چرا امروز تالار و باغ سوت و کوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا امروز تالار و باغ سوت و کوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام و صد سلام به رهایی عزیزم :72:
قدم رنجه فرمودی :72:
دختر گلت چه طوره خانومی:72:
سلام به همه دوستان عزیز بویژه
شادی دوست داشتنی و بالهای صداقت مهربان که مرتبا پیگیر اومدن من به تالار بودند بالاخره تونستم با یک وقفه طولانی سری به تالار بزنم
:227::227::227:
سلام رهایی عزیز :46:
خوشحالم که می بینمت :43:
:72:
سلام سلام
از همینجا دعودت می کنم بری دست دخترت رو بگیری بیری تالار
به قول شاعر :
خوش آمدی که مرا خوش آمد ز آمدنت
دوستان حاضر!
شما چطورید ، خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟
همیشه شاد ، سر حال ، سربلند و سرافراز باشید . :323:
روز همگیتون خوش :310:
به باغ هم سر بزنید نزارید خلوت بمونه :72::72:
سلام رهايي عزيز به تالار خوش امديد اميدوارم در تالار موفق باشيد براتون ارزوي موفقيت دارم:72::72:
به به خانوم از این طرفا نبودین کجا بودین .:43:
بعد از روبوسی و این حرفا .:46::46::46:
هوا گرمه عزیزم ، خسته شدی بشین یه شربت برات بیارم خستگیت در بره .
رهایی جونم دخترت کجاس ؟ چرا نیاوردیش ؟ از طرف من ببوسش :46::46:
گذشته از شوخی عزیزم خوشحالم که دوباره میبینمت . خوش اومدی :43:
رهایی جونم یه باغ راه انداختیم یه تیم شدیم علیه این مردا اگر بیای تیممون تکمیل می شه ها
سلام
خوشحالم که جمعتون جمعه
اما قرارمون این نبودها :305:
بدون ما باغ و سایه درختها و آب بازی و ...
راستی امکانات باغتون برای دخترم چیه ؟
دختر من عاشق تابه
باید اگر هم تاب نداره براش یه تاب درست کنیم اینجوری دیگه خیال منم راحته که حداقل اینجا یه کم نفس می کشم و دخترم نق نمی زنه:227:
من که از همین حالا موافقتمو برای پیوستن به تیمتون با شجاعت و شهامت تمام اعلام می کنم
خدا به داد مردا برسه:302:
دلت به حال این جماعت نسوزه بابا
شرمنده عزیزم دیر اومدی ، کار راه اندازی باغ هم تموم شده بود دیگه افتتاحش کردیم ، حالا هم دیر نشده . خوش اومدی گلم:46:
بیارش امکاناتم براش فراهم می کنیم . :310:
تابم براش میذاریم . قربونش برم :46:
هووووورااااااا
یکی به جمعمون اضافه شد
سلام خانم بلوم چند وقت توي تالار نيستند خبري داريد
56 کاربر فعال در 15 دقیقه گذشته (8 عضو، 1 نفر بصورت پنهانی و 44 مهمان).
GoogleBot, MSN Search, Alexa, Yahoo!, ani*, blue sky, keyvan, tesoke, فرهنگ 27, فرشته مهربان, محمداشكان, wintersun77
ساعت دو و ربع صبح شده . :300:چرا هیچ کس توی این تالار خواب ندارد . :305:
بروید دندانها را مسواک بزنید و شب بخیر بگوئید و لا لا کنید دیگر . :324:
کیوان ، چرا کرکره ی تالار را پائین نمی کشی ؟:163:
پس بگو! اینها که تو روز هیچ خبری ازشون نیست، عین خفاش شب شبها کارو شروع میکنن!
آنی جان! روله! زای! بالام! کاکو! ولک! چرا شما خودت تا این ساعت بیداری! البته فکر کنم شما خودتو با باطری شارژ میکنی! اون از خورد و خوراکت اینم از خوابت!:311:
بی دل جان این را ساعت دو و ربع نوشتم ولی تا حدودهای ساعت 4 صبح من و فرشته تا علم برپاست لعنت بر یزید را ادامه دادیم .
البته فرشته زودتر دندان هایش را مسواک زد و رفت و... . من 4 رفتم تازه کتابخوانی کردم و هشت و نیم که برگشتم دیدم . فرشته از فرصت کتابخوانی من استفاده کرده و از روی تخت آمده پائین و پاورچین پاورچین آمده سراغ کامپیوتر :311:
خلاصه اینکه عزیزم به این سن و سال که رسیدم فهمیدم برای خوابیدن آن هم به شکل عمیق به قاعده ی همه ی عمر وقت هست اما برای دانستن و مطالعه کردن و ...هر چقدر وقت صرف کنی بازهم کم است .
من اهل شب هستم و سکوت شب .
فرشته مثل من برای نماز صبح سحرها بیداره. اما خوب تو روز میره جبران میکنه.
اما شما رو واقعا فکر میکنم یا دوپینگ میکنی یا باطری چیزی میزنی:311: یا خلاصه گرد نخودی چیزی...:58: خودت بوگوو چیکار میکنی !
والله من که اگه شبانه روز کمتر از ده ساعت :227:استراحت کنم بازدهی ام به صفر میرسه و تمام روز گیج و ملنگ میزنم:302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
:104::104::104:
پس له خوه مانی بابوه گیان
بی دل ، واقعاً که دل نداری ببینی ما ، هم شب زنده داریم هم روز را پاس میداریم .
چوه اویشی کوره ، و شو هوره چریم و کزه کیم و کتاو خونیم و روژیش کار و بار و گپ و گور ، گیان ته :311:
داشته باش تا ببینی بازم داریم آشنا به لهجه ها و گویش ها ، اما به پای تو که نمیرسیم
من دیشب داشتم سربرگ برای تالار درست می کردم ، آقای سنگتراشان اومد یه 6 تاش رو تحویل دادم ، 6 تای دیگه رو هم تا 4 درست کردم و بعد هم مقاله میخوندم و تو تالار هم مطلب میزاشتم .
یَیش گزارش کارَگَمان روله ، دی چوه توای بی دل گیان
ای گیان! ارای هوره چرینه گد! و کزه کردنه گد! منال که یونه ی خه ویشکه گیان! لکی؟ ایلامی؟ کرمانشانی؟ کورسانی؟ بیژه تا هر وه او لاجه وگردتا قصه بکم:104
من فکرم کردوه نماز شو وت اخوی نه!:311:
سلام بر شب زنده داران
چیه زدین اون کانال روله روله و گیان گیان راه انداختین ؟؟ بابا فکر هم تالاری ها هم باشین !!
بابا بی دل خودت نم پس نمیدی اونوقت از فرشته می پرسی منال که یونه ی خه ی خویشکه گیان؟؟
وای چنی ای کورسانی غلیظه باوه !!!
یه خورده آب قاطی اش کن بهتر شه .....
وای خدا اینا رو ....... اساسی به یه مترچم نیاز دارن بابا ملت چه گناهی کردن تو این تالار .
ما که فهمیدیم دیگه شماها بچه کجایین . بقیه هم بمونن انگشت به دهن که فرشته و بی دل دارن چی میگن .
وی رو وی رو! اگر فریدونمان بدانه! خون به پا مو کونه! سرمه گوش تا گوش موره میچسبانه به دیوار ! وه ی ی ی! آب ببندم بشش؟!!!
حالا بو گو بینم ای فرشته بچه ی کجاس!
یا الله دانش باجی! تزول بالام تزول!
از لکه میپرسن: پدرت در قید حیاته؟
میگه: نه تف بیه سه نیوره نه در قید حیاته، نه در قید ماله، نه در قید ژنه، نه در قید آیله:311:
خدا نکشتت بی دل مردم از خنده به خدا:311::311::311:
نه بــابـــا !! فیلمم که نگاه موکونی گش کس گیان .
ای بابا گفتن نداره بی دل جان خوب حتما بچه همونجایی که انقدر لحجه شو قشنگ حرف میزنه دیگه البته لحجه شما کورسانی بود اما فرشته به غلظت شما حرف نزد .
جوکات منو کشته بی دل جان .
حالا یه خاطره برات تعریف کنم بی دل جان
یکی از دوستان خانوادگی در یکی از روستاهای کرمانشاه معلم بودند از اونجا خاطرات زیادی داشتن یکیش این بود:
می گفتند که یه روز تو کلاس (بچه های ابتدایی) به بچه ها میگه که دست بزنن .
یکی از بچه اشاره میکنه به کنار دستیش و میگه اجازه خانم اجازه خانم این چَپ نمی کته .......
:311::311:
این بی بی خان کجا رفته هاااااا
این پریوش و مهتاب هم که نیستن
این نیلو 55 ، نیلوفر 25 و.... کجا هستند .
این زهرا خانمم که انگار دوباره رفت .
گل مریم کجاست ها....
این آنوش کجاست ازش خبری نیست ؟
:311::311::311::311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
خدا خیرت بده چقدر خندیدم ، واقعاً وجودت تو تالار دوز نشاط رو بالا میبره .
خو عزیزم بو وه ناو باخگه تا ول یکا قصه بکیم ، پای دارگان ، سر چمگه بیشتِر خوشه گیان ته .
باشه ؟ دیوته خاصگه ، کره و ماسگه :311:
.
سلام دوستان همدردی:72:............
اومدم برای دعوت دوستان و در ادامه اون خداحافظی موقت.........
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...2b895e3eb7.jpg
دوستان این هم متن کارت عروسی من... و یک راز که خطاطی اون بر عهده فرشته مهربان عزیزم بود...فرشته جونم بازم ممنونم....:46:.....
تقدیم به همه دوستان تالار و دعوت شما که 25 تیر که همزمان با روز تولدم هست در جشن من و نازنینم شرکت کنید..
باور کنید اگر می شد دوست داشتم همه شما در اون روز کنارم باشید..هم برادر های خوبم هم خواهرهای خوبم....
شما در تمام مراحل این زندگی کنارم بودید و من هر انچه امروز از خوشبختی حس می کنم مدیون خداوند و صبر شما دوستانم هست که قدم به قدم با همه لجبازی ها.بد اخلاقی ها..گریه ها..بی صبری های من ساختید تا من امروز سارای بهتری باشم....
از همه شما ممنونم...راستش نمی تونم بگم که چقدر خوشحالم..فردا عازم شهر برگزاری مراسم هستم و چون زمان ندارم و دسترسی به کامپیوتر هم ندارم این بود که امروز را که مصادف با مبعث پیامبر هست برای دعوت شما دوستانم انتخاب کردم..
آن روز کنارم نیستید ولی خدا را شاهد می گیرم تک تک شما ها را در ذهنم ان شب دارم و کنار خودم تصور می کنم...
کاش بودید..
کاش می شد...
این را از عمق قلبم می گم.....
اگر قابل دونستید ان شب برای من و نازنینم آرزوی خوشبختی بکنید تا خداوند به دنباله دعا شما که همیشه کنارم بودید برای ما سقفی از عشق و سلامت بسازد...
دوستتان دارم انقدر که ....................
من در این ارسال نام دوستان را نبردم ..چون ترسیدم اسمی از قلم بیافتد و خدای نکرده ناخواسته تکدر خاطر پیش آید..همه شما ان شب دعوتید..دعوت قلب من.....
فعلا خداحافظ....
سارا.....:43::72:
مبارکت باشه سارا جان
امیدوارم زیر سایه حق تعالی
در کنار دلبندت خوشبخت بشی:72:
مبارک باشه خانمی.:104:
با آرزوی خوشبختی:72::46::323:
سلام،
سارای عزیز،
از صمیم قلب تبریک میگم،
البته نمیدونم تا قبل از جشنتون، اصلا اینجا را چک میکنی یا نه...
خوشبخت باشین تا ابد،:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
K
سلام ساراگلی تبریک میگم عزیزم...
ایشالا همیشه خوش و خندون باشید....:46:
سلام سارا نازنینم :46::43:
امیدوارم روزهای زندگی ات همراه با نازنین همسرت ، سرشار از عشق و عزت و سربلندی و برکت و رحمت خداوند باشد ،:323:
و درخت زندگی شما دو نازنین ، هر روز پر بار تر از روز قبل و با دل خوش ، شانه به شانه هم پیر شوید:323:.
سلام سارا جان
منم تبریک میگم
به پای هم پیر شین
بچه ها کجایین؟
من مسافرت بودم.خیلی افتضاح بود.مردیم از گرما.هلاک شدم
دیگه داشت اشکم درمیومد
باران جونم همیشه هوای منو داره.عزیزم ممنون که به فکرم بودی
بچه ها دلم براتون یه ذره شده
دو روز تعطیلی کم بود دو روز دیگه هم تعطیلتون کردن کیف کنین
ما که اینطرفا فقط زمستونا تعطیلی میبینیم
واااااااااایییییییییییی...
دلم گرفت
اینجا چقدر خلوته
صدام تو تالار منعکس میشه
فقط منم و من
یکی جواب بده:324:
سارای عزیز
امیدوارم که سالهای عمرتان را در کنار همسر دلبندتان به خوبی و خوشی سپری کنید و دلتون از هر چی غم وغصه است خالی باشه ، بجاش پر از عشق به خوبیها باشه.:72::72:
شب عروسیتون هم تمرکزتون رو همسرتون باشه و به چیز دیگه ای فکر نکنید:72:
بچه ها کجایین پس؟؟نکنه گرمی هوا تالارم تعطیل کرده؟
نمیشه از خونه رفت بیروون.......من دق کردم......:302:
سلام سارا خانم از صميم قلب تبربك ميگم
اميدوارم زير سايه حق تعالي در كنار دلبندت خوشبخت بشي
سارا خانم عروسي مبارك:72::72::72::72:
غزاله خانم نازنینم
دختر خانم گل ، خدا نکنه دق کنی خانمی .
برو آب بازی کن .
هم خنگ می شوی و هم سرت گرم می شود.
سر شکلنگ را بگیر طرف دلبندی - مامانی - بابایی و....
خلاصه اینکه شلوغکاری کن و همه را به وجد بیار . خودت هم حال بهتری پیدا خواهی کرد :46::43:
انی جونم من اگه شیطنت نمیکردم که الانه دق کرده بودم....
این کارو میکنم البته به نوع دیگه ای ...با قلقلک ....سر به سر گذاشتن و...انقدر با احسان کل کل میکنم که کم میاره:311:
فردا با احسان بر میگردم زنجان.....اخییییییییییییییی. ....من از تهران بدم میاد......عاشوووووووخ زنجانم...بدون ترافیک...ارووم ...خنک...مامانم.....وااااااااا اای مامانم.....دلم برای مامانم یه نقطه شده:302:
برای اتاقم...برای خونه خودمون:43:
دارم میرم به زنجان....دارم میرم به زنجان...:227:
سلام ساراجون
از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم منهم به نوبه خودم از صمیم قلب بهتون تبریک می گم
امیدوارم اسمان زندگیتان همیشه آقتابی باشدو سالیان سال شاد و خوشبخت در کنار هم زندگی کنید:43::72:
سلام دوستان عزیزم
امیدورام حال تک تک شما عزیزان به لطف خدا خوب و عالی باشه و عیدتون هم مبارک:72:
از شنیدن خبر عروسی خانم دکتر عزیزمون سارای گل خیــــلی خوشحال شدم و نمیدونم چرا یه خورده غمگین!
البته میدونم چرا ؛ راستش من همیشه وقتی از چیزی خیلی خوشحال میشم درست همون لحظه در کنارش یه حس عجیب دلتنگی و اندوه هم میاد سراغم مثل الان .علتش رو نمیدونم شما میدونید چرا ؟
بگذریم .....
سارای عزیزم ، خانم دکتر نازنین و مهربونم من هم به تو و همسر عاشق و دلبندت صمیمانه تبریک و شادباش عرض میکنم و براتون یه عمر زندگی باعزت و خوشبختی در کنار همدیگه و زیر سایه آقا امام زمان (عج) آرزو میکنم.
از خدا میخوام زندگیتون سرشار از عشق و محبت و صداقت و گذشت و ایثار باشه و البته در کنارش خداوند به شما فرزمند صالح و سالم عطا کنه (انشاء الله):323:
[b]به روی چشم من هم برای خوشبختی شمادعا میکنم به این امید که خداوند قابل بدونه و قبول کنه
ما هم از سارای عزیز و همسر مهربونش التماس دعا داریم(شنیدم دعای عروس و داماد به استجابت خیلی نزدیکه!)
خوشبخت باشی عزیزم:46:
سلام به همه دوستاي گل تالار همدردي :72:
حالتون خوبه كه ؟ انشاءا.. كه تو اين روزهاي خوب و قشنگ و در اين ماه عزيز ، اوقات خوبي را پشت سر گذاشته باشيد و تونسته باشيد از اين روزها حداكثر استفاده رو بكنيد و تونسته باشيد به مقدار كافي انرژي مثبت واسه زندگيتون جمع كرده باشيد . :310: 0
به به مي بينم عروسيه .:227::227::227:
مباركه خانم دكتر سارا خانم گل . ايشاا.. به پاي هم پير شيد . اميدوارم بتونيد با استفاده از آموخته هاي خوب و مفيد اين تالار، زندگيتون رو به بهترين نحو مديريت كنيد .
براتون ارزوي خوشبختي مي كنم . :46: :72::72::72:
امروز چرا هيچكي نمي ياد اينجا . :324:
چقدر اينجا سوت وكوره . بابا بچه ها كجاييد ؟ :302:
نكنه عروسي امروز بوده ؟ نه فكر كنم رفتيد تدارك عروسي ببينيد . اگه كاري از دست ما برمياد بگيدها .:227::227::227: .
راس میگی
منم دلم گرفت
تالار اخیرا خیلی سوت و کور شده
بیشتر پالس منفی میده تا مثبت
نمیدونم چرا
انگار بچه ها تو خودشونن
گرمای هوا اینجا هم اثر کرده
http://www.hamdardi.net/imgup/21505/...5356b23ff5.JPG
همه سست و بیحال
اه اه...
اصلا خوشم نیومد
کجایین بابا
چرا اینقدر بی حال شدین همه؟
سلام سلام سلام
امیدوارم حال همه دوستان خوب باشه . :43:
عیدتون هم مبارک .:46:
سارا عزیزم تبریک می گم و امیدوارم که در کنار هم سالیان سال با خوبی و خوشی زندگی کنید .:43::43:
فرشته عزیز مدیریتتون رو تبریک می گم:72::72::72:
به به
سلام
بابا کجایی تو باران؟
این روزا یکی بود یکی نبود شدی ها
چرا نیستی پس؟
از تو بعیده:46:
همش یه هفته نبودم دیگه ....
این همه میرن یه ماه یه ماه میان ما که خوبیم . بخوای حساب کنی ما همیشه هستیم که :311::311:
ببینم تو چرا invisible شدی هاااااااا؟:160: