-
RE: سری چهارم صندلی داغ!!
سلام:1- سفر پخته كند خامي!2-چرا؟ زلزله ترس نداره بي فكري ما ترس داره !3-اونج زنم را ميزارم روي سرم !4- حتما"5-گيوه !6-گل رز !7-جوراب!8-دختر 9-دو تا داريم 10-بينظم وبد اخلاق!11-بستگي به دردم داره (مادي يا معنوي و بزرگي و كوچكي ) از خدا تا مادر!12- مگه پدر بزرگ بد اخلاق هست ؟:72:
-
سلام omed
1 - یه خاطره با حال از دوره ابتدایی
2 - یه تجربه سنگین و با ارزش در زندگیت
3 - یه لذت با دوام و آرامش بخش
4 - یه پیشنهاد ساده و اجرایی برای رشد تالار همدردی
5 - و یک شعر، یا قصار یا جمله ای حکیمانه که بتواند یک فکر سنگین وزن رو یه کمی تکون بده
راستی همه جملات بالایی سئوالی هست!! نگویی خب با این جملات چه کار کنم.
یه روز پلیس راهنمایی یه راننده متخلف رو متوقف می کنه و می گوید: کارت ماشین، گواهینامه ، بیمه
راننده می گوید: «خب با اینها چه کار کنم ، جمله بسازم؟! :58:»
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام omed
1 - یه خاطره با حال از دوره ابتدایی
2 - یه تجربه سنگین و با ارزش در زندگیت
3 - یه لذت با دوام و آرامش بخش
4 - یه پیشنهاد ساده و اجرایی برای رشد تالار همدردی
5 - و یک شعر، یا قصار یا جمله ای حکیمانه که بتواند یک فکر سنگین وزن رو یه کمی تکون بده
راستی همه جملات بالایی سئوالی هست!! نگویی خب با این جملات چه کار کنم.
یه روز پلیس راهنمایی یه راننده متخلف رو متوقف می کنه و می گوید: کارت ماشین، گواهینامه ، بیمه
راننده می گوید: «خب با اینها چه کار کنم ، جمله بسازم؟! :58:»
سلام:1-توی پارک افتادم توی حوض ترسیدم داد زدم کمک کمک همه میخندیدندآخه وقتی بلند شدم دیدم عمق حوض چند سانتیمتره !2-دوستی با آدمهایی که دیگه نخواهند آمد 3-وجدان پاک و کمک بی منت ! 4-تبدیل تایپیکهای منتخب به کتاب و فیلمنامه (حاضرم کمک کنم ) 5-یه جمله دبیرستان گفتم که تا چند سال روی تابلو بود (البته دبیرستان ما همه ... خوان ببخشید بچه درسخون ) امیدوارم خوب بخوانیم که صحیح بیندیشیم تا درست بفهمیم ! از مدیر با حال همدردی ممنونم:73:یا علی
-
سلام امید جان:72:
با اجازه شما سوالات مطرحه:300:
چهار گزینه ای::305:
1>"صندلی داغ" رو چگونه می بینید؟
الف)داغ ب)گرم ج)سرد د)نمی بینید
2>سوالات "صندلی داغ" بیشتر در چه زمینه ای باشد؟
الف)اجتماعی ب)اقتصادی ج)سیاسی د)روان شناسی
3>در عرصه فیلم سازی ایران در چه رده ای قرار دارد؟
الف)بالا ب)پایین ج)متوسط د)پیشرفتی نداشته است
4>کدامیک از فیلم های زیر بیشترین تاثیر را در بینده گذاشته است؟
الف)به نام پدر ب)بید مجنون ج)آتش بس د)سنتوری
5>"امید" را چگونه میشود تعریف کرد؟
الف)سرشار از انرژی ب)پر انگیزه ج)صبور د)هر سه مورد
6>"عاشق" کیست؟
الف)کسی بخاطر عشقش زندگی خود را فنا می سازد
ب)کسی که عشقش را فدای زندگی خود می سازد
ج)کسی که عشق ورزیدن را به تمام مخلوقات عالم می آموزد
د)تعریف اختصاصی خودم را ارائه میدهم(توضیح دهید)
سوالات تکمیلی::305:
7> کسی که چرایی زندگی را فهمیده باشد با ...........آن میسازد.
8>بهترین سن ازدواج در پسران..........و در 22 در ...........می باشد.
سوالات تشریحی::305::303:
9> "امید جان" جمله زیر را چگونه شرح می دهد؟؟؟
جمله>""هرگز به امید ""تغییر"" کسی با او وارد زندگی مشترک نشوید.""
10>به عنوان یک فردی که در این جامعه زندگی می کنید ""ازدواج"" را چگونه تعریف می نمایید و اصولا در انتخاب خود برای ازدواج اولین ملاکتان چه بوده و یا هست؟؟
.................................................. ..............................................
با سپاس فراوان از امید عزیزم که برایش آرزوی بهترین ها را دارم.:16::72:
-
سلام
آقای نقاب واقعا ببخشید چون نوبت آقای omed به پایان رسیده اما امیدوارم اگر به این تاپیک مراجعه کردند پاسخگوی سوالات شما باشند .
با تشکر از آقای omed که دعوت ما رو پذیرفتند و پاسخگوی دوستان بودند . نفر بعد که بر روی صندلی داغ تالار خواهند نشست آقای پندار هستند . دوستان با سوالات خود حرارت صندلی داغ رو بالا ببرید . دیگه هوا هم داره سرد میشه پس باید بیش تر برای داغ کردن صندلی داغ تلاش کنیم . :D
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام امید جان:72:
با اجازه شما سوالات مطرحه:300:
چهار گزینه ای::305:
1>"صندلی داغ" رو چگونه می بینید؟
الف)داغ ب)گرم ج)سرد د)نمی بینید
2>سوالات "صندلی داغ" بیشتر در چه زمینه ای باشد؟
الف)اجتماعی ب)اقتصادی ج)سیاسی د)روان شناسی
3>در عرصه فیلم سازی ایران در چه رده ای قرار دارد؟
الف)بالا ب)پایین ج)متوسط د)پیشرفتی نداشته است
4>کدامیک از فیلم های زیر بیشترین تاثیر را در بینده گذاشته است؟
الف)به نام پدر ب)بید مجنون ج)آتش بس د)سنتوری
5>"امید" را چگونه میشود تعریف کرد؟
الف)سرشار از انرژی ب)پر انگیزه ج)صبور د)هر سه مورد
6>"عاشق" کیست؟
الف)کسی بخاطر عشقش زندگی خود را فنا می سازد
ب)کسی که عشقش را فدای زندگی خود می سازد
ج)کسی که عشق ورزیدن را به تمام مخلوقات عالم می آموزد
د)تعریف اختصاصی خودم را ارائه میدهم(توضیح دهید)
سوالات تکمیلی::305:
7> کسی که چرایی زندگی را فهمیده باشد با ...........آن میسازد.
8>بهترین سن ازدواج در پسران..........و در 22 در ...........می باشد.
سوالات تشریحی::305::303:
9> "امید جان" جمله زیر را چگونه شرح می دهد؟؟؟
جمله>""هرگز به امید ""تغییر"" کسی با او وارد زندگی مشترک نشوید.""
10>به عنوان یک فردی که در این جامعه زندگی می کنید ""ازدواج"" را چگونه تعریف می نمایید و اصولا در انتخاب خود برای ازدواج اولین ملاکتان چه بوده و یا هست؟؟
.................................................. ..............................................
با سپاس فراوان از امید عزیزم که برایش آرزوی بهترین ها را دارم.:16::72:
سلام :جناب صابر (نقاب )من جواب ها را كوتاه عرض ميكنم كه ببخشيد ولي يه تست روان شناسي درست و حسابيه !و ام جواب ها : 1- (ب ) 2- (الف ) 3-برخي ژانر ها (الف ) و برخي (ج) 4-بستگي به بيننده دارد كسي كه معضل اعتياد در گير بوده سنتوري وبقيه هم همينطور براي خند آتش بس!5- (د) 6-(د ) در انجمن عشق گفتم .7- با خوب وبد 8-عقل كامل 9- بستگي به كسي دارد مطلق نيست !10- ايمان و تربيت.
-
سلام پندار گرامی
با اجازه از شما بزرگوار سوالات خود را مطرح کنم.....متشکر:72:
چهار گزینه ای:
1>به "صندلی داغ" از میان گزینه های زیر یک نمره بدهید:
الف)100 ب)75 ج)69 د)50 و پایین تر از آن
2>گرداندگان "صندلی داغ" تا چه حدی در اداره آن موفق بودند؟
الف)بسیار ب)در حد نرمال و طبیعی ج)اصلا د)نمی دانم
3>"پندار" یک خبرنگار...یک روزنامه نگار..یک محقق...یک نویسنده..یک سیاست مدار... باید در کدام بعد اخلاقی بیشترین غنا را دارا باشد؟
الف)صداقت ب)ایمان ج)صبوری د)انعطاف پذیری
4>نیاز جامعه کنونی(ایران) بیشتر در چه زمینه ای است؟
الف)نیاز اقتصادی ب)نیاز فرهنگی ج)نیاز اجتماعی د)هر سه مورد
5>کدامیک از خوانندگان زیر نقش بسزایی در رشد موسیقی و هنر خوانندگی کشور داشته اند؟
الف)شجریان ب)افتخاری ج)اصفهانی د)هیچکدام
6>"پندار" گرامی اولین الگوی شما در زندگی چه کسی بوده؟
الف)مادر ب)پدر ج)آموزگار د)هیچکدام(خود نام ببرید)
سوالات تشریحی:
7>پندار واژه "پدر" چگونگه واژه ای است؟ آیا نسبت پدر بودن تنها با یک واژه "پدر" مشخص می شود؟
8> فرزند و اوالد انسان در وهله ی اول که یک کودک به حساب بیاید یک "انسان" محسوب می شود... با این مصداق به نظرتان کودکان استثنایی(نظیر معلولین..عقب ماندگان ذهنی) از چه جایگاهی در جامعه ما برخوردارند و وظیفه یک والد در قبال آنان چیست؟
9>"ازدواج" یک قرارداد دوطرفه است که یکی از ارکان آن "تعهد" است...... این تعریف را قبول داری و اگر خیر...توضیح دهید.
10>"تالار همدردی" را چگونه یافتی؟ به نظر شما این تالار تا چه حد توانسته پاسخگویی مراجعانش به نحو احسنت باشد؟یک پیشنهاد در باره ارتقای تالار؟
......................:300::300:
با سپاس فراوان از شما پدر بزرگوارم که رسم ماندگاری را برایم تداعی می سازید:16::72:
-
سلام از اینکه مرا بر روی این صندلی می نشانید سپاسگزارم که اگر چه داغ است و جایی است که درون مایه اقرادهمچون آینه در معرض دید همگان قرار می گیرد که آزمونی سخت است اما بهرروی برای من حکم صیقل را می ماند خاصه به مصداق هر چه از دوست رسد نیکوست با دل جان می پذیرم . اما قبل از پاسخ اجازه می خواهم که در پاسخ به تست های چهار جوابی کمی در مورد پاسخ ها توضیحیات کوتاهی هم اضافه نمایم .
در مورد پاسخ پرسش نخست تان باید بگویم چون همه مطالب این بخش را در تالار مطالعه نکردم قضاوت صد در صد هم نمی توانم انجام دهم ولی با نگاه اجمالی که داشتم و با توجه به نوع پرسش ها ی مطرح شده قبلی امتیاز این بخش از تالار را 50 می دانم .
پاسخ پرسش دوم : تلاشگر با پیشروی رو به تحول در ارتقا کمی و کیفی آن
پاسخ پرسش سوم : بی کمان اهداف و مشی فرد سیاست پیشه با یک روز نامه نگار بعنوان آگاهی دهنده و اطلاع رسان متفاوت است اگر چه در کشورما روز نامه نگاری و سیاست پیشگی هر دو در یک کفه از ترازو ی سنجش و ارزش قرار می گیرند اما واقعیت امر این است که روز نامه نگاری با دنیای سیاست چه به لحاظ ماهوی و چه به لحاظ رسالت نهفته ای که در هر حرفه ای وجود دارد ا، با هم متتفاوت بوده و دو حرفه مستقل از هم هستند لذا از آنجائیکه خودم را بیش از آنکه سیاستمدار بدانم ( که نیستم ) یک روز نامه نگار می دانم و از همین رو پاسخ پرسش شما را " صداقت " می دانم چرا که روزنامه نگاران سر بازان بی حیر و مواجب یک ملتند طرفه آنکه همواره دولت ها توپ دارند ، تفنگ دارند ،رادیو دارند صدا و سیما دارند ، ارتش هوایی و زمینی و دریایی دارند اما در مقابل ملت یک امین دارد آن هم قبیله قلم بدستان جامعه است که رسالت آگاهی و اطلاع رسانی آحاد جامعه را بر دوش دارند که حکما باید با ملت خود صادق باشند
پاسخ پرسش چهار : آنچه امروز به ظاهر در این برهه از تاریخ ،مردم این کهنه دیار سخت بدان محتاجند نان است بعبارتی تحولات اقتصادی است که تا معاش نباشد حتی ایمان هم از پنجره خانه به بیرون می رود اما با این همه غافل شدن از فرهنگ و ارتقا سطح آن در جامعه هر چند با لاف زدن از مدرنیته و ا غوطه ور شدن در مظاهر تمدن دنیای پیشرفته نمی توانیم مانع از دور تسلسلی گردیم که بدان گرفتاریم چرا که ریشه همه عقب ماندگی این گستره تاریخی از فقر فرهنگی ماست
پاسخ پرسش پنجم : اگر چه یکی از دلمشغولی هایم موسیقی است و در حد بضاعتم سازی می نوازم ( پیانو ) اما پرسشی است فنی که نظر اهل فن را می طلبد اما در حد یک علاقمند به موسیقی این اب و خاک در پاسخ تنها می توانم بگویم ، بعد از انقلاب آنچه بعنوان موسیقی اصیل معروف است بی کمان نقش استاد شجریان در ارتقا این نوع از موسیقی اصیل کشورمان انکار ناپذیر است اما این نوع از موسیقی تنها گوشه ای از در یای بی کران موسیقی این کهنه دیار است که بیشتر حزن انگیز و عارفانه است که در این صورت اگر منظوراز رشد این نوع از موسیقی کشور مان باشد باید گفت علاوه بر استاد شجریان دیگر هنرمندان موسیقی اصیل امروز کشورمان هر یک به نوعی تاثیر گذار بودند در غیر آن به لحاظ عدم تحول همه جانبه در همه بخش های موسیقی کشورمان پاسخ دیگری می طلبد که باید از اهل فن آن پرسید .
پاسخ پرسش ششم : الگوی زندگی ، کاری ؟ کدامیک مورد نظر شماست ؟ از بابت زندگی طبعا هر فردی ابتدا در بین اعضای خانواده خود لگو برداری می کند که مشخص ترین آنها رفتار والدین هستند اما در تحولات فکری که بعد ها بوجود می آید در هر مقطعی متفاوت خواهد شد اما در مورد الگو کاری ، استادم زنده یاد ... همیشه الگوی من در کار حرفه ایم بوده است روحش شاد و آمرزیده باد.
پاسخ پرسش هفتم : صادقانه بگویم کمی از پاسخ دادن به این پرسش ابا دارم و دست و قلمم برای پاسخ به آن نمی رود اگر چه می توان پاسخ کلیشه ای که معمولا همه آدما در مورد ارزش ها و بدیهیات می زنند من هم آن ها را برایتان ردیف کنم اما به مصداق رطب خورده کی منع رطب کند ، من شرمنده از واژه پدر بودن خودم هستم لاجرم عاجزانه تقاضا دارم مرا به دلیل شر ح حالی که همین چندی پیش در این محفل انس داشتم از تشریح این واژه مقدس معافم گردانید
پاسخ پرسش هشتم : این هم از همان پرسش هایی است که پاسخش از بدیهیات است و هزاران پاسخ مبتن یاحس انسان دوستی و یا حتی حقوق بشری به آن داد که واقعیت امر هم جز این نخواهد بود چرا که آنها هم مثل همه انسان های کامل به لحاظ فکری و یا جسمی انسانند و مخلوق خداوند و به نظرم باید حق بیشتری برای اینگونه انسان ها در جامعه قائل شئ خصوصا برای والدین این کودکان که به حق نگهداری از چنین فرزندانی کاریست خدایی
پاسخ پرسش نهم : قبول دارم که ازدواج امریست الزام آور و باید نسبت به پیمان منعقد شده ضمن احترام برای سلامت و پایداری و ایضا تکامل در حهت تعالی زندگی زناشویی به مسئولیت های نهفته در ذات این پیمان و کلا ازدواج تن داد و کوشید اما امروزه بیش از نسل پدرانمان به دلیل اقسار گریختگی نیاز های انسان امروز و یا کم رنگ شدن باور های تعبدی مانند دین که صیقل روح آدمی است و بازدارنده شر و بدی ، و ازسویی از بالا نگریستن به مقولات احساسی چون عشق و عاطفه ، امروزه به این تعهدات کمتر بها داده می شود که ریشه در مسائل فرهنگ جامعه دارد .
پاسخ پرسش دهم : تالار همدردی محفل انس است و روزی که برای اولین بار توسط عزیزی از دست رفته با آن اشنا شدم هرگز باور نداشتم که روزی به آن چنان پای بند معتقد گردم که همچون کعبه قبله گاهم گردد اگر چه به نظر کفر می آید اما اولا کعبه سنگی است که ره گم نشود ثانیا بت پرست گر معنی بت را بداند واصل است
-
سلام پندار جان
اگه میشه در مورد احساساتت بگو؟
یه سوال فنی
از چه گلی خوشت میاد ؟
زود عصبانی می شی یا دیر؟
راستی منو از رو چی شناختی اصلا منو میشناسی -راستش رو بگو؟
اگر بین 1تا 10 یه نمره به تالار می خواستی بدی چند می دادی ؟
-
من هم با اجازه بقیه دوستان یه سری سوال از پندار گرامی دارم
1- چرا نام کاربری تان را پندار انتخاب کردید
2- یک بیت شعر که خیلی ان را دوست دارید
3- نظرتان درباره مذهب چبه
4- رنگ - غذا - شهر و کشور مورد علاقه تان را نام ببرید
5- زیباترین خاطره تان
6-بهترین معلم تان در زندگی
7- وضعیت سینمای کشورمان را چطور می بینید
8- فکر می کنید چرا شما با این قلم توانا بیشتر به جامعه ما معرفی نشده اید
9- یک جمله زیبا درباره مادر
10- اگه یک بار دیگه به دنیا بیاید ولی تجربه الان رو داشته باشید چه اشتباهی رو مرتکب نمی شید
11- ترافیک تهران شما رو کلافه نمی کنه
12- علم بهتره یا ثروت
13- مثبت ترین خصوصیت اخلاقی تان چیه
14- نظرتون درباره حجاب چیه
15- یه نصحیت به اتنا
-
پاسخ به پرسش های کنجاو محترم
پاسخ پرسش اول : در این لحظه دلم می خواهد دعا کنم خاصه که در چنین ساعت از پایان یک هفته پر مشغله همه ما به آن نیاز داریم پس پناه بر دادرس عالم ببریم که دو رکعت کریستن بر همه ما واجب است
بیائید دعا کنیم که اگر تقدیر مان سوختن است همچون آن هیزم تری شویم تا جان آتش را به لب نر ساند خاکستر نمی شود.
بیائید از خدا بخواهیم همه عاشق باشند، عاشق لبخند، تا در مقابل غم روئنتن شویم
بیائید از خدا بخواهیم تا همچون پروانه ای باشیم ،که مرگ در آغوش شمع را به زندگی در تاریکی ، ترجیح می دهد
بیائید با دل شکسته از خدا بخواهیم هرگز اسیر سکوتی نگردیم که فریادی در پی آن باشیم
و با صدق دل از خدا بخواهیم هرگز باغبانی نباشیم که کلید گلخانه اش را به زمستان می سپرد
وآخر اینکه بیائید استغاثه کنان به در گاه عبودیتش سجده کنیم و از او بخواهیم که هرگز آبی نباشیم که تشنه تر از ماهی است
پاسح پرسش دوم : گل باس آن هم از نوع امین الدوله ایش
پاسخ پرسش سوم : متاسفانه زود از کوره در میرم و آن هم دلیلش ضعف عصابی است که در اثر استرس های زندگیم نصیبم شده و اصلا همین استرس ها و هیجانات زندگیم بود که قلبم را به دست تیغ جراحی داد
پاسخ پرسش چهارم : اگر چه زمانی در مطبوعات ستون طنز داشتم و اتفاقا مجموعه آن طنز ها بصورت کتاب منتشر شد اما زیاد اهل شوخی نیستم ،ولی از شوخی شما خوشم آمد چون غیر منتظره بود .
پاسخ پنجم : نمره هشت
عزت زیاد در پناه حق باشید
-
پاسخ به پرسش های دخترخوبم آتنا ی عزیز
چرا نام کاربری تان را پندار انتخاب کردید
اگر دلیلی وجود داشته باشد بی کمان برای جبران مافات همه عمر به باد رفته ام است که بی پندار گذشت
یک بیت شعر که خیلی ان را دوست دارید
دراین مقطع از حال و روزم که دلتنگم و پناه می جویم این شعر است که هر لحظه چون ذکر بر زبان دارم:
گر نگهدار من است که من می دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
نظرتان درباره مذهب چبه؟
تلاش انسانیست به (هست آلود) تا خود را پاک سازد و از خاک به خدا بازگردد. راهی که از قهقرا تا خدا کشیده شده است "مذهب نام دارد". مذهب یعنی راه. مذهب هدف نیست راه است و وسیله.مذهب یک خودآگاهیست و خود آگاهی یعنی چشم دوختن در اعماق خویش ، در درون ، آنجا که عشق از آن سر می زند و نیز هنر و خیر و ایثار
اما متاسفانه امروز مذهب وسیله ای است برای اهداف غیر از آنچه در ذات این کلمه نهفته است به همین دلیل امروزه تفکری به غلط بسط یافته است می گوید مذهب بهترين وسيله براي ساکت نگه داشتن عوام است" و بر همین باور يكي از بزرگترين تراژدي هاي بشريت را دزدیده شدن اخلاقیات توسط مذهب می دانند که در باورمن نمیکنجد.
غذا - شهر و کشور مورد علاقه تان را نام ببرید
قرمه سبزی صنم ، شهر های شمالی کشور ، وطنم ایران .
زیباترین خاطره تان
اولین عاشقی که چون وصلی در آن نبود همیشه در خاطرم ماندگار شد و ذات باقی گرفت
بهترین معلم تان در زندگی
تجربه ، اما هرگز شاگرد خوبی نبودم
وضعیت سینمای کشورمان را چطور می بینید
اهل فن نیستم اما سینمای اعتراضی ما همیشه بهترین بوده است و به همین دلیل به محض حضور در چشنواره ها تحسیین همگان را بر می انگیزد
فکر می کنید چرا شما با این قلم توانا بیشتر به جامعه ما معرفی نشده اید
از کجا می دانید که معرفی نشدم
یک جمله زیبا درباره مادر
زندگانی بی وجود مادران سخت است مشگل
اگه یک بار دیگه به دنیا بیاید ولی تجربه الان رو داشته باشید چه اشتباهی رو مرتکب نمی شید
معشوق گرفتن
ترافیک تهران شما رو کلافه نمی کنه
خب مسلما ترافیک تهران کلافه کننده است اما بد نیست یک خاطره از معضل ترافیک در اینجا برای نسلی که قبل از انقلاب را بیاد نمیاورد بگویم .
یادم هست یک سال مانده به پیروزی انقلاب وقتی پای صحبت انقلابیون آن دوره می نشستیم و حرف از عملکرد رژیم گذشته به میان می آمد علاوه برگرانی مسکن و غارت بیت المال و فروش بی حساب کتاب نفت و غیره در مورد مشکلاتی از قبیل ترافیک هم حرف به میان می آمد . آن زمان انقلابیون در مورد ترافیک مخصوصا شهر تهران این فکر را القا می کردند که اساسا ترافیک تهران ساختگی است چرا که رژیم از تمرکز اعصاب مردم واهمه دارد لذا همواره با ایجاد ترافیک در خیابانها مانع از تعمق ملت نسبت به وضعیت کشور می شود به همین دلیل مردم در اثر کلافه شدن در ترافیک قادر به ارزیابی عملکرد مسئولین نیستند وگرنه مشگل ترافیک به راحتی خوردن اب حل شدنی است حال نمی دانم آن انقلابیون در باره تراقیک امروز شهر هایمان چه نظری دارند
علم بهتره یا ثروت
این پرسش مرا یاد دوران تحصیلم می اندازد که همواره یکی از سوژه های درس انشا ما بود ، در آن دوره معلمین نسل من همگی از علم در مقابل ثروت متعصبانه دفاع می کردند و رسالت حرفه ای خود را در القا همین باور می دانستند اما بعید می دانم که معلمین این دوره باوری بر بهتر بودن علم از ثروت داشته باشند ، راستی علم بهتر است یا ثروت؟
مثبت ترین خصوصیت اخلاقی تان چیه
نمی دانم باید از معاشرینم بپرسید
نظرتون درباره حجاب چیه
یک امر خصوصی است و هرکس مختار درانتخاب نوع پوشش خود هست البته تا بدانجا که عرف و ارزش های جامعه اجازه ی این خود مختار ی را بدهد
یه نصحیت به اتنا
از واژه نصیحت بیزارم اما به شما و همه نسل امروز این کهنه دیار یک توصیه بیشتر ندارم آن هم همدم گرفتن کتاب در زندگیتان است از این رو تا می توانید بخوانید بخوانید بخوانید
در پناه حق باشید
-
سلام پندار عزيز سوال از شما
1_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
2_پيشنهاد درباره رشد تالار بگويد
3_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
4_يك جمله درباره مدير همدردي بگويد
5_نظر درباره مدير جديد صندلي داغ چه است
6_جواني را در چه مي بنييد
7_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
10_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
11_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
12_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
13_نظرتان در رابطه با عشق چيست
14_چه رشته ورزشي دوست داريد
15_چه خواننده موسيقي دوست داريد
16_يك ضرب المثل بگويد
17_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
18_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
19_بهترين دوستنون توي تالار كيه
اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
20_تعريف از سرنوشت چيه يا اصلا قبولش داري اگر داري نقش اختيار در سرنوشت چيه
21_اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني چيه
22_تالار همدردي چگونه مي بيني
23_وقتي خيلي خيلي دلتون مي چي كار مي كنيد
24_دنيا برايتون چه رنگيه
25_نظرتون رو راجع به تك تك اعضاي تالار بگيد
26_جديدترين فيلمي ديدي نام ببريد
27_كدام بازيگر دوست داريد
28_مهمترين هدف زندگي ات چيست
29_بهترين هديه اي كه تا به حال گرفتي چي بوده و از كي بوده
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72:
-
جناب ابراهیمی رحم کنید این همه سوال؟
بر خی از پرسش هایتان پاسخش غیر ممکن است مثل نظر دادن در باره تک تک اعضای تالار و یا یک جمله در باره جنابعالی که غیر از چند پیام هدایتی خصوصی آن هم برای حضور در این تاپیک چه می توانم از شما بگویم جز ارادتمندی حقیر نسبت به شما و دیگر اعضای این محفل انس؟از طرفی برخی از پرسش های شما را در پاسخ های که تا کنون به پرسش های دوستان داده ام مستطر است لذا اگر اجاز دهید با حذف برخی از سوال های کلی و یا تکراری به بقیه آنها در اسرع وقت پاسخ دهم .
-
پاسخ پرسش های دوست محترمم اقای ابراهیمی
يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
انتقادی ندارم چون هنوز تازه واردم و نا اشنا به مسائل تالار
پيشنهاد درباره رشد تالار بگويد
به همان دلایل بالا پیشنهادی هم ندارم
يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
هر چند شناختی از ایشان ندارم اما به نظرم در همین چند ارتباطی که در پیام خصوصی با هم داشتیم به نظرم فردی جدی کوشا و مهربان و منطقی آمده است
يك جمله درباره مدير همدردي بگويد
دلسوز ومهربان، صبور ،توجه، دقت نظر ، سعه صدر و داشتن نگاه معنوی و از همه مهمتر ، هم دانشگاهی با حقیر ، به امید توفیقات روز افزون ایشان
نظر درباره مدير جديد صندلي داغ چه است؟
افتخار آشنایی با ایشان را هم ندارم
جواني را در چه مي بنييد
شور ، هیجان ، کنجکاو عصیانگر ، تابو شکن
نظرتان در رابطه با خودتان چيست
گم کرده راه ، نادم ، تنها ، و همیشه عاشق ، در دهر چو من یکی و آن هم کافر
چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
به دنبال چنین مطالبی در تالار نبودم تا بخوانم
اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
تا همین چند روز قبل کتابی از کنت تامسون بنام " دین و ساختار اجتماعی " را تمام کردم و در حال حاضر هم خاطرات مهدی حائری یزدی استاد فلسفه و فرزند بنیاد گذار حوزه علمیه قم را در دست دارم
يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
استادی داشتم در اوایل کار روزنامه نگاریم او می گفت همیشه یادتان باشد " ملت برای شما دعوتنامه نفرستاده که لطفا بیائید روزنامه نگار شوید ، اما از شما توقع دارند که قلم به مزد نباشید اگر چه تا کنون کسی را برای خود فروشی قلم محاکمه نکردند اما مردم ایران در طول تاریخ مطبوعات خود هرگز قلم بدستی را که در خدمت ظلم بوده با همه رحمت و بخشایشی که دارند او را بنخشیده.
سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
اسمشان یادم نیست اما همین دیروز مطلبی از فرشته مهر بان در ارتباط با داستان گوجه فرنگی خواندم که برایم جالب بود و البته تمامی مطالب آموزنده و راهگشای جناب سنگ تراشان
چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
ابتدا برای پاسخگویی به تهمت های ناروایی که عزیز از دست رفته ای در این تالار به من می زد عضو شدم اما بعدا پاگیر این محفل شدم و به همین دلیل دیگر از آن عزیز از دست رفته نه تنها ناراحت نیستم بلکه به نوعی ممنون هم هستم چرا که مرا با این محفل آشنا کرد
نظرتان در رابطه با عشق چيست
عشق جوهر زندگی انسان است ، عشق اسطرلاب اسرار خداست اما افسوس که امروز عشق قصه ایست کهنه که در این ایام ، عشق بی خلوص را در هر بازار غیر مسقفی به شنیع ترین شکل ممکن می فروشند تا بدانجا که در خطه عاشقان هم دیگر خطی به یادگار نمی نویسند چرا که به همت سر سختانه سازندگان سکه های قلب ، جایی برای سلطه ی راستین قلب باقی نمانده است و تحقیر عشق از همین جاست که گویی عشق عکس یادگاریست و یا کاسه آبی است خنک برای تشنه همیشه تشنه ، که سیری از یک لقمه نان ، برای نفس گرسنه ، آغاز اندوه گندم است.
اتفاقا همین چندی پیش مطلبی در باره عشق در این تالار نوشتم اگر به این ادرس سر بزنید خواهید دید
http://www.hamdardi.net/thread-8921-post-90013.html#pid90013
چه رشته ورزشي دوست داريد
تنیس و کمی کشتی اگر شوکه نشوید در جوانی در محله ای که بزرگ شدم ( سلسبیل ) زور خانه ای بود که هر شبه جمعه به دلیل مراسم خاصی که در آن زور خانه برگزار می شد من غزل خوان آن زور خانه بودم
چه خواننده موسيقي دوست داريد
از خواننده های وطنی ، احسان خواجه امیری و اصفهانی و همایی و شهرام ناظری و از خارجی ها دیمیس روسس
يك ضرب المثل بگويد
موش تو سوراخ نمی رفت جارو را هم به دمش بسته بود
اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد.
اگر خارج از کشور باشد قونیه و اگر داخلی ، خرقان
ايا به آرزوهاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
به برخی از رویا های کودکیم رسیده ام که یکی از آنها همین قلم زدن است
بهترين دوستنون توي تالار كيه
جناب سنگ تراشان ، نقاب عزیز ، دخترم آتنا و شما، البته به نظر خودم ، شاید این دوستان این نظر را نداشته باشند
اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
همین حرفه امروزم یعنی قلم زدن که موی در اسیابش سپید کردم و دلیلش عشقی است که به نوشتن دارم ، نوشتن آرامم می کند از طرفی به لحاظ داشتن حس ماجرا جویی این حرفه جوابگوی این حس من بوده و هست
تعريف از سرنوشت چيه يا اصلا قبولش داري اگر داري نقش اختيار در سرنوشت چيه
معتقد به جبر و اختیارم ، هم باور به تقدیر دارم و هم عقل و درایت انسان را درتعین مسیر سرنوشت دخیل می دانم اما با این همه :
تدبیر کند بنده
تقدیر زند خنده
اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني چيه
خدایا عاشقان را درد مده
تالار همدردي چگونه مي بيني
محفل انس
وقتي خيلي خيلي دلتون مي گیره چي كار مي كنيد
می نویسم در سایتم یک قسمتی دارم بنام دل نوشته ها که مربوط به همین دلتنگی هایم هست
دنيا برايتون چه رنگيه
خاکستری
نظرتون رو راجع به تك تك اعضاي تالار بگيد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه بگویم ؟
جديدترين فيلمي ديدي نام ببريد
سریال 24
كدام بازيگر دوست داريد
از هنرپیشگان وطنی مرحوم شکیبایی و پرویز پرستویی و خارجی همفی بوکارد
مهمترين هدف زندگي ات چيست
بهبودی حال دخترم و سر و سامان دادن به زندگیش
بهترين هديه اي كه تا به حال گرفتي چي بوده و از كي بوده
هدیه ای برای روز خبرنگار از یک عزیز از دست رفته
شاد زی و سلامت باشید
-
بازم سوال دارم
فقط یکی
تو زندگیت چه وقت خیلی خندیدی ؟
-
کنجکاو عزیز اگر بگویم در زندگی هیچ وقت از ته دل نخندیدم دورغ گفتم بلکه شاید خیلی هم چنین موهبتی از سوی خدا نصیبم شده باشد که از ته دل سیر خندیده باشم اما:
خنده من از گریه غم انگیز تر است
کارم از خنده گذشته بدان می خندم
باز هم سوالی داشته باشید در خدمتم
با پوزش از شما ( جناب کنجکاو ) شعر را اشتباه نوشتم
خنده من از گریه غم انگیز تر است
کارم از گریه گذشته بدان می خندم
-
سلام
ممنون از آقای پندار گرامی که در صندلی داغ تالار شرکت کردند و به زیبایی پاسخگوی دوستان بودند .
نفر بعد در صندلی داغ kolbeh بودند که مدتی است در تالار نیستند به همین دلیل در خدمت دوست عزیز خانم دلداده خواهیم بود امیدوازم دعوت ما رو بپذیرند و پاسخگوی دوستان باشند .
-
سلام
1 - در دو راهی که داشتید یکدله شدید؟
2 - اگر امروز را آغاز زندگیتون قرار دهید 3 کار عمده ای را که از همین امروز استارتش را می زدید کدام بود؟
3- از مفیدترین کتاب، یا مقاله یا پند و تفکری که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید؟
4 - مهمترین، جدیدترین و آخرین تصمیمی که در زندگی گرفتید و تصور می کنید درست بوده است کدام است؟
مثل اینکه خیلی داغ شد پس حالا بفرمایید؟
1 - - از چه رنگی خوشتون می آید؟
2 - چه غذایی رو دوست دارید؟
3 - یک بیت شعر قشنگ بنویسید؟
4 - از نظر شما علت تحریف عرفانهای معاصر را نسبت به عرفان معنایی و موثر در زندگی بعضی از بزرگان در چیست؟!
-
سلام خانم دلداده سوال از شما
1_جواني تعريف كنيد
2_چه رشته ورزشي دوست داريد
3_چه خواننده موسيقي دوست داريد
4_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود
5_نظرتان در رابطه با عشق چيست
6_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
7_دنيا برايتون چه رنگيه
اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72:
-
پاسخ به پرسش های مدیر محترم همدردی
از آنجائیکه به احتمال قریب به یقین خود را مخاطب پرسش های چناب مدیر احساس کردم پاسخ آن پرسش ها را به شرح ذیل تقدیم جناب مدیرمحترم میکنم :
در دو راهی که داشتید یکدله شدید؟
اگر چه راهنمائیی ها بسیار ارزنده ای از سوی اعضای محترم تالار دریافت کردم خاصه هدایت های روشنگر فرشته مهربان و دخترم آتنا و ایضا راهنمایی جنابعالی که با همه عدالت نهفته در بطن راهنمائیتان بر خلاف نظر های غالب دیگر هدایت کنندگان بود و به نوعی تقسیم کردن خود در بین دو زندگی را پیشنهاد فرموده بودید ، همچنان بر سر دوراهی مانده ام اگر چه ندای قلبی ام با توجه به زخمی که روح و روانم از رفتارهای متقابل همسر دومم بر داشته است ، بیشتر تمایل به پذیرش و انجام رهنمود های فرشته مهربان و دخترم آتنا را دارم خاصه که در چند روز گذشته با در میان گذاشتن راه حل پیشنهادی شما با همسر دومم ، او هرگز حاضر به قبول همسر دوم بودن نشد و کما کان اصرار بر خاتمه دادن به زندگی اولم دارد که این خود بر تردیدم نسبت به انچام راهنمایی جنابعالی که باز هم معترف به عدالت نهفته در آن هستم ، اضافه کرد ، از این رو عقل و قلبم به سمت سوی تصمیمی می رود که منطق آن در راهنمایی های دیگر اعضای محترم تالار و خاصه بالهای صداقت نهفته است که با این بیت شعر جان کلام را گفت :
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
اگر امروز را آغاز زندگیتون قرار دهید 3 کار عمده ای را که از همین امروز استارتش را می زدید کدام بود؟
تغیر ملاک انتخاب همسر ، ازدواج با عشق نه تدبیر ، حفظ رابطه با خالق هستی که هر چه میکشم دوری از او است و بس
از مفیدترین کتاب، یا مقاله یا پند و تفکری که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید؟
هیچ کتابی نخواندم که در آن پندی نیاموخته باشم اما مشگل در بکار نگرفتن آنچه آموخته ام بود و ایضا نا دیده گرفتن همه تجارب شخصی ام ، بعبارت بهتر حقیر مصداق آن فردی هستم که بار ها از یک منفذ گزیده شدم .
مهمترین، جدیدترین و آخرین تصمیمی که در زندگی گرفتید و تصور می کنید درست بوده است کدام است؟
آنکه قبل از گرفتن هر تصمیمی مشاوره بگیرم اگر چه ندای قلبی ام راهنما باشد ، امروز غیر از راهنمایی از این محفل انس ضمن درمان روح آسیب دیده خود برای بزرکترین تصمیم زندگیم در حال مشاوره گرفتن از یکی از همکارانتان در تهران هستم البته نه آن پزشک معا لج دخترم بلکه پزشک خاذق دیگری که تداخل بیماری من و دخترم مانع از درمان اصولی تر نباشد
مثل اینکه خیلی داغ شد پس حالا بفرمائیداز چه رنگی خوشتون می آید؟
رنگ آرامش ، آبی
چه غذایی رو دوست دارید؟
در پاسخ های دیگرم به این پرسش جواب داده بودم ، قرمه سبزی دست پخت همسر دومم
یک بیت شعر زیبا بنویسید :
در قمار زندگی عاقبت ما باختیم
بس که تکخال محبت بر زمین انداختیم
از نظر شما علت تحریف عرفانهای معاصر را نسبت به عرفان معنایی و موثر در زندگی بعضی از بزرگان در چیست؟
این پرسش را هم در صورت باز تر کردن منظورتان اگر درحد بضاعت فهم حقیر از عرفان بود بی کمان پاسخ خواهم داد
به امید به روزیتان
-
جناب پندار به نظرم بدانم منظور مدیر از پرسش آخر چیست :
این که چرا عرفانهای امروز نسبت به عرفان معنایی و مؤثری که تبلورش در زندگی بزرگانی (که شرح حال آنها را احتمالاً مطالعه داشته اید ) تحریف و به عبارتی انحراف یافته .
از نظر شما چه چیز عامل این تحریف است و محروم ماندن طالبان عرفان از آن عرفان راستین و افتادن در دام این عرفان به نظر بنده فانتزی ؟
-
ضمن تشکر از فرشته مهربان که باز هم راهنمایم شد که گویی این رسالت هدایت در این فرشته از سوی خدایش در او به ودیعه نهاده شده است
به نظرم می اید که آنچه بعنوان عرفان معاصر که ترجمه ایست از تفکرات فیلسوفانه غرب که با عرفان شرقی ما همخوانی ندارد و تعمیم دادن آنها در باور های عرفانی مردم این کهنه دیار نه تنها باعث فهم نادرست از عرفان اصیل شرقی گردیده بلکه باعث تحریف ناخواسته آن شده است و این نه در عرفان بلکه در برخی از علوم پایه در دانش امروزی هم وجود دارد .
چون اساس بنیان این محفل بر پایه علم روانشناسی گذاشته شده است اجازه می خواهم برای باز تر کردن این مبحث از مصداق های روانشناسی بهره بجویم ، بعنوان مثال این روز ها کتاب فروشی های ما مملو از کتاب های روانشناسی است که همگی جزوه هایی ترجمه شده از غرب برای چگونه زیستن و بهتر زندگی کردن نوشته شده اند که به باور این قلم این کتابها نه برای مردم مشرق است که تنها به کار مردم سرزمین غرب نمی آید و بس چرا که جنس مشکلاتشان اساسا با جنس معضلات و حتی باور های ما تفاوت بسیار دارد درست همانند آنچه به عنوان عرفان معاصر در جامعه امروز ما رخنه کرده و مانع شناخت عرفان ااصیل شرقی در میان مردم مشرق زمین گردیده .
و جالب اینکه عرفان معاصر هرگز جوابگوی نیاز مردم سرزمینی چون این کهنه دیار نبوده است عرفانی که بزرگان این وادی بر این باور بودند که همچون نوش دارو درمان کننده روح آسیب دیده مردم مشرق زمین می تواند باشد
اگر با زمزم عرفان بشویی چهره دل را
ز موج بحر طوفانی توانی ساخت ساحل را
جنون عارفان نازم که روشن می کند هر دم
شب تاریک و بیم ، موج گمراهان عاقل را
اگر یک جرعه نوشی از آن می مرد افکن صاف
چو شیخ و محتسب هرگز نپویی راه باطل را
-
باسلام خدمت دوستان گرامی همدردی:72:
اول ازهمه تشکر می کنم جهت انتخاب بنده!!
درضمن عیدقربان برهمگی مبارکباد
پاسخ به سوال آقای محمد ابراهیمی
1-جوانی ...نشاط تحرک انرژی سرزنده
2-همه رشته ها را دوست دارم به خصوص آنهایی که تحرکش بیشترهست..والیبال اسب سواری
3-دکتر اصفهانی حسام الدین سراج افتخاری
4-عید قربان
5- عشق مقدس ترین واژه هست عشق به خدا عشق به آدما عشق به طبیعت:72:
6- دست وپاشونو میبوسم زحمت می کشند با تمام وجود برای آسایش دیروز وامروز وآینده فرزندانشان.....خیلی گل هستند:43:
7-دنیا رنگین کمونیه که هررنگش درکنار رنگ دیگرش خودنمایی میکند
-
سلام دلداده
1 - در تالار همدردی معدود افرادی هستند که بدون پرداختن به مسائل خودشون ، صرفا در تعامل دیگران پست زده باشند؟ شما بفرمایید تا چه اندازه رضایت از زندگی دارید؟ نگفتن شما از خودتون به معنی اینست که بر زندگی خود مدیریت کامل دارید؟
2 - چگونه توانستید در استفاده از تالار همدردی به نحوی مدیریت داشته باشید که ساعت های مشخصی اختصاص دهی؟ یعنی اعتیاد پیدا نکردی؟ تاثیر برنامه ریزی در سایر زمینه های زندگیتون چگونه است؟
3 - چند تاپیک یا پستی که بیشتر روی شما اثر گذاشته به ما معرفی کن؟
4 - شما وقتی عصبانی بشی چه کار می کنی؟
5 - وقتی غمگین بشی چی؟
6 - وقتی تنها بشی چی؟
7 - چه چیزی بیشترین تاثیر مثبت رو توی زندگیت گذاشته؟
-
سلام خ دلداده جان
حال شما خوبه ؟
اصولا شما در زندگیت با چی بیشتر .احساس رضایت می کنی؟
اگه یه روزی توی یه کوچه بن بست تنها گیر کنی یه ببر هم جلوت باشه چی فکر می کنی ؟چکار می کنی ؟
اگه بخواهی از نظر روحی خودت رو تامین کنی چه می کنی؟
اگه ازت بخوام با کنجکاو ، مدیر ، همدرد ، تالار ، خنک ، سبزی جمله بساز چی میسازی؟
اگر بخوام از حالت اخلاقیت بپرسم برام چگونه توصیفش می کنی ؟
فعلا همین
-
سلام
جهت تست.
آقای محمد ابراهیم این تاپیک تا اینجا فقط 15 صفحه داره نه 16:303:
-
سلام دلداده عزیز...
با اجازه شما بزرگوار سوالات خود را بپرسم...متشکرم:72:
چندگزینه ای::
1>در این تاپیک(صندلی داغ) چند صفحه مشاهده می شود؟؟:303:
الف)11 ب)12 ج)15 د)16(بنده که علارغم گفته مدیر گرامی 16 صفحه می بینم)
2>دلداده کدامیک از فیلم های زیر بیشتر تاثیر را در شما گذاشته است؟
الف)دلداده ب)به نام پدر ج)سنتوری د)هیچکدام
3>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندی؟
الف):203: ب):104: ج):P د):305:
..............................
تکمیلی::
4>اگر ازدواج کردن نیز مانند رانندگی گواهینامه لازم داشت..........................
5>کیفیت زندگی را بالا بریم ...........خود به خود جبران می شود!
تشریحی:
7>دلداده عزیز مقاله های بسیار مفیدی را در تالار قرار می دهد...آیا علاوه بر ایجاد مقاله ها به آنان عمل نیز می کند؟؟؟بهترین مقاله ای را که خوانده ای را نام ببر؟
8>تالار همدردی را چگونه محفلی یافتی؟؟یک پیشنهاد جهت ارتقا تالار
.................
با سپاس فراوان از شما:72::72:
-
سلام
دوستان ظاهرا خانم دلداده این چند روز در تالار نبودند.
از فردا نوبت آقای digitalman هست که در صندلی داغ شرکت کنند .
-
سلام
امیدوارم صندلیتون با حضور من یخ نکنه . :D
منتظر سوالتتون هستم :82:
-
باسلام عذر تقصیر جهت تاخیر....جند وقتی بود خطها ازطرف مخابرات کاملا قطع شده بودش....
خدمت مدیرهمدردی هم که سلام وعرض ادب فراوان داریم:shy:
درپاسخ مدیرهمدردی باید بگویم:
1- بله ،بنده این احساس را دارم که توانایی مدیریت زندگیم را دارم وحالا این واقعیت داره یا فقط حس بندست را نمی دونم ..ودلیل دومش را همدلی وهمکاری همسرم میدونم وفکر می کنم ایشون هم خوب بامن راه میایند.:43:
2-نه شکر خدا نگذاشتم اعتیاد پیدا بکنم فقط بیشتر صبح ها یه سری به تالارهمدردی میزنم یا تاپیکی پستی میزارم ویا نه فقط نگاه می کنم ببینم مقاله جدیدی درقسمت مورد نظرم کسی تاپیک گذاشته یا نه بعدش خارج میشم..
مگر کار دیگری داشته باشم ...
3-دقیقا درخاطرم نیست ولی ازنوع مقالات آموزشی سیاست های زنانه بود و...دیگه دقیقا یادم نیست چراکه بیشتر مقالات را میخوانم که البته درمورد مهارتهای زندگی هست دربخش خانواده
4-عصبانیت ام را روی کاغد خالی میکنم علت ناراحتی ویا حرفهای درونی ام را روی کاغذ میارم وبعدش پاره می کنم ویا آبی چیزی میخورم وهمچنین می روم درخط سکوت وکلا حرف نمیزنم بااینکه درذهنم کلی ازنارحتیهاعصبانیت ام را بازگومیکنم امادرفرصت مناسب ازذهن به کاغذ منتقلشون میکنم.
5-گریه می کنم ویا موضوعی را که سبب غمگینی ام شده با یه موضوع دیگه که درذهنم ایجاد خرسندی وخوشحالی میشه جابه جا می کنم ویا سرم را باکاری دیگر گرم می کنم وسعی میکنم اگر شده راه حلی برای رفع غمگینی ام انجام دهم البته ازخدا هم میخواهم که بهم آرامشی بده..
6-منظورتون ازاینکه تنها بشید چی بیشتر توضیح بدید (یعنی تنها شدم چکار میکنم ویا غمگین بودم تنهابودم!!!)
7-البته نمیخوام تعریف کاذب بکنم اماواقعیتی هست که میگم...بیشترین تاثیر مثبت درزندگیم همراهی خانوادم میدونم بخصوص برادر بزرگترم قبل ازازدواج صحبتهایی میکرد وراهنمایی هایی داشت که درزندگیم سعی کردم پیاده کنم و وجود عملی زندگی خواهر وبرادرای دیگرم سبب شد که ازتجارب آنها بهره گیری کنم ویه گلچین مثبتی اززندگیشان بگیرم ودرزندگیم عملی کنم وبعدازآن خواندن کتاب ویا آمدن به تالار که ادامه دارد...
لطف عالی متعالی
سلامی گرم خدمت کنجکاو گرامی
1-درزندگی بیشتربا محبت وشادی دیگران گرچه کمی اغراق آمیز شاید به نظر برسد احساس رضایت میکنم ورسیدن به خواسته های درونیم....
2-سعی می کنم درحین ترس ولرز خونسرد باشم حرکت نکنم وآرام آرام بیام بیرون ازکوچه.....اگه بیهوش نشده باشم ورو زمین نیافتاده باشم!!!!!
3-روی خلق وخوی وروحیات ام کار می کنم وسعی میکنم مشکل یابی کنم وبعد باخواندن وافزایش آگاهی نقص ام را برطرف کنم
4-جمله سازی اینقدرم سخت!!!با آقایون مدیر وکنجکاو درتالار ازمطالب خنک بهره می گیریم وبه آنها سبزی میبخشیم وهمدرد میشیم با عضوهایی که مشکل دارند...:D
5- همه توصیفاتم را دریکجا فک کنم بشه خلاصه کرد آدم درونگرایی هستم که البته خوب وبدش هم نمیدونم وهمچنین سعی کردم روی خلق وخویم کارکنم..فعلا همین
باسلام خدمت نقاب عضوسازنده
1-برای اینکه دعوا نشه کلی میگم هرچند تاصفحه که نشان میدهد یک صفحه کمتر حساب کنید یعنی اگر نوشته شانزده شما حساب بزنید پانزده ..یا زده هفده شما بدونید شانزده صفحه هست..درتایید فرمایشات شما...
2-درپاسخ شما بگویم فقط دلداده را دیدم که آن هم تاثیرخاصی بر روی من نداشت..
3-:203:
4-آن وقت هرکسی الکی سرش را زیر نمی انداخت بیاد جلو ازدواج بکندومزیت اش هم این بودافراد خام وناپخته نبودند حداقل یه اصولی اززندگی مشترک را درک می کردند..
5- .....تا مشکلات....
نقاب جان ازدیوار اومدی بالا :300:
الان شماره شش باید میزدی زدی هفت حالا اشکال نداره !!!
7-قبل ازاینکه مقاله بزارم خودم میخوانم واگر مفید بود میزارم وهمچنین باید بگم صددرصد سعی کردم قبل ازهمه هم خودم ازمطالب استفاده بکنم...وتا جایی که بتوانم عملیشان بکنم...به خاطر اینکه مقالات بسیاراند وتنوع پذیر اسامی شان را دقیق حضورذهن ندارم نام ببرم ..
8-محفلی که هم تجربه های دیگران را میبینی وعبرت می گیری وایده وهم چنین جایی که سبب افزایش اطلاعات عمومی درزمینه های مختلف می شود..بنا باسلیقه هرکس
بروز بودن تالار وکلیشه ایی نبودن...:72:
باتشکر از عضو فعال همدردی
عضو محترم دیجیتال من دیگر ببخشید اومدیم روی صندلی داغتون بابت همان توضیحی که دادم نتونستم بیام وجواب دوستان هم که زحمت کشیده بودند سوالهایشان را مطرح کرده بودند خوب نبود پاسخ ندهم ...خلاصه همگی دوستان ببخشید:47:
-
سلامی دیگر خدمت دوستان خوبم در تالار همدردی :72:
خانم دلداده به دلایلی به اینترنت دسترسی نداشتند و نتوانستند پاسخگوی دوستان باشند اما الان نوبت آقای digitalman است که در صندلی داغ شرکت کنند به همین دلیل بعد از آقای digitalman دو روز به خانم دلداده اختصاص داده می شود تا پاسخگوی سوالات شما باشند .
خوب دوستان منتظر سوالات شما از آقای digitalman هستیم............
-
سلام
1- چرا صندلی داغمون یخ کنه
2-معنی اسم و اواتارت
3-بین عقل و دل گیر کنی کدوم را می پسندی
4-بهترین لحظه زندگیت
5-نقطه عطف زندگی
6-چقدر در دادن راهنمایی به بجه ها تلاش می کنی
7-انتظارت از مدیر همدردی
8-دنیا چه رنگی هست
9-چند سالتون هست
10-بیشتر با چه موسیقی سرگرم میشی
11- آینده رو چگونه می بینی
12- بهترین تاپیکی که در این تالار ایجاد شد و به سرانجام مناسب رسید کدام هست لینکش رو بذار
13-با تنهایی چی کار می کنید
14-ایا خودتون رو به لحاظ ظاهری دوست دارید
15-چقدر شوخ طبع هستید
تا بعد....
-
سلام دوست خوب مهربان سوال از شما
1_چه رشته ورزشي دوست داريد
2_جواني را در چه مي بينيد
3_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
4_نظرتان در رابطه با عشق چيست
5_يك ضرب المثل بگويد
6_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
سلام
1- چرا صندلی داغمون یخ کنه
2-معنی اسم و اواتارت
3-بین عقل و دل گیر کنی کدوم را می پسندی
4-بهترین لحظه زندگیت
5-نقطه عطف زندگی
6-چقدر در دادن راهنمایی به بجه ها تلاش می کنی
7-انتظارت از مدیر همدردی
8-دنیا چه رنگی هست
9-چند سالتون هست
10-بیشتر با چه موسیقی سرگرم میشی
11- آینده رو چگونه می بینی
12- بهترین تاپیکی که در این تالار ایجاد شد و به سرانجام مناسب رسید کدام هست لینکش رو بذار
13-با تنهایی چی کار می کنید
14-ایا خودتون رو به لحاظ ظاهری دوست دارید
15-چقدر شوخ طبع هستید
تا بعد....
1 - شاید بخاطر جوابهای یخ من :D
2 - مرد یجیتالی : یعنی مردی که خیلی دقیق هست :P آواتورم هم یه بچه ی گوگولیه
3 _ تا حالا گیر نکردم خوشبختانه ولی معتقدم اگر کسی یا موضوعی با عقلم سازگار نباشه دیر یا زود با دلم هم مشکل پیدا میکنه . یعنی طبیعتا عقل و دل باید در یک راستا حرکت کنند .
4 - تا الان لحظه ی خیلی خاص نداشتم
5 - نقطه عطف هم تا الان نداشتم
6 - هر چقدر که در توانم باشه . البته مدتیه به دلایلی دستم به نوشتن نمیره
7 - انتظار دارم چراغ همدردی رو همچنان روشن نگه داره و ازش خیلی تشکر میکنم بخاطر ایجاد این تالار خوب
8 - رنگارنگ
9 - 28
10 - بجز رپ همه نوع گوش میدم
11 - تصور مبهمی دارم کمی هم ازش ترس دارم
12 -تاپیکهای خیلی زیادی داشتیم که به نتیجه خوبی رسیدند مثلا تاپیک خانم دانه و ... که الان لینکشون دم دستم نیست
13 - مطالعه میکنم فیلم میبینم یا میرم سراغ دوستام .
14 - آره :227:
15 - زیاد . معمولا با اطرافیانم بگو و بخند دارم
سردتون نشد که ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام دوست خوب مهربان سوال از شما
1_چه رشته ورزشي دوست داريد
2_جواني را در چه مي بينيد
3_يك جمله درباره مادر پدر بگويد
4_نظرتان در رابطه با عشق چيست
5_يك ضرب المثل بگويد
6_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
1 - اکثر ورزشها رو دوست دارم مخصوصا کوه پیمایی و کوه نوردی
2 - جوانی رو در داشتن روحیه خوب و تلاش کردن میبینم
3 - پدر و مادر نعمتهای بزرگی هستند قدرشون رو بدونید
4 - عشق یه احساس خیلی شدید هست . ازش تعریف های زیاد و متفاوتی شنیدم همه دربارش صحبت میکنند ولی تا بحال نمونه واقعی این تعاریف رو ندیدم . کلا نظری درباره عشق ندارم .
5 - نابرده رنج گنج میسر نمیشود
6 - با اجازت یه توصیه دارم امیدوارم خودم و دوستان قدر این تالار و تجربه های بسیاری که مطر شده و همه واقعی هستند و میتونند چراغ راه ما در آینده باشند رو بدونیم .
7 - حرف ندارم فقط مشکل بزرگم اینه که آدم تنبلی هستم
8 - خاطرات یکی از دوستان ( شاید کنجکاو ) بود که خوندم و خندیدم .
9 - خیلی وقته در مورد موضوعات مورد علاقه ام کتاب نمیخونم چند ماه پیش شروع کردم به خوندن کتاب تاریخ تمدن نوشته ویل دورانت که بعد از چند روز ولش کردم .
سولات شما هم مثل سوالات دلداده جالب بودند ممنون
داره یخم باز میشه
-
نقل قول:
سلام
جهت تست.
انگار اين تاپيك يه مشكلي داره چون من هم الان 17 صفحه ميبينم اما هر بار اخرين صفحه رو كليك ميكنم ارور ميده كه موضوعي در انجم مورد نظر يافت نشد!!
-
سلام دیجیتال من عزیز:72:
با اجازه شما برادر بزرگوارم سوالات را شروع کنم.........متشکرم
دیجیتال من یادت باشد نمره منفی هم دارد ها :D
چهار گزینه ای::
1>مدیریت "صندلی داغ" را چند فرد عهده دار هستند؟(1.5)
الف) 1 ب)6 ج)2 د)3
2>سوالات "صندلی داغ" بیشتر در چه زمینه ای باشند؟(2.5)
الف)اجتماعی ب)روان شناسی ج)فردی د)هرسه مورد
3>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندی؟(05/)
الف):73: ب):203: ج):47: د):160:
4>اولین اقدام بعد از پایین یافتن رابطه عاطفی چیست؟(3)
الف)فراموش ساختن ب)تفکر ج)تنفر د)صبوری
5>مهم ترین ملاک و برترین آن در انتخاب همسر چیست؟(3.5)
الف)وضعیت مالی ب)ویژگی های فردی ج)وضعیت خانوادگی د)انعطاف پذیری
6>جدایی در دوران عقد بیشتر به چه دلایلی اتفاق می افتد؟(2.5)
الف)عدم تناسب ب)عدم تفاهم ج)عدم علاقه د)تنوع طلبی
7>مهم ترین اصل در تربیت کودک چیست؟؟(1.5)
الف)توجه به خواسته های او ب)بالا بردن اعتماد به نفس او ج)تحقیر او د)هیچکدام
....................................
سوالات تکمیلی:
8>این که هنوز سوالات زیادی دارم نشانه...................است!(1)
9>ازدواج یک...............است که پایبندی دو طرف را می طلبد.(3)
سوالات تشریحی:
10>"دیجیتال من" عزیز لطفا قدری در مورد آواتار جدید خود توضیح دهید؟(1)
11>توصیه ای به زوج های جوان....آیا زوج های جوان می توانند تا پایین زندگی با یکدیگر سازش نمایند؟ (5)
12>دیجیتال من عزیز تازگی ها فعالیت خود را کاهش داده اید با این حال وضعیت تالار را چگونه ارزیابی می کنید..یک پیشنهاد و یک انتقاد.(5)
...................................
تعداد سوالات صحیح::> <
تعداد سوالات غلط::> <
جمع نمره:> <
تالار گفت و گوی همدردی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
نقل قول:
سلام
جهت تست.
انگار اين تاپيك يه مشكلي داره چون من هم الان 17 صفحه ميبينم اما هر بار اخرين صفحه رو كليك ميكنم ارور ميده كه موضوعي در انجم مورد نظر يافت نشد!!
من هم این مشکلو دارم . هم با این تاپیک هم با تاپیک عکاسخانه .
-
با سلام؛
در حال حاظر این تاپیک 16 صفحه دارد؛ !
به هر حال پیگیر خواهیم بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام بر صابر گرامی:72:
الف) 1 ب)6 ج)2 د)3
به نظرم هر سه مورد الف و ب و ج مهم هستند
سوالات تکمیلی:
8>این که هنوز سوالات زیادی دارم نشانه خوبی !!! است!(1)
9>ازدواج یک پیمان شیرین است که پایبندی دو طرف را می طلبد.(3)
سوالات تشریحی:
11>توصیه ای به زوج های جوان....آیا زوج های جوان می توانند تا پایین زندگی با یکدیگر سازش نمایند؟ (5)
12>دیجیتال من عزیز تازگی ها فعالیت خود را کاهش داده اید با این حال وضعیت تالار را چگونه ارزیابی می کنید..یک پیشنهاد و یک انتقاد.(5)
تالار گفت و گوی همدردی
اما سوالت تشریحی :
10 >این آواتور رو من قبلا در یک فروم دیگه داشتم . از قیافه این بچه خیلی خوشم میاد واقعا گوگولیه
11 > اگر زوجهای جوان زندگیشون رو با ایمان به خدا و توکل به اون شروع کنند و چند اصل مهم مانند صداقت ، احترام متقابل ، صبوری در برابر مشکلات و ... رو رعایت کنند حتما خوشبخت خواهند شد .
12 > وضعیت تالار خوبه و اگردوباره وقفه ای پیش نیاد رونق تالار خیلی بیشتر خواهد شد .به جای پیشنهاد و انتقاد هم یک توصیه در پاسخ به محمد ابراهیمی عزیز نوشتم .
پ ن : صابر جان تجدید نشم یه یوقت ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
الف) 1 ب)6 ج)2 د)3
به نظرم هر سه مورد اول مهم هستند
سوالات تکمیلی:
8>این که هنوز سوالات زیادی دارم نشانه خوبی !!! است!(1)
9>ازدواج یک پیمان شیرین است که پایبندی دو طرف را می طلبد.(3)
سوالات تشریحی:
تالار گفت و گوی همدردی
اما سوالت تشریحی :
10 >این آواتور رو من قبلا در یک فروم دیگه داشتم . از قیافه این بچه خیلی خوشم میاد واقعا گوگولیه
11 > اگر زوجهای جوان زندگیشون رو با ایمان به خدا و توکل به اون شروع کنند و چند اصل مهم مانند صداقت ، احترام متقابل ، صبوری در برابر مشکلات و ... رو رعایت کنند حتما خوشبخت خواهند شد .
12 > وضعیت تالار خوبه و اگردوباره وقفه ای پیش نیاد رونق تالار خیلی بیشتر خواهد شد .به جای پیشنهاد و انتقاد هم یک توصیه در پاسخ به محمد ابراهیمی عزیز نوشتم .
پ ن : صابر جان تجدید نشم یه یوقت ؟!