-
RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
دوستان گلم سلام
از اینکه شما کنارم هستید خیلی خوشحالم.
برای همتون دعا میکنم و امیدوارم در زندگی موفق و موید باشید.امشب شب عزیزیه....شب تولد اقا صاحب الزمان (عج).
شما هم برای من دعا کنید.
از صمیم قلب و بدون هبچ تعارفی میگم برای تک تک شماها ارزوی بهترینها رو دارم.
:72::72:
-
سلام و احترام به اعضای خوب تالار
مدیرهمدردی اقای کیوان اقای حامد خانم فرشته مهربان خانم انی خانم بهار 66 خانم نازنین 1 خانم بی دل خانم با لهای صداقت خانم دختر مهربون خانم پاییزان خانم چشمک پدر بزرگ سارا بانو خانم گلنوش 67 خانم بهار شادی خانم بلو اسکای بچه مثبت اقای خارپشت خانم مریم 123 خانم بی نهایت دانوب اقای بی بی
میلاد امام مهدی عج مبارک باد عیدتان مبارک امیدوارم عید خوبی داشته باشید براتون ارزوی موفقیت سلامتی دارم
اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار عیدتان مبارک امیدوارم در این شب عزیز هر ارزوی داری خداوند ارزو براورده کند:323::
:72::72::72::72::72::72::72::72:
-
سلام ... سلام .... سلام
http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...8d4ae0a574.gif
عید همگی مبارک:72:
حال همه که خوبه ایشالا؟!
روم سیاه ! روم به دیفال! بچه ها خیلی بی نظمم! وقت نمیکنم بیام همدردی ! اما به یاد همه همیشه هستم :46:
میبینم که یک عدد خاری معتاد در سایت پیدایش میشود!! :163: قرار به ترک اعتیاد سایت بود که جناب!!! بسوزه پدر اعتیاد!
بچه ها چرا من شانس ندارم؟! :302:
فکر نکنید ندید بدید هستما ! ولی شانس ندارم ! الهی واسه خودم!
هر وقت من یه امتحانی رو بد میدم همه میپرسن چند شدی و از این حرفا ...
اما خدا نکنه یبار خوب بدم ! ملت کلا فراموش میکنند.
امسال هیچ کس از نتیجه ارشد من نپرسید!!! مامانم اینا http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...1913557f21.gif
مامان که تا فهمید رتبم خوب شده گفت: میخوای دوباره درس بخونی؟ چقدر حوصله داری!!!
اوج خوشحالی خانواده ی من بابام بود که شبش رفت بستنی خرید :43:
حالا اگر درسم خوب نبود مامانم از این مامانا میشد که عاشق بچه درس خونا بود! :303:
من که نمیگم چند شدم اگر بگم هم میگین ندیدبدیدو نگاه هم هویتم خدای نکرده لو میره! :311: مثلا خیلی مهم هستم!!!!
فقط بگم زیر 30 شدم. دعا کنید قبول شم تا دیگه اصلا نیام همدردی مزاحم نشم!
عید همه مبارک ..... عید همه مبارک http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...8d4ae0a574.gif
-
سلام یا سا
کدومشو دعا کنیم قبول بشی دیگه نیایی تالار که نمیشه آخه دلمون تنگ میشه.
دعا کنیم قبول نشی بیای تالار دلمون تنگ نشه ولی دلمون بسوزه آتیش بگیره که قبول نشدی .
چه دعای سختی .
فکر کنم 20 شدی:123:برم اورکس بیارم جشن بگیریم.
-
سلام دوستان خوبم،
مدتي نبودم..
هيچ اتفاق خاصي رخ نداده است
تنها شبي هفت ساله خوابيدم و بامدادان هزار ساله برخاستم
بگذريم..
از دوستاني كه پيام خصوصي فرستاده بودند كه نتوانستم پاسخگو باشم عذر خواهي مي كنم
و از آنها كه حالم را پرسيده بودند، سپاسگزارم... و در جواب بايد بگويم: خوبم!
اميدوارم هميشه سعادتمند باشيد
-
چه خوب و چه میمون که شاهد حضور دوباره آنی عزیز و جناب sci هستیم .
