آشتی آشتی؟ :excitement:
:122:
نمایش نسخه قابل چاپ
آشتی آشتی؟ :excitement:
:122:
سلام
خوبین؟ خوبم.
میگم جریان چیه؟ یه عده قهوه ای شدند اما کنار اسمشان عنوان کارشناس افتخاری نیست. خواهشا مسئولین تکلیف ما رو روشن کنند. مردیم از فضولی :162:
انجمن آزاد چه رنگیه؟
یعنی من دلم میخواد همینهایی که قهوه شدند رو با طناب خودشون بفرستم توی همون چاهی که منو انداختند یادتونه؟:311: داشتند خودشون رو قطعه قطعه میکردند که ما تشویق شدیم. حالا من فقط بفهمم اینا چرا قهوه ای شده اند!
ترانه؟ دختر مهربون؟ دخترای بابا یعنی من یک پوستی بکنم...:102:
طبل انتقامو به صدا در بیارید.
بی دل جان رنگ قهوه ای مربوط به انجمن آزاده.....
یادمه چند ماه پیش در یک روند تشویقی بیشتر اعضا از جمله خودم افتخاری به انجمن آزاد رفتیم و شکلاتی شدیم......
یادش بخیر به امید تکرارش.....:311:
منم در عجبم بوخودا!!!نقل قول:
ترانه؟ دختر مهربون؟ دخترای بابا یعنی من یک پوستی بکنم...:102:
آنی (رحمة الله علیها) یک بازی معرفی کرده بود به نام: پدر سگ گیرت آوردم :81:
به من چــــــــــــه! خاله آنی گفت!
حالا عزیزای دل مدیررررررر!!!! خیلی زود تند سریع شفاف سازی کنیدددددد بدون اینکه خودتون را به کوچه علی چپ بزنید!!!!:102:
آقای مدیر!!! قلبم شکست و رفت.... در این لحظه من میروم که با سینه ای مالامال از رنج و درد افسردگی و حس دوست داشته نشدن توسظ مدیر و حس کنار گذاشته شدن و حس تبغیض نژادی و کلی حس غمغین دیگر به افق بپیوندم:very_drunk:
سلام
بیا بی دل غصه نخور من نه شارژ مجانی گرفتم نه انجمن آزاد منو بردن حالا باید این شکلی باشم :97: ولی زیاد عین خیالم نیست
ببینم اگه من و تو تو انجمن آزاد نباشیم انجمنشون میچرخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :311:
خودشون ضرر کردن انجمنشون سوت و کور شد :227:
بشین و تماشا کن
بدون ما هرگز
سلام مدیر خوب همدردی فوق ا لعاده شبانه رو ز برای تالارهمدردی خیلی زحمت می کشد تقدیر تشکر قدردانی می کنم
:72::72::72::72::72::72::72::72:
فکور جان! این دار و دسته قهوه ای امروز، تا همین دیروز داشتند خودشون رو به هلاکت میرسوندند که چرا ما شارژ تشویقی گرفتیم! الان نیــــــــــگا! خودشون رو استتار کردند.
حالا ما هم گفتیم از خجالت شون در بیایم. بالاخره از قدیم گفته اند آسیاب به نوبت. بعله.
آره عزیزم. کاملا درست میگی. فکر کن من و شما توی انجمن آزاد نباشیم :18: اونوقت این بچه مثبت های خود سانسور کن، تا یکیشون بخواد حرف بزنه اونیکی پرچم کمک داورو میبره بالا :327:
این آقای مدیر هم زبله میدونه کی ها رو ببره توی انجمن آزاد.
آقای مدیر این لینکی که گذاشتید یعنی چه؟ این لینک که نشون نمیده چرا این عزیزان دل بابا، جایزه گرفته اند که! بچه گول میزنید؟
+++++++
آقای ابراهیمی الان چه وقت تقدیر و تشکره برادر من! یه خورده وقت شناس باش! الان باید شورش کنی. :102:
سلام خانم بهار زندگی محترم خانم بی نهایت محترم خیلی خیلی به تالارهمدردی خوش امدید امیدوارم دوباره به فعا لیت مثل قبل ادامه دهید امیدوارم در تالارهمدردی همیشه موفق باشید امیدوارم همیشه سلامت باشید
:72::72::72::72:
بچه ها خوابم میاد!
دوست دارم باشم! اما نمیتونم! پس میرم! اما باز دوباره برمیگردم!!!
سلام به همه
سلامی ویژه مخصوص آقای ابراهیمی با معرفت که اینقدر مهربونند وبه یاد همه هستند
همتون روبه راهید البته هیچ زندگی بدون مشکل که نمی شه اما امیدوارم کلیدش رو هم پیدا کنید اگه یه وقت در پیدا کردنش دچار مشکل شدید نگران نباشید
شنیدم رییس جمهور منتخب با انواع و اقسام کلید ها تشریف آوردند:biggrin::biggrin:
ما هم بد نیستیم از انجایی که به رییس جمهور منتخب رای ندادیم در پیدا کردن کلید دچاراندی مشکل شدیم.:58:
خونمون حسابی جوش مردونه شده دو تا شازده پسر دارم همراه با باباشون منم یکه و تنها 3 به 1 هستند.
دلم تنگ شده بود برای همتون .
همتون رو دوست دارم.
سلام بچه ها
امیدوارم حال شما خوب باشه
در مورد حال من باید بگم اصصصصصصصلا خوب نیستم
دیروز یه خبر بد بهم رسید
یکی از اقوام همسرم باردار بود دوقلو
ظاهرا بچه هاش به دنیا اومدن از بیمارستان مرخص شده دوباره حالش بد شده بردنش بیمارستان رفته تو کما و فوت شده همه این اتفاقات در دو روز افتاده دیروز فوت کرده
یک لحظه تصویرش از جلوی چشمام کنار نمیره آخرین بار عید توی یک مهمانی دیدمش چقدر خانم خوشرو و خوش برخوردی بود. مادر شوهرش میگفت چون بچه هاش دو قلو هستن همه باید کمکش کنن پدر شوهرش کلی ذوق میکرد میگفت خیلی خوبه بچه دو قلو باشه آدم یه بار بچه دار میشه دو تا بچه گیرش میاد و ....
سر درد غیر قابل وصفی دارم نمیتونم اشکهام رو کنترل کنم
هزار تا چرا تو ذهنم هست بزرگترینش اینکه چرا باید دو تا نوزاد دو روزه یتیم بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مادر اون خانم الان باید به مراسم ختم دخترش برسه یا اون دو تا بچه یتیم رو نگه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پدر اون بچه ها فکر کنم مصیبت وارده برای اون از همه بزرگتر باشه!
نمیخوام به حکمت خدا ایراد بگیرم ولی پذیرش این اتفاق خیییییلی سخته شاید هم من در این زمینه ها خیلی ضعیف هستم :47:
سلام به همگی خب می بینم که یاران غار (بخونید همدردی با محیط قبلی - چی بود اسمش ؟ یادمه یه چیزی بود نزدیک baby شاید byby ) یکی یکی دارن میان ،بی نهایت (که مرخصی بود و عذرش موجه) Bahar.shadi (اونم عذرش موجه بالاخره تحصیل و کارآفرینی و...)مونده ani,bloom, مامفرد و امید و مصطفی و بقیه اونائی که نیستن اقلیما ، رایحه و... هنوزم نمی دونم چی به کجاس ، هر دفعه یه دکمه ای رو می زنم و با یه سری موضوعات جدید مواجه میشم.فکور عزیزبلاهائی که همه ما به نوعی باهاشون برخورد می کنیم ، برا همه به نوعی امتحان محسوب میشه ، برا بازماندگان آزمون صبر و تحمله ، برا ماها تلنگریه برای شکر نعمت های بیشماری که خدا بهمون داده ، ..... همه و همه برا اینه که حضور خدا رو تو زندگی مون احساس کنیم. که متاسفانه کم پیش میاد ، حضورش رو هم که حس کنیم شاید گاهی با شکوه و گلایه "که چرا ؟؟؟!!!" نه با شکر و سپاس !دیروز هم یکی از دوستان بنده که اتفاقا تازه هم خداوند بهشون بچه ای عطا کرده بود ، با یه تصادف از دنیا رفت . این اتفاق تلنگری برا من بود که "چقدر مرگ به من نزدیکه" اما امان از فراموشی .بگذریم ، امیدوارم همگی خوب و خوش باشید ، زندگی هممون هم رنگ و بوی خدایی داشته باشه.
- - - Updated - - -
سلام به همگی خب می بینم که یاران غار (بخونید همدردی با محیط قبلی - چی بود اسمش ؟ یادمه یه چیزی بود نزدیک baby شاید byby ) یکی یکی دارن میان ،بی نهایت (که مرخصی بود و عذرش موجه) Bahar.shadi (اونم عذرش موجه بالاخره تحصیل و کارآفرینی و...)مونده ani,bloom, مامفرد و امید و مصطفی و بقیه اونائی که نیستن اقلیما ، رایحه و... هنوزم نمی دونم چی به کجاس ، هر دفعه یه دکمه ای رو می زنم و با یه سری موضوعات جدید مواجه میشم.فکور عزیزبلاهائی که همه ما به نوعی باهاشون برخورد می کنیم ، برا همه به نوعی امتحان محسوب میشه ، برا بازماندگان آزمون صبر و تحمله ، برا ماها تلنگریه برای شکر نعمت های بیشماری که خدا بهمون داده ، ..... همه و همه برا اینه که حضور خدا رو تو زندگی مون احساس کنیم. که متاسفانه کم پیش میاد ، حضورش رو هم که حس کنیم شاید گاهی با شکوه و گلایه "که چرا ؟؟؟!!!" نه با شکر و سپاس !دیروز هم یکی از دوستان بنده که اتفاقا تازه هم خداوند بهشون بچه ای عطا کرده بود ، با یه تصادف از دنیا رفت . این اتفاق تلنگری برا من بود که "چقدر مرگ به من نزدیکه" اما امان از فراموشی .بگذریم ، امیدوارم همگی خوب و خوش باشید ، زندگی هممون هم رنگ و بوی خدایی داشته باشه.
سلام به همگی:72:
برام ایمیل اومده بود که زمان پر رنگیم رو به پایانه منم اومدم یه سری اثر از خودم بجا بگذارم بعدش به قول امروزی ها برم تو افق محو بشم.
فکور جان:72: بابت فوت فامیلتون خیلی ناراحت شدم و بهتون تسلیت می گم. امیدوارم همه ی بازماندگانشون بتونند از این امتحان الهی سربلند بیرون بیان.
امروز تولد اینجانب بود ولی تولد امسالم با هر سال یه فرق خیلی بزرگ داشت. و اونم اینکه من واقعا قدر زندگیم و لحظه لحظه هاش رو سعی میکنم بدونم. از اونجایی که تو یه بازه زمانی یک ماهه مشکوک به یه بیماری مخوف بودم :54: الان مثل اونایی که از مرگ برگشتن شدمو دنیا رو زیبا میبینم.
این وسط نمی دونم من مهربون شدم ؟دل نازک شدم ؟خشانتم کم شده ؟ چم شده که هر بار یه سری به تالار میزنم حس میکنم درجه ی خشانت :97:(kheshanat) تاپیک های مشاوره ای خیلی بالا هست. عملا حس میکنم تو تاپیک ها به مراجع بیشتر حمله میشه :102: تا مشاوره داده بشه:161:
احتمال داره که قبلنا خودم هم اینطوری برخورد کرده باشم و هم حسی و همدردی رو بکلی و به دلیل اینکه مراجع حسابی با رفتار و تصمیم های غلطش کفریم کرده بوده فراموش کرده باشم.
اگر خواننده ای از اینجا عبور می کنه که این بنده ی سراپاتقصیر دلش رو خطی خطی کردم یا شکوندم تقاضای عفو و بخشش دارم.
از اونجایی که تاپیک حال و احوال هست
باید بگم با اینکه دنیا رو زیبا می بینم اما همچنان رنگ این روزهام رنگ استرس هست.
اگه تاپیک های رفع استرس رو بالا بیارید من یه دنیا ممنونتون میشم.
راستی چند روزه دیگه ماه رمضونه و امسال اولین سالیه که توفیق روزه داری ندارم. خواهشا موقع سحر و افطار اول برای شفای همه مریض ها مخصوصا مریض کوچولوها دعا کنید.:203:
دوم هم دعا کنید که مشکل دارو از مملکتمون رخت ببنده و کسی که درد داره حداقل دغدغه دارو و درمان رو نداشته باشه.:203:
و اگه دوست داشتین برای منم دعا کنید که به دعاهاتون خیلی نیاز دارم.:203:
به یاد همتون هستم حتی کسایی که اسم کاربریشون تو ذهنم نیست ولی مشکلشون هست.
بهترین ها را براتون از خدا خواستارم:72:
سلام به اعضای خوب تالار اسم وبلاگ تخصصی ترین کنکور ارشد مشاوره اسم وبلاگ است
وبلاگ دکتر میر سعید جعفری مشاوره است ایشان استاد من است و دوست صمیمی مدیر خوب همدردی است
اعضای خوب تالار به این وبلاگ سر بزنید نظر و پیشنهادات بگوید خوشحا ل می شویم
:72::72::72:
سلاااااااام
کسی خونه نیست؟
حالتون خوبه؟کاراتون خوب پیش میره؟روزهاتون به کامتون هست؟امیدوارم که لحظه های خوبی داشته باشین و خیر و برکت تو زندگیاتون زیاد باشه.
