مریم جان برای من یک سوال پیش اومده...؟؟؟
منظور از پنیر خامه ای همین پنیرهای خامه ای کوچولو هست که با نون میخوریم یا چیزه دیگه؟؟شما امتحان کردین؟؟پنیر رو کیک؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مریم جان برای من یک سوال پیش اومده...؟؟؟
منظور از پنیر خامه ای همین پنیرهای خامه ای کوچولو هست که با نون میخوریم یا چیزه دیگه؟؟شما امتحان کردین؟؟پنیر رو کیک؟
اوه اوه !!!!
من به جوونیم قسم میخورم این پست چیز کیک رو قبل از دیدن پست خانوم بی دل ارسال کردم !!!
دقیقا هم امدم چیز کیک رو یاد دادم !!!! همونی که بی دل ازش بدش میاد....
بی دل جان
برای روی گل شما تو صفحه قبلی یه شیرینی ساده و بدون بکینگ پودر هم نوشتمهااااااااا
اونم ببین.
اره خانومی
همون پنیراست.بزرگش هم هست.چون نمکش خیلی کمه با مخلوط خامه و ژله خیلی خوشمزه میشه.تو خونه ما خیلی طرفدار داشت.
من برم الان بی دل میاد کله ام رو میکنه...حقم داره !!
:223:
یه روش خوب برای انتقام از محمد ابراهیمی پیدا کردم!
آقای ابراهیمی رو میبریم توی یکی از اتاقهای مخوف انجمن آزاد و دست و پاشو میبندیم و مجبورش میکنیم به مدت سه روز همه چیز کیک و ژله و تیرامسوهای تهیه شده توسط کدبانوهای این تاپیک رو نوش جان کنه (یو ها ها ها ها) :D
من یه نوشیدنی گرم مخصوص این روزای سرد بهتون پیشنهاد میکنم
مواد لازم
یک عدد ادمیزاد(ترجیحا خانوم که با سلیقه و باحوصله باشه)
شیر
پودر کاکائو
شکر
پودر هات چاکلت آماده
خامه معمولی
شکلات صبحانه
اول شیرو بزارید رو حرارت به ازای هر فنجون شیر 1قاشق چایخوری پودر کاکائو اقاشق چایخوری خامه و1قاشق چایخوری پودر هات چاکلت اضافه کنید
مدام هم بزنید تا محلول یکنواخت بشه خامه دیرتر از بقیه مواد حل میشه پس تا حل شدن خامه صبر کنید
بعد به ازای هر لیوان شیر 1قاشق مربا خوری شکلات صبحانه اضافه کنید هم بزنید و بزارید بمونه تا شیر به جوش بیاد
اگه دوست دارید شکر هم اضافه کنید
نوشیدنیتون آمادست با کیک مریم جون نوش جان کنید:227:
مهاجر جان میشه به احترام خانم بی دل یک کمی گلاب و هل هم بهش اضافه کرد؟؟
فک کنم خوشمزه بشه:82: :82: :82: :82: :82: :82:
من برای اینروزهای سرد یه فرنی داغ پیشنهاد میدم:
آرد برنج
عسل
شیر
گلاب
دارچین که تازه پودر کردیم
پنج-شش قاشق سر پر آرد برنج برای دو سه نفر بسه. یه بار درست کنید اندازه ها دستتون میاد. این میزان آرد رو توی مقدار خیلی کمی شیر سرد حل کنید (اینطوری آرد ها براحتی حل میشه و گلوله نمیشود) و بعد بقیه شیر را که میتواند حدود نیم لیتر یا کمتر باشد بریزید. بگذارید روی گاز و تا زمان جوش آمدن مرتب هم بزنید که آردها گلوله نشود (آقایون لطفا برای هم زدن از قاشق غیر فلزی استفاده کنید مثل قاشق چوبی و تفلون و اینا :311:). در همین زمان میتوانیید عسل را اضافه کنید که اینهم مقدارش بسته به این است که شما چقدر شیرینی فرنی را دوست دارید. بعد از جوش آمدن میبینید که حجم فرنی زیاد شده و فرنی غلیظ شده حالا بسته به مذاق خودتون (من کمی آبکیشو دوست دارم) درصد غلظتشو انتخاب کنید. چند دقیقه قبل از برداشتن گلاب میریزیم. و وقتی آماده شد میریزیم توی ظرف و با دارچینی که تازه پودر کردیم (جهت حفظ خواص) تزیینش میکنیم.
حالا اگه دوست داشتید خلال بادام و پسته یا کنجد و ...برای تزیین استفاده کنید اون دیگه یه چیز کاملا شخصی است. ولی استاندارد بی دل همان بود که گفته شد :303:
راستی یه نکته که دوستمون یادم انداخت:
اگه با هل مشکلی ندارید، از همون اوایل کار هل هم بزنید که دیگه میشه اصل جنس:72:
=============================
یه پیشنهاد دیگه برای این روزهای سرد دارم و اون آب پز کردن شلغمه که من عاشقشم.
اگر لبو هم دوست دارید و دلتون میخواد یک لبوی سالم به خوشمزگی لبوی بیرون و حتی از اون بهتر بخورید:
لبو ها را فقط بشورید و در ظرف در بسته روی شعله ملایم بگذارید چند ساعتی بپزد (آقایون محترم! لازم نیست تمام این مدت کنار گاز بایستید! خودش میپزد ) از حدود سه چهارم پایانی پخت، به لبومون عسل رو اضافه میکنیم و میگذاریم آب لبو تا حدی علیظ شود (یک استکان یا کمتر آب بماند. توجه: اگر آب خیلی کم باشد با توجه به اینکه آب لبو زود می بندد، یه وقت دیدید همه آب لبو ناپدید شد!) بعد که پخت به حد مطلوب رسید و لبو حسابی نرم و قابل خوردن شد، لبو ها را براحتی پوست کنده قاچ میکنیم و در ظرفی میچینیم و آب لبو را روی لبوها میریزیم و چند بار آب را دوباره روی لبوها میدهیم تا رنگ براق و قرمز و زیبایی به خود بگیرد و مجلسی بشود و آماده نوش جان کردن .
سلام بی دل:46::72:
قسمت سحر زکریا رو دیدی؟؟!!!!سی دیش گیر من نیومد فقط آنونسشو دیدم ,برام بفرستا.منتظرما:311::311::311:
بی دل جون برا تفنن که بد نیست .
تازه چیز کیک که خیلی خوشمزه است
اما واسه گل روی بی دل با اینکه دستور پخت فرنی رو گذاشتی منم دستور تهیه ی فرنی رو میذارم:311:
2 قاشق آرد برنج رو تو نیم لیتر شیر حل کنید و بهش گلاب و پودر هل بزنید بذارید رو حرارت و مرتب هم بزنید تا سفت شه بعد میتونید روش عسل بریزید و نوش جان کنید/یادتون باشه عسل رو توش حل نکنید شل میشه
سالم و مقوی و باب میل پیرمردها و کودکان:43:
این پست صرفا به این خاطر بود که بدونی منم درجهت اصلاح وضعیت آشپزخونه حاضر به همکاریم:311:
برو بابا! دو قاشق آرد توی نیم لیتر شیر؟ مگه آبگوشت میخوای درست کنی؟ اون وقت باید دو روز بگردی دنبال آردها. یه دو روز هم کنار گاز وایسی تا علیظ شه. تازه بعدش فقط میرسه به همون کودک! دیگه به پیر مردها و بقیه چیزی نمیرسه!
تازه با دوقاشق آرد توی نیم لیتر شیر، نگرانی عسل بریزی شل شه؟
دارچینش کو؟
برو کنار بچه جان! پاتو تو فرنی ما نکن!
نکته: این سوسول بازیها چیه؟ بابا اینقدر درست کنین که کور بخوره بگه شفا! احیانا یه کاسه هم ببرین برای همسایه:46: یه خورده اش هم بمونه برا فردا صبونه. آره مادر:46:
آره واقعا برا خنده بد نیست :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط taraneh89
بی دل!!!!!!!شلغم????:))))))))) بی دل جان نظرت با دم نوش گل گاوزبان چه جوریاست??اجازه دارم??? گل گاوزبان +چند پرکیوی خشک شده رو بخاری شومینه نه ها فقط بخاری (از ترس بی دل جونم)+چند دونه هل سبز و آب جوش خوبه بی دل??? پخت شلغم:))))))))))))
من چون رفیق فابریک بی دلم کار خودمو میکنم
بی دل ضایعم نکنیا:46:
امروز یه مدل کباب درست کردم که خیلی خوشمزه بود بهش میگن کباب قابلمه ای
فکر کنم این غذا ماله آذری هاست اونی که به من یاد داد آذریه
حالا مواد لازم
گوشت چرخ کرده
یه پیاز متوسط رنده شده
یه قاشق چای خوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری فلفل
یک یا دو قاشق غذا خوری رب
یه قاشق غذا خوری روغن
نمک هم که هرچه قدر دلتون میخواست!
همه ی این مواد رو با هم مخلوط میکنید و خوب ورز میدید بعد کل این مواد رو دور تادور یه قالبمه ی متوسط میچینید(باید مواد بچسبه به دیواره ی قابلمه و از بالای قابلمه فاصله داشته باشه) و وسط قابلمه چند تا گوجه میذارید و یه استکان آب میریزید بعد دم کنی میذارید و میذارید رو حرارت کم بپزه
با برنج خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
سلام خانمهای آشپزخانه
میبینم که همه ریخین اینجا بی دل مساحت این آشپز خونه چقدره پذیرای هم داره
اتاق انتظار چطور . :311:
بی دل گفتی لبو من لبو کبابی بیشتر میپسندم.
خوب بعضی از دوستان شرایط روشن کردن آتیش با ذغال رو ندارند . الهی شرمنده
طرز تهیه و مواد لازمه:311:
1 استانبلی
2 پاکت ذغال
3 ژل آتشزا
چند عدد سیخ به مقدار لازم
1 کیلو لبو قرمز
1 عدد آدم با حوصله و بیکار . میگم چرا صبر کن
استانبلی رو داخلش ذغالهارو میریزیم بعد میبریم بالکن یا پشت بام وسپس مقداری ژل آتشزا میریزیم
خلاصه این آتیش رو با هرچی که دم دست هست روشن میکنیم از 3 شعار هم میشه برای سرخ شدن
ذغالها استفاده کرد . آقایون وقتی عیال تشریف ندارند مجاز هستید به 3شعار دست بزنیدا .
لبوهارو بدون اینکه پوست بکنی از سیخ عبور میدهید
مقداری هم هل و زعفرون داخل آتیش میریزیم تا دود بوی خوشبوی بدهد :311: بخاطر بی دل دلش نگیر :311:
یه عدد فرد بیکار میارید یه صندلی هم بهش میدید ویه مقدار بهش توضیح کیدی که اگر این لبوها پخته بشه یکشو میدم بهت انقدرررررر خوشمزه هست خلاصه طرف مشتاقانه میشینه اونجا .
میرم دنبال کارمون بعداز یکی دوساعت میایم سراغ لبو کبابی دلی از لبو ها دربیاریم
. یادتون نره ها زعفرون و هل هتما داخل آتش بریزید بو داده میشه .:311:
[quote=بی دل]
از حدود سه چهارم پایانی پخت، به لبومون عسل رو اضافه میکنیم
[quote]
با عرض پوزش بدینوسیله اصلاح میکنیم: وقتی که غذا حدود سه چهارم پختش رو طی کرده باشه و در واقع در یک چهارم آخر پخت عسل رو اضافه میکنیم.
============
ترانه جان این عذایی که گفتی، ما بهش میگیم کباب تابه :303:
روش غیر تر کی اش (یا لا اقل روش ما ) هم اینه که مواد را کامل ته تابه (که از قبل کمی چرب کردیم) گرد تا گرد پهن میکنیم و در همین اول کار یا اواسط اون با کفگیر تخت یا چیزی مشابه اون، مستطیل های یک اندازه برش میدیم و درش رو میبندیم میذاریم آرام بپزه. در اواسط پخت هم گوجه و فلفل دلمه ای و نیز احیانا قارچ درسته میذاریم روش که هم بخار پز شه و هم به موادمون طعم بده. در ضمن ما آب نمیریزیم چون هم خود گوشت و هم گوجه و اینا خودش بقدر کافی آب پس میده و با بخار خودش به آرامی می پزه.
به هر حال کلا غذا پختن همینه دیگه ورژن های مختلف داره.
و اما مهاجر عزیز، گل گاو زبان دم نوشش خیلی خوبه تی بالا می سر، درد سر آماده کردن هم نداره فقط عین شربت یه خورده آب میزنی قاطیش میخوری. فقط اون کیوی خشکو حذف کنی خیلی بهتر تر میشه.:46:
در ضمن میتونی دارچین رو با هل در آب جوش کتری بریزی بعد با نبات یا عسل بخوری. :82: البته اینها برای افرادیست که طبعشون میل به سردی داره. گرم مزاجها نرن بخورن رنگشون کبود شه بیان بی دلو بکشن تالار بی بی دل شه!
======================
خدا نکشه تو رو پدر بزرگ! دو ساعت فکر کردم خدایا 3 شعار چیه! منظورت همون سشواره دیگه نه؟ :311:
از تو لبو های کبابی دل در میاد که میگی از تو لبو ها دلی در بیاریم؟ اگه اینطوریه یه دل هم برا ما از توش در آر از این بی دلی در بیایم :311:
در ضمن: لازم نکرده برای دل بی دل برید هل و زعفرون کیلویی بوووووق تومن بریزید روی ذعال حروم کنید! اصلا بی دل دلش کجا بود؟ به جاش آخر پخت بعد از 3 شعار و سر کار گذاشتن یه بنده خدا و... یه خورده اسفند روی ذغال بریزید و ببرید توی خونه و دور سر خودتون و اهل و عیال بگردونید. هم ضدعفونی کننده است هم اینکه خود این اسفند گردوندن دور سر عزیزان خیلی عشقولانه بید و حال وده :46: در ضمن میتونید 3 تا شعار هم بدید: کور چشه چشم حسود و بخیل و اونیکیش چی بود بابا بزرگ؟
sharmande man ba MINIPC jadidam umadam font farsi nadare
faghat khastam begam inghad khandidaaaaaaaaaaaaaam ashkam daromad az daste in bababozorg3shoAresh va to BIDEL ba in zabunet :311::311::311:
اولااا بی دل جون خیلی خوشحالم که بعد از چندین روز امروز تو سایتی:46::46:
بعد یه سوال داشتم وقتی کباب رو تو تابه پهن میکنید روغن هم میریزید یا همونجوری درشو میذارید؟
کدبانو های محترم میشه هرروزدستور پخت یه غذای محلی یا جدید رو بذارید که من انقد منت همسایه و عمه ام رو نکشم واسه یه غذای جدید
خواهشا همه ی توضحیات مثله در قابلمه باز باشه یا بسته باشه و اینارو هم بنویسید چون نمیشه وسط پخت بیام بپرسم که!
واسه ناهار فردا یه غذای جدید میخواما
راستی آقای پدربزرگ این مشکل دیکته تون حل نشده ها :311:من نگرانتونم:311:, به نظرم معلمتون رو عوض کنید,ریخین غلطه ریختین درسته, هتما چیه؟؟!!!منظورتون همون حتما دیگه؟!!!:311::311::311:
ترانه ترانه ازدست تو من آخر خودمو با کش دار میزنم:311:نقل قول:
بجای اینکه بشینی غلت املایی های منو بگیری برو اون درستور پخت رو عملی کن یکبار
امتحان مشتری همیشه گی ما میشوی :311:
تفاوت چیست ؟؟؟یعنی من با کاربرای دیگه فرق دارم این تفاوت است
بده مگه خنده رو میارم بر خونه های گرمتون . بخندید سوژه دارید کی کی پدر بزرگ :311:
:311::311:
سلام
وای پدربزرگ ! مردیم از خنده !! :311:
بیاین یه غذا باب میل بی دل درست کنیم !! بله ! درست حدس زدید ! سوسیس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدا از شوخی مدل این غذا حال منو بهم زد !!! گذاشتم که حال شما رو هم بهم بزنه !!!:311:
سوسیس ماکارونی
مدت زمان 30 دقیقه
300 گرم ماکارونی- 6 برش سوسیس سرخ شده - آب (آب گوشت ) – سس گوجه فرنگی – پنیر
از میان هر قطعه سوسیس 8-10 رشته ماکارونی با دقت رد کرده
آب را در قابلمه ای به جوش آورده و همه ماکارونی هایی که از وسط سوسیس ها رد کرده ایم را داخل آب میریزیم
و پس از مدت لازم آب کش کرده و سس گوجه فرنگی را به همراه پنیر سرو میکنیم
http://foodclub.ir/Upload/Images/1-b...en-spinnen.jpg
http://foodclub.ir/Upload/Images/4-b...en-spinnen.jpg
http://foodclub.ir/Upload/Images/5-b...en-spinnen.jpg
منبع
مریم جان من این غذا رو درست کردم.وای سویس آپز:300:همسرم گفت:چرا ادا از خودت در آوردی سویس ها رو سرخ میکردی با نون میخوردیم بهتر نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام:310::
منم عاشق آشپزیم..خیلی این پست ها با نمک بودن ها.:311:.کاش یکی حوصله داشت این 14 صفحه را لیست می کرد چه غذاهایی نوشته شده که ما که تازه رسیدیم بدونیم..ولی من پست ژله رنگین کمانو دیدم ..گفتم منم هنرنماییمو براتون بذارم .این اولین رنگین کمان منه که یکسال پیش با کمک همسری :43:درستیدم...:311:
توش استادم ها..سوالی بود در خدمتیم!!!
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ceb6875eb8.jpg
قبله هر چیزی قربون فرشته جونم برم:46:
مریم جان این چه غذاییه!!مشتری آشپزخونه فقط خودمونیما عزیزم یه غذایی بگو باب میل پیرمرد ها باشه,سوسول بازیا چیه:311:
یه بار دیگه غذای ناسالم بگی ظرف ها رو باید تو بشوری .من دارم یه تنه تو آشپزخونه کار میکنم تازه هی میان از دستور پختای بی نظیرم هم ایراد میگیرن
بی دل که اصلا فوق تخصص ترانه ضایع کنی داره:311:,بابا چرا هیچ کس به این مریم هیچی نمیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بار لازانیا درست کردم تا 2 ساعت داشتم جواب 2 تا پیرمردو میدادم که میگفتن لیزه!!
آقای پدربزرگ کدوم غذا رو میگی؟!اگه منظورتون لبواست که ما اینجا 3 شعار نداریم مواد لازممون کمه, نمیشه, اگر هم منظورتون اون غذا پابریکا داره است که من از اون غذا خوشم نمیاد ببخشید ولی معلومه بدمزه است :311:
بابا یه غذا بگید که سوسول نباشه یه چیزی که بشه اسمشو گذاشت غذا, یه غذای درست حسابی,من آشپز بزرگه خاندانمونم(شغلو حال کردین!!):311::311:
راستی سارا جان اینو دلتون اومد بخورین من بودم فقط نگاش میکردم .:311:
چه قدر طرفدارای ژله رنگین کمان زیاد شدن درست میکنم ببینم چه جوریه
سلام سارا بانونقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
من دو سوال کوچک دارم
1- رنگ بنفش و آبی اش دقیقا چی هست؟ این بلوبری که خیلی بد رنگه آیا امکان داره در ترکیب با بستنی بشه آبی آسمونی؟
2- آیا شما هم با بستنی پزیدید یا درستیدید کلا به جای عکس توضیحات نصب شود
ترانه جان تی فادا، قربون اون قد و بالات باشم من! آ باریکلا زای! همین یه دونه عنصر سر به راه و کمک حال سر آشپز و سوسیس درست نکن و دور ژله رنگین کمان نگرد، داشتیم، حالا تو هم میخوای از راه راست بزنی بیرون تی تی جان؟
اگر می بینی من به مریم چیزی نگفتم به خاطر این بود که خودش به زشتی کاری که کرده بود (آموزش طبخ سوسیس:163:) پی برد و توبه کرد! بعله! :305:
من نمیدونم تو چرا اینقدر میل به خلاف داری دختر! اینهمه نکته مثبت من از صبح توی این تالار گفتم انگار نه انگار! اما همچین که اسم سوسیس و ژله اومد، قند تو دلت آب میشه و چشمات برق شیطنت میزنه و از صراط مستقیم فوری میری بیرون؟
تی تی جان! تو که مجبوری برای دو تا پیرمرد آشپزی کنی معلومه باید چی بپزی دیگه! ولی جدا از شوخی گذشته، سعی کن غذای پیرمردها رو از بین همون غذاهای سنتی انتخاب کنی و گرمی جات مثل همون هل و دارچین و زعفرون :311: و اینا هم که چاشنیش باشه.
پرسیده بودی که برای کباب تابه آیا روغن بزنیم یا نه. که اگر اینقدر سر به هوا نبودی و سر و گوشت توی ژله رنگین کمان و سوسیس نمی چرخید میدیدی که به صراحت توضیح دادم که فقط ته تابه رو چرب میکنیم. چون گوشت چرخکرده معمولا روغن میده و دو تا پیرمرد بنده خدا هم میخوان چیکار کنن زیادی روغن غذا رو؟
و اما غذای فردا پیشنهاد سرآشپز:
باقالی پلو با ماهیچه
مواد لازم:
یک عدد آشپز سحر خیز
ماهیچه بره
هویج
شوید تازه
باقالی پاک کرده آماده
سیر
پیاز
کرفس
برنج
طرز تهیه: برنج رو از همین امشب بخیسون (چون باقالی و شوید داره پس مقدارشو تقریبا 3 چهارم وقتی میگیریم که برنج ساده درست میکنیم). فردا صبح سحر که از خواب پا شدی ماهیچه ها رو همراه هویج و کرفس و پیاز و سیر بگذار روی گاز با شعله ملایم آرام آرام تا ظهر بپزه (راستی درش رو هم بذار :311:). نزدیکای ظهر، برنجو بار بذار و بعد آبکش کن و لابلاش شوید خرد کرده تازه و باقالی (اگر باقالیش خشکه باید قبل از آبکش کردن برنج و حین جوش خوردن برنج تقریبا وسطاش قاطیش کنی که نرم شه) لایه لایه قاطی برنج میریزی و تهشو البته سیب زمینی حلقه شده (یا نان) میچینی برای ته دیگ و زیر سیب زمینی ها هم حتما باید کمی روغن و یه ریزه زعفران آب کرده بریزی خوشگل شه. بقیه زعفران رو میریزی روی ماهیچه و یه مقدارش رو هم میگذاری برای آخر سر که بکشی روی برنج. نمک هم که البته بسته به اینکه پیرمردهای محترم، رژیم دارند یا نه اضافه میکنی یا اینکه کلا صرفنظر میکنی.
یه نکته: اگر پودر هل بریزی لای برنج و نیز سیرهای درشت را از وسط دو یا سه قاچ کنی (یکی دو جبه بسه) بگذاری لای برنج که موقع دم کشیدن عطر و طعمش رو به برنج بده خیلی عالی میشه اما موقع سرو کردن برنج اگر دوست ندارند سیر بره زیر دندونشون میتونی سیرها را خیلی راحت در بیاری. اینطوری برنجت عطر سیر رو گرفته اما نه کسی سیر خورده و نه سیری دیده و نه خانی اومده و نه خانی رفته :311:
املت کا لباس
مواد لازم
کا لباس 2 ورق
هویج پخته و ریز شده ا قاشق سوپ خوری
سیب زمینی پخته و خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا ا قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده ا قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل روغن به میزان لازم
طر ز تهیه
تمام مواد بجز کا لباس را با هم مخلوط میکنیم مقداری روغن در تابه ریخته بعد از گرم شدن یک ورق کا لباس میگذاریم
و مواد مخلوط شده را روی ان میر یزیم و ورق کا لباس دیگر را روی ان میگذاریم در ظرف را مبیندیم تا مواد خودش را بگیرید
محمد به جان خودم دیگه نیاز به انتقام نداری!
همین املت رو بخوری خودت خیلی طبیعی دخل خودتو آوردی و کار ما رو راحت کردی :311:
یعنی مرگ چی؟ طبیعی :227: مو لا درزش هم نمیره:104:
حالا از ما گفتن بود :316:
خانم بی دل ترسیدی از من انتقام بگیرد:311::311::311:
خانم بی دل محترم خیلی دوست داری من بمیرم
خانم بی دل تا فردا فرصت داری از من انتقام بگیرد:311::311::311:
بشتابید
بشتابید
طرز تهیه زوکوتو
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور یک بسته
بستنی وانیلی نیم لیتر
بستنی شکلاتی نیم لیتر
شکلات مکعبی آی سودا ۶ مکعب
کره ۱۰۰ گرم
پودر پسته و ترافل
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...bvngfnte6e.jpg
طرز تهیه:
توی قالب رو سلفون کشیدم.(من چون قالب سیلیکونی به شکل مورد نظرم رو نداشتم از یه کاسه که کاملا شکل کروی داشت استفاده کردم ولی در این موارد قالب های سیلیکونی خیلی بهتره و برگردوندنش راحتره)
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...k5f0s3tlrk.jpg
بستنی وانیلی رو گذاشتم بیرون تا کمی نرم بشه.نباید زیاد نرم بشه.اطراف قالب رو با بستنی پوشوندم.من با چاقو بستنی رو برش دادم و کنار هم توی قالب چیدم و روش رو با قاشق صاف کردم.
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...ax1tnpkvlo.jpg
روش رو پودر پسته پاشیدم و گذاشتم توی فریزر تا بستنی سفت بشه.
بعد از نیم ساعت بستنی کاکائویی رو از فریزر در آوردم وگذاشتم نرم بشه.این بستنی مهم نیست اگه زیادی هم آب بشه.
بعد از اینکه لایه اول بستنی خودش رو گرفت، بستنی کاکائویی رو ریختم توی قالب.
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...jxmjjfysy9.jpg
بیسکوییت رو پودر کردم .
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...53lw5hfere.jpg
۷۰ گرم از کره به همراه ۴ مکعب از شکلات و یک قاشق آب توی یه ظرف ریختم و به روش بن ماری گذاشتم تا کره و شکلات آب بشه.(ظرف شکلات رو گذاشتم روی کتری در حال جوش)
وقتی شکلات آب شد ریختم توی بیسکوییت .
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...qnfxna2644.jpg
وقتی بستنی کاکائویی هم سفت شد مخلوط بیسکوییت و شکلات رو ریختم روی بستنی و صافش کردم و دوباره گذاشتم داخل فریزر.
من امروز ظهر از فریزر درش آوردم و کمی گذاشتم توی ظرف حاوی آب جوش تا خودش رو ول کنه و بعد برگردوندم تو ظرف سرو..
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...sumvryrbba.jpg
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...08wncxvnem.jpg
منبع:
www.ctrlalt.ir
راستی هل و زعفران گلاب فراموش نشود !!!
دوستان لطفا از کپی پیست کردن بپرهیزید
یه نمه از هنردست خودتون منو پخت ارائه بدید
مثل من
دیشب واسه همسری کاهو سکنجبین درست کردم سخت بود ولی نتیجه خوبی گرفتم :311:از فرط خوشمزگی انگشتاشو میخورد آخه حسابی سوچ شده بود خودش میگفت شب راحت خوابیده :310:چون غذای سنگینی نبود:311:
لازمه منو ساخت کاهو سکنجبین رو واستون توضیح بدم ؟؟؟؟؟؟
گذشته از کاهو و شیره کمی هل و دارچین و صد البته زعفران مثقالی هزارها تومن هم میتونید استفاده کنید
(این شده مجوز عبور منو غذایی از گمرک :324:بی دل جان):311:
البته وقتی مطمئن شدم همسری خوابه خوابه رفتم سروقت پلو ماهیچه هایی که از ظهر مونده بود آخه خدایی با کاهو آدم سیر نمیشه!!!!!!!!!!!!!:311::311::311:
من کاکائو میبینم صورتم جوش میزنه چه برسه به خوردنش نکنید از کارا آخه آدم هوس میکنه معذوریت داره:302:
بعد از اون املت پوست موز
سیب زمینی تنوری برای روزهای سرد زمستون
مواد لازم:
1- 3 عدد سیب زمینی (سیب غیر زمینی هم بود اشکال نداره)
آتیش رو درس می کنیم ، سیب ها می ندازیم تو اتیش.
البته روشهای ساده تری هم داره ، باشه طلبتون :227:
طرز تهیه آتیش: دو روش
روش اول
مواد لازم:
چوب ، کبریت ، یه مرد مقتدر ( طرز تهیه مرد مقتدر رو تو کارگاه شرح دادم . ر.ک به کارگاه)
چوبها رو می چینیم ، تو منقل ، بالا شهریا بچینن تو باربیکیو ) ، کبریت رو زیر چوبها میگیریم ، طریقه چیدن چوبها مهمه.
روش دوم:
مواد لازم
-زغال یا ذغال
- یه گاز چهار شعله
دو تا اجر ، یا یه بیلچه برا کندن یه چاله
- یه مرد مقتدر
قابل توجه پدر بزرگ جان : ژل :311: مو هم نمیخواد
زغالهای درشت رو رو شعله می چینیم ، زیرش رو روشن می کنیم ، بعد که سرخ شد با خاک انداز (فلزی باشه ها نه پلاستیکی:311:) می بریم تو باغچه ، تو چاله می ریزم چند تا ذغال دیگه هم روش می ذاریم ، یه کم که موند زغالهای روئی رو برمیداریم سیب زمینی ها رو تو ذغال می ذاریم روشون رو دوباره ذغال می ذاریم.
یه رب بعد با نمک میل می کنید.
بابا یکی برای این آقایون (BABY , پدر بزرگ) توضیح بده و توجیهشون کنه که نه مرد مقتدر نیازه (حالا مرد مقتدر کجا بود این دوره زمونه) و نه آدم بیکار و با حوصله! بابا بوخودا فر اختراغ شده!
من با این فر خونمون همه چی درست میکنم الا کیک و علی الخصوص چیز کیک! یک سیب زمینی تنوری و پیاز تنوری و بال کبابی و ....هایی درست میکنم که بیا و ببین. انگشتهای دست و پاتونو باهاش قورت میدین. (از قسمت گریل استفاده میکنیم).
البته حتما بال کبابی "زعفرونی" دیگه!
حالا زعفرون نبود، سسی که با رب و روغن زیتون (یا روغن کنجد) سیر و ادویه و احیانا کمی لیموترش تازه یا سرکه کمی تفت دادم را در آخرای پخت میزنم به بال یا بازو کبابی های در حال پخت در گریل.
به همین سادگی به همین خوشمزگی!
+++++++++++++
راستی منم موافقم با اینکه خواهشا از کپی پیست کردن در این تاپیک خود داری شود. از خلاقیت و هنر خودتون که استفاده میکنید و با قلم شیرین خودتون که مینویسید خیلی بیشتر به دل میشینه.:46:
به نام خدا و با یاد و نام از هل زعفرون و دارچین:311:
بی دل جونم اجازه هست؟
اول اینکه خسته نباشید
دوم نظرتون درمورد اشپزی من چگونه است ایا جای پیشرفت دارم یا نه؟
سوم این بال که میگید بال کدوم پرنده است؟چه جوری اونوقت؟
چهارم فعلا هیچی ببخشید ها
خب دوستان
برا تهیه سیب زمینی تنوری
سیب زمینی هائی رو که قبلا آماده کردید ، ببرید خونه بی دل ، بذاره تو فر خونشون :311:
نکته: قبل از حرکت با بی دل هماهنگی بعمل آورید ، فر را روشن کند تا گرم شود اینجوری تو وقت و هزینه تون هم صرفه جوئی میشه.
بی دل جان ، سر سر آشپز
دستور پخت غذاهائی رو بدید که ارزون باشه ، هیچی نخواد ، وگرنه میشد سیب زمینی ها رو با زعفرون :311: هم پخت. یعنی بجای ذغال از زعفرون استفاده کرد. (نه اینکه بعد از پخت با زعفرون بخورید )
مرد مقتدر هم برا غر زدنهای حتمی بانوی خونست ، اگر خاکستر و... روی فرش بریزه. بتونه یه جوری جمع و جورش کنه :310::227:
:58::R
مهاجر جان یعنی من کشته مرده اون پیشرفت آشپزی ات و صد البته صداقت ام:311: آخه کاهو سکنجبین برا شام؟
شما یعنی اینقدر در منوی غذاهاتون تنوع پرندگان وجود داره، که گفتن بال کبابی براتون سوال برانگیزه که یعنی کدوم پرنده؟
حالا البته بسی خوشحالم که نگفتی بال کدوم جونور! مثلا میتونست بال سوسکی مگسی چیزی باشه! ایییییی:160:
حضور انورت عرض کنم که منظور از بال در قاموس ما همان بال مرغ می باشد. و منظور از بازو نیز همانا بازوی مرغ. و اگر احیانا در آینده از ران و ساق و سینه و اینها نیز سخن به میان رفت منظور باز هم همان مرغ میباشد.
انشالله خدا شما را هدایت کند:D
=====================
بی بی خان! بالاخره همیشه باید یه تعادلی توی زندگیها باشه دیگه!
خانوم شما و پدر بزرگ، مرد مقتدر و با حوصله و بیکار و متخصص در سرخ نمودن ذغال دارند، ما هم که دسترسی به این امکانات نداریم عوضش از فر استفاده میکنیم.
نمیشه که آدم همه چی رو با هم یه جا داشته باشه که!
بی دل جان آخه باقالی پلو با ماهیچه اونم تو این اوضاع رو فقط باید تو خواب ببینیم
امروز یه غذای خوشمزه یادت میدم برو درست کن حال کن :46:
این غذا به درد شام نمی خوره یه غذای محلیه ماله شمالی هاست همون کله جوشه فقط یه کم مخلفاتش زیاده
1-کشک باید بسابید یعنی باید حتما کشک محلی باشه با این کشک پاستوریزه ها هم میشه ولی به نظر من خیلی خوب نمیشه
سیر رو تو روغن تفت بدید و بهش نعناع اضافه کنید یه تفت که خوردن کشک بریزید و مرتب هم بزنید تا کشک نبره و بعد از حدود 20 دقیقه آماده است
اصل کارش مخلفاتشه
1- کتلت یا کوفته ریزه که سرخ شده باشه البته معمولا کتلت میخورن
2- سیب زمینی آب پز
3-بادمجان سرخ شده و پخته شده
4- گوجه ی سرخ شده
5-گردو
6-خیار
بعد از اینکه کشک جوشید و آماده شد هر کس برای خودش میریزه تو ظرف گردو غاطیش میکنه بعد توش نون میریزه (مثله آبگوشت)بعد تو ظرفش سیب زمینی و کتلت و گوجه و بادمجان میذاره یعنی تو هر قاشقی که میخوره یه تکه از همه اینا باید باشه همراه باهاش خیار هم میخورن.کاملا باب میل پیرمردها و عاشق های آبگوشته و به نظر من خیلی خوش مزه است حتما درست کنید تست کنید حالا اگه نشد بعضی از مخلفات رو درست نکنید ولی کاملا بدون مخلفات نباشه
بدینوسیله توصیه میکنم که دوستان عزیز خودشونو با باطری شارژ کنند. این تنها غذایی بود که به فکر سر سر آشپز میرسه که چیزی نخواد. البته باطریش ترجیحا شارژی باشه که نخواید هی عوضش کنید. ببین بی بی! همین سیب زمینی که فکر میکنی هیچی نمیخواد، کم کمش یه مرد مقتدر، یه مرد بیکار و با حوصله، یه کی دو گونی سیب زمینی (چون بعید میدونم بشه اون مرد مقتدر و اونیکی بیکاره رو با یکی دو تا سیب زمینی سیر کرد) و فت و فراوون ذغال و احیانا چاشنی چیزی برای سیب زمینی میخواد (خالی که نمیشه خورد!)نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
پس این خودش میشه کلی هزینه! تازه بعدش باید دو روز خاکستر و دود ذغال از خونه پاک کنی.
انگار فقط اسم ماهیچه است که رعب و وحشت میاره! وگرنه عزیز! شما که اینجا هم گوشت استفاده کردی، هم گردو، و کلی مخلفات دیگه. قطعا این غذا ارزون تر از باقالی پلو نیست!نقل قول:
تازه این همه هزینه کردی چی خوردی؟ اسید لاکتیک! (کشک توی این هوای سرد و نمناک آخه انصافه بدی به پیرمردهای بنده خدا؟)
ما یه کپی پیست کردیم با ذکر منبع ! تا دوستان آموزش رو با تصویر ببینن تا بهتر یاد بگیرن !!! مورد هجوم قرار گرفتیم !!
باشه...برای ما که باکی نیست.بنده های خدا همسران مهاجر و بی دل !!! خدا به جوونی و ارزوهاشون رحم کنه !
همه بگید آمییین !!
ضمنا بی دل عزیز
بازوی کبابی بسیار چرب و چیلی میباشد و توصیه نمیشود.بیاین از این غذاها یاد بدیم که توش پره هل و کنجد و زعفرونو کشمشه !! والله !!!
خب بریم سراغ غذای امروز
قلیه ماهی (گل کاغذی جان برس به داد !)
مواد لازم:ماهی بدون استخوان مثل شیر یا سنگسر و ...
سبزی قلیه:گشنیز و شنبلیله(گشنیزش باید زیاد باشه مثلا 300 گرم و شنبلیله اش 50 گرم)
تمبر هندی نصف بسته
سیر نصف بوته
زرد چوبه و نمک و فلفل
اول از همه ماهی ها رو طعم دار کنید با نمک و زرد چوبه و سرخشون کنید و بذارید کنار.(خیلی نمیخواد سرخ کنید در حدی که توی خورش له نشه)
بعد سبزیهاتون رو سرخ کنید به همراه سیر که خورد کردیم و ادویه ها رو اضافه کنیم.
حالا تمبر هندی رو توی ظرفی بریزید و روش آب ولرم بریزید و بعد از نیم ساعت از ابکش یا صافی ردش کنید و آبش رو بریزید توی همون سیر و سبزی.
کمی که سبزی پخت و نرم شد ماهی ها رو اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا غذا جا بیفته
درست کنید ! مشتری میشید !
بی دل عزیز
"بدینوسیله توصیه میکنم که دوستان عزیز خودشونو با باطری شارژ کنند. این تنها غذایی بود که به فکر سر سر آشپز میرسه که چیزی نخواد. البته باطریش ترجیحا شارژی باشه که نخواید هی عوضش کنید"
بنده متوجه این باطری و شارژ باطری ، وسط دستور طبخ نشدم.
اما عوضش یاد یه ماجرائی افتادم:
دریکی از ممالک اروپا وقتی که به بخش " خوراک پزی رادیو " رسید این جمله به گوشش خورد " شنوندگان عزیز امروز می خواهیم طرز پختن یک نوع کیک را به شما یاد بدهیم :"
خانم فورا شوهرش را که تند نویسی می دانست صدا کرد و از او خواست که دستور پختن کیک را برایش بنویسد شوهرش مثل همه ی تند نویسان دستش به قلم و گوشش به رادیو بود ، هوشش را چه عرض کنم .
اتفاقا یک ایستگاه رادیویی دیگر که با این ایستگاه فاصله مختصری داشت دستور ورزش می داد این دستور هم مرتبا با دستور خوراک پزی قاطی می شد لذا وقتی تند نویس آن دستور را نوشت و به خانم خود تقدیم کرد خانم اینطور خواند :
" به شماره یک ، دستها روی شکم ، یک پیاله آرد روی شانه قرار می دهید ، مقداری کشمش بریزید بطوری که پاشنه ی پا روی آن قرار بگیرد ، همین که کشمش و رنگش تغییر کرد ، پا را بلند کنید بعد رویش آب بریزید بطوری که تا کمرتان بیاید این حرکت را شش بار تکرار کنید ، سپس با یک کف دست جوش شیرین ، نفس عمیق بکشید بطوری که پف کند و حس کنید نفستان تنگ شده است .
به پشت بخوابید . دو تخم مرغ را بشکنید ، پاها را کاملا به طرف هوا کشیده در کاسه بکوبید و آن را به جلو پرتاب کنید بعد یک الک خیلی ریز را روی شکم گذاشته ، پاها را جمع نموده و به شماره پنج از بالای الک رد کنید .
روی زمین به رو بخوابید و با شکمتان در میان زرده ی تخم مرغ به چپ و راست بغلتید ، تا زرده ی تخم مرغ به همه جا برسد .
کاملا خم شوید و سعی کنید که دستهایتان روی آتش بماند ، بعد به شماره سه دستها را بلند کنید ، بگذارید سرد شود . سر را به طرف جلو برده ، روی آتش یک چرخ بدهید ، بعد آن را به عقب خم کرده سرپوش رویش بگذارید که دم کند ، بعد سر را به شماره ی چهار ، قطعه قطعه بریده ، با حوله خشک کنید ، در بشقاب چیده به مهمان تعارف کنید
:311::311:
حالا کی سیب زمینی ها رو بیاریم ؟؟؟؟
:311: :311: :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
:311: :311: :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
من امروز خسته بودم نوشتهای بی دل و baby رو که خوندم مردم از خنده.
خدا شادتون کنه عزیزان که دل من رو بد رقم شاد کردین.
انقدر خندیدم همکارام فکر کردن زده به سرم :D
رعایت حال ما کارمندا رو هم بکنین دیگه دوستان :)
http://upload.tehran98.com/images/j1...twcv73qv93.jpg
طرز تهیه املت توسط اقایون(قابل توجه پدربزرگ و سایر آقایون...):324:
۱- توی کابینتهای بالایی آشپزخونه دنبال ماهیتابه میگردن
۲- توی کابینتهای پایینی دنبال ماهیتابه میگردن و بلاخره پیداش میکنن
۳- ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن
۴- توی ماهیتابه روغن میریزن
۵- توی یخچال دنبال تخم مرغ میگردن
۶- یه دونه تخم مرغ پیدا میکنن
۷- چند تا فحش میدن
۸- دنبال کبریت میگردن
۹- با فندک اجاق گاز رو روشن میکنن و بوی سرکه همراه دود آشپزخونه رو بر میداره
۱۰- ماهیتابه رو میشورن (بگو چرا روغنش بوی ترشی میداد )!
۱۱- ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن واقعی میریزن
۱۲- تخم مرغی که از روی کابینت سر خورده و کف آشپزخونه پهن شده رو با دستمال پاک میکنن
۱۳- چند تا فحش میدن و لباس میپوشن
۱۴- میرن سراغ بقالی سر کوچه و ۲۰ تا تخم مرغ میخرن و برمیگردن
۱۵- تلویزیون رو روشن میکنن و صداش رو بلند میکنن
۱۶- روغن سوخته رو میریزن توی سطل و دوباره روغن توی ماهیتابه میریزن
۱۷- تخم مرغها رو میشکنن و توی ماهیتابه میریزن
۱۸- دنبال نمکدون میگردن
۱۹- نمکدون خالی رو پیدا میکنن و چند تا فحش میدن
۲۰- دنبال کیسهء نمک میگردن و بلاخره پیداش میکنن
۲۱- نمکدون رو پر از نمک میکنن
۲۲- صدای گزارشگر فوتبال رو میشنون و میدون جلوی تلویزیون
۲۳- نمکدون رو روی میز میذارن و محو تماشای فوتبال میشن
۲۴- بوی سوختگی رو استشمام میکنن و میدون توی آشپزخونه
۲۵- چند تا فحش میدن و تخم مرغهای سوخته رو توی سطل میریزن
۲۶- توی ماهیتابه روغن و تخم مرغ میریزن
۲۷- با چنگال فلزی تخم مرغها رو هم میزنن
۲۸- صدای گــــــــــل رو از گزارشگر فوتبال میشنون و میدون جلوی تلویزیون
۲۹- سریع برمیگردن توی آشپزخونه
۳۰- تخم مرغهایی که با ذرات تفلون کنده شده توسط چنگال مخلوط شده رو توی سطل میریزن
۳۱- ماهیتابه رو میندازن توی سینک
۳۲- دنبال ظرفهای مسی میگردن
۳۳- قابلمهء مسی رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن و تخم مرغ میریزن
۳۴- چند دقیقه به تخم مرغها زل میزنن
۳۵- یاد نمک میفتن و میرن نمکدون رو از کنار تلویزیون برمیدارن
۳۶- چند ثانیه فوتبال تماشا میکنن
۳۷- یاد غذا میفتن و میدون توی آشپزخونه
۳۸- روی باقیماندهء تخم مرغی که کف آشپزخونه پهن شده بود لیز میخورن
۳۹- چند تا فحش میدن و بلند میشن
۴۰- نمکدون شکسته رو توی سطل میندازن
۴۱- قابلمه رو برمیدارن و بلافاصله ولش میکنن
۴۲- چند تا فحش میدن و انگشتهاشون که سوخته رو زیر آب میگیرن
۴۳- با یه پارچهء تنظیف قابلمه رو برمیدارن
۴۴- پارچه رو که توسط شعله آتیش گرفته زیر پاشون خاموش میکنن
۴۵- نیمروی آماده رو جلوی تلویزیون میخورن ودوباره چند تا فحش میدن
چه پست زیباییییییییییییی
دمت گرم خانومی :311: :311: :311:
به افتخارش :R:R:R
[quote=بی دل]
:58::R
مهاجر جان یعنی من کشته مرده اون پیشرفت آشپزی ات و صد البته صداقت ام:311: آخه کاهو سکنجبین برا شام؟ بی دل جانم یعنی واسه من افتخاره از سمت شما چنین رتبه و مقامی دریافت کنم:310:(پیشرفت آشپزی ات و صد البته صداقت)بله کاهو سکنجبین!!!
شما یعنی اینقدر در منوی غذاهاتون تنوع پرندگان وجود داره، که گفتن بال کبابی براتون سوال برانگیزه که یعنی کدوم پرنده؟بله بله مادر بنده در فریزر بنده در جهیزیه بنده بال انواع پرندگان از جمله مرغ خروس جوجه(حمله به خونواده آقا خروسه در خونه مادربزرگه:311:)و بوقلمون نهادینه کرده اند که صد البته بنده قدرت تشخیص این بالها را از همدیگر نداشته و نحوه پختشان را نمیدانم (اینم از صداقت من)ترسیدم بال مورد نظر شما بال ققنوسی سیمرغی چیزی باشد که من ندارم:325:
حالا البته بسی خوشحالم که نگفتی بال کدوم جونور! مثلا میتونست بال سوسکی مگسی چیزی باشه! ایییییی:160: ایشـــــــــــــــــــــ.. .. ماهم حالمان بد شد:
حضور انورت عرض کنم که منظور از بال در قاموس ما همان بال مرغ می باشد. و منظور از بازو نیز همانا بازوی مرغ. و اگر احیانا در آینده از ران و ساق و سینه و اینها نیز سخن به میان رفت منظور باز هم همان مرغ میباشد. اها خداروشکر بال مرغ دارم دارم :227:
انشالله خدا شما را هدایت کند:D :آمــــــــــــــــــــــ ـین:323:
خانومی
خدا وکیلی ببین چه املتی درس کردن ، با آدم حرف میزنه اگرچه ساختش 45 مرحله داشته ، ولی بهرحال نتیجه رضایتبخش بوده :311:
حالا چرا آشپزخونه رو تفکیک جنسیتی کردین خانومی !! اومدی نسازیا
مثلا ببین این آقا ابراهیمی با چه دقتی مواد رو (ا قاشق سوپ خوری سیب زمینی) با هم مخلوط می کنه ،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
یعنی یک چندم یه سیب زمینی رو باید بپزی که بعد از رنده شدن یه قاشق چایخوری :46: ازتوش دربیاری ، اینا میشه هنر آشپزی ، باریکالله هنرمند! ، آشپز!
خداوکیلی تا حالا اسم املت کالباس به گوشتون خورده بود ؟؟ چرا این همه خلاقیت و نوآوری رو نمیبینین ؟؟
منم یه املت کلمی بلدم ، بعدا براتون میگم