-
RE: من حساسم با اون بی معرفته ؟؟؟
تبریک تیریک تبریک می گم عزیزم.:72: به سلامتی انشاله . مبارکت باشه خانمم . انشااله که موفق باشی و خوشبخت. خیلی خوشحال شدم دانه جان :227::73::72::43:
از صمیم قلب برات دعا می کنم. :203:
خانمی تو اون لحظه که دارند خطبه رو می خونند جز به آینده قشنگ و دعا از خدای مهربون به هیچی دیگه فکر نکن. به نظر من شیرین ترین لحظه عمر آدمه. خیلی ارامش می ده اون خطبه :72:
خیلی خوشحالم کردی خانمی. :227:
و اما در مورد اضافه وزن. می دونم من تنها نیستم ولی خیلی آزارم می ده. امروز صبح که داشتم می یومدم سر کار تصمیم گرفتم رژیمم رو جدی شروع کنم. خدا کنه این سری ارادم قوی باشه.
ولی دانه مواظب باش. این مهمونی های بعد عقد ممکن بیشتر چاقت کنه. :P
خیلی خبر خوبی بهم دادی . روحیه ام شاد شد. :228:[/i]
-
مرسي نازنين جان
ولي دلهره دارم
مي ترسم
از گذشته
از آينده
اين شكم هم شده بلاي جونم
-
تبریک میگ دانه جان:227:
خوشحالم کردی:72:
دانه جان اگه برنج نخوری و یه کم ورزش کنی حتما" یه کم وزن کم میکنی
-
گن بپوش. تا 5 شنبه هم سعی کن اصلا چیزهای چرب و نشاسته نخوری. بیشتر میوه و شیر بخور. شکمت کمی می ره تو.
ترس نداره که چکامه. به خدا توکل کن. اون لحظه عقد رو یادت نره ها. فقط به صدای عاقد و جمله هایی که می گه گوش کن. و دعا کن.
-
سلام
دانه عزيز بهت تبريك مي گم و برات آرزوي خوشبختي مي كنم
اما در مور مشكل چاقي تون نازنين و دانه عزيز بايد بهتون بگم كه اگه اراده كنيد و رژيم بگيريد لاغر مي شيد
بايد بگم كه من 2 سال پيش 75 كيلو بودم واقعا تپل بودم و بعد از زايمانم شكمم بزرگ شده بود ولي الان فقط 57 كيلو وزن دارم جوري كه شوهرم هميشه بهم مي گه باربي ، رژيم گرفتم و بقدري لاغر شدم كه هيچكسي باورش نمي شه كه من يه روزي يه آدم تپل و چاق بودم البته اين رژيم سختي كه گرفتم پوستمو و صورتمو كمي خراب كرد ولي بدنمو قشنگ كرد طوري كه با اينكه من زايمان كردم ولي اصلا شكم ندارم پس شما هم اگه بخواين ميتونين
-
موضوع اينه كه واقعا چطور مي شه اراده كرد؟
اراده كرد كه بعضي غذا ها را اصلا و بعض ها را كم بخوري
اراده كني كه واقعا نمازهايت قضا نشود
اراده كني كه خونسرد باشي و اصلا عصباني نشوي
اراده كني كه .......
چطور مي توان اراده كرد و هدفي را كه داري فراموش نكني؟؟
اي واي نازنين جان . ببخشيد در تاپيك تو باب اين صحبتها را باز كرديم. شايد بهتر بود جاي ديگري در اين موارد صحبت مي كرديم .
به هر حال شرمنده
-
نه عزیزم. راحت باش.
اره واقعا چطور می شه اراده کرد ؟؟؟؟
بعضی کارها می شه ولی بعضی دیگه انگار قفل هستند. رژیم گرفتن یکی از اون کارهای وحشتناکه برای من.
-
نه عزيزم سخت نيست منم مثل شما بودم عاشق غذا خوردن ولي تصميم گرفتم و عملي شد[/i]
برنجو تقريبا كلاً از غذاهام حذف كردم اگر هم مجبور مي شدم توي مهموني يا جايي برنج بخورم فقط چند تا قاشق بود نان هم خيلي كم مي خوردم شبا هم اصلاً شام نمي خوردم و صبحونه هم كامل مي خوردم بيشتر سعي مي كردو گوشت مرغ يا ماهي با سالاد بخورم. البته به نظر من بهتره پيش يه مشاوره تغذيه برين تا از رئي اصول رژيم بگيرين چون من به خاطر اون رژيمايي كه گرفتم الان خيلي ضعيف شدم
-
بی وفا چان مشکل پایبندی به تصمیم است .
نمی تونم خودمو نگه دارم. توی این یک مورد خیلی خیلی ضعیفم.:303:
خیلی از دست خودم دلخورم که توی این موضوع اراده ندارم:101:
-
سلام اول به دانه عزیز تبریک میگم یه دنیا خوشبختی با یه سبد گل اقاقیا تقدیم به عروس خانم :73::72::43:
نازنین عزیز به شما هم بابت تمام صبر و عشقی که به همسرت داری تبریک میگم
صبور باش مقاوم درمورد خانواده همسرت با احترام باهاشون برخورد کن حتی اگر با هاشون مشکل داشتی با احترام بهشون بفهمون ببین عزیزم دوره عقد پسرا اغلب طرفدار خانواده خودشونند تا نری سر خونه زندگی خودت نمی تونی رو شوهرت مسلط بشی البته سوئ تعبیر نشه مسلط نه به این منظورکه شوهرتو تو انزار یه زن ذلیل نشون بدی .
یعنی به تفاهم رسیدن کامل چون اونموقع همیشه با تو تا خانوادش .
در ضمن به انتخابت اطمینان داشته باش و هم چنان به شوهرت عشق بورز شایدم سنش اقتضا میکنه که یخورده کودکانه رفتار میکنه چون میدونی که مردا دیرتر به بلوغ فکری میرسن تا خانومها عزیزم پستا تو دنبال میکنم و منتظر خبرای خوش از جریان زندگیت هستم تو خوب دیگرانو پند واندرز میدی نمونش کمکت به چکامه است و این نشون دهنده عقل سلیمت
پس کمی با سیاست زنانه شوهرتو و خانوادشو اداره کن
از نظر مشکلات مالی هم با همسرت مشورت کن دخالتش بده تا بفهم اون باید تو اینطور مشکلات حلال باشه نه تو:228:
-
مرسی مینا جون. تو لطف داری.
دقیقا دارم همین کار رو می کنم. تازه متوجه شدم کلا کجای زندگی ایستادم و رفتارهام باید چطور باشه.
از بابت اظهار نظرت ممنونم عزیزم.
-
مينا 22 عزيز
ممنونم
با آرزوي خوشبختي براي شما و خانواده تان
نازنين جان
به نظرم كافيه كه دائما هدفمون رو به ياد خودمون بياريم تا يادمون نره كه براي چه چيزي مي خواهيم اراده كنيم
مثلا روي مانيتور كامپيوتر،روي در يخچال و.... جمله اي را بنويس و بزن تا يادت نره دلت چي مي خواد.........
-
کاملا درست می گی. دانه جان پیغام هامو گرفتی عزیزم ؟؟؟
-
سلام. صبح به خیر . خوبین دوستان گلم ؟؟؟
من امروز خیلی سر حال و پر انرژی ام . دیروز یک اتفاق خیلی خوب افتاد. یک دوست جدید پیدا کردم. دوستی خیلی ماهه. خیلی زیباست و پر از انرژی مثبته . فقط یک اتفاقی براش افتاده که دعا کنید هر چه زودتر مشکلش حل شه. دوست من واقعا لیاقت و شایستگی بهترین ها رو داره.
باورتون نمی شه اگه بهتون بگم چقدر انرژی مثبت بهم داد. امیدوارم منم بتونم بهش انرژی بدم. برای هر دومون دعا کنید.
از امروز من یک تصمیم جدید گرفتم. تصمیم گرفتم دیگه اجازه ندهم هیچ مشکلی باعث ناراحتی ام بشه. تصمیم گرفتم همه چی رو از دید مثبت ببینم.
شاید اولش کمی سخت باشه و هی یادم بره ولی تمام تلاشم رو می خواهم بکنم.
از امروز تصمیم گرفتم رژیمم رو هم شروع کنم. امیدوارم این سری بتونم اراده ام رو قوی کنم. برام دعا کنید.
-
یک چیز دیگه ام می خوام بگم.
از وقتی عضو این تالار شدم خیلی چیزها یاد گرفتم و پی به خیلی از نعکت هایی که خدا بهم داده بردم. از همتون ممنونم. از همه ی شما دوستای خوبم. امیدوارم شما هم روزی به این نتایجی که من قلبا بهش رسیدم شما هم برسید.
دوستتون دارم.
-
1 فایل پیوست
:72::72::72:
تقدیم به شما که بهترینید و لیاقت بهترین ها رو دارید ...
-
نازنين جان
انرژي مثبت تو به ما هم انرژي مثبت مي ده و باعث مي شه كه لبخند به روي لبهاي ما هم بنشينه
-
آفرین نازنین خانوم گل
مواظب باش رژیم سخت نگیری خودتو اذیت کنی کم کم وزنتو بیار پایین
امیدورام همیشه همین جور خوشحال باشی
-
-
-
سلام
چه خوب ، خيلي خوشحال شدم ،دوست خوب خيلي مي تونه به آدم كمك كنه
اميدوارم هر روز بهتر و سرحال تر باشي
-
عزیزم منم خوشحالم که تو خوشحالی امیدوارم همیشه پر انزژی باشی
-
من وقتی لبخند رو روی لبهای شما ببینم و شماها هم انرژی داشته باشین . بیشتر انرژی می گیرم دوستان خوبم
-
سلام نازنين خانم. من تمام تايپيك هاتو خوندم، مي بيني كه خوشحالي شما باعث خوشحالي تمام دوستان من جمله خود من مي شود. پس سعي كن هميشه شاد و پر انرژي باشي. از نظرهايي كه در تايپك چكامه جان دادي معلومه كه خودت بهتر از هر كسي مي توني مشكلت رو حل كني. اگر هم چيزي من بهت مي گم فقط در حد نظره نه بيشتر. خانواده همسرت جايگاه محترمي دارند و احترامشون هم واجب. اما خودت به خاطر كم محلي هاشون و يا خيلي چيزهاي ديگه اين قدر ناراحت نكن مهم فقط اينه كه خودت و همسرت از زندگيت لذت ببريد. شوهرتم تو شرايط بدي هست (سربازي، دوران عقد، بي پولي، خانواده خودش و ..) اما با اين همه تو مشكلاتت اونو كنار نذار. بذار بفهمه كه بايد مسئوليت يك زندگي رو بر عهده بگيره. از الان بايد بفهمه، يه موقعي مي شه كه خودت از دست كارهاي خودت پشيمون و عصباني مي شي كه ديگه سودي نداره كه خدا هيچ موقع اون روز رو برات نياره عزيزم.:46::43::203:
-
سلام دوست من. مرسی از راهنماییتون.
دقیقا همین کار رو می کنم کم کم. همسرم توسط یکی از همکارام توی یک شرکت خیلی بزرگ و خوب کار ساعتی پیدا کرده. خیلی خوشحال شدیم دو تامون. کم کم ساعت های پادگانش داره کمتر می شه . این 5 ماه هم که بگذره خیلی خوب می شه.
درمورد خانواده همسرم هم سخت نمی گیرم . خدا رو شکر دوباره دوستامو پیدا کردم و دیروز با اونا بودم. خیلی خوش کذشت . روحیه ام انقدر بهتر شده بود که وقتی همسرم اومد خونمون کلی استقبال کرد که مهمونی دوستام بودم. سعی می کنم جایگاه هر چیزی رو تو زندگی مشخص کنم.
همون حد و مرزهای معروف !
مرسی از توجهتون. :72:
-
خيلي خوشحالم عزيزم. هم از بابت كار همسرت و هم بابت روحيه ات. ايشاالله روزي برسه كه ديگه غم تو زندگيت راهي نداشته باشه.:73::227::227::203:
-
به سلامتی عزیزم
خوش خبر باشی امیدوارم که امین تو کاره جدیدش موفق بشه که تو روز به روز خوشحال تر باشی خانومی
-
نازنین جان از اینکه از شرایطت راضی هستی خیلی خوشحالم . بهترینهارو برات آرزو میکنم....
-
خوشحال شدم نازنین جان
انشاءاله جور بشه زودتر ازدواج کنید و مشکلاتتون کمتر باشه عزیزم
-
مرسی دوستای خوبم. مرسی عزیزانم. همتون رو دوست دارم :72: :72:
اگه شرایط داره کم کم درست می شه به خاطر اینکه من واقعا سعی کردم حرف گوش بدهم. رو تمام حرف ها فکر کردم و یک جمع بندی کلی کردم.
بازم مرسی از همتون. انشالاه تمام مشکلات شما عزیزان هم هر چه زئدتر با تدبیر و درایت خودتون حل بشه. همتون رو می بوسم. :72:
-
نازنين جان
اوضاع چطوره؟!
روابطت با همسرت و خانواده اش چطوره؟!
خودت از نظر روحيه در چه وضعيتي هستي؟!
-
سلام دانه جان. ممنون عزیزم. خودم و همسرم خوبیم. با خانوادش هم کاری ندارم. از حالت قهر در اومدیم ولی خیلی هم کاری به کار هم نداریم خدا رو شکر.
توی این چند وقته هم اگه حرف نیش داری بشنوم سعی می کنم در کمال ادب همون لحظه جواب بدهم نه اعصاب خودم خورد می شه و نه دیگه مجبور می شوم بروم به امین بگم که اونم بخواد واکنش نشون بده حالا چه به من چه به اونا.
در کل فعلا آرامه .
ولی کابوس های شبانه خودم هنوز سر جاشه . نمی دونم این کابوس ها رو چه کار کنم ؟؟؟
-
سعي كن شبها واقعا خسته باشي و به خواب عميق بروي . غذاهاي سبك بخور هم براي خواب بهتر و هم براي وزن بهتر. قبل از خواب هيچ فيلمي نگاه نكن و به هيچ چيزي فكر نكن و زياد حرفهاي جدي قبل از خواب نزن
اگر مشكل حل نشد برو پيش دكتر يه دوايي يه دارويي بهت بده
-
دانه جان واقعا گاهی اوقات خیلی بچه است.
-
با علم به اينكه بچه است باهاش بساز
-
دارم همین کار رو می کنم. تصمیم دارم مدتی نسبت بهش بی توجه بشوم.و بذارم هر کاری دوست داره بکنه. هر وقت خواست بیاد هر وقت خواست نیاد. مسائلشم خودش حل کنه.
خواب هام بهتر نشده. احتمالا می روم می روم تو هفته بعد پیش پزشک. مرسی خوبم. تو چه طوری ؟؟؟
-
نازنین جان
امیدوارم زودتر ازدواج کنید تا مشکلاتتون کمتر شه
موفق باشی
-
مرسی الینا جان. ولی من تا کار امین OK نشه و درسمون تمام نشه خونه خودم نمی روم عزیزم. مخصوصا با این مشکلات اقتصادی و اقساطی که ما داریم !!!!
-
من هم خوبم. من هم بايد پيش پزشك بروم و تا مشكلم حاد نشده آن را حل كنم
اگر ما به فكر خودمان نباشيم از ديگران نبايد بيشتر از اين انتظار داشته باشيم
-
دانه جان
حتما" این کار رو بکن عزیزم