این عکس بانمک رو یکی از بچه های تالار پیدا کرده بود.
بانمکه.نه؟
http://www.hamdardi.net/imgup/3802351d96888b4180.jpg
-----------
منم خوبم.میشه که بهتر هم بشم.
دیشب موقع خواب یادم افتاد سالها بعضی شبا یه پنکه سقفی مدام تو سرم میچرخید(از پنکه سقفی بدم میاد.هم از چرخشش هم صداش).میچرخید و میچرخید و گاهی انگار منم همراه باش میچرخیدم و این سرمو گیج میداد و حالت تهوع بهم میداد.و یه چیزی مثه فکر یا توهم انقد تو سرم بزرگ میشد و باد میکرد که کل فضای ذهنمو میگرفت و من تحت فشار بودم و سعی میکردم بترکونمش یا از اون فکر بیام بیرون.خیلی حالت بدی بود.خدا رو شکر خیلی وقته این حسو ندارم اما هنوز متوجه نشدم اون حالت چی بود؟اگه کسی اطلاعاتی داره خصوصی بهم بگه.و اگه کسی اطلاعات علمی راجب واقعیت،رویا و توهم داره اونم بهم بگه.:72:
مرسی
سلام به اعضای خوب تالار
وبلاگ تخصصی ترین کنکور ارشد مشاوره دیدی نظر درباره این وبلاگ چه بود وبلاگ خوب بود یا نه
سلام وبلاگ تخصصی ترین کنکور ارشد مشاوره نگاه کنید
وبلاگ دکتر میر سعید جعفری است من در این وبلاگ خیلی زحمت می کشم
:72::72::72::72::72:
چه نیرومند است انسان،اگر جز آنچه رضای خدا در آن است انجام ندهد.(ژان ژاک روسو)
در این ماه ،میان ربنای سبز دست هایتان من را مشمول دعای خیر خود کنید.تا آنچه که به صلاحم است پیش آید.
سلام به همه دوستان گرامی:72:
حلول ماه عزیز رمضان رو به همه شما عزیزان تبریک میگم امیدوارم که در شبهای قدر به حوائج خود برسید و ما رو هم از دعای خیر خود محروم نکنید .
همه مهمان خداییم و در دستان پر از نعمت او روزگار میگذرانیم . خدایا همیشه مارا از نعمت های بیشمارت بهره مند ساز .انشاالله که ما نیز در تمام ایام سال مثل این ماه بیشتر به تو نزدیک شده و کمتر گناه کنیم و همیشه مهمان تو باشیم و خود را در محضر تو ببینیم و شرم از معصیت داشته باشیم .
انشالله که حوائج دنیوی و اخروی همه دوستان برآورده شود و زندگی همه غرق در آرامش شود و هیچکس دیگر از مشکلات و جدایی و.... نگوید . هرچند که در هر سختی نعمتی نهفته است که ما از آن بی خبریم و هیچ کار خدا بی حکمت نیست .
طاعات و عباداتتان قبول درگاه حق .:323:
التماس دعا .
ماه رمضون و روزه داریتون مبارک
دوستان امروز دم افطارلطفا یادتون باشه برای همه ی بچه های تالار به خصوص maryam123,دختر مهربون ,omid65و راحیل خانوم وریحانه وسبکتکین دعا کنید که به خواسته های دلشون برسن و تالار پر از خبرای خوب و روزای شاد بشه:43:
راستی بــــــــــــــاران!!!ازین ورا؟؟راه گم کردی!!
یادمه سه چهار ماه پیش تالار یه چند روزی قطع بود و بعد اومدی از استخون درد ناشی از اعتیادت گفتی و ادعا کردی که مثلا معتادی به همدردی!!این چه جور اعتیادیه که سالی یه بار سر میزنی اینجا؟؟؟:81:به قول بی دل زود باش سریع شفاف سازی کن!!
ممنون از احوال پرسی شما ترانه عزیز و مهربان .:43:
حالا یکی از اهالی سرش به سنگ خورده میخواد ترک کنه شما نذارید. ترک که نه کمش کردم . حالا هی میگن چرا ....
چکار کنیم سرمون جای دیگه گرمه مشغول کارا هستیم دیگه وقت کمه باید به کارا برسم .
در ضمن ما اومدیم دیدیم دارن گیر میدن (مخصوصا بی دل) که چه معنی داره رفتی شوهری شدی و.... گفتیم یه خورده سربه زیر بشیم و سرو صدا نکنیم تا رضایت بزرگترا تامین بشه .:blush:
گذشته از شوخی دوست دارم بیشتر در تالار فعالیت کنم اما چه کنم که وقت آزادم کم شده . دستم رو بند کردن سرم شلوغ شد، ای روزگار پاک از دست رفتیم .:cower:
ما به این راحتیا دست از همدردی نمیکشیم شاید کم بیایم اما میایم ! آره داداش.:afro:
وبلاگ تخصصی ترین کنکور ارشد مشاوره اسم وبلاگ است مدیر وبلاگ دکتر میر سعید جعفری است ایشان استاد من است دوست خیلی صمیمی مدیرهمدردی است من در این وبلاگ همکاری می کنم موزیک هفته در وبلاگ اهنگ مادر از میلاد کیانی در وبلاگ گذاشتیم تقدیم به تمام مادران خوب عزیز ایران در وبلاگ نظر دهید خوشحا ل می شویم
:72::72:
حالم خوبه ها! همه چی اوکی اه خدا رو شکر اما همچین که میام توی همدردی و دو تا تاپیک میخونم میریزم به هم! عصبی و پرخاشگر میشم!
همدردی پر شده از دختر پسر های لوس و ننر و درمانده و فریب خورده و نالان و سرگردان و سریش و ...
بعضیها هم که اونقدر عاقل اندر سفیه به پستهای اعضا نیگاه میکنند و اونقدر خود برتر بین و متوقع و منفعت طلب اند که این آخریه حقیقتا دیدم صدای ابر فرض خان هم در اومد!
فرشته، جان عزیزت! یه خورده همچین فصیح و بلیغ و فارسی سلیس بنویس که من اینقدر از مغزم کار نکشم!
بعضی از اعضا دنبال یه تاپیک مفت میگردن برن اونجا بشینن یه دل سیر درد دل کنن. طرف اومده تاپیک باز کرده که شوهرم خیانت کرد و چیکار کنم و... بعد می بینی بنده خدایی میاد میگه آره عزیزم مردا همشون چطو فلانا خائنن. منم شوهرم بهم خیانت کرده الهی جیز جیگر بزنن همه این دختر خیابونیهای شوهر دزد!
اون یکی میاد میگه: برو تا فیها خالدون خودشو موبایلشو کیفشو ...جستجو کن!
دختره تازه چند روزه نامزد کرده (هنوز عقد خبری نیست!) اومده ضجه میزنه که شوهرم برام پول خرج نمیکنه. بعد که ازش سوال میکنی و توضیح میده معلوم میشه که طلا و لباس و کادو و.. پول براش خرج نشده پسره ماچ داده خریده!!!!!!!
اون یکی حسن حسینی راه انداخته که شوهرم بهم توجه نمیکنه! بعد نگاه میکنی می بینی شوهر از سر کار یه راست میاد خونه تا فرداش که دوباره بخواد بره سر کار. در سال چندین سفر و...به همراه شوهر و مهمانی و...اینها هم حساب نیست! روابط زناشویی اشون هم اوکیه! من یعنی میخوام از این زن بپرسم چیکار کرده که تونسته اینهمه موفقیت حاصل کنه؟!!!:54:
حقیقا منی که هیچکدام از این چیزهایی که اینها دارند رو ندارم ولی روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم و توقعی هم ندارم، وقتی میام می بینم این ملت با امکانات مادی به مراتب بهتر و بیشتر از من دارند می نالند و به سیم آخر میزنند و به خودکشی فکر میکنند و...حالم بد میشه.
آمپر می چسبونم!
من الان هنگم! واقعا اگر روانشناس میشدم شاید پا میشدم مراجع رو میزدم! خدا رو شکر که هیچ وقت به ذهنم خطور نکرد که اینکاره شم :311:
خدا انشا الله همونطور که زد پس کله ما و ما رو متوجه خیلی از نعمتها و تواناییهامون کرد، همه اعضای اینجا رو هم یه سرویس پس گردنی مهمون کنه بلکه هدایت شن.
اینهم دعای ماه رمضونی ما. زیاده عرضی نیست.
زت زیاد!
منم اینجوری بودم یه وقتی!هی به خودم میگفتم طرف کل غمش جواب ندادن اس ام اسشه و بعد من .....!!!!بعد یه عزیزی بهم گفت به جای اینکه بشینی نگاه کنی که بقیه چه قدر زندگیشون خوبه ولی چه قدر مینالن و غصه بخوری ,به این فکر کن که خدا چه لطفی به تو داشته که با مشکلات بزرگتر صبر و استحکام بیشتر بهت داده
حالا جدیدا سعی میکنم اینکارو بکنمو بعد خوندن تایپیک ها حالم خوب میمونه و خدا روهم یه شکری میکنم که نسبت به یه عده قوی ترم
تو هم امتحان کن جواب میده دوستم:46:
خب من حالم بدک نیست و امروز روزه بودم و همزمان دلم خواست بعد مدت ها برم باشگاه و رفتم و دیگه دور و بر ساعت 4 کاملا رو به قبله قرار گرفته بودم:sad:ولی روزه رو حفظ کردم و با اینکه افطار کردم بازم حالم خوب نیست!!
یه سر درد وحشتناک دارم:54:
یکی نیست بگه ترانه تو که تو حالت عادی هم روزه برات سخته چرا پا میشی میری باشگاه؟!!!والا
ان شا الله تو دعاهاتون من و بی دل هم یادتون نره:43:
سلام به همه
عبادات همه دوستان قبول درگاه حق ... انشاء الله.
زمانی که آرام می رفتم تا صدای پای خویش را حتی با گوش های خود نشونم ، فکرش را نمی کردم در حین برگشت آنقدر استرس داشته باشم که کلمات روی کیبورد را هم فراموش کنم ...
پسری مجرد رفتم و جوانی متاهل برگشتم ..
مسیر جالبی بود .... راه ها طی کردم تا به اینجا ...
هر چه بود رحمت الهی بود و لطف و محبت بی کرانش ...
خدایا شکرت که تو را دارم .... هیچ ندارم اما بزرگم ...
در گذر از هیچ به همه چیز رسیدم ...
گذر و این پل صراط را دوست دارم به تحریر در آورم ..... در بخش تجربه هاب فردی حتما می نویسم ....
فعلا ..:82::82:
سلام
به به جناب لرد حامد هم بله ....
مبارکا باشه ، ان شاء الله که به پای هم پیر و خرم شوید .
منم قبولی طاعات همگی را از درگاه خدا میخواهم و امیدوارم که توفیق پیدا کنیم که بهره های ماندی از این ماه پر برکت ببریم
و حقیقتاٌ مهمانانی راضی باشیم
برای همگی بهترین تقدیرها را در شبهای قدر خواهانم
یاد ستایش باران ، شیدا حاتمی ، موعود ، مامفرد ، بلوم ، روزن ، شاد ، چشمک ، آنی ، امریم ، غزاله ( پرنیان ) ، مهتاب ،
گل مریم ، و ...... به دلم افتاده ، ان شاء الله هرکجا که هستند خوش و خرم باشند و در سلامت به سر برند . و یادی
از همدردی هم بد نیست داشته باشند و ما را از حال خود با خبر کنند و خوشحالمان سازند
التماس دعا
سلام
از رایحه عشق و گلنوش67 هم یادی کنیم.
بله بی دل جان حرص خوردن نداره.خوشبختی که فقط داشتن امکانات نیست.وقتی نمیتونن از چیزایی که دارن لذت ببرن خوشبخت نیستن دیگه.نقل قول:
وقتی میام می بینم این ملت با امکانات مادی به مراتب بهتر و بیشتر از من دارند می نالند و به سیم آخر میزنند و به خودکشی فکر میکنند و...حالم بد میشه.
اما تو و هرکسی که از داشته هاش لذت میبره همونطور که taraneh89 گفت باید خوشحال باشه چون عوض امکانات مادی یه حُسن بهتر داره.
-----
بعضیا چقد واقعا تغییر کردن و بهتررر شدن.اصلا منظورم به taraneh89 نیستا! :wink:
جناب lord.hamed ازدواجتون مبارک.شام که ندادین،لااقل شب همه رو یه شیرینی مهمون کنید.
---------
منم خوبم.آب قطع نشه بهترم میشم.
غرض از این پست اینکه منو هم دعا کنید لطفا:72:
مرسی
اتفاقا منم اون لحظه یاد omid65 افتادم.شهرت ازدواجش جهانی شده.نقل قول:
اتفاقا وقتی خبر مزدوج شدنشون را دیدم در دم یادم به آقای omid65 افتاد
اقا keyvan مدیر صورتی پوش،اگه دعای ما بگیره؛دعات کردم.امیدوارم بهترین خیر و صلاح براتون رقم بخوره.
----------
حالا که حرف دعا شد بگم ازبچگی ماه رمضون با صدای خوش ربنایی عجین شده بود که موقع چیدن سفره افطار از تلویزیون میشنیدیم.بعدها فهمیدم صدای خوش شجریانه.حیف و صد حیف که دیگه پخش نمیکنن. :(
-------------
جناب lord.hamed غیر از شیرینی یه کم تجربیاتتونو برای پسرای عزب اوغلی تالار بگید تا اونا هم مزدوج شن.فقط به یه زبونی بگید که بفهمیم.:)
ممنونم از بهار.زندگي و بي نهايت .
حتما دعام كنين كه دارم روزهاي مهميhttp://mojdeh.persiangig.com/sheklak...eart-64x64.png رو ميگذرونم .http://i2.glitter-graphics.org/pub/4...ave7s3vd0d.gif
اين شكلك هاي ميشل هم باحاله ها
سلام و احترام اعضای خوب تالار به زودی برای همیشه از تالارهمدردی می روم
من در وبلاگ تخصصی ترین کنکور ارشد مشاوره اسم وبلاگ است مدیر وبلاگ دکتر جعفری است من در این وبلاگ فعا لیت می کنم وبلاگ ارشیو نظرات نگاه کنید من چقدر نظر دادم دکتر جعفری استاد من است امیدوارم سایت و تالار گفتمان دکتر جعفری زودتر راه اندازی شود ممنون
سلام به اعضای خوب تالارهمدردی
خانم نازنین اریایی اقای حامد عزیز اقای لرد حامد خانم بهار زندگی در تالارهمدردی کم فعا لیت می کند امیدوارم زودتر فعا لیت در تالارهمدردی زیاد کند براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم :72::72::72::72:
اعضا ی خوب تالار صندلی داغ نوبت خانم بی نهایت است از صندلی داغ استفبا ل کنید صندلی داغ داغ کنید
اعضای خوب تالار صندلی داغ دوست نداری اطلاع دهید تا صندلی داغ تعطیل کنیم
سلام
بله.بله.واقعا چه دوستای بامعرفتی دارم من.یعنی شونصد روزم اثری از راحیل نباشه هیشکی حالی ازش نمیپرسه.
وای که چقد گشنمه.حال ندارم حرف بزنم.
اومدم این چند صفحه حال و احوالو خوندم
میبینم که جناب lord.hamed هم مزدوج شدن.به به.مبارک باشه جناب.ایشالا خوشبخت بشین
میگم چه مدلی با خانومتون حرف میزنید؟اونجوری که با بروبچز همدردی حرف میزنید نباشه که بنده خدا کلا سردرنمیاره چی میگید
حالشون خوبه ایشالا؟تاپیک حال و احواله دیگه،چی بگم
یه چند روزی میرفتم سرکار.چه کار مزخرفی بود.امروز رفتم تسویه کردم
دوست دارم برم قالی بافی یاد بگیرم.فعلا دنبال آموزشگاهم
وای خدا،گشنمه :302:
این مدت هی میشینم پای سیستم تو مسابقات اینترنتی شرکت میکنم.بیشترشم که مسابقه کتابن.کاش برنده بشم.عقده ای شدم بس که برنده نشدم
راستی دوستان،شما چطورید؟:chuncky:
سلام بع اعضای خوب تالارهمدردی
خانم راحیل خانوم خانم نازنین اریایی به تالارهمدردی خیلی خوش امدید:72::72:
من از خوشحا لی اشک شوق ریختم امیدوارم در تالارهمدردی موفق باشید امیدوارم دوباره به فعا لیت در تالارهمدردی ادامه دهید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72:
سلام به همگی
شدم سنجد
هی میرم هی بر میگردم:310:
از صبا به فکور:
فکور جان، این فکرا و ترس ها اثرات اتفاقی هست که برای اون فامیلتون افتاده، زیاد جدیشون نگیر، به دفعه پیش که زایمان کردی فکر کن. به صورت پسر نازت فکر کن. به این فکر کن که تو این هفته های آخر هر هفته کلی وزن می گیره و بزرگ میشه.
راستی اسم گل پسرمون شد کوروش؟ کیارش هم خوبه ها، کیان مهر چی؟ اینا هم سلطنتی هستند آخه:227:
من وقتی اینجوری دلهره و استرس می گیرم لا حول و لا قوه الا بالله زیاد میگم. خودش خوب میشه، آخه می فهمم من هیچ کاره ام.
ما همیشه از طرف بچه دوم یه کادو میگیریم واسه بچه اول، میگیم فرشته مهربون (نه سرپرست تالارا) داده به نی نی واست بیاره!! که حسودی نکنه و صلح برقرار بشه.
حالا که دو تا نی نی داری نمی خوای از طرف نی نی دوم به ما کادو بدی؟ ما هم خوشحال شیم.:43:
الهی! فکور جان شما یک همچین شرایطی داشتی و من نمیدونستم؟
واقعا بهت تبریک میگم.
از بس در این سایت دیده بودم که خانومها وقتی باردار میشن عصبی و پرخاشگر میشن و یکسره اعضای دیگه قربون صدقه اشون میرن و لوس بازی در میارن که هر وقت میشنیدم یکی این شرایط رو داره، چهار ستون بدنم میلرزید.
اما اینهمه وقت من اصلا نفهمیدم که شما این وضعیت رو داری.
خدا رو شکر یکی پیدا شد که اون ذهنیت رو پاک کنه و نشون بده که هنوز هم هستند خانومهایی که مثل مادران ما در زمان بارداری از زمین و زمان طلبکار نباشن و به فکر سو استفاده نیافتند.
من به تو افتخار میکنم دوستم :43:
بله. صیا درست میگه. این افکار رو از خودت دور کن و با ذهن مثبت و روحیه خوبی که تا همین چند وقت پیش داشتی و هنوز هم داری، انشا الله برو به مرحله نهایی و با یک نی نی خوشجیل و موشجیل کاکل به سر برگرد و بیا بهمون از شاهکارت بگو :310:
سلام دوستان عزیزم خیلی خوشحالم که دوباره پررنگ شدم واقعا جون گرفتم
امیدوارم حال همتون خوب باشه و نماز روزه هاتون قبول درگاه حق
فکور عزیز الان پستت رو تو صندلی داغ خوندم عزیزم انقدر به خودت استرس الکی نده سعی کن فکرای منفی نکنی دعا میکنم آرامش داشته باشی
واقعاا منم به قول بی دل بهت افتخار میکنم فکور ...منم یکم از دوران بارداری می ترسیدم .
صبا جون کیان چهر اسم دختر نیست آیا؟
من تو مدرسمون دو تا دوقلو داشتیم اسم یکی شون کیان چهر بود اون یکی کیان مهر هر دو دختر.
سلام به همه اعضای گل همدردی، اومدم بگم منم خوبم و پر رنگ شدم که بگم ماه خیلی خوبی رو داشته باشید و امیدوارم در این ماه هر چی از خدا می خواهید به بهترین شکل بگیرید. البته ما که داریم روزه ماراتنی می گیریم. حالا نمی دونم به خط پایان می رسیم یا نه. دعا کنید برسیم. در ضمن خواستم یادی هم بکنم از تمام یاران همدردی که چندیست در تالار نیستند. برای نمونه ani، خارپشت، گل کاغذی، شایانا، فرانک بانو، سارابانو، سر افراز، سابینا، mta، و hamed65 ، sci و بقیه که به علت گرسنگی حافظه یاری نمی کنه (خوب شد ماه رمضون شد که همه تقصیرها گردنش بیافته). در ضمن خیلی ممنون از اینکه در این مدت از من هم یاد کردید ..البته به غیر از baby، hamed65، و فکور که به یاد من بودند.
سلام دوباره
انقدر خوردم واقعا حالم بده :) قبل افطار بهتر بودم
الان سه روز هست خونه مامانمم هستم خیلی خوش می گذره ولی ................
همسرم هر روز میگه از سرکار میاد اینجا و هر روز هم روز به شب می رسه و نمیاد
هر دفعه ی بهانه ای داره
ی بار میگه خسته ام
ی بار میگه خوابم برد
ی بار میگه میگه رفتم خونه برم حموم دیگه تنبلیم اومد
امشب دیگه ناراحت شدم یکم عصبانی شدم جلوی خانوادم سرشکسته شدم خوب اینا نمی گن اون چرا نمیاد؟چه مشکلی داره که نمیاد؟
تازه امروز می خواستم برم خونه ،خودش گفت بمون اونجا منم میام!!!
الان هم در نهایت معذرت خواهی کرد
گفت از صبح سرکار با هزار جور ادم ناجور باید دهن به دهن بزارم وقتی هم میام خونه باید به تو جواب پس بدم
گفت دلم خواسته بمونم خونم به کسی هم ربطی نداره خسته بودم موندم خونه
:)
بامزه است نه؟واقعا جالبه رفتارش
واقعا دوستم داره انقدر دوستم داره که سه روز منو نمی بینه تازه آخرش هم اینجوری جواب میده
امروز تو رادیو شنیدم نوشتن باعث میشه درد زخم کمتر بشه
البته زخم جسمی رو می گفت
ولی من با نوشتن درد زخم روحیم هم کم میشه