منم برای نفربعد آرزومیکنم بحق این ماه عزیز تواین دنیا همیشه شادباشه وتواون دنیا خدابهشتشو نصیبش کنه:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
منم برای نفربعد آرزومیکنم بحق این ماه عزیز تواین دنیا همیشه شادباشه وتواون دنیا خدابهشتشو نصیبش کنه:43:
الهم صل علی محمد و آل محمد. خدایا مشکلات روحی و مادی هر کسی که این پست رو می خونه و همینطور نفر بعدی رو حل کن. الهم صل علی محمد و آل محمد.
الهی آمین.
خدایا در این شب گرانقدر :72::72:
سلامت و آرامش جسم و روح رو نصیب همه بندگانت بکن.:323:
کارو فعالیت همه بندهات رو پر رونق - با برکت و پر ثمر بگردان.:323:
کانون خانواده متاهلین را گرم و با آرامش و به مجردین همسران شایسته - با کفایت و لایق نصیب بگردان:323:
کانون زند
ممنون سنجاب عزیز از دعاهای قشنگت:72:
خدای مهربان و دلسوزم
از تو برای همه جوانانت خواستارم تا در مسیر درست زندگی قرارشون بدی
برای نفر بعد هم دعا میکنم تا همیشه این حس رو داشته باشه که در راهی درست با حمایت و همراهی خدای بزرگ به سمت هدفی با ارزش قدم برمیداره
براش توفیق هدایت الهی رو خواستارم
سلام یلدا جان. ممنون از دعای خیرت.
واقعا به چنین دعایی نیاز دارم...
و خدایا به نفر بعد سلامتی, آرامش, صبر و سعادت در دو دنیا را عطا کن و توان مقابله با مشکلات زندگی را به او بده.... :203::203::203:
مرسی صالحه جان،
چون اصلی ترین هدف من در سال آینده، سلامتی (ذهن و جسم و روان) هست، این دعا رو به من میرسه. :18:
برای نفر بعد هم آرزوی سلامتی دارم. چون سلامتی مسیر رو برای خلوص محیا میکنه...:72:
با تشکر از میشل گرامی و دعایش
برای نفر بعد دعا می کنم، که خدا همیشه آنچنان در دل و روحش بنشیند که هیچ شادی و غمی را حس نکند. و تنها دردش و درمانش او باشد.
ممنون جناب مدیر بخاطر این دعای بسیار خوب که شدیدا بهش نیاز دارم.
من برای نفر بعد دعا می کنم که توفیق کمک کردن به دیگران از نوع بی منتش، نصیبش بشه.
از مدیر همدردی عزیز خیلی ممنونم که این دعای خوب رو کردن واون قسمت این حقیر شد امیدارم لایقش باشم واما دعای من برای نفر بعدی خدایا ناتوان تر از انیم که ما را به خودمان واگذاری حتی یک لحظه هم ما را به خودمان وانگذار . خدایا در همه حال دست این دوستمونو بگیر .
با تشکر از مدیر همدردی عزیز برای نفر بعد بهترین هارو آرزو دارم.دعا میکنم به همه خواسته های معقولش برسه.سلامتیش به خطر نیفته.مشکلی نداشته باشه ودر صورت وجود مشکل توانایی حل اون رو خداوند بهش عطا کنه.
از همه دوستان و خصوصا شایسته عزیز به خاطر دعایی که کرده متشکرم و امیدوارم همه دوستان قبلی به هر چه که از خدا میخوان برسن
اما نفر بعدی براش آرزوی سالی پر خیر و برکت از لحاظ مادی و معنوی آرزو دارم و از خدا براش سلامتی میخوام
امیدوارم اگر گره ای توی کارش هست به لطف خدا در سال جدید مشکلاتش حل بشه
سلام به همه و ممنون از شایسته عزیز که دعای خوبش نصیب من شد.:72::72::72: من یقین دارم این دعاها خیلی اثر دارن.
اما برا نفرخوشبخت بعدی دعا میکنم که تمام لحظات امسالش پر از ایمان و ارامش و اطمینان به خدا باشه...
به ارزوهای قشنگش اونایی که به صلاحشه برسه
معرفتش بیشتر بشه و به کمال حقیقی نزدیکتر ...
دعا میکنم خوش رنگترین و خوش طعمترین و خوش صداترین اتفاقا براش بیفته
این گلم تقدیم به نفربعدی:72:
- - - Updated - - -
اصلاح میکنم: ممنون از شایسته و میس مرجان عزیز این صفحه رو ندیده بودم.
