متاسفانه به خاطر بعضی مسائل نمیتونم بگم.خودتون بهتر میدونید.
نمایش نسخه قابل چاپ
بنابر این از هیئت کوهنوردی شهرستان خودتون و یا از فدراسیون کوهنوردی ، خانم منصور گرجی نایب رئیس فدراسیون در امور بانوان راهنمایی بخواهید .
ممنون مجید محترم.
انشاا...تماس میگیرم وپیگیری میکنم.
- - - Updated - - -
وقتی اسم شما دوستان خوبمو پایین صفحه میبینم دلم خیلی گرم میشه چون میدونم کسی هست که تنها نباشم.
- - - Updated - - -
پسر همکلاسیم که قبلا گفتم بهم درمورد کلاس وتشکیل شدن یا نشدنش پیام میده.اون خیلی کوچیکتر از منه درسته باپیام جواب سوالشو بدم یا حتما باید تماس بگیره چون رسمیتره؟یا اینکه اصلا جوابشو ندم؟فرهنگ بالایی نداره ودوست داره راحت حرف بزنه.یعنی رسمی حرف نمیزد اما چون من رفتارم باهاش رسمیه اونم بهتر شده وهمینطورپیام میده.
زمین جان میشه دقیقا" بگی از کجا فهمیدی که فرهنگ بالایی نداره؟
سلام دوست عزیزم خوبی؟:72::72:
اسم جدید مبارک! بابا تو چقدر اسم عوض میکنی دختر!؟!!
هنگیدیم دیگه! نیمدونیم با چه اسمی صدات کنیم:43:
عزیزم من خ وقته نیومدم همدردی. خبری از تاپیکای جدیدت ندارم...ولی حسابی معروف شدیا،این تاپیکت 13 ص شده!
وقت نشد این تاپیکم بخونم
انشاله که خوب باشی
دغدغه هاتو بتونی یا حل کنی یا باهاشون کنار بیای:72:
خدا مراقبت هست، برای همین خیالم راحته:43:
منم که اصرار دارم خودمو بندازم تو چاه!! خدا نمیذاره!:81:
برام دعا کن دوستی...
تو دوران تنبیه خودم هستم... ولی هر چی تنبیه میشم دلم خنک نمیشه از خودم:47:
مواظب خودت باش خیلی زیاد:72:
عزیزم یک چیزی را یادم رفت به تو بگویم. کاری را به شما می گویم که خودم با انجام آن واقعا پیشرفت کردم.
سه نشریه به شما معرفی می کنم که واقعا برای همه و از همه بیشتر برای شما مناسب است.
دو هفته نامه موفقیت
دوهفته نامه راز
( هر دو نشریه متعلق به مدیران با کفایت و فهیمی هستند )
ماهنامه سپیده دانایی
حتما آنها را بخر و مطالعه کن. می توانی عضو باشگاه همرازان مجله راز شوی که خیلی خوب است.
اینها جزو معدود نشریات سطح عالی ایران هستند.
اگر هم در شهرتان نیست می توانی مشترک شوی تا برایت بفرستند. واقعا ارزش دارند.
سلام:72:
با من خوب رفتار میکنه اما خیلی عامیانه حرف میزنه.یعنی انگار میخواد صمیمی بشه.
الان ازم خواسته تو مسابقات کمکش کنم.کسی نیست کمکشون کنه.واسم سابقه هم میشه.اما همش میترسم هرچقدر هم که من خودمو حفظ کنم چون اون رفتارش خنده رو وصمیمیه کسی ببینه فکر ناجور کنه.
کمی هم از خودم میترسم که حرف خنده دار بزنه وخندم بگیره اونوقت باخودش بگه میتونم راحت باشم.
ازطرفی رفتن به مسابقات باعث میشه کمی درگیر بشم وخیلی کمتر به ازدواج فکر کنم.
- - - Updated - - -
ممنون
یوسف گمگشته.
میدونم خدا همیشه مراقبمه.اگر نبود واقعا کلاهم پس معرکه بود.همیشه شکرشو به جا میارم.
امیدوارم بتونم قدر محبتاشو به اندازه ذره ای بدونم.
امیدوارم خدا تودوست خوبمم کمک کنه ومراقبت باشه.:72:
- - - Updated - - -
ممنونم نوپو عزیزم.سعی میکنم همشو مطالعه کنم.
شماها دوستای خوب من هستید.:72:
زمین جان
بطرز وحشتناکی احساساتت رو برای خودت بزرگ میکنی. انگار به خودت اطمینان لازم رو نداری. این احساساتی که در مورد اون پسره که صمیمی حرف میزنه گفتی واسه همه توی گوشه ی ذهنشون پیش میاد و تو ازش غول میسازی. ببین دیگه 100 سال پیش نیست که هر کسی با کسی دیگه حرف زد مردم بگن پس اینا باهم سر و سری دارن.بعدشم الان خیلی از آقایون مذهبی هم تو محیط تحصیل تمایل به راحت حرف زدن دارن در حدی که احترام ها حفظ بشه. این چیزی که تو از یه آقا انتظار داری فقط از متعصبین و خشکه مذهبیا بر میاد, یا آدمایی که کلا" رفتار سردی دارن. این مسئله هم بعدا" خودت هم همسرت رو اذیت میکنه. همسرت هر جا اتفاقی با همکاری , فامیلی(وای بحال اینکه اون فامیل بی حجاب باشه) حرف بزنه تو در موردشون فکرای بد خواهی کرد. باور کن مرز تحریک شدن آدما انقدر کوچیک نیست. ببین ما هم با هر پسری مواجه میشیم یه فکرایی تو سرمون میاد در مورد قیافه , رفتار و ....خلاصه جزییات دیگه ولی اهمیت زیادی واسه فکرمون وقتی لازم نیست قائل نمیشیم. برای اینکه اینا طبیعی هستن. پیشنهاد میکنم کتاب ((شور حال)) رو بخون. در مورد گرفتار ذهن شدنه
- - - Updated - - -
فرض کن یه شوخی و خنده ی محترمانه هم باهم داشته باشین , آسمون به زمین میاد؟ اگر طرف با جنبه باشه که مشکلی پیش نمیاد.
ممنون که جوابمو دادید.چون تا فردا باید خبرشو بهشون بدم.دوست دارم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم تا بتونم تصمیم نهایی رو بگیرم.:72:
- - - Updated - - -
:72:
امشب واسه همتون دعا میکنم خوشبخت وعاقبت به خیر بشید.
فکر کنم دعام واسه شماها بگیره چون دلم شکسته.
مراقب خودتون باشید.:72:
:122::203:
سلام یوسف گمگشته
عزیزم الان سوالت فقط اینه؟پیام بدی یا....؟
خب اگه پیام داده شما میتونی همونطور که خودت گفتی رسمی جوابش رو بدی...
البته من نمیدونم کارش واجبه یا نه...ولی به هرحال خب با اسمس هم میشه جوابش رو داد!
و اینکه دوست عزیزم ، میخواستم یه چیزی رو بهت بگم
اینکه سعی کن خودت برای این مسائل جزیی زندگیت بگیری
آره راهنمایی گرفتن خیلی خوبه، ولی دیدم یه تاپیک زده بودی راجب نحوه ارتباط با پسرا،اگه اشتباه نکنم. نخوندم تاپیکو، ولی خب اونجا یه بحث نسبتا کلی رو مطرح کردی
خب پس اگه دوستان برات پست گذاشتن و راهنمایی کردن، به نظر من دیگه باید خودت تصمیم بگیری
دیگه باید بتونی برای این موارد نه چندان مهم،خودت تشخیص بدی که چه برخوردی داشته باشی بهتره....
البته نه اینکه سوالت برای من ودوستان دیگه سخت باشه جواب بدیم! نه اصلا...
ولی تو خودت میتونی و میدونی که چه کاری در این موقعیت درسته، پس همون رو انجام بده. به خودت اعتماد داشته باش:72:
موفق باشی