-
RE: حال و احوال یاران همدردی (6)
و مد شده جديدا به جاي اينكه از خودمون بگيم در مورد ديگران اظهار فضل كنيم يعني اينكه منم هستم!
ژست ها هم براي شما,من نا اميد نيستم خواهر من(برادرمن!)
بهتره قبل حرف زدن ذهنمون حرفهامون رو فيلتر كنه تا فقط صرف سخن گفتن حرفيو نزنيم!
كار من و خدا يه چيزيه بين خودمون
شما خودشو ناراحت نكن
به قول بهار فلفلي شدم:311:
-
زهره جان خودتو ناراحت نکن
هر کاربری یه لحن بخصوص داره:82:
لحن از روی قصد نیست.. لحن جز ویژگی اخلاقیه....
همه ما هم دوست داریم زهره خانوم گل رو شاد و سرزنده ببینیم :310:
میبینی چه دوستایی داری؟طاقت درد دل قشنگتو ندارن!!!!
عفو بفرما خانومی:46:
راستی من میخواستم حال و احوال کنم همگی خوبین؟:311:
-
اومدم یه کم اینجا آروم بشم مثلا
با تشکر از کاربران با لحن تند وکند,
باور کنید امروز اینقدر حرف پخته و نپخته و دردسر و بهتره بگم عذاب کشیدم که تحمل طعنه و کنایه ندارم
طول وعرض دمم هم مشخصه و جز با خدا هم با کسی نمیتونم کشتی بگیرم
لطفا پا رو دم له شده ما نزارید
درد ما هم درد بی دردی نیست اصلا
اما حالمون خوبه!
آخه ما کاری به شما داریم!!!!
یه تیکه جای مجازی واسه خودمون فرش پهن کردیم نشستیم
تموم بشه خوبترم میشیم
لطفا به جای طعنه دعا کنید,راه دوری نمیره
-
سلام به همگی
زهره جان از این لحظات توی زندگی زیاد پیش میاد که احساس کنی همه چیز بر علیه تو شده محکم و صبور باش
به قول اون آقاهه که میگفت این نیز بگذرد:305:
نه غم رو زیاد جدی بگیر نه فکر کن اگه خوشحال شدی اون حالت دوام داره.غصه نخور دوست خوبم:43:
اما از احوالات من
توی این وضعیت شلوغ پلوغ مشکلات روزمره بچه ام امروز یه پاکت نامه پیدا کرده یه خرده خط خطی کرده میده به من میگه اینو نوشتم برای اون خواهری که قراره بعدا به دنیا بیاد که توش نوشتم وقتی به دنیا اومدی وقتی بزرگ شدی دوچرخه ام رو بهت میدم سوار بشی ولی باید نوبتی باشه!
فکر کنید وسط مشکلات روزمره این بچه هم سیگنال میده که من خواهر برادر میخوام:311:
به نظرتون فرشته مهربان دلش میاد این پستهای پر محتوا :311: رو خذف کنه فکری به ذهنتون نمیرسه چطور به این پستها جنبه مشاوره ای بدیم که محدودیت تعداد نداشته باشه!
-
سلام به دوستان
میخواستم صحبتم رو با این روایت شروع کنم:
در حديث آمده است كه خداوند مي فرمايد: «انا عند المنكسرة قلوبهم؛ من همدم قلب هاي شكسته هستم» يعني انسان دل شكسته، در پيشگاه خداوند داراي جايگاه ويژه اي است.
این رو برای z o h r e h گفتم.پس با این دل شکسته ات برای ما هم دعا کن.
یه جمله معروفی هم هست که میگن تا توانی دلی بدست آور....نمیدونم چی چی چی چی هنر نیست.....یادتونه؟!
(هرکسی میتونه جای این چی چی چی چی ها کلمه مورد نظرش رو بذاره.بستگی به مرام خودش داره !!!)
بگذریم.
فکور جان
اگر همین شیرین کاریهای فسقلیت هم نباشه که دیگه هیچی !
