-
RE: مرددم براي طلاق
ممنون دوستان درسته تداعي عزيز بزرگترين اشتباه من دادن دادخواست طلاق بود و اشتباه بزرگترم اين بود كه يك هفته بعد دادخواست با همسرم تماس گرفتم و گفتم پشيمونم اينطوري فقط به همسرم نشون دادم كه خودمم نميدونم چي ميخوام و باعث شدم اون فكر كنه كه ديگه هر برخوردي كه ميخواد ميتونه بكنه.حالا هم اگه تماسي نميگيرم علتش همينه كه ميخوام همسرم بفهمه ديگه فهميدم چي ميخوام و كارامو از رو برنامه انجام ميدم نه عجولانه و از روي احساس و ديگه اون ادم ضعيف سابق نيستم كه نتونم بدون همسرم دوام بيارم به پدرشم گفتم كه اگه تغيير كرد و شرايطشو عوض كرد با كمال ميل بر ميگردم و اصلا نميخوام جدا بشم اما اگه نه خيلي مصمم رو تصميمم و جدا ميشم.در مورد برادرشوهرم پرسيدي تنها برادر همسرم 1 سال از همسرم كوچكتره 29 سالشه ليسانس داره ولي كار نميكنه ظاهرا با پدرش كار ميكنه ولي هميشه خونست و بيكار خيلي خودشو قبول داره و فكر ميكنه عقل كله به خاطر بيكاري و هميشه در دسرس بودن و روحيه شوخ طبعيش خانوادش خيلي دوسش دارن و كسي رو حرفش حرف نميزنه.متاسفانه زنم نميگيره يه مدت گير داده بود به من كه من دلم ميخواد با خواهر تو ازدواج كنم برا اين زن نميگرم ولي وقتي مخالفته منو ديد ديگه از اون وقت رابطه اشو با من بد كرد.حالا هم از همسرم خواستم اگه ميتونه خودشو تغيير بده من با كمال ميل برميگردم اگرم نه نميتونه كه ديگه هيچي.بچه ها برام دعا كنيد همسرم به خودش بياد و هنوزم اونقد براش مهم باشم كه بخواد يه تغيراتي تو زندگيش ايجاد كنه تا مجبور به جدايي نشم من حرفامو زدم و خواسته هامو ميدونه ديگه بقيه اش دسته اونه.
-
دوستان سلام خوبيد همگي با زمستونو برف و سرما چيكار ميكنيد تو روحيه من كه اين برف خيلي تاثير داشت.دوستان يه خبر جديد همسرم ديشب smsداد كه هفته اينده برا اوردن چيزايي كه خواستم داره مياد پيشم.و منم جواب smsدادم وازش تشكر كردم و اون حدود 2 ساعت sms داد و در باره خيلي چيزا حرف زد البته اصلا منت كشي نكرد و اصلا تو حرفاش حرفي از چيزايي كه اتفاق افتاده نزد فقط با كمال پرويي گفت علت رفتن تو برادرمو نبودنه منو تنهايي تو نبود وقتي هم گفتم اگه اينا نبود پس چي بود جوابي نداد.جالب اينجاست چنتا دروغم گفت كه خانوادش به زبون من گذاشته بودن و بهش گفته بودن اونم شديدا باورش شده بوده سر اون دروغا عصباني بوده و منم با دليل قانعش كردم كه من اون حرفا رو نزدم.من تا حالا فكر ميكردم خانوادش منو دوست دارن و دلشون نميخواد زندگي ما از هم بپاشه ولي حالا فهميدم اون حرفايي هم كه پيش من ميزدن و طرفداريمو ميكردن اونا هم دروغ بوده.البته هسرم هيچ حرفي از اشتي نزدو هيچ حرفي هم از جدايي هم نزد فقط گله كرد كه چرا اون حرفا رو زدمو منم دفاع كردم.وقتي هم گفتم پس با اين دروغا خودتو قانع كردي و با ارامش داري زندگي ميكني گفت اينجا از ارامش هيچ خبري نيست و فقط تو تباه نشدي منم تباه شدم.ازم گله كرد كه چرا همه جا رو پر كردم كه اون معتاده وقتي هم گفتم من پيش هيچ كس اينو نگفتم الا خانوادم ولي بازم گفت نه خانوادم گفتن همه جا گفتي واقعا نميدونم علت اين كاره خانوادش چي بوده از بهم خوردن زندگي ما چي نصيبشون ميشه.البته احساس كردم خودشم فهميده حرفاي اونا دروغ بوده و الان رابطه خوبي باهاشون نداره.حالا گفت هفته اينده ميخواد بياد به نظرتون قضيه ترياك كشيدنشو چه طور مطرح كنم تا بتونم سر اين قضيه مطمئن بشم برا اينده زندگيم چطور ميتونم از اين قضيه مطمئن بشم و چه طور با خودش مطرحش كنم تا بدش نياد و جبهه نگيره جلوم
-
خیلی خوشحال شدم بابت این موضوع که بالاخره تونستید با هم حرف بزنید به خاطر همین بود که من به تو میگفتم که خودت و همسرت رو در رو با هم صحبت کنید و مشکلاتتان را حل کنید. به نظر من بگزارید که محیط آرام باشه و بدون جر و بحث حرف هایتان را در کمال آرامش بزنید اصلاً اصلاً دعوا نکنید بزارید که همسرتان حالا که به طرف شما آمده بیشتر به طرف شما بیاید و در کنار شما احساس آرامش کنه نگزارید فعلاً پدر و مادرتان و پدر و مادر همسرتان در زندگی با هم صحبت کنند و آنها بخواهند مشکلاتتان را حل کنند خودتان دو نفری مشکلاتتان را حل کنید.می توانید پیش مشاور بروید.
-
البته شما هنوز هم راه درست را انتخاب نکردید!
شما دارید با اس ام اس زندگی میکنید. چرا ازش نخواستین که زنگ بزنه حرف بزنید.خواهر من زندگی زناشویی و پینود ازدواج خیلی مقدس تر و باارزش تر ازاینه که با sms خراب و یا ساختش.من از اولش گفتم با شوهرت بدون حضور حتی یک نفر بنشین و مسائل و مشکلاتو مطرح کن و قبول کن که خودت هم بسیار مقصری.
من اگه جای شما بودم خیلی محترمانه از خانواده ها میخواستم که اجازه بدن اول خودتون به موضوع رسیدگی کنید بعد اگر خدای نکرده حل نشد با مشاور صحبت کنید. خانواده ها تحت تاثیر احساسات فرزند دوستی امکان اینکه رای اشتباه بدن زیاده.
-
ممنون ستاره عزيز خودمم خيلي از اين موضوع خوشحالمو راضي نميدونيد چه حس خوبي دارم نميدونيد چقد دلم براش تنگ شده بود و چه حس خوبي بود وقتي داشتم بهش sms ميدادم اونم بعد 6 ماه با اينكه بيشتر داشتيم از هم گله ميكرديم ولي من به همونم راضي بودم.تداعي عزيز قرار شده هفته ديگه بياد و با هم رودر رو بدون حضور كسي خودمون 2 تايي حرف بزنيم من از حالا دارم اماده ميشم برا ديدنش و حرفايي كه ميخوام بزنم دوستان برام دعا كنيد وقتي ميياد برا حرف زدن نره تو كاره جدايي يا اينكه بخواد جدا بشيم همش نگران اينم كه برا اين موضوع بخواد بياد حرف بزنه نميدونيد اين چند روزه چقد روحيه ام خوب شده و چقد خوشحالم كه ميخوام ببينمش فقط اميدوارم با حرفاش اميدمو نا اميد نكنه.فقط اميدويرم شرايطمو بپذيره كه به خدا شرايط من بيشتر به نفع خودشه اميدوارم مشكله همه حل بشه وهمه به اون چيزايي كه ميخوان برسن مشكل منم حل بشه.ميخوام بهش بگم من نه باهاش جنگ دارم و نه ميخوام حرفمو ثابت كنم و به اصطلاح برنده باشم فقط دلم ميخواد مسئلم به نحوه احسن حل بشه ميخوام بهش بگم تو دعواي زنو شوهر كسي كه فكر ميكنه برنده شده بازنده اصلي و من برا برنده شدن يا بازنده شدن نيامدم فقط برا حل مسلمون امدم يا با هم به توافق ميرسيم و ميتونيم شرايط همو بپذيريم يا نه همين جا ميفهمييم كه نميتونيم و هر كس بره دنبال زندگيش.شرايط منم اول مسئله ترياكشه كه حتي من با تفنني بودنشم مشكل دارم و زير نظر پزشك بايد حل بشه.شرط بديمم اينه كه با شرايط كارش نميتونم كنار بيام و حاظر نيستم ديگه شبا تنها باشم البته مثل اينكه داره كارشو عوض ميكنه.و شرط اخرم خانوادش به خصوص برادرش و يكي از خواهراشه كه بايد حدو حريمشون معلوم بشه چون واقعا زندگي بهم زن بودن.دوستان به نظرتون شرايطم بد نيست كه باعث بشه اون بيشتر عقب بره جمله هايي كه انتخاب كردم خوبه نميدونيد چقدر اضطراب دارم فقط اميدوارم اونم برا وصل كردن بياد نه برا جدايي.اميدوارم اونم تو اين 6 ماه يكم به خودش امده باشه برام دعا كنيد.
-
مینا جان سلام،
نمی تونم در مورد شرط هات نظر بدم. شرط تریاک که مطمئنم. اما بقیه شرطهات نحوه ی بیانش یا زمان بیانش شاید خاص باشه. به هر حال امیدوارم که دوستان با تجربه و کارشناسان راهنماییت کنن.
دعا می کنم که زندگیت عالی بشه .
-
سلام خانم مینای
مطمئن باشین که برای وصل میاد، جدایی که احتیاج به صحبت نداره.
پیشنهاد من اینه که تمام سعیتون رو بکنید که این صحبت هاتون ادامه داشته باشه. یعنی جوری رفتار نکنید که شوهرتونو عصابانی کنید و از اومدنش پشیمون بشه. حرف هایی که خودتون گفتین خیلی خوبه:
"ميخوام بهش بگم من نه باهاش جنگ دارم و نه ميخوام حرفمو ثابت كنم و به اصطلاح برنده باشم فقط دلم ميخواد مسئلم به نحوه احسن حل بشه ميخوام بهش بگم تو دعواي زنو شوهر كسي كه فكر ميكنه برنده شده بازنده اصلي و من برا برنده شدن يا بازنده شدن نيامدم فقط برا حل مسلمون امدم يا با هم به توافق ميرسيم و ميتونيم شرايط همو بپذيريم يا نه همين جا ميفهمييم كه نميتونيم و هر كس بره دنبال زندگيش"
:104::104::104:
اما به نظرم بهتره که فعلاً شرایطتون رو نگین، سعی کنید بیشتر شنونده خوبی باشین و به حرفاش توجه کنید و برای اینکه هم صحبتتون سنجیده باشه و هم بتونید دیداراتونو ادامه بدین بهش بگین که بهتره یه چند روزی فکر کنیم دوباره با هم صحبت کنیم.
انشاالله که مشکلاتتون حل می شه.
-
حرف green عالی بود. :104:
البته حرف شما در مورد این که بهش بگین: نمی خواهید برنده باشید هم عالی است. این حرف، اعتماد را در اون بوجود میاره. :305:
اما مستقیم نگین: یا کنار میاییم و یا هر کی بره دنبال زندگی خودش. این یه پالس منفیه که به طرفش می فرستین. حرف از جدایی نزنین. :305:
شرط و شروط شما منطقی است، اما بهتره در جلسه ی اول، اینا را نگین. بهتره کمی صبر کنین و بعد اونها را بگین. اگه بتونین با هم به مشاوره برین و این شرط ها را مشاور بگه که دیگه عالیه. اگه این شروط از زبان یک مشاور گفته بشه، اون می فهمه که شما حق داشتین. در ضمن مشاوره احساسی نمی شه و کار را خراب نمی کنه. بهتره با همون مشاورتون مشورت کنین که من میارمش و تو بهش این شروط را بگو.
پس:
1) فعلا حرف از جدایی نزنین.
2) حتما با هم مشاوره هم برین.
-
مینای گرامی
تاپیک شما خیلی طولانی شده و از حد استاندارد تالار فراتر رفته .
لطفاً با توجه به شرایط تازه ، تاپیکی جدید برای دریافت راهنمایی از دوستان باز کنید و ضمن ارائه مختصری از آنچه گذشت ، لینک این تاپیک را هم قرار دهید تا دوستانی که جدید به تاپیک شما مراجعه می کنند اگر مایل بودند به این تاپیک شما مراجعه کنند .
این تاپیک قفل می شود و منتظر تاپیک جدید شما هستیم برای .