-
RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
بهار شادی عزیز سلام
واقعا ناراحت شدم از جریانی که برات پیش امده
امیدوارم هر چه زودتر همه مشکلات حل بشه
فقط خاستم یه چی بهت یاداوری کنم
میگن وقتی همه تلاشت رو کردی و نتیجه دلخواه نصیبت نشده بهتره همه مشکلات رو به خدا بسپاری اون خودش بهتر میدونه صلاح ما چیه
دوست گل و نازنینم امید به شادی دوبارت دارم
صمیمانه برات دعا میکنم و بدون که همه اینجا دوستت دارن:72:
-
سلام خانوم بهار
اول اینا رو بخونین بعد براتون حرف میزنم
1.
امام علی (علیه السلام) فرمودند:
ضَادُّوا التَّوَانِیَ بِالْعَزْم؛
با عزم و اراده به جنگ سستی بروید.
میزان الحکمه، ج 11،ص 5184
2.
امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
مَن طَلَبَ الدُّنیا اِستِعْفافاً عَنِ النّاسِ وَ سَعْیاً عَلی اَهْلِهِ وَ تَعَطٌّفاً عَلی جارِهِ لَقَی اللهَ عَزَّوَجَلَّ یَوْمَ الْقِیامَـةِ وَ وَجْهُهُ مِثلُ القَمَرِ لَیْلَـةَ الْبَدْرِ؛
هرکس دنیا را طلب کند به قصد این که آبروی خود را از مردم حفظ، رفاه خانوادهاش را تأمین و به همسایهاش کمک کند، وقتی با خدا دیدار کند، چهرهاش همانند ماه شب بدر میدرخشد.
وسائل الشیعه، ج17، ص21
3.
امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
یا هِشامُ! اِنْ رَأَیت الصِّفَّینِ قَدِ الْتَقَیا فَلا تَدَعْ طَلَبَ الرِّزقِ فی ذلکَ الْیوْمِ؛
اگر در خط مقدم جبهه، درگیری شروع شد، باز هم کار کردن و طلب روزی را در آن روز ترک نکن.
کافی، ج5، ص78
4.
رسول اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم ) فرمودند:
خَيْرُ النّاسِ مَنْ نَفَعَ وَ وَصَلَ وَ اَعانَ؛
بهترين مردم كسى است كه مفيد باشد، (بادیگران)رابطه برقرار كند و يارى دهد.
مستدرك الوسائل، ج 12، ص 390، ح 14376.
5.
حضرت علی (علیه السلام) فرمودند:
الكَرَمُ نَتیجَةُ عُلُوِّ الهِمَّه؛
كَرَم داشتن، زاییده بلندى همّت است.
غرر الحكم، 1477
6.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند:
إنَّ مِنَ الذُّنُوبِ ذُنُوباً لا یُكَفِّرُها صَلاهٌ وَ لا صَدَقَهٌ، قِیلَ یا رسولَ اللهِ فَما یُكَفِّرُها قالَ الهُمُومُ فی طَلَبِ المَعِیشَهِ؛
بعضی از گناهان به وسیله نماز و صدقه هم آمرزیده نمی شوند. سؤال شد یا رسول الله! پس چه چیز موجب آمرزش آن است؟ فرمود: جدیت و تلاش در طلب معیشت.
مستدرك الوسائل، ج 13، ص 13
7.پيامبر اكرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
الايمان في عَشرةٍ: المعرفة والطاعة واعلم والعمل والورع والاجتهاد والصّبر واليقين والرضا والتسليم، فايّها فقد صاحبه بطل نظامه؛
ايمان در ده چيز اسـت: شناخت، فرمانبري از خدا، علم، عمل، پاكدامني، سختكوشي، شكيبايي، يقين، خشنودي و تسليم در برابر خدا. هر يك از اين ده ركن كم شود، رشته ايمان از هم پاشيده ميشود.
(بحارالانوار ج 28، ص 175)
حالا ببینید شما چقدر ارزش دارین هم شرکت دارین هم به نفع دیگران کار میکنید و...
شما خیلی خوبین
خیلی
یه حدیث هست حضرت گفتن اگه مثلا شما پول داشتین به یه مقدار معین بعد که می شمارین میبینید کم شده بعد دوباره که شمردین میبینید درست بوده و شما اشتباه کردین بعد حضرت میگن فقط به اندازه ای همون یه لحظه دل هوری خدا گناهتون و می بخشه (نقل به مضموم)
اون خودشون خراب کرد چرا که خدا کارای خوبش و برای شما ور میداره (قرآن بخونید)
خدا انقدر دوستون داره که باطنش و بهتون نشون داد
من برای شما خانومای خوب حرف زیاد دارم برای ملاک همسر اما وقت ندارم
فقط بدونید که با این شرایط باید یه کمی تو ملاکها بررسی کنید
فکر کنید اگه بعدا تو زندگی می فهمیدین چی می شد ؟
بگذریم این یه کم از گفته های معصومین بود که شما مصداقش بودین
پس
اصلا غصه نخورین
اگه می خواین با یچه ها میایم براتون کار میکنیم
هر کی رتبش بیشتر باشه کمتر میگیره
مثلا خانوم آنی 5 تومن معادل 50 ریال می گیره در ساعت
خانوم مهربون 20 تومن
مدیر مجانی
خارپشت اگه نیاد بهتره پا میره روش بعد این جوری میشیم
http://www.avatarlarim.com/avatarlar...reketli_44.gif
منم که دیگه خودتون میدونید
:72:
[size=medium]
-
سلام
سلام به اعضای خوب تالار
من امرو ز رفتم بانک پول حق عضویت بدهم بانک سیستم بانکی مشکل داشت فردا به بانک می روم پول حق عضویت بدهم مدیر همدردی حق عضویت شماره حساب یک بانک می دهد شماره حساب بانک دیگر بدهید
مرخصی تمام شدخانم داملا با من شوخی می کنید باشه تا بر گردم:311::311:
منتظر باشید دلم برای اعضای خوب تالار خیلی تنگ شده است دلم برای تالار خیلی تنگ شده است اعضا تالار خیلی دوستت دارم :72::72::72: مدیران خوب تالار خیلی دوستت دارم:72::72::72:
براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72:
-
آقای ابراهیمی عزیز
دل تالار هم برای اعضای خوبش تنگ شده
شما نثر خیلی جالبی داری
ایشالا زودتر شارژ کنی و برگردی و مشکلی نباشه
موفق باشی
-
سلام بچه ها
لطفا به تاپیک تصمیم درست در مورد کسی که با زندگیم بازی کرد چیه؟ (به بهار شادی کمک
کنید) سر بزنید و نظراتتون رو بهم بگید!!!
من باید سریع تصمیم بگیرم اون هم از موضع قدرت نه ضعف!!!!
لطف کنید و راهنماییم کنید همگی!!!
البته با منطق و استدلال نه احساس
از همگی پیشاپیش سپاسگزارم
-
سلام دوستان عزیزم...امیدوارم حال همگی خوب باشه...
منم دارم سعی می کنم از روزهای زندگی خودم درست استفاده کنم.
بچه ها یادتونه که من با یک فردی رابطه رو تمام کردم؟ خیلی جالبه که بعضی وقتا آدم از دیگران جوری تصور می کنه که دلش می خواد!!
ناصر عبداللهی یک شعری می خونه که میگه:
توی بغض جاده ها هر جا که دیدنی نیست
چشمهامو می بندم جاش یک رویا می گذارم...
انگار منم در مقابل این آدم همین کارو کرده بودم و هرحا که منظره دیدنی ازش ندیدم از خودم یک توجیه زیبا گذاشتم.(خطای شناختی)...
با اینکه به اون آدم توی موقعیت های مختلف خیلی از لحاظ روحی کمک کرده بودم اما وقتی رفت پشت سرشم نگاه نکرد و مدتهاست حتی بروی خودش نمیاره که یک زمانی چه انرژی فکری و ذهنی براش گذاشته بودم!
متاسفانه از موارد قبلی زندگیم هم چنین رفتارهایی دیدم و دارم کم کم به این نتیجه می رسم آقایون هرجا که به نفعشون هست حرفهای قشنگ می زنن و وقتی کارشون راه افتاد دیگه طرف مقابل رو نمی بینن و هیچی به حسابش نمیارن تا وقتی که دوباره کارشون گیر بیفته!! نتیجه گیری جالبی نیست اما من به عنوان پیش فرض حفظش خواهم کرد تا کسی بیاد و عکسش رو بهم ثابت کنه...
حالا که به اینجا رسیدم می فهمم اینکه این قضیه تمام شد به نفع من بوده. لااقل بیشتر از این در توهم خودم دست و پا نزدم.
بچه ها بازم واسه من دعا کنید. به دعای همگی شما نیاز دارم...
-
سلام خانم داملا چند رو ز غبیت غیر موجه دارد باید برود با ولی بیاید:311::311:
:72::72:
-
آقای ابراهیمی! خنده های شما بعد از پست من برام نشان از این داره که شاید واقعا این افکار خنده دار هستند!
روش فکر می کنم...
-
ذهن بی انتهاست!
و علاقه عجیبی به یادگاری نوشتن روی دیوار دیگران داره (بچه اس دیگه فکر میکنه همه مثل خودش صاف و بی غش هستن)
خیلی وقتا رو دیوار اشتباه یادگاری مینویسه.
نمیشه جلو شیطونی شو بگیری. اسپری رنگ رو ازش نگیر به جاش بهش یه دیوار قابل اعتماد بده!!
خیلی سخت نیست لازم نیست تو ناصر خسرو دنبالش بگردی!!!!!
جایی همین نزدیکی...
خیلی به اون آقا خرده نگیر!
به نظرم رفتارش منطقیه!!
خوب بود یکی در میون سیگنال منفی و مثبت میفرستاد تا گیج بشی:163:
:46:
-
نه درست نبود... اما من فرق بین سیگنال مثبت و منفی و معرفت و انساندوستی رو می فهمم. بهرحال مهم نیست... من این دندون لق رو از دهنم بیرون کشیدم...
ممنون دانوب عزیز....بهتره دیگه حرفشو نزنیم.
-
کی یاد می گیریم با شجاعت اشتباهاتمون رو بپذیریم و صادقانه تاوانش رو بپردازیم؟!
وقتی رها میکنی که بتونن تصمیم بگیره ، بهت میگن بی احساس و بی معرفت!
وقتی اصرار میکنی که بدونن چقدر برات عزیزن ، بهت میگن وابسته و بی شخصیت!
به همه سازشون باید برقصی، اصلا نزده باید برقصی!
امان از روز ناکوکی
امان
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
کی یاد می گیریم با شجاعت اشتباهاتمون رو بپذیریم و صادقانه تاوانش رو بپردازیم؟!
وقتی رها میکنی که بتونن تصمیم بگیره ، بهت میگن بی احساس و بی معرفت!
وقتی اصرار میکنی که بدونن چقدر برات عزیزن ، بهت میگن وابسته و بی شخصیت!
به همه سازشون باید برقصی، اصلا نزده باید برقصی!
امان از روز ناکوکی
امان
چي شده خار پشت جان ؟ خيلي درگيري؟
نه اين وري باش نه اون وري ،ميانه رو باش
نميدوني چقد كيف كردم ديدم اواتار قبليتو گذاشتي.ديدي مثلا تو فيلما يكي همش صداشو شنيدي و بهش عادت كردي و بعد تصويرشو ميبيني چقد تو ذوقت ميخوره؟
احساس منم به اون اواتارا اينجوري بود اصلا نميتونستم باهاشون ارتباط برقرار كنم
-
خارپشت! نمی دونم منظورت به من بود یا اینکه خدای نکرده واسه خودت مشکلی پبش اومده... اما بهرحال جواب من به تو اینه که در همه حال اعتدال رو رعایت کنی. نه زیادی دور شو که دیگه دیده نشی نه انقدر نزدیک که همه رو به ستوه بیاری...
فنر رو دیدی؟ باید در یک بازه خاصی بکشی یا رهاش کنی. اگر زیادی فشارش بدی به محض آزاد شدن اول می خوره توی صورت خودت و اگر زیادی بکشی خاصیتشو از دست می ده و دیگه فنر نیست... پس میانه رو باش داداش جان!
-
فکر می کنم اگر بپذیریم که دیگران هم ممکنه خطا کنند و از اونها بت نسازیم راحتتر با رفتارهای ضد و نقیض اونها سر می کنیم و تجربه لازم رو می گیریم. اینو برای سرافراز جون نوشتم. فکر می کنم خودت هم همینو گفتی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
خارپشت! نمی دونم منظورت به من بود یا اینکه خدای نکرده واسه خودت مشکلی پبش اومده... اما بهرحال جواب من به تو اینه که در همه حال اعتدال رو رعایت کنی. نه زیادی دور شو که دیگه دیده نشی نه انقدر نزدیک که همه رو به ستوه بیاری...
فنر رو دیدی؟ باید در یک بازه خاصی بکشی یا رهاش کنی. اگر زیادی فشارش بدی به محض آزاد شدن اول می خوره توی صورت خودت و اگر زیادی بکشی خاصیتشو از دست می ده و دیگه فنر نیست... پس میانه رو باش داداش جان!
خدا خیرت بده برادر
ما هم همینو میگیم
اینکه ادم شبه فنر باشه عیب نیست
ولی اینکه بلد نباشی چطور از فنر استفاده کنی، خیییلی بده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
فکر می کنم اگر بپذیریم که دیگران هم ممکنه خطا کنند و از اونها بت نسازیم راحتتر با رفتارهای ضد و نقیض اونها سر می کنیم و تجربه لازم رو می گیریم. اینو برای سرافراز جون نوشتم. فکر می کنم خودت هم همینو گفتی.
من هنوزم میگم که اون آدم خوبیه... اما رفتارهاش در مقابل من خوب نبود(از اول اینطوری نبود). شاید این توقعات من از رعایت بعضی مسائل، از اونجا ایجاد شد که دیدم آدم خوب و فهمیده ای هست...
آدمهای خوب زیادی در کره خاکی زندگی می کنن اما لزوما با من که خوب نیستن! خوبی اونها رو هرگر انکار نمی کنم و احترام میگذارم اما به اونها در محدوده شخصی خودم امتیاز مثبت نمی دم... نوش جون مادر و خواهر و همسر و دوستان و فک و فامیل و...شون!
-
سلام دوستان
لطفا در این نظر سنجی شرکت کنیدکلیک کنید
دقت کنید که نظر سنجی در قسمت بالای تاپیک قرار دارد.متاسفانه تا الان فقط 18 نفر شرکت کرده اند.
-
سلام دوستان نازنین
ان شاء الله که همگی خوبید ؟
پستهای چند که اخیراً ارسال شده ارتباطی به حال و احوال ندارد و طرح مسئله و اظهار نظر است ، در این خصوص از سرافراز گلم و جناب خارپشت تقاضا دارم که تاپیک مستقل باز کنند تا دوستان نظرات مفید و راهگشایشان را در آنجا ارائه کنند و ما هم بهره برده و بیاموزیم .
عزت زیاد :43::72:
.
-
فرشته جون! ما بچه های زرنگ تالار همدردی با همین یکی دو تا پست حال و احوال بخدا حالمون خوب می شه تاپیک نیاز نداریم!:302:
من خودم به شخصه دوست ندارم واسه هرچیزی تاپیک باز کنم و هی بگم آخ امروز پام درد گرفت آح دلم درد میکنه و اینا و فوری تاپیک باز کنم!!:163:
الانم کلا خوبم...مشکلم حل شد...شما چی حارپشت؟ خوبی؟ تاپیک می خوای؟
فرشته جون! من و خارپشت دستامونو میاریم جلو با خط کش تنبیهمون کن بعدم خواستی پستهای ما خاطی هارو حذف کن:160:
.
.
:46: ببخشید که انقدر اذیتت می کنیم گلی!:46::72:
-
سلام به اعضای خوب تالار
از موقع از مرخصی بر گشتم حق عضویت تمدید کردم مدیر همدردی من اذیت کرد تا الان من تصمیم گرفتم برای همیشه از تالار می روم من فعا ل ترین ارسال کنندگان تالار بودم نفر 5 بودم الان نگاه کنید من کرده نفر 14 فعا ل ترین ارسا ل کنندگان تالار نگاه کنید من عضو پیشرو بودم من مدیر همدردی عضو فعا ل به من داده است فکر می کنم مدیر همدردی از کار من در تالار من راضی نیست با من اختلاف دارد اعضا تالار به نظر شما درست کند مدیر همدردی من اذیت کند اعضا تالار نظر دهید ممنون:72::72::72:
مدیر همدردی پاسخگو نیست اعضا تالار من در تالار موفق بودم یا نه اعلام کنید
-
سلام آقای ابراهیمی عزیز.
