-
RE: جزئی ترین و کم هزینه ترین کارهائی که باعث بهبود روابط می شه
سلام وای از دسته تو رایحه عزیز بااین تاپیک توپت داشت ناهار خراب میشد از پس محو خوندن بودم دست همه گلا درد نکنه ایده هاتون خیلی قشنگ بود
یکی از کارهایی که من میکنم اینکه بعضی وقتا مثه دختربچه ها ترسو میشم مثلا تا یک صدای بوقی یادزدگیری میاد میپرم تو بغل شوهرم حتی اگه جای دوری باشیم بدو بدو خودمو بهش میرسونم و میگم صدای چی بود؟! شوهرم درحال که محکم فشارم میده حس میگیره که پناهمه:311:بالبخند ازته دل میگه نه ناااازم نترس من اینجام هیچی نبود:311:
-
دوستان لطفاً رعایت حریم را داشته باشند
این تاپیک به این معنا نیست که جزییات روابط خصوصی و حرفهای خصوصی بین خودتان را بیان کنید . لطفاً توجه داشته باشید .
پاورقی
====
از دوستان خواننده و ... تقاضا می کنم ، مواردی که حریم خصوصی است و جایگاه بیانش در اینجا نیست را گزارش کنند برای ویرایش . و از عزیزانی که تا کنون چنین همکاری داشته اند بسیار قدردانی می کنیم .
.
-
سلام سلام
محسنم از خیلی قبل یک تخته وایت برد کوچولو خرید واسم که همه کارامونو اقساط ماهیانه قرار مدارا تولدا و...رو یادداشت کنیم تا نکنه فراموش کنیم
منم گاهی کنار همه کارها یه جمله عاشقانه واسه همسرم مینوشتم محسنم میخوند اما هیچ وقت حرفی راجبش نمیزد
دیروز واسش اینو نوشتم:
بدون دلیل برایم یادداشتهای کوچک بنویس و کارتهای بامزه بفرست من این کار را خیلی دوست دارم
خوند اما فقط خندید......:(:)
نتیجه نداشت....
-
یک نکته خیلی ریز[/size] ولی واقعااااااااااا موثر:
استفاده واژه پرازاحترام شما بجای واژه بظاهر صمیمی تو
یکی از قرارای اول عقدمون بود واقعا از رعایتش راضیم
-
جمله بهت افتخار میکنم مردتونو از این رو به اونرو میکنه کافیه امتحان کنید :72:
-
لازم نیس همیشه کادو که میدین کادویه بزرگ یا از نظر قیمت خیلی با ارزش باشه به نظر من هر چیز کوچیکی که واسش میخرن حتی یه مام یا یه قرص کلد استاپ تویه سرماخوردگیش میتونه یه جایزه واسه یه کار کوچیک خوب اون روزش باشه!!:227:کارای کوچیکشو با تشکر های بزرگ جبران کنین .چر از چند مدتی ازش قدرشناسی کنین یا یه دفعه بوسش کنین بگین مرسی وقتی پرسید چرا؟بگین همین که هستی پیشم تکیه گاهمی خودش یه دنیا میرزه با این حرفتون ممکنه خیلی روش تاثیر بزارین :43::310:
البته تعادل تو هر چیزی خوبه
-
قراردادی که موضوعش این باشه جداخوابیدن ممنوع .هیچ تبصره ای نداشته باشه
یادبکیرید باهم دریک مکان وزمان بخوابید حتی زمانی که ازهم واقعاناراحتید
دوساله امتحان کردیم بدون هم خوابمون نمیبره ووقتی ناراحتیم مشکل راحترحل میشه
فک نکنم هیچ آدمی بدش بیاد که بفهمه یکی واسه آرامشش بهش نیاز داره تازه شم وقتی بخاطر دوری پیشتون نبود یه اس ام اس که واقعا پیشم جات خالیه خیلی به حفظ آرامشش کمک میکنه کاش امتحان کنید :46:
-
زمانی که همسرتون داره یک خاطره را با اشتیاق برای چندمین بار تعریف می کنه باز هم بهش گوش بدین و باهاش همراه بشید وقتی صحبت هاش تمام شد بگید با اینکه برای بار Nام تعریفش کردی و لی باز هم از شنیدنش لذت بردم.
-
سلام به دوستای خوبم
یکی از کارایی که من هرروز انجام میدم اینه که وقتی میره پشت سرش آب میریزم اونم خیلی خوشحال میشه و تا سر کوچه چراغ میزنه یا وقتی میاد گرمشه یه پارچه خیس میکنم میزارم رو پاهاش و خنکش میکنم عاشق این کاره رابراه میگه خدا خیرت بده:311:
یا بعضی وقتها هم وقتی میاد میرم قایم میشم که بیاد و پیدام کنه و کلی هم میخندیم:227:
بازم میگم:310:
-
"بذار جمله بندی اش کنم"
این یه جمله شایع بین من و همسرمه که هر موقع می خوایم تک و پاتک بزنیم(بخوانید از همدیگه انتقاد کنیم!) :D استفاده میشه.
دراوج بحث ها این جمله هزار تا منفعت داره:
1) گفتن این جمله و سکوت بعدش، یه مقداری تب بحث رو پایین میاره و به دو طرف فرصت می ده منطقی تر فکر کنن و حرف بزنن و حرفهاشون رو با یه جمله بندی مناسب تر و سنجیده تر به زبون بیارن.
2) مانع از این می شه که هر حرفی به دهنم اومد بزنم و دل همسرمو برنجونم.
3) حتی گاهی می تونه یه مشکل خیلی بزرگ رو بصورت جملات طنز آلود گفت که دردش کمتر بشه!
خلاصه میشه همدیگرو زد بدون اینکه درد داشته باشه :311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط single
یک نکته خیلی ریز[/size] ولی واقعااااااااااا موثر:
استفاده واژه پرازاحترام شما بجای واژه بظاهر صمیمی تو
یکی از قرارای اول عقدمون بود واقعا از رعایتش راضیم
اصلا با این حرف موافق نیستم. شاید در مورد شما صحبت داشته باشه اما این واژه به مرور زمان یه جوری بین طرفین فاصله ایجاد میکنه. یه جور غریبه شدن. نمیدونم حس من و اطرافیانم که اینطوریه.
-
من دوباره اومدم جایی که جام نیست اظهار نظر کنم:D
خدا رو شکر، تیتر این تاپیک محدود به روابط زن و شوهر نیست.
دوتا نکته رو میخواستم بگم که ممکنه به چشم خود فرد نیاد اما از دید اطرافیان خیلی به چشم میاد. و در بهبود روابط عروس و خانواده ی شوهر موثره.
جلوی مادرشوهر و پدر شوهر ، کلاً جلوی خانواده ی شوهرتون، زیاد از کلمه ی شوهرم استفاده نکنید.
در جمع دوستانتون نیستید. در جمعی هستید که اون فرد، همون شوهرتون، پسر، و یا برادر اونها هست قبل از اینکه شوهر شما بوده باشه.
البته استفاده از این کلمه بد نیست. اما وقتی با یه لحن خاص استفاده بشه و مکرراً باشه، ممکنه باعث ایجاد حساسیت کنه.
نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه.
و یه نکته ی دیگه اینکه
فرض کنید شوهرتون مریض شده (خدای نکرده، بلا به دور و اینا:) )
میزان نگران شدن و ابراز اون نگرانی، در هر خانواده و فرهنگ، متفاوته. اگه عادت دارید زیاد نگران همسرتون باشید و مدام این نگرانی رو ابراز کنید، و از اون طرف، اگه خانواده ی همسرتون، یعنی پدرش و مادرش (که مطمئناً خیلی بچشون رو دوس دارن) عادت و فرهنگشون ابراز این نگرانی نیست، سعی کنید جلوی اونها خودتون رو نگران تر و دلسوزتر نشون ندید.
البته این هم حد وحدودی داره و بسته به نوع ابرازش ممکنه حساسیت ایجاد نشه.
اما در کل ،چیزی که به نظر من اومده، اینه که کمی محتاط بودن در این دو زمینه بد نیست.
:72:
-
دوستان خیلی نکات خوبی رو یادآوری کردن.کارایی که همه می تونیم انجام بدیم اما بهش اهمیت نمیدادیم و تاثیرش رو از یاد برده بودیم.من صبح وقتی شوهرم میره سرکار تا در خونه بدرقش میکنم و می بوسمش و میگم مواظب خودش باشه و اینکه منتظرش میمونم تا ناهار رو با هم بخوریم و میپرسم چی دوست داره واسه ناهار.بعد از ظهر هم که حسابی خسته میاد خونه با یه نوشیدنی میرم استقبالش کنارش میشینم و بغلش میگیرم یه کم که خستگیش در رفت ناهار میخوریم.وقتی خوابش میبره از کنارش بلند میشم و چای . عصرونه آماده میکنم و با بوسه بیدارش میکنم و بعد از خوردنش میریم بیرون.هرروز این کارا رو انجام میدم با سبک های مختلف.شوهرم میگخ واقعا این کارارمو دوست داره و واسش ارزشمنده.امتحانش کنین
-
نمیدونم کسی درباره این موضوع اینجا گفته یا نه؟
وقتی همسرتون خسته و کوفته ازخرید میاد ازش تشکر کنید..عین مامور واینسید بالا سرش و ایراد بگیرید و غر بزنید..این چه نونیه که خریدی همش خمیره یا سوخته است؟چرا چربی گوشت زیاده؟چرا مرغاش انقد کوچیکن؟چرا بقیه لیست رو نخریدی؟
نمیدونین چقد عذاب اوره که کلی بگردی خرید کنی،تو این ترافیک بدون جای پارک اونوقت همه کارت بی منت بشه.خوب شاید اونا ظرافت زنها رو تو خرید نداشته باشن ولی کلی انرژی گذاشتن..به جاش ازش تشکر کنید..وقتی استراحت کرد و اروم شد بدون تحقیر خواستتونو بهش بگید و نکات خرید رو بهش یاداوری کنید.
