-
RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
خيلي ممنونم آقاي مسلمان از نصايحتون
بنده شوخي كردم اتفاقا اصلا براي اطلاعات نپرسيدم. چه طور شما با اون همه شكلك قبل و بعد از حرف من متوجه اين موضوع نشدين؟!!
در هر صورت اگر موجب كدورت خاطرتون شدم عذر تقصير! بنده كلا آدم فضولي نيستم!
آقاي خارپشت :72: من اصلا از حرف شما ناراحت نشدم كه هيچ خوشحالم شدم :311:
خوب قرار بود من ديگه سؤال نپرسم زدم زيرش يكبار :310:
ولي ديگه نميزنم منتظر سؤالات بعدي هستيم :104::104:
مخصوصا اگر مادمازل شايانا :P (آخييييييش!) كرم نموده و گوشه ي چشمي به ما كنند!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
كه همسرم به اپيدمي مزخرف حرف زدن بيش از حد ... :203:
نقل قول:
چرا اين قدر توهين آميز و ...؟؟!!
سلام :72:
شايد من منظورم رو بد رسوندم :72:
گفتم اپيدمي مزخرف يعني اپيدمي بودنش مزخرفه! اين كه هر كسي حتي بدون هيچ اطلاعاتي دوست داره مثل يك تحليلگر سياسي برخورد كنه!
نگفتم كه كلا حرف زدن مزخرفه و نگفتم هر فردي دنبال حرفاي اينجوري ميره مزخرفه :163::163:
اصلا و ابدا!!!! :163:
بله دقيقا ! سليقه ها متفاوته!
اما به نظر من ايرانيها واقعا بيش از حد سياست رو جدي ميگرند و ..
من واقعا قصد اهانت نداشتم و اگر كسي چنين برداشتي كرده واقعا معذرت ميخوام
اين بخشي از يك پيام خصوصي بود نوشتم تا هر كس ديگري هم ناراحت شده عذرخواهي كنم! :72::72:
بچه ها زودتر اين بحثو جمعش كنيد تا تاپيك به دشت كوير نارنجي پوشها نرفته! :302:
حداقل واسه ويترين هم شده يكي يه سؤال بپرسه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سوال مسلمان خیلی جالبه.
فقط من به سوالش یک سوال دوم هم اضافه می کنم.
اگر برعکس قضیه باشه چطور؟
مثلاً من از بحثهای سیاسی در جمع اصلاً خوشم نمیاد.
البته من سیاسی نیستم،ولی تا حدودی به اینجور مباحث علاقه دارم،ولی چون یه حالت دلزدگی پیدا کردم نسبت به این موضوع
سیاست،و در تشخیص حق دچار تردیدهای فراوان شدم،و به این جمله که میگه سیاست بی پدر و مادره،اعتقاد
شدید پیدا کردم.پس خیلی دوست ندارم راجعش حرف بزنم.(این از این)
تو جمع اقایون اصلا دوست ندارم بحث سیاسی کنم،چون اصلا ادم حسابم نمیکنن،و ادم پیششون واقعا کم میاره،ولی تو جمع خانوما چون تا حدودی یه چیزای خیلی خیلی کوچولویی حالیم میشه :Dاز این بحثا خوشم میاد،
خیلی بهتر از حرفای خاله زنکی و اینکه کی دوست پسر داره کی نداره،امسال کدوم مانتو مده کدوم رنگ مده،فلان بازیگر مارک کیفش چیه و...،البته اینو در نظر داشته باشین که دوستای خودم در حد خودم یا پایینتر از خودم هستن تو این بحثا،پس راحتیم:P،وبحثای خانوما خیلی ملایم تر و مودبانه تر از مال اقایون هست،
وای دیدم اقایونی که وقتی بحث سیاسی میکنن کم میمونه همدیگه رو خفه کنن،چنان عصباتی میشن که ادم میترسه قاطی بحثشون بشه،بین خانوما اصلا ایجوری نیست،از بس خانوما ماهن:228:
اگه یکی که خیلی حالیشه بشینم باهاش بحث کنم مسلما بازنده بحث هستم،پس اینجور مواقع میگم من از سیاست متنفرم،واه واه واه از یه چیزه دیگه بهتره حرف بزنیم.
اصلاً هم دوست ندارم خانمم در جمعی شروع به بحث سیاسی کنه.
گفتم دیگه منم دوست ندارم چون همیشه تو جمعهای فامیلیمون،همیشه این بحث ها هست و همیشه خانوما شاکین که باز اینا(اقایون)شروع کردن:316:،فقط اعصاب خوردیش برا ماها میمونه اصلا چرا راه دور بریم همیشه این بحثا تو خونه ما هست،یه داداش هم دارم که بطرز فجیعی سیاسی هستش،و خدا رو شکر :323:که چند ماه یه بار میاد خونه(خب چیکا کنم بحثای سیاسی نکنه دیگه،اونوقت قدمش بروی چشم:228:)،و دیگه همش با پدر جان در حال مجادله هستن،من هم که بعضی وقتا خودمو قاطی میکنم همش مسخرم میکنه اعتقاداتمو،و میگه تو اطلاعاتت خیلی ناقصه و ...پس ترجیح میدم سکوت کنم و حرص بخورم ولی بعضا نمیتونم خودمو کنترل کنم ومنفجر میشم:320:.
اگر شوهرتون چنین چیزی از شما بخواهد، شما قبول می کنید؟
یا اینکه فکر می کنید اینطوری او حق شما رو ازتون گرفته؟!
من چون اطلاعاتم خیلی دقیق نیس،ترجیح میدم بخاطر ابروی خودمم که شده حرف نزنم،اخه
اطلاعات اقایون ما قوی هستش،و یه پا کارشناس هستن برا خودشون،پس مشکلی نیس در رابطه با اینکه تو جمع ازین حرفا نزنم،ولی دوست
دارم همسر خودم،یه اطلاعات پایه ای داشته باشه دیگه اینکه دیگه اسم وزیر خارجه و مسکن وعلوم و....ندونه،از اوضاع کشورش خبر نداشته باشه،
واقعا در نظرم چندان جالب نیست،البته به نظر اغلب خانوما این تصورات من مسخره هست، در رابطه با بند دوم سوال ممنونشم میشم که بخواد منو کنترل کنه،ولی خانومایی که واقعا یه چیزایی حالیشونه دوست دارن ابراز وجود کنن و حرف بزنن،ولی دیگه ببینن این کارشون همسرشونو ناراحت میکنه،به هر حال انقدری درک دارن که کوتاه بیان
نقل قول:
اين شايانا كجا رفته خفه اش ميكنم! :97:هي به من گفت بيا! حالا كه اومدم غيبش زده!
بابا من چیکا کنم یاسا،همه بحثای خوبو شبا میکنین موقعیکه که من خواب هفت پادشاهو میبینم،و و همش در حال تردد در مسیر هفت شهر عشق هستم:311:
راستی یاسا و دختر مهربون اون قضیه عکس هم که پرسیدم مربوط بخودم نبود،من از طرف خونواده اقاهه بودم:311:،برا پسند هم نبید به این خاطر بید که فقط ببینیمش،اکثرا منو اول خونواده اعم از خواهر مادر میبینن بعد پسر میبینه،نیازی به عکس دادنم نیست
سوال:داداش بزرگ من خیلی مذهبی نیست(فقط منظورم بیشتر اینه که نسبت به نمازش کاهله،والا پسر سر به زیر و مودبیه)واسه همین هر خانوم مذهبی(البته نه به اون شدت)بهش پیشنهاد میشه من عصبانی میشم میگم مگه این خودش مذهبیه که یه دختر مذهبی بگیره،یعنی خودمو میزارم جای دختره میگم جوابش رد خواهد بود،بنظرتون (خانوما اقایون)حرف درستی میزنم؟بعضیا میگن خب بخاطر خانوم پاک و نجیبی که خواهد گرفت اینم شاید دیگه بیشتر به مسائل مذهبی توجه کنه)
-
خب بستگی داره به اون دختر خانم.
همون اول باید به دختر خانم بگه که مثلاً من اعتقاداتم اینطوری هست.
اگر دختر خانم بگه که مشکلی نداره که دیگه مسئله ای نیست.
چون اینطور که گفتی فکر کنم برادرت در اصل معتقده و فقط در نمازش کمی سهل انگاری می کنه.
البته اگه دوست داره زنش موهاشو بیرون بگذاره و مانتو تنگ بپوشه و امروزی باشه، دیگه بهتر طرف دختر خیلی مذهبی نرید :)
-
من هم یادم رفت سوال بپرسم، و هم این که فکر می کردم شاید بهتر باشه صبر کنم بقیه هم راجع به سوال شایانا نظر بدهند...
ولی حالا که کسی نظر نداد، سوال می پرسم :)
سوال از دختر خانمها!
شما دوست دارید خواستگارتون تا چه حد با تجربه باشه؟
یعنی مثلاً اگر طرف به خصوص در جلسه اول کمی هول بکنه یا مثلاً از روی استرس سوتی بده :)، باعث می شه که شما فکر کنید طرف بی عرضه است، یا اینکه با خودتون فکر می کنید این پسر پاکیه؟!
یا حالا برعکس، شاید پسری کمی با تجربه تر باشه. یعنی نه اینکه قبلاً دوست دختر داشته بوده باشه! ولی مثلاً در محیط های مختلف با دختران برخوردهای زیادی داشته و در برخورد با شما هم نسبتاً عادی رفتار می کنه. شما پیش خودتون فکر می کنید که این حتماً قبلاً با کسی رابطه داشته؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سوال از دختر خانمها!
شما دوست دارید خواستگارتون تا چه حد با تجربه باشه؟
دختر پسر نداره
ممکنه من برم خواستگاری یه نفر
طرف به قول شما خیلی با تجربه باشه
میشه دیگه
چرا هیچکس نمیگه فقط اقایون جواب بدن ؟؟
-
اول جواب برعکسش رو میدم:)
نقل قول:
یا حالا برعکس، شاید پسری کمی با تجربه تر باشه. یعنی نه اینکه قبلاً دوست دختر داشته بوده باشه! ولی مثلاً در محیط های مختلف با دختران برخوردهای زیادی داشته و در برخورد با شما هم نسبتاً عادی رفتار می کنه. شما پیش خودتون فکر می کنید که این حتماً قبلاً با کسی رابطه داشته؟!
فکر کنم دیگه همه اینجا میدونن من کم سوتی نمیدم. اونم توی شرایط فوق العاده خاص. به خاطر همین اگه طرفم خیلی روابط اجتماعی قوی ای داشته باشه، همش احساس بدی پیدا میکنم. که من نمیتونم توی اجتماع هم پای اون باشم. این از این نظرش.
اما فکر هم نمیکنم که تا الان با چند تا دختر بوده و ... فقط چون شخصیت خودم اینجوریه، دوست دارم ایشون هم زیاد راحت نباشه کلاً :) دوست دارم یه سری چیزا رو با هم یاد بگیریم.
نقل قول:
یعنی مثلاً اگر طرف به خصوص در جلسه اول کمی هول بکنه یا مثلاً از روی استرس سوتی بده ، باعث می شه که شما فکر کنید طرف بی عرضه است، یا اینکه با خودتون فکر می کنید این پسر پاکیه؟!
اینکه این رفتارش رو مبنی بر پاک بودن بگیرم، حالا دقیقاً لزومی نداره سوتی بده. از خیلی از رفتارها میشه فهمید سطح رابطه ی آقا پسر با دختر خانوما چقدره. اما اگه سوتی داد، زیاد دیدم نسبت بهش منفی نمیشه. هر چند باید یه چند جلسه بگذره ببینم که بعد از چند جلسه هم همینه یا فقط از هولش بوده. اگه همیشه همین باشه باید بررسی بیشتری کنم. شاید دائماً سوتی بده. اینجوری دیگه خیلی هم خوب نیست:)
البته یه چیزی هم هست اگه طرف اهل فیلم بازی کردن و اینا باشه هیچ جوره نمیشه فهمید چی کاره هست. خدا نصیب نکنه.
نقل قول:
چرا هیچکس نمیگه فقط اقایون جواب بدن ؟؟
خارپشت جان، حالا بعد از اینکه خانمهای دیگه هم جواب دادن، فقط آقایون هم به این سوال جواب بدن:)
-
جواب سؤال آقاحامد:
بنده اصولا جلسه ي اول رو كه اصلا حساب نميكنم!
كلا حالتهايي كه تو جلسه ي خواستگاري طرف داره رو ناديده ميگيرم. شايد بعضيا برعكس باشند مثلا در مورد كوچكترين خنده يا حرف تصميمشون عوض شه.
ولي من زياد روي اونا حساب باز نميكنم. به نظرم تحقيق در مورد افراد و مخصوصا از دوستانش مهمه تره تا ...
پسري كه خيلي راحت باشه كه اصلا مشكلي نداره !
كلا خيلي خوشبينم. ميدونم آخرش سرم كلاه ميره! :302:
:72::72::72::72::72::72::72:
جواب شايانا:
بابا بنده خدا برادرت! الهي بميرم واسه اين داداشاي ما! مامان منم رفته بود خواستگاري واسه برادر بزرگم برگشته بود گفته بود پسرم اخلاقش خيلي بده و تنده و ...
حالا اونا كه قبول كردند. ولي بعد از ازدواج مادر عروسمون گفت: حاج خانم همچين برگشت گفت اخلاق پسرم بده گفتم هرشب زنشو يه دست مفصل ميزنه :163: ماشاءالله خيلي آقاست!
برادرت يه ذره نمازشو كم و زياد ميخونه و اصلا معلوم نيست مگه ماها نمازمون قبوله؟! باعث نميشه كه بگي دختر نجيب به دردش نميخوره و ...
ولي به قول آقاحامد بايد قبل از ازدواج حتما مطمئن شه كه دختره زياد مذهبي سخت گير نباشه . من تو مسجدمون با يه دختري دوست بودم كه چند وقت پيش طلاق گرفت (عقد بود). حوزه اي بود و اهل روبنده و ... بهش گفتم چرا؟! گفت منبر فلان آقا نميومد ميگفت من حرفاشو دوست ندارم :163:
خلاصه كه بايد حواسشو جمع كنه كه با يه آدم بيش از حد كمالگرا ازدواج نكنه.
-
نقل قول:
من تو مسجدمون با يه دختري دوست بودم كه چند وقت پيش طلاق گرفت (عقد بود). حوزه اي بود و اهل روبنده و ... بهش گفتم چرا؟! گفت منبر فلان آقا نميومد ميگفت من حرفاشو دوست ندارم 163
:311:
نکنه شیرازی هستید؟
توی شیراز توی جلسه ی سید محمد انجوی پر است از چنین دخترهایی با چنین احساساتی! طرف شرط ضمن عقدش را می گذاره رفتن زیر منبر این آقا! حالا من خودمم زیر منبر این آقا نشسته ام اما با این جور احساسات شدیدا مشکل دارم.
یه شاگرد داشتم توی کلاس آزمایشگاه کامپیوتر جوری بود که من معذب می شدم! یه بار یه سری موضوع کنفرانس نوشتم روی تخته و از بچه ها خواستم داوطلبانه یکی اش را انتخاب کنند و خودم هم سعی می کردم سخت ترها به قوی ترها برسه. حالا این بنده خدا که چندان هم قوی نبود روش نمی شد دستش را بالا کنه بگه من داوطلبم مثلا برای فلان موضوع! همه ی موضوعات تمام شد و سخت ترینش موند واسه این بنده خدا! آخرشم بعد از چند هفته که دیدم ظاهرا از پسش برنمیاد رفتم موضوع دیگه ای بهش دادم برای تحقیق!
منظور این که دیگه این قدرشم اعصاب آدم را به هم می ریزه! شرم و حیا و راحت نبودن با نامحرم مثبته اما نه در این حد!
-
نقل قول:
یعنی مثلاً اگر طرف به خصوص در جلسه اول کمی هول بکنه یا مثلاً از روی استرس سوتی بده :)، باعث می شه که شما فکر کنید طرف بی عرضه است، یا اینکه با خودتون فکر می کنید این پسر پاکیه؟!
بستگی به سوتیش داره،جلسه اول و دوم اشکالی نداره،پاکی مگه به سوتی دادنه؟!
نقل قول:
نه،همچین فکری نمیکنم،من برخلاف دختر مهربون دوست دارم همسرم راحت باشه از نظر روابط اجتماعی که البته با سرتق بودن فرق فوکوله،
به قول دختر مهربون هم اگه سوتی دادن جزئی از وظایف روزانش باشه و مضحکه عام و خاص بشه،واقعا
یه فکر جدی باید در موردش کرد.
نقل قول:
برادرت يه ذره نمازشو كم و زياد ميخونه و اصلا معلوم نيست مگه ماها نمازمون قبوله؟! باعث نميشه كه بگي دختر نجيب به دردش نميخوره و ...
وای میدونی یاسا چند تا مورد اینجوریو من از خودم رد کردم :D،اگه داداشم بدونه،چه میدونم من برا خودم نماز خیلی مهمه که همیشه بخونه،مخصوصا نماز صبحاشو حداقل نصف سال پاشه به وقتش بخونه،حالا انقدر داریم ما معیار و ملاک ترتیب میدیم اخر سر هم هیشکدوم اینا نمیشه :302:،خوش بحال پسرا که خودشون انتخاب میکنن.
نقل قول:
من تو مسجدمون با يه دختري دوست بودم كه چند وقت پيش طلاق گرفت (عقد بود).
حوزه اي بود و اهل روبنده و ... بهش گفتم چرا؟! گفت منبر فلان آقا نميومد ميگفت من حرفاشو دوست ندارم
خلاصه كه بايد حواسشو جمع كنه كه با يه آدم بيش از حد كمالگرا ازدواج نكنه.
معذرت میخام ولی این کمالگرایی بخوره تو سرش،خود علما و روحانیون میگن زن اگه شوهرش راضی نباشه نمیتونه بره نماز جماعت که کلی تو دینمون بهش توصیه شده،حالا پای منبر که بماند،عجب ادمایی پیدا میشن.
من خودم فقط به رعایت اصول دین حساسم،اینکه دیگه بره نماز جمعه،بره پای منبر فلانی،هر هفته بره دعای کمیل و...بخودش مربوطه.
یه لینکی جناب مسلمان تو تاپیک خارپشت گذاشته بودن از سخنرانی یه نفر که صداش هم برام خیلی اشنا بود ولی نمیدونم کی بود،اونجا در مورد اینجور چیزا صحبت کرده،جالبه برین دانلود کنین گوش کنین.
همین سوال حامد در حالت عکس رو اقایون(از جمله اقای خارپشت)جواب بدن.
-
خوب همه چیز در حالت متعادل پسندیده است. من هیچ کدام از حالات را انتخاب نمی کنم یعنی نه حالتی که همسرم نتونه درست صحبت کنه و نه حالتی که واقعا در صحبت خیلی راحت باشد!
ما حضرت فاطمه ای داریم که الگوی زن مسلمان است این حضرت فاطمه (س) روزی می گوید که بهترین چیز برای زن این است که نامحرمی روی او را نبیند و ... و روزی هم بر فراز منبر چنان خطبه می خواند که تمامی زبان ها قاصر است.
به نظرم اسلام روی شرم و حیا تاکید دارد اما این شرم و حیا به معنای بی عرضه بودن و تپق زدن نیست و قابل جمع نیستند. زن نمونه در اسلام خطیب است و بسیار فهیم. الگوی حیا و حجاب است و در عین حال در دفاع از راهش بسیار ثابت قدم است.
اسلام زیبائیش در تعادلشه یعنی : وجعلناکم قوما وسطا
اگر هر قسمتی ازش حذف بشه ناموزون می شه. حجاب و حیا و شرم حضرت زهرا در کنار خطبه ی زیبای ایشان است که نگاه اسلام در این مساله را به زیبایی نشان میدهد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
همین سوال حامد در حالت عکس رو اقایون(از جمله اقای خارپشت)جواب بدن.
دوستان جوابای خوبی دادن
فقط یه حالت هم هست که دختر متین و نجیب باشه و ملاحظه اعتقاداتشو بکنه اما
از نظر شخصیتی کلا ادم پر حرفی باشه و
و بخواد متکلم وحده باشه
خب چون من خودم اینجوری هستم دیگه نمیخوام طرفم هم همینجوری باشه
بچه هامون چه گناهی کردن :311:
اما سوال :فرض کنین طرف مقابلتون یک یا چند عمل زیبایی قبل از اشنایی باشما انجام داده باشه
(در حد تزریق پروتز یا عملیات اینچنینی که نیازمند تجدیده )
در حالات زیر واکنش شما چطوری خواهد بود ؟
1_قبل از عقد میفهمین و و قتی عکسای قبل از عملشو میبینین . . . از تعجب شاخ در میارین
2_بعد از عقد میفهمین و تازه متوجه میشین هر چند مدت یه بار یه مبلغی رو باید پیاده شین
3_به شما تا بعد از ازدواج نمیگه و شما یه سال بعد میفهمین :311:
اقایون توجه کنین فقط برادر فرهنگ اجازه دارن خلاصه بنویسن چون تخصصشون همینه
اما بقیه دوستان با دقت همه حالات رو بررسی کنن
خانوما هم بیکار نباشن و واکنش هاشون در نقش خواهر شوهر رو به اجمال بنویسن
-
من اصلاً از عمل خوشم نمیاد!
اصلاً یکی از معیارهای من اینه که صورت دختر طبیعی باشه. به خصوص بینیش.
اشکال نداره اگر قلمی نباشه یا یکم قوس داشته باشه، ولی بینی عملی دوست ندارم.
البته از نظر من عمل بینی به این شرط که طرف واقعاً یک بینی خیلی بزرگ داشته باشه اشکال نداره. ولی متاسفانه دیگه مد شده همه عمل می کنند. همه دخترهای فامیل ما بینی هاشون رو عمل کردند. به نظر من اکثرشون قیافه شون قبل عمل بهتر بود.
از تزریق هم اصلاً خوشم نمیاد.
فکر می کنم اینها هم مسائلیه که آدم تا می بینه، متوجه می شه.
بعید می دونم آدم نفهمه...
ولی اگه بعد ازدواج متوجه بشم که همه جاش عملیه و هر چند وقت یک بار باید معاینه فنی و تعمیرات بشه، احساس می کنم سرم کلاه رفته :311:
و میگم که من یک قرون پول عمل نمی دم :311:
ولی قبل ازدواج خودم (یا خواهرم) آمار اینجور مسائل رو در خواهیم آورد! :)
-
درسته که مختصر و مفید نوشتن تخصص فرهنگه اما ما هم باید یاد بگیریم!
1.باهاش ازدواج نمی کنم
2 و 3 : به خاطر دروغ ازش ناراحت می شم، به خاطر عدم اعتماد به نفس سرزنشش می کنم، به خاطر مصرف پول بیهوده پولی برای چنین کاری در اختیارش نمی گذارم و در صورت به تنگنا کشیدن قضیه طلاقش می دم!
کسی که خودش خودشو همون جوری که هست قبول نداره نباید انتظار داشته باشه دیگران قبولش داشته باشند.
-
اصولن زن ها زیبان و زیبایی رو دوست دارن تا جایی که بتونم برای زییایی زنم کم نمی ذارم ولی با هرگونه خرج بیهوده
مخالم بوتاکس یا لباس فرقی نداره.اینم یه جواب مختصر.
پ.ن:یه دختر 20 و چند ساله که تزریق می کنه لابد صورتش خیلی خرابه،به 30 40 رسید چه شکلی قراره بشه؟
-
خب حالا چه خبره !!
واقعا اینقدر بهتون بر میخوره ؟
مثلا واسه دل شماها این همه دردو تحمل کرده
خدا رو خوش نمیاد اینقدر خشن باهاش رفتار میکنین
خدا وکیلی زیبایی براتون چقدر مهمه؟؟
چند بار به خودتون گفتین یه زن خوب باید همه نیازهای من رو تامین کنه و حس زیبایی شناختی :311:منو ارضا کنه ؟!
خب دخترا اینو میدونن
بهشون حق نمیدین؟
یا حداقل به قول فرهنگ تو 30 40 سالگی نه 50 سالگی اونموقع چی ؟ اونموقعی که شما تازه اول چلچلیتونه و اونها یه خانوم میانسالن!!
یه خرده واقع بین باشین
تکنالاژی :311: به کمک شما اومده صنعت زیباسازی و جوان سازی در جهت استحکام خانواده!!:310:
جدای از شوخی
حقیقتا زیبایی برای اقایون چقدر مهمه ؟
یا به عبارت بهتر زیبایی به چه قیمتی؟
واقعا زیبایی مصنوعی خوشایند نیست؟(از جانب اقایون ایرانی :300:جواب بدین )
حداقل اگه زمانی برسه که مطمئن باشین هیچگونه خطری و عواقبی برای انسان نداره
(مثلا بعد از دوسال بینی عمل شده شما زاویه انحرافش از 5 درجه:311:بیشتر نمیشه )
-
نقل قول:
راستش من فکر نمیکنم این موضوع خیلی به من ربطی داشته باشه. خود برادرم باید کنار بیاد. شایدم دوست داشته باشه.
راجع به اعمالی که نیاز به تجدید داشته باشه فکر نمیکنم نظرش این باشه.اما عمل بینی دیگه خیلی عادی شده.
اتفاقاً این برادرم که جدیداً نامزد کرده، دختر خانم محترم، در دوره ی آشنایی تشریف بردن بینیشون رو عمل کردن. با اینکه ایراد خیلی زیادی نداشت (از نظر من و مامانم و برادرم). از برادرم که پرسیدم نظرش چیه، گفت قبلش خوب بود، ولی چون دوست داشت بره عمل کنه، خب برای منم یه کار دوست داشتنی شد. الانم که خب خوبه.
دیگه قابل ذکر نیست که بگم برادرم خیلی عاطفیه:)
-
تاپیک زیبای فرهنگ رو از روز اول دنبال کردم
آخ که چقدر غصه خوردم که نمی تونم نظر بدم و سوال بپرسم. :311:
مخصوصا تو قسمت سیاسیش که سوال خودم هم بود. ولی متاسفانه گذشت.
نقل قول:
اهمیت دادن به زیبایی خوبه ولی از حدش که بگذره یک نوع وسواس دائمی رو به همراه داره. عمل زیبایی اگر بمنظور رفع یک مشکل آشکار باشه مثل بزرگی بیش از حد بینی اشکال نداره ولی اگر بخواد بخاطر مثلا بزرگ کردن لب و ... تزریق ژل و کارهای غیر ضروری باشه از اعتماد به نفس پایین ناشی میشه. و عیب اصلی همین وسواس و اعتماد به نفس پایینه نه فقط پرداختن هزینه.
هم خودم و هم برادرام از این کار بدمون میاد. و اعتماد به نفسی که وابسته به ژل باشه رو نمی پسندیم.
حالا سوال:
شبیه به سوال خارپشت ولی از جهتی دیگه. فرض کنید فرد مورد نظرتون از همه لحاظ مورد پسند واقع شده ولی یک بیماری داره. نه الزاما بیماری که به ازدواجتون صدمه بزنه. بلکه مثلا یک حساسیت پوستی، اگزما،...
درمان این بیماری طولانی مدته. یعنی همیشه باید براش هزینه پرداخت بشه. آیا میپذیرید و حاضر هستید این هزینه رو متقبل بشید؟
-
بستگی داره در کجای بدن واقع باشه و ظاهرش توری نباشه که آدم از دیدنش یا لمسیدنش مشمئز بشه.این جور عوارض
باید قبل از هر چیزی نشون داده بشه.
-
خوب در مورد قسمت سیاسی هم هنوز هم می تونید نظر بدهید.
اما در مورد سوالی که پرسیدید، سوال سخت و دشواریه که می تونه جنبه های متفاوتی داشته باشه.
یکی از دوستان عزیزم همسرش بیماری ای داره که واقعا نمی دونم چیه اما می دونم که یه جورهایی داره دوستم را داغون می کنه! نمی دانم اگر جای دوستم بودم چی کار می کردم؟:( فقط همیشه برای شفای همسرش دعا می کنم:323:
اما چند جنبه می تونه داشته باشه :
1. جنبه ی مالی : فرمودید بیماری ای است که هزینه بر است, این که این هزینه چه باری را در اول زندگی بر زندگی تحمیل می کند هم مهم است بیماری ای که خیلی پرهزینه باشه می تونه زندگی را خیلی تلخ کنه
2. جنبه ی روحی : همون چیزی که در مورد دوستم اشاره کردم.
3. بالاخره اگر شخصی باشه که جنبه های خیلی مثبت زیادی داشته باشد احتمالا خار این گل را هم به جان می خریم!
-
ممنون از جواباتون
اگه دوستان دیگه ای هم می خوان نظر بدن مسئله رو بازتر می کنم.
در این سوال باید چند چیز رو مشخص می کردم. شدت بیماری ، میزان هزینه، ظاهر بیماری
منظورم حالت وسط همه اینها بود. وگرنه اگه هر سه فاکتور خیلی کم باشند که می شه به راحتی چشم پوشی کرد.
اگر هر سه فاکتور هم خیلی بالا باشه که ممکنه زندگی رو فلج کنه و باید هندی باشیم تا این زندگی رو بپذیریم. (البته موارد آشنایی هم بودن که پذیرفتن)
بنابراین شدت بیماری خیلی بالا نیست. حداقل الان. البته ممکنه که به مرور زمان شدت پیدا کنه.
هزینه هم کمر شکن نباشه. اما غیر قابل چشم پوشی هم نباشه.
ظاهر بدی نداشته باشه ولی شاید به مرور زمان روی این مورد هم اثر بذاره.
منظورم از به مرور زمان مثلا ده بیست سال بعد.
نقل قول:
بزودی نظرم و سوالم رو می پرسم. فعلا فرصت ندارم
-
در مورد سوال خارپشت :
خداكنه كسي ناراحت نشه اما من واقعا از اين قرتي بازيا خوشم نمياد!
خدا توفيق نداده خيلي مذهبي باشم :D اما بعضي دنياپرستي ها و قرتي بازيا اعصابمو خرد ميكنه! :161: خدا رو شكر البته همه ي برادراي من زن دارند و زناشون اصلا اهل اين كارا نيستند و نيازي هم به جراحي زيبايي ندارند. :310:
سؤال زندگي زيباست خيييييلي سخته :302:
من با وجود اينكه دخترم شايد كم بيارم واقعا نميدونم! :316:
كاش ميشد آدم اونقدر فداكار باشه اما ...
نقل قول:
بزودی نظرم و سوالم رو می پرسم. فعلا فرصت ندارم
نننننننننننننننننننننننه!! !! :302::302: بازم سؤال سياسي؟!
-
یاسا چرا سوال نپرسیدی؟ من یه چی میپرسم.
این سوال مخصوص آقایونه. لطفاً تا جایی که جا داره همه آقایون لطف کنن و جواب بدن. ممنون.
یه روز وایستادید توی صف تاکسی. یه خانمی هم جلوتونه. همینطوری که نوبت شما میشه سوار شید، خانمه برمیگرده بگه من زودتر پیاده میشم که شما سوار شید. یهو میبینید، یکی از خانمهای محترمیه که چند ماه پیش به خواستگاریش رفته بودید.
حالا خواستگاریه چه جوری بوده. شما یه جلسه رفتید، با هم صحبت هم کردید اما همش شما صحبت کرده بودید و دختر خانم خیلی کم صحبت کرده. در این حد که توی کلیات هم نظر بودین. و به خیال خودتون فرداش قرار بود تشریف ببرید که ادامه بدید. اما وقتی زنگ میزنید، جواب رد میشنوید. ضمناً دختر خانم رو پسندیده بودین. اما در هر صورت تموم میشه.
حالا برگردیم به تاکسی. اولاً شما چی کار میکنید؟
1)به روی خودتون نمیارید که میشناسیدش
2)سلام میکنید و هول میشید،
3)خیلی گرم باهاش سلام میکنید
4)هی به مختون فشار میارید که من این خانومه رو کجا دیدم:311:
و بعدش (با فرض اینکه شناختیدش و سلام کردین) چی کار میکنین؟
1)تا آخر مسیر با خودتون کلنجار میرید که ازش بپرسم سر چی ردم کردن یا نپرسم؟
2)سر حرف رو باز میکنید و ازش میپرسید؟
3)یا اینکه اصلاً صلاح نمیدونید که صحبتی رد و بدل بشه؟
توی دو تا سوال دقت کنید که دختر خانم رو پسندیده بودین و دوست داشتین ادامه پیدا کنه.
تلفیقی از گزینه ها هم قبوله.
جواب خارج از گزینه ها قبوله.
-
گزینه ی 2!
آروم سلام می کنم و سرم را می اندازم پائین و سوار می شم و تا آخرین لحظه هم در حالی که خیس عرق شده ام سکوت می کنم!
وقتی پیاده شد تازه به خودم میام که ای کاش باهاش صحبت کرده بودم!:311: بعدش تا چندوقت باز ذهنم درگیره! و در نهایت فراموش می کنم!
توی این شب آرزوها دعا می کنم که من و همه ی کسانی که توی این پست ارسال داشته اند و پشت کنکور ازدواج مانده اند این مرحله از زندگی را با موفقیت پشت سربگذاریم و همراهی همدل و مهربان پیدا کنیم که در بهشت هم همنشین یکدیگر باشیم:323:
ربطش به این پست: خوب یکی را پیدا می کنیم که سوال هامون را مستقیم از خودش بپرسیم:43:
این که دعا کرده ام که همراهی پیدا کنیم که در بهشت هم با او باشیم مربوط می شه به حدیثی با این مضمون که انسان با هر چه دوستش داشته باشد محشور می شود، طبق این حدیث سعی می کنم در درجه دوم دوستانم و در درجه ی اول همسرم را از کسانی انتخاب کنم که حاضر باشم با آنان محشور شوم، آرزوی رفتن به بهشت هم که بالاخره امید است!
-
هیچکدوم،با ماشین بعدی می رم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
یاسا چرا سوال نپرسیدی؟
آخه سؤالم نميومد! :302: ولي باشه خداييش من نظم اين تاپيكو به هم زدم شرمنده! :316:
سؤال :
فرض كنيد دارين راه ميرين و يهو پاتون ميخوره به يه چيز سفت. خم ميشين تا ببينين چي بوده؟! كه .... چي بوده؟
تكراري شده ديگه ... معلومه ... چراغ جادو :311:
برش ميدارين و يه كمي تميزش ميكنيد يهو آقا غوله و ... بقيه ي ماجرا ...
همين كه مياين دهنتون رو باز كنيد و آرزوتون بگين ...
غوله حرف شما رو قطع ميكنه و ميگه:
ببين بچه جون من نه نميتونم بهت قصر و خونه و ... بدم ... اصلا زورم به يه آلونك كوچولوي پنجاه متري هم تو تهرون نميرسه ... :311:
نه طلا و جواهرات و ... واسه خانم غوله ي خودمم بدلي خريدم :163:
نه ...
ولي چون دختر دم بخت زياده اگه بخواي ميتونم بهت يه همسر خوب بدم كه باتو ازدواج كنه
از اين چندتا يكيشو انتخاب كن:
اولي: دختري كه بسيار زيبا و خوش صدا و خوش بيانه
دومي: دختري كه بسيار موفق و پرتلاش و باهمته
سومي: دختري كه خيييييلي فداكاره و مهربونه
چهارم: دختري كه خييييييلي قانعه و بسازه
پنجم : دختري كه خيلي شاده و پرانرژيه و اطرافيان رو سرحال مياره
با دليل بگو كدومشو انتخاب ميكني! (گزينه ي همه ي موارد ممنوع! :81:)
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دختری که زیبا و بسازه.
قرار نشد ادغام كني گزينه ها رو !!! :300: اين پاسخ مردوده از نظر آقاي غول البته! خودشون فرمودند!!!
ولي از صداقتت خوشم اومد! :227: فكر كنم گزينه ي خيلي از مرداي ايراني رو انتخاب كردي!!
-
جواب yasa:
گزینه 1 رو انتخاب می کنم :311:
چون اون چهارتای دیگه معلوم نیست قیافه شون چی از آب در بیاد!
شانس که نداریم، یک دفعه یک دختر فداکار با محبت بهمون می رسه، ولی چشماش چپه و یک دست نداره و 3 تا پا داره، و همش هم می خواهد به من محبت کنه :311:
فکر کنم امشب کابوس ببینم... آخه این چه غول چراغ جادوییه که گزینه هاش بیشتر عذابه تا لطف؟! :)
برای همین گزینه 1!
البته این هم معلوم نیست. یکهو فقط قیافه داره، ولی اینقدر بداخلاقه، با یک من عسل هم نمیشه قورتش داد! :)
جواب سوال دختر مهربون:
اینطور که شما قضیه رو به تصویر کشیدی، فکر کنم برای خودت اتفاق افتاده! :)
من اگه بودم سوار می شدم، احوال پرسی می کردم.
بستگی داره که هنوز بهش امید داشته باشم و یا اینکه بهم برخورده باشه.
اگه امید داشته باشم یکم راجع مسائل معمولی شاید صحبت کنم، ولی کوتاه.
راجع به خواستگاری هیچ حرفی نمی زنم. تازه اون هم تو تاکسی!
سوال من:
کمی سوالم ربط داره به سوال خارپشت.
خب فکر می کنم آقایون چشمشون دنبال زیباییه. یعنی طبیعتشون اینطوریه. فقط بعدها وقتی آدم فکر می کنه متوجه می شه که زیبایی همه چیز نیست و نباید اولین معیار آدم باشه. با این حال برای من ظاهر طرف جزو 3 معیار اولم هست.
البته نه اینکه کسی باشه که همه اون رو زیبا بدونند، ولی کسی باشه که به نظر من زیبا باشه.
می خوام بدونم برای دخترها قیافه تا چه حد مهمه. یعنی اگه 3-4 تا معیارهای اصلیتون رو بخواهید بگید، ظاهر هم توش هست؟ زیبایی صورت مهم تره یا هیکل یا تیپ و مدل لباس پوشیدن؟
اگر احساس کنید خواستگارتون از نظر ظاهری از شما سر هست، چه احساسی نسبت بهش دارید؟
-
سلام به همگی
آخ جون منم می تونم اینجا نظر بدم :310: :227:
اینجا قانونش چطوریه؟ من باید به سوال آقا حامد جواب بدم؟
خوب ظاهر طرف برام مهمه در همون حد که می گن به دل آدم بشینه
حالا ممکنه حتی به نظر خودم هم نشه گفت طرف خوشگله یا خوش تیپه ولی قیافشو دوست داشته باشم(الان کسی منظوره منو فهمید؟)
تیپش برام مهمتره تا زیبایی صورت
اینم بگم که شده تو برخورد اول از ظاهر کسی خوشم نیاد یا حداقل ظاهرش توجهمو جلب نکنه ولی اخلاق و رفتارش باعث بشه قیافش به نظرم دوست داشتنی بیاد.
-
نقل قول:
زیبایی صورت مهم تره یا هیکل یا تیپ و مدل لباس پوشیدن؟
من خودم ظاهر یه آقا پسر رو توی همه ی اینایی که گفتی میدونم. کلاً باید به دلم بشینه. حالا به قول شما شاید خیلی ها اون قیافه رو زیبا ندونن.
البته مدل لباس پوشیدن چون قابل تغییره در اولویت های پایین تری هست.
من به یه نتیجه ای رسیدم اینکه دخترا بیشتر دوست دارن همسرشون شبیه برادرشون باشه. این واقعاً در مورد من صدق میکنه. (و فکر میکنم در آینده زیاد با برادرام مقایسه ش کنم. البته سعی میکنم به زبون نیارم. میدونم کار درستی نیست)
برای پسرا هم همینطوره فکر میکنم. که دوست دارن شبیه خواهرشون باشه.
نقل قول:
اگر احساس کنید خواستگارتون از نظر ظاهری از شما سر هست، چه احساسی نسبت بهش دارید؟
ما هیچ وقت چنین احساسی به دل خودمان راه نمیدهیم!!:163:
کلاً همه جا عروس سره :D
سوال همون آخرین سوال بمونه تا از نظرات بقیه دوستان استفاده کنیم.
-
جواب سوال حامد:
قیافه برام مهمه. اما سخت گیر نیستم. تا الان خیلی کم پیش اومده که از پسری به خاطر قیافه اش بدم بیاد.
ولی مهم تر از قیافه تیپش برام مهمه. که به نظرم تیپ تا حدی شخصیت رو مشخص می کنه.مدل موش، مدل ریش یا سبیل احتمالی، طرز لباس پوشیدن.
مثلا دوست دارم مدل موش ساده باشه. مثل پسرهای مذهبی ساده و به یک طرف شونه شده :)
ته ریش یا ته سبیل :) داشته باشه. دوست ندارم از ته با تیغ بزنه. یا مثل بچه خیلی مذهبیا زیاد و پر و بلند نباشه
خوش پوش باشه. لباسای زیاد تنگ یا گشاد نپوشه. شلخته نپوشه. البته اکثرا توی خواستگاری به زور یه کت و شلواری می پوشن ولی برادرها باید تحقیق کنن که تیپ غالبش چیه.
تنها فرهنگ و مسلمان بودن که به سوال قبلیم جواب دادن و جوابشون بخصوص جواب مسلمان جواب خوبی بود. مرسی
نقل قول:
نننننننننننننننننننننننه!! !! 302302 بازم سؤال سياسي؟!
به خاطر همین دید بد به سیاست هست که از مطرح کردن دوباره اش ترسیدم.
باشه نظر خودم بماند. مطرح کردنش مهم نیست.
و سوال بعدی:
تو جلسه های دوم یا سوم خواستگاری، دختر خانم مطرح می کنه که جدیدترین اتفاقات رخ داده در کشور چیه؟ نظرتون راجع بهش چیه؟چه تفکری رو می پسندید؟ بالا پایین چپ راست وسط؟
دیدتون و عکس العملتون نسبت به دختر چه خواهد بود؟
میگید این دختر به درد زندگی نمی خوره و خودشو مشغول مسائل بیهوده کرده؟
نظرتون نسبت به دختر خانم عوض نمی شه. جواب نمیدید و میگید سوال بعدی؟ :)
نظرتون نسبت به دختر خانم عوض نمی شه. توضیح کامل میدید و از دختر خانم هم همین سوال رو می پرسید؟
و یا گزینه های دیگه
(امیدوارم سوالم رو خوب مطرح کرده باشم)
-
خب معلوم شد که شما یک دختری هستی که خیلی به سیاست اهمیت می دهی و دوست داری با شوهرت بحث های سیاسی کنی :)
از اونجا که من قبلاً نظرم رو راجع به سیاست گفتم، فکر می کنم معلوم باشه که چه جوابی به این سوال می دهم.
جوابش رو می دهم. می گم من به اوضاع سیاسی کاری ندارم. ولی امتیاز استیل آذین رو فروختند به سمنان. نفت تهران رو هم بردند اراک. پرسپولیس قهرمان شد. حبیب کاشانی استعفا داد. اینها خوبه؟ :311:
بعد سعی می کنم بفهمم که چرا دختر خانم توی جلسه دوم سوم خواستگاری راجع به چنین مسئله ای می پرسه.
اگه هدفش این باشه که ببینه من یک وقت آدم پرتی نباشم و حواسم به مسائل اطراف باشه، خب اشکالی نداره.
ولی اگه ببینم که بحث های سیاسی یکی از علاقه های او هست، یک نمره منفی بهش می دهم! :)
و البته باید ببینم دید سیاسی اش چطوریه و آیا تفکراتش با من جور در میاد یا نه.
-
نقل قول:
امتیاز استیل آذین رو فروختند به سمنان. نفت تهران رو هم بردند اراک. پرسپولیس قهرمان شد. حبیب کاشانی استعفا داد. اینها خوبه؟ 311
اینام اطلاعات خوبیه :)
نقل قول:
خب معلوم شد که شما یک دختری هستی که خیلی به سیاست اهمیت می دهی و دوست داری با شوهرت بحث های سیاسی کنی Smile
بحث کردن یا نکردن مد نظرم نیست. سوال تکراری نمی پرسم.
فقط برام نزدیکی و شباهت عقاید سیاسی مهمه. همانند شباهت عقاید مذهبی.
می دونم تناسبات مذهبی بررسی میشه ولی می خوام بدونم آیا تناسبات سیاسی باید بررسی بشه یا نه؟ بررسی می شه یا نه؟ و چه جور و کی باید بررسی بشه؟
عقاید سیاسی و مذهبی به هم وابسته ان. ولی فکر می کنم از مسایل مذهبی بیشتر سر حجاب و نماز و این دست سوالا پرسیده میشه.
آقای مسلمان شما هم نظر بدید ممنون میشم
-
اگه اشتباه نکنم lifeisbeautiful سوالشو از آقایون پرسیده و من نمی تونم جواب بدم پس من خودم سوال می پرسم
به نظرتون خانواده ها به دختری مجردی که چند سالی به دور از خانوادش خارج از کشور بوده چه دیدی دارن؟
نمی دونم شما هم شنیدین یا نه مثلا می گن آدم صد تا پسر بفرسته خارج یه دختر نفرسته!
یا چمی دونم چه معنی داره دختر تنها بره خارج می خواد بره شوهر کنه با شوهرش بره!
شما تا چه حد با این حرفا موافقین؟ اگه بخواین برین خواستگاری کسی حالا یا برای خودتون یا مثلا برادرتون اینکه دختر مدتی خارج از کشور بوده چه تاثیری روی ذهنیتتون می ذاره؟ براتون فرقی می کنه؟ مثلا ممکنه فکر کنین این دختر گذشتش به اندازه دختری که ایران بوده قابل اعتماد نیست؟ یا فکر می کنین با حساسیت بیشتری باید راجع بهش تحقیق کنین؟
شما هم این ذهنیتو دارین که خانواده مذهبی دخترشو خارج نمی فرسته؟
برای یه خانواده نسبتا مذهبی انتخاب این دختر باعث ایجاد حرف و حدیث می شه؟ نگرانی اضافه ای برای انتخابش وجود داره؟
راستشو بگین من طاقتشو دارم:311:
-
من می بینم که دختر در چه شرایطی در خارج زندگی کرده.
شما در تاپیکی نوشته بودی که با برادرت زندگی می کنی، خب این از نظر من خوبه.
و همینطور من می بینم که طرف تا چه حد مذهبی هست. برای مثال اگر دختری در خارج محجبه باشه، من خیلی بیشتر می تونم بهش اعتماد کنم تا اگر با همون دختر در ایران آشنا بشم. به خاطر اینکه دختری که در خارج حجابش رو حفظ می کنه، اعتقاداتش قلبی هست و مطمئن می شوم که طرف گناه نمی ره.
به غیر از اینها نگاه می کنم که دختر تنها زندگی می کرده، یا پیش اقوام بوده، و یا اگر در خوابگاه بوده، همخانه هایش چه کسانی بودند.
اینجا دختر ایرانی داریم که با 2-3 تا پسر تو یک آپارتمان 60 متری زندگی می کنه. هر چند وقت یکبار هم تو خونه شون پارتی و مهمونی های مختلفه. خب دیگه من نمی تونم باور کنم که این دختر تا به حال با کسی رابطه ای نداشته!
البته نه اینکه به دختر مردم تهمت بزنم، ولی من نمی تونم چنین کسی رو برای ازدواج انتخاب کنم.
حالا من سوالی نمی پرسم تا بقیه جواب شما و همینطور lifeisbeautiful رو بدهند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lifeisbeautiful
می دونم تناسبات مذهبی بررسی میشه ولی می خوام بدونم آیا تناسبات سیاسی باید بررسی بشه یا نه؟ بررسی می شه یا نه؟ و چه جور و کی باید بررسی بشه؟
و اما جواب مسلمان :
من همون جلسه ی اول این سوالات را پرسیده ام و نگذاشته ام به جلسه ی دوم بکشد!
این که آیا اصلا باید چنین سوالاتی مطرح بشود یا خیر؟ یا چقدر مهم است؟ واقعا به میزان اهمیتی که چنین مسائلی در زندگی فرد دارد برمی گردد. برای شخصی مثل من ممکن است این اهمیت خیلی زیاد باشد و برای فردی دیگر ممکن است اصلا چیز قابل فکر کردن هم نباشد.
این که چنین مسائلی در چه مرحله ای از بحث باید مطرح بشود هم به میزان اولویت این پارامتر در زندگی خود شخص برمی گردد.
از طرفی زندگی مثلا تشکل دانشجویی نیست که بخواهیم فعالین سیاسی را جذب کنیم! بلکه اهل زندگی بودن و مسئولیت پذیربودن و ... در اولویت است و از طرف دیگر نمی خواهیم در خانه کرسی آزاداندیشی راه بیاندازیم! که با هر عقیده ای بتوانیم کنار بیاییم.
من معمولا سعی می کنم تا موضع شخص مقابلم را نفهمیده ام خودم موضعم را مشخص نکنم سوالاتم را به صورت غیر مستقیم می پرسم و به صورت غیر مستقیم سعی می کنم موضع شخص مقابل را درک کنم. پس از این که موضع طرف مقابلم را فهمیدم خودم هم مختصری در این مورد توضیح می دهم. به هر حال چون من خیلی بیشتر آن چه تصور می شود سیاسی هستم کافی است شخص مقابل نام مرا در اینترنت جستجو کند تا مقالات من را پیدا کرده و از مواضع من آگاه شود!
منم بچه مسلمان !!! کتابم هست قرآن رسولم داده فرمان .. که وقت صحبگاهی .... کنم شکر الهی ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
نقل قول:
و اما جواب مسلمان :
من همون جلسه ی اول این سوالات را پرسیده ام و نگذاشته ام به جلسه ی دوم بکشد!
این که آیا اصلا باید چنین سوالاتی مطرح بشود یا خیر؟ یا چقدر مهم است؟ واقعا به میزان اهمیتی که چنین مسائلی در زندگی فرد دارد برمی گردد. برای شخصی مثل من ممکن است این اهمیت خیلی زیاد باشد و برای فردی دیگر ممکن است اصلا چیز قابل فکر کردن هم نباشد.
این که چنین مسائلی در چه مرحله ای از بحث باید مطرح بشود هم به میزان اولویت این پارامتر در زندگی خود شخص برمی گردد.
از طرفی زندگی مثلا تشکل دانشجویی نیست که بخواهیم فعالین سیاسی را جذب کنیم! بلکه اهل زندگی بودن و مسئولیت پذیربودن و ... در اولویت است و از طرف دیگر نمی خواهیم در خانه کرسی آزاداندیشی راه بیاندازیم! که با هر عقیده ای بتوانیم کنار بیاییم.
من معمولا سعی می کنم تا موضع شخص مقابلم را نفهمیده ام خودم موضعم را مشخص نکنم سوالاتم را به صورت غیر مستقیم می پرسم و به صورت غیر مستقیم سعی می کنم موضع شخص مقابل را درک کنم. پس از این که موضع طرف مقابلم را فهمیدم خودم هم مختصری در این مورد توضیح می دهم. به هر حال چون من خیلی بیشتر آن چه تصور می شود سیاسی هستم کافی است شخص مقابل نام مرا در اینترنت جستجو کند تا مقالات من را پیدا کرده و از مواضع من آگاه شود!
منم بچه مسلمان !!! کتابم هست قرآن رسولم داده فرمان .. که وقت صحبگاهی .... کنم شکر الهی ..
ممنون خارپشت و مسلمان (دیدم چرا انقد کمرنگ شدید ان شاءالله دوباره شارژ بشید)
چه جالب که همون جلسه اول می پرسید. پس براتون پیش نیومده که دختر خانم اول مطرح کنه. من اگر طرف مقابلم تا جلسه دو و یا سه نپرسید خودم دست به کار می شم. کاش می گفتید که چه سوالای غیر مستقیمی می پرسید تا ما هم استفاده کنیم.
فعال سیاسی. پس حدس یاسا درست بود :311:
بازم از همه کسانی که نظر دادند ممنونم.
فعلا سوال خاصی ندارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
از اين چندتا يكيشو انتخاب كن:
اولي: دختري كه بسيار زيبا و خوش صدا و خوش بيانه
دومي: دختري كه بسيار موفق و پرتلاش و باهمته
چهارم: دختري كه خييييييلي قانعه و بسازه
پنجم : دختري كه خيلي شاده و پرانرژيه و اطرافيان رو سرحال مياره
با دليل بگو كدومشو انتخاب ميكني! (گزينه ي همه ي موارد ممنوع! :81:)
میشه با 5 تاشون ازدواج کرد :311:
اگه غول چراغ جادو (ملقب به یاسا) تضمین کنه که همه این 5 تا دختر همه صفات و ویژگیهای نامبرده رو در حد معمول داشته باشن
و یک خصوصیت بارز ذکر شده رو در حد اعلا داشته باشن
من دختر شماره 3 رو انتخاب میکنم
چون مطمئنم زندگی خیلی وحشتناک تر از اون چیزیه که فکرشو میکنم
به کسی که تو سخت ترین لحظات هم تنهام نذاره و همیشه و در هر شرایطی بهم محبت کنه نیاز دارم
نقل قول:
عقاید سیاسی و مذهبی به هم وابسته ان. ولی فکر می کنم از مسایل مذهبی بیشتر سر حجاب و نماز و این دست سوالا پرسیده میشه.
اینکه عقاید سیاسی و مذهبی به هم وابسته ان
نظر شماست و همین یه جمله تقریبا چارچوب فکری شما رو مشخص میکنه
اما خیلیا هستن که اینجوری فکر نمیکنن!!
فکر میکنم اصلا قبل از رفتن به خواستگاری در مورد کلیات اعتقادات سیاسی باید پرس و جو بشه
و اصولا اینکه بحثای سیاسی رو جدا کرد و در یه جلسه خلاصش کرد و دیگه بهش نزدیک نشد
باز خود این مسئله هم نمایانگر یه طرز فکر خاصه
به قول اریکس بستگی داره
ولی مسئله فوق العاده مهمیه که دو طرف در مسائل سیاسی تا حد زیادی مثل هم فکر کنن
یا اصلا فکر نکنن!!
در غیر اینصورت باید عواقب انتخاب نامتناسب در این زمینه رو بپذیرن
با روی باز
مثل خودم :310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadieh
به نظرتون خانواده ها به دختری مجردی که چند سالی به دور از خانوادش خارج از کشور بوده چه دیدی دارن؟
برای یه خانواده نسبتا مذهبی انتخاب این دختر باعث ایجاد حرف و حدیث می شه؟ نگرانی اضافه ای برای انتخابش وجود داره؟
راستشو بگین من طاقتشو دارم:311:
جواب حامد خیلی عالی بود
یعنی دختری که چند سال از خونوادش دور بوده حالا هرجایی خیلی بنظرم با دخترای دیگه فرقی نمیکنه و برای ارزیابی شخصیتش طبیعیه که رفتارش رو بررسی میکنم
اما چون میگین طاقتش رو دارین
برای ازدواج یه خرده قضیه فرق میکنه
احتمالا با دقت و وسواس بیشتری در موردش تحقیق میکنم
اگه خیلی برام مهم باشه شاید به اون کشور هم برای تحقیقات بیشتر سفر کنم
یه استعلام رسمی هم میکنم :311: اینترپل و . . .
اصولا هر چقدر احساس کنم سخت تر میشه راجع به کسی اطلاعات بدست اورد بیشتر بهش گیر میدم
خلاصه اینکه مو رو از ماست میکشم بیرون
-
دوستان،
من در تاپیکی که آقا پسر 21 سال می خواست با دوست دختر 20 ساله اش رابطه جنسی داشته باشه، یک مطلبی رو نوشتم.
می خواستم نظر شما رو راجع به این بدونم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
دلایل زیادی وجود دارند که باعث می شوند دو نفر با هم ازدواج کنند.
به نظر من دو دلیل از بقیه مهم تر هستند:
یکی نیاز روحی انسان به جنس مخالف است. شما دوست داری شخصی رو دوست بداری و دوست داشته شوی. شما دوست داری با او بگی، بخندی، برای هم کادو بخرید، با هم بیرون بروید، و کارهای دیگر که برای آدم دلنشین هستند.
دلیل دوم نیاز جنسی انسان است.
وقتی هر دو نیاز شما از طرف دختر خانم تامین بشه، دیگه چه دلیلی داره که ازدواج کنی؟
واقعاً اون موقع ازدواج برای شما بی معنی خواهد شد. و حتی یک قرارداد دست و پاگیر خواهد بود.
اگر دختری همه نیازهای من رو ارضا کنه، دیگه من برای چی برم یک قراردادی رو امضا کنم که من رو مجبور کنه خرجش رو بدهم، مسئولیتش بیفته گردنم، و بدتر از همه من رو کلی به اون بدهکار کنه (مهریه)!
و از طرفی از این ازدواج چیزی به من نمی رسه! من خارج از این چهارچوب و قرارداد اون دختر رو دارم. تا هروقت می خواهم از او لذت می برم، و هر وقت هم نخواستم، دستم باز است و اون رو ترک می کنم.
پس وقتی دختر به پسری اجازه رابطه جنسی می ده، در اصل خیلی راحت همه چیزش رو در اختیار او قرار داده.
منظور من این نیست که ازدواج فقط برای ارضای نیاز جنسی هست. مشخصه که ازدواج فقط به این خاطر اشتباهه.
ولی من می گم که وقتی دو نفر همدیگر رو بخواهند، پس این نیاز به "با هم بودن" در اونها بسیار زیاد می شه.
حالا اگه مرزهایشون مشخص باشه، آقا پسر سعی می کنه که زودتر برای ازدواج دست به کار بشه.
ولی اگه نیازهای عاطفی و جنسی آقا پسر خارج از این چهارچوب برطرف بشه، احتمال اینکه آقا پسر امر ازدواج رو به تاخیر بیاندازه و زیر بار این مسئولیت نره، خیلی زیاده.
از قصد بیشتر راجع به نیازهای جنسی پسر حرف زدم، چون فکر می کنم دخترهای ما کمتر به فکر این لذت قبل از ازدواج هستند و اگر هم حاضر به این کار می شوند به امید اینه که با اون آقا پسر ازدواج کنند و یا از ترس از دست دادن اوست.
ولی پسرها شیطون ترند!
قبول دارید یا نه؟!
لطفاً توضیح بدید!
-
سلام
اول ممنون از خارپشت عزیز که ایمیلی که براشون ارسال کردم را اینجا ارسال کردند.
دوم این که چه سوال های غیر مستقیمی می پرسم ، یکی از سوالات من :
اگر ممکنه چند نفر از شخصیت های مورد احترام تون را نام ببرید، این شخصیت ها می تونند سیاسی، مذهبی، اجتماعی ، هنری و ... باشند و دلیل این احترام را هم توضیح بدهید.
برای کسی که اعتقادات سیاسی جایگاهی در نظام فکری اش دارند این شخصیت ها متفاوت است با کسی که مثلا اهل فوتبال است و شخصیت هایش از این قشر هستند.
یا مثلا این سوال :
نظرتون در رابطه با این جمله ی مشهور که برخی توی بعضی از شرایط می گویند: « این چیزها که مهم نیست اصل اینه که دلت پاک باشه » چیست
که به نوعی میزان پایبندی هابه شعائر دین را نشان می دهد.
و در حالت کلی مستقیم نمی پرسم که مثلا راجع به فلان موضوع و اتفاق سیاسی نظرش چیه بلکه با درآوردن مبانی فکری او متوجه می شم که به چه طیف فکری ای تعلق دارد.
نقل قول:
پس حدس یاسا درست بود :311:
با اون توصیفی که ایشان از فعال سیاسی دارند خیر حدس ایشان درست نبود.
نقل قول:
سومی زیبایی رفتار و فکر باعث می شه چهره ی نازیبا در نظرم بهشتی از زیبایی جلوه کند.!
نقل قول:
کاملا به نوع دید اون خانواده برمی گرده. در خانواده های سنتی بسیار موثر است. در خانواده های مذهبی نه چندان سنتی عدم تغییر رفتار و پوشش و فکر دختر بسیار برایشان مهم است و فاکتوری مثبت به حساب می آید.
نقل قول:
ولی پسرها شیطون ترند!
قبول دارید یا نه؟!
لطفاً توضیح بدید!
شرمنده حامد جان! نمی دونم! پاسخی ندارم!
اما سوال من از خانم های محترم:
فرض کنید آقا پسری که به خواستگاری شما آمده است دوستی داشته باشد که رابطه ی خیلی نزدیکی با او داشته باشد و به شما بگوید با او عهد برادری بسته است و مثلا از شما بخواهد که با همسر او مثل خواهر خودتان رفتار کنید!
فرض مساله : این دوستی کاملا سالم است و هیچ اثری از نابابیت در رابطه ی دوستی وجود ندارد. هر دو نفر افرادی معتقد و خانواده دوست هستند که نمی گذارند دوستی شان به روابط خانوادگی آسیب بزند.
چند سوال :
1. آیا این آقا پسر را رفیق باز قلمداد می کنید و به او پاسخ منفی می دهید؟
در صورتی که با او ازدواج کنید:
1. آیا به این رابطه حسودی می کنید و چون دوست دارید تمام محبت همسرتان را به خودتان جلب کنید سعی می کنید این رابطه را کم رنگ یا تضعیف کنید؟
2. آیا این رابطه ی دوستی را با رابطه ی همسری تفکیک می کنید و به آن حسودی نمی کنید و به دوست همسرتان را به چشم یک حامی و همراه همسرتان می بینید که از این رابطه راضی هستید؟
3. آیا می توانید با همسر دوست همسرتان رابطه ای صمیمی برقرار کنید؟
4. در صورتی که همسرتان هدایایی برای این دوست تهیه کند و یا حمایت هایی از او بکند که این حمایت ها و کمک ها ضرری به زندگی خودتان نمی زند و روال زندگی تان را مختل نمی کند، رفتارتان چگونه خواهد بود.