با تشکر از دوستان قبلی :72:
و آرزوی بهترین لحظات؛ زیباترین نعمات، پر بارترین زحمات، و کمترین و ناچیزترین صدمات در سال جدید برای نفر بعدی:323:
ممنون از دعای همه جانبه سنجاب جان :72:
برای نفر بعدی آرزو می کنم در سال 93 ازدواج کنه. یک ازدواج خوب و موفق :323:
یاد دسته گل عروس افتادم که پرت می کنه برای مجردها ...
ببینیم دست کی می افته :43:
ای جونم دست گل دست خودم افتاد دستت درد نکنه ....مرسی شیدا جان حتما تو را برای عروسی دعوت میکنم:72:
البته چیز دیگه ای هم میخواهم .......
ایشالهه عروسی خودت
من هم برای نفر بعدی چک سفید امضا میگذارم یعنی اولین و مهمترین خواسته ای که تو ذهنش هست همین امسال براورده شه
من میخام این دعا رو بدزدم :311: زرنگما
ببین چقدر شاکی شدن
مرسی شیدا جان از دعای خوبت پس خودتم عروس شدی که داری دسته گل پرت میکنی؟! کلک
منم برا نفر بعد فرصت ازدواج کنم امیدوارم نفر بعدی هم ازدواج خوبی داشته باشه به همین زودی با یه ادم ایده ال ومناسب خودش.
- - - Updated - - -
نه زرنگتر از ماهم بوده پس
از فرشته عزیز متشکرم:72:
ان شاالله قسمت یکی از دعاهاش در حق من گیرا بشه:72:
برای نفر بعد سلامتی خودش و خانواده اش، برکت در رزق و روزیش، گرمی کانون خانواده اش و برآوره شدن آرزوهاش رو از خداوند منان خواهانم:72::323:
- - - Updated - - -
از فرشته عزیز متشکرم:72:
ان شاالله قسمت یکی از دعاهاش در حق من گیرا بشه:72:
برای نفر بعد سلامتی خودش و خانواده اش، برکت در رزق و روزیش، گرمی کانون خانواده اش و برآوره شدن آرزوهاش رو از خداوند منان خواهانم:72::323:
چه دعاهای قشنگی:72:
آرزو میکنم وقتی سال 94 تحویل میشه با خودش بگه سالی که گذشت؛ بهترین سال عمرم تا الان بود. چون به هر آرزوی خوبی که داشته رسیده
ممنون مهستی عزیز.چه دعای قشنگی!برای نفر بعد آرزو می کنم که دعای خیر پدر و مادرش در حقش مستجاب بشه.اگه نفر بعد مجرده همین امسال بهترین همسر را انتخاب کنه.اگه متاهله زندگی اش هر روز عشقش بیشتر و بیشتر بشه.
ممنون از شما
برای نفر بعدی:
آرزو می کنم خدا بهترین و قشنگ ترین تقدیرها را براش رقم بزند:72:
خیلی خیلی ممنون از دعای نفر قبلی ( واقعا به این تقدیر های خوب نیاز دارم)
من هم برای نفر بعدی دعا میکنم و از خدا میخوام که: هفت تا از داشته های خیر و خوبش رو ( به انتخاب خودش ) دو برابر کنه و شش تا از اون یکی ها رو نصف کنه.
حالا خودش بیاد بگه چی خواسته و چی نخواسته.
ممنون از نفر قبلی
برای نفر بعدی:
دعا می کنم آرامش همچون دانه های برف آرام و بیصدا به قلب نفر بعدی ببارد و تقدیری سراسر خیر، برکت، خرسندی، سلامت، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت داشته باشد:72:
سلام
با تشکر از نفر قبلی
دعا میکنم نفر بعدی امسال عروس بشه:311: و یک زندگی شاد رو شروع کنه :72:
واي خيلي ممنون از دعات
دعا ميكنم نفر بعدي ملياردر بشه :227:
ممنونم از rozaneh که من سخت به این دعا مهتاجم و انشااله که بهترین برام رقم بخوره
برای نفره بعدی دعا می کنم
خداوند شادترین شیرین ترین پرپول ترین روزها رو براش رقم بزنه
و
نی نی ناز به اونهایی بده که چشم به راه هستن.
ممنونم از فریبای عزیزم من هم ارزو میکنم برای دوست بعدی امسال سالی باشه که به بزرگترین ارزوش برسه و تک تک ثانیه هاش پر از شادی باشه انشا الله
ممنونم از نفر قبلی :72:
منم دعا میکنم نفر بعدی عاقبت بخیر بشه و از خدا از هرچیزی بهترینش رو بهش بده
سلام دوستان ممنون از دعاي زيباي آسمان آبي عزيز
دعا ميكنم در هر شرايطي توكل و آرامش و اميد از ذهن و قلب و زندگيت نره:43::43::43:
سلام ممنون از صبوری عزیز
این چیز هایی که گفتی دقیقا همون هایی هستن که الان تو قلب من گم شدن
از خدا می خوام مجددا خودش مسیر زندگی من رو روشن کنه .
دعام واسه نفر بعدی اینکه که خواست دلش با خواست خدا یکی باشه و محقق شدن آرزوش رو با چشم ببینه
دختر 7 عزیز ممنونم از دعایی که کردی. دعای شما هم خواسته من بود و خوشحالم که وقتی تاپیک را باز کردم قسمت من شد :72:
برای نفر بعد دعا می کنم آرزوی سلامتی عزیزانش را دارم.:203:
ممنون شیدای عزیزمچرا آقایون تو این تاپیک کم ظاهر می شن؟من برای نفر بعد آرزو می کنم هر دعایی که تو ذهنشه براورده بشه!!!حالا خودش می تونه بیاد بگه چه دعایی تو ذهنش بوده.
- - - Updated - - -
ممنون شیدای عزیزمچرا آقایون تو این تاپیک کم ظاهر می شن؟من برای نفر بعد آرزو می کنم هر دعایی که تو ذهنشه براورده بشه!!!حالا خودش می تونه بیاد بگه چه دعایی تو ذهنش بوده.
به به بانو مصباح خدا خیرت بده من دوست دارم 4تا زن داشته باشم یکی دارم 3تای دیگه کارمند باشن که محشر میشه :311::58: ولی در کل ایشالله همه بچه های همدردی مشکلشون حل بشه و مجردا ازدواج خوبی داشته باشن.
نفر بعدی سلامتی خودش و خانوادش و اینکه امسال سال پرپول و بابرکتی براش باشه :323:
ممنون از نفر قبلی
برای نفر بعدی:
دعا میکنم که بخشنده عشق باشد و برای خودش زندگی کند و زندگی دیگری باشد:72:
مرسی از دعای قشنگت :43: :72:
برای نفر بعدی دعا میکنم همیشه در قلبش عشق و امید به خدا باشه ، با انگیزه و محکم قدم برداره و در آخر زندگی ایده آلی که میخواد رو بسازه :72:
- - - Updated - - -
مرسی از دعای قشنگت :43: :72:
برای نفر بعدی دعا میکنم همیشه در قلبش عشق و امید به خدا باشه ، با انگیزه و محکم قدم برداره و در آخر زندگی ایده آلی که میخواد رو بسازه :72:
از پونیو عزیز ممنونم به خاطر دعای قشنگش برای نفر بعدی دعا میکنم که خودش و عزیزانش همیشه سلامت باشن . سلامتی نعمتیه که نمیشه براش قیمتی تعیین کرد و فقط وقتی ارزش اونو میفهمیم که از دستش میدیم .
دعا می کنم که هیچگاه چشمهای زیبای تو راغروب
در انحصار قطره های اشک نبینم
دعا می کنم که لبانت را فقط در غنچه های لبخند ببینم
دعا می کنم دستانت که وسعت آسمان و پاکی دریا و بوی بهار را دارد
همیشه از حرارت عشق گرم باشد
من برایت دعا می کنم که گل های وجود نازنینت هیچگاه پژمرده نشوند
برای شاپرک های باغچه ی خانه ات دعا می کنم
که بال هایشان هرگز محتاج مرهم نباشند
من برای خورشید آسمان زندگیت دعا می کنم که هیچگاهنکند
صبوری عزیز مجددا دعای شنا نصیب من شد
دعا می کنم
تنها فاصله خواسته ات تا اجابت یک درخواست از خدا باشه
- - - Updated - - -
صبوری عزیز مجددا دعای شنا نصیب من شد
دعا می کنم
تنها فاصله خواسته ات تا اجابت یک درخواست از خدا باشه
سلام ساناز (دختر 7) عزیز بی نهایت ممنونم چه دعایی بود
دعا میکنم توی هر شرایطی دستت توی دست خدا باشه و یک لحظه هم رهاش نکنه
ممنون از شما
برای نفر بعدیآرامش قلبی از یقین حضور خداوند در تک تک لحظاتش رو آرزومندم:72:
ممنون P0aq دعای قشنگتان را از آن خود می کنم به امید اجابتش
برای نفر بعد از خدا می خواهم که به سوی امید و توکلی عمیق و پایدار رهنمونیش سازد آنچناکه محتوای همه لحظاتش شود و به بزرگواری ای برسد که مصائب در برابرش کوچک می شود