سلام دوباره!
پاسخ سری دوم سوالهای خانم نازنین 1.
0.اتفاقا تو این زمینه زیاد موفق نبودید :)
چون تو دنیای مجازی با اینکه خیلی مهربون هستید غرورتون هم پرواضحه.:)
اگه واقعاً اینطوریه که اصلاً خوب نیست.
دوست ندارم مغرور باشم و مغرور خطابم کنند.
1. آقا حامد ورزش می کنید؟اگر آره چه ورزشی؟
من یک سال پیش تصمیم گرفتم که ورزش کنم. مثلاً برم دو. بعد هی کار پیش اومد، گفتم از هفته دیگه. بعد گفتم از ماه دیگه....
هنوز که هنوزه فرصت نکردم برم بدوم! :)
در نوجوانی فوتبال و والیبال و بدنسازی کار کردم. هر کدوم حدوداً 2 سال.
2.شما حاضرید با کسی ازدواج کنید که مثلا نامزد داشته و به هم خورده؟اون وقت اگر حاضر باشید انتظار دارید اون خانم همه جریان قبلی رو با صداقت بهتون بگه؟و اگر نگه!مدیون شماست؟
سوال شما خیلی سخته. باید در موقعیتش قرار بگیرم و ببینم طرف چه دختری هست.
البته اگر نامزدی در همین حد بوده باشه که یک خواستگاری صورت گرفته و برای شناخت نامزد کردند و یک مدت رفت و آمد می کردند، فکر می کنم قضیه خیلی ساده تر و قابل قبولتر هست.
ولی اگر اینطور بوده که رابطه جنسی برقرار کردند قضیه فرق می کنه و باید روی این مسئله خیلی فکر کنم. باید از جهات دیگر دختر رو سنجید و بعد تصمیم گرفت.
ترجیج می دهم چیزی از جزئیات قضیه ندونم، ولی کلیاتش رو حدوداً می خوام بدونم و اینکه در رابطه چه مرزهایی رعایت شده.
3.می گم تا حالا شده کسی رو بزنید تو دعوا؟چه بچگی چه بزرگی؟
تا حالا 2 بار "کتک کاری" کردم. یکبار در سن 12 سالگی بود. یک پسره اینجا تو مدرسه خیلی من رو اذیت می کرد. همیشه مسخره ام می کرد و همه می خندیدند. یکبار خیلی اعصابم خرد شد. تو راهرو بودیم یقه اش رو گرفتم و یک چک زدم تو گوشش. اوج خشونت من تو کل زندگیم بود!!!
همون موقع دیدم یهو رفتم تو هوا!! بعد دیدم یک معلم از پشت گرفت من رو بلند کرد و دست جفتمون رو گرفت برد تو دفتر.
یکبار هم 1-2 سال بعدش با یک پسره کل کل می کردم، یک دفعه یک مشتی خوابوند پای چشم من! :311: منم هول کردم و ترسیدم.
ممنون از سوالهای شما.