ای کارشناسان بزرگ غایب :305:، غیبتتان غیر موجه اعلام می شود ، لطفاً با ولی خود بیایید تا موجه کنیم :311:
چه معنی داره همینجوری بزارید برید و هیچی نگید که حالتون چطوره و چرا نمی آیید ، آخه نمیگید این همدردی چشم براه شما مونده :316:
حالا که اومدید اول غیبتتون را موجه کنید بعدش هم دیگه دیگه .......
می بینم که یاسا هم اینروزها پیداش شده ، خوشحالیم از بودنت یاسا جان :43:
راستی یه خبر هم از موعود عزیز بدم :
دوستان موعود اخیراً داغدار دو عزیز شده ،یکی همسر برادرش که بعد از 4 سال مبارزه با سرطان به دیار باقی رهسپار شد و یکی هم برادر زاده 23 ساله اش که که یک روز بعد از سالگرد پدر موعود ، ایست قلبی کرده .
خدا رفتگان همه را قرین رحمت سازد خاصه عزیزان موعود را .
ایشون از همه التماس دعا دارد
راستی کسی از داملا خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
-
سلام سلام سلام
منم از سفر برگشتم .
وای چه بنر خوشششششگلی:310:
از کلیه دوستانی که با پیام خصوصی ، ایمیل ، جیمیل ، چت ، نامه ، کبوتر و... نگرانی خود را از غیبیت چند روزه من اعلام کردند تشکر میکنم.
(دریغ از یه نفر :311::311::311::311: )
به به میبینم که بلاخره طسم 3333 شکسته شده:227::227: آنی جون خوش اومدی:43::43:
و همچنین استاد sci عزیز که چند وقتی ما را از پست های ارزشمندشون بی نصیب کرده بودند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
دوستان موعود اخیراً داغدار دو عزیز شده ،یکی همسر برادرش که بعد از 4 سال مبارزه با سرطان به دیار باقی رهسپار شد و یکی هم برادر زاده 23 ساله اش که که یک روز بعد از سالگرد پدر موعود ، ایست قلبی کرده .
خدا رفتگان همه را قرین رحمت سازد خاصه عزیزان موعود را .
ایشون از همه التماس دعا دارد
هرکه دراین بزم مقرب تراست جام بلا بیشترش میدهند. خداوند به ایشان و خانواده محترمشان صبری عظیم عطا فرمایند.
-
من هم این داغ بزرگ رو به موعود عزیز تسلیت می گم .
خداوند به ایشان و خانواده اش صبر عطا نماید .
آنی عزیز و آقای اسی ورود شما را هم به تالار خوش آمد می گم بابا می گفتید یه گاوی گوسفندی جلوی پاتون قربونی می کردیم ...
خواهش می کنم فقط یه پست نزنید و برید دویاره ما دنبالتون بگردیم ......همه ما به پستهای خوب شما نیاز داریم.
راستی پاییزان جان همینجوری میری مسافرت و برمی گردی فکر کردی نباید سوغاتی بیاری ...اصلا چه معنی داره ادم بره مسافرت و سوغاتی نیاره ...
زود برو سوغاتیهامون رو بیار نمیشه که بیایی بگی من می رم مسافرت و بعد برگردی بیایی بگی من اومدم ما سوغاتی می خواهیم ...
-
سلام،
من هم به موعود گرامی تسلیت می گم.
ان شا الله که غم آخرش باشه.
و همینطور به آقای sci، خانم آنی و پاییزان و یاسا خوش آمد میگم.
به یاسا که تبریک ویژه هم میگیم :) امیدوارم همیشه در همه عرصه ها موفق باشی.
-
یاسا جان تبریک خانوم گل...انشالا دکتر شدنت و موفقیت های روز افزونت :46:
از شایانا خبر نداری؟
جناب sci شما هم خوش آمدین. جای پست های خوبتون واقعا خالی بود.
خیلی خوشحالم که تشکر سرافراز رو پای پست ها می بینم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
راستی کسی از داملا خبر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرشته جان داملا حالش خوبه. دورادور جویای احوال همگی هست. براش زیاد دعا کنین.
پاییزی جان انشالا که خوش گذشته باشه.
منم به موعود عزیز تسلیت می گم. همیشه به ایمانش غبطه خوردم. واقعا راست می گن که هر که در
این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می دهند. انشالا خدا به خودش و خانوادش صبر بده.
تا حالا شده تو زندگی هی مبارزه کنین و هی خم به ابرو نیارین؟ هی انرژی و شادی به دنیا
و اطرافیانتون بدین و باز تلاش کنین اما باز همه عالم بسیج شن واسه شکستنتون؟
دعام کنید که کم نیارم.
-
از بچگی دلم میخواست دور دستم گچ بگیرن یا آتل ببندن . تو رو خدا می بینین آرزوی کودکی هام رو :)
حالا میدونین چرا دلم می خواست؟ چون برام امضاش کنن و روش برام مثل گچ دست مامان بزرگم یادگاری
بنویسن :311: از بابا گاهی می پرسیدم "بابا من چی کار کنم دستم بشکنه؟" بابا می خندید و می گفت خدا نکنه
دخترم واسه چی بشکنه؟ میدونی چه دردی داره؟ گفتم آخه دلم میخواد رو دستم امضا بزنن :311:
بعد از 26 سال عمر گرفتن از خدا بالاخره به آرزوم رسیدم :)
شدم بهار تک دست. چه بهمم میاد :311:
از پله ها زمین خوردن همانا و شکستن انگشتان دستم همانا :) جالبه وسط اون همه درد یاد خاطرم که می افتادم
هر هر می خندیدم طوری که اول کسی باور نکرد شکسته :311: حالا کدوم انگشتمه؟ اگه گفتین؟ انگشتی که توش
نشون میندازن و کناریش...دیگه عذب موندیم و رو دست مامان و بابا :227:
جدای از شوخی فکر کنم یک مدت مجبورم کمتر تایپ کنم و کمتر در خدمتتون باشم آخه 1 دستی تایپ کردن سخته
واقعا خدایا شکرت به نعمت سلامتی و اینکه خدا رو شکر خود دستم نشکست.
:72:
-
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/41698/...8c5443e364.gif[/img]
سلام آبجی بهار شادی .
خیلی ناراحت شدم که دست تون شکسته .:302:
امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی بیای تالار.
آخه دختر هواست کجا بود که پله هارو چندتا چندتا اومدی پایین.
اینم امضاء که از بچه گی تودلت مونده .انقدررررر امضا زدم که جا نباشه بچه های دیگه بیان امضاء کنند:311::
-
بهار شادی عزیز سلام
ناراحت شدم از اتفاقی که برای دستت افتاد به هر حال بازم شکر خدا بخیر گذشته
کاش بیشتر حواست رو جمع کنی دختر خانوم گل
برات آرزوی بهبودی دارم و اصلا هم بهت بهار تک دست نمیاد
بجای امضا سلامتی و شادی برات آرزومندم:46:
-
سلام
از بابت اتفاقایی که برای موعود افتاده خیلی ناراحت شدم.
واقعاً پاییزان عزیز درست میگه. هرکه دراین بزم مقرب تراست جام بلا بیشترش میدهند.
خدا بهشون صبر بده.
-------------
از دیدن آقایsciهم بسی خوشحال شدیم:)
-----------
بهار شادی ایشالا دستت زود خوب شه خانومی:72::72:
---------
امیدوارم بقیه دوستان هم خوب و سلامت باشن:72:
-
نمی دونم چرا گاهی نوشتن احساسات سخت می شود .... حتی با اینکه دورادور جویای احوال همگی دوستان هستم
از مادر شدن بینهایت خیلی شاد شدم ، چون دیدم خدا خیلی دوسش داره که نعمت دیگری بهش داده ، تازه برای پسر بینهایت هم خیلی خوشحال شدم که داره خواهردار و یا برادر دار میشه و تنها نمی مونه .... برای بینهایت کلی دعا کردم تا در کنار مسئولیت ها و سختی ها یی که دارد خدا آرامش و صبر و حوصله اش رو زیاد کنه و کلی هم با همسرش عشقولانه باشد
برای موعود نازنین که رنج زیادی رو در از دست دادن عزیزانش متحمل شد ، خیلی متاثر شدم ...
