-
RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
آقاي mke فرض كن شما خانومتو طلاق دادي ! بدون مهريه ! نتيج اش چيه ؟
شما به زندگي خودتون ادامه ميدين و سرمايه و زندگي اي كه ساختين مال خودتونه و تنها چيزي كه حالا ديگه ندارين زنتونه ! هم بچه رو دارين و هم سرمايتونو
ولي زن بدون مهريه چي ؟ فقط خودشو داره و خودش !
ناراحتي هاي روحيشم كه هم شما دارين و هم ايشون ! پس كسي اين وسط از لحاظ روحي طلبكار نيست !
غير اينه ؟
شما ميگين مهريه پول زوره ! خوب حق دارين ! آدم كه نبايد بدون زحمت مزدي رو كف دست ديگرون بذاره ، واقعا من همه ي شما آقايون رو درك ميكنم ، واقعا پول زوره در صورتي كه حق نباشه ! ولي اگه مهريه رو نميدين هم بايد هزينه ي چندين سال زحمات يك پرستار 24 ساعته ي بچه ، هزينه ي 9 ماه حامل بودن بچه ، يك ماشين جنسي ، يك آشپز ، يك تميز كن منزل ، و ... رو به زن بدين ! حقوق اينها رو براي مدت زماني كه باهاش زندگي كردين رو جمع ببندين و به زنتون بدين ! اونوقت هم خدا راضيه هم ايشون و هم شما ! اين قضيه ي مادي قضيه !
واسه قضيه ي معنوي هم اگه دوتا بچه دارين يكيشو بدين به اون اگرم نه ، 6ماه شما ، 6 ماه ايشون ( مثلا )
شايد اين حرفهاي من مسخره بياد ! ولي خوب اگه بخواي توي همه چيز خيلي دقيق عمل كني !اگه ميخواي عدالتي رو كه خدا ميخواد اجرا كني و مهريه رو ندي ،بايد اين كارها رو بكني ! البته اگه مهريه رو در حد معقول انتخاب كني ، هيچ كدوم از اين چيزها لازم نيست !
اين مثالهاي مزخرفي كه زدم نشون دهنده ي اين بود كه زن فقط مصرف كننده نيست !!
اگه قانوني درست نشه براي مساوي بودن حقوق زن و مرد ! حد اقل ميشه كه مهريه رو در يك حد معقول در نظر گرفت ! كه اين وسط حق كسي ضايع نشه
به خدا خسته شدم امروز از بس تايپ كردم
فقط خواستم بگم ، درسته كه مهريه هاي كلان خوب نيست و حق زن نيست ولي نبود مهريه ، اونم با وضع قوانين فعلي جامعه مون ، يه جور ظلمه ، و بقول آقاي سورنا آرمان كه ميگن قبول كردن مهريه ي كلان از جانب مردان حماقته ! قبول كردن اينكه زن هيچ حق و حقوقي نداشته باشه و مهريه =0 و قانونهاي ايران هم همونجوري بمونه ! حماقتي است از جانب زنها !!!
گرچه اينها همه بحث مادي قضيه است و نشان از بي اعتمادي به همديگه است !
وگرنه به نظر من هيچ چيز ارزش يك زندگي توام با خوشبختي رو نداره ، دونفر اگه كارشون به طلاق نكشه و خوشبختي رو بخوان اصلا اين بحثها واسشون پيش نمياد ! و اين بحثهايي كه ما الان داريم ميگيم مربوط ميشه به زمان طلاق و وقتي پاي طلاق و ضرر مياد وسط ، اون وقت هيچ كس نميتونه از حق خودش بگذره ! چه زنش ،چه مردش !
شما مردها هم خيلي زحمت هاي خانم ها رو نديده ميگيرن ! بابا چقدر ظالمين ! اگه زنتون يك ماه تنهاتون بذاره ، اگه تونستين از پس زندگي توي خونتون بربياين !!!( منظورم زندگي بيرون از منزل نيست )
-
1)حق حزانت برحسب توانایی های مرد به او داده شده! یعنی توانایی هایی که به طور فطری در زن وجود نداره!
2)به نظر شما با طلاق این فقط زندگیه شماست که برباد می ره؟ عشقتون؟ مرد ها حیواناتی هستند که نه عشق دارند، نه زندگی، نه اینکه صبح تا شب جون میکنن که زندگیه مشترک خوبی داشته باشن؟(کی یک طرفه به قاضی رفته؟) حق مردها نیست که زندگیه خوبی داشته باشن؟
3)مرهمی بر کدام دردها؟ دردهایی که مردهای پست فطرت بردل شما می گذارند؟ آیا مردان سنگ دلانی هستند که دردی حس نمی کنند؟ چه کسی باید مرهمی بر درد مردها بگذارد؟ (کی یک طرفه به قاضی رفته؟) آیا مردهایی که خود درد می کشند باید دردی دیگر نیز بکشند تا مرهمی بر دردهای شما باشد؟ شما درد کشیدن مردها را مرهم خود می دانید؟
4)شما حقوقتان را برای خود نگه داریدو مرد چه کند؟ می دانم ما آدم نیستیم! نمی فهمیم! همه حیوانیم! شما باید حقوقتان را برای خود نگه داریدو شما دل دارید و تنها شمایید که زندگیه خوب می خواهیدو به فکر خوشبختی هستید! می دانم، خوب می دانم چه شده شما را. جبران کدام حقوق نداشته؟ ما مردها جوانی نداریم که به پای شما بریزیم؟ تنها شمایید که جوانی و زندگیتان را به پای خانواده ریخته اید! از جیب خود می خوریدو به ما هم می دهید.
5)مثله اینکه از قوانین خبر ندارید؟ بعد از طلاق زن به هر مقدار که به زندگیه مرد آورده بدون کسری می تواند برداشت کند هر آنچه که با خود آورده! کسریه نفقه و مخارج هم از اموال مرد برداشته می شود. مثل اینکه در طول20 سال زندگیه مشترک فقط پول جمع کرده باشید! این کجای عدالت است؟ شما کل اموال خود و درآمد خرج شده ی خود را برمی دارید آنوقت نصف اموال شخصیه مرد راهم می خواهید؟ این نهایت خودپرستی نیست؟
6)بنظر شما زمانی که بچه سرو صدا می کند و شما بیدارید مرد خوابیده و در رویا بسر می برد؟ من که ندیدم زنی برای بچه داری بیدار باشدو مرد خوابیده! شما از کجا برگشته اید؟
7)یعنی شما می گویید مردها چایی هم برای خود نمی ریزند؟ واقعا از کدام دیار اینگونه سخن می رانید؟ مردهایی که من می شناسم بسیاری از کارهای خانه را انجام می دهند و خارج از خانه کار می کنند و اگر طلاقی هم باشد باید حاصل موی سفید خود را تقدیم همسر کنند!واااااای چه عدالتی! من حتی نصفه سکه هم در هیچ شرایطی در طلاق به زن خود نمی دهم اگر تلاشی بوده دونفره بوده و اگر او تلاشی نکرده چرا باید پولی بدهم اگر هم من تلاشی نکرده ام او حقوق خود را خواهد گرفت و هر آنچه که از نظر پولی به زندگی آورده می برد حتی اگر پول تاکسی را از جیبش داده باشد یعنی کل درآمدش را که خرج کرده! دیگر مهریه چه معنی دارد؟
8)همین الان آنقدر قوانین هست که مهریه دیگر بی معناست و من تنها معنی که می توانم از آن دریافت کنم باج است! مدام می گویید سال های برباد رفته! این مرا دیوانه می کند فکر نمی کردم اینقدر به این بحث حساس شوم، در آن سال ها زن تحت شکنجه بوده؟ از زندگی لذت نمی برده؟ مرد چه؟ مرد جوان مانده و زندگیش برباد نرفته؟ خدایا.
9)چه کسی بدون اجازه زن حق چند همسری دارد؟ کجای قانون آمده است؟ مگر نه اینکه مجلس محترم آن راتصویب نکرد که اگر می کرد هم فرقی نمی کرد چون آنکس که در این فکر باشد نیاز به قانون ندارد و آنکس که نباشد هم همینطور مگر عده ای بس محدود.
10)اولا زن چه اختیاری ندارد؟ جواب بدهید. دوما حال که فهمیدید همه ی زحمات خود را با خود می برد و مرد بدبخت باید هرچه دارد به زن بدهد تا خدایی ناکرده از پول زن در زندگیه مشترک خرج نشده باشد دادن مهریه به قول شما حماقت نیست؟
11)باز می گویید حقوق نداشته! کدام حق نداشته؟ کدام؟
12)از آنجا که مشخص شد زن هرچه در میآورد با خود می برد و تمام مخارج چندساله زندگی به عهده ی مرد می باشد آیا حقوق زن داده نشده؟ او در خانه ی خود و برای خود نظافت و کار کرده و عمر سپری کرده حال آنکه مرد تلاش کرده و خرج زندگی می دهد و در آخر چیزی برایش نمی ماند حقوق چه کسی برباد رفته و ضایع شده است؟ پس تمامیه حرف های شما در باره حق مالیه زن از درجه ی اعتبار ساقط است. قانون مورد نظر شما هم بهتر و کامل تر موجود هست باز هم مهریه در حد عقل خود می خواهید؟ این دیگر چیست؟ می گویم: 2*(پول زور).
13)چقدر از خواستن دوطرف سخن می رانید! بله درست است ما هم اگر می خواستیم می توانستیم پیغمبر خدا باشیم نمی توانستیم؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
همینجا یکی از خانوما گفت که دوستش 500 سکه مهرش بوده ماهی 1.5 سکه واسه مرد بریدن! بعد می گفت آخه این دوست من عمرش کفاف میده همشو بگیره؟ (چقدر از خود راضی! خودخواه و...) من حساب کردم بیش از 27.7 سال مرده باید ماهی 1.5 سکه بده می فهمی یعنی چه فاجعه ای؟ تو باشی از ناراحتی سکته نمی کنی؟ دق نمی کنی؟ اون د ادگاهم طوری قسط می بنده که مرده یه نونی بخوره بقیشو بده زنه! یعنی مرد زمان بازنشستگی تازه رو نقطه ی 0 باشه! این اوجه...! الله اکبر از دست شما! کی داده؟ من اعصابم از این جمله خورد میشه! امیر صدرا و محمد شما چرا؟ یکم عمیق تر فک کنید! خانومه رومینا شما یه مرد من یه زن حاضری با قبول اون همه مسئولیت مهریه هم بدی؟ من شخصا یک ریال هم نخواهم پرداخت! مهره زنه من نهایتا برابر سنش! که آخرش 25_6 سال میشه! یعنی 25-6 سکه! اونم نهایت اصراره خونواده ی عروس والا منم با سورنا رو 14 تا به نیت 14 معصوم هستم نه بیشتر! من زن می خوام نه به قول کیمیا خانوم ماشینه جنسی یا پرستار که قیمتش رو با مهریه پرداخت کنم.
نهایت خالی کردن شونه از زیر بار مهریه یعنی 27.7 سال جون کندن و مهر دادن! اونم به زنی که 27.7 سال پیش ازت طلاق گرفته و ازدواج کرده! میگم بزار مسلط باشم به خودم نمیذارین که. حالا اگه مرد پولدار باشه که هیچ ولی چندنفر تو این مملکت اینقدر درآمد دارن که مهریه رو بی هیچ اذیت بدن؟ اکثر مردا با دادن مهریه به خاک ذلت می شینن!
موفق و شاد باشید.
من گفتم دوستم ماهی یک نیم سکه (0.5) میگیره نه یک و نیم سکه (1.5) و گفتم همسرش هم میتونه پرداخت کنه اما دارایی هاش رو به نام دیگران کرده!!!
20 سکه یک جا گرفته و بقیه اش ماهی یک نیم سکه که میشه: 80 سال. یعنی این بنده خدا تا 80 سال دیگه زنده هست؟
دوست من میخواست زندگی کنه شوهرش مامانی بود (الان همه میگن شما زنها میخواهید مردها را از خانواده شون بگیرید و...نه به خدا جبهه نگیرید) و به خاطر حرفهای مادرش و زیر آب زنی های جاریش طلاقش داد. خدایی شما شش ماه از شوهرتون خبر نداشته باشید چی کار میکنید؟ حالا من به این جریان کار ندارم فقط میخواستم موضوع رو اصلاح کنم. ببینید در جامعه ما همونطور که شما میگید در بعضی جاها حق مردها ضایع شده خوب در مورد زنها هم همینطور هست. پس بهتره هر کس چیزی رو که به صلاحشه انجام بده بدون این که چیزه دیگه ای رو زیر سوال ببره (حالا چه زن و چه مرد).
-
سلام
عزیزم شوهره نمی تونه در بره! با بهتر شدن وضع شوهرش (یعنی وقتی اموال به نام خودش شد!) می تونه دوباره دادخواست ارایه بده! اگه بازم این کارو کرد می تونه کاراگاه خصوصی بگیره و با ثابت شدن مسئله، دادگاه پوله کاراگاهو از مرده می گیره! دیگه؟ اصلا مهریه رو نباید داد چه1 سکه چه1000 بالا توضیح دادم مگه اینکه جدا ظلمی در حق زن شده باشه!
موفق و شاد باشید.
-
البته اینم بگم که اگه به مردی هم ظلم بشه باید مثل خانومی که بهش ظلم شده حقشو بگیره! یه چیزی شبیه مهریه اما برای مردان.
موفق و شاد باشید.
-
سلامي دوباره :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
1)حق حزانت برحسب توانایی های مرد به او داده شده! یعنی توانایی هایی که به طور فطری در زن وجود نداره!
اين از اون حرفهاست ! خودتون دقت كنين كه چي گفتين ؟ به نظر من كه اصلا درست نيست ! زنها هم قادر هستن كه از فرزندشون به خوبي مراقبت كنن ! فكر نميكنم اين يك چيز فطري باشه ! همونطور كه الان خيلي نمونه هاشو داريم ميبينيم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
2)به نظر شما با طلاق این فقط زندگیه شماست که برباد می ره؟ عشقتون؟ مرد ها حیواناتی هستند که نه عشق دارند، نه زندگی، نه اینکه صبح تا شب جون میکنن که زندگیه مشترک خوبی داشته باشن؟(کی یک طرفه به قاضی رفته؟) حق مردها نیست که زندگیه خوبی داشته باشن؟
نه دوست عزيز من كه گفتم از لحاظ روحي هردو صدمه ميبينن ! ولي گفتم چون زن فشار بيشتري رو تحمل ميكنه به خاطر فرزند و اينكه هيچ چيزي از زندگي گذشته اش ديگه مال اون نيست ! والا من كي گفتم مردها بي احساسن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
3)مرهمی بر کدام دردها؟ دردهایی که مردهای پست فطرت بردل شما می گذارند؟ آیا مردان سنگ دلانی هستند که دردی حس نمی کنند؟ چه کسی باید مرهمی بر درد مردها بگذارد؟ (کی یک طرفه به قاضی رفته؟) آیا مردهایی که خود درد می کشند باید دردی دیگر نیز بکشند تا مرهمی بر دردهای شما باشد؟ شما درد کشیدن مردها را مرهم خود می دانید؟
نه ! منظورم اين بود كه شما فرض كنين ! زن حق طلاق داشت و همه ي زندگي واسه اون بود بعدش طلاقتون ميداد ! و شما بعد از سالها زندگي ، انگار كه اصلا زندگي نكردين ! از همه چيز محروم ميشين ! اين يك درد بزرگه ، مثل انسانهاي ورشكسته و از اون هم بدتر ! انگار كه يه زلزله اومده و همه چيز رو نابود كرده و فقط خودت موندي و خودت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
4)شما حقوقتان را برای خود نگه داریدو مرد چه کند؟ می دانم ما آدم نیستیم! نمی فهمیم! همه حیوانیم! شما باید حقوقتان را برای خود نگه داریدو شما دل دارید و تنها شمایید که زندگیه خوب می خواهیدو به فکر خوشبختی هستید! می دانم، خوب می دانم چه شده شما را. جبران کدام حقوق نداشته؟ ما مردها جوانی نداریم که به پای شما بریزیم؟ تنها شمایید که جوانی و زندگیتان را به پای خانواده ریخته اید! از جیب خود می خوریدو به ما هم می دهید.
اي آقا اين حرفها چيه ؟:72: من قصد جسارت نداشتم ، همچين حرفهايي هم نزدم . من گفتم اگه قراره كه مهريه نباشه ، زن كار كنه و حقوقش مال خودش باشه ! البته اين در صورتي ممكنه كه ديگه كار خونه وظيفه اش نباشه يا نگهداري از بچه ها !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
5)مثله اینکه از قوانین خبر ندارید؟ بعد از طلاق زن به هر مقدار که به زندگیه مرد آورده بدون کسری می تواند برداشت کند هر آنچه که با خود آورده! کسریه نفقه و مخارج هم از اموال مرد برداشته می شود. مثل اینکه در طول20 سال زندگیه مشترک فقط پول جمع کرده باشید! این کجای عدالت است؟ شما کل اموال خود و درآمد خرج شده ی خود را برمی دارید آنوقت نصف اموال شخصیه مرد راهم می خواهید؟ این نهایت خودپرستی نیست؟
جدا اين يكي رو راست گفتين ! من هرگز همچين چيزي رو نشنيده بودم كه توي ايران باشه ! شرمنده !
موندم چرا هيچ كس توي اين تاپيك حرف از اين قانون نزده بود ، من فكر ميكردم كه همچين قانوني وجود نداره ! حالا كه وجود داره ، ديگه مهريه به نظر من پاداش نميتونه باشه !!
خيلي تذكر به جايي بود ، ممنون به خاطر اطلاعتتون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
6)بنظر شما زمانی که بچه سرو صدا می کند و شما بیدارید مرد خوابیده و در رویا بسر می برد؟ من که ندیدم زنی برای بچه داری بیدار باشدو مرد خوابیده! شما از کجا برگشته اید؟
شما نديديد ؟ من ديدم ! زياد هم ديدم و شنيدم ! همه ي اطرافيانم دوستام يا آشنا ها ! مينالن ! هميشه هم كه سر و صداي بچه نيست !! زماني كه بچه ميخواد شير بخوره مادر بايد بيدار باشه در صورتي كه پدر در خواب ناز است ! يعني دليلي هم براي بيدار موندن نيست ! ولي حد اقل ديگه زماني كه بچه گريه ميكنه يا مريضه كه مرد ميتونه بيدار بمونه ! نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
7)یعنی شما می گویید مردها چایی هم برای خود نمی ریزند؟ واقعا از کدام دیار اینگونه سخن می رانید؟ مردهایی که من می شناسم بسیاری از کارهای خانه را انجام می دهند و خارج از خانه کار می کنند و اگر طلاقی هم باشد باید حاصل موی سفید خود را تقدیم همسر کنند!واااااای چه عدالتی! من حتی نصفه سکه هم در هیچ شرایطی در طلاق به زن خود نمی دهم اگر تلاشی بوده دونفره بوده و اگر او تلاشی نکرده چرا باید پولی بدهم اگر هم من تلاشی نکرده ام او حقوق خود را خواهد گرفت و هر آنچه که از نظر پولی به زندگی آورده می برد حتی اگر پول تاکسی را از جیبش داده باشد یعنی کل درآمدش را که خرج کرده! دیگر مهریه چه معنی دارد؟
نميگم چايي نميريزن ،ولي اين كار رو وظيفه نميدونن ! خيلي ها هم انجام نميدن و اون يك مثال بود ! حالا فرض كن هم زن و هم مرد برن سر كار و وقتي برگشتند ، غذايي در كار نباشه كه آقا بخوره ! در اونصورت نبايد از زن طلبكار باشه كه چرا غذا نپختي !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
8)همین الان آنقدر قوانین هست که مهریه دیگر بی معناست
خوب راست ميگين اگه اين قانوني كه شما ميگين باشه ! بي معنا ميشه !
گرچه مثل خيلي از زنهاي كلاه برداري كه شوهر رو وادار به پرداخت مهريه ميكنن اونم هنوز وقتي كه امضاي عقد خشك نشده همين طور مرداني هستن كه قبل از طلاق اموار خودشون رو به نام كس ديگه ميكنن تا زن از اونها استفاده نكنه و اينهم يه جورشه ! هميشه توي همه ي مسائل كلاه برداري و زرنگ بازي وجود داره و اين يك معزله !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
9)چه کسی بدون اجازه زن حق چند همسری دارد؟ کجای قانون آمده است؟ مگر نه اینکه مجلس محترم آن راتصویب نکرد که اگر می کرد هم فرقی نمی کرد چون آنکس که در این فکر باشد نیاز به قانون ندارد و آنکس که نباشد هم همینطور مگر عده ای بس محدود.
حق صيغه كردن كه داره !! اجازه ي زن هم اصلا لازم نيست ! در حالي كه اگه زن همچين كاري رو بكنه هم يك گناهه هم جرمه ! هم سزاوارش مرگه !!
تازه اگه بخواين به اين حرف تكيه كنين مثل اين ميمونه كه من ميگم خوب زني كه اهل زندگي باشه كه اصلا اسم مهريه رو هم نمياره و اگه اهلش نباشه كه از اون اول نيست و اصلا زندگي باهاش به درد نميخوره ! خوب اين حرف شما چيزي رو روشن نكرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
10)اولا زن چه اختیاری ندارد؟ جواب بدهید. دوما حال که فهمیدید همه ی زحمات خود را با خود می برد و مرد بدبخت باید هرچه دارد به زن بدهد تا خدایی ناکرده از پول زن در زندگیه مشترک خرج نشده باشد دادن مهریه به قول شما حماقت نیست؟
چرا ديگه ! يه جور حماقته ! اگه اين قوانين باشه ، يه جور حماقته ! چون اينجوري ديگه ميشه نا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
11)باز می گویید حقوق نداشته! کدام حق نداشته؟ کدام؟
اين قوانين درست ، ولي خوب من باز هم اعتقاد دارم كه نداشتن حق طلاق و حق حضانت بچه براي زن يك ظلمه !!
گرچه مهريه با اين وضع اصلا ابزار مناسبي براي رسيدن به حقوق نداشته نيست ! ولي خوب !! بلاخره هركي به فكر خويشه ديگه كاري به اين ندارن كه اين حقشون هست يا نه ! بيشتر به عنوان يك وسيله ازش استفاده ميكنن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
12)از آنجا که مشخص شد زن هرچه در میآورد با خود می برد و تمام مخارج چندساله زندگی به عهده ی مرد می باشد آیا حقوق زن داده نشده؟ او در خانه ی خود و برای خود نظافت و کار کرده و عمر سپری کرده حال آنکه مرد تلاش کرده و خرج زندگی می دهد و در آخر چیزی برایش نمی ماند حقوق چه کسی برباد رفته و ضایع شده است؟ پس تمامیه حرف های شما در باره حق مالیه زن از درجه ی اعتبار ساقط است. قانون مورد نظر شما هم بهتر و کامل تر موجود هست باز هم مهریه در حد عقل خود می خواهید؟ این دیگر چیست؟ می گویم: 2*(پول زور).
آره خوب ، با درست بودن اين قانون ، حرفهاي من به قول شما از درجه ي اعتبار ساقط است !
ولي از بحث مهريه هم بگذريم ، نداشتن حقوق قانوني زن مثل همانهايي كه اشاره كردم هم يك معزله و مهريه هم بيشتر مثل يك ابزار ميمونه واسه به دست آوردنش
راستي حالا من هر دفعه حرف از حق و حقوق ميزنم منظورم مالي نيست !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mke
13)چقدر از خواستن دوطرف سخن می رانید! بله درست است ما هم اگر می خواستیم می توانستیم پیغمبر خدا باشیم نمی توانستیم؟
نه واقعا نميتوانستيد پيغمبر خدا باشيد ، هيچ كس نميتونه ! ( اين بحثش جداست )
ولي خوب اگه بحث طلاق نباشه اصلا اين موضوعات پيش نمياد ! راست ميگم ديگه ! همه چيز به خواستن و اهل زندگي بودنه :D
در آخر بازهم ميگم معذرت :72: من نميدونستم همچين قانوني وجود داره !
جالبه واسم كه چرا قبل از ايشون كسي به اين قانون اشاره اي نكرده بود !!!
حالا بايد يه تاپيك جديد باز كنيم بگيم ، چه كنيم كه مردان در پرداخت اين حق و حقوق به زنها كلاه برداري نكنن :P
شاد باشيد :72:
-
دست های نامریی:
خجالت بکشید! خانوم رومینا من کی گفتم حقوق قانونیه زن وجود نداره؟ چرت میگی؟ من اینهمه چی گفتم؟ علف جویدم؟ حقوق شما کامله!تواناییه مردم حوصله ندارم توضیح بدم! کل حرفام درست بود بیش از این نمی گم! لعنت به هرچی دسته نامرییه!
-
من كه نفهميدم شما چي ميگين ! ولي بي ادبي شما رو ميبخشم :D: :72:
دست هاي نامرئي چيه؟ از چي خجالت بكشم ؟ چرت ميگم ؟!! چي رو ؟ شما در حقيقت چيزي نگفتين كه بيانگر حقوق قانوني زنها باشه ! علف ؟ خدا نكنه مگه ...! اين حرفا چيه ؟ نه ديگه كامل نيست !
راستي مگه من حرف توي دهن شما گذاشتم كه ميگين : """من کی گفتم حقوق قانونیه زن وجود نداره؟ """"
شما ميگين وجود داره و كافيه من ميگم وجود نداره و ناكافيه ! چه جوري از حرفاي من اينطور برداشت كردين ؟
و درست بودن حرفهاي شما رو ديگران هم بايد تاييد بكنن ! هركسي فكر ميكنه كه حرفهاش كاملا درسته ( از جمله خود من ) وگرنه اصلا حرف نميزد ، غير اينه ؟ ولي هيچ كس حرفهاش كاملا درست نيست ! غير از اينه ؟ همه همينن ! نمونه اش رو هم كه ديدين( خودمو عرض كردم ) ! و در ضمن اين شما نيستين كه تشخيص ميدين حقوق زنها كافيه يا نه ! خوب در نظر شما كافيه و در نظر خيلي هاي ديگه كافي نيست.اگه بخواين دم از تساوي بزنين بايد همه ي حقوق قانوني زن و مرد مساوي باشه و وظايفشون هم مساوي باشه ( به قول آقاي سورنا)
و من جواب سوال دادم ! پرسيدن چرا مهريه بالاست ! منم گفتم با نبود حقوق قانوني از اون براي ابزاري براي به دست آوردن حقوق نداشتشون استفاده ميكنن ! اوايل فكر ميكردم كه علاوه بر اين پاداشه زحمات زن هم هست براي مدتي كه توي خونه زحمت كشيده و كاركرده ! ولي وقتي اين قانون جديد رو شما گفتين ، تنها دليلش رو همون ترس ،چشم و هم چشمي و به دست آوردن حقوق نداشته ميدونم !( همون حضانت بچه يا حق طلاق يا ...)
نه كسي رو تشويق به كاري كردم ، نه گفتم خوبه ! جواب سوال دادم ديگه ، كه چرا اصلا مهريه هست يا مثلا بعضي ها بالا ميگن !و در ضمن گله اي هم كردم واسه حقوق قانوني اي كه بايد براي زن وجود داشته باشه ولي نداره ! گرچه تا زماني كه مهريه وجود داره ...
ادامه ي بحث بي فايده است ! هرچي بيشتر جلو بريم به نتيجه اي نميرسه ! اگرم اينجا مثلا به اين نتيجه برسيم كه كدوم قانون رو حذف كنن و چي رو جايگزين كنن ، به چه درد ميخوره ؟ اينجا كه مجلس شوراي اسلامي نيست كه تصويبش كنه !
در نهايت اينكه اگه آقايون خواستن ازدواج كنن ، زير بار مهريه بالا نرن ! اگرم نميخوان مهريه بدن با خانم صحبت كنن و اون رو راضي كنن ، اين يك مسئله ي كاملا شخصيه ! كه از فرد به فرد فرق ميكنه !
اگه يه زماني نماينده ي مجلس شدين ، شايد اميدي باشه واسه تصويب اين قانون و البته بعيد هم نيست كه در آينده ي نچندان دور تصويب بشه ! با اين وضع اسفبار جامعه ! و مشكلاتي كه وجود داره .
راست ميگين من هم ديگه حوصله ندارم و كلا فكر نميكنم ديگه كسي حوصله داشته باشه به اين بحث ها ادامه بده !
چيزي براي گفتن باقي نمونده ! همه اش هم تكراريه
پس به قول خودتون يا علي :72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina22
ولي از بحث مهريه هم بگذريم ، نداشتن حقوق قانوني زن مثل همانهايي كه اشاره كردم هم يك معزله و مهريه هم بيشتر مثل يك ابزار ميمونه واسه به دست آوردنش
ببخشید من عجول بودم. فک کردم این حرفو از قول من زدن! کلی بهم ریختم!
من جلو همه از شما و دست های نامرئیه تالار عذر می خوام! حلال کنید.
لطفا این چندپست رو پاک نکنید تا من یاد بگیرم دیگه عجول نباشم.
همونطور که ثابت کردم مهریه پوله زوره خیلی خیلی راحت تر می تونم بقیه ی حرفامو ثابت کنم اما دیگه حوصله ندارم! مرد توانایی هایی داره که زن نداره. توضیح بیشتر جایز نیست.
موفق و شاد باشید.
-
خانوم رومینا شما مرتبا از حقوق نداشته زنان دم می زنید. کدامین حقوق نداشته؟
شما می فرمایید زن در خانه کار کرده و باید به او در قبال کار در منزل پرداخت صورت بگیرد. به مرد باید در قبال کاری که برای خانواده خود انجام داده در طول سالهای زندگی و خرج زندگی را داده چه کسی پولی پرداخت می کند. چطور زنان دوست دارند ناز کنند و مردان دوست دارند ناز زنان را به جان بخرند و این در طبیعت آنان است ولی هزاران چیز دیگر در طبیعت آنها نیست! حق حضانت بچه مربوط به مرد می شود در طبیعت مردان نیست! آیا جز این است که تمامی مزایای این طبیعت زنانه را با حقوق مردانه یکجا می طلبید؟!
شما زنان را که نمی توان از این خاصیت پرتوقع بودنتان جدا نمود! مردان باهوش نباید افسار به گردن خویش آویزان نموده و تمام زندگی خود را به زنان ببخشند!
البته امیدوارم این ابلهانی که مهریه بالا برای همسران خود تعیین می کنند به تمام نتیجه این بلاهت خویش را ببینند!
والسلام
-
بله اگر خانوم هم مانند مرد تا ساعت 10 شب کار می کرد از او انتظار غذا درست کردن نبود. ولی آیا انصاف و وجدان شما قبول می کند که برادرتان تا 10 شب مشغول به کار باشد و زن او فیلمهای تلویزیون را یک به یک مرور کند و دست به سیاه و سفید نزند و برادرتان برگردد غرغر همسرش شروع شود که من تا ساعت چنند باید تنها باشم!!؟ واقعا این سطح توقعات زنان بی نظیر است. همه چیز را از مرد می طلبند و باز هم مردان را حیوان صفت می نامند. فقط امیدوارم خداوند خود قضاوت کند!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
خانوم رومینا شما مرتبا از حقوق نداشته زنان دم می زنید. کدامین حقوق نداشته؟
من بيشتر از چندين بار گفتم كدامين حقوق نداشته : حضانت فرزندان ، حق طلاق و بقيه ي حقوق هايي كه مردان دارن و زنها ندارن !
من كه نگفتم مهريه باشه اينها هم باشه ! گفتم زنان الان اكثرا از مهريه به عنوان اهرمي براي رسيدن به اين حقوق استفاده ميكنن ! مثلا حق طلاق : زندگي واسه خانم زهر شده ، مرده هم طلاقش نميده ! واسه اينكه خودشو راحت كنه ميگه مهرم حلال و جونم آزاد ! البته خوب اين رو نميشه با حق طلاق واقعي مقايسه كرد ولي خوب ديگه اينم يه جورشه ! يه جورايي خلاصي از زندگي اي كه قابل تحمل نيست !
يا مثلا مهريه رو ميبخشن و در عوض فرزندشون رو ميگيرن ( يعني حضانت بچه )
نقل قول:
شما می فرمایید زن در خانه کار کرده و باید به او در قبال کار در منزل پرداخت صورت بگیرد. به مرد باید در قبال کاری که برای خانواده خود انجام داده در طول سالهای زندگی و خرج زندگی را داده چه کسی پولی پرداخت می کند. چطور زنان دوست دارند ناز کنند و مردان دوست دارند ناز زنان را به جان بخرند و این در طبیعت آنان است ولی هزاران چیز دیگر در طبیعت آنها نیست! حق حضانت بچه مربوط به مرد می شود در طبیعت مردان نیست! آیا جز این است که تمامی مزایای این طبیعت زنانه را با حقوق مردانه یکجا می طلبید؟!
ببينيد در صورتي كه اين قانوني كه آقاي mke ميگفتن وجود نداشت و مهريه هم وجود نميداشت، ببينين وضع به چه صورت بود :
خوب مرد كار ميكرد و حقوقش رو ميذاشت واسه زندگيش و به پاي زندگيش ميريخت ، مثلا چه ميدونم مبل ميخريد ، ماشين ميخريد ، سرمايه گذاري ميكرد ، و زن هم اگه كار بيرون انجام ميداد همين كار رو ميكرد و با كار خونه هم در حقيقت براي خانواده اش مايه ميگذاشت ، پختن غذا ، تميز كردن خانه ، تربيت فرزندان ، و ... يعني هر دو براي يك زندگي سرمايه گذاري كرده اند ( سرمايه گذاري اي كه ديگه پولش يا پاداش رنجش بهشون برنميگرده مگر اينكه يه زماني ثمره ي زندگي رو ببينن و براشون جبران بشه )
در صورت طلاق ، بدون اين حقوق نداشته اي كه من عرض كردم و بدون مهريه يا اين قانون كه mke گفتن( البته هردوشون با هم نه ، اگه اين قانون وجود داشته باشه ديگه مهريه به عنوان پاداش زحمات زن يا برگرداندن زحمات زن به اون بي معني ميشه ) ، در هنگام طلاق زن كلا از اين زندگي و از اون خونه و از اون بچه ها جدا ميشه ،ولي مرد همه ي اونها رو داره ( يعني هر آنچه رو كه براش سرمايه گذاري كرده )به جز زن رو و زن همه ي اينها رو نداره از جمله مرد رو ! خوب اين ظلمه ، اين چه تساوي حقوقيه ؟ ! اگه قراره هيچ چيزي به زن داده نشه ، مثل كسي ميمونه كه روي يك پروژه ي تحقيقاتي تا نيمه كار ميكنه ولي به دلايلي نميتونه ادامه اش بده ! حالا اگه بعدا اين پروژه به جايي برسه ، كسي اسم اين فرد رو نمياره ، شايد اگه زحمات اين فرد در ابتداي كار نبود ، هر گز پروژه به اتمام و موفقيت نميرسيد !! ولي الان كه رسيده تك تك افراد در اين كار شريك بودن ولي در حال حاضر همه به خوشحالي رسيدن به غير از كسي كه زحماتش در نتيجه دادن اين پروژه كم نبوده ولي به ناچار مجبور به ول كردن كارش (طلاق ) شده و الان ...
ببينيد آقاي سورنا ! من نميدانم شما از چه چيز ناراحت هستين ؟ والا اگه شما ناز كردن زنان رو قبول ندارين كه در فطرتشونه ، پس نبايد فطري بودن توانايي حضانت بچه را براي آقايون بدونين ( گرچه اين اولين بار بود كه من اين موضوع رو مي شنيدم ، اولين بار كه بگويند فطري است !!!!و در حقيقت اصلا فطري بودن اين قضيه رو باور ندارم !)
اگر هم اين فطريات رو قبول دارين كه مشكل چيه ؟ اگه قراره فطريات باشه ، ميشه همين وضعي كه الان ميبينم و اگر قراره نباشه نميشه يكي باشه اون يكي نباشه ! همه چيز بايد با هم درست بشه !
راستي گفتين مزاياي زنانه و حقوق مردانه ! راستش من فكر ميكنم كه بحث ناز كشيدن و ناز كردن برميگرده به بحث عاطفي ازدواج ! نه حقوقي ! اگه اينطور نيست من رو روشن كنين !
نقل قول:
بله اگر خانوم هم مانند مرد تا ساعت 10 شب کار می کرد از او انتظار غذا درست کردن نبود.
اولا كه خوب اين درست نيست بگوييم تا 10 شب ، آيا واقعا اين طور است كه مرد از 6 صبح تا 10 شب كار ميكند ؟ و دوم اينكه خوب من هم همين رو گفتم ديگه كه اگه قرار به اين است كه مهريه و مزايايي در كار نباشه هم زن و هم مرد ميرن كار ميكنن و هركي سهم خودش رو ميبره از زندگي ( البته به نظرم اين ديگه زندگي نميشه يه جورايي خيلي خشك و ماشيني ميشه ولي خوب ...) در حقيقت اگر شما كار خانه رو معادل كار بيرون مرد نمي دانيد و سرمايه گذاري كارهاي منزل زن رو مثل سرمايه گذاري مرد در زندگي نميپندارين و اورا موجودي ميپندارين كه فقط ميخوره و ميخوابه و نق ميزنه ! بهتره كه به گفته ي خودتون مثل شما كار كنه و زحمت بكشه و نتيجه ي زحمات خودش رو بخوره ! و بعدش هم از شما چيزي نخواد و هرچي رو كه خودش كاشته رو درو كنه و با خودش ببره ،مگه منظور شما اين نيست ؟ خوب ديگه بعد از اون اين چه انتظاري است كه هم زن كار بيرون روانجام بده و هم كار داخل منزل را ؟ انتظار شام ديگر چيست ؟ همانطور كه كارهاي بيرون نصفه ، كار خونه هم بايد نصف بشه و نگه داري از فرزندان و ... هم بايد نصف بشه و وظيفه ي مختص يك نفر نباشه ! يعني تساوي در تمامي جوانب زندگي !
آيا اين به نظر شما بي عدالتيست ؟
راستي ما خانم ها اونقدر ها هم پرتوقع نيستيم ، آيا خواستن حق طلاق و حضانت فرزندان ( بر اساس شرايط نه اينكه بگيم مطلقا حضانت فرزندان به عهده ي مادر باشه چون اينجوري ظلمي است در حق آقايان ولي خوب اينيم كه الان توي جامعه ي ما هست كه مطلقا به عهده ي مرده مگر اينكه خودش نخواد يا خيلي وضعيتش وخيم باشه ، يه جور ظلمه به زن و عدالت نيست ) و تقاضاي نتيجه ي زحماتش در زندگي پرتوقعيه ؟ شايد مهريه اين چيزها رو براي زن فراهم نكنه ! كه نميكنه عمدتا ولي مطمئن باشين اگه همه ي اين قوانين تصويب بشه كه يكيش شده ( همون حقوق زن ) ، ديگه اصلا مهريه بي معني ميشه و چيزي به جز باج نميتونه باشه مگر اينكه مرد خودش دلش بخواد يه هديه اي به زنش بده و همينو بس
آقاي سورنا حرف آخر شما چيست ؟
الف ) آيا ميگين زن هم مثل مرد كار كنه و در همه ي موارد وظايف نصف باشه و مزايا هم نصف باشه و همه چيز نصف نصف ( يعني تفريبا هر اونچه رو كه من در بالا گفتم ؟) و مهريه هم نباشه !
ب) زن توي خونه كار كنه ( يعني به قولي بخوره و بخوابه كه البته به نظر من واقعا خوردن و خوابيدن نيست ) و دلش خواست غر هم بزنه ( شايدم ميگين نزنه ؟) ولي بعدش همونجوري كه دست خالي اومده توي زندگي ، همونجوري هم اگه خواست بره ، دست خالي بره و نتيجه ي زحمات شما رو نبره !و خودش هم متحمل هيچ زحمتي نشده ( كه به نظرم اينجور فكر كردن يه جور كم لطفيه ) !
گاهي شما اين دو مورد رو با هم قاطي ميكنين و من واقعا درمانده ميشم كه شما چه زندگي اي مد نظرتون هست ؟
-
من از چيزي ناراحت نيستم. برام جالبه كه شما خانومها همه چيز رو با هم مي خوايد.
زنان جامعه ما معمولا كمتر از مردان ( از لحاظ ساعات كاري كار مي كنند) پس وظيفه دارند در آن ساعاتي كه مرد در بيرون خانه كار مي كند( ساعات مازاد) و آنها در منزل نشستند به امور منزل بپردازند! وظيفه دارند! يعني لطفي رو مرتكب نمي شوند. چون همسر آنها هم بيرون كار مي كند.