اشتباه نکنید. فقط برای شما این اتفاق نیفتاده.
تعداد ارسالهای همه کم شده.
یه نگاهی به لینک زیر بندازید. مدیر عزیز دلیلشون رو گفتن:
لینک
در پست شماره 5 توضیح داده شده.
اینجا همه دوست دارن شما در تالار حضور داشته باشید.:72::72:
-
خانم دختر مهربون محترم
مدیر همدردی ارسا ل من کم کرده است نگاه کنید اعضا تالار نگاه کنید اسم برم اقای بی بی خانم با لهای صداقت ارسا ل کم نشده است من نفر 5 بودم الان اقای بی بی نفر 5 کردندمن اطمینان می دهم ارسال همه کم نشده است ارسا ل من کم شده است صدر صد دوست داشتن در تالار ارزش نداردوقتی مدیر همدردی من اذیت می کند با من اختلاف دارد مشکل دارد من برای چه در تالار بمانم من برای همیشه از تالار می روم ایشان عضو من پایین اورد مهم نیست مدیر همدردی به فکر تالار نیست دوست ندارد تالار همدردی رشد و تخصصی شود ممنون:72::72::72:من چند سا ل در این تالار کار کردم حرفی نزدم الان مدیر همدردی خیلی من اذیت می کند همه ارسا ل من کم می کند
-
آقا محمد عزیز،
فقط ارسال های بخش سرگرمی و اخبار اعضاء حذف شده.
اگه از آقای بی بی تعداد پست کمتری کم شده، به این خاطره که ایشون در بخش سرگرمی فعالیت کمتری داشتن.
اما شما که حضورتون در بخش سرگرمی بیشتر بوده، تعداد پست های بیشتری کم شده.
دلخور نباشید لطفاً:72:
-
آقای محمد ابراهیمی عزیز
ارسالهای منم خیلی کمتر شده.آمار همه ارسالهای که به انجمن سرگرمی و تفریح،و انجمن اخبار اعضاء،فرستاده شده ، کم شده.
تو را به خدا دیگه حرف رفتن رو نزنید:163: . شما نماد مهربانی و صمیمیت تالار همدردی هستید.:72::72::72:
-
سرافراز گلم
عزیز جان
دستت بیار حنا بزارم برات نازنین :46::43:. چرا خط کش .
اما وقتی بیان به گونه ای باشد که دوستان جهت تاپیک را به حاشیه ببرند نیازه یادآوری بشه
.
-
تعداد ارسا ل من کمک شده است من مخا لف هستم سوا ل دارم عضو پیشرو بودم من عضو فعال داده است عضو پایین اورده است انصاف است مدیر همدردی فقط به فکر یک چیز است پشتییانی فنی تالار و متخصص فنی تالار واقعا تالار متخصص فنی تالار پیشتیانی تالار خیلی خیلی بد است تجربه دانش ندارد یک سوا ل دارم حق عضویت از اعضا می گیرد با پول متخصص فنی تالار با تجربه پشتییانی فنی با تجربه بادانش استفاده کرد واقعا متاسفم برای مدیر همدردی ارسا ل های من کم شده است عضو پایین امده است مقصر مدیر همدردی من برای همیشه از تالار می روم تالار همدردی رشد نمی کند تخصصی نمی شوند من چند سا ل در این تالار زحمت کشیدم بی فایده بود هیچ کس در این تالار به فکر من نبوددوست صمیمی مدیر همدردی اقای دکتر میر سعید جعفری است استاد من است تالار همدردی به من معرفی کردمدیر همدردی دوست صمیمی است کار در تالار شروع کن من شروع کردم دکتر جعفری می بینمش به ایشان می گویم چرا تالار همدردی به من معرفی کردید به ایشان می گویم دوست مدیر همدردی چقدر من اذیت کرد تالار خراب کرده است به دکتر جعفری می گویم دوستی با مدیر همدردی قطع کنیدممنون
من الان ناراحت نیستم فقط الان گریه گرفته حرفی نمی زنم تصمیم گرفتم ممنون:72::72::72:
-
ای وای ای وای آقای ابراهیمی شما چرا انقدر ناراحت شدید!
شما یک بار دیگه اون پستی که خانم دختر مهربون براتون لینک داده رو به دقت بخونید ،خوب فقط تعداد پست های شما کم نشده که!مدیر همدردی نوشتن کلا پست های سرگرمی و اخبار اعضا ،جز امار پست ها به حساب نیومده .....
شما با آقای جعفری صحبت کنید ایشون براتون توضیح می دن که این سو تفاهمی که براتون پیش اومده حل شه.
آقای ابراهیمی
اصلا مهم نیست زیر اسم شما نوشته عضو پیشرو یا عضو فعال
مهم نیست نفر پنجم فعال ترین ارسال کنندگان هستید یا نفر چهاردهم
مهم اینکه شما اگر حتی تعداد ارسال هاتون همه حذف شه و به صفر هم برسه در ذهن همه اعضا جا دارید و هیچ کس زحمات شما و مهربانی شما رو فراموش نمی کنه.
-
سلام محمد ابراهیمی عزیز،
دوستان توضیح دادند. نحوه شمارش پست ها تغییر کرده. از همه ما پست کم شده. از من هم کلی پست کم شده. اگر دقت کنی از بالهای صداقت، آنی، مدیران، خود مدیر همدردی، و خلاصه از همه اعضا پست کم شده. دلیل اصلی هم این است که فقط تعداد پست هایی که مشاوره ای و تخصصی هستند نمایش داده بشود، و پست هایی که برای سرگمی هستند حساب نشوند تا آمار تالار صحیح تر و تخصصی تر باشد.
فقط چون شما کمی تعداد پست هایت در تاپیک های حال و احوال و سرگرمی بیشتر از بقیه بوده، تعداد ارسالی هات بیشتر از بقیه کم شده.
و راستی، برای ما ارزش محمد ابراهیمی به تعداد پستهایش و یا به فعال یا پیشرو بودنش نیست! بلکه همه ما محمد ابراهیمی رو به خاطر صادق بودنش، به خاطر مهربان بودنش و به خاطر دل پاکش دوست داریم! :72::72:
پس همه دوست دارند که محمد ابراهیمی در این تالار باشه و با پست های پر محبتش صفا و صمیمیت به تالار بیاورد.
شاد باشی محمد عزیز. :72:
-
سلام به اعضای خوب تالار
من در تالار می مانم فقط به خاطر دودوستان خوبم در تالار خانم داملا خانم نازنین 1 به خاطر این دو نفر در تالار می مانم تعداد ارسا ل های من کم شده است مهم نیست اشکا ل ندارد اگر من در تالار ماندم ولی با مدیر همدردی قهر هستم اعضا تالار سوا ل دارم حق عضویت در تالار مدیر همدردی شماره حساب بانک ملی داده است من به مدیر همدردی گفتم بانک ملی شلوغ است دور است شماره حساب سپهر بانک صادرات بدهید چند بار گفتم ولی مدیر همدردی پاسخگو نیست دوستان عزیز تالار تخصصی شود باید اول پشتییانی فنی تالار عوض کند متخصص فنی تالار عوض کند شرکت اینترنتی متخصص فنی با تجربه بادانش دارد مدیر همدردی باید شیوه مدیریت باید عوض کند دکتر جعفری گفته با مدیر همدردی دوست صمیمی هستیم مدیر همدردی پاسخگو نیست مدیر همدردی تکلیف من در تالار مشخص نکرد مهم نیست اشکا ل ندارد چند سال در تالار فوق ا لعاده با جان دل زحمت کشیدم بی فایده بود دکتر جعفری تالار همدردی به من معرفی نمی کرد اشتباه کرد دیگر در تالار زحمت نمی کشم بی فایده است من فعا لیت در تالار کم می کنم از دوست خوبم خانم داملا خانم نازنین 1 خیلی چیزهایی یاد گرفتم اگر دو نفر تالار نبودند من در تالار نبودم مثل خواهر بزرگتر من در تالار بودند به خاطر این دو نفر در تالار می مانم از تالار نمی روم با مدیر همدردی قهر هستم ممنون:72::72::72:
-
آقای ابراهیمی خیلی خوشحالیم که شما در تالار میمونید. ما منتظر فعالیت دوباره و پر انرژیتون هستیم.:72:
با عرض معذرت، من امروز یه کمی انرژی منفی دارم:(
دلم خیلی تنگه:302:
دو ماهه برادر زادم رو ندیدم:302:
دیگه داره دو ماه هم میگذره.
دلم براش یه ذره شده.
اصلاً فکر میکنم ببینمش نشناسمش:(
آخرین بار که دیدمش ننمیشست. حالا میتونه بشینه. ولی من ندیدمش:(
دلم داره میترکه. هیچ کاری هم نمیشه بکنم:302:
:(
:302:
-
سلام خانم دختر مهربون محترم
امیدوارم هر چه زودتر برادر زادم زودتر نزدیک نگاه کنید برادر زاده نمی اید پیش شما شما از نزدیک نگاه کنید
خانم دختر مهربان ناراحت نباشید 2 ماهه برادر زادم ندیدی چقدر زیاد امیدوارم زودتر از نزدیک نگاه کنید:72::72::72:
-
ای جاااااان ... این آقای ابراهیمی چقدر دل نازکه!:310:
ای ول بابا.... نمی دونستم انقدر برای یکی مهم هستم که به خاطر من همدردی رو ترک نمی کنه!خدایاااا....:rolleyes:
کوتاه بیا آقای ابراهیمی ،تویک محیط مجازی چه فرقی داره مدیرباشی یا عضوعادی؟ جزاینکه به مسولیت هاتون اضافه
خواهد شد ، شما هم که سرتون خیلی شلوغه وفرصت کافی برای همدردی ندارید، پس بی خیال ماجرا بشید ومطمئن
باشید هراقدامی که شده جز خیر وصلاح من وشما چیز دیگری نبوده! ولی خداییش خوشحالیم که بینمون هستی.:43:
-
سلام خانم داملا محترم
من از دست هیچ کس ناراحت نیستم مدیر همدردی از دست ناراحت نیستم با هم خوب هستیم سر شلوغ است مدیر شدن یا عضو عادی مهم نیست من باید در تالار خیلی پیشرفت کنم مدیران تالار و مدیر هعمدردی هر اقدامی که در تالار شد من موافق هستم خانم داملا مثل دوست خوب من است من از ایشان خیلی چیزهایی مفید یاد گرفتم
من و خانم داملا سعی می کنیم تالار همدردی تخصصی کنیم به مدیران تالار و مدیر همدردی کمک کنیم ممنون:72::72::72::72:
-
وای محمد من عاشششقتم :43:
خدارو شکر محمد و جناب مدیر اشتی کردن :104:
حامد بیا شیرینی بده
-
آقای ابراهیمی، حالا اجازه هست اسمتون رو اعلام کنم؟
نه نگید دیگه. دلم میشکنه:(
-
دلم بدجوری هوای بابام رو کرد ، با خودم گفتم بهتره به جای دلتنگی ،کاری بکنم که هم روحش شاد بشه و هم دلم آروم بگیره
ممنون می شم اگر کسی این پست رو می خونه یه صلوات برای شادی روح مرده هاش و درکنارش بابام یه صلوات بفرسته(البته اگر نفرستید هم به هیچ وجه مشکلی نیست ،فقط اگر مایل بودید)
برای شادی روح همه اموات صلوات:72:
-
گل مریم عزیزم سلام
صلوات فرستادم فاتحه هم خوندم ، خدا روحش را شاد کند ، عزیزم :46:
-
ضمن عرض تسلیت به آقا حامد یه سووال داشتم:
این ماجرای banned شدن کاربران چیه و اینکه یه خط روی اسمشون کشیده می شه چه معنی می ده؟
چند روز نبودم فقط یه سر می زدم تالار اما هیچ کس یه احوال ازم نپرسید آخه بی نهایت کم پیدایی ؟ زنده ایی ؟ مرده ایی؟
خیلی همه بی معرفتین. :302:
-
سلام بی نهایت گلم
خوبی خانوم؟
چرا دلگیری؟ حتما این روزا همه گرفتارن مثل من...مهم اینه که به یادت هستیم :46: واست دعا
می کنیم...پسر گلت چطوره؟ از طرف من کوچولوتو ببوس :43:
به انجمن آزاد سر نمیزنی چرا؟ تاپیکا بی رونق شدن ها!