خیلی زیاد ، هرچند موعود خیلی به ندرت به تالار میاد ، اما اون زمانها که بود ، توی تالار بودنش پر از دلگرمی و محبت بود
از اینکه انی و sci هم آفتابی شدند ، دمشون گرم :)
بهار جون چرا دستت شکسته، آحه بچه جان این هم آرزو بود!!!!!!!!!!!!!!!! یادمه منم بچه بودم خیلی دلم می خواست تب کنم که مامانم پاشویه کنه :163: ، که زد و همین جوری هم شدم و طفلک مامانم بالای سرم بود و مدام پاشویه ام می کرد ... این قضیه مال خیلی سال پیش هست فکر کنم نه یا ده سالم بود ... توی دلم هم خوشحال بودم که تب کرده بودم هم ناراحت واسه مامانم ... اخر هم عذاب وجدان گرفتم به مامانم گفتم: مامان من دعا کردم تب کنم تا تو منو پاشویه کنی ، اما الان دلم برات سوخته که نمی ری بخوابی
دختر مهربون هم چون داره یه چیز خوشمزه می خوره می ترسه یکی ازش بگیره ، واسه همین کمتر میاد پست میذاره :46:
داملا هم که نیست .... :302:
ویدا جونی ، عزیزم ، خواستم احوال تو رو هم بپرسم :46: چون یکی از بچه های قدیمی تالار که عنوان نامناسبی برای تاپیکش انتخاب کرده بود و شما بهشون یادآوری کرده بودی ، با لحن بدی اعتراض کرده بود ... من هم ناراحت شدم ، و تسلیم احساساتم گشتم و غیرمشاوره ای رفتار کردم و اصلا بقیه تاپیکش رو نخوندم ! !
پدر بزرگ و بچه مثبت رو هم که به تازگی افتخار آشنایی باهاشون دارم :72:
بزرگ حامد تالار ، آواتار جدید هم از نوع همان عکاس باشی های همدردی است؟ اگر چنین هست ، وقتش رسیده گالری عکس هایت را راه بیندازی
یک زن امیدوار عزیز ، خیلی می خواستم توی تاپیک اخیرت پست بزنم ، اما ...
فقط یه حرف خودمونی ، عزیزم به مرور زمان که دید شما نسبت به زندگی حرفه ای تر می شود ، سعه صدرت رو ببر بالا ،چون همسرت با سرعت شما حرکت نمی کنه ... فشار خیلی زیادی رو هم متحمل می شوی ... انجمن معنا درمانی رو بخون ، دیدگاه جدیدی رو برایت ایجاد می کند ، منتها در همه حال تنها سعی کن خودت دلیل آرامش خودت باشی :72:
و یه احوال پرسی هم خدمت
**عسل**, 1majid, 26576, addeer|d|g|8, afaktous, afsooon, ahmado, akasha, ali841111312, alitt, amir.ali, amir236, arash1348, ARMIN PARSA, arusak11, Assumsagets, bahar.shadi, baharan20, baharKH, baharr, begard, Best4v, bita.t66, blue sky, carpinteyrolvn, cirmkisrert, darya.f, del, eghlima, elahe.a, ElalmHoosse, EliGokiNo, Faxterrit, Feranchi, floovealock, fm.mohajer, frn-moshaver, gold, gole kaghazi, grey-sm, guedBeill, haaj.amir, hamdardi1390, hamdardi1987, hamed65, hamid_reza_66, hengameh777, HonySorp, Hossein SH, immertoli, kamranian22, kamrava, keyvan, khoshkhabar, ki@rash, KneefsIrrerry, LemFlueklymub, M .W, m.dolatpasand, madadi, mahroo, mahsa pirooz, mahtash, mali.j.m, mamosh, Marjan joon, maryam123, maryam91, marzieh411, Medis, mehD, mehrabooni, mehrdad_m, meinoush, melisaa, minoo69, Mirgholami, mitra6057, mohammadmusavi69, mohsenazizi, mr6262, n.e.o, nadi0007, narnia-86, navid2012, Negin A, negin iran, nm69, noprescription, omid44, omid65, Opiniasix, Parsa1, parvane123, physic, poooyan, poorya p, poti, r969, raha68, rahaaaaaaa, rahham, red_shark, roooss, royaz, roz2000, roze-zard, ruhe khoda, s@h@r, saboktakin, saeeded, sah@r, sahra66, saman20, samane.g, sanjab, sara_007, sayrex, setareh soheil, setareh22, shana_n, shine.sadaf, shirin_a, siavash.j, silda, skmh1366, sohrabeadegar, spranza, tamanaye man, tanhaye tanha, tasmim, ThexaddimiSem, trustme, vafa_teacher, yalda7, yalda89, yascomputer, yasmin44, yastanha, zizo, آبشار, آرته, آرزومند خوشبختی, آزرمیدخت, آزیتا546, آویژه, از یاد رفته, اشکان13677, الهام90, الهه خوشبختی, اميدانه, امیر جوان, اندیشه 22, بهار65, بهار66, بوی خاک, بوی سیب, بچه مثبت, بی نهایت, تاتاع, ثمین1360, خارپشت, خورشید تیر, دانوب, داود.ت, دختر بهار, دختر مهربون, دقایق زندگی, دل سوخته, دلنیا, راضیه 63, سابینا, سارا@, ستاره خوشبخت, سلاله1360, سیتروس, شارلوت, شازده كوچولو, شاهزاده خانم, شقايق 91, شوکا, صادقانه, صنا, صنم.م, غزال ۲, فرشته من, فرشته مهربان, فرهنگ 27, لاله2012, لبخند :-), ماهان دو, محسن1986, محمدابراهیمی, مدیرهمدردی, مرد موفق, مري نااميد, مسافر زمان, مصباح, مليكا, میثاق, میناز, نادیا-7777, نازنین 1, نازنین2010, نازنین67, نسیمان, نها 65, نگار91, نیلوفر 62, هما11, هیام, ویدا@, پاییزان, پدربزرگ, پریا هستم, کتی, کیش میش, گل یاس, گلنوش67, گندمزار, گوشت تلخ, یدونه احسان عاشیق, یک دوست, یک زن امیدوار,
اگه کسی هم جا موند ، می خواست آنلاین بشه دیگه
-
من هم به موعود عزیز تسلیت می گم. خدا بهشون صبر عطا کنه.
بهار جان الان چطوری؟ آخرش روی گچ دستت امضا هم کردند؟
همه از بازگشت آقای sci و خانم آنی صحبت می کنند اما من که هنوز بازگشتشون رو حس نکردم. کارشناسای عزیز حالا که برگشتید حداقل با پست های زیباتون ما ها رو مستفیض کنید.
از همه دوستانی هم که چه از طریق پیام خصوصی و چه با پست هاشون در شادی من شریک شدند وبنده را خوشحال کردند تشکر می کنم.
-
سلام به همه دوستان عزیز همدردی
ایام به کامتان باشد و شاد و پرتوان باشید ...
بعد از مدتها دوباره توانستم به جمع شما دوستان عزیزم بپیوندم و خدا را به خاطر این نعمتش شکر می گویم
امیدوارم حال و احوال همگی خوب باشه ....
دوستتان دارم از صمیم قلب
-
به به جناب مهاجر بی نشان بازگشت مجدد شما را تبریک می گوییم و مقدمتان را گرامی می داریم.
-
سلام
آقای مهاجر بی نشان خیلی خوش اومدین
صفا آوردین خیلی زیاد
بی نهایت آنی جون یکمی معلومه اومدنش ولی آقای sci هنوز به صورت مشهود نیومده...:72::72::72:
می خوام ی چیزی بگم خیلی دودلم برای گفتن!اصلا هیچی مشخص نیستا،ولی فکر کنم من دارم ازدواج می کنم.
از نوشتن این جمله هم دلم می لزره :316:
-
چندوقتی هست از جوانه؟؟؟ ورایحه عشق خبری نیست.
توجه توجه
دو عدد کاربر فعال ناپدید گشته .از یابنده تقاضا میشود درصورت یافتن به تالار همدردی مراجعه.
و هدیه نفیس دریافت کنند.
-
پدربزرگ جان
رایحه عشق سرش به زندگیش گرمه واسه همین زیاد تالا نمیاد. انشالا که خوشبخت باشه.
جوانه؟؟؟ هم احتمالا رفته دنبال علامت سوالهاش تا جوانه برگرده :)
جناب مثبت
من اصلا به همدردی اعتیاد ندارم اما خودم رو در مقابل دوستان همدردی و مسائلشون بسیار مسئول
میدونم. واسه همین موقع مشغله ها هم سر میزنم شاید بتونم کمکی بکنم. بعدش هم نمیدونین من کرم کتابم؟ :D
بچه ها برای نازنین1 خیلی دعا کنین این روزها. انشالا که خوشبخت بشه و بهترین تصمیم رو بگیره :46:
-
سلام
خانم بی دل چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
دوستان عزیز ، خصوصا قدیمی های تالار یه خبر از یه هم تالاری قدیمی ...
گرد آفرید
.
.
.
.
.
بعد از ایام سخت بیماری و ...............
.
.
.
.
امروز در آستانه ی دامادی :310:
.
.
.
.می رود تا "نگارش " را بستاند . :227:
:72::72::72::72::72::72:
خوشبخت بشی دوست قدیمی . :323:
-
سلام چند رو ز دیگر اخرین رو ز تالارهمدردی است من از تالار می روم خیلی ناراحت عصبانی هستم از دست یک نفر خیلی ناراحت هستم من جا در تالار نیست ممنون :72::72:
-
منظورتون منه اقای ابراهیمی؟
چرا با گوشه و کنایه حرف میزنید؟
-
خانم بهار زندگی منظور من شما نیستی من با شما خوب هستم از دست یکی از مدیران تالار خیلی ناراحت عصبانی هستم ممنون:72::72::72:
-
نه اینکه گفتین دلخورین ازم.گفتم شاید دلخوریتون کـــــــــــــــــــــش پیدا کرده
-
خانم بهار زندگی محترم بهترین عضو بادانش تالار هستی ممنون:72::72::72::72:
تصمیم عوض شد از تالار برای همیشه نمی روم چند رو ز به مرخصی می روم استراحت کنم دوباره به تالار بر می گردم ممنون
-
اقای محمد ابراهیمی ِ دل نازک :72::72::72::72:
یا توی تالار بمون یا برو .... اینقدر هم برم ، نرم نکن ... یا بمون یا برو ... :324:
می خوام ببینم اگه این آقا پسر گل تالار قصد ترک تلار رو داره کی جرات می کنه نذاره بره؟
یا اگه این آقا پسر مهربون تالار بخواد اینجا توی تالار بمونه کی می خواد نذاره بمونه ؟
خلاصه که اگه موندنی شده ، دوباره چهار روز دیگه تریپ قهر برنداره که من می روم ...
راستی آقای محمد ابراهیمی ، نکنه توی زندگی هم می خواهی تا تقی به توقی خورد به زنت بگی خداحافط من رفتم؟!!! :163:
=================
بچه ها از نقاشی کسی خبری نداره؟ تاپیکش رو می خوندم ، خدا کنه شادی توی دلش رفته باشه :323:
-
سلام
طاعات و عباداتتون قبول
:72::72::72:
ولی خدایی خیلی ستمه
من به هرکس میگم بنیه ندارم، بهم میخنده:)
امروز اولین روزه، ولی حس میکنم چند ساله که رنگ غذا رو ندیدم:(
اللهم تقبل منا هذا القلیل(بنظر من که اصلا کم کاری نیست البته:82:)
-
امروز اولین روزه؟؟!!!پیشوازه؟
بله انگار رنگ و روی نوشتتون هم مثه رنگ و روی خودتون پریده:)
ای روزه دارا موقع افطار منم دعا کنـــــــــــــــــید.ثوا داره بخدا..چه ثوابی نمیدونم..اما ثواب داره.
من و همه گرفتارا رو دعا کنید
-
خارپشت من رو خیلی دعا کن ، خیلی زیاد ... اونقدر مشکل و ناراحتی ریخته دور و برم که حوصله ندارم بهشون فکر کنم .. دیگه حسش نیست ... ذهنم فعلا تعطیل هست ... :316:
راستی من امروز زنگ زدم 119
119 اینجا بعد از اینکه ساعت رو اعلام می کنه ، تاریخ روز رو به شمسی و میلادی و قمری میگه ، بعدش هم میره سراغ اوقات شرعی ، ولی امروز فقط ساعت و تاریخ شمسی رو گفت . بعدش هم یک راست رفت سر اوقات شرعی ، اینجوری بود که ما دیدم اگر روزه بگیریم وجاهت قانونی نداره ، و از اونجایی که ممکن هست بیاییم مستحبات را انجام دهیم از واجبات جا بمونیم ، دیگه به خدا گفتم باشه همون فردا در خدمتتون هستیم
ولی الان دلم می خواست میرفتم سفره افطار رو پهن می کردم و می نشستم با خدا درد و دل می کردم ... حالا داداش بی زحمت شما که روزه داری ، سفارش ما رو هم به خدا کن
=====
اونقدر امروز اعصابم خط خطی بود که نگو ، مرصی از دوستی که خبر خوبی در مورد یکی از اعضا تالار داد ..
الان هست که پست ها شوت می شود در الاچیق کل کل
ولی به خدا از کل کل خوشم نمیاد ... یعنی کل کل نیست که یه جوری همون حال و احوال هست ، همون خوب دیگه چه خبر خودمون هست
-
سلام به اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار
ماه رمضان ماه خدا به شما اعضای خوب تالار و مدیران خوب تالار مبارک باد:323::323::323:
-
منم فرا رسيدن ماه زيباي بندگي خدا رو به همه همدردي هاي عزيز تبريك ميگم ...
واقعا حال و هواي ماه رمضان خيلي بهم مي چسبه ... :310::310::310:
يادم مياد كه ماه رمضان سال گذشته اكثر شبها تا سحر بيدار بودم و پاي همدردي ... فاصله زيادي افتاد كه نتونستم بيام همدردي ، ولي امسال هم ماه رمضان بيشتر دلم ميخواد تو جمع همدردي هاي عزيز باشم ... :227:
منو هم دعا كنيد دوستان عزيزم :72::72::72:
-
چه زیباست باور اینکه از امشب خدا میزبان توست.
به شکرانه این باور ما را نیز دعا بفرمایید
حلول ماه مبارک بر همه دوستان همدردی مبارک
-
دوستان خوب همدردم سلام
امروز روز دیگریست...امروز آغاز روز بهار دلهاست...آغاز ماه خداست امروز. ماه شستشوی روح در برکه رحمت و غفران الهی.
ماه عاشقانه زیستن و فرصتی دوباره خواستن از معشوقی که همه هستی ماست برای شروعی دوباره...
ماه بندگی و عاشقی بر همه یاران همددی مبارک.
در میان نجواهای عاشقانه تان ، سر سجاده پر مهرتان برای همه دوستان دعا کنید.
اگر ناخواسته و به سهو دلی را شکستم ، موجب رنجش خاطر یا مکدر شدن کسی شدم یا کسی را رنجاندم پوزش می
طلبم و از همه تان میخواهم با سخاوت زیبا و پر مهرتان من را به شکرانه این ماه زیبا که ماه بخشیدن و بخشندگیست
ببخشید و عفو کنید.
التماس دعای فرج
-
من در عجبم ازبعضی روزه دارا
مگه روزه نمیگیرین که به خدا نزدیکتر بشین؟مگه برای خوب شدن حالتون روزه نمیگیرید؟
درسته هوا گرمه،روزا طولانیه اما کمی مراعات کنین..دلیل نمیشه چون روزه ای عصبی بشی،فحاشی کنی:163:،غر بزنی و ...:302:
ای واااای!!این چه روزه ایه؟؟حواست باشه حق الناس بالاتر از حق الله هستا..
موفق باشید
-
-
آبجی روزه برای خانم ها کمی آسان تر از آقایون هست.
آقایون در زیره گرمای آفتاب کارمیکنند وتشنه وگرسنه .نا خواسنه عصبانی میشند.
اگر دقت کرده باشی همون آقای که ,عصبانی میشد. بعداز افتار خیلی آروم .
خانمها در منزل بسر میبرند و کمتر به بدنشون فشار میاد .
هستند خانمهای هم بیرون کار میکنندو نه زیره تابش آفتاب.
اونی هم که فحاشی میکنه .اینجوری بزرگ شده ماه رمضان رو نمیداند که باید زبانشم پاک باشد.
بعضی از ما ها فکر میکنیم ماه رمضان فقط آب وغذا نخوردن است . الباقیش رو رعایت نیکنند.
مثل دروغ. فحاشی. غیبط . عدالت. کمک به یتیم تنگ دستان. وغیره.....
-
نه والله..اقا خونه تشریف داشته.
هیچی..بعضیا هستن که ادم ارزو میکنه هیچ وقت روزه نگیرن:(