شما به شكل عجيبي مي فرماييد ناز كردن زن در طبيعتش است! چون من" رومينا" قبول دارم. و توانايي حضانت بچه ها در طبيعت مرد نيست" چون من رومينا قبول ندارم"! چون شما گلچين شده مطالب را از جاهاي مختلف مي آوريد من بهتر مي بينم كه با شماره موارد را مشخص كنم.در مورد اينكه من چه جور زندگي دوست دارم عرض مي كنم من زندگي عادلانه دوست دارم. عدالت به مفهوم حقوق برابر نيست! عدالت به مفهوم حقوقي هم شان وظايف است!! وگرنه كسي كه در گوشه خيابان معتاد است و ولگرد با يك نفر كه تا ساعت 12 شب جان مي كند انصاف نيست حقوق برابري داشته باشند.
1- زن اگر به اندازه مرد در بيرون منزل وقت بگذارد بله. يقينا وظايف خانه مربوط به هردوي آنهاست و آن هم به طور يكسان.
2- زن اگر ساعت 4 به منزل باز مي گردد و مرد ساعت 7-8 -9 و 10 زن نمي تواند جلوي تلويزيون لم دهد و برنامه هاي تلويزيوني را ببيند؛ تلفن را بردارد و نيم ساعت با دختر خاله خود صحبت كنند!سايتهاي اينترنتي را چك كند! ببينيد كدام مرد متاهل وقت اينكارها را دارد! حرف بنده اين است. ايشان(زن) موظف هستند در ساعاتي كه همسرشان كار بيرون را انجام مي دهد كار خانه را انجام دهند. مگر اينكه خود در سر كار باشند. اين وظيفه زنان است ( از ديد انساني و نه ديد عرب جاهليت!) و نه لطف او!
3- براي زني كه كلا بيرون منزل كار نمي كند و خرج و مخارج زندگي او را مرد تامين مي كند كه بحث واضح است. ايشان در منزل كار مي كنند و خرج لباس، خورد و خوراك، زندگي ، تفريحات، مسافرت، طلا و جواهر ايشان را مرد تامين مي كند. در قبال كاري كه مي كنند دريافتي دارند! اين هم براي شما كه مي فرماييد زنان چه دريافتي دارند.در اين مورد تصور مي كنم نفقه اي كه اتفاقا اون هم اجباريست! جوابگو باشه. ببينيد زنان بيشتر در حين زندگي براي خود خرج مي كنند يا مردان. زنان بيشتر لباس مي خرند و خرج آرايش و پوشاك و تفريح مي كنند يا مردان؟
4- بنده دقيقا كار خانه را با كار بيرون خانه يكسان مي دانم. به موارد 1 و 2 توجه كنيد.
مسلما انتظار اين را نداريد كه مرد در ساعاتي كه كار مي كند زن به تولد دوستش برود، مجله خانواده ورق بزند يا سريال .. را براي دهمين بار ببيند! او موظف است كه براي گذران زندگي خويش تدارك ببيند(خانه را مرتب كند و شام را درست كند) همانطور كه مرد اين وظيفه را در بيرون انجام مي دهد.
5- اين مشكل مردان نيست كه زنان آينده نگري كمتري دارند. سالي 10 مدل لباس عوض مي كنند. كفش ماه قبل به پايشان شيك نيست ديگر! عمده مردان خرج كمتري براي اين چيزهاي از بين رفتني مي كنند پول را جمع مي كنند و ماشين مي خرند. مي خواهيد آمار بگيريم. خرج آرايش + پوشاك+ تفريح+ طلا و ... يك زن را در يك خانواده متوسط جمع بزنيد!
-
سلامي دوباره :72:
ببينيد اينكه ميگم : من من من ، تاكيدم اين نيست كه چون من ميگم درسته ، توي پست هاي قبلي ام هم گفتم كه همه اشتباه ميكنن ! فقط ميخوام بگم نظر شخصي من اينه ! نه اينكه چون من ميگم درسته !
خوب شما گفتين چه زندگي اي مد نظرتون هست ! يعني زندگي ايده آلتون !
حالا بگين مشكل شما فقط مهريه است يا با قوانين ديگر هم مشكل دارين ؟ آيا اين قانوني كه من جديدا شنيدم ( اينكه هر آنچه كه زن و مرد بعد از ازدواج كسب كرده اند ) بعد از طلاق بين آنها نصف شود، اين هم ناعادلانه است ؟ يعني با اين هم حقي قراره ضايع بشه ؟
نظرتون راجع به دادن حق طلاق يا حضانت فرزندان براي خانم ها چيه ؟
يعني برداشتن مهريه ولي در عوضش هم حق طلاق به زن داده بشه هم حضانت فرزند ( البته به مرد هم داده بشه نه صرفا براي زن ) و همين قانوني كه هرچه بعد از ازدواج به دست آوردن بين زن و مرد نصف بشه ( البته من اين قانون رو از دوستم شنيدم اگه اشتباه ميگم ببخشيد ولي من اينجوري شنيدم ، اگه اطلاعات بيشتري دارين تصحيحش كنين )
البته ببخشيد كمي اين بحث از مهريه دور شد ، ولي شايد اينجوري سرو سامون بگيره و يه جورايي تموم بشه!
-
ای بابا نشسته اید و دارید حساب دو دو تا چهار تا میکنید؟؟؟ پس ارزش ها در زندگی چه میشود؟؟؟ عشق و مهر و از خودگذشتگی و ... چه میشود. مهریه کم یا زیاد خوشبختی می آورد؟ زندگی که به هم خورد دادن یا ندادن آن چه فرقی میکند؟ زندگی که خراب شد و از دست رفت با چه جبران میشود؟ با پول؟ نه هرگز.
اگر قرار باشه این طوری حساب و کتاب از هم بکشیم چه طوری میشه زندگی کرد؟ مثلا مردی به خاطر کار خانه به همسرش خرجی بدهد یا زنی به خاطر کار خانه از همسرش متوقع شود و.... این است زندگی؟ اگر این است که مثلا ممکنه یکی از طرفین بیمار بشه و اصلا خدای نکرده فلج بشه نمیتونه وظایفشو انجام بده چی میشه؟ باید بندازیمش دور؟ عوضش کنیم؟ چون نمیتونه به ما سرویس بده؟؟!! زندگی اینه تعامل دو طرفه!!! هرکس سهمی داشته باشه و وظایفی همین!!! پس چرا بعضی ها از جونشون واسه زندگیشون مایه میزارند؟ توقع هم ندارند؟ تو رو خدا همه چیز رو مادی نکنید... من هم با این حرفها به حاشیه رفتم همانطور که شما رفتید... بهتره بحث تمام شود دیگه چی میخواهید بگید؟؟؟!!!
-
خوب شما که براتون مادیات مطرح نیست!!؟ در زندگی خود بخشش می کنید؟ حاضرید با فردی بدون داشتن مهریه ازدواج کنید؟ من تصور نمی کنم برای زنان مادیات ز ارزش کمی برخوردار باشد. بیشتر در حرف است تا عمل
-
تا اونجا که ما دیدیدم عشق و مهر و از خود گذشتگی هم برای خانومها مهم است! اما در کنار پول! وگرنه پشیزی ارزش ندارند! البته همه اینا باید باشه!!
-
بله! بدون پول ما باید بریم بمیریم اما خانوما فقط عروسک یا بقولی ماشین جنسین هیچی جز وجود باارزششون مهم نیست! حالا که 4 تا فهمیده مثه سورنا پیدا شدن که به ارزش های مرد بها می دن و میگن زن اگه ارزش داره مثه مرد باید اثباتش کنه و حاضر به دادن هیچ مبلغ زوری نیستن شما به این حرفا بها می دین؟ اینها زمانی بها دارن که مردو زن حقوق یکسان داشته باشند! خانومه مثل من خداوکیلی شما جای مردها! بیاید صادقانه احساستونو بیان کنید.
موفق و شاد باشید.
