نه سحر خانم نمیشه مگه چی شده وقتی عضو شدی مگه قوانین تالار رو نخوندی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
نه سحر خانم نمیشه مگه چی شده وقتی عضو شدی مگه قوانین تالار رو نخوندی:72:
نه عزیزم چیزی که نشده میخواستم اسم شهرمو برا فرشته مهربان بنویسم بعد پاکش کنم
دوست عزيز يه نكته كوچيك....
اين كه شما هر وقت به حالت قهر تصميم به ترك خونه ميگيري و بعدش هنوز نرفته برميگردي....فكر نميكني بي ثباتي تورو به همسرت ثابت ميكنه و باعث ميشه با خودش بگه من كه هر كاري ميكنم اين صداش در نمياد قهرم كه ميكنه خودش برميگرده...!!و باعث بيخيالي بيشترش ميشه؟؟؟؟؟
يا تصميم رفتن نگير يا اگه ميري مصمم باش.......!!خودتم از به تصميماتي كه ميگيري اطمينان نداري!!!
دوست خوبم اولا که من با اصرار اون که بمون میریم پیش مشاور یا هر جا که تو بگی از رفتن منصرف شدم وگرنه اگه اون حرفی از مشاور و ... نمیزد من رفته بودم .هرچند اگه دوستان نمیگفتن شما راه نرفته زیاد داری من به حرف اون هم گوش نمیکردم و میرفتم .
2 عامل باعث شد نرم یکی نظر دوستان و اون یکی هم چون خودش قول داد که بریم مشاوره یا روانشناس .
يه نكته ديگه...مراقب باش هيچ وقت هيچ كس از اخلاقت و از گذشت كردنت سو استفاده نكنه:81:...همين....موفق باشي:72:
سلام اول تولد خودمو تبریک میگم که شب یلدا بود :104::227: . هر چند خیلی هم خوشحال نیستم چون 25 سالم شد و هنوز اونجور که باید از زندگی لذت نبردم . همسر گرامی هم به خودشون زحمت خریدن کادو یا حتی یه گل پلاسیده رو هم نداد در صورتیکه من 3 ماه پیش تولدش براش یه لب تاب ناقابل خریدم .:302:
در ثانی در حال درس خوندنم چون 18 روز دیگه امتحان دارم :303: . قرار شده که ایشون روانشناس پیدا کنه . که هنوز خبری نیست .گاهی وقتا فکر میکنم مگه یه روانشناس میتونه ذات یه آدم رو تغییر بده ؟؟
تولدت مبارك هاني......:72:صد سال به اين سالها...... سعي كن امسال مثبت انديش تر باشي خانمي:43:
خودتو با اين فكرا اذيت نكن عزيزم....چرا خودت نميگردي يه روانشناس خوب پيدا كني؟
سلام سنا جان مرسی عزیزم لطف کردی . من اول میخواستم از دکتر خانوادگیمون بپرسم اما ایشون گفتن نمیخواد از اون بپرسی من خودم از یه نفر که زیاد آشنا نباشه می پرسم مثلا" خجالت میکشه بفهمن میریم پیش روانشناس !! و قراره از یه دکتری بپرسه .
سحر جان خب بهش نگو كه داري دنبال روانشناس ميگردي و خودت از كسي كه خيلي هم آشناي نزديك نباشه بپرس....حق داره نخواد كسي از زندگي خصوصيش خبر دار بشه...اما خواهشا خودت هم پيگير قضيه باش:46:
چشم سنا جون ممنون از توجهت