.................................................. .....................
وقتی مامانتون مشغول اشپزیه یهو برید پیشش و بگید خسته نباشی...باور کنید همین دو کلمه کلی شارژش میکنه.:43:
ازپدرتون تعریف کنید..بگید با اینکه سنش بالا رفته هنوزم جذابه..انقده کیف میکنه.
.................................................. ....................
برای همسرتون،مادرتون،پدرتون حتی دخترتون:) وقتی تو این گرما میاد خونه یه نوشیدنی خنک ببرید.دوتا بهتره..انقده خوبــــــــــــــــه
موفق باشید
-
من هیچ وقت دستمو تو جیب شوهریم نمیکنم چه با اجازه جه خدای نکرده بی اجازه حتی وقتی میخوام لباس بشورم از روی لباس چک میکنم :311:
اون شب شوهری گفت فلان چیز تو کیفمه به هوای این بود خودم برمیدارم ولی من خیلی محترمانه کیفشو اوردم و تنها لبخند رضایت شوهرمو دیدم و بهم گفت چرااااا انقققققققققققد خانومی :310::310::310:
-
سلام
یک روز خونه مادر شوهرم بودم (اونا توی یک شهر دیگه هستن) هفته قبلش یکبار فشار خون مادر شوهرم بالا رفته بود من هم با توجه به اطلاعات پزشکی که داشتم ازش خواستم یک دکتر قلب و عروق بره و چکاپ کامل کنه
وقتی دیدم زیاد جدی نمیگه باشه من هم رفتم نوبت دکتر گرفتم و توی عمل انجام شده باهاش رفتم دکتر و از دکتر خواستم اکو هم بکنه.
البته من این کارو به این دلیل کردم که خیالم راحت بشه مشکلی نیست ولی بعدش همسرم خیلی تشکر میکرد.خواهرشوهرم هم که همیشه با من و بقیه دعوا داره حتی ازم تشکر کرد و تا مدتی ملایم رفتار میکرد.
-
آقایون که زیاد نمینویسن ولی من میخوام چند مورد از کارهایی که اگر شوهرم انجام بده خیلی در بهبود روابط موثر هست رو بنویسم:
1-اگر بریم پارک یا گردش زمانی که همسرم یه مدت مراقبت از بچه رو به عهده میگیره خیلی خوشحال میشم مخصوصا اگه با یک جمع رفته باشیم چون معمولا در جمع مردها دنبال بگو بخند و این چیزها هستن
2-زمانی که همسرم به همون اندازه که برای خانواده خودش وقت یا هزینه میکنه برای خانواده من هم انجام بده برام شیرینه و در ضمن در رابطه با گذاشتن وقت و هزینه برای خانوادش در این زمانها نه تنها مخالفت نمیکنم بلکه همکاری هم میکنم.
-
الان ماه رمضونه و بازار افطاری داغه منم خیلی دوست دارم افطاری بدم
بین خانواده خودم با خانواده شوهرم فرق نمیزارم با اینکه با خانواده خودم بهم خوش میگذره ولی با خانواده ی اونا بس حسابگر و تکیه اندازن بهم سخت میگذره و اینو شوهرم میدونه
-
یه پیشنهاد اگه شوهر شکمو دارید :)))
برا سر افطار شربت تگرگی خاکشیر درست کنید :311:
و برای روزای عادی سال براش میان وعده بزارید :305:
-
چند روز پیش بعد سحر میخاستیم بخابیم مسعودم خابش میومد منم از فرصت استفاده کردمو خودمم دوست داشتم اذیتش کنم:311:iپاشدم پریدم روش هی بم میگف نکن گامبالو بشین گامبالو :316:اما من کار خودمو میکردم بلند میشدم میپریدم روش هم گلم خوشش اومد هم به من حال داد از همونجا دیگه هر وقت میبینم حوصله نداره همینکارو میکنم:326:
-
سلااااااااااام :328:
بعضی وقتا که آقای شوهر از شما تشکر میکنه در جوابش بجای خواهش میکنم بگید دست شما درد نکنه (مخصوصا برای غذا)بخاطر اینکه از صب زحمت میکشی واسه من و زندگیمون :shy::D
این زمانی که خانواده شوهریمون هستند بیشتر جواب میده گفتن ممنون شما بگید باید از فلان جان ممنون باشیم همه زحمتا رو ایشون میکشن تو این گرما صب از خوابشون میزنند و میرن سر کار واقعا سخته اینجوری همه کیف میکنن :326:مخصوصا آقای شوهر:cool:
-
سلام..سلام...سلام..ســــــــ ـلام
یه کاری که من انجام میدم معمولا (مگه وقتایی که زیاد حالم خوب نیست) اینه که وقتی میرم خونه شروع میکنم با صدای بلند به حالت ریتمیک سلام کردن.
گاهی باش شعر هم میخونم.
گاهی مامانم میگه نگا نیومده شلوغ کرد و میخنده:) اما تقریبا 95 درصد مواقع گل از گل همه میشکفه و اگه قبلا یه دعوای اساسی کرده باشن یخ خونه اب میشه.
شما هم امتحان کنید.انقــــــــده خوبه :)
موفق باشید
-
ی شب یهویی به همسرتون بگید با همه آدمهایی که تا بحال دیدم متفاوتی !!!!!!!!!!!! اصلا یه جور خاصی :cool:
خیلی دوست دارم :46:
باور کنید طرف مقابل میره توفضا :58:
دیدم خالی از لطف نیست که این جمله رو بگم:
به هر اندازه که زن آرام و مطیع و با عصمت و با عفت است ، به همان اندازۀ قدرت فرمانروایی او شدیدتر و استوارتر است . "میشله"
-
وقتی همسرتون مشغول درست کردن یه کار تعمیری واسه خونه ی عشقتونه! یا یه کار فنی برای منزل پرمحبتتون!
یه بوسه ی محکم و عاشقانه ی البته بی خبر انرژی و انگیزه اش رو برای ادامه صد برابر میکنه!:46::43:
می برتش به اوج!:310::310:
-
سلام دوستاي عزيز
من هم چنين كارهايي مي كنم ولي فكر مي كنم اين كارها شايد توقعشان را بالا ببرد و وظيفه شود و يا وقتي مي بينم كه متوجه اين محبت كوچولو نمي شن ضد حاله و ناراحت مي شم. مثلا چند روز پيش روزه بودم. ما معمولا با هم ميايم خونه ولي تا سر و صورتي بشوره قبل از اين كه لباسهاي بيرونم رو در بيارم سريع غذا را براش گرم كردم و يك كاسه ماست كنار غذا براش گذاشتم و روش رو با نعناع و گل محمدي تزيين كردم ولي اومد نشست و شروع به خوردن كردن بدون اين كه ذوقي كنه وقتي هم بهش اعتراض كردم كه تزيينمو نديدي جالب نبود آخه چيزي نگفتي گفت خوب ديدم ديگه!!!!
يا براي مثال سعي مي كنم هميشه نون تازه بگيرم ولي وقتي يك بار بهش گفتم داري مياي خونه نون بگير گفت من با اين خستگي برم نون بگيرم خوب مي گرفتي!!!
-
دوستان من خیلی این کارارو دوست دارم و همیشه شوهرم رو غافلگیر میکنم.چند شب پیش با دوستم بیرون بودم و شوهرم دانشگاه بود.رفتم در گلفروشی و واسه شوهری یه گل خریدم.دلیل خاصی نداشت اما دوست داشتم یهو بهش گل بدم.همونجا دوستم گفت چرا این کارو کردی؟آخه مردا که هیچوقت عمق احساس مارو نمیفهمن پس چرا الکی خودتو زحمت میدی؟
با این حرفش رفتم تو فکر.خودمم همیشه میگم هیچوقت شوهرم عمق احساسمو حتی وقتی بغلش میکنم و از ته دل میبوسمش هم نمیفهمه.
واقعا اینطوره؟ ما هم باید مثل مردها باشیم؟گاهی سرد و بی احساس؟کاملا منطقی و دور از خیالبافی و رویا و...؟
-
من هویچ وقت نمیومدم تو این تاپیک،چون مجردم!امروز همینجوری اومدم،این پست خانم شارلوت رو همه متاهل ها انجام بدن،بد جوری نتیجه داره
(باید کمی استمرار داشته باشه،منتظر نباشید با بار اول ،شوهرتون پیشنهاد خرید 3 تا النگو جدید رو بده!:311:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شارلوت
دوستان خیلی نکات خوبی رو یادآوری کردن.کارایی که همه می تونیم انجام بدیم اما بهش اهمیت نمیدادیم و تاثیرش رو از یاد برده بودیم.من صبح وقتی شوهرم میره سرکار تا در خونه بدرقش میکنم و می بوسمش و میگم مواظب خودش باشه و اینکه منتظرش میمونم تا ناهار رو با هم بخوریم و میپرسم چی دوست داره واسه ناهار.بعد از ظهر هم که حسابی خسته میاد خونه با یه نوشیدنی میرم استقبالش کنارش میشینم و بغلش میگیرم یه کم که خستگیش در رفت ناهار میخوریم.وقتی خوابش میبره از کنارش بلند میشم و چای . عصرونه آماده میکنم و با بوسه بیدارش میکنم و بعد از خوردنش میریم بیرون.هرروز این کارا رو انجام میدم با سبک های مختلف.شوهرم میگخ واقعا این کارارمو دوست داره و واسش ارزشمنده.امتحانش کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شارلوت
دوستان من خیلی این کارارو دوست دارم و همیشه شوهرم رو غافلگیر میکنم.چند شب پیش با دوستم بیرون بودم و شوهرم دانشگاه بود.رفتم در گلفروشی و واسه شوهری یه گل خریدم.دلیل خاصی نداشت اما دوست داشتم یهو بهش گل بدم.همونجا دوستم گفت چرا این کارو کردی؟آخه مردا که هیچوقت عمق احساس مارو نمیفهمن پس چرا الکی خودتو زحمت میدی؟
با این حرفش رفتم تو فکر.خودمم همیشه میگم هیچوقت شوهرم عمق احساسمو حتی وقتی بغلش میکنم و از ته دل میبوسمش هم نمیفهمه.
واقعا اینطوره؟ ما هم باید مثل مردها باشیم؟گاهی سرد و بی احساس؟کاملا منطقی و دور از خیالبافی و رویا و...؟
ببینید این کار های شما،تاثیر مثبت خودش رو خواهد گذاشت،شک نکنید.اما انتظار نداشته باشید اقایون هم ،همون واکنش که خانم ها مثلا در برابر گل گرفتن دارن،داشته باشن!
در ضمن سعی کنید متعادل(از لجاظ تعداد انجامش در یک بازه زمانی مثلا 1ماه!) و در محیط مناسب از این کارا بکنید،تا تبدیل به لوس بازی نشه!:163:
(ببخشید واژه خوبی بکار نبردم،ولی واژه ای که دقیقا دیدیم اقایون در ازش استفاده میکنن،گفتم!:160:)
-
بچه ها جدیدا یه کار مثبت انجام میدم.قبلا من اگه یه مقاله ای تو نت می دیدم.و حس می کردم شوهرم باید اینو بخونه تا نقطه ضعفشو متو جه بشه مستقیما می گفتم بیا اینو بخون.اونم انگار زیاد ازین کارم خوشش نمی اومد و بر می خورد.اما جدیدا تنها کاری که می کنم اینه که فقط اون مقاله رو کپی می کنم و می ذارمش جلوی چشم.و اصلا هم بهش نمی گم برو بخون چون خودش مطمئنا کنجکاو می شه و می خونه.امتحان کنید.
وقتی همسرم تنهایی یه مطلبی رو بخونه بیشتر وقت می ذاره و روش فکر می کنه ولی وقتی بالا سرش وایسی بگی بخون معلومه که می خونه تا خونده باشه.
حتی بهتره براش بنویسی تا بگی البته نه همیشه.ولی من تاثیر این یادداشت گذاشتن برای هم رو تو زندگیم می بینم.معجزه می کنه:43:
-
بعضی روزا که صبح میره سر کار ازش می پرسم چی دوست داری برای ناهار درست کنم همیشه هم جواب می ده فرقی نمی کنه اما اون روز زودتر بر می گرده خونه.
- - - Updated - - -
زمانی که خسته هس ومی ره دراز می کشه بچه ها رو از اتاق خوای می یارم بیرون و سر گرمشون می کنم تا سر و صدا کمتر بشه و بتونه استراحت کنه.
- - - Updated - - -
موقعی که می دونم داره می یاد به ظاهرم اهمیت می دم که ژولیده و نا مرتب نباشم و حتما عطر می زنم و ایشون همیشه زنگ در را می زنند که برم استقبالشون سعی می کنم در بدترین شرایط هم که باشم لبخند بزنم و بهشون خسته نباشید می گم . اگر خریدی دستشون باشه همون دم در ازشون می گیرم وتشکر می کنم.
-
در آغوشش میگرم و بهش میگم چقدر دوسش دارم و اینکه از انتخابم خیلی راضی هستم و بهش افتخار میکنم.
وقتی ازش جدا میشم چه توی خانه و چه توی خیابان دستشو میبوسم
غذا درست میکنه آخه خیلی حساسه روی غذایی که درست میکنه همیهش میگم خوب و خوشمزست البته واقعا هم دستپختش خوبه(فقط یکبار سیب زمینی رو اینقدر شور کرد خداوکیلی هرکاری کردم نتونستم بهش نگم شوره):311::58:
به خانودش خیلی احترام میزارم و دوسشون دارم و هرووقت هم میگه بریم اونجا استقبال میکنم(انصافا دستپخت مادر خانومم چون ترک هم هستش خوبه) :227:
-
زمانی که همسرم تو خودشه وناراحت پیشش می رم و سوالی می پرسم خوبی؟جوری که متوجش کنم متوجه تغییر حالش شدم .اصلا سووال پیچش نمی کنم فقط ازش می پرسم تو این شرایط بیشتر دوست داره چه کاری انجام بدم گاهی می گه هیچی گاهی می گه می خوام بخوابم گاهی می گه بریم بیرون و...
هر کاری خواست باهاش همراهی می کنم و با اینکه چیزی نمی دونم بهش می گم فقط غصه نخور خدا بزرگه من مطمئنم به کمک خدا همسرم از پس هر مشکلی بر می یاد.
آروم که شد خودش ماجرا رو تعریف می کنه و من فقط یهش امید می دم پنهان نمونه خودم از داخل کلی استرس می گیردم اما سعی می کنم استرسم رو بهش انتقال ندم.
همین رفتار باعث شده هر موقع ناراحته به خونه پناه بیاره.
-
سلام
+++++++++++++++چقدر این تاپیک ایده میده و انرزی بخشه ++++++++++++++
دوستانی که مشکل دارین یکم چرخ بزنین تو این تاپیک نظرتون عوض میشه:18:
-
خانم های گرامی ، کمد لباس هاتون رو یک نگاهی بندازید ، کدوم یکی از لباس های مجلسی تون هست که با احتیاط بیشتر ازش مراقبت می کنید که مبادا خطی یا خالی برداره؟!!!!
برید یه دوش بگیرید ، همونو بپوشید و به خودتون کمی برسید و وقتی همسرتون از بیرون می یاد با روی باز برید به استقبالش.
شک نداشته باشید معجزه می کنه.
برید سراغ لباس های توی منزلتون ، هر کدوم کهنه ، مندرس ، بی رنگ و رو ویا گشاد و بی ریخته همه رو جمع کنید و به هر طریقی از دسترستون خارج کنید اصلا خصاصت به خرج ندید.
بهترین لباس ها رو برای منزل در نظر بگیرید و اتفاقا در انتخاب اونها وسواس به خرج بدید در این یه مورد وسواس هیچ اشکالی نداره.
-
سلام .
سعی کنید وقتی که مادر شوهرتون یا پدر شوهرتون ( و برای اقایان پدر زن و مادر زنشون ) رو می بینید دستاشون رو ببوسید .... بخصوص جلوی شوهرتون ( یا خانمتون برای اقایون ) ....... خیلی موثر هست ...اصلا غوغا می کنه !!!
===========================
این تاپیک من رو به زمانی برد که اولین بار این حا اومدم ...... اون موقع تقریبا همه نوشته ها رو خوندم و یادداشت کردم ..... خیلی برام مفید بود .... هنوز هم دارمش ...
کاش مدیران این تاپیک رو مهم می کردند ....
یا علی ...
-
وقتی همسرتون داره براتون ناز می کنه یا خودشو زده به مریضی بهش بگید:
خدا منو بکشه برات ، چی کار کنم عزیزم تا حالت بهتر بشه ؟!!!
هیچ هزینه ای هم نداره چون همسر چیزیش نیست وفقط نازو اداست در جواب مجبوره فقط بگه خدا نکنه هیچ کار خودم خوب می شم.
اما کلی با همین یه جمله جو صمیمی می شه. به جا اینکه شروع کنید تز دادن و راه حل دادنو اینکه پاشو بریم دکترو و ...
-
خانم های عزیز وقتی با همسرتون توی ماشین نشستید و دارید دنبال آدرسی می گردید
دم به دقیقه ابراز نظر نفرمایید ،
برای پیدا کردن آدرس پیش قدم نشوید ،
مگر اینکه همسر از شما کمک بخواهد. درآن صورت باز هم زیرکانه رفتار کنید. جوری که افتخار پیدا کردن آدرس نصیب همسرتان شود.
در هر صورت بعد از رسیدن به مقصد به همسرتان بگویید من که خیالم راحت بود می دونستم به راحتی هر آدرسی رو پیدا می کنی.
همون طور که از میون این همه آدرس ، آدرس خونه ما رو پیدا کردی و منو انتخاب کردی (اینم نمکش و خود شیرینیش )
-
چه تایپیک جالبی منم ازین کارها میکنم به شماهم میگم شاید انجامش بدید و خوشتون بیاد :72:
1.شوهر من کلا خیلی غرغروعه آی وای زیاد میکنه هی دوست داره من قربون صدقش برم از سرکار که میاد :311:از سرکار که میاد زودی میره دوش من لباساشو اماده میکنم براش و ماساژش میدم (البته الکیا زورم نمیرسه که :81:) بعدش میگه اخی با اون دستای کوچول اخه خودم ماساژت میدم اصلا :311: در واقع هر دفعه اینکارو میکنم خودم ماساژ دریافت میکنم ولی حرکت خوبیه بجا غر زدن اینکه چرا خستگیاتو میاری خونه کافیه بگیم اخی اقامون خستس ماساژش بدم خوبشه :43:
2.اینکه همیشه چیزهایی که دوست داره رو اماده میکنم که تا اومد بهش بدم بخوره مثلا یروز نوتلا یروز سیب زمینی سرخ کرده و ازین چیزها که دوست داره
3.اینکه شوهرم خیلی رو بو حساسه من چندتا اسپری گرفتم که وقتی قراره بیاد میزنم توی هوا یا گیاهای خوشبو دم میکنم که عطرش بپیچه تو خونه مثل پونه
4.یه گل فروشی دست فروش سرکوچون هست من روزی چند تا گل ازش میخرم میزارم تو آب اونم از نوع گل مریم عطرش عاااالیه
5.و اینکه سعی میکنم زیاد پرحرفی نکنم تا خودش به حرف بیاد :43:
6.و اینکه دستاشو کرم میزنم و ناخوناش مانیکور میکنم :311: اخه همش پوست پوست میشه :81:
و خیلی موردهای کوچیک دیگه که یادم اومد بیان میکنم :43:
-
اگه کسی شوهر عصبی و زود جوش داره وقتایی که از کار میاد و خسته است یه لیوان شربت عرق نسترن یا گلاب بدین بخوره آروم میشه
یه لیوان قهوه عصرها باعث میشه زودجوش نیارن و نتونن دعوا بگیرن
دم نوش بابونه ، یا گل گاوزبون و یا بهلیمو کلا هفته ای یک بار بخورین تمدد اعصاب میره
شربت یا چایی زعفرون شادی آوره
استفاده رزماری تو غذاها باعث دور شدن افسردگی و استرس میشه
با شربت ها و چایی یا دم نوش ها از شکر سرخ یا قهوا ای استفاده کنید شکر سفید استرس و بیقراری میاره
و این آخری مخصوص خانماست غذاهای خون ساز بخورید که پرخونی در خوش اخلاقی و پرحوصله بودن موثره
-
سلام بازم
من عاشق این تایپیک شدم :43:
من گاهی کم میارم انقدر شوهرم رمانتیکه و کارای خوب و کوچیک میکنه خودم کم میارم که چیکار کنم!!
می خوام از کارای شوهرم بگم اندفعه که شما هم انجامش بدید :72:
من دوروز در هفته میرم کلاس و شوهرم به محض اینکه مثلا ساعت 5 میشه ( دقیقا تایم اتمام کلاس نه یه ثانیه اینور اونور!!!)
زنگ میزنه بهمو :43: کلی قربون صدقم میره میگه خسته نباشی زندگیه من :43:
من انقدر ذوق میکنم میگه چرا میخندی؟ میگم نمیدونم چی بگم اینکارت هروز منو ذوق زده میکنه :43:
اینکارش خیلی برای من عزیزم
یکبار تو گوشیش دیدم که آلارم گذاشته واسه ساعته پنج که اگر سرکارش سرش شلوغ بود یادش نره و اسم آلارمشو گذاشته " کلاس عشقم تموم شد "
چندبار ازش واسه اینکارش تشکر کردمو گفتم مرسی بعد اتمام کلاسم بهم زنگ میزنی :43: و کلی ذوق کرده
یکی دیگه از کارای عالیش که منو به وجد میاره اینه که حتی وقتی که من باید زودتر ازون برم کلاس و اون وقت داره که بخوابه بیدار میشه و منو بیدار میکنه :43:منو میرسونه و خودش برمیگرده :43:
هردفعه بهش میگم توروخدا نکن اینکارو خودم الارم میزارم میگه مگه من مردم الارم تورو بیدار کنه :227:
یک مورد دیگه اینکه شوهرم همیشه میگه وقتی خسته ای باید سرتو به من یا رو شونم تکیه بدی نه به مبل یا دیوار :81:بعد وقتایی که قهریم :227:من سرمو تکیه میدم به دیوار با عصبانیت منو میکشونه سمت خودش میگه حتی الانم فقط به من باید تکیه بدی :grief:با عصبانیت میگه ولی من انقدر خوشم میااااااد
یک مورد دیگه که وقتی انجامش میده اشک تو چشمام حلقه میشه اینکه یکبار بهش گفتم چقدر لفظ دخترم خوبه بابام تاحالا به من نگفته دخترم :54:همیشه اسممو گفته اونروز هیچی تو جوابم نگفت اما بعد اونروز گاهی که ادا اطفار براش درمیارم و خودمو لوس میکنم میگه دختره گلمه :43:میگه تو هم دخترمی هم زنمی هم همه زندگیم یا به اسمای دیگه مثلا لباس زرد خیلی دوست داره وقتی میپوشم بهم میگم جوجه ی منه یا جوجه چه خبر :311: اینکارارو بکنید زندگیتون هیجان انگیز میشه یا مثلا من خیالی حمام میکنم تا از حموم میام میگه اردک خیس اومد :311:فقط اسم جونور نمیزاره ها مثلا من رز سفید دوست دارم خیلی وقتا صدام میزنه رز سفیدم :43: ازینها استفاده کنید بامزست من خودم ازش یاد گرفتم گاهی اس مس میدم وقتی سرکاره میگم
فاتح قلبم خسته نباشه :43:
یا میگم کوه زندگیم بیا خونه دیگه :43:ازین حرفاااا
یا یکی دیگه از کارایی که میکنه اینه که وقتی مهمونی هستیم برام لقمه میگیره و میگه دستتو دراز نکن تو سفره خوشم نمیاد پس من چیکاره ام :81:انقده خوبه :43:منم اومدم ازش تقلید کنم یبار گفت دوست ندارم برای لقمه بگیری یا برام غذا بریزی چون اینا وظیفه منه تو ملکمی اخه منم گفتم لابد حس میکنه مامانشم و دیگه اینکارو نکردم :302:پس این مورد گفتم واس اقایون خانوما نکنن
یه مورد دیگه اینکه وقتی تو خیابون قدم میزنه هی برمیگرده به من نگاه میکنه :43:
و یه مورد دیگه اینکه وقتی میبینه حال ندارم کلی از سر تا پام تعریف میکنه بعدش که می خندم میگه خودم بلدم چطوری شارژت کنم :311:
چندتا دختر خاله داره که یجوری ان انگار که قبل ازدواج ما به شوهرم علاقه داشتن شوهرم میدونه بهشون حس خوبی ندارم و وقتی پیششونم مدام دست منو میگیره و جلو اونا منو عشقم صدا میزنه :43:
قابل توجه اقایون و یا خانوما وقتی همسرتون حساس میشه تگید تو اشتباه میکنی ازین کارا کنید تا دلش گرم شه
یه کاره دیگه که انجام میده که خیلی من خوشم میااااااااااااااااد اینه که معمولا اخر هر ماه کارای کوچیکه خوبه منو مینوسه و برام ایمیل میکنه و ازم تشکر میکنه واسشون چیزهای خیلی کوچیک
اینجوری خیلی دلگرم میشم و مدام خوبتر میشم نامه هاشو که میبینم،میبینم هردفه خوبیام بیشتر شده
شمام انجام بدید
مثلا مینویسه:
امرسی که اونروز با اینکه دارچین تو چای دوست نداری بخاطر من ریختی و بامن خوردی
مرسی که اونروز که یادم رفت کفشتو بدم درست کنن بروم نیووردی
مرسی که دستم زخم بود هرشب پماد میزدی روش تا اینکه خوب شد
مرسی که هروز عینک دودیمو تمیز میکنی و میزاری تو کیفم
مرسی که تابحال موهاتو بخاطر من رنگ نکردی چون عاشق رنگ موهاتم :43:
و هزاااااااااااااااارتا مرسیه دیگه
من اشکام میاد ازینکه اینجوری خوبیام تو ذهنش هست
شمام امتحان کنید بزارید بفهمن خوبیا کوچیک براتون ارزشمنده
یکی دیگه اینکه وقتی مشکلی دارم سریع برام برطرفش میکنه جدیدا مراقبم مشکلات پرهزینمو بیان نکنم
مثلا چند وقت پیش هی ناخونم میشکست یروز با ناراحتی بش گفتم همش ناخونام مشکنن زشت شدن :54:بعد دیدم رفته واسم محلول تقویتی خریده :43:بدون اینکه بهم بگه
یا مثلا موهام میریخت وقتی بهش گفتم کلی تحقیق کردو یه شامپو خوب واسم گرفت :43:
یا منم یه چندبار اینجوری ازش تقلید کردم و داروهایی که نیاز داشت رو براش خریدم :43:
خیلی حس خوبیه اینجوری مفهمیم ناراحتیمون مهمه واسشون
و خیلی کارای دیگه میکنه که قشنگن الان حضور ذهن ندارم ولی میگم براتون :43:
-
سلام دوستان
کاراتون و پیشنهاداتون جالب و قشنگ بودن .تصمیم دارم امشب شربت لیمو براش درست کنم.چایی خور نیست .
همسرم شبا دیر میرسه خونه ساعت 9 یا 9.5.همیشه غذا حاضره تا میاد بعد احوالپرسی سفره رو میندازم.بعد شام هم که ظرفا رو جمع میکنم و میام میشینم کنارش و حرف میزنیم.وبعدم که میوه و سریال و حرف...
ازش استقبال میکنم .غر نمیزنم.میزارم اگه خواست تو حال خودش باشه .از بون بچه تو راهیم باهاش حرف میزنم و خسته نباشید میگم.
نه اینکه ذوق نشون نده .خوشحال میشه و خودشم خوش رو هست .اما مدام میگه خسته ام ، خسته ام و می ناله از کار و کار و کار ...
ممنون میشم که راهی به من هم پیشنهاد بدین ...