-
من نگفتم پول بده اه اه!!! کی از پول بدش میاد؟ من هم دوست دارم همسرم پول دار باشه چرا که نه؟ اما اگه به خاطر پول با کسی ازدواج کنی وقتی پول طرف ته بکشه زندگی هم به آخر میرسه. مگه فقط زنها دنبال مادیات هستند؟ تا حالا ندیدید مردی که به خاطر پول بابای کسی باهاش ازدواج میکنه بعد هم چی میشه؟ نظر من اینه که مهریه باید وجود داشته باشه (حالا چه کم چه زیاد). من میتونم از پس خرج خودم بر بیام احتیاج به پول کسی ندارم. وقتی آدم در زندگی از نظر عاطفی و... کم بیاره اون وقت میخواد اون رو با مادیات پر کنه. اما وقتی آدم از زندگی کردن راضی باشه و به قول معروف دلش خوش باشه مادیات کمرنگ تر میشه. من اگه در دوران نامزدی بفهمم طرفم اونی هست که من میخواهم حاضرم با مهریه کم باهاش ازدواج کنم. آدم وقتی داره ازدواج میکنه میبینه طرف در چه حدی هست و تواقعاتش را نسبت به اون کم میکنه!!! کور که نیستم وقتی طرف نمیتونه یه کاری بکنه من ازش درخواست کنم خوب از توقعم کم میکنم.
با حقوق مساوی هم مخالف نیستم اما به شرطی که در قانون هم اجرا بشه نه فقط حرف باشه. از این که من کسی رو به خاطر پولش بخواهم یا اون منو به خاطر سرویسی که میدم بخواهد متنفرم حرف من این بود. تو زندگی هر کس هر کاری از دستش بر میاد باید انجام بده قانون و وظیفه و حساب و کتاب و... نداره.
ممکنه من امروز کار میکنم فردا نخواهم کار کنم همسرم وظیفه داره خرج منو بده یا نه (در حد معمولی)؟ این که دیگه زنها مادی هستند نیست؟ هست؟ شما میگید اگه یک زن به مردش بگه پول..!!! مادیه، فقط پول رو میبینه، من زحمت میکشم اون میخوره و میخوابه!!!! الان هم که بحث مهریه هست من نظرم رو گفتم. :72:
-
مهریه
مهریه و زندگی
فاطمه میرشمس در گفتگو با فارس گفت: زنان با تعیین مهریههای سنگین به دنبال حفظ حقوق خود در برابر مردان هستند
وی با اشاره به تاریخچه مهریه گفت: رسم مهریه در ایران باستان و حتی در آئین زرتشتیان وجود داشته و از اركان ازدواج بوده است و هر زمان كه قصد ازدواج داشتند، قبالهای را تنظیم میكردند و مهریه زن را در آن قید میكردند.
وی با اشاره به آئین یهودیان، مسیحیت و دوران پس از اسلام اظهار داشت: در آن دوران مهریه نیز وجود داشته است كه در میان همه اقوام بوده و اسلام آن را امضا كرده به این معنی است كه وجود مهریه را قبول كرده ولی در عین حال آن را اصلاح نیز كرده است.
این استاد دانشگاه با بیان اینكه تحقیقات وسیعی در این زمینه انجام شده است، تصریح كرد: با توجه به تحقیقات انجام شده به نظر میرسد كه
اگر بخواهیم تاریخ و پیشینه مهریه را بررسی كنیم مردان از زمانهای گذشته برای جلب نظر همسر مورد علاقه خود هدیهای میدادند تا بتوانند بدین روش نظر همسر مورد علاقه خود را به دست آورند.
پرداخت مهریه از سوی مرد نشانه صداقت و علاقه اش محسوب میشود
وی با اشاره به ذكر مهریه در سوره نسا قرآن مجید افزود:
در آیه (4) سوره نسا آمده است مهر زنان را صداق دهید. اما چرا خداوند در این آیه از صیغه امر استفاده كرده و امر به پرداخت مهریه زن كرده است؟ صداق از ریشه صدق گرفته شده و به معنی صداقت است و نكته جالب و لطیف این است كه دادن مهریه از طرف مرد نشانه صداقت، راستگویی علاقه و محبت وی به زن و تشكیل خانواده است.
میرشمس ادامه داد: خداوند خالق مخلوقات است و دستورات خداوند را واجب است تا عمل كنیم. ضمن اینكه خداوند در رابطه با پرداخت مهریه زن امر كرده است.
وی با بیان این مطلب گفت: با توجه به اینكه مهریه هدیه مرد به زن است اما چرا خانوادهها این مسئله را به مرد تحمیل میكنند و به گونهای عمل میكنند كه طلبكار هستند؟ قرآن مجید مهریه را در حد توانایی مرد تعیین كرده است. در زمان پیغمبر اكرم(ص) با بستن پیمان زناشویی و خواندن صیغه عقد، مردان مهریه را سریع پرداخت میكردند.
او در این رابطه به صحبتهای شیخ طبرسی در مجمعالبیان اشاره كرد و گفت: مهریه عطیه است و خداوند به مرد واجب كرده كه مرد این هدیه را پرداخت كند و این مهر هدیهای است از طرف خداوند به زنان.
رسم مهریه از هدف خود دور شده است
میرشمس گفت: در دنیای امروز رسم مهریه از جایگاه خود منحرف شده و خانوادهها غرضهای دیگری را از این مسئله دنبال میكنند. گروهی از خانوادهها فكر میكنند مهریه قیمت زن است و با توجه به خصوصیات و ویژگیهای دختر مانند تحصیلات، سطح مالی خانواده دختر و یا زیبایی مهریه بالا و پائین میشود. عده دیگری از خانوادهها مهر را نشانه تفاخر و بلندمرتبهای خود میدانند.
همه میگویند «مهریه را كی داده و كی گرفته؟»
وی داد: مردم تلقیهای متفاوتی از این مسئله دارند، برخی مهریه را تأمین آتیه زن میپندارند و به عنوان حمایت مالی میدانند. مهریه به مانند اهرم فشاری است در دست زن كه هر زمان مرد تصمیمی به طلاق همسر خود گرفت و یا قصد ازدواج مجدد داشت از آن به عنوان اهرم استفاده كند.
مهریههای سنگین از موانع ازدواج است و چون از حد معقول خارج شده و معضل اجتماعی شده دانشمندان و كارشناسان موظفند تا با انجام بررسیهای دقیق نسبت به پیدا كردن راه حل مناسب اقدام كنند. راه حلی كه هم مهریه زن تأمین شود و هم بار سنگین مهریهای كه به مرد تحمیل میشود، كاسته شود و جوانان به ازدواج تشویق شوند.
میرشمس در خصوص ارائه طرح و راهكار از سوی محققان و حقوقدانان اظهار داشت: طرحی در سال 83 تنظیم كردم و به قوه قضائیه دارم در این طرح پیشبینیهایی انجام گرفته كه بتوانیم مهریه زنان را از حفظ كنیم و از سوی دیگر از این شكل اهرم فشار بودن نیز آن را خارج كنیم همچنین باید مد نظر داشته باشیم كه مهریه سنگین نه به نفع زن است و نه به نفع مرد و باعث میشود بعضی از زنان خانواده را تنها به طمع رسیدن به مهریه سنگین خود نابود كنند و مردان نیز روانه زندان شوند.
مهریه همسران پیغمبر اكرم برابر 50 دینار است
وی گفت: مهر سنت كه همان مهری است كه پیامبر در زمان خودش برای همسرانش در نظر گرفته بود حدود 500 درهم كه معادل 50 دینار است و هر دیناری حدود سه چهارم یك سكه است و
حدود 5/7 میلیون و به قیمت آن زمان نیز مهر خوبی بوده است، منظور این است باید مهریه زن ارزشمند باشد .
90 درصد دختران مهریه را بالا میگیرند
این استاد فقه و حقوق بیان كرد: با توجه به تحقیقات میدانی انجام دادهام ،90 درصد دختران مهریه را بالا میگیرند و همه معتقدند به علت بالابودن حقوق مردان و با توجه به اینكه مرد هر زمان كه اراده كند میتواند همسر خود را طلاق بدهد و یا میتواند به راحتی ازدواج مجدد كند، تنها مهریه میتواند حقوق آنها را تأمین كند.
به اعتقاد میرشمس باید مهریه زن متناسب و متعادل باشد و حقوق اضافی كه زمینه سوءاستفاده مردان را افزایش میدهد باید تعدیل شود و به این وسیله هیچ مشكل فقهی و شرعی به وجود نمیآید و خیلی از معضلات به وجود آمده در جامعه كه ناشی از وجود چنین حقوقی است، از بین برود.
وی با تأكید بر این كه مهریه از موانع ازدواجهای امروزی است، گفت: یكی از علتهای بالا بودن مهریه حقوق بالای مردان نسبت به زنان است.
وی با بیان این كه قاضی زن در دادگاههای خانواده وجود ندارد، گفت: قضات مرد نباید صنفی عمل كنند و تنها طرف مردها را بگیرند لازم است تا تحقیقات میدانی وسیعی انجام شود تا عوامل واقعی وجود این تفكرات نسبت به مهریه شناخته شود و پس از آن بتوانیم با برنامهریزی و بازنگری مجدد در زمینه حقوق و قانون، مشكلات موجود در جامعه حفظ شود و برای جلوگیری از صدمه خوردن و از هم پاشیدن بنیان خانواده اقدام اساسی انجام شود.
منبع :پارسی طب.
-
چرا خانواده ها روي مهريه بالا تمركز ميكنند وفلسفه مهريه هاي بالا چ
با سلام خدمت دوستان
من قصد ازدواج دارم اما براي شروع با هر دختري كه صحبت ميكنم،چه توي محيط كارم،چه توي فاميل،همه انگار با هم هماهنگ هستند،وانتظار مهريه بالادارند و اصلا براشون مهم نيست داماد بخت برگشته توان پرداخت داره يا نه و جالبه انتظار مهريه بالا رو حق مصلم خود ميدانند وصحبت درباره مهريه رو يك توهين تلقي ميكنند. اصلا چرا توي جامعه ما مهريه بالا بايد يه فرهنگ بشه،چرا مسئولين جامعه توجهي به باورهاي مردم ندارند و به اتفاقاتي كه توي جامعه ما رخ ميده،مثل مهريه بالا،از يه طرف ميگن ازدواج سنت پيغمبره از طرف ديگه توي اين جامعه مهريه بالا روال شده،نظر نهايي من اينه كه يك بازنگري كلي نسبت (شكل ازدواجها توي ايران)بايد انجام بشه واينكه يك ايراني اصيل نبايد روي يك فرهنگ عربي اينقدر پا فشاري داشته باشه،اصولا صحبت كردن دو نفر آدم قبل از ازدواج چه فايده اي داره وقتي آدمها اينقدر نسبت به هم بي اعتماد هستند.
-
RE: چرا خانواده ها روي مهريه بالا تمركز ميكنند وفلسفه مهريه هاي بال
برادر من، من يكي رو ازدواجش هم مشكل دارم. وقتي هيچي به يه مرد اضافه نمي شه. آرامش هم ازش گرفته مي شه ازدواج براي چيه؟
اون هم در اين همه شرايط سخت مسئوليت. سخت تر شدن شرايط اقتصادي، چطور مي شه توقعات دختران رو درست دونست خدا مي دونه. صبح تاشبم از عشق دم مي زنن. برادر من يخورده برو فكر كن. با چند تا متاهل مشورت كن. مشكل فقط مهريه نيست. ازدواج رو تا جايي كه مجبور نشدي عقب بنداز. واقع بيني خيلي خوبه. بعد از پست من پستهاي احساسي سرازير مي شن.
-
چرا خانواده ها روي مهريه بالا تمركز ميكنند وفلسفه مهريه بالا
نقل قول:
برادر من، من يكي رو ازدواجش هم مشكل دارم. وقتي هيچي به يه مرد اضافه نمي شه. آرامش هم ازش گرفته مي شه ازدواج براي چيه؟
اون هم در اين همه شرايط سخت مسئوليت. سخت تر شدن شرايط اقتصادي، چطور مي شه توقعات دختران رو درست دونست خدا مي دونه. صبح تاشبم از عشق دم مي زنن. برادر من يخورده برو فكر كن. با چند تا متاهل مشورت كن. مشكل فقط مهريه نيست. ازدواج رو تا جايي كه مجبور نشدي عقب بنداز. واقع بيني خيلي خوبه. بعد از پست من پستهاي احساسي سرازير مي شن.
کاملا درسته:300: اشتباه نکن روی حرفای سورنا دقت کن:104:
-
چرا خانواده ها روي مهريه بالا تمركز ميكنند وفلسفه مهريه بالا
سلام
sorena_arman پست 2 شما را خواندم، شما تمركز جناب كیومرث روی مهریه به ظرافت تغییر دادید، و مشكل را منتشر در ازدواج و اقتصاد كشور و .... دیده اید، و بعد هم كه مشكل را چنین بزرگ كرده اید به طور تلویحی آنرا لاینحل در نظر گرفته اید و بعد هم عشق دختران كه صبح تا شب از عشق دم می زنند با طعنه مورد نقد قرار دادید. و در آخر هم زیركانه جوابهای غیر از جواب خود را كه احتمالا در پی خواهد آمد را به قضاوت نشسته و برچسب احساسی را بر آنها زده اید.
یكم: در سئوالات مراجعان باید دقت كنیم و مشكل را جهت حل تا حدی كه مراجع نیاز دارد محدود كنیم تا بهتر بتوانیم كمك كنیم. (این به عكس سخنرانی ها و مسائل انتزاعی و بحثهای جامعه شناسی هست كه به آسیب شناسی كلی می پردازیم.)
پس اولین قدم برای كمك به مراجع توجه به نیاز اصلی مراجع هست. و در این سئوال همانطور كه از عنوان موضوع در می یابیم مهریه بالا هست. و اینكه چگونه باید با این مسئله روبرو شود یا آنرا كاهش دهد یا ....
دوم: با دیدگاههای شما آشنام، شما از جمله اعضاء ژرف اندیش تالار هستید كه به مسائل دیدگاه منطقی و عقلانی قوی دارید. اما متاسفانه در بعضی مواقع یا دچار خطاهای شناختی می شوید یا بعضی فرافكن های احساسی را با دید منطقی ارائه می دهید.
لذا اگر سعی كنید دیدگاه به شدت منفی شخص خودتون به ازدواج ،و همچنین جنس زن، در استدلالهای قشنگتون وارد نكنید توانمندی عمیقی در كمك به مراجعان دارید.
سوم: شیوه كلامی شما همانطور كه قبلا هم گفته ام در مسائل خاصی بسیار تند ، می شود كه در بسیاری مواقع به جای تاثیر گذاری روی مخاطب موجب تنش و سوء تفاهم می شود و این رابطه و تعامل سازنده را مختل می كند، و آمادگی برای شنیدن استدلالها را كاهش می دهد.
چهارم: و از نظر شكلی هر گاه كاربری در تالار به شیوه های تند مبنی بر مرز بندی های خاص می پردازد مثل این مرز بندی ها :
زنان --- مردان
حزب الهی ها - غربزده ها
راستی ها - چپی ها
و .....
موجب می شود به سرعت افرادی كه پر احساس هستند وارد این جبهه گیری ها بشود و به تندی به دفاع یا حمله به نظری بپردازند . كه به خود واگذشتن چنین پستها و موضوعاتی موجب دو دستگی سریع در بین اعضاء تالار خواهد شد و روش های منطقی حل مسائل را ابتر می گذارد.
البته برای پرحرارت كردن یك تالار و جذب كردن مشتریان و اعضاء به آن و بالا رفتن پستها و داغ شدن تاپیكها ،این روش بسیار موثر است. لیكن از آنجا كه اینجا یك تالار مشاوره و روانشناختی هست حد اعتدال ، منطقی و بدور از تندروی های احساسی برای ارتباط آرامش بخش بسیار مهمتر از شلوغ بودن آنست.
انتقادها ، نظرات مخالف و ... همه لازم هستند. و منجر به پخته شدن نظرات و دوری از یكجانبه گری می شود ،اما رابطه حسنه اساس كار هست.
----------
اما با معذرت خواهی از جناب كیومرث به خاطر حاشیه روی
از آنجا كه موضوعات مختلفی در مورد مهریه،آسیب شناسی مهریه و نظراتی كه در مورد آن هست در موضوعات مختلف هم اكنون فعال و پرطرفدار در جریان هست، من این موضوع را ابتدا می بندم و سپس در آنها ادغام می كنم.