعا ها واجب تر بود اول گفتم . خب ببببببببب راستشششششش
.
.
.
.
.
یه خبر خوب . من یکی دیگه از حاجتامو گرفتم .... البته اینم مثل پیدا شدن موتور مالی بود ولی خب 200 تا برام خرج خورد .
بابتش 200 هزار به امام رضا نذر کردم که انشالله شب یلدا براش میبرم و تو حرمش قبض میزنم .
البته مهمتر از اون دعاهای شما بود . با چه زبونی تشکر کنم باچه زبونی دینتونو ادا کنم نمیدونم .
ودیعه مسکنم که خانمم توقیف کرده بود. ـآزاد شد.. رای نهایی از تجدید نظر بر خلاف رای اول که به خانمم داده شده بود به نفع من صادر شد و تا دو هفته دیگه ابلاغ خواهد شد و به دستم خواهد رسید . فقط با تلاش در تنظیم لایحه مناسب و دعای شما ها پشت سر من .
اونوقت بگین تاثیر نداره .. شما خالص دعا میکنید خودتون خبر ندارین . همونطور که من لیست یکی یکی از بالا میخونم تا پایین و براشون دعا میکنم .
به خدا مال برام ارزش نداره . برا همین خدا نیت داره با این چیزا من دست بگشم از حاجت اصلیم .
براتون دعا میکنم . ممنون . . رابطه ام با خدا خوب نیست شکر آبه :311: نه از لحاظ ارتباطی از لحاظ کلکلی . ولی همه چی دست اونه میدونم . ولی خب دوسش دارم و میدونم دوسم داره حسش میکنم . کنارمه .
فراموشم نکننین ها به یادتون هستم . الهام بانو بیتابی نکن . اسمت مونده رو چششم .
-
برای بابام دعا کنید......... برای مادرم هم دعا کنید......... برای یه بنده خدایی هم خیلی خیلی دعا کنید........ بعد اگر خواستین برای من هم .....