حالا بده این بچه به فکر اینکه که جمعیت ایران نره به سمت نزول؟!نره به سمت بدون خاله و دایی و عمو شدن بچه ها در اینده؟!
میگن حرف راست رو از بچه بپرس !!
از احوال خودمم بگم براتون...حال روحیم خوبه...یعنی معمولیه...به قول نادیا همون حالت خود درگیری مزمن رو دارم !!
اما حال جسمیم خوب نیست و امروز بدجوری خوردم زمین و ارنج محترمم داغون شده و الان پانسمانه!!
جای بهار شادی سبز !
اما هیچ چیز باعث نمیشه من نیام تالار....با دست چلاق..پای چلاق....قلب مریض..دل شکسته....
خلاصه همه جوره هستیم !
اینجا محل ارامش خیلیهاست...حواسمون باشه.
-
کنترل این secret دست کیه؟؟؟خاموشش کنه
افتاده تو تالار همینجوری داری پای پستای تاریخ مصرف گذشته، آدرس و شماره تلفن مشاوره میذاره
من حالم خیلیییییییییییی خوبه
از حسودی بترکید
بری بری بری...بری بری بری:227::227::227::227::227::227::227::227:
-
چرا حسودی کنیم؟ما هم به خوشی تو خوشیم.
-
آره خدایش یه پست دیدم. جا خوردم داشتم سکته رو میزدم.
مریم که تا یک ساعت پیش خوب بود .
چطور شد با التماس میکه تورو بخدا یه مشاوره خوب درتهران بهم بدید .
یکی بره باطری اینsecret رو در بیاره زیادی شارژ شده .خودشو میزنه درودیوار
-
سلام اعضای خوب تالار
من حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم چندوقت با جان دل فوق ا لعاده برای تالار زحمت کشیدم
زحمت من در تالار بی فایده بود زحمت من در صندلی داغ بی فایده بود بعضی در تالار من اذیت کند بعضی با من خوب نیستندمن خیلی ناراحت هستم الان گریه گرفته مدیران تالار به فکر تالار نیستند
مدیر خوب همدردی خیلی تشکر قدردانی می کنم من به مدیر خوب همدردی مدیون ایشان هستم
به امید دیدار:72::72::72:
-
ای بابا آقای ابراهیمی
باز کی اذیتت کرده,آواتارشو بده جنازه تحویل بگیر
من پونزده سالمه از دست این قهرکردنا و دلخوریای شما شدم شبیه 55ساله ها:311:
نکن این کارارو برادر من
بده :163:
ما هم مثل خودت دلی شکسته داریم ای دوست!!!!
نگو نگو نمیام...دیگه نگو نمیام...
چقدر من امروز پست زدم تو حال واحوال!!!
-
سلام :72:
امشب زیاد سرحال و میزون نبودم . از اون مدل دل گرفتنهایی که گاهی پیش میاد. تصمیم گرفتم زنگ بزنم به یکی از دوستای قدیمی. یکی از بچه های مدرسه که اون موقع ها خیلی باهم دوست بودیم. راستشو بخواین حرفامون اونجوری که خیال می کردم پیش نرفت. خیلی زودتر از اونکه فکرشو می کردم حرفام تموم شد و دیگه نمی دونستم چی بگم. نمی دونم هر کدوم چند بار گفتیم: " خب دیگه چه خبر؟" نه که حرف نداشته باشم شاید برعکس اینقدر حرف داشتم که نمی دونستم از کجا بگم. ولی نمی شد شروع کرد نمی دونم چرا . با اینکه هردو کلی ذوق کردیم و خوشحال شدیم (الکی و ادا نبود واقعی بود) ولی نمی دونم چرا بازم جو سنگین بود.
یکم از درس و دانشگاه گفتیم و یکم سراغ دوستای قدیمیو گرفتیم. از اینکه سر کار می ری یا نه؟ . از مامان اینا چه خبر؟ و از این حرفا. پرسید عروس نشدی و وقتی گفتم نه . گفت با کسی هم نیستی؟ گفتم: "کسی دیگه کیه؟ نه بابا." خندید که: "برو خودتو مسخره کن!..." ای بابا یعنی اینقدر این جواب مسخره شده؟!
