RE: ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!
سلام ،
به نظر من شما هر دو اشتباه كرده ايد اما شما راه برگشت داريد اما آن دختر برام عجيب است با اينكه يك بار اين اشتباه را كرده بوده است چرا دوباره ؟؟؟
اما الان هم با خودت روراست باش ، وابستگي را بگذار كنار ، اگر بعدابا هم ازدواج كرديد اگر مثلا يك روز خانمت بيرون برود و ديربياد خونه ، آيا به او شك نمي كني ؟حتي با اينكه واقعيت رابه توهم بگوييد بازهم شك خواهي داشت ؟
به نظر من ماهي را هروقت از آب بگيري تازه است . تا اتفاق بدتري نيفتاده با او صحبت كن و ارتباط را تمام كن . شما بين بد وبدتر ، بد را انتخاب كن . اگر بعدازازدواج به او شك كني و خدايي نكرده دست به انتقام و يا هزاركار ديگه بگيري خيلي بدتراست . هردو توبه كنيد ومطمئن باشيد خدا خيلي مهربون تراز اونيه كه فكرش را بكنيد مطمئن باشيد تنهاتون نمي گذارد وهردو جايي ديگه دنبال خوشبختيتون بگرديد .:323:
اميدوارم با وجود اين ارتباط به زندگي و همه ي آدمها بدبين نشوي . موفق باشي .
سلام ، فكر مي كنم شما هر دو اشتباه كرده ايد اما مي توانيد جريان را در همين جا تمام كنيد كه بدتر از اين نشود بين بد وبدتر ، بد را انتخاب كن . اگر شما با آن خانم ازدواج كرديد و بعدا شك و ترديدتون بيشتر شد چه مي كني ؟ممكن است هزار خطاي ديگه مرتكب شوي ! پس تمام كن . شايد اول خودت خيلي ناراحت شوي و آن دخترهم افسردگي بگيره ، اما باهاش صحبت كن و بگو زندگي حرف يك روز و دوروز نيست . مثل فيلم فاصله ها ، با اين كه آن پسر خيلي عاشق دختره بود اما خوشم اومد كه سرخودش كلاه نگذاشت وقتي مطمئن شد كه واقعا آن دختر اخلاقش جور ديگري است با تمام علاقه اي كه داشت ارتباطش را تموم كرد پس تا فرصت هست برگردو
خراب ترش نكن . توبه كنيد و ازخدا كمك بخواهيد مطمئن باشيد تنهاتون نمي گذاره . :323:وبدان دنيا به آخر نمي رسه وزندگي جريان داره ، هم آن دختر در جايي ديگه خوشبخت مي شه هم شما . اول زندگي با اعتماد به هم شروع مي شه ، آن كساني كه با اعتماد به هم زندگي را شروع مي كنند تا آخر باهم مي مانند نه شما كه از اولش با شك و ترديد شروع كرده ايد وپايه ي زندگيتون از تارهاي عنكبوت هم سس تر است .
با خودت روراست باش ، خودت هم فهميده اي كه براي هم فايده نداريد اما يا دلت به حال اون دختر مي سوزه يا ...ولي فايده نداره . به سود همان خانم هم نيست كه با شما كه بهش شك داري ازدواج كنه و مجبورشه تمام لحظات زير ذره بين شما باشه .
فيلم فاصله ها راديدي ؟با اين كه آن پسر عاشق دختره بود ولي با خودش هم رودرواسي نداشت . خوب فكر كن و تا وقت داري برگرد:300:
قارون جان من من با آسمان در این نکته موافقم که آدم باید اول با خودش روراست باشه و بعد گامی در زندگی بر داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط googoly62
برات متاسفم.شك نكن ك بعد ازد هم بهت خيانت ميكنه شك نكن:305:.................دختري ك هيچ چيز براش مهم نيست چطور توقع داري بهت وفادار بمونه؟اون ي دختر خرابه ك همه چيشو از دس داده و هيچ چي براش مهم نيس.......دختري ك بكارتشو از دس ميده ديگه هيچ چي واسش مهم نيس.ناراحت نشي ولي احساس ميكنم ادم كم هوشي باشي ميدوني چرا؟چون خودت خوب ميدوني ك جو گير شدي و خط قرمزاي خونوادتو زير پا گذاشتي.اون دختره خرابو بيخيال شو.ميدونم چون خشگله اسيرش شدي ولي ي چي بگم{تو دينمون داريم از زن زيبا در خانواده خراب بپرهيز چون مثل علف هرز مي مونه}و دقيقا مصداق همين قضيه س.
گوگولی جان من فکر کنم که یکمی تند رفتی این وسط؛بعضی مواقع نظرات مت میتوانه رو فرد مورد مخاطب تاثیر بگذاره.
گوگولی جان آیا بکارت ضمانتی برای انسان بودن و یا درست بودن یک خانم؟
اگر ما به خودمان این اجازه را میدهیم که برچسب سالم بودن یا خراب بودن را روی انسانها بزنیم پس بنابه قضاوت شما این آقا هم جزو افراد خراب محسوب میشه.
حرف از دین زدی برام جالب بود؛جالبیش اینجاست ما انسان ها جایی که صرف نکنه دین و ایمانمان را فراموش میکنیم اما جایی که برامان صرف داشته باشه و دنبال راه فرار باشیم زود رجوع میکنیم به دین و کارامون را توجیه میکنیم.
من با گفته فرهنگ عزیز موافقم فرهنگ عزیز هم موافقم .:104:
سلام ، دو بار ديگه براتون پيام دادم اما نمي دانم چرا جوابم نيست ، و چون مثل يك برادر قبولتون دارم احساس كردم حق خواهري را تمام كنم ، ميدانم كه سردوراهي قرار گرفته اي ، از طرفي دوستش داري از طرفي از آينده مي ترسي ، ترس شما بي مورد نيست . و فكر نكن اين فقط افكار شما است شما هم بااو ارتباط جنسي داشته اي خوب او هم به شما شك دارد ولي چون احساس مي كند يا مثل هم هستيد يا چاره اي ندارد فعلا سكوت كرده است . شايد تعدادي از دوستان نظرشان اين است كه چون هردواشتباه كرده ايد و اشتباه مشتركي داريد بهم مي خوريد . اما تا كي اين شك و ترديد . يه سوال اگر ازدواج كرديد كاري پيش آمد وخانمتان تا دير وقت رفت بيرون و نتونستي ازش خبر بگيري وقتي بياد خونه چه فكري مي كني ؟؟! نمي گي باكي بوده حتما اين دفعه يكي بهتر ازمن پيدا كرده ، الان شوهرش نيستي و حقي نداري كاري بكني ولي اون موقع كه شوهرش هستي و اين اتفاق بيفته دست كم كمش طلاقش مي دهي يا شايد كاربه جنايت هم بكشه . حتي اگر واقعا اون موقع بيگناه هم باشه باور نمي كني از طرفي اون هم همينطور اگر كوچكترين خطايي بكني شك مي كنه . پس اشتباه را با اشتباه نپوشويند مي دونم سخته ولي باهاش منطقي حرف بزن بگو به سود هردوتون است كه تمامش كنيد . توبه كنيد واز خدا كمك بخواهيد :323:اميدوارم هردوتون خوشبخت بشويد . ازاين كه رك هرچي بود گفتم وشايد ناراحتتون كردم عذر خواهي مي كنم . ولي خواهرانه بود .
دوستان عزیز
قارون یک ماهه که سراغ این تاپیک نیومده ، ضمناً بنا به صحبتهای ایشون و طرف مقابلش در تاپیکی دیگر تقریباً وضعیتشون روشنه . بنا بر این وقتی مخاطب شما حضور ندارد که بازخورد نظرات شما را بدهد ، به روز کرد این تاپیک چندان مناسب نیست .
جناب قارون !
این تاپیک قفل می شود ، لطفاً در خصوص وضعیت جدید خود و تصمیماتتون در صورت تمایل تاپیک جدیدی باز کنید و لینک این تاپیک را در آن تاپیک نیز قرار دهید تا دوستانی که می خواهند نظر و راهنمایی دهند بتوانند سابقه موضوع شما در این تاپیک را نیز مرور کنند .
با تشکر