سلام عزیزم خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم هر چی زودتر برید و ازش شکایت کنید و حق این آدم بی ناموس رو بزارید کف دستش قدر شوهرتو بدون خانمی انشاالله سالیان سال به خوبی و خوشی باهم زندگی کنید و خدا یه کاکل زری یا نازپری بهتون بده:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم هر چی زودتر برید و ازش شکایت کنید و حق این آدم بی ناموس رو بزارید کف دستش قدر شوهرتو بدون خانمی انشاالله سالیان سال به خوبی و خوشی باهم زندگی کنید و خدا یه کاکل زری یا نازپری بهتون بده:43:
همتا جان اگر رفتید پیش پلیس خیلی دلم می خواد بدونم پلیس با اون اشغال چکار می کنه. اگر دوست داشتی حتما بیا و برامون بگو که اگه خدا نکرده کسی همچین مساله ای براش پیش اومد بدونه چی میشه.
واقعا براتون متأسفم آخه آدم انقدر رذل خدا رو شکر که به همسرتون گفتید موفق باشید:72:
سلام. خانم همتا با اتفاقی که افتاده تصور میکنم جا داره کلمه " تنها " را از ادامه نام کاربریتون حذف کنید. در این رابطه می تونید با مدیریت سایت تماس بگیرید.
همسرتون ، بزرگترین همراه زندگیتون ثابت کرد از جان و دل دوستتون داره. به وجودش افتخار کنید.هر چند از پست اولی که در همدردی نوشتید هم تنها نبودید.
از لطف و محبتی که نسبت به من داشتید سپاسگذارم.
لبتان خندان و دلتان از عشق سرشار.
مجید
انشالله همیشه در کنار هم خوشبخت باشید...اشک تو چشام جم شد.....:72::72:
- - - Updated - - -
انشالله همیشه در کنار هم خوشبخت باشید...اشک تو چشام جم شد.....:72::72:
- - - Updated - - -
انشالله همیشه خوشبخت باشید در کنار هم....قدر همو بدونید...اشک تو چشام جم شد................:72::72:
- - - Updated - - -
انشالله همیشه خوشبخت باشید در کنار هم....قدر همو بدونید...اشک تو چشام جم شد................:72::72:
سلام دوستان:72:
یک ساعت قبل وقتی که بیرون بودم دوباره اون مرده مزاحمم شد و ازم پول خواست خوبه که همین چند روز پیش بهش پول دادم، منم ازش فرصت خواستم ولی این بار بهش گفتم بیاد خونه با توجه به راهنمایی هایی که پلیس به ما کرد (نمیتونم بیشتر از این وارد جزییات بشم) فقط دعا کنید موفق بشیم خیلی استرس دارم
- - - Updated - - -
سلام دوستان:72:
یک ساعت قبل وقتی که بیرون بودم دوباره اون مرده مزاحمم شد و ازم پول خواست خوبه که همین چند روز پیش بهش پول دادم، منم ازش فرصت خواستم ولی این بار بهش گفتم بیاد خونه با توجه به راهنمایی هایی که پلیس به ما کرد (نمیتونم بیشتر از این وارد جزییات بشم) فقط دعا کنید موفق بشیم خیلی استرس دارم
سلام اون حیونو به سزای کارش برسونید تو انسان ازاده ای هستی کمتر کسی شهامتو داره خدا خیرت بده:72::72::72:
اصلا اینجا راه کار ها ی پلیس رو تا به زندان انداختن اون حیوون اینجا بازگو نکن...حتی به اطرافیانت به جز شوهرت نگو چون ممکنه کسی از اشنایانت داره امار تورو به اون می ده حواستو جمع کن دیگه این بار.... به هیچ عنوان تا اخر کار که اون دستگیر بشه اصلا دردو دل نکن با کسی
همتای عزیر حالا که با شوهرت تصمیم گرفته اید تا از شرافتت و حیثتت دفاع کنی پس بیشتر مواظب باش مواظب چیزایی که میای اینجا میگی باش لازم نیست راه کارهای پلیس را برای دستگیری یک ... اینجا باز گو نی اینجا محل درد و دل و حرف زدن نیست اینجا محل مشاوره و راهنمایی گرفتن است
حالا که بهش گفتی بیاد خونه تا بهش پول بدی بیشتر مواظب باش وقتی تو خونه تنهایی همه در ها راقفل کن و دیگه زود در خونه ات را برا هر کسی باز نکن
تا پای جان در پای شرافتت وایسا تا پای جان تا پای جان و اصلا کوتاه نیا من اگه جای تو بودم همون روز اول و همون لحضه می رفتم پیش پلیس و اصلا درنگ نمی کردم و بجای اینکه فکر کنم ابروی بایام و برخورد شوهر م به فکر شرافت خودم بودم که یه .... افکر کرده میتونه لکه دارش کنه
سلام همتای عزیزم
خیلی خیلی خوشحال شدم که عاقبت این ماجرا بخیر گذشت و شوهرت با این مسئله خوب کنار اومد
مرحبا به شوهرت و خودت که جرأت پیدا کردی و به شوهرت گفتی
قدر شوهر و زندگیت رو بدون
امیدوارم همیشه شاد و سلامت کنار هم زندگیت کنید عزیزم
همیشه خوشبخت باشی
ازتون ممنونم که هنوزم به یاد من هستید:72: من از استرس دارم میمیرم نمیدونم از پسش بر میام یا نه آخه خیلی سخته دعام کنید شجاعتشو پیدا کنم.از بس استرس دارم اصلا حواسم نیست چکار میکنم شوهرم عادت داره قهوه رو شیرین بخوره منم به جای شکر جاتون خالی نمک ریختم آخه ظرف نمک و شکر شبیه هم هستند منم دیگه دقت نکردم یعنی اون صحنه ای که شوهرم قهوه رو خورد دیدنی بود:311::311:یعنی از پسش بر میام؟:162::47:
- - - Updated - - -
ازتون ممنونم که هنوزم به یاد من هستید:72: من از استرس دارم میمیرم نمیدونم از پسش بر میام یا نه آخه خیلی سخته دعام کنید شجاعتشو پیدا کنم.از بس استرس دارم اصلا حواسم نیست چکار میکنم شوهرم عادت داره قهوه رو شیرین بخوره منم به جای شکر جاتون خالی نمک ریختم آخه ظرف نمک و شکر شبیه هم هستند منم دیگه دقت نکردم یعنی اون صحنه ای که شوهرم قهوه رو خورد دیدنی بود:311::311:یعنی از پسش بر میام؟:162::47:
همانطور که unknown girl هم گفت از آنچه پلیس به شما میگه و یاد میده در این تاپیک چیزی ننویس چون ممکنه یک مزاحم دیگه این روشها را بدونه و دم به تله نده!
فقط هر وقت به نتیجه رسیدید اینجا اعلام کن تا همه خوشحال بشیم!
به امید خدا کارت به نتیجه میرسه
زیارت امام حسین و امام رضا را هر روز بخوان و به خدا توکل کن
من همه این تاپیک رو خوندم. درود بر شرف شوهر فهمیده و با فرهنگ شما که این چنین مرد بودنش رو ثابت کرد . امیدوارم هر چه زودتر اون کثافت به سزای اعمالش برسه . سزای اون اعدام هم نیست . بلکه باید سنگسارش کنن.
انشالا دیگه تو زندگیتون مشکلی براتون پیش نیاد و بهترین ها رو برای شما و شوهرتون آرزو میکنم.
یا حق
افرین به شوهرتون و خوش به حال شما که خدا این مرد خوب رو نصیبتون کرده.اینجاست که می فهمیمیم امیدوارانه زندگی رو دنبال کنیم.و توکل بخدا معنی میگیره.
شکر
سلام به همگی:72:
بالاخره موفق شدیم خیلی خوشحالم از دعای خیر همتون ممنونم
ثابت کردنش خیلی سخت بود ولی بالاخره خودش با سوتی هایی که داد لو افتاد و مجبور به اعتراف شد
خودش که به درک واصل میشه ولی بیچاره مادرش حال خرابشو دیدم
من دیگه نمیام تو این تاپیک پس دیگه ببندینش
از تک تک همتون سپاسگذارم هیچ وقت لطفتون رو فراموش نمکنم:43:
خدارو شکر
خیلی خوشحال شدم
دورادور تاپیک رو دنبال می کردم
یه تشکر هم از شوهر فهمیدتون باید بکنم که همراه شما بود
هرچند شخصا مخالف اعدام هستم ، اما برای این جونورها لازمه تا دیگه ناموس مردم رو اذیت نکنن
خیلی خوشحال شدم که موفق شدین و تونستین جرمشو ثابت کنین. و از بابت این که قراره اعدام بشه خیلی خیلی خوشحال تر شدم.. باید درس عبرتی باشه واسه بقیه !!!!!
هرچند از اول که تاپیک رو دنبال میکردم یه حسی بهم میگفت که این حیوون بی وجدان گیر میفته
امیدوارم از این به بعد تو زندگیتون هیچ مشکلی نداشته باشین و به خوبی و خوشی زندگی کنین
امروز که این خبرو دادین کلا فاز مثبت گرفتم و خیلی حال کردم. امیدوارم جاش واسه همیشه تو جهنم باشه
به نظرم به عنوان مثال از همسایه اینا بگو هم آمادگی داشته باشه و هم عکس العملشو بفهمی اما حتما پلیسو در جریان بذار،به خاطر مشکلت خیلی ناراحت شدم امیدوارم زودی مشکلت حل بشه،راستی امکان داره اگه به پلیس خبر ندی دوباره واست مزاحمت ایجاد کنه،
این تاپیک به نتیجه رسیده
با آرزوی موفقیت برای استارتر و خانواده اش