گوشی رو که گذاشتم دیدم از دلتنگیم کم نشده. شاید تقصیر خودم بود که تمام مدت صحبتمون داشتم دنبال حس گذشته می گشتم, آدمای گذشته, طرز فکرای گذشته.
زنگ زدن به دوستای قدیمی خیلی خوبه حتی خداییش آدم خوشحال هم می شه ولی اگه قبلش خیلی پیش خودش به خاطرات گذشته و دوستیشون فکر کرده باشه شاید مثل من بخوره توی ذوقش چون دیگه هیچی مثل قبل نیست!
حالا من واسه چی دارم اینارو اینجا می گم معلوم نیست. آها خب اینجا حال و احواله دیگه. این بود حال و احوال امشب من!
شما خوبین؟ :72:
هه هه فکر کنم اینجا دیگه کسی منو نمی شناسه. :)
-
حالم خرابه
تو التهابم
من خیلی خستم
میخوام بخوابم...
:311: اینا حرف من نبودااااا.اون خواننده بد صداهه هستا.متین دو حنجره،یکی از آهنگاش اینه :163:
من حالم خییلیییییییی خوبه،عالییییییی.توپه توپ؛البته از نوع کم بادش:D
hadieh جان.مگه میشه کسی شمارو نشناسه؟عزیز دل مایی
هر وقتم دلت گرفته بود و حال نداشتی زنگ بزن به خودم سرحال میارمت :310:
ولی واقعا هیچی دیگه مثل قدیما نیست،مخصوصا دوستا و دوستی ها :302:
-
سلام.خوبید؟؟؟
خوبم.
توصیه خواهرانه ای بهتون دارم.تجربه چندین ماه استفاده از همدردی...به اینجا وابسته نشید...:305:
استفاده کنید..یاد بگیرید...کمک کنید اما اصولی استفاده کنید..
اصولی یعنی اونچه که یاد گرفتین رو وردارین ببرین تو زندگی..وقتی زندگی واقعی رو با قالب و فرمتی که اینجا یاد گرفتیم تطبیق دادیم هنر کردیم.
نه وقتی چشامون چسبیده به مانیتور و صدای بابا و مامان رو که صدامون میزنن نمیشنویم و میگیم بــــــــــــــــاشــــــ ـــــــه......خـــــــــــــ ــــوب...اومــــــــــــــ ــدم
از ما گفتن بود.
اینم حال من بعد مدتی.
سر یه کار جدید میرم از کار قبلی خیلی خیلی بهتر تر :)
با اینکه کارفرمای سابقم بارها تماس گرفت و خواست برگردم و حتی شرایط رو بهتر کرد گفتم توبه گرگ مرگه.
کار جدید..محیط بهتر..شرایط خیلی بهتر.
از نظر درسی یه جورایی دارم خودمو ارتقا میدم.
و عشق.
نمیدونم...شاید..ممکنس..احتما داره...
اگه...اگه...
بتونم با تردیدام کنار بیام و به قول دوستم از تو لک بیرون بیام شاید اتفاقایی بیفته...
برام دعا کنید تصمیم درست بگیرم.
حال کردین چقد کار کردم.
راستی چقد فونت ابی صورتی باب شده..مد سال تالاره؟؟:)
خوش باشید.
و موفق :)
-
دیدی گفتم نگران نباش... کار بهتر با شرایط بهتر پیدا میکنی
بعضی وقتا ماها خیال میکنیم دیگه آخر دنیا شده برامون
ولی بعدا میبینیم این یه مرحله ای بوده برای کسب تجربه جدید
به هرحال امیدوارم تو اینکارت موفق باشی و تجربه ای جدید بدست اورده باشی
حالا حال و احوال من
بری بری بری...بری بری بری :227::227::227::227:
دیروز رفتم خرید...کلا بازار و شخم زدم
هروقت یه مقدار افسردگی میگیرم اینکارو میکنم
خرید درمانی
خیلیییییییییییییییییی حال میده
شما خانومهای عزیز هم همین کارو کنید
حتی اگر خرید هم نمیخواین بکنید
همینکه برید بیرون و اجناس رونگاه کنید... یه عالمه هورمون شادی تو خونتون تزریق میشه
-
سلام بر همدردان عزیز
امیدوارم حال همگیتون خوب و خوش باشه.
این روزها مثل تمام روزهای گذشته بود، اما یک اتفاق خاص افتاد. فکر میکنم دو روز پیش بود که ناگهان آرامشی عجیب و عمیق وجودمو فرا گرفت. :310: این حس و حال، چهار پنج ساعتی ادامه داشت. اما بعدش دوباره مثل سابق شد :311: البته نمیدونم این آرامشه واقعا عمیق بود یا مثل جرعهای آب در کویر؟!
اما به هر صورت طعمش در آن زمان خیلی خوب بود. خدا این طعمو به همهی شما بچشونه. :72:
-----
بهار.زندگی، تبریک میگم. به خاطر کار جدیدتون و تلاشتون برای ادامهی تحصیل. و چقدر خوب، که تونستین "اونچه که یاد گرفتین رو وردارین ببرین تو زندگی."
در مورد خواستگار هم ایشالا هر چه صلاحه پیش بیاد. رابطهی شناختی رو درست پیش ببرین و خواستگار رو با استفاده از عقلتون بسنجین و تصمیم بگیرین. ما هم براتون دعا میکنیم. :72:
-----
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadieh
زنگ زدن به دوستای قدیمی خیلی خوبه حتی خداییش آدم خوشحال هم می شه ولی اگه قبلش خیلی پیش خودش به خاطرات گذشته و دوستیشون فکر کرده باشه شاید مثل من بخوره توی ذوقش چون دیگه هیچی مثل قبل نیست!
جانا سخن از زبان ما میگویی. البته وضع من کمی بدتره! :163: دوستانی که خیلی تغییر کردند به کنار! و بهتره چیزی از افتخاراتشون نگم! اما تازگیها با یکی از دوستان صحبت میکردم و همهی حرفها مثبت و خوب بود. :310: اواخر صحبتمون دوستم خواست که قراری بذاریم و همدیگرو ببینیم. من هم با کمال خوشحالی، پذیرفتم. در مورد زمان قرار و این که کجا همدیگرو ببینیم، نظرش را پرسیدم. که این دوست گرامی گفت بریم فلان دانشگاه! (که محل تحصیل خودش هم نیست!) و در ادامه گفت آنجا دانشجوهای خوبی دارد (بیشتر توضیح نمیدم!) و اگر برویم بهمان خوش میگذرد!!
من هم به صورت کاملا دوستانه در ادامهی صحبت، قرار مورد نظر رو :160: کردم و انداختم به زمانی نامعلوم در آینده که فرصت بیشتری برای دیدن هم داشته باشیم! (خودمونیش این میشه که پیچوندم! :))
به نظر من اینکه هیچ چیزی مثل قبل نباشه بد نیست. اما این واقعا اذیتکننده است که ببینی اکثر این تغییرات منفی بودن! اینکه ببینی افرادی که زمانی دوستان صمیمیت بودند، با آسیب زدن به آیندشون و بعضی اوقات آسیب زدن به دیگران خوش میگذرونن، اذیتکننده است. این که میبینی یکی از افتخاراتشون اینه که چند نفرو از راه به در کردن(!)، اذیتکننده است و ...
بگذریم... امیدوارم خدا ظهور آن امام عزیزو تسریع ببخشه که این دنیا خیلی نیازمند ظهورشه.
-----
دو روایت از امام صادق در مورد توضیح توحید و عدل دیدم که فکر کنم براتون جالب باشه. اینجا میذارم که بخونین.
امام صادق به هشام بن حکم فرمود: جملهای درباره عدل و توحید برایت بگویم؟ (هشام) گفت: بله، فدای شما بشوم. حضرت فرمود: از عدل اینکه خدا را متهم نکنی و از توحید اینکه خدا را توهم نکنی (هر صورت عقلی و خیالی و ... از خدا مناقض توحید است و ما از درک او عاجزیم)
فردی ار حضرت صادق (ع) سؤال میکند: اساس دین، توحید و عدل است و دانش دربارهی آن بسیار است و خردمند ناچار از آموختن است، بیانی بفرمایید که فهم آنرا آسانتر کند و یادگیریش را میسّر سازد. حضرت فرمود: اما توحید اینکه آنچه درباره خودت جایز میدانی بر پروردگارت روا مدار، اما عدل اینکه نسبت ندهی به خالقت چیزی را که اگر خودت مرتکب شوی مورد ملامت قرار بگیری.
-----
چند چیز دیگر هم بود که در موردشون بگم اما پستم خیلی طولانی میشد. انشاءالله در پستهای بعدی :)
در آخر، من رو از دعاهاتون محروم نکنین که سخت نیازمند دعاتون هستم.
:72:
-
منم فردا برای اولین بار کنفرانس دارم.اصلنم دلهره ندارم.سوت سوت.فقط به این بهونه اومدم بگم حالم خوبه.شما خوبید؟خوش می گذره؟
شام چی خوردید؟
-
:311: :311: نصف شبی کلی به امید خندیدم.با این تاپیک جدیدش.بلا نگرفته :311:
البته میدونم موضوع تاپیکش اصلا خنده دار نیستا،حق داره بنده خدا :160:
آدم تو این سن واقعا به یه همراه احتیاج داره،به کسی که نیاز عاطفیشو برطرف کنه،روحشو آرام کنه،به کسی که آدم بهش محبت کنه و محبت ببینه ازش.(ولی متاسفانه هروقت حرف از ازدواج جوونا میشه همه مسئله ی نیاز جنسی میاد تو ذهنشون)
امیدوارم مسیر ازدواجش هرچه زودتر هموار بشه و به خانوم گلش برسه و خوشبخت بشه :321:
فرهنگ گفتی شام یادم افتاد واسه این هفته اصلا غذا رزرو نکردم،الانم رفتم تو سایت دانشگاه اصلا سیستم اتوماسیون تغذیه باز نمیشه :302: :302:
راستی امیدوارم کنفرانستو خوب بدی :72:
-
اشکال نداره فردا رژیم می خوری ولی قبلش برای بقیه ی هفته رزو می کنی.ینی برای ما هفته جاری رزو می شه.
-
خيلي ناراحتم
:(
اين همه بچه فوت كردن
اونم تو يه حادثه...
خدا به خونواده هاشون صبر بده
-
بهار جان
خوش آمدی دوباره عزیز دلم :46: خوشحالم که کار مناسب پیدا کردی و خوبه حالت. انشالا که بیشتر بیای تالار برای
کمک به یاران همدردی با پست های خوبت. راستی می بینی چقدر همه از سبکت استفاده می کنن. آبی صورتی ;)
هدیه جان
شما هم دوباره خوش امدی. معلومه که شما رو به یاد داریم عزیز دل :46:
زهره جان
واسه کدوم بچه ها این همه ناراحتی؟ چی شده؟
امید خان
می بینم که آواتار قشنگ شدین و از امروز شروع کردین تکالیف رو :)
خیلی خوبه که شروع کردین. واقعا بهتون تبریک میگم هم واسه امضا هم آواتار.
راستی از سرافراز چند وقته خبری نیست. سرافراز کجایی؟
چشمک و داملا و آویژه و گلنوش هم سرگرم زندگیشون هستن اما جاشون خالیه. انشالا که موفق باشن و
خوشبخت هر جا هستن. خدا قوت میگم به همشون.
بالهای صداقت عزیز هم دوباره افتخار دادن به همراه ani عزیزم به تالار. واقعا خوش اومدن :43:
-
نشد پستمو ویرایش کنم
یه اتوبوس مدرسه تو بروجن که برای گردش رفته بودن بیست و خرده ای بچه فوت کردن
بقیه هم حالشون بده
خیلی دلم گرفت
ببخشید که گفتم:302:
-
بعضیا از همه یاد کردن جز من و مسافرزمان.
کنفرانس دادم ولی کاش نمی دادم.قبل از من سه نفر رفتن چقدر مطلب داشتن.ینی مباحثشون زیاد بود برای هر کدومم
کلی توضیح وجود داشت.
-
:227: :227: :227:
آخجوووووون.دوباره میرم باشگاه،همون رشته ای که دوست دارم. :310:
به خاطر زانوهام یکی دو سال بود فقط میرفتم استخر،یه ماهم بود که میرفتم ایروبیک،ولی دوباره میتونم برم کاراته :310: :R
چی بود این ایروبیک،این قرتی بازیا چیه آخه :311:
ایروبیک خوبه ها،ولی فقط واسه تناسب اندام،من که تو باشگاه حوصله ام در میرفت، یعنی چیز،سر میرفت :D
فرهنگ امیدوارم درس عبرتی شده باشه برات که به جای اینکه انقد بیای تو همدردی،بشینی سر درست :163:
واسه من که هنوز درس عبرت نشده :303:
-
سلام
من رشته ورزشی کاراته است من کمربندسبز کاراته هستم من مدرک کمربند سبز کاراته دارم رشته ورزشی کاراته من کمربند قهوه ای کاراته بگیرم بعد کمربند مشکی کاراته می گیرم من رشته ورزشی کاراته دوست دارم
من بدنسازی پرورش اندام کار می کنم
:72::72::72::72:
-
سلام به همه دوستان
آقا فرهنگ زیاد ناراحت نباش از نظر نمره زیاد فرقی بین شما و اون سه نفر وجود نداره
من توی دوران دانشجویی روی سمینارهام خیلی متمرکز می شدم بعد هم علی رغم موضوع سختی که انتخاب میکردم دقیقا چیزهایی که فهمیده بودم رو با زبانی ساده بیان میکردم این موضوع باعث میشد موقع سمینارهام افرادی که اون درس رو نداشتند و سال بالایی یا سال پایینی بودند هم بیان بشینن و گوش کنن بعد هم چون به زبان ساده صحبت میکردم و همه میفهمیدن من چی میگم به اندازه یک کوه ازم سوال پرسیده میشد و کلی بحث به چالش کشیده میشد البته چون وقت زیادی روش میذاشتم تسلط کافی داشتم
ولی نکته جالب این بود اونایی که کمتر از نصف من زمان میذاشتن و طوری حرف میزدن که همه خمیازه میکشیدن و نه خودشون میفهمیدن چی میگن نه دیگران آخرش هم کسی سوالی ازشون نمیپرسید نهایتا نمره برابر من میگرفتن و تمام:163:
خوب من هم از احوالاتم میگم جزوه نوشتن و پاور پوینت تهیه کردن و تدریس این مطالب همه رمقم رو گرفته و هنوز نتونستم به این وضعیت اسفناک عادت کنم :316:یکی از درسهایی که به من دادن دقیقا درسی هست که بقیه افراد حاضر نشده بودن به عهده بگیرن و من ناشی تو رودروایستی قبول کردم الان هم که هیچ منبع فارسی نداره و من برای هر جلسه مجبورم چند مقاله انگلیسی ترجمه کنم:316::316:
-
سلام به همه دوستان همدردی:
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...425139f870.gif
سلام سلام صد تا سلام..
امیدوارم که همگی شما شاد و سلامت و موفق باشید و در کنار افرادی که دوستشون دارید با لبی پر خنده روزگار بگذرانید:323:..
خب خب می بینم بعد از این همه مدت که من فعالیت چندانی نداشتم کلی دوستان جدید اضافه شدن که ماشاالله همه هم رفتارهای جالب و پسندیده ای دارند و هم نقطه نظرات بسیار خوبی در تاپیک ها دارند....من حسابی عقب موندم از این همه موهبت....و نتونستم با این دوستان اشنا بشم...اینم از کم سعادتی من بوده دیگه(من می دونم اینا همش تقصیر Baby ضد زنه!!!!!!!! http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...7b717b7d02.gif)
در این مدت که نبودم شاید خالی از لطف نباشه که بگم http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d788d656dc.png:
دوستانی که در گرفتن مدارک تحصیلی و درجات شغلی موفق شدند هم حسابی مبارکشون باشه
تولد دوستانی که نتونستم تبریک بگم مبارک باشه
ذوستانی که ازدواج کردند ان شا الله خوشبخت باشند
دوستانی که بچه دار شدند ان شا الله همیشه پر خنده باشند
.
.
.
احوالات دوستان قدیمی هم که امیدوارم همیشه خوب باشه..آنی جان خوبی ؟خیلی از خبر ازدواج گرد افرید خوشحال شدم..حالشون دیگه خوب شد ؟
فرشته جان هم که مثل همیشه پرحوصله هستی و امیدوارم دوست جونم همیشه سلامت باشی...
بالهای صداقت جان...بابا کم پیدا...همه چیز خوبه خانم؟
اگه بخوام تک تک حال و احوال کنم که خیلی میشه ولی باید حال بی بی ضد زن رو حتما بپرسم..یار وفادار کل کل های اینجانب....می بینم حسابی...بـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ــــــــله!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...4940846695.gif!!
اوه اوه کیوان ....چه خبرا معلم ورزش؟بابا چرا این معلم ورزش ها انقده سختگیرن ....
مدیر جان هم که سبزه سبزه ...ان شالله همیشه سبز باشید....
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...206e706000.gif
اما اگر از احوالات خودم بگم خدا رو هزاران بار شاکرم..همسر خوبم کنارمه :46:و هنوز مثل روز اول دوستش دارم....پدر و مادر و خواهرهام که یک دنیا دوستشون دارم...و خانواده همسرم که از همیشه بیشتر دوستشون دارم.....خدا رو شکر تا چند روز دیگه هم برای اولین بار خاله میشم و خیلی خوشحالم.....مشکل خاصی ندارم و خدا رو شکر داره کم کم زحمات تحصیلی من همسرم به بار میشینه خدارو شکر و ان شالله به زودی با خبرهای خوب خوب میام...وای از دست این درس خوندن به قول خانم دکتر فکور واقعا کاش این درس خوندن دست از سر ادم برداره :302:( هرچند منم مثل شما درس خوندن دوست دارم)
خب خیلی طولانی شد ..حوصله همه سر رفت....
امیدوارم دوستان خوبی باشیم همه برای هم .....جای دوستان قدیمی هم خیلی خالیه..خیلی...نمی دونم کامران ازدواج کرد ؟کسی خبری نداره ازش؟
در اخر zohreh جان علاوه بر خبر اسفناک در بروجن در جاده اهواز هم متاسفانه 46 نفر راهیان نور در جاده تصادف کردند و فوت شدند....خدا بیامرزه همه اونها رو...
اینم زندگیه دیگه..مرگ و تولد کنار هم.....
همگی شاد باشید
سارا بانو
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...2c6dfea1fc.gif
-
-
سلام .
یه مدت نیستم ، مواظب خودتون باشین!
فعلا خداحافظ
-
-
حال ما هم خوش است...
ملالي نيست جزدوري شما!
نامه تمام!!:311:
-
سلا م به همه،
به لطف دعای خیر دوستان عزیزم مشکل من هم حل شد.
وخبر اینکه دیروز به شهر جدید اثباب کشی کردیم.
البته خودم فعلا همینجا هستم .
-
امروز یه چیزی پیش اومد که خیلی حالم گرفته شد، متوجه شدم که یکی از اعضا از سوالایی که من تو صندلی داغ از omid65 پرسیده بودم برداشت خاصی کرده بودن و جالب اینجا بود که.... بی خیال،به جای اینکه مدیران ویرایش (بخوانید سانسور!) کنن خودم چیزی نگم بهتره! (ولی کاش میگفتم)
شاید بقیه هم همچین برداشتی کرده باشن،من اینجا عذرخواهی میکنم و میگم که هیچ منظور خاصی پشت سوالای من نبوده و من امید رو مثل برادر خودم میدونم.
از این که از حرفام همچین برداشتی شد خیلی ناراحتم...واقعا منظوری نداشتم.
-
درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد . . . نهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آرد
اره خب ربطی نداشت ولی قشنگ بود گذاشتم
فقط خواستم بگم که با هم دوست باشین دعوا نکنین:72::72::72:
ما از این دعواها زیاد کردیم، رنج بی شمار امد و مارو با خودش برد :)
-
از سر کار که برگشتم ساعت 6 بود
یه دوش گرفتم و تا همین الان خواب بودم
چه حاااااااااااالی میده از سر کار که میای،هیچ مسوولیتی نداشته باشی و یه کله بخوابی
یه چیزی خوردم و اومدم تالار ببینم چه خبره
بیرونم که عروسی هست و محل رو گذاشتن رو سرشون
شاد باشن و خوش ایشالله
حالم هم خیلی خوبه وملالی نیست جز دوری همونی که همتون میدونید
کلا حالم خوبه
-
ای بابا.دشمنی کجا بود.صرفا جهت رفع سوء تفاهم گفتم.
آقای خارپشت چرا جو میدی؟ :311:
اصلا من نصف شبی حوصله ام سر رفته میرم تو باغ.مرحمت زیاد...
نادیا بدو بیا
-
سلام به همه :43:
آقا من یک مخدر جدید و قوی کشف کردم که نمیدونم چرا پلیس هیچکاری برای جمع کردنش نمیکنه معتاداشم زیادن خودم هم هستم کلی کار و زندگیم بابت این اعتیاد حروم میشه ای وااااای :302: .
اسمش هست TGH
کسی میدونه چه جور اعتیادی هست؟ :325:
این آقای حامد کجاست راستی؟ :324:
یعنی چی که اعمال مدیریت نمیکنه؟! آقا اینقدر تلاش میکنی مدیر شی بعد مسئولیت رو ول میکنی؟:97:
راستی الان دیدم که بی دل پررنگ شده!!! آخ جون یکی پیدا شد مثل خودم! از نژاد پاک کل کلیستها!
-
سلام به اعضای خوب تالار
اقای کیوان محترم خانم فرشته مهربان محترم فوق ا لعاده شبانه رو ز در تالار همدردی خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم:72::72::72::72::72::72::72::72:
-
سلام به اعضای خوب تالار
اقای حامد عزیز محترم فوق ا لعاده شبانه رو ز در تالار همدردی خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم:72::72::72:
مدیران خوب تالار بهترین و عا لی ترین و بی نظیر ترین مدیران تالار هستند:72::72::72:
مدیران خوب تالارخیلی دوستتت دارم:72::72::72::72:
مدیران خوب تالار امیدوارم در مدیر تالار همیشه موفق باشید براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
-
به مهر و بخشایش به یکدیگر بنگریم، در هر گذر گل گذاریم و آب ریزیم،بر سر و روی گلاب بیفشانیم،به روشنای آب و آیینه بنگریم،شمع و چراغ بیفروزیم و به نورش تیرگی از دل برهانیم.
همزمــان با عيـــــــــــد قربـــان
¤دلــها را قربانـــــــے،عــــــشق،م ــحبت،صــداقت،رفـــاقت و مـهـربـانـــــــے کنید¤
~عيد مبـــــارک~
-
عید سعید قربان عید ا طاعت و بندگی مبارک باد عیدتان مبارک:72::72::72::72::72